site-uri web pentru a viziona seriale turcești

Cele Mai Bune 10 Site-Uri Web Pentru A Viziona Seriale Turcești Online Gratuit

site-uri web pentru a viziona seriale turcești: serialele turcești au câștigat multă popularitate în ultimii ani datorită poveștilor lor unice și personajelor atractive.

Majoritatea emisiunilor turcești pe care fanii internaționali le urmăresc au o poveste romantică, dar în cadrul acestei povești iese mereu în evidență o temă socială. Subiecte precum violul, părinții singuri și violența domestică sunt acoperite pe larg în aceste emisiuni.

Fanii internaționali, care nu înțeleg limba turcă, vor dori cu siguranță să urmărească emisiuni turcești cu subtitrare în engleză. Cu toate acestea, subtitrarile în engleză în ansamblu sunt greu de găsit online, deoarece nu toate emisiunile sunt subtitrate.

Serile TV turcești au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani și din motive întemeiate.

Aceste spectacole sunt uimitoare din punct de vedere vizual, cu costume elaborate, decoruri impresionante și intrigi complicate care țin spectatorii pe marginea scaunelor lor. De asemenea, multe dintre ele vin cu subtitrări în engleză, făcându-le accesibile publicului din întreaga lume.

Indiferent dacă sunteți un fan de o viață al dramelor turcești sau că doriți să vă scufundați în acest nou gen interesant, există nenumărate seriale din care să alegeți.

Unele dintre preferatele mele personale includ „The Magnificent Century”, „Asla Vazgecmem” și „Payitaht: Abdülhamid”. Așa că, dacă cauți ceva de urmărit în weekend, nu căutați mai departe decât serialele turcești cu subtitrare în engleză!

O listă cu cele mai bune 10 site-uri web pentru a viziona seriale turcești online

Scopul principal al acestui articol este de a enumera site-urile web care oferă subtitrări în engleză pentru emisiunile turcești, astfel încât oamenii să nu aibă probleme în a le găsi.

turcă 123

Acest site web nu este doar un loc pentru ca oamenii să urmărească emisiunile preferate turcești cu subtitrare în engleză, ci și un program pentru a citi știri despre cele mai recente evenimente.

De exemplu, dacă un fan vrea să știe cum și-a petrecut Kivanc Tatititug vacanța de vară, acesta este site-ul pentru tine.

Site-ul este foarte bine organizat deoarece veți putea urmări seria actuală pe pagina de start a site-ului; există subcategorii precum seriale, episoade, an, gen și multe altele.

Dacă vă amintiți anul în care a fost lansată o emisiune TV, puteți merge la anul. Dacă doriți să căutați după gen, mergeți la secțiunea de gen a site-ului web, interfața de utilizator a site-ului este destul de simplă, fiecare lucru fiind etichetat corespunzător.

De fapt, site-ul este disponibil și în modul de noapte, lucru pe care majoritatea site-urilor web nu îl au. Există o pagină de contact, unde puteți vorbi cu administratorul paginii și puteți solicita o emisiune dacă nu sunteți deja pe site.

Deci, indiferent dacă doriți să vedeți Baraj sau Ramo, acesta este cel mai bun site de vizitat.

w.t.

WatchTurks sau WT este un alt site web unde oamenii pot viziona emisiunile turcești preferate subtitrate. Totuși, acest site este diferit de celălalt, pentru că sunt adăugate și filme turcești.

Majoritatea oamenilor au vrut să vadă Miracle in Cell No. 7, care este o poveste incredibilă a unui tată care este separat de fiica sa. Rolul principal este jucat de Aras Bulut Iynemli, iar acest film a facut destul de mult zgomot la box office-ul turc.

Există cele mai recente episoade de noi emisiuni turcești, precum și un record bun de emisiuni vechi. Cu toate acestea, dezavantajul acestui site web este că utilizatorul trebuie să achiziționeze un abonament pentru a accesa conținutul. Acest lucru este valabil pentru filmele disponibile pe site și, de asemenea, pentru serialele TV.

Cea mai bună parte a site-ului web este că nu există reclame pop-up sau programe malware, ceea ce face ca merită să cumpărați un abonament. Pagina are un certificat de securitate, astfel încât utilizatorul să poată plăti fără teama că i se fură datele.

cinemanie

Kinemania este un alt loc unde utilizatorii pot viziona seriale turcești subtitrate în engleză. Ei pot căuta seriale vechi și noi pe site și pot chiar cere administratorului să traducă o serie.

Dezavantajul acestui site web este că interfața cu utilizatorul nu este foarte completă. În loc de genuri și ani, cele două opțiuni pe care le are utilizatorul pentru a răsfoi arhivele și funcțiile noastre.

Cu toate acestea, există o listă de seriale turcești cu subtitrări în engleză în partea dreaptă a site-ului.

De asemenea, există o opțiune de căutare, unde utilizatorul poate introduce seria pe care o caută și poate apăsa enter. Dacă doriți să vizionați Binbir sau „Sana Bir Sir Verecegim”, acest site vă permite să accesați gratuit fiecare serie.

Turcia Sub 24

Deși acest site nu este securizat, are o bază de date bună de seriale turcești cu subtitrări în engleză.

Există filme turcești disponibile pe acest site și, de asemenea, gratuit. Puteti viziona ultimele episoade din serialul turcesc pe acest site, accesati trailere de filme in limba engleza si chiar filmul. Tot acest conținut este disponibil utilizatorului, fără niciun cost sau abonament.

Cu toate acestea, principala problemă a acestui site web este că nu este sigur. De îndată ce deschideți site-ul web, vor apărea reclame pop-up și site-ul ar putea încerca să vă infecteze dispozitivul.

Totuși, dacă ai un antivirus foarte bun sau chiar un blocant de anunțuri, atunci ești gata. Nu mai trebuie să așteptați luni pentru a viziona serialele preferate cu subtitrare în engleză, deoarece site-ul se încarcă regulat.

Natabanu

Natabanu este un site popular datorită conținutului la care au acces oamenii. Deși site-ul web nu are un certificat de siguranță și securitate, nu există multe anunțuri pop-up pe el.

Un utilizator poate găsi seriale și filme turcești, cu subtitrări în engleză. Există și un forum, unde pot discuta despre ultimele serii și chiar pot solicita o traducere.

Site-ul are o interfață foarte ușor de utilizat, iar link-urile disponibile pe site sunt de bună calitate.

De asemenea, site-ul web postează mai multe link-uri pentru un episod, astfel încât utilizatorul să poată deschide unul care li se potrivește. Cu toate acestea, există două probleme cu acest site.

Primul este că site-ul este în limba turcă, așa că poate fi puțin dificil pentru cei care nu vorbesc limba turcă să găsească serialul pe care îl caută.

A doua problemă cu site-ul web este că, deși există diverse link-uri disponibile pentru site-uri web, utilizatorul nu va putea descărca niciun episod pentru vizionare offline și poate transmite doar pe site-ul web.

WLext

Acesta este un site web de emisiuni TV internaționale, unde oamenii se pot bucura de telenovele și filmele lor preferate. Acest site nu este doar pentru fanii serialelor turcești, care doresc subtitrări în engleză, dar utilizatorii vor găsi și emisiunile filipineze și thailandeze.

Există link-uri pentru utilizatori, unde își pot viziona  cele mai recente filme  și episoadele TV preferate. Cu toate acestea, principala problemă a site-ului web este că abonații au nevoie de timp pentru a traduce programe, așa că utilizatorii trebuie să aibă răbdare.

Telenovele mexicane sunt iubite de oricine, datorită unicității lor în dialog și intriga. Cei care iubesc această serie ar trebui să viziteze acest site.

Utilizatorii site-ului pot solicita un serial TV sau un film, iar administratorii vor verifica dacă au conținutul necesar.

Serial TV turcesc

Acesta este un site foarte bun pentru a viziona seriale turcești cu subtitrare în engleză și chiar în urdu.

Acesta este un site web gratuit și securizat, unde utilizatorul poate citi chiar recenzii ale programelor turcești. Ei pot primi cele mai recente știri despre serialul turcesc și pot vedea diferitele categorii disponibile.

Indiferent dacă doriți să vizionați horror, istorie, poveste de dragoste, romantism, detectiv, comedie sau horror, toate aceste emisiuni sunt disponibile pe acest site.

Acesta este unul dintre cele mai bune site-uri web pe care utilizatorii le pot găsi pe internet, deoarece acest site are cele mai recente episoade, este bine întreținut și este actualizat constant pentru utilizatori. Dacă vizitați acest site, divertismentul nu se va opri!

Osman Online 

Sunt disponibile doar seriale istorice turcești precum Kurulus Osman, Payitaht: Abdülhamid & Dirilis Ertugrul, Destan și Uyanis Büyük Selcuklu cu subtitrare în engleză.

Osman Online este un alt site bun pe care mulți dintre voi l-ați folosit pentru a viziona Kurulus Osman sau Dirilis Ertugrul subtitrat în engleză. Este cu siguranță o sursă de încredere pentru a viziona gratuit drame istorice turcești, dar numărul de programe de aici este minim.

FilmBox+

FilmBox+ este aplicația perfectă și de renume, care permite abonaților să transmită în flux filme și seriale TV celebre pe diferite platforme. De fapt, utilizatorii își pot transmite emisiunile preferate din Turcia pe televizoare inteligente, computere, smartphone-uri, playere media în flux și tablete. 

Această aplicație are o categorie separată numită „Dramă turcească” unde puteți găsi mai multe seriale. În mod similar, puteți viziona emisiuni populare precum Brave and Beautiful, Raven, Endless Love și Kurt Seyit ve Sura aici. În acest sens, FilmBox+ nu face compromisuri în ceea ce privește traducerea sau calitatea imaginii, indiferent dacă vizionați un nou dizi sau un serial turcesc vechi. 

turkflix

Mulți fani ai serialelor turcești sunt dispuși să plătească pentru subtitrarea în engleză, dar nu vor să facă compromisuri cu privire la calitatea traducerii. Dacă sunteți unul dintre ei, atunci trebuie să vă abonați la TurkFlix. Au deja peste 3000 de episoade din diverse emisiuni și filme turcești cu subtitrare în engleză în catalogul lor.

Această platformă de streaming pretinde, de asemenea, că folosește serviciile experților turci multilingvi care sunt cei mai buni la scris și vorbit atât turcă, cât și engleză.

Deși este un serviciu plătit, nu cred că 120 USD pe an este un cost mare pentru a viziona emisiunile preferate la timp și cu subtitrarea corectă. Trebuie să luați în considerare acest serviciu pentru a viziona serialul turcesc dorit acum.

Concluzie

Toate aceste site-uri web sunt foarte bune, iar dacă nu găsiți un program pe un site, îl puteți căuta oricând pe un alt site. Există multe link-uri pe aceste site-uri web, iar dacă unul nu funcționează, celălalt va funcționa.

Spectacolele turcești sunt foarte interesante pentru că pe lângă faptul că arată frumoasa țară, intriga și dialogurile sunt foarte bine scrise. Oamenii știu acum despre vedetele turcești din întreaga lume, deoarece serialele lor au ajuns chiar și pe Netflix și pe alte platforme de streaming.