Furnizori de îmbrăcăminte cu ridicata din Turcia

Top 10 Furnizori Turci De Îmbrăcăminte Cu Ridicata

Furnizori de îmbrăcăminte cu ridicata din Turcia: Lista furnizorilor de îmbrăcăminte cu ridicata din Turcia este o colecție mare de companii cu sediul în Turcia (în principal în Istanbul) care furnizează îmbrăcăminte en-gros și articole de modă pentru comercianții cu amănuntul și buticuri din întreaga lume.


Turcia, una dintre cele mai importante țări producătoare de îmbrăcăminte din lume, oferă o gamă largă de opțiuni la prețuri accesibile pentru a găsi cei mai buni  angrosisti de îmbrăcăminte pentru buticuri  , în special în Istanbul, pentru magazinele de îmbrăcăminte și buticuri din întreaga lume.

  • Site-uri web de îmbrăcăminte cu ridicata (pentru mai multe informații, consultați postarea  aici  )
  • Angrosisti de imbracaminte de tip boutique turcesti
  • Cartierele, străzile pline de sute de angrosişti din Istanbul. Merter, Zeytinburnu sunt unele dintre cele mai bune zone din Istanbul.
  • Câteva  directoare en-gros de modă B2B,  cum ar fi cel pe care îl vizitați chiar acum!

Veți găsi îmbrăcăminte pentru femei, îmbrăcăminte bărbătească, îmbrăcăminte pentru copii, îmbrăcăminte sport, lenjerie intimă și lenjerie, pijamale, rochii, îmbrăcăminte hijab și multe altele…

Unele companii enumerate aici nu au un site web, așa că încercați să le contactați folosind whatsapp de pe telefoanele lor mobile, sau mai bine dacă puteți vizita oricare dintre ele, făcând astfel puteți vedea și mulți concurenți în jur.

Angrosisti de imbracaminte turcesti

Site-ul web cu ridicata de îmbrăcăminte turcească WorldModaDays

Worldmodadays.com este un important angro de îmbrăcăminte din Turcia, situat în Merter, Istanbul, inima comerțului cu ridicata de îmbrăcăminte din Istanbul.

Compania oferă îmbrăcăminte în vrac de calitate și la modă care poate fi comandată online în vrac, cu opțiuni de plată și diverse metode de expediere.

Au transport maritim în întreaga lume și o mulțime de articole vestimentare pentru femei, bărbați și copii.

Worldmodadays are   reprezentanți ai clienților vorbitori de limbă rusă, care facilitează cumpărăturile pentru Rusia. 

World Moda Days oferă pe site-ul său următoarele linii de îmbrăcăminte:

  • Topuri
  • bani
  • Hainele de stradă
  • Rochii
  • Costume
  • Imbracaminte de dormit
  • Lenjerie
  • Haine de casă
  • echipament sportiv
  • Pantaloni
  • jachete
  • fuste
  • cămăși
  • Costume de baie

Lonca (piață) site-ul turc de îmbrăcăminte angro

Lonca este un angro de îmbrăcăminte și o piață cu sediul în Istanbul, Turcia, înființată în 2021.

Este unul dintre cele mai importante site-uri de îmbrăcăminte angro pentru femei, care reunește multe mărci și furnizori din Turcia și face cumpărarea de haine din Turcia mult mai ușoară și mai simplă pentru cumpărătorii angro și buticuri din întreaga lume.

Site-ul are investitori din Turcia și SUA.

Oferă cele mai bune prețuri cu ridicata pentru buticuri și companii care caută îmbrăcăminte de damă de calitate și elegantă din Turcia.

Lonca poartă următoarele pe site-ul său:

  • Topuri
  • bani
  • Hainele de stradă
  • Rochii
  • Costume
  • îmbrăcăminte modestă
  • Cele mai bune mărci de tip boutique din Turcia

Modacan îmbrăcăminte turcească en-gros

Prețurile accesibile și opțiunile rezonabile sunt întotdeauna de mare importanță pentru îmbrăcăminte. În timp ce scopul principal al multor persoane este calitatea, toată lumea trebuie să respecte bugetul și să își revizuiască preferințele de cumpărare. Într-o epocă în care opțiunile la prețuri atractive sunt avantajoase pentru oameni, noile produse de aici reprezintă încă o calitate cu adevărat importantă. În același timp, oportunitățile care oferă satisfacție clienților la prețuri atractive continuă să creeze un mediu bun de cumpărături. Atâta timp cât prețurile cu ridicata la îmbrăcăminte pentru femei sunt corecte, îți va fi mai ușor să beneficiezi de acest lucru.

Angrosist de îmbrăcăminte pentru femei Eytay Istanbul

Compania poartă numele EY-TAY TEXTILE din 1992, cu inovațiile sale de îmbrăcăminte și tricotaje gata făcute pe piață încă din anii 1970.

Astăzi, EY-TAY TEXTILE răspunde nevoilor de prêt-à-porter și de tricotaje ale mărcilor angro în confecții prêt-à-porter. De asemenea, face producție pentru companii precum Koton, Mudo și Asos.

Magazinul Internet EY-TAY, unde se vând zilnic până la 150 de modele noi, deservește nenumărați clienți din peste 100 de țări, inclusiv Europa, Rusia, Ucraina, România și țările arabe.

EY-TAY Textile își îndeplinește misiunea cu personalul său expert care urmărește cele mai recente tendințe de modă și își sfătuiește clienții. Cu portofoliul său de mărci dinamice care produc modele de modă creative și inovatoare la standarde globale, EY-TAY TEXTILE este capabilă să răspundă nevoilor clienților săi la cel mai înalt nivel, atât în ​​ceea ce privește diversitatea produselor, cât și experiența de cumpărături.

Magazin online Fimka

FIMKA este o companie cu sediul în Istanbul, care activează în sectorul angro de îmbrăcăminte de aproximativ 30 de ani.

Magazinele FIMKA, unde până la 400 de modele noi sunt oferite spre vânzare în fiecare săptămână în fiecare zi, deservesc nenumărați clienți din 101 țări, în special din Europa, Rusia, Ucraina, România, țările baltice, țările arabe și africane.

Merter Fashion Center Istanbul/Turcia

Merter Fashion Center este una dintre cele mai bune piețe de vânzări de îmbrăcăminte angro din Istanbul, Turcia.

Merter Fashion Center  , care a fost renovat cu un nou concept în 2018, este cel mai mare mall angro de îmbrăcăminte de seară pentru femei din Turcia, situat într-un spațiu de 25.000 m² și are 150 de magazine cu peste 200 de mărci care sunt lideri pe piață și are un spațiu în care poți găsiți împreună peste 30.000 de modele diferite.

Merter Fashion Center, unde toate magazinele de la toate etajele pot fi văzute la același nivel în timp ce se deplasează, oferă o experiență convenabilă de cumpărături sub un singur acoperiș miilor de clienți din diferite țări, cu spațiile sale largi deschise și capacitatea de parcare de 1.000 de vehicule.

Rochii Holly Lolly En-gros

Holly Lolly este o marcă și angro de rochii și îmbrăcăminte pentru femei situată în Uskudar Istanbul TURCIA.

Oferă transport în toată lumea.

Îmbrăcăminte hijab din colecția Nur

Nur Collection este o companie lider în producția de textile și en-gros, fondată în 1991, cu sediul în Istanbul.

Este specializat în design de îmbrăcăminte exterioară pentru femei și lucrează cu piețe din Europa, Asia, Africa și SUA, în special Turcia.

Ca companie, lucrăm mereu cu obiectivul de a satisface nevoile clienților noștri cu un serviciu de producție și vânzare de cea mai înaltă calitate, dezvoltând colecții și prezentând noutăți în textile.

copii civili

Mother’s Indispensable Civil a fost fondată în 1997 în Kartal, Istanbul.

Într-un mic magazin de 50 de metri pătrați, vânzările cu amănuntul de textile pentru copii de la 0 la 14 ani au început cu un pas.

Am devenit o familie mare și în acel an am vândut 750.000 de produse.

În 2007, am ajuns la o cifră de afaceri de 6 milioane TL.

În 2008, ne-am mutat în noul nostru centru de 15.000 de metri pătrați din Maltepe și ne-am extins obiectivele.

Ne-am mărit dimensiunea medie a magazinului la 2.000 de metri pătrați. ()

Nu ne-am oprit în 2008, am început să ne creăm produsele și propriile concepte.

Succesul nu este suficient pentru noi, am intrat în eCommerce în 2008 cu civilim.com.

Suntem una dintre cele mai mari platforme de comerț electronic din Turcia, care a fost deschisă de 15 milioane de ori pe an.

În 2013, am proiectat personajele noastre de desene animate licențiate în obiectivele noastre globale, aducând o dimensiune diferită mărcii noastre.

Au fost atât de iubiți încât am ajuns la 250.000 de abonați și 500 de milioane de spectatori pe YouTube.

În 2017, familia noastră a crescut din ce în ce mai mult, am devenit o familie mare cu 1.750 de oameni.

 Lenjerie Cotton Hill

Înființată în 1993 la Istanbul, Favori Textile a intrat în afaceri producând lenjerie intimă și lenjerie.

Lideră cu brandul   său de lenjerie Cottonhill Underwear  , a devenit una dintre companiile de top în producția de lenjerie intimă pentru femei cu capacitatea sa de producție, capacitatea de a urma tendințele globale și creativitatea în modele unice.

Kaktus Moda Imbracaminte pentru femei en-gros

Kaktüs Moda  , care prestează servicii în domeniul îmbrăcămintei și angro de îmbrăcăminte pentru femei din 2006, funcționează sub principiul dezvoltării continue, luând pulsul sectorului din ziua în care și-a început activitățile.

Turkopt

Turkopt este un furnizor complet de îmbrăcăminte pentru buticuri turcești, oferind servicii internaționale de cumpărături online angro de îmbrăcăminte.