Conturi Xbox 360 cu jocuri gratuite

Conturi Xbox 360 Cu Jocuri Gratuite 2023

Conturi Xbox 360 cu jocuri gratuite: Astăzi vă voi împărtăși Conturi Xbox gratuite de lucru cu Live Gold și Gamepass.

Prieteni, sunteți aici pentru a sări peste plăți pentru jocurile Xbox plătite? Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a descărca gratuit jocuri Xbox plătite, atunci săriți pe post și folosiți cea mai recentă colecție de conturi Xbox gratuite.

Pentru a îmbunătăți abilitățile, abilitățile și pentru a dezvolta spiritul, jocurile sunt cele care antrenează oamenii să ia mai repede deciziile corecte. De la început până astăzi, am văzut o varietate de jocuri și console care au ajuns pe piață fără niciun feedback negativ. Și, pentru oamenii acestei generații, consolele de jocuri devin piesa centrală a divertismentului acasă.

În competiția de jocuri bazată pe consolă, multe mărci au participat, dar doar câteva au avut succes și acum conduc piața jocurilor. Un astfel de brand popular de jocuri video care își continuă moștenirea este Xbox de la corporația multinațională americană de tehnologie Microsoft.

Este prima intrare a Microsoft în lumea jocurilor electronice pentru consolă și a fost lansat pe 15 noiembrie 2001 în America de Nord ca concurență directă cu PlayStation 2 de la Sony, Dreamcast de la Sega și GameCube de la Nintendo.

În 5 ani de la lansare, peste 24 de milioane de unități au fost vândute în întreaga lume. Xbox este prima consolă lansată de compania americană după ce Atari Jaguar și Dreamcast de la Sega au fost întrerupte în 1996.

Când a avut succes, Microsoft a introdus serviciul Xbox Live pe 15 noiembrie 2002 pentru a permite jucătorilor să joace online cu sau fără o conexiune în bandă largă.

Datorită serverelor și funcțiilor mai bune, cum ar fi o listă de prieteni și titluri importante precum Halo 2, care a fost lansat în noiembrie 2004, Xbox Live a devenit, de asemenea, succesorul serviciului online Dreamcast și al serviciului online PlayStation 2.

În industria jocurilor de noroc, Xbox a creat un câștig. Având în vedere acest lucru, generațiile ulterioare de succesori Xbox: Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X și Series S au fost, de asemenea, lansate una după alta, concurând cu PlayStation 3 de la Sony și Wii, PlayStation 4 și PlayStation 5 de la  Nintendo  .

Iar jocurile care au fost lansate cu suport pentru toate consolele Xbox au atras o mulțime de jucători la nivel global.

Dar pachetele de abonament au devenit o mare problemă pentru mulți jucători. Dacă sunteți unul dintre aceștia, nu vă faceți griji, cu conturile și parolele noastre gratuite Xbox, experimentați experiența de a juca acele ediții digitale pe consolele dvs. Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X și Series S fără a plăti niciun plan de membru.

Deci, fără a pierde o secundă, continuați să citiți și obțineți un cont și o parolă Xbox gratuite, conform cerințelor dvs.

Ce sunt conturile Xbox gratuite?

Xbox are o varietate de jocuri din toate genurile pentru cele 5 console de jocuri Xbox, XBOX 360, Xbox One, Xbox Series X și Series S. Dar fiecare joc din magazinul Xbox costă zeci de dolari în fiecare lună.

Ca alternativă la aceste abonamente individuale, există planuri de membru pentru console, dispozitive mobile, tablete și PC care oferă acces la majoritatea titlurilor de înaltă calitate la tarife standard. Și în funcție de pachetul pe care îl alegeți, beneficiile vor fi deblocate.

Conturile și parolele Xbox gratuite enumerate mai jos sunt conturi Xbox Live cu jocuri. Toate sunt reale, sigure și sunt abonate la toate pachetele disponibile.

Dacă doriți să accesați toate cele mai populare jocuri și aplicații Xbox pentru consola dvs., obțineți un cont Xbox gratuit și descărcați orice joc, plus aveți o potrivire cu orice jucător care joacă același joc. În plus, obțineți acces anticipat la jocurile noi și viitoare de pe platformă.

Pachete de jocuri Xbox, prețuri și beneficii:

Mai jos sunt prețurile Xbox plătite prin  PayPal  .

Xbox Ultimate Game Passpermis de joc pentru pcXbox Game Pass pentru consolăxbox live gold
14,99 USD/lună9,99 USD/lună9,99 USD/lună9,99 USD/lună
100 de jocuri de înaltă calitate pentru console, computere, telefoane și tablete100 de jocuri pentru PC de înaltă calitate100 de jocuri console de înaltă calitate2 jocuri gratuite de jucat în fiecare lună
Joacă din nor___
Sunt adăugate jocuri noi tot timpul.Noi jocuri au fost adăugate tot timpul.Noi jocuri au fost adăugate tot timpul._
Titlurile Xbox Game Studio sunt disponibile în aceeași zi de lansareTitlurile Xbox Game Studio sunt disponibile în aceeași zi de lansareTitlurile Xbox Game Studio sunt disponibile în aceeași zi de lansare_
Oferte și reduceri exclusive pentru membriOferte și reduceri exclusive pentru membriOferte și reduceri exclusive pentru membri_
Beneficii gratuite, inclusiv conținut în joc și oferte pentru parteneri___
xbox live gold___
Abonament EA Play inclus (consolă și computer)Abonament EA Play inclus (numai pentru PC)__

Cele mai bune jocuri Xbox din toate timpurile:

da nuJocurida nuJocuri
1The Witcher 3: Wild Huntşaisprezecelumea vânătorilor de monștri
2Red Dead Redemption 217O ieșire
3Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain18consecințe 4
4legende de vârf19Resident Evil 7: Biohazard
5Assassin’s Creed OdysseydouăzeciTitan Fall 2
6Minecraftdouăzeci și unufantezie finală 15
7viteze 522Resident Evil 2 Remake
8Grand Theft Auto 523diavolul poate plânge 5
9Fortnite24Wolfenstein 2: Noul Colos
10Control25Sekiro: Umbrele mor de două ori
unsprezecedestinul 226Ascensiunea Tomb Raider
12Supraveghere27valorant
13orizont de forță 428NieR: Automata – Become God Edition
14Ce a mai rămas din Edith Finch29Halo: Colecția Master Chief
cincisprezeceOri și voința șuvițelor30cap de ceașcă

Importanța contului Xbox Live:

Contul dvs. Xbox Live este cheia care vă oferă acces la toate cele mai populare jocuri și aplicații Xbox de pe consola dvs. și la filme și emisiuni TV HD de pe televizor. Dacă deveniți membru al unui cont Xbox Live, puteți descărca orice joc și puteți avea o potrivire cu orice jucător care joacă același joc.

Un alt avantaj al deținerii unui cont Xbox Live este că jucătorii vor avea acces anticipat la jocurile noi și viitoare de pe platformă, adică înainte ca ceilalți jucători să încerce jocurile, membrii contului Xbox Live sunt înștiințați mai întâi. .

Când vine vorba de planuri de membru, Xbox are două tipuri de planuri:

  1. Gratuit
  2. Aur

Planul Free sau Silver are funcții limitate, dar atunci când optați pentru un abonament Gold plătind 9,99 USD pe lună / 24,99 USD timp de 3 luni, veți avea acces pentru a juca jocuri multiplayer cu Xbox, acces pentru a valorifica 2 sau 3 jocuri pe an fără costuri suplimentare și economii de 50 până la 75% la alte jocuri.

Pe de altă parte, Xbox game pass este un serviciu de abonament pentru jocuri pentru computere Xbox și Windows. Abonamentul este de doar 9,99 USD/lună, dar vă oferă acces la peste 100 de titluri din biblioteca de jocuri Xbox.

Dar, dacă doriți să obțineți beneficiile premium gratuit, consultați lista de conturi Xbox gratuite cu jocuri și conectați-vă pentru a juca/descărcați ceea ce doriți.

Lista de  conturi și parole gratuite x box:

Xbox este prima generație de consolă de jocuri lansată pe 15 noiembrie 2001 în America de Nord, 22 februarie 2002 în Japonia și 14 martie 2002 în Australia și Europa. Mai târziu, s-a răspândit în toată lumea cu zeci de sute de jocuri.

Unele dintre titlurile populare care încă rulează sunt Red Dead Redemption 2,  Apex Legends  , Assassin’s Creed Odyssey,  GTA 5  , Monster Hunter World etc. Toate acestea sunt jocuri veșnic verzi. Desigur, costă mult. Dar nu vă faceți griji, vă vom sprijini să le obțineți gratuit.

Scopul conturilor Xbox gratuite este același. Dacă doriți să jucați acele ediții exclusive pe consolă, mobil, tabletă și computer, vă rugăm să urmați această secțiune și să încercați să verificați unul câte unul până când găsiți un cont Xbox funcțional gratuit. Pentru că există o cerere uriașă pentru conturi Xbox gratuite. Așadar, fiți la curent și grăbiți-vă.

Toate sunt reale, deoarece nu includem conturi false care sunt extrase de la generatoarele de conturi. Conturile Xbox gratuite pe care le-am enumerat în această secțiune sunt abonate la Xbox Game Pass Ultimate.

Dacă aveți un cont și o parolă Xbox gratuite, toate beneficiile acestui pachet premium se vor debloca și veți avea acces la peste 100 de jocuri. Puteți descărca jocul sau îl puteți încerca online și puteți juca confortabil cu prietenii de pe oricare dintre dispozitivele disponibile.

Conturi și parole Xbox Premium cu jocuri:

Găsiți conturi Xbox gratuite care funcționează în lista de mai sus de conturi Xbox gratuite? Dacă nu, nu fi trist. Rămâneți plini de speranță și încercați conturile și parolele premium Xbox enumerate în această secțiune.

Următorul cont premium Xbox de mai jos este o listă combinată și este abonat la Xbox Game Pass Ultimate și Xbox Game Pass pentru consolă. În funcție de interesul dvs. și de disponibilitatea dispozitivului, obțineți un cont premium și o parolă Xbox gratuite care funcționează fără să vă gândiți la plăți.

Pentru că am construit aceste Xbox-uri premium și am cumpărat Xbox Game Pass Ultimate și Xbox Game Pass pentru consolă.

Parcurgeți lista și accesați pagina oficială Xbox. Copiați un cont premium gratuit și o parolă Xbox din lista de mai jos și semnați. Dacă a funcționat, găsiți jocul pe care doriți să-l jucați și descărcați-l pe dispozitiv, dacă este acceptat.

Dacă nu, verificați în continuare unul câte unul. Toate lucrează și sunt la zi. Jumătate dintre aceste conturi Xbox premium care au planul Xbox Game Pass Ultimate vor expira la sfârșitul lunii. Și toate celelalte conturi premium Xbox care sunt abonate la Xbox Game Pass pentru consolă sunt valabile 11 luni.

Dacă aveți consola compatibilă cu jocurile enumerate în acest pachet, găsiți-le și rămâneți premium până la 11 luni fără să vă gândiți la reînnoire. Este datoria noastră și o automatizăm.

E-mailParola
asvag.onda@gmail.comitrivalkga59
pitvack.entapil@gmail.comexvachimo92
fililan.angou@gmail.compWOAMkmzk
englow.enua@gmail.comentabibap
dofwarn.ofta@gmail.comevballyt964
cartwalk.pando@gmail.compcminonkwall
feliz.vely@gmail.comrasgihihpt
hastva.ong@gmail.comcamtantin54
ilfitra.andua@gmail.comanovLGP
editg.chen@gmail.comisvayh423
dagga.way@mail.comManxAL4PMak
pirilask.nonn@mail.comepochalxik
evonta_maindh@outlook.comoptivasxzk4
outrap.pish@gmail.comau batjocorit
xvanwar.apto@mail.comsnapintirak
hantra.poga@mail.comantuvabil01

Notă:  Vom adăuga noi conturi premium Xbox în fiecare lună. Așadar, fiți la curent și fiți primul vizitator care obține un cont Xbox gratuit și premium funcțional. 

Conturi și parole Xbox modificate:

Xbox Game Pass Ultimate este cel mai scump abonament și este singurul pachet care oferă acces pentru a juca pe mobil, laptop, PC și console. Pe de altă parte, Xbox PC Game Pass, care costă 9,99 USD pe lună, oferă acces complet la zeci de jocuri, dar are un catalog limitat.

Merită cumpărat deoarece există peste 100 de titluri, inclusiv cea mai recentă achiziție și ZeniMax Media. De asemenea, popularele seriale The Elder Scrolls, Fallout, Doom, Wolfenstein, Dishonored & Prey.

Dacă doriți să experimentați aceste jocuri premium pe computerul dvs., lăsați restul conturilor Xbox gratuite enumerate în această postare și verificați conturile și parolele Xbox modificate enumerate mai jos pentru a găsi conturi Xbox funcționale și gratuite. Abonat la jocul pentru PC. Aproba.

Dacă nu ați găsit niciun cont modificat Xbox funcțional în lista de mai jos, încercați aplicația de mod Xbox. Cu Xbox  mod apk  , preia controlul asupra noii tale console Microsoft de oriunde și rămâne conectat la jocurile tale și la colegii tăi. Este o versiune deblocată și oferă aceleași beneficii ca Game Pass.

Puteți descărca aplicația pe mobil sau pe computer (este necesar un emulator) și puteți răsfoi lista de jocuri pentru a vă provoca prietenii. APK-ul este foarte ușor și fără reclame. Nu sunt necesare abonamente sau plăți. Instalați-l din orice sursă de încredere și conectați-vă cu oricare dintre aceste conturi Xbox gratuite.

Aplicația este compatibilă cu majoritatea jucătorilor și este aplicația însoțitoare perfectă pentru dispozitivele Xbox de pe platformele mobile. Așadar, obțineți gratuit un cont Xbox funcțional sau descărcați aplicația mod Xbox pentru a obține versiunea premium gratuit.

E-mailParola
vineri.black14@gmail.com4m6isposr
danielmuse@gmail.comanidgn1156
goodem_plus@hotmail.com2020mrplus
candy.oupog@gmail.compogwaydatt
divary.edumbac@mail.comtemnita0255
xlive_noahvila@hotmail.com@bigfloris36
yonds.tob@gmail.comprovitale471
deap.puns521@gmail.comscrinavehk57
gany.mogenat@gmail.comedigonte492

Conturi și parole Xbox piratate:

Ați cumpărat vreodată toate pachetele premium Xbox disponibile unul după altul în toți acești ani? Dacă nu, încearcă acum. Conturile și parolele Xbox piratate pe care le-am enumerat în această secțiune sunt conturi gratuite și fiecare cont Xbox piratat premium are un pachet de abonament din pachetele disponibile.

Înseamnă că contul gratuit de hack xbox premium pe care îl dețineți poate conține oricare dintre pachetele de abonament. Devine o provocare pentru tine, dar ce se întâmplă dacă contul de hack premium pe care îl primești este abonat la Xbox Game Pass Ultimate? Nu există nicio îndoială că ești cel mai norocos jucător.

Cu această speranță, mergeți în jos pe listă și încercați să verificați câteva conturi Xbox piratate aleatoriu pentru a găsi unul care funcționează. Toate sunt reale și funcționează. Nu se ține cont de la generatorii de conturi.

Dacă vă conectați cu aceste conturi Xbox piratate, în funcție de abonament, veți obține beneficiile aferente. De exemplu, dacă contul de hack premium Xbox pe care îl dețineți este abonat la Xbox Game Pass pentru consolă, toate funcțiile legate de acesta vor fi deblocate pentru contul la care vă conectați.

Puteți utiliza în mod liber fiecare cont de hack premium Xbox pentru o perioadă de 3 luni. Nu trebuie să plătiți un singur dolar. Toate sunt gratuite și sigure de utilizat. Încercați să verificați unul câte unul și să utilizați aceste date de conectare când vă conectați. 

E-mailParola
sniper2326@gmail.commasha2421
thatboytj60@gmail.comtjay690
Joe1234@gmail.compapanigg
ronighobar00@gmail.comroni12345
dima.beloqq999@gmail.comroptob23
emilysimpson1442@gmail.comlakerice123
AnastasiyaBir@outlook.comcriminal16
twogood123@outlook.com19563 Maw
murphe1994@aol.com63094
lpromeo85@gmail.comiamz3r085
ralph@banarabo.nlkm062944
neima.hajari@gmail.comfotbal1010
marakitm58@gmail.comyokrat562
sankarchima@gmail.comsosyatat02

Conturi și parole Xbox Premium legitime:

Din listele de mai sus, ați văzut o varietate de conturi și parole gratuite Xbox care sunt abonate la Xbox Game Pass și Gold Live. Aici, în această secțiune, am enumerat conturi premium Xbox legitime care sunt abonate la pachetul Xbox Game Pass Ultimate și sunt valabile 1 an. Nu e tare?

Toate conturile Xbox gratuite menționate mai sus sunt abonate lunar, dar aceste conturi și parole premium legitime Xbox sunt valabile 365 de zile începând cu această zi.

Beneficiile pe care le veți primi după conectarea la Xbox cu aceste conturi premium legitime Xbox sunt accesul la 100 de jocuri de înaltă calitate pentru console, PC, telefoane și tablete, oferte și reduceri exclusive pentru membri, beneficii gratuite, inclusiv conținut din joc și parteneri. oferte, Xbox Live Gold, abonament EA Play inclus (consolă și PC) și multe altele.

Așa că băieți, grăbiți-vă și profitați de această oportunitate cât de repede puteți. Toate lucrează și sunt la zi.

E-mailParola
daky1233@hotmail.comyoda2354
jangofett34@hotmail.comvoldemort23
aragorn85@hotmail.combrigada morții213
poison324@hotmail.comzeyrox23
gimli215@hotmail.comnegru322
dragonix34@hotmail.comakuji34
motives54@hotmail.comlacomul1
yoshi264@hotmail.comjeepzio23
sxynix6@hotmail.compoşetă245
mystic43@hotmail.comtoan3548
shodan415@hotmail.comlogan532
genji436@hotmail.comsakura414
mustardgas21@hotmail.comghicitoarea4
nix216453@hotmail.comjorahmormont5
huamulan9@hotmail.comsoldat125
thesickness2@hotmail.comvyse1452
elrond1s@hotmail.comviolet135
Chewbacca2@hotmail.comninjadeipoveri3645
helena438@hotmail.comnekroz453

Notă:  Toate aceste conturi Xbox gratuite sunt de unică folosință. Deci, aveți un cont și utilizați-l fără a face nicio modificare a autentificărilor. Dacă o faci, alți utilizatori nu vor fi autentificați.

Cum să obțineți Xbox gratuit:

Xbox Game Pass vă oferă acces la peste 100 de titluri populare atât pe consola Xbox One, cât și pe computer. Se bazează pe plată, iar membrii optează pentru abonamentul lunar pentru a avea acces gratuit la biblioteca de jocuri.

Dacă sunteți aici pentru a ști cum să obțineți Xbox Game Pass gratuit, aruncați o privire la următoarele metode și încercați oricare după convenție. Fiecare hack vă va economisi zeci de dolari în fiecare lună, așa că asigurați-vă că le verificați pe toate.

  1. Utilizați versiunea de încercare gratuită:

Una dintre cele mai simple moduri de a obține Xbox gratuit. Opțiunea de încercare gratuită Xbox este cea mai preferată și cea mai bună modalitate de a obține acces premium pentru câteva zile.

Cu toate acestea, dacă optați pentru Proba gratuită, trebuie mai întâi să alegeți oricare dintre planurile disponibile și să efectuați plata. Desigur, este rambursat dacă anulați la sfârșit. Să vedem cum se face în câțiva pași simpli.

  1. Mai întâi, accesați site-ul web Xbox Game Pass și faceți clic pe Alăturați-vă acum.
  2. Apoi urmați instrucțiunile și selectați un plan conform cerințelor dvs.
  3. Acum conectați-vă la Xbox și finalizați plata cu cardul dvs. de credit.
  4. În cele din urmă, reveniți la pagina de pornire și găsiți jocurile pe care doriți să le descărcați și să le jucați pe consolă, mobil, computer sau tabletă.

Notă:  Nu uitați să anulați perioada de încercare gratuită la ultima dată. Dacă uitați, suma necesară pentru planul pe care îl alegeți va fi dedusă automat din contul dvs. bancar.

  1. Obțineți recompensă și răscumpărați:

Acesta este un proces care necesită timp, iar activitatea care vă aduce recompense va depinde de platforma pe care o vizitați.

Deci, dacă nu sunteți interesat să cheltuiți mult, vizitați site-uri web precum Feature Points, CashNGifts, AppKarma etc. și finalizați sarcinile date pentru a câștiga puncte, carduri cadou, vouchere și bani reali. Toate acestea vă pot ajuta în continuare să cumpărați contul cu un abonament.

Pentru a obține Xbox gratuit, iată cele mai bune modalități oficiale disponibile. Dacă nu vă plac aceste trucuri, obțineți un cont Xbox gratuit funcțional și bucurați-vă de beneficiile oferite de Game Pass timp de câteva zile fără nicio bătaie de cap.

Citește și:   ESPN Plus conturi 100% muncă gratuită

Întrebări frecvente:

1. Există vreo consolă lansată după Xbox?

Xbox este prima generație de consolă de jocuri lansată pe 15 noiembrie 2001 în America de Nord, 22 februarie 2002 în Japonia și 14 martie 2002 în Australia și Europa. Mai târziu, s-a răspândit în toată lumea cu zeci de sute de jocuri.

Consolele care sunt lansate după Xbox sunt Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X și Series S. Toate acestea au fost lansate una după alta pentru a concura cu PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 5 de la Sony și Wii de la Nintendo.

2. Ce este Xbox Game Pass Ultimate?

Xbox Game Pass Ultimate este un pachet de abonament premium și este cel mai scump. La 14,99 USD/lună, caracteristicile oferite de acest plan sunt: ​​acces la peste 100 de jocuri de înaltă calitate pentru console, PC, telefoane și tablete, oferte și reduceri exclusive pentru membri, beneficii gratuite, inclusiv conținut în joc și oferte pentru parteneri , Xbox Live Gold, abonamentul EA Play inclus (consolă și PC) și titluri Xbox Game Studio disponibile în aceeași zi de la lansare. De asemenea, joacă din nor.

3. La ce folosește un cont Xbox Live?

Dacă deveniți membru al unui cont Xbox Live, puteți descărca orice joc și puteți avea o potrivire cu orice jucător care joacă același joc.

Un alt avantaj al deținerii unui cont Xbox Live este că veți obține acces anticipat la jocurile noi și viitoare de pe platformă, adică înainte ca ceilalți jucători să încerce jocurile, veți fi înștiințat mai întâi.

4. Ce este Xbox Game Pass?

Xbox game pass este un serviciu de abonament pentru jocuri pentru computere Xbox și Windows. Abonamentul este de doar 9,99 USD/lună și vă oferă acces la peste 100 de titluri din biblioteca de jocuri Xbox.

5. Cum se conectează controlerul Xbox la PC?

Controlerul Xbox one este compatibil cu Windows și driverele oficiale Microsoft permit oricărui controler Xbox one să funcționeze. Puteți face acest lucru într-unul din trei moduri prin USB, wireless sau Bluetooth. Înainte de a continua, vă rugăm să vă asigurați că controlerul este actualizat cu firmware-ul sau nu.

Finalizarea articolului:

Înscrieți-vă la Xbox cu lista noastră de conturi Xbox gratuite și obțineți jocurile pe care doriți să le experimentați pe dispozitivele dvs. fără a opta pentru niciun pachet premium pentru o perioadă cuprinsă între 1 și 12 luni.

Nu contează dacă ești un jucător începător sau experimentat. Dacă sunteți aici pentru a salva factura lunară care este dedusă automat din contul dvs. bancar, anulați abonamentul și conectați-vă la Xbox cu conturile noastre premium Xbox pentru a rămâne premium gratuit. Toate sunt reale și la zi.

Dacă ți se pare utilă această postare, nu uita să o împărtășești cu colegii tăi jucători. Pentru orice ajutor, nu ezitați să ne contactați prin secțiunea de comentarii.