vizionați filme spaniole online gratuit

Cele Mai Bune 10 Site-Uri Web Pentru A Viziona Filme În Spaniolă Gratuit

Site-uri web pentru a viziona filme în spaniolă gratuit: ați putea să vă anulați toate abonamentele, cum ar fi Netflix, Amazon sau HBO?

Platformele de streaming au devenit una dintre principalele căi de divertisment de pe tot globul.

Astăzi există numeroase platforme pentru a vă bucura de cele mai mari filme, seriale care vă vor face să muriți de râs și chiar și documentare de la National Geographic!

De fapt, unele site-uri necesită un abonament și o taxă lunară pentru a le accesa. Cu toate acestea, există și alte site-uri unde veți găsi adevărate pietre prețioase în catalogul lor, care sunt gratuite și nu necesită deschiderea unui cont. Știu la ce te gândești și poți sta liniștit pentru că platformele despre care o să vă spun sunt complet legale!

PS: M-am consultat cu un prieten care a studiat cinematografia și este un tocilar al acestor site-uri, așa că mi-a făcut o selecție a celor mai bune platforme gratuite și plătite.

Ești gata să descoperi cele mai bune platforme de streaming unde te poți bucura de cele mai bune filme și seriale? Sa incepem!

Cele mai bune platforme gratuite

1.RTVE Play

Unul dintre cele mai bune site-uri web este RTVE Play, site-ul oficial al  „Televiziunii Spaniole”  , unde veți găsi programe, seriale și, bineînțeles, filme (mai mult de 300) GRATUIT! Da, ai citit bine!

Platforma RTVE oferă conținut de calitate pentru toate tipurile de public, atât producții spaniole, cât și internaționale.

Dacă ești în căutarea unei platforme pentru a viziona  filme clasice,  aceasta este cea, iar dacă cauți o cameră cu filme mai moderne, aceasta este și cea.

La fel ca multe alte platforme, RTVE Play va recomanda titluri. Vă va arăta liste în funcție de genurile dvs. sau preferințele temei.

Puteți accesa întregul său catalog indiferent dacă sunteți înregistrat sau nu.

Vă recomand să vă înregistrați deoarece beneficiați de multe avantaje! Unele dintre aceste avantaje sunt salvarea filmelor care vă plac cel mai mult, preluarea unui film de unde ați rămas și chiar descărcarea de conținut pentru vizionare offline. Toate acestea prin înregistrarea gratuită! Acest lucru poate părea o nebunie, deoarece plătim pentru majoritatea platformelor pe care le avem astăzi și oferă același serviciu pe care îl oferă RTVE Play.

Puteți viziona filme precum filmul viral și multipremiat The Invisible Thread sau celebrul serial britanic de comedie The Durrels. Catalogul RTVE este în continuă schimbare,  ceea ce este foarte pozitiv.

Fără îndoială,  acest serviciu gratuit va încânta tot felul de public  și vă va economisi câțiva euro/dolari pe lună la abonamentele la alte platforme!

2. Tub

Ce cuvinte îți vin în minte când vine vorba de site-uri gratuite de streaming de filme online? Vă puteți gândi la cuvinte precum „ilegal”, „pirat” și „încălcarea drepturilor de autor”… Ascensiunea Tubi TV răstoarnă complet aceste opinii tradiționale. Tubi TV ar putea fi descris în 4 adjective:  gratuit, legal, HD și full-length. Da, este corect! Puteți avea acces masiv la titluri grozave.

Deci, cum face Tubi bani dacă este un site web gratuit? Ei bine,  Tubi TV supraviețuiește având contracte de publicitate cu companii binecunoscute  precum Paramount, Lionsgate și MGM, printre multe altele.

Tubi este cunoscut a fi un site de streaming de filme pentru filme spaniole. Oferă o mie de filme în limba spaniolă, emisiuni de televiziune pentru adulți și peste 30 de emisiuni pentru copii, inclusiv multe hituri semi-recente precum  Los objetos del amor, Aurora  și  Raúl.

Trebuie să îmi creez un cont pentru a viziona ceva? Pe multe platforme, o faci, dar aceasta nu este una dintre acele platforme. Nu trebuie să vă creați un cont  înainte de a viziona ceva dacă nu doriți. Puteți reduce rezoluția conținutului pe care îl vizionați pe această platformă, iar filmele pot fi vizionate gratuit. Și mai bine, site-ul web este  foarte ușor de navigat,  ceea ce este un avantaj enorm.

Dezavantajul este că Tubi este susținut de reclame. Dar nu vă faceți griji, deoarece această problemă are o soluție ușoară, deoarece Tubi nu vă împiedică să transmiteți în flux cu un program de instalare a blocării reclamelor.

Tubi este disponibil în multe țări,  deși conținutul diferă de la țară la țară. Totuși, indiferent de asta, există întotdeauna o categorie spaniolă care te face să începi să înveți spaniolă!

3.TV Rakuten

Rakuten este o platformă gratuită unde puteți viziona câteva filme și seriale spaniole.

Majoritatea filmelor pe care le puteți găsi pe această platformă sunt în spaniolă,  dar dacă încă învățați limba, puteți alege să transmiteți în flux în engleză și să puneți subtitrări în spaniolă.

Unele filme și seriale nu vă permit să le vizionați gratuit și trebuie să le închiriați pentru o mică taxă.

Pentru a viziona filme, trebuie să vă înregistrați; mulți oameni încearcă să evite acest tip de procedură, deoarece poate dura puțin timp. Dar gândește-te bine, te înregistrezi pe un site de unde poți închiria filme și chiar să vizionezi unele gratuit!

Filmele gratuite pe care le au variază în toate genurile, de la filme de comedie precum  Champions  și  Knock Knock  ,  thrillere polițienești precum  Marshland  ,  până la filme de groază precum  REC  ,  printre  multe alte genuri și filme.

Rakuten TV este un serviciu susținut de anunțuri,  la fel ca Tubi, dar nu vă faceți griji; cum am spus mai devreme, doar prin instalarea unui blocaj de reclame, problema ta este rezolvată! Totuși, este doar un minut de reclame, de obicei, înainte de a începe filmul, așa că nu este mare lucru, deoarece nu este prea enervant. Reclamele de pe platformă sunt mai puțin enervante decât la televizor; Lucrul bun este că  aveți reclamele înainte de a începe să transmiteți filmul.

Această platformă este disponibilă în 42 de țări europene,  inclusiv Spania, Italia, Germania, Franța și Regatul Unit.

4. Popcorn

Din moment ce știu că vă plac lucrurile gratuite, iată o altă platformă gratuită. Da, site-ul este complet gratuit, ceea ce este un mare plus!

Deși este un site web gratuit, unii oameni susțin că  filmele sunt puțin vechi,  ceea ce altora le găsește fascinant și le place să le vadă.

Mulți oameni cunosc PopcornFlix pentru catalogul său extins de filme în limba engleză, dar știați că puteți găsi și filme în spaniolă pe această platformă?

În funcție de ceea ce cauți, această platformă ți se va potrivi cel mai bine. Există  câteva filme spaniole uimitoare pe acest site,  pe care vă invit să le urmăriți.

Deoarece este o platformă gratuită, veți vedea pauzele sale comerciale frecvente pentru a genera venituri din reclame. De fapt,  cea mai mare problemă pe care o avem cu acest serviciu este că foarte puține filme în limba spaniolă oferă subtitrări în engleză,  iar cele care o fac sunt afișate în partea din stânga sus a ecranului, ceea ce poate fi puțin enervant.

Această platformă are un mare avantaj, deoarece nu este necesară crearea unui cont. Ceea ce înseamnă că nu trebuie să distribui informații personale. Totuși, dacă vrei să te abonezi, poți, ai pune adresa ta de e-mail și asta ar fi tot. Înregistrarea vă permite să vă ajustați experiența de streaming, să evaluați conținutul și să faceți unele lucruri interactive, cum ar fi să creați GIF-uri  pe baza a ceea ce vizionați.

5.ViX

ViX este un alt serviciu de streaming gratuit. Are peste 20.000 de ore de conținut de vizionat  la cerere. Puteți viziona filme, programe, seriale…

Tot ceea ce crezi este pe această platformă și îl poți vedea în spaniolă! Un lucru pozitiv despre această platformă este că nu este necesar niciun card de credit sau abonament. Puteți alege genul preferat și îl puteți descărca pentru a începe imediat vizionarea!

Ce o să-ți placă cel mai mult la platforma ViX? Sunt mii de ore de filme și spectacole. Nu te vei plictisi pentru că vei vedea că adaugă continuu conținut nou. ViX are reclame  ca toate platformele gratuite, dar nu au atât de multe reclame ca la televizor în zilele noastre.

ViX are o aplicație gratuită  și este disponibilă pe smartphone-uri, computere, Android TV, dispozitive Apple TV…

Pierluigi Gazzolo,  președintele și directorul de transformare al Televisa Univision, când a lansat  ViX în Spania,  a spus că va marca un înainte și un după în streaming în spaniolă. Am crezut că acesta este un exemplu al modului în care lumea se schimbă și societatea și afacerile se schimbă odată cu ea. Cu această platformă, din punctul lor de vedere, facem încă un pas uriaș în transformarea noii televiziuni.

Sute de milioane de vorbitori de spaniolă care trăiesc în SUA vor avea o platformă de streaming dedicată, creată pentru vorbitorii de spaniolă și creată de vorbitori de spaniolă,  ceea ce este grozav! Mergeți și explorați această platformă pentru a vă simți ca un adevărat spaniol!

Cele mai bine plătite platforme

6.Netflix

Ce pot spune despre  unul dintre cele mai importante servicii de streaming  din lume? 598 de milioane de oameni au Netflix în Spania!

Citiți mai departe pentru a afla de ce această platformă este atât de populară! „Bella Chao”  este una dintre cele mai cunoscute fraze din cunoscutul serial  La Casa de Papel  ,  un serial pe care aproape toți spaniolii l-au văzut și se află pe această platformă.

Netflix este disponibil în peste 190 de țări  , iar prețurile variază în funcție de locația dvs. geografică. Această platformă are mii de filme, documentare și emisiuni TV.

Dacă vrei să știi care sunt unele dintre cele mai populare seriale spaniole, trebuie să dai clic pe următoarea postare:

Pentru a obține acces, trebuie să vă înscrieți mai întâi și apoi primiți o perioadă de încercare gratuită de o lună, dar după aceea începeți să plătiți pentru servicii. Amintiți-vă,  Netflix este unul dintre cele mai bune site-uri web pentru a viziona filme din întreaga lume. Este disponibil oriunde te duci!

Platformele gratuite sunt grozave, dar imediat când vă conectați, devine clar că există câteva diferențe semnificative între Netflix și serviciile gratuite de mai sus. În primul rând, Netflix nu are reclame!

Recent, Netflix a inclus o versiune de abonament mai ieftină, care include reclame.

În plus,  Netflix are o bibliotecă imensă de filme spaniole  , cum ar fi  The Platform  ,  The Invisible Guest  ,  Perfect Strangers  și  Spanish Affair  ,  printre multe altele. De asemenea, oferă mii de emisiuni TV, documentare și desene animate, cu mai multe adăugate săptămânal. De asemenea, majoritatea acceptă subtitrări și multe oferă chiar și subtitrări audio descriptive.

7. Video principal

Amazon Prime este ca Netflix, este  disponibil și oriunde în lume  și există multe filme în spaniolă.

Amazon Prime devine  popular în zilele noastre pentru documentarele  pe care le fac cu oameni celebri precum influenceri precum Dulceida. Mai întâi trebuie să vă înregistrați pentru a începe vizionarea. Vi se va oferi  o lună de probă gratuită,  la fel ca Netflix.

Avantajul este că  primești Prime Video inclus gratuit cu un cont Amazon Prime,  așa că primești două servicii într-unul singur. Unul dintre cele mai bune lucruri despre Amazon Prime este că vă permite să adăugați pachete de canale pentru a viziona tot conținutul dvs. într-un singur loc. Platforma nu are reclame  , iar filmele sunt atât de distractive și populare!

Prime Video este disponibil aproape peste tot și are sens că are o selecție impresionantă de filme în limba spaniolă în țările vorbitoare de spaniolă.

Amazon Prime Video oferă un catalog fantastic; Dacă ești un mare fan al filmelor de Crăciun, există o mulțime! Iată un articol cu ​​unele dintre preferatele mele:

Să presupunem că trebuie să vă spun un lucru negativ despre Amazon Prime… Nu puteți filtra titlurile după limbă, ceea ce poate fi frustrant uneori. Pentru a găsi filme în spaniolă, trebuie să căutați în categoria internațională și să ignorați toate filmele care nu sunt în spaniolă.

Nu începe un film sau un serial dacă te afli în Spania și te vei întoarce în SUA într-o zi pentru că, dacă nu l-ai terminat, s-ar putea să nu poți continua să îl vizionezi în țara ta din cauza Amazon Prime Video își modifică conținutul în funcție de locația dvs.

8.HBO Max

Puteți accesa peste 300 de seriale și 700 de filme cu HBO Max Spain.

Catalogul său este actualizat în fiecare săptămână. Uneori își creează propria producție și au conținut de pe alte canale. Printre originalele HBO Spania veți găsi unele dintre cele mai premiate și apreciate filme și seriale de ficțiune din ultimii ani.

HBO Max este o platformă în care puteți viziona conținut în flux, cum ar fi seriale, filme sau documentare. Aceasta înseamnă că conținutul pe care îl vedeți va fi întotdeauna online.

HBO este ca Netflix și Amazon Prime; toate fac același lucru,  dar conținutul este uneori diferit. De exemplu, HBO are unul dintre cele mai populare seriale numite  30 de monede  pe care Netflix nu o are. Dar, în schimb, Netflix are  Money Heist  și HBO nu. La fel se întâmplă și cu multe alte filme, seriale și documentare.

Pentru a accesa conținutul HBO,  trebuie să vă creați un cont pe platforma HBO. Odată ce îl aveți, puteți începe să vizionați tot conținutul dorit, atâta timp cât este disponibil în catalogul HBO Spania. E atât de simplu, chiar dacă  trebuie să plătești în fiecare lună, ai o săptămână liberă.

Dacă rămâneți fără conexiune la internet, puteți descărca oricând ceea ce doriți să vizionați și să îl salvați pentru a le juca. În plus,  această platformă vă permite să conectați mai multe dispozitive la contul dvs.  și mai mult de o redare simultană, astfel încât să o puteți partaja cu familia și prietenii!

9.Disney+

Vrei să-ți amintești toate  filmele pe care le-ai vizionat în copilărie  ? Atunci Disney+ este platforma ta!

Acest serviciu de streaming vă permite să vizionați sute de filme, seriale, documentare și scurtmetraje de la companii de producție precum Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star.

Puteți găsi  conținut animat,  cum ar fi filmul pentru copii  Planet 51.  Disney+ are unii dintre cei mai buni creatori de conținut vreodată și există întotdeauna ceva de urmărit!

Dacă vrei să știi care sunt unele dintre cele mai bune filme spaniole pentru copii, nu poți rata acest articol:

Au și o secțiune despre Disney+ pentru persoanele peste 18 ani, unde puteți găsi seriale precum  Only Murders in the Building.

Pentru a vă bucura de această platformă fantastică, trebuie să plătiți 8,99 EUR pe lună.

Această platformă a fost lansată pentru prima dată în trei țări: Statele Unite ale Americii, Canada și Țările de Jos. Apoi și-a făcut drum spre Australia, Noua Zeelandă și în cele din urmă Europa.

Cetățenii Spaniei s-au bucurat de conținutul Disney de la lansarea sa oficială în martie 2020. Au lansat această platformă atunci când spaniolii au fost izolați în timpul COVID-19. A devenit la modă în această perioadă și este și astăzi foarte populară!

10. FILM

Filmin este o platformă de streaming care  oferă două opțiuni  și se adaptează la tine ca fiind una dintre cele mai bune. Pe de o parte, există un abonament lunar precum cele pe care le folosim de obicei. Pe de altă parte, există posibilitatea de a plăti o sumă mică de bani dacă vrei doar să vezi un film, pe care în acest caz îl poți închiria.

Ce recomand? Cred că  cea mai bună opțiune este abonamentul,  deoarece poți accesa întregul catalog. Veți putea vedea multe dintre cele mai bune miniseriale ale momentului, seriale pentru copii și filme de desene animate, atât clasice, cât și actuale. Alegerea este doar a ta, în funcție de cât de mult crezi că vei folosi această platformă.

Avantajul Filmin este că totul este foarte organizat și bine clasificat. Totul este foarte ușor de utilizat și foarte intuitiv. Puteți găsi colecții pe gen și după teme specifice, cum ar fi biografiile scriitorilor sau serialele pe care le-ați vizionat în copilărie pentru a le revedea! Astfel de lucruri fac diferența cu alte platforme.

Marele avantaj al Filmin este că vei găsi nu numai cele mai cunoscute seriale sau cele mai populare filme, ci tot felul de filme independente, seriale și scurtmetraje care sunt perfecte dacă cauți ceva diferit!!

Ceea ce diferențiază Filmin de alte platforme care oferă filme și seriale de televiziune este că se bazează pe specializarea conținutului. Este plin de filme mai puțin comerciale și mai puțin independente de la Hollywood.

Cu siguranță știai deja toate platformele de plată, dar ai auzit de vreuna dintre cele gratuite?

Trebuie să recunosc că sunt un mare fan al unora dintre ele, în special Netflix și Amazon. Există o mare varietate de filme grozave și documentare super interesante!

Dar este adevărat că a avea atâtea opțiuni ne poate simți uneori copleșit pentru că aproape că ne ia mai mult să alegem filmul decât să îl vizionam! Ti se intampla si tie?