Russische filmsites online gratis

Top 10 Russische Filmsites Online Gratis

Russische filmsites online gratis: de Russische cinema is al lange tijd een belangrijk onderdeel van het culturele erfgoed van het land. Van het werk van legendarische filmmakers als Sergei Eisenstein en Andrei Tarkovsky tot de recente films van onder meer Aleksei German en Andrey Zvyagintsev, de Russische cinema heeft een rijke geschiedenis die een blijvende impact heeft gehad op de wereldwijde filmindustrie.

Als je dit rijke erfgoed van de Russische cinema wilt ontdekken, zijn er verschillende online filmsites die een breed scala aan films gratis aanbieden. Hier zijn enkele van de beste Russische filmsites die u kunt bezoeken om gratis Russische films online te bekijken:

Mosfilm

Mosfilm is een van de oudste en meest bekende filmstudio’s in Rusland, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot het Sovjettijdperk. De studio heeft enkele van de meest iconische films in de Russische filmgeschiedenis geproduceerd, waaronder werken van Tarkovsky, Eisenstein en vele anderen.

Op de Mosfilm-website vindt u een uitgebreide selectie Russische films en tv-shows uit verschillende genres, waaronder drama, komedie, historisch en actie. De site biedt ook Engelse ondertitels voor veel van zijn films, waardoor deze toegankelijk is voor een breder publiek.

Filmix

Filmix is ​​een populaire Russische filmsite die een uitgebreide collectie Russische en buitenlandse films, tv-shows en anime biedt. Op de site kunnen gebruikers door films bladeren op genre, jaar van uitgave en andere criteria, waardoor het gemakkelijk wordt om de films te vinden die u wilt bekijken.

Filmix biedt ook een beoordelingssysteem waarmee gebruikers films en tv-programma’s kunnen beoordelen, waardoor het gemakkelijk wordt om de meest populaire en hoogst gewaardeerde films op de site te vinden.

Amedia

Service van het filmbedrijf “Amedia”, waarmee u series van zijn eigen productie kunt bekijken, evenals toonaangevende buitenlandse studio’s: HBO, FOX, CBS, BBC Worldwide en anderen. De premières vinden ongeveer tegelijkertijd met de hele wereld plaats en de afleveringen zijn beschikbaar met originele en Russische stemacteurs. Wie wil kan ook ondertitels aanzetten.

Naast de geliefde “Game of Thrones”, “Sherlock”, ”  Westworld  ” en andere series, krijgen gebruikers verschillende speelfilms en documentaires aangeboden, evenals concerten van wereldberoemdheden. Dit alles is beschikbaar vanaf een computer, Smart TV en mobiele apparaten.

ivi

Een van de meest populaire online bioscopen, waarvan veel films gratis beschikbaar zijn. U hoeft zich niet eens te registreren om het te bekijken, u hoeft alleen maar een paar commercials te bekijken. U kunt video’s bekijken vanaf een computer, Smart TV of mobiel apparaat.

De dienst biedt duizenden films en  tekenfilms  , veel series, tv-shows en tv-zenders. De site heeft gedetailleerde informatie over beschikbare en niet-uitgebrachte banden, er verschijnen voortdurend trailers van nieuwe producten. Handige navigatie op genre en aanduiding van gerelateerde afbeeldingen stelt u in staat om snel de juiste video te vinden. U kunt ook lijsten met favorieten maken, beoordelingen en recensies schrijven.

KinoPoisk

Een van de grootste Russische online bioscopen met duizenden films en series in de catalogus. Sommige buitenlandse projecten zijn beschikbaar in originele talen met ondertiteling, voor de rest is er Russische stemacteurs.

KinoPoisk werkt alleen als onderdeel van de Yandex Plus-set. Het basistarief kost 199 roebel per maand. Er zijn ook gecombineerde aanbiedingen met de servicecatalogus more.tv voor 399 roebel per maand en Plus met Amediateka voor 699 roebel per maand. Voor sommige films moet je apart bijbetalen, ook als je een abonnement hebt.

De KinoPoisk-applicatie werkt op tv’s, smartphones, pc’s en gameconsoles. U kunt inhoud uitvoeren in Full HD en 4K – het hangt af van het apparaat.

Meer.tv

Deze dienst biedt een groot aantal  Russischtalige films  en series aan. Er is content van more.tv’s eigen productie, maar ook van STS, VGTRK en de Nationale Media Groep. De catalogus wordt regelmatig aangevuld met buitenlandse projecten. Daarnaast zijn tekenfilms, shows en tv-zenders beschikbaar. Sommige aanbiedingen kunnen gratis worden bekeken met advertenties.

De dienst werkt op tv’s, pc’s, smartphones en tablets.

Als je kennis wilt maken met de dienst, maar er niet voor wilt betalen, gebruik dan de promotiecode  G0424  en krijg een gratis proefperiode van 50 dagen.

Begin

De dienst is gespecialiseerd in Russische films en  series  , maar ook buitenlandse noviteiten zijn hier te vinden. De meeste inhoud is in het Russisch of nagesynchroniseerd. Start biedt projecten van zijn eigen productie aan, onder de populaire zijn “Kept women”, “Karamora”, “Storm”. Voor kinderen zijn er tekenfilms en educatieve programma’s. Alle content is beschikbaar onder een algemeen abonnement, u hoeft nergens extra voor te betalen.

Start werkt via een browser op pc, mobiele apparaten en Smart TV.

Met de promotiecode  sg20437   krijg je 30 dagen gratis abonnement.

Oké

De meeste inhoud van deze online bioscoop is betaald, maar je kunt   gratis een verzameling Sovjetfilms en tekenfilms bekijken met advertenties. Okko biedt verschillende abonnementsmogelijkheden: basis met films en series, uitgebreid met catalogi van andere diensten en premium met live sportuitzendingen.

Bij gebruik van de service op Smart TV is een deel van de inhoud beschikbaar in 4K-kwaliteit met 5.1 surround sound. U kunt video’s bekijken via een pc-webbrowser, vanaf mobiele apparaten en via de Sony PlayStation-console.

Met promotiecode  41597552  kunt u zich 35 dagen abonneren op “Optimum” voor 1 roebel.

Knipoog

Online bioscoop van Rostelecom. Een abonnement op de dienst kan samen met het dienstenpakket van het bedrijf worden aangeboden. De Wink-catalogus bevat duizenden Russische en buitenlandse films, tekenfilms en kinderprogramma’s, sportuitzendingen,  audioboeken  . Er is een gedeelte met gratis films die u met advertenties kunt bekijken.

Ongeveer driehonderd tv-zenders werken op basis van een abonnement. Inhoud van Amediateka, more.tv en Start is beschikbaar. De Wink-app kan worden geïnstalleerd op Smart TV’s, smartphones en pc’s.

Om kennis te maken met de service, krijgt u 60 dagen gratis toegang met promotiecode  GB10417 .

premier

Service met een grote collectie Russische tv-series, films en shows. Premier brengt projecten uit van zijn eigen productie zoals ”  Epidemic  “. Ook op de site kun je tekenfilms, educatieve programma’s, documentaires en Sovjetklassiekers bekijken. Buitenlandse tapes zijn er ook, maar in kleinere hoeveelheden.

Daarnaast is er een gedeelte met sportuitzendingen en tv-zenders. Een deel van de inhoud is gratis beschikbaar – het kan worden bekeken met advertenties. Premier werkt op tv’s, pc’s en mobiele apparaten.

Promotiecode  lp590p6x  geeft u 33 gratis dagen abonnement.

Kortom, er zijn veel online filmsites die een uitgebreide selectie gratis Russische films aanbieden. In dit bericht hebben we het gehad over de beste Russische filmsites die gratis online zijn. Of je nu een fan bent van klassieke films uit het Sovjettijdperk of moderne Russische cinema, er is zeker een site die aansluit bij je interesses. Dus pak wat popcorn, leun achterover en geniet van het beste van de Russische cinema vanuit het comfort van je eigen huis!