Türkiye Toptan Giyim Tedarikçileri

İlk 10 Türk Toptan Giyim Tedarikçisi

Türkiye Toptan Giyim Tedarikçileri: Türkiye Toptan Giyim Tedarikçi Listesi, dünyanın her yerindeki perakendecilere ve butiklere toptan giyim ve moda ürünleri sağlayan Türkiye merkezli (çoğunlukla İstanbul’da) şirketlerin geniş bir koleksiyonudur.


Dünyanın önde gelen giyim üreticisi ülkelerinden biri olan Türkiye,  başta İstanbul olmak üzere butikler  , dünyanın her yerindeki giyim mağazaları ve butikler için en iyi giyim toptancılarını bulmak için çok çeşitli uygun fiyatlı seçenekler sunuyor.

Bayan giyim, erkek giyim, çocuk giyim, spor giyim, iç giyim ve iç giyim, pijama, elbise, tesettür giyim ve çok daha fazlasını bulabileceksiniz…

Burada listelenen bazı şirketlerin bir web sitesi yoktur, bu nedenle cep telefonlarından whatsapp kullanarak onlarla iletişim kurmaya çalışın veya herhangi birini ziyaret ederseniz daha iyisi, böylece çevredeki birçok rakibi de görebilirsiniz.

Türk giyim toptancıları

WorldModaDays Türk giyim toptan satış sitesi

Worldmodadays.com, İstanbul’un toptan giyim sektörünün kalbi olan İstanbul Merter’de bulunan Türkiye’nin önde gelen bir giyim toptancısıdır.

Şirket, ödeme seçenekleri ve çeşitli nakliye yöntemleri ile çevrimiçi olarak toplu olarak sipariş edilebilecek kaliteli ve modaya uygun toplu giysiler sunmaktadır.

Dünya çapında nakliye ve kadınlar, erkekler ve çocuklar için tonlarca giyim eşyası var.

  Worldmodadays, Rusya için alışverişi kolaylaştıran Rusça konuşan müşteri temsilcilerine  sahiptir .

Dünya Moda Günleri web sitesinde aşağıdaki giyim serilerini sunuyor:

  • Üstler
  • para
  • Sokak kıyafetleri
  • Elbiseler
  • Takım elbise
  • Pijama
  • iç çamaşırı
  • Ev kıyafetleri
  • Spor giyim
  • Pantolon
  • ceketler
  • etekler
  • gömlek
  • Mayo

Lonca (market) Türk toptan giyim sitesi

Lonca, 2021 yılında İstanbul, Türkiye’de kurulmuş bir giyim toptancısı ve pazar yeridir.

Türkiye’den birçok marka ve tedarikçiyi bir araya getiren ve dünyadaki toptan alıcılar ve butikler için Türkiye’den kıyafet satın almayı çok daha kolay ve basit hale getiren lider toptan kadın giyim web sitelerinden biridir.

Web sitesinde Türkiye ve ABD’den yatırımcılar bulunuyor.

Türkiye’den kaliteli ve şık bayan giyim arayan butikler ve firmalar için en iyi toptan fiyatları sunuyorlar.

Lonca, internet sitesinde şunları aktarıyor:

  • Üstler
  • para
  • Sokak kıyafetleri
  • Elbiseler
  • Takım elbise
  • mütevazı giyim
  • Türkiye’nin en iyi butik markaları

Modacan türk giyim toptan satışı

Uygun fiyatlar ve uygun seçenekler giyim için her zaman büyük önem taşımaktadır. Birçok kişinin birincil hedefi kalite olsa da herkesin bütçesini aşmaması ve satın alma tercihlerini gözden geçirmesi gerekiyor. Cazip fiyatlı seçeneklerin insanlara avantaj sağladığı bir çağda, burada yeni ürünler hala çok önemli bir kaliteyi temsil ediyor. Aynı zamanda cazip fiyatlarla müşteri memnuniyeti sağlayan fırsatlar da güzel bir alışveriş ortamı oluşturmaya devam ediyor. Toptan bayan giyim fiyatları uygun olduğu sürece bundan faydalanmanız daha kolay olacaktır.

Bayan giyim toptancısı Eytay İstanbul

1970’li yıllardan itibaren pazara sunduğu hazır giyim ve triko yenilikleri ile 1992 yılından itibaren EY-TAY TEKSTİL adını taşımaktadır.

Bugün EY-TAY TEKSTİL, hazır giyimde toptancı markaların hazır giyim ve triko ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Koton, Mudo, Asos gibi firmalara da üretim yapıyor.

Günlük 150 adede kadar yeni modelin satıldığı EY-TAY İnternet Mağazası, başta Avrupa, Rusya, Ukrayna, Romanya ve Arap ülkeleri olmak üzere 100’den fazla ülkeden sayısız müşteriye hizmet vermektedir.

EY-TAY Tekstil, moda trendlerini takip eden ve müşterilerine tavsiyelerde bulunan uzman kadrosu ile misyonunu yerine getirmektedir. Dünya standartlarında yaratıcı ve yenilikçi moda tasarımları üreten dinamik markalardan oluşan portföyü ile EY-TAY TEKSTİL, gerek ürün çeşitliliği gerekse alışveriş deneyimi açısından müşterilerinin ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılayabilmektedir.

Fimka Online Mağaza

FİMKA yaklaşık 30 yıldır hazır giyim toptan satış sektöründe faaliyet gösteren İstanbul merkezli bir firmadır.

Her gün 400’e yakın yeni modelin satışa sunulduğu FİMKA mağazaları, başta Avrupa, Rusya, Ukrayna, Romanya, Baltık ülkeleri, Arap ve Afrika ülkeleri olmak üzere 101 ülkeden sayısız müşteriye hizmet veriyor.

Merter Moda Merkezi İstanbul/Türkiye

Merter Moda Merkezi, İstanbul, Türkiye’deki en iyi toptan giyim satıcısı pazarlarından biridir.

 2018 yılında yeni konsepti ile yenilenen Merter Fashion Center, 25.000m² alanda konumlanmış, 200’den fazla pazar lideri markanın yer aldığı 150 mağazası ile Türkiye’nin en büyük bayan abiye toptan alışveriş merkezidir ve alışveriş yapabileceğiniz bir alana sahiptir . 30.000’den fazla farklı modeli bir arada bulun.

Hareket halindeyken tüm katlardaki tüm mağazaların aynı kotta görülebildiği Merter Fashion Center, geniş açık alanları ve 1.000 araçlık otopark kapasitesi ile farklı ülkelerden binlerce müşteriye tek çatı altında rahat bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Holly Lolly Elbiseler Toptan Satış

Holly Lolly, Üsküdar İstanbul TÜRKİYE’de bulunan kadın elbiseleri ve kadın giyim markası ve toptancısıdır.

Dünya çapında nakliye hizmeti sunuyorlar.

Nur koleksiyonundan tesettür giyim

Nur Collection, 1991 yılında İstanbul merkezli kurulmuş, lider bir tekstil üretim ve toptan satış şirketidir.

Kadın dış giyim tasarımında uzmandır ve başta Türkiye olmak üzere Avrupa, Asya, Afrika ve Amerika’daki pazarlarla çalışmaktadır.

Firma olarak her zaman müşterilerimizin ihtiyaçlarını en yüksek kalitede üretim ve satış hizmeti ile karşılamak, koleksiyon geliştirmek ve tekstilde yenilikler sunmak hedefiyle çalışıyoruz.

sivil çocuklar

Annenin Vazgeçilmezi Civil 1997 yılında İstanbul Kartal’da kuruldu.

50 metrekarelik küçük bir mağazada 0-14 yaş çocuk tekstil ürünlerinin perakende satışı büyük bir hızla başladı.

Biz büyük bir aile olduk ve o yıl 750.000 adet ürün sattık.

2007 yılında 6 milyon TL ciroya ulaştık.

2008 yılında Maltepe’deki 15.000 metrekarelik yeni merkezimize taşındık ve hedeflerimizi büyüttük.

Ortalama mağaza büyüklüğümüzü 2.000 metrekareye çıkardık. ()

2008 yılında durmadık, ürünlerimizi ve kendi konseptlerimizi oluşturmaya başladık.

Başarı bize yetmez, 2008 yılında civilim.com ile e-Ticaret’e girdik.

Yılda 15 milyon kez açılan Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından biriyiz.

2013 yılında markamıza farklı bir boyut kazandırarak lisanslı çizgi karakterlerimizi global hedeflerimiz doğrultusunda tasarladık.

O kadar sevildiler ki YouTube’da 250.000 aboneye ve 500 milyon izleyiciye ulaştık.

2017 yılında ailemiz daha da büyüdü, 1.750 kişi ile büyük bir aile olduk.

 Pamuklu Tepe İç Çamaşırı

1993 yılında İstanbul’da kurulan Favori Tekstil, iç giyim ve iç giyim üretimi ile faaliyete başlamıştır.

Cottonhill İç Giyim markası   ile bir ilke  imza atarak, üretim kapasitesi, dünya trendlerini takip etme yeteneği ve özgün modellerdeki yaratıcılığı ile lider kadın iç giyim üreticilerinden biri haline gelmiştir.

Kaktüs Moda toptan bayan giyim

 2006 yılından bu yana bayan giyim ve toptan satış alanında hizmet veren Kaktüs Moda, faaliyete başladığı günden itibaren sektörün nabzını tutarak sürekli gelişim ilkesiyle çalışmaktadır .

Turkopt

Turkopt, uluslararası online toptan giyim alışverişi hizmeti sunan, Türk butikleri için eksiksiz bir giyim tedarikçisidir.