Conturi Disney Plus Gratuite

100+ Conturi Disney Plus Gratuite 2024

Conturi disney plus gratuite: dacă sunteți în căutarea unor conturi premium disney plus gratuite, vă aflați pe pagina potrivită. Acesta este singurul articol pe care trebuie să-l citiți despre cum să obțineți conturi premium Disney plus gratuite.

În această postare, am împărtășit diverse metode pentru a obține un cont premium gratuit. Deci, dacă o metodă nu a funcționat pentru dvs. sau vi se pare complicată, puteți încerca o altă metodă.

Vă rugăm să rețineți că partajez conturi Disney plus, nu conturi Disney+ Hotstar. Aceste conturi sunt destinate numai publicului din SUA, Marea Britanie etc.

Conturi De Netflix Gratis: Nume De Utilizator Și Parole

Acestea nu vor funcționa pentru orașele indiene. Cu toate acestea, puteți utiliza VPN pentru a accesa aceste conturi. Dacă vă întrebați ce este Disney+ Hotstar. Practic, în India, Disney colaborează cu platforma de streaming existentă Hotstar pentru a concura cu Prime Video și Netflix.

În acest articol, sunt aici cu câteva modalități prin care puteți obține un  abonament Disney Plus Premium la un preț mic și gratuit.

Despre Disney Plus

Disney plus este un serviciu video la cerere cu abonament american deținut de Walt Disney Company.

Este una dintre companiile de streaming video cu creștere rapidă. A fost lansat pentru prima dată la sfârșitul anului 2019. Până acum câștigă 86 de milioane de utilizatori. Acest lucru se datorează faptului că Disney plus are o mulțime de conținut. Filmele Marvel și multe seriale de desene animate sunt motivul succesului său.

Spre deosebire de Netflix, Prime Video primește și Hulu, espn+, National Geographic. Deci ai multe soiuri. Puteți viziona filme, sporturi, știri și multe altele, toate într-un singur loc.

Acesta este motivul pentru care Disney Plus este unul dintre abonamentele obligatorii pentru toată lumea. Vă oferă acces la aproape orice doriți să vizionați.

Îți voi arăta cum poți obține abonamentul și pentru tine. Există și câteva metode alternative pe care le puteți încerca.

Nume de utilizator și parolă Disney Plus

Iată lista de nume de utilizator și parole care funcționează. Nu schimbați parola, aceasta nu este o solicitare, este un avertisment.

Vedeți că aceste conturi aparțin altor popoare. Deci, dacă schimbați parola și adresa de e-mail, acești proprietari de conturi vor contacta Disney pentru a le recupera, astfel veți pierde contul.

Nume de utilizatorParola
morganna.ochoa@gmail.comKryptonite88
MarstellerSC@outlook.compiei roșii81
ohchlxe13@gmail.comjrod0720@
jtschelp@gmail.comjulia619
alexwolf1501@gmail.comvârcolac1501
naomibilling@y7mail.comevreu1
uplink120686@gmail.com5mentar
Ajcarper0830@gmail.comilovedogs3
frankieynoa24@gmail.comjaelyn@1122
gabrielacalana@yahoo.comGaby3112001
meatman1812@gmail.comDavid1812!
bedinooo@gmail.comStăpânul spion1!
warm.c.sam@gmail.com _wolfout28
louise.carter131@gmail.comkawaninja250
modernatomx@gmail.comtaur59
mitchelldennis47@yahoo.comfamilie de 4
madisonkristine9@gmail.comdarla1017
esperanza.navarro333@yahoo.combipuri211
marc.kantrowitz08@gmail.comnavfam2000
tesandmetcalf@hotmail.com19Cohen14

Unii idioți încă schimbă parola după aceste avertismente. Dacă nu ați găsit niciun cont care să funcționeze, nu vă faceți griji, există încă o modalitate de a obține un  cont Disney plus gratuit.

Utilizarea recomandată a Accountbot

AccountBot  este site-ul web de unde puteți obține abonamente de pe alte site-uri precum Netflix, Disney plus, Crunchyroll, Funimation, Nord VPN etc. la un cost foarte mic.

Prețul este foarte accesibil și site-ul este, de asemenea, de încredere. Dacă aveți nevoie de o recenzie completă,  citiți aici  .

Modul în care funcționează este prin partajarea conturilor. Este similar cu sistemul de cumpărare în grup; contul este achiziționat și partajat între câțiva utilizatori.

Puteți avea încredere și puteți obține oricare dintre abonamentele lor. Permiteți-mi să vă arăt procesul pas cu pas pentru a obține abonament Disney Plus la prețuri accesibile.

Cum să obțineți Disney Plus gratuit folosind AccountBot.Io?

Acesta este procesul pas cu pas pentru ca toată lumea să obțină abonament Disney Plus Premium de la botul contului. Urmați fiecare pas.

  1. Accesați  AccountBot.io  și faceți clic pe sau Înscrieți-vă
AccountBot
  1. Completați toate informațiile pentru a  vă crea un cont  pe AccountBot.io.
Înscrieți-vă la AccountBot
  1. După ce ați terminat de înscriere, mergeți  să explorați  pentru a verifica toate serviciile disponibile pe AccountBot.
Servicii AccountBot

Aici selectați disney plus, vă va redirecționa către ceva similar cu pagina următoare.

Planuri Disney Plus
  1. Selectați planta pe care doriți să o cumpărați.
    Puteți merge doar cu Disney+. Dacă doriți, puteți adăuga și planul Hulu și ESPN.
    [Vă recomand să alegeți planul anual, deoarece vă va economisi bani. De asemenea, puteți merge cu planul de 1 lună pentru a vedea calitatea serviciului.]
Planuri Disney Plus
  1. Faceți clic pe butonul „  Cumpărați  ”. Selectați opțiunea de plată dorită. Veți primi PayPal, PayTm, Ripple, Bitcoin etc. ca opțiuni de plată. Alege cea mai bună și mai ușoară opțiune pentru tine.
Opțiuni de plată pentru Disney Plus pe AccountBot
  1. Odată ce plata este efectuată, veți primi și mesajul de confirmare și e-mailul. Ca aceasta
Plată reușită pe AccountBot.io
  1. Accesați  abonamentele  de unde puteți vedea toate abonamentele pe care le-ați achiziționat. Faceți clic pe ultimul Disney Plus pe care l-ați achiziționat. Faceți clic pe  Obține cont.
Abonamente achiziționate pe Disney Plus
  1. Vi se va afișa pagina contului cu detaliile goale de autentificare și parolă. Faceți clic pe butonul „  Generează  ”.
Pagina contului Disney Plus pe AccountBot
  1. Acreditările de conectare vor fi afișate când faceți clic pe Generare. Copiați acele acreditări de conectare.
Cont Disney Plus generat din AccountBot
  1. Accesați  https://www.disneyplus.com/login  și introduceți datele de conectare pe care le-ați copiat din AccountBot.
plus suprem
  1. FĂCUT! Bucurați-vă de Disney Plus Premium.

Dovada

Dacă aveți îndoieli, iată dovada contului. ID-ul de e-mail pe care îl înregistrați la DisneyPlus și ID-ul de e-mail furnizat de AccountBot.io sunt aceleași.

Dovada contului botului

În unele cazuri rare, este posibil ca contul să nu funcționeze sau să vă dea un mesaj de eroare. Puteți pur și simplu să faceți clic pe butonul de înlocuire furnizat pe pagina contului. Veți obține un cont nou în mai puțin de 30 de secunde.

Apropo, nu uitați să schimbați parola și e-mailul nu este permis pentru conturile accountbot.

Il folosesc de peste trei luni si nu am avut aceasta problema de mai multe ori. Nu este super ușor? Încercați-l chiar acum.

Metodă alternativă folosind torrent

Aceasta este una dintre cele mai utilizate metode în întreaga lume. Puteți găsi aproape totul și fiecare program în torrent. Pentru orice emisiune, film sau conținut de pe Disney plus, puteți folosi torrent pentru a descărca.

Nu puteți obține streaming live, știri sau sport pe torrent, deoarece puteți descărca doar conținutul.

Știu că torrentul este interzis în multe țări. Dar puteți folosi serviciul VPN pentru a debloca torrent.

În cazul în care nu știți de torrent. Nu este nevoie să afli. Pe scurt, este ca lumea Internetului unde poți găsi aproape totul gratuit.

Pentru a utiliza Torrent 3 sunt necesare lucruri

  1. VPN: pentru că guvernul a interzis torrentul
  2. Dispozitiv pentru a utiliza internetul: Android, iPhone, PC orice.
  3. software utorrent  : pentru a descărca fișiere torrent.

care sunt pașii

  1. Mai întâi, deblocați site-urile torrent și schimbați locația folosind un VPN. Așa guvernul nu te poate găsi.
  2. Apoi descărcați fișiere torrent de filme sau seriale de pe site-uri web.
  3. Deschideți fișierul descărcat în Utorrent și începeți descărcarea

Gata, hai să mergem

VPN-urile sunt gratuite și plătite. Pentru tutorial, voi folosi o versiune gratuită  de hotspot shield  . Apropo, puteți comanda și serviciul Nord VPN de pe site-ul AccountBot.

Notă: Presupun că ați descărcat deja software-ul uTorrent.

Odată ce VPN-ul este conectat. Deschideți browserul preferat și vizitați oricare dintre următoarele site-uri web.

  1. thepiratebay.org
  2. 1337x.la
  3. extratorrent:  Vizitați această pagină pentru extratorrent  .

Practic, acestea sunt motoare de căutare torrent. Am deschis fișierul 1337x.to, așa cum puteți vedea în captura de ecran.

site-ul web 1337x

Introduceți numele filmului/seriei web pe care doriți să îl descărcați. Apropo, nu doar filme, aveți opțiunea de a descărca software plătit sau orice alte active digitale.

Când tastați, veți vedea mai multe rezultate. Cu fiecare rezultat, va exista o bară verde. Selectați care dintre ele are cea mai înaltă bară verde.

Vă va duce la pagina următoare. Apoi faceți clic pe torrentul magnetic. Aceasta va deschide software-ul uTorrent. Unde va începe descărcarea filmului.

torrent pentru netflix gratuit

Viteza de descărcare depinde de câte persoane descarcă același fișier. Mai multe descărcări înseamnă o viteză mai bună. Da, torrentul este diferit.

De asemenea, puteți începe să vizionați în timp ce descărcați. Odată ce descărcarea este completă, nu uitați să părăsiți uTorrent. (Nu butonul de închidere. Opriți-l pentru a nu rula în fundal.

Vă rugăm să rețineți că trebuie să faceți acest lucru înainte de a opri furnizorul de servicii VPN.

Cele mai bune seriale de vizionat pe Disney Plus

După ce ați primit Disney plus, următoarea problemă este să selectați un film sau o emisiune TV pentru vizionare. Uneori, după o jumătate de oră, încă nu mă hotărâm ce film voiam să văd. Iată  lista celor mai bune filme/emisiuni pe care  le puteți viziona pe Disney plus.

  1. muppets acum
  2. Lucrul potrivit
  3. mandalorianul
  4. Căderi de gravitație
  5. Kim Possible
  6. Simpsonii
  7. povești de rață
  8. Scoala Rock!
  9. om în spațiu
  1. nori
  2. Folclor: Sesiunile de studiu ale iazului lung
  3. hamilton
  4. Special de Crăciun Lego Star Wars
  5. Regina lui Katwe
  6. cel mai mare showman
  7. Războiul Stelelor: Ultimul Jedi
  8. Thor: Ragnarok
  9. moana

Metode care nu mai funcționează

Pe internet, puteți găsi site-uri web generatoare de conturi. Aceste site-uri web nu mai funcționează.

Ei vor doar să petreci mai mult timp pe site-ul lor și să dai clic pe anunțuri. Până la urmă, nu vei primi nimic. Nu lua Disney plus securitatea atât de ușor.

De asemenea, nu puteți obține Disney plus folosind cookie-uri. Nu există nicio aplicație modificată până acum. Oamenii schimbă de obicei parola conturilor partajate. Este foarte probabil să nu obțineți niciun cont de serviciu.

Ultimele cuvinte

Ți-am oferit trei metode pentru a obține Disney Plus. Cred că accountbot este cea mai bună cale. Este un serviciu foarte accesibil. Practic, puteți vedea lucrurile pe site-ul oficial fără nicio problemă.

Nu va trebui să faceți față cu niciun fel de bătăi de cap dacă îl cumpărați de pe AccountBot.io. Dacă nu te deranjează să compromiți experiența, poți încerca metodele gratuite.

Dacă aveți întrebări legate de acest lucru, vă rugăm să-mi spuneți în secțiunea de comentarii de mai jos.