Турски доставчици на дрехи на едро

Топ 10 На Турските Доставчици На Едро На Облекло

Турски доставчици на дрехи на едро: Списъкът на доставчиците на дрехи на едро в Турция е голяма колекция от компании, базирани в Турция (главно в Истанбул), които предоставят дрехи и модни артикули на едро на търговци на дребно и бутици по целия свят.


Турция, като една от водещите страни за производство на дрехи в света, предлага широка гама от достъпни опции за намиране на най-добрите  търговци на едро на дрехи за бутици  , особено в Истанбул, за магазини за дрехи и бутици по целия свят.

Ще намерите дамски дрехи, мъжки дрехи, детски дрехи, спортни дрехи, бельо и бельо, пижами, рокли, дрехи с хиджаб и много други…

Някои компании, изброени тук, нямат уебсайт, така че опитайте да се свържете с тях, като използвате whatsapp на мобилните им телефони, или по-добре, ако можете да посетите някоя от тях, като направите това, можете да видите и много конкуренти наоколо.

Турски търговци на едро на дрехи

Уебсайт за търговия на едро с турско облекло WorldModaDays

Worldmodadays.com е водещ търговец на едро на дрехи от Турция, разположен в Мертер, Истанбул, сърцето на търговията на едро с дрехи в Истанбул.

Компанията предлага качествени и модерни масови дрехи, които могат да бъдат поръчани онлайн на едро с опции за плащане и различни методи за доставка.

Те имат доставка до цял свят и тон дрехи за жени, мъже и деца.

Worldmodadays има   рускоезични представители на клиенти, които правят пазаруването в Русия лесно. 

World Moda Days предлага следните линии дрехи на своя уебсайт:

  • Горнища
  • пари
  • Улични дрехи
  • Облича се
  • Костюми
  • Спално облекло
  • Дамско бельо
  • Домашно облекло
  • спортни дрехи
  • Панталони
  • якета
  • поли
  • ризи
  • Плувен костюм

Lonca (пазар) Турски уебсайт за дрехи на едро

Lonca е търговец на едро и пазар за дрехи, базиран в Истанбул, Турция, създаден през 2021 г.

Това е един от водещите уебсайтове за дамско облекло на едро, който обединява много марки и доставчици от Турция и прави купуването на дрехи от Турция много по-лесно и опростено за купувачи на едро и бутици по целия свят.

Уебсайтът има инвеститори от Турция и САЩ.

Предлагат най-добрите цени на едро за бутици и фирми търсещи качествени и елегантни дамски дрехи от Турция.

Lonca носи следното на своя уебсайт:

  • Горнища
  • пари
  • Улични дрехи
  • Облича се
  • Костюми
  • скромно облекло
  • Най-добрите бутикови марки в Турция

Турско облекло Modacan на едро

Достъпните цени и разумните опции винаги са от голямо значение за облеклото. Докато основната цел на много хора е качеството, всеки трябва да остане в рамките на бюджета си и да прегледа предпочитанията си за покупка. В епоха, когато опциите на атрактивни цени са изгодни за хората, новите продукти тук все още представляват наистина важно качество. В същото време възможностите, които осигуряват удовлетвореност на клиентите с атрактивни цени, продължават да създават добра среда за пазаруване. Докато цените на дамските дрехи на едро са правилни, ще ви бъде по-лесно да се възползвате от това.

Търговец на дамско облекло Eytay Istanbul

Компанията носи името EY-TAY TEXTILE от 1992 г., като иновациите в конфекцията и плетивата са на пазара от 70-те години на миналия век.

Днес EY-TAY TEXTILE отговаря на нуждите от конфекция и трикотаж на марките за продажба на едро в готови облекла. Той също така прави продукция за компании като Koton, Mudo и Asos.

Интернет магазинът на EY-TAY, където ежедневно се продават до 150 нови модела, обслужва безброй клиенти от повече от 100 страни, включително Европа, Русия, Украйна, Румъния и арабските страни.

EY-TAY Textile изпълнява своята мисия със своя експертен екип, който следи последните модни тенденции и консултира своите клиенти. Със своето портфолио от динамични марки, които произвеждат креативни и иновативни модни дизайни според световните стандарти, EY-TAY TEXTILE е в състояние да отговори на нуждите на своите клиенти на най-високо ниво както по отношение на продуктовото разнообразие, така и по отношение на пазаруването.

Онлайн магазин Fimka

FIMKA е базирана в Истанбул компания, която работи в сектора на търговията на едро с дрехи от около 30 години.

Магазините FIMKA, където всяка седмица се предлагат за продажба до 400 нови модела всеки ден, обслужват безброй клиенти от 101 страни, по-специално от Европа, Русия, Украйна, Румъния, балтийските страни, арабските и африканските страни.

Merter Fashion Center Истанбул/Турция

Merter Fashion Center е един от най-добрите пазари за продажба на дрехи на едро в Истанбул, Турция.

Merter Fashion Center  , който беше реновиран с нова концепция през 2018 г., е най-големият мол за продажба на едро на дамско вечерно облекло в Турция, разположен на площ от 25 000 m² и има 150 магазина с повече от 200 марки, които са лидери на пазара и има пространство, където можете намерете повече от 30 000 различни модела заедно.

Merter Fashion Center, където всички магазини на всички етажи могат да се видят на едно и също ниво, докато се движите, предлага удобно пазаруване под един покрив на хиляди клиенти от различни страни със своите широки открити пространства и капацитет за паркиране от 1000 превозни средства.

Рокли Holly Lolly на едро

Holly Lolly е марка и търговец на едро на дамски рокли и дамско облекло, намиращи се в Ускюдар, Истанбул, ТУРЦИЯ.

Те предлагат доставка до цял свят.

Хиджаб облекло от колекция Nur

Nur Collection е водеща компания за производство на текстил и търговия на едро, основана през 1991 г., със седалище в Истанбул.

Специализира в дизайна на дамско връхно облекло и работи с пазари в Европа, Азия, Африка и САЩ, особено Турция.

Като компания, ние винаги работим с цел да задоволим нуждите на нашите клиенти с производствено и търговско обслужване с най-високо качество, разработване на колекции и представяне на новости в текстила.

цивилни деца

Mother’s Indispensable Civil е основана през 1997 г. в Картал, Истанбул.

В малък магазин от 50 квадратни метра продажбите на дребно на детски текстил от 0 до 14 години започнаха с големи темпове.

Станахме голямо семейство и тази година продадохме 750 000 продукта.

През 2007 г. достигнахме оборот от 6 милиона TL.

През 2008 г. се преместихме в нашия нов център от 15 000 квадратни метра в Малтепе и разширихме целите си.

Увеличихме средния размер на нашия магазин до 2000 квадратни метра. ()

Не спряхме през 2008 г., започнахме да създаваме наши продукти и собствени концепции.

Успехът не е достатъчен за нас, навлязохме в електронната търговия през 2008 г. с civilim.com.

Ние сме една от най-големите платформи за електронна търговия в Турция, която е отваряна 15 милиона пъти годишно.

През 2013 г. проектирахме нашите лицензирани анимационни герои в нашите глобални цели, като внесехме различно измерение в нашата марка.

Те бяха толкова обичани, че достигнахме 250 000 абонати и 500 милиона зрители в YouTube.

През 2017 г. семейството ни ставаше все по-голямо, станахме голямо семейство с 1750 души.

 Дамско бельо Cotton Hill

Създадена през 1993 г. в Истанбул, Favori Textile стартира бизнеса с производство на бельо и бельо.

Водеща със своята марка   Cottonhill Underwear  , тя се превърна в една от водещите компании за производство на дамско бельо със своя производствен капацитет, способност да следва глобалните тенденции и креативност в уникалните модели.

Kaktus Moda Дамско облекло на едро

Kaktüs Moda  , която предоставя услуги в областта на облеклото и търговията на едро с дамско облекло от 2006 г., работи на принципа на непрекъснато развитие, като поема пулса на сектора от деня, в който започва дейността си.

Туркопт

Turkopt е цялостен доставчик на облекло за турски бутици, предоставящ международна онлайн услуга за пазаруване на облекло на едро.