Türk dizi izleme siteleri

türk dizilerini internetten bedava izlemek için siteler

Türk dizi izleme siteleri: Türk dizileri, benzersiz hikayeleri ve çekici karakterleri nedeniyle son yıllarda çok popüler oldu.

Uluslararası hayranların izlediği Türk dizilerinin çoğunun romantik bir hikayesi var ama bu hikayede her zaman sosyal bir tema öne çıkıyor. Tecavüz, bekar ebeveynler ve aile içi şiddet gibi konular bu programlarda kapsamlı bir şekilde ele alınmaktadır.

Türkçe bilmeyen uluslararası hayranlar, mutlaka Türkçe dizileri İngilizce altyazılı izlemek isteyeceklerdir. Bununla birlikte, tüm programların altyazılı olmaması nedeniyle bir bütün olarak İngilizce altyazıları çevrimiçi olarak bulmak zordur.

Türk dizileri son yıllarda giderek daha popüler hale geldi ve bunun iyi bir nedeni var.

Bu gösteriler, özenle hazırlanmış kostümler, etkileyici setler ve izleyicileri koltuklarının kenarında tutan karmaşık olay örgüleriyle görsel olarak büyüleyici. Ayrıca birçoğu İngilizce altyazılıdır ve bu da onları dünyanın dört bir yanındaki izleyiciler için erişilebilir kılar.

İster ömür boyu Türk dizilerinin hayranı olun, ister bu heyecan verici yeni türe dalmak isteyin, aralarından seçim yapabileceğiniz sayısız dizi var.

Benim kişisel favorilerimden bazıları “Muhteşem Yüzyıl”, “Asla Vazgecmem” ve “Payitaht: Abdülhamid”. Hafta sonu art arda izleyecek bir şeyler arıyorsanız, İngilizce altyazılı Türk dizilerinden başkasına bakmayın!

Türk dizilerini çevrimiçi izlemek için en iyi 10 sitenin listesi

Bu yazının asıl amacı, insanların bulmakta zorlanmaması için Türkçe diziler için İngilizce altyazı sağlayan siteleri listelemek.

Türkçe 123

Bu site insanların en sevdikleri Türkçe dizileri İngilizce altyazılı izleyebilecekleri bir yer olmasının yanı sıra son dakika haberlerini de okuyabilecekleri bir programdır.

Örneğin bir hayran Kıvanç Tatitituğ’un yaz tatilini nasıl geçirdiğini öğrenmek istiyorsa bu site tam size göre.

Web sitesinin ana sayfasından güncel dizileri izleyebileceğiniz için web sitesi çok iyi organize edilmiştir; diziler, bölümler, yıl, tür ve çok daha fazlası gibi alt kategoriler var.

Bir dizinin yayınlandığı yılı hatırlarsanız o yıla gidebilirsiniz. Türe göre arama yapmak istiyorsanız, web sitesinin tür bölümüne gidin, web sitesinin kullanıcı arayüzü oldukça basittir ve her şey uygun şekilde etiketlenmiştir.

Aslında, web sitesi, çoğu web sitesinde olmayan bir şey olan gece modunda da mevcuttur. Sitede değilseniz, sayfanın yöneticisi ile görüşebileceğiniz ve bir gösteri talep edebileceğiniz bir iletişim sayfası vardır.

İster Baraj’ı ister Ramo’yu görmek isteyin, ziyaret edilecek en iyi web sitesi burası.

ağırlık

WatchTurks veya WT, insanların en sevdikleri Türkçe programları altyazılı olarak izleyebilecekleri başka bir web sitesidir. Ancak bu site diğerinden farklı çünkü Türk filmleri de ekleniyor.

Çoğu kişi kızından ayrılmış bir babanın inanılmaz öyküsü olan 7 Nolu Hücredeki Mucize’yi izlemek istemiştir. Başrolünü Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı film, Türkiye gişesinde oldukça ses getirdi.

Yeni Türk dizilerinin en son bölümlerinin yanı sıra eski dizilerin iyi bir kaydı var. Bununla birlikte, bu web sitesinin dezavantajı, kullanıcının içeriğe erişmek için bir abonelik satın alması gerekmesidir. Bu, web sitesinde bulunan filmler ve aynı zamanda TV dizileri için de geçerlidir.

Web sitesinin en iyi yanı, pop-up reklamların veya kötü amaçlı yazılımların bulunmamasıdır, bu da onu bir abonelik satın almaya değer kılar. Sayfa, kullanıcının verilerinin çalınmasından korkmadan ödeme yapabilmesi için bir güvenlik sertifikasına sahiptir.

sinema tutkusu

Kinemania, kullanıcıların Türk dizilerini İngilizce altyazılı izleyebilecekleri bir başka yer. Web sitesinde eski ve yeni dizileri arayabilir ve hatta yöneticiden bir dizi çevirmesini isteyebilirler.

Bu web sitesinin dezavantajı, kullanıcı arayüzünün tam olmamasıdır. Türler ve yıllar yerine, kullanıcının arşivlerimize ve özelliklerimize göz atması için iki seçeneği vardır.

Ancak sitenin sağ tarafında İngilizce altyazılı Türk dizileri listesi yer almaktadır.

Ayrıca, kullanıcının aradığı diziyi yazıp enter tuşuna basabileceği bir arama seçeneği vardır. Binbir veya Sana Bir Efendim Vereceğim’i izlemek isterseniz, bu site her diziye ücretsiz olarak erişmenizi sağlar.

Türkiye Alt 24

Bu web sitesi güvenli olmasa da, İngilizce altyazılı iyi bir Türk dizi veritabanına sahiptir.

Bu sitede Türk filmleri var, o da ücretsiz. Bu sitede Türk dizilerinin son bölümlerini izleyebilir, İngilizce film fragmanlarına ve hatta filme ulaşabilirsiniz. Tüm bu içerik, herhangi bir ücret veya abonelik olmaksızın kullanıcıya sunulmaktadır.

Ancak, bu web sitesinin asıl sorunu güvenli olmamasıdır. Web sitesini açar açmaz pop-up reklamlar görünür ve web sitesi cihazınıza virüs bulaştırmaya çalışabilir.

Ancak, çok iyi bir antivirüsünüz veya hatta bir reklam engelleyiciniz varsa, o zaman hazırsınız. En sevdiğiniz dizileri İngilizce altyazılı izlemek için artık aylarca beklemenize gerek yok çünkü site düzenli olarak yükleniyor.

Natabanu

Natabanu, insanların erişebildiği içerik nedeniyle popüler bir web sitesidir. Web sitesinde güvenlik ve güvenlik sertifikası bulunmamakla birlikte, üzerinde çok fazla pop-up reklam yer almamaktadır.

Bir kullanıcı Türkçe dizi ve filmleri İngilizce altyazılı olarak bulabilir. En son dizileri tartışabilecekleri ve hatta çeviri talep edebilecekleri bir forum da var.

Web sitesi oldukça kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve web sitesinde bulunan bağlantılar kalitelidir.

Ayrıca, web sitesi bir bölüm için birden fazla bağlantı yayınlar, böylece kullanıcı kendisine uygun olanı açabilir. Ancak, bu web sitesinde iki sorun var.

Birincisi, web sitesi Türkçe olduğundan, Türkçe bilmeyenler için aradıkları diziyi bulmak biraz zor olabilir.

Web sitesindeki ikinci sorun, web siteleri için çeşitli bağlantılar olmasına rağmen, kullanıcının herhangi bir bölümü çevrimdışı izlemek için indiremeyeceği ve yalnızca web sitesinde yayın yapabileceğidir.

WLext

Bu, insanların en sevdikleri pembe dizilerin ve filmlerin keyfini çıkarabilecekleri uluslararası bir TV şovları web sitesidir. Bu web sitesi sadece İngilizce altyazı isteyen Türk dizilerinin hayranları için değil, kullanıcılar Filipin ve Tay dizilerini de bulabilecek.

Kullanıcılar için en yeni filmlerini  ve en sevdikleri dizi bölümlerini izleyebilecekleri bağlantılar bulunmaktadır  . Bununla birlikte, web sitesiyle ilgili temel sorun, abonelerin program çevirmek için zaman ayırması, bu nedenle kullanıcıların sabırlı olması gerekiyor.

Meksika pembe dizileri, benzersiz diyalog sunumları ve olay örgüsü nedeniyle herkes tarafından sevilir. Bu diziyi sevenler kesinlikle bu siteyi ziyaret etmelidir.

Web sitesi kullanıcıları bir dizi veya film talep edebilir ve yöneticiler gerekli içeriğe sahip olup olmadıklarını kontrol eder.

türk dizileri

Bu, Türk dizilerini İngilizce ve hatta Urduca altyazılı izlemek için gerçekten iyi bir web sitesidir.

Bu, kullanıcının Türkçe programların incelemelerini bile okuyabildiği ücretsiz ve güvenli bir web sitesidir. Türk dizileri ile ilgili en son haberleri alabilir ve mevcut farklı kategorileri görebilirler.

İster korku, tarih, aşk hikayesi, romantizm, polisiye, komedi veya korku izlemek isteyin, tüm bu diziler bu web sitesinde mevcuttur.

Bu, kullanıcıların internette bulabilecekleri en iyi web sitelerinden biridir çünkü bu web sitesi en son bölümleri içerir, iyi korunur ve kullanıcılar için sürekli güncellenir. Bu web sitesini ziyaret ederseniz, eğlence durmayacak!

Osman Çevrimiçi 

Yalnızca Kuruluş Osman, Payitaht: Abdülhamid & Dirilis Ertuğrul, Destan ve Uyanış Büyük Selçuklu gibi İngilizce altyazılı Türk tarihi dizileri mevcuttur.

Osman Online, birçoğunuzun Kuruluş Osman veya Diriliş Ertuğrul’u İngilizce altyazılı izlemek için kullandığı bir başka güzel sitedir. Türk tarihi dizilerini ücretsiz izlemek için kesinlikle güvenilir bir kaynak ama buradaki program sayısı az.

Film Kutusu+

FilmBox+, abonelerin ünlü filmleri ve dizileri farklı platformlarda izlemelerine olanak tanıyan mükemmel ve saygın bir uygulamadır. Aslında, kullanıcılar Türkiye’den en sevdikleri programları akıllı TV’lerde, PC’lerde, akıllı telefonlarda, akışlı medya oynatıcılarda ve tabletlerde izleyebilirler. 

Bu uygulama, birden fazla dizi bulabileceğiniz ‘Türk Draması’ adlı ayrı bir kategoriye sahiptir. Aynı şekilde Cesur ve Güzel, Kuzgun, Bitmeyen Aşk, Kurt Seyit ve Şura gibi sevilen dizileri de buradan izleyebilirsiniz. FilmBox+ bu anlamda ister yeni bir dizi izliyor olun ister eski bir Türk dizisi izliyor olun çeviri veya görüntü kalitesinden ödün vermiyor. 

türkflix

Türk dizilerinin pek çok hayranı İngilizce altyazı için para ödemeye razı ama çevirinin kalitesinden ödün vermek istemiyor. Siz de onlardan biriyseniz TurkFlix’e abone olmalısınız. Kataloglarında zaten 3000’den fazla bölüm, çeşitli Türk dizileri ve İngilizce altyazılı filmler var.

Bu akış platformu aynı zamanda hem Türkçe hem de İngilizce yazma ve konuşma konusunda en iyi olan çok dilli Türk uzmanların hizmetlerini kullandığını iddia ediyor.

Ücretli bir hizmet olmasına rağmen, en sevdiğiniz programları zamanında ve doğru altyazılarla izlemek için yılda 120 doların yüksek bir maliyet olduğunu düşünmüyorum. Dilediğiniz Türk dizisini hemen izlemek için bu hizmeti değerlendirmelisiniz.

Çözüm

Bu web sitelerinin tümü gerçekten iyidir ve bir web sitesinde bir program bulamazsanız, onu her zaman başka bir web sitesinde arayabilirsiniz. Bu web sitelerinde birçok bağlantı vardır ve biri çalışmazsa diğeri çalışacaktır.

Türk dizileri çok ilgi çekici çünkü güzel ülkeyi göstermenin dışında olay örgüsü ve diyaloglar çok iyi yazılmış. Dizileri Netflix’e ve diğer yayın platformlarına bile ulaştığı için insanlar artık dünyanın her yerindeki Türk yıldızlarını biliyor.