Futbol İzleme Siteleri

Ücretsiz En İyi Futbol İzleme Siteleri

Futbol İzleme Siteleri: Dünyanın her yerinde futbol meraklıları var ve milyarlarca insan büyük futbol turnuvalarında en sevdikleri futbol kulübünün maçlarını oynamayı ve izlemeyi seviyor.

Futbol en popüler spordur ve birçokları için sadece bir oyun değil, aynı zamanda duygu ve dindir.

Canlı futbolun heyecanı eşsizdir. Futbol maçlarını izlemek için başka ülkelere seyahat etmek için herkes bilet alamaz. Ancak internetiniz varsa, onları çevrimiçi izlemek kolaydır.

Kablo tv ve uydu tv’de veya Hulu, Fubo tv, Sling TV vb. kablo kesme servislerini kullanarak her zaman canlı futbol maçlarını izleyebilirsiniz. Çevrimiçi futbol yayını yapmak için iyi web siteleri arıyor olabilirsiniz.

Peki, çevrimiçi olarak futbol maçlarını izlemek için güvenilir siteler arıyorsanız, doğru makaleyi okuyorsunuz.

İşte bugünün maçlarının canlı yayınını izlemek için ziyaret etmeye değer en iyi ücretsiz futbol yayın sitelerinden bazıları. Birçok kişi çevrimiçi olarak ücretsiz futbol izlemek için web siteleri arıyor. Bu nedenle, ücretsiz futbol izlemek için en iyi web sitelerini listeliyoruz.

Ücretsiz çevrimiçi futbol izlemek için en iyi web sitelerinin listesi

ESPN

 Listedeki en güvenilir futbol akışı web sitelerinden ilki ve biri  ESPN’dir. ESPN’deki içeriğin çoğu FHD veya HD kalitesinde mevcuttur ve futbol izlemenin yanı sıra diğer birçok büyük sporu da izleyebilirsiniz.

SonyLIV gibi ESPN de canlı skor güncellemelerini ve turnuva programlarını gösterir. Canlı futbol maçlarını anında takip edebilirsiniz.

Dezavantajlarına gelince, ESPN yalnızca ABD’de ikamet edenler tarafından kullanılabilir.Ayrıca, bazı oyunlar canlı spor etkinliklerini izlemek için geçerli bir kablo veya uydu aboneliği gerektirir.

VIP Ligi

Listedeki bir sonraki güvenilir futbol yayın sitesi VIP League. VIP League, yaklaşık yedi dilde mevcut olan muhtemelen tek futbol yayın sitesidir.

Ücretsiz futbol yayınlarını izlemek için ücretsiz bir hesap oluşturmanız gerektiğini belirtmekte fayda var.

VIP League, video kalitesini internet hızınıza göre optimize eden çok iyi geliştirilmiş bir video oynatıcıya sahiptir. Dezavantajlara gelince, VIP League’deki reklamlar birçok kullanıcıyı rahatsız edebilir. Genel olarak VIP League, canlı ABD futbol yayınlarını izlemek için harika bir web sitesidir.

Akış2İzle

Stream2Watch, canlı futbol akışı için başka bir güvenilir sitedir. Tüm önemli futbol maçlarını Stream2Watch üzerinden kolayca izleyebilirsiniz. Akışa ek olarak, Stream2Watch ayrıca yaklaşan futbol maçları hakkında ayrıntılı bir program sunar.

Sohbet özelliği, kullanıcıların maç ilerledikçe diğer izleyicilerle etkileşim kurmasına olanak tanır.

Stream2Watch’taki video kalitesi ve akış hızları çok güvenilir değildir, ancak kesinlikle işi hallederler. Son olarak, futbolun yanı sıra basketbol, ​​kriket, golf, hokey ve daha pek çok sporun tadını çıkarabilirsiniz.

laola1

Laola1, kullanımı çok kolay ve gecikmesiz bir video oynatıcı kullanıcı arayüzüne sahip en iyi spor yayın sitelerinden biridir. Laola1’i kullanarak büyük futbol karşılaşmalarının çoğunu kolayca izleyebilirsiniz. Tüm maçları takip etmek için en iyi ücretsiz futbol yayın web sitelerinden biri olarak düşünün.

Canlı yayınlara ek olarak Laola1, farklı spor etkinlikleri için skor ve program güncellemelerini de gösterir. Laola1 Avusturya merkezli olduğundan, içeriğin çoğu Avusturyalı izleyicilere ayrılmıştır.

Listedeki diğer web siteleri gibi Laola1 de futbol, ​​buz hokeyi, motor sporları, masa tenisi, hentbol ve daha birçok sporu izlemek için kullanılabilir. Genel olarak, Laola1 güvenilir bir futbol yayın sitesidir.

reddit

Evet, Reddit aynı zamanda güvenilir bir futbol yayın sitesi olarak da kullanılabilir. İnternetin ana sayfası canlı spor yayını sunmuyor, ancak benzer düşünen futbol tutkunları tarafından futbol etkinliklerini izlemek için sağlanan resmi olmayan bağlantıları kesinlikle bulabilirsiniz.

Tuttuğunuz takımın subreddit’ine kolayca katılabilir ve yaklaşan maçlardan ve haberlerden haberdar olabilirsiniz.

Tıpkı Facebook’ta olduğu gibi, Reddit’te de her büyük futbol etkinliğine bağlantı bulmak mümkün değil. Ayrıca, platformdaki tüm bağlantılar güvenilir değildir ve hatta bazıları can sıkıcı bir reklam haline gelebilir.

Telemundo Sporları

Telemundo Deportes, İspanyolca spor programları yayınlıyor ve NBCUniversal’a ait.

FIFA Dünya Kupası, FIFA Kadınlar Dünya Kupası, Olimpiyat Oyunları ve Premier Lig dahil olmak üzere bazı büyük yayın sözleşmelerinin sahibidir.

Arjantin, İspanya ve Meksika’da canlı futbol yayınlarını izlemek için yaygın olarak kullanılmaktadır.

yahoo sporları

İstediğiniz şey canlı futbol skor güncellemeleriyse, Yahoo Sports kesinlikle sizi etkileyecektir. Yahoo Sports aslında bir spor yayını sitesi değildir, ancak birçok farklı spor dalında güncel kalmak için kullanılabilir. Yahoo Sports ayrıca Android ve iOS için yerel uygulamalara sahiptir.

Ücretsiz bir hesap oluşturduğunuzda, Yahoo Sports ilgi alanlarınıza göre kişiselleştirilmiş içerik sunar. Yahoo Sports’taki derinlemesine makaleler ve videolar, kullanıcıların futbol dünyasındaki en son gelişmelerden haberdar olmalarına yardımcı olur.

Tilki Sporları

Listedeki son en iyi futbol yayın sitesi Fox Sports. Fox Star’da özel bir futbol bölümü var.Yahoo Sports’a benzer şekilde, Fox Sports ile spor haberlerine dayalı derinlemesine makaleler okuyabilirsiniz. Ayrıca Fox Sports, her oyun haftası için ayrıntılı bir açıklama ve oyun programı sunar.

Genel olarak, Fox Sports futbol tutkunları için güvenilir bir site ve hem akış hızı hem de videoların kalitesi de etkileyici.

SonyLIV

Bu iyi geliştirilmiş spor yayın sitesi, canlı futbol etkinliklerini ve özetlerini izlemek için kullanılabilir.

SonyLIV’e kaydolduktan sonra favori futbol kulübünüzü bile takip edebilirsiniz. Ayrıca, ücretli abonelik alırsanız, hizmet kişiselleştirilmiş içerik sunar.

SonyLIV’de futbol yayınına ek olarak, spor etkinliği güncellemeleri ve haberlerine ayrılmış bir bölüm de vardır. SonyLIV’de futbolun yanı sıra canlı kriket, tenis, basketbol ve WWE gibi diğer büyük sporları da izleyebilirsiniz.

Disney+ Ateşli Yıldız

Hotstar, gecikmesiz bir video oynatıcıya sahip başka bir güvenilir ve ücretsiz futbol canlı yayın sitesidir. Hizmete kaydolmanıza gerek yoktur ve en sevdiğiniz turnuvaların canlı futbol yayınlarını ve tekrarlarını hemen izleyebilirsiniz.

Disney+ Hotstar’a yalnızca Hindistan’dan erişilebilir ve bu nedenle bölgede futbol izlemek için idealdir.

Ana şirketi Disney+’ın hizmeti, dünya çapında canlı futbol akışı için kullanılabilir. İçeriğin kullanılabilirliği, bölgedeki medyanın haklarına bağlı olacaktır.

Hotstar ayrıca, hareket halindeyken futbol karşılaşmalarını izleyebileceğiniz yerel Android ve iOS uygulamalarına da sahiptir. Resmi uygulaması aracılığıyla popüler spor etkinliklerini TV’de ücretsiz olarak da izleyebilirsiniz. Dezavantajlara gelince, Hotstar’daki ücretsiz hesap canlı yayını birkaç dakika geciktiriyor.

CrackStreams

CrackStreams, futbol turnuvalarını ücretsiz olarak izlemek için tek adresiniz olabilir. Şu anda gerçekleşen tüm oyunları izlemek için futbol akış bağlantılarına sahipler.

Tüm bağlantılar, dünyadaki farklı akış sitelerinden gelir. Bir bağlantı başarısız olursa, yeni bağlantılar birkaç dakika içinde güncellenir, böylece canlı eylemi kaçırma konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

Bağlandıktan birkaç dakika sonra canlı futbol bağlantıları almak için Discord kanallarına da katılabilirsiniz. Kullanıcılar ve yöneticiler, web sitesinde güncellemeden önce en son akış bağlantılarını paylaşır. Şu anda bağlantıların çoğu grandmastreams ve ronaldo7’den.

DAZN

DAZN, en iyi futbol yayın sitelerinden biridir. 4K akışlarınız, daha büyük bir ekranda görüntülendiğinde gerçekten eğlenceye katkıda bulunur.

Kadın futbolunu gecikme olmadan ve çok çeşitli cihazlarda izleyebilirsiniz. Akıllı telefonlara ve tabletlere ek olarak, yerel DAZN uygulaması aracılığıyla konsolda futbol yayını yapabilirsiniz.

DAZN, futbolu canlı ve istek üzerine izlemenizi sağlar. Daha sonra izlenebilecek maçlar olduğu için maçları asla kaçırmazsınız. Bölgeye göre fiyatlandırılan planlarına kaydolun ve ardından futbol izlemeye başlayın.

BOSSCAST

Bosscast, çevrimiçi olarak ücretsiz futbol izlemek için en iyi web sitelerinden biri olarak kabul edilir.

Bosscast, çevrimiçi olarak ücretsiz futbol izlemek için iyi bir sitedir. Burada kayıt olmanıza veya bir hesap oluşturmanıza gerek yok. Saat diliminizi ayarlayın ve yaklaşan etkinliklerle birlikte canlı maçları izleyin.

Spor kanallarının canlı yayınlarını da burada sağ taraftaki kenar çubuğundan izleyebilirsiniz. Bosscast ayrıca diğer futbol taraftarlarıyla etkileşim kurmak için canlı bir sohbete sahiptir. Başkalarıyla birlikte futbol izlemenin iyi bir yolu.

Birçok maçın birden fazla akış bağlantısı vardır. Cihazınız için en iyi deneyime sahip olanı seçebilirsiniz. TV’de Bosscast’i ziyaret ettik ve web sitesi futbol yayınına duyarlıydı.

OKLiveTV

Bir sonraki futbol yayın sitesi, spor kanallarını ücretsiz izlemenizi sağlayan OKLiveTV’dir. Her zaman beIN Sports 1, 2 ve 3 akışı gibi en iyi kanallara sahipsiniz.

İngilizce, İspanyolca, İtalyanca ve Arapça yorumlarla 21’den fazla farklı kanalda futbol izleyin. Çoğu, seçtiğiniz cihazınızda izlemeniz için gecikmesiz akış sunan HD futbol yayınlarına sahiptir.

OKLiveTV ayrıca en sevdiğiniz ücretsiz futbol canlı yayınlarını Beğendiklerim’e eklemenizi sağlar   . Hesaba ihtiyaç duymadan favoriler bölümünde kalıyorlar. Bağlantıyı ziyaret edebilir ve en sevdiğiniz spor kanalında futbol izlemeye başlayabilirsiniz.

YouTube TV

Bunu bir futbol yayın sitesi olarak düşünmemiş olabilirsiniz. YouTube TV, spor ve eğlence kanallarını izlemek için 100’den fazla canlı kanal sunar.

Sınırsız DVR’si, futbol maçlarını cihazlarınız için herhangi bir sınırlama olmaksızın kaydetmenize olanak tanır. Kayıtlarınızı çevrimdışıyken bile izleyin. Bazı unutulmaz spor anlarını yeniden yaşamak için internete gerek yok.

YouTube TV, nominal bir ücret karşılığında belirli kanalları eklenti olarak eklemenize olanak tanır. Desteklenen etkinliklerde futbol maçlarını 4K Ultra Yüksek Çözünürlükte izlemek için 4K Plus eklentisine abone olun.

YouTube TV akış hizmeti şu anda ABD’de mevcuttur. 5 aile üyesiyle paylaşılabilir ve maliyeti kablo TV’nin altına indirilebilir.

facebook izle

Evet, doğru okudunuz. Facebook ayrıca ücretsiz bir futbol yayın sitesi olarak da kullanılabilir. Bununla birlikte, Facebook’un saatinde her futbol etkinliğini bulmak ve görüntülemek mümkün değildir.

Belirli bir futbol etkinliğini izlemek için Facebook’ta arama yapmanız yeterlidir. Şimdi video bölümünü seçin ve Canlı filtreyi seçerek canlı futbol etkinliklerini bile izleyebilirsiniz.

Facebook, videoların kalitesini İnternet hızına göre optimize eden çok iyi geliştirilmiş bir video oynatıcıya sahiptir. Bunun dışında Facebook, herhangi bir futbol tutkununu kesinlikle etkileyebilecek ilişkilendirilebilir videolar da önerir.

La Liga, Bundesliga gibi birçok lig, resmi web sitelerinde canlı futbol maçları yayınlamaya başladı. Futbol, ​​dünyanın en popüler sporlarından biridir. Bu nedenle, çevrimiçi olarak ücretsiz futbol izlemek için en iyi web sitelerinin bir listesini hazırladık.