сайтове за безплатно гледане на мачове

10 най-добри сайта за безплатно гледане на футбол на живо

сайтове за безплатно гледане на мачове: Футболни ентусиасти има по целия свят и милиарди хора обичат да играят и да гледат как любимият им футболен клуб играе в големи футболни турнири.

Футболът е най-популярният спорт и не е просто игра за мнозина, а емоция и религия.

Вълнението от футбола на живо е несравнимо. Не всеки може да получи билети, за да пътува до други страни, за да гледа футболни мачове. Но ако имате интернет, е лесно да ги гледате онлайн.

Докато винаги можете да гледате футболни мачове на живо по кабелна телевизия и сателитна телевизия или като използвате услуги за рязане на кабели като Hulu, Fubo tv, Sling TV и др. Може да търсите добри уебсайтове за поточно предаване на футбол онлайн.

Е, ако сте търсили надеждни сайтове за гледане на футболни мачове онлайн, тогава четете правилната статия.

Ето някои от най-добрите безплатни сайтове за стрийминг на футбол, които си струва да посетите, за да гледате стрийминг на живо на днешните мачове. Много хора търсят уебсайтове за безплатно гледане на футбол онлайн. Затова ние изброяваме най-добрите уебсайтове за безплатно гледане на футбол.

Списък с най-добрите уебсайтове за безплатно гледане на футбол онлайн

ESPN

Първият и един от   най-доверените уебсайтове за стрийминг на футбол в списъка е ESPN. По-голямата част от съдържанието на ESPN е достъпно във FHD или HD качество и освен да гледате футбол, можете също да предавате много други големи спортове.

Подобно на SonyLIV, ESPN също показва актуализации на резултати на живо и графици на турнири. Можете да сте в крак с футболните мачове на живо, когато се случват.

Що се отнася до недостатъците, ESPN е достъпен само за жители на САЩ.Също така някои игри изискват валиден кабелен или сателитен абонамент за гледане на спортни събития на живо.

VIP лига

Следващият надежден сайт за стрийминг на футбол в списъка е VIP League. Е, VIP League е може би единственият сайт за стрийминг на футбол, който се предлага на около седем езика.

Струва си да се отбележи, че трябва да създадете безплатен акаунт, за да гледате безплатни футболни потоци.

VIP League има много добре разработен видео плейър, който оптимизира качеството на видеото въз основа на вашата интернет скорост. Що се отнася до недостатъците, рекламите във VIP League могат да дразнят много потребители. Като цяло VIP League е страхотен уебсайт за гледане на живо на американски футболни потоци.

Stream2Watch

Stream2Watch е друг доверен сайт за предаване на футбол на живо. Можете лесно да предавате всички важни футболни мачове на Stream2Watch. В допълнение към стрийминг, Stream2Watch предоставя и подробен график за предстоящи футболни мачове.

Функцията за чат позволява на потребителите да взаимодействат с други зрители, докато мачът напредва.

Качеството на видеото и скоростите на стрийминг на Stream2Watch не са от най-надеждните, но определено вършат работата. И накрая, освен футбол, можете да се насладите и на други спортове като баскетбол, крикет, голф, хокей и много други.

лаола1

Laola1 е един от най-добрите сайтове за спортен стрийминг, който има много лесен за използване и без забавяне потребителски интерфейс на видео плейър. С помощта на Laola1 можете лесно да гледате много от големите футболни събития. Считайте го за един от най-добрите безплатни уебсайтове за стрийминг на футбол, за да следите всички мачове.

В допълнение към предаванията на живо, Laola1 също показва резултати и актуализации на графика за различни спортни събития. Тъй като Laola1 е базиран в Австрия, по-голямата част от съдържанието е посветено на австрийски зрители.

Подобно на други уебсайтове в списъка, Laola1 може да се използва и за гледане на много други спортове като футбол, хокей на лед, моторни спортове, тенис на маса, хандбал и много други. Като цяло Laola1 е надежден сайт за стрийминг на футбол.

Reddit

Да, Reddit може да се използва и като надежден сайт за стрийминг на футбол. Началната страница в интернет не предлага спортно предаване на живо, но определено можете да намерите неофициални връзки, предоставени от съмишленици на футболни ентусиасти за поточно предаване на футболни събития.

Можете лесно да се присъедините към subreddit на любимия си отбор и да сте в крак с предстоящите мачове и новини.

Точно както във Facebook, не е възможно да намерите връзки към всяко голямо футболно събитие в Reddit. Освен това не всички връзки в платформата са надеждни и някои дори може да се окажат досадна реклама.

Телемундо Спорт

Telemundo Deportes излъчва спортни програми на испански и е собственост на NBCUniversal.

Той притежава някои от основните договори за излъчване, включително Световната купа на ФИФА, Световната купа на ФИФА за жени, Олимпийските игри и Висшата лига.

Той се използва широко за гледане на футболни предавания на живо в Аржентина, Испания и Мексико.

yahoo спортове

Ако актуализациите на футболни резултати на живо са това, което искате, тогава Yahoo Sports определено ще ви впечатли. Е, Yahoo Sports всъщност не е сайт за стрийминг на спорт, но може да се използва, за да сте в крак с много различни спортове. Yahoo Sports също има собствени приложения за Android и iOS.

След като създадете безплатен акаунт, Yahoo Sports предлага персонализирано съдържание въз основа на вашите интереси. Задълбочените статии и видеоклипове в Yahoo Sports помагат на потребителите да бъдат в крак с най-новите събития в света на футбола.

Fox Sports

Последният най-добър сайт за стрийминг на футбол в списъка е Fox Sports. Във Fox Star има специален футболен раздел Подобно на Yahoo Sports, с Fox Sports можете да четете задълбочени статии, базирани на спортни новини. В допълнение, Fox Sports също предоставя подробно описание и график на играта за всяка игрова седмица.

Като цяло Fox Sports е надежден сайт за футболни ентусиасти и както скоростта на стрийминг, така и качеството на видеоклиповете също са впечатляващи.

SonyLIV

Този добре разработен сайт за спортно предаване може да се използва за гледане на футболни събития и акценти на живо.

След като се регистрирате в SonyLIV, можете дори да следвате любимия си футболен клуб. Освен това, ако получите платения абонамент, услугата предлага персонализирано съдържание.

В допълнение към футболния стрийминг, SonyLIV има и раздел, посветен на актуализации и новини за спортни събития. Освен футбол, можете да гледате и други големи спортове като крикет на живо, тенис, баскетбол и WWE на SonyLIV.

Disney+ Hot Star

Hotstar е друг надежден и безплатен сайт за поточно предаване на футбол на живо, който има видео плейър без забавяне. Няма нужда да се регистрирате за услугата и можете веднага да гледате футболни потоци на живо и повторения на любимите си турнири.

Disney+ Hotstar е достъпен само от Индия и следователно е идеален за гледане на футбол в региона.

Услугата на компанията-майка, Disney+, е достъпна по целия свят за поточно предаване на футбол на живо. Наличието на съдържание ще зависи от правата на медиите в региона.

Hotstar също има собствени приложения за Android и iOS, с които можете да гледате футболни събития в движение. Можете също така да предавате популярни спортни събития безплатно по телевизията чрез официалното му приложение. Що се отнася до недостатъците, безплатният акаунт в Hotstar забавя предаването на живо с няколко минути.

CrackStreams

CrackStreams може да бъде вашата единствена дестинация за безплатно гледане на футболни турнири. Те имат връзки за стрийминг на футбол, за да гледат всички мачове, които се случват в момента.

Всички връзки идват от различни сайтове за стрийминг по целия свят. Ако връзката е неуспешна, новите връзки се актуализират в рамките на минути, така че не е нужно да се притеснявате, че ще пропуснете действието на живо.

Можете също така да се присъедините към техния канал Discord, за да получите връзки за футбол на живо в рамките на минути след свързване. Потребителите и администраторите споделят най-новите връзки за стрийминг, преди да актуализират на уебсайта. В момента повечето от връзките са от grandmastreams и ronaldo7.

DAZN

DAZN е един от най-добрите сайтове за стрийминг на футбол. Вашите 4K потоци наистина допринасят за забавлението, когато се гледат на по-голям екран.

Можете да гледате женски футбол без забавяне и на широка гама от устройства. В допълнение към смартфони и таблети, можете да предавате футбол на конзолата чрез собственото приложение DAZN.

DAZN ви позволява да гледате футбол на живо и при поискване. Никога няма да пропуснете мачовете, тъй като те са достъпни за гледане по-късно. Регистрирайте се за техния план, чиято цена е според региона, и след това започнете да гледате футбол.

BOSSCAST

Bosscast се смята за един от най-добрите уебсайтове за безплатно гледане на футбол онлайн.

Bosscast е добър сайт за безплатно гледане на футбол онлайн. Няма нужда от регистрация или създаване на акаунт тук. Задайте вашата часова зона и гледайте мачове на живо заедно с предстоящи събития.

Можете също така да гледате предавания на живо на спортни канали тук чрез страничната лента вдясно. Bosscast също има чат на живо за взаимодействие с други футболни фенове. Това е добър начин да гледате футбол заедно с другите.

Много мачове имат множество връзки за стрийминг. Можете да изберете този, който има най-доброто изживяване за вашето устройство. Посетихме Bosscast по телевизията и уебсайтът реагираше на футболното предаване.

OKLiveTV

Следващият сайт за стрийминг на футбол е OKLiveTV, който ви позволява да гледате спортни канали безплатно. Имате най-добрите канали като beIN Sports 1, 2 и 3, които се предават по всяко време.

Гледайте футбол на повече от 21 различни канала с коментари на английски, испански, италиански и арабски. Повечето от тях имат HD футболни потоци, които предлагат поточно предаване без забавяне за гледане на избраното от вас устройство.

OKLiveTV също ви позволява да добавяте любимите си безплатни футболни предавания на живо към  MyLikes  . Те остават в секцията с любими, без да имат нужда от акаунт. Можете да посетите връзката и да започнете да гледате футбол в любимия си спортен канал.

YouTube TV

Може да не сте мислили за това като за сайт за стрийминг на футбол. YouTube TV предлага повече от 100 канала на живо за гледане на спортни и развлекателни канали.

Неограниченият DVR ви позволява да записвате футболни мачове без никакви ограничения за вашите устройства. Гледайте вашите записи дори когато сте офлайн. Не е необходим интернет, за да преживеете незабравими спортни моменти.

YouTube TV ви позволява да добавяте определени канали като добавки срещу номинална такса. Абонирайте се за приставката 4K Plus, за да гледате футболни мачове в 4K Ultra High Definition за поддържани събития.

Услугата за стрийминг на YouTube TV понастоящем е налична в САЩ. Тя може да бъде споделена с 5 членове на семейството и да намали цената на кабелната телевизия.

фейсбук часовник

Да, правилно прочетохте. Facebook може да се използва и като безплатен сайт за стрийминг на футбол. Въпреки това не е възможно да намерите и видите всяко футболно събитие на часовника на Facebook.

За да гледате определено футболно събитие, просто го потърсете във Facebook. Сега изберете раздела за видео и като изберете филтъра на живо, можете дори да гледате футболни събития на живо.

Facebook има много добре разработен видео плейър, който оптимизира качеството на видеоклиповете въз основа на скоростта на интернет. Освен това, Facebook предлага и свързани видеоклипове, които определено могат да впечатлят всеки футболен ентусиаст.

Много лиги като Ла Лига, Бундеслигата, наред с други, започнаха да излъчват футболни мачове на живо на официалния си уебсайт. Футболът е един от най-популярните спортове в света. Поради тази причина подготвихме списък с най-добрите уебсайтове за безплатно гледане на футбол онлайн.