Руски филмови сайтове онлайн безплатно

Топ 10 Руски Филмови Сайтове Онлайн Безплатно

Руски филмови сайтове онлайн безплатно: Руското кино отдавна е важна част от културното наследство на страната. От произведенията на легендарни режисьори като Сергей Айзенщайн и Андрей Тарковски до последните филми на Алексей Герман и Андрей Звягинцев, руското кино има богата история, която е оставила трайно влияние върху световната филмова индустрия.

Ако искате да изследвате това богато наследство на руското кино, има няколко онлайн сайта за филми, които предлагат широка гама от филми безплатно. Ето някои от най-добрите руски филмови сайтове, които можете да посетите, за да гледате руски филми онлайн безплатно:

Мосфилм

Mosfilm е едно от най-старите и известни филмови студия в Русия с богата история, датираща от съветската епоха. Студиото е продуцирало някои от най-емблематичните филми в историята на руското кино, включително творбите на Тарковски, Айзенщайн и много други.

На уебсайта на Mosfilm можете да намерите богат избор от руски филми и телевизионни предавания от различни жанрове, включително драма, комедия, исторически и екшън. Сайтът предлага и английски субтитри за много от своите филми, което го прави достъпен за по-широка аудитория.

Филмикс

Filmix е популярен сайт за руски филми, който предлага огромна колекция от руски и чуждестранни филми, телевизионни предавания и аниме. Сайтът позволява на потребителите да преглеждат филми по жанр, година на издаване и други критерии, което улеснява намирането на филмите, които искате да гледате.

Filmix предлага и система за рейтинг, която позволява на потребителите да оценяват филми и телевизионни предавания, което улеснява намирането на най-популярните и високо оценени филми на сайта.

Амедия

Услуга на филмова компания “Amedia”, която ви позволява да гледате сериали от собствената си продукция, както и на водещи чуждестранни студия: HBO, FOX, CBS, BBC Worldwide и др. Премиерите се провеждат приблизително по едно и също време с целия свят, а епизодите се предлагат с оригинална и руска озвучка. Желаещите могат да включат и субтитри.

В допълнение към любимите сериали „Игра на тронове“, „Шерлок“, „  Западен свят  “ и други сериали, на потребителите се предлагат различни игрални и документални филми, както и концерти на световни знаменитости. Всичко това е достъпно от компютър, Smart TV и мобилни устройства.

ivi

Едно от най-популярните онлайн кина, много филми от което са достъпни безплатно. Дори не е нужно да се регистрирате, за да го видите, просто трябва да изгледате няколко реклами. Можете да гледате видеоклипове от компютър, Smart TV или мобилно устройство.

Услугата предлага хиляди филми и  анимационни филми  , много сериали, телевизионни предавания и телевизионни канали. На сайта има подробна информация за налични и неиздадени ленти, непрекъснато се появяват трейлъри на нови продукти. Удобната навигация по жанр и посочване на свързани снимки ще ви позволи бързо да намерите правилния видеоклип. Можете също така да правите списъци с любими, да пишете рецензии и рецензии.

КиноПоиск

Едно от най-големите руски онлайн кина с хиляди филми и сериали в своя каталог. Някои чуждестранни проекти са достъпни на оригинални езици със субтитри, за останалите има руска гласова актьорска игра.

KinoPoisk работи само като част от комплекта Yandex Plus. Основната тарифа ще струва 199 рубли на месец. Има и комбинирани оферти с каталога на услугите more.tv за 399 рубли на месец и Plus с Amediateka за 699 ​​рубли на месец. За някои филми ще трябва да платите допълнително отделно, дори ако имате абонамент.

Приложението KinoPoisk работи на телевизори, смартфони, компютри и игрови конзоли. Можете да пускате съдържание във Full HD и 4K – зависи от устройството.

More.tv

Тази услуга предлага голям брой  филми  и сериали на руски език . Има съдържание от собствената продукция на more.tv, както и от STS, VGTRK и Националната медийна група. Каталогът се актуализира редовно с чуждестранни проекти. Освен това се предлагат карикатури, предавания и телевизионни канали. Някои оферти могат да се гледат безплатно с реклами.

Услугата работи на телевизори, компютри, смартфони и таблети.

Ако искате да се запознаете с услугата, но не искате да плащате за нея, използвайте промо код  G0424  и вземете 50-дневен безплатен пробен период.

Започнете

Услугата е специализирана в руски филми и  сериали  , но тук можете да намерите и чуждестранни новости. По-голямата част от съдържанието е на руски или дублирано. Старт предлага проекти на собствено производство, сред популярните са „Задържани жени“, „Карамора“, „Буря“. За децата има анимационни филми и образователни програми. Цялото съдържание е достъпно при общ абонамент, няма да се налага да плащате допълнително за нищо.

Start работи през браузър на компютър, мобилни устройства и Smart TV.

С промоционалния код  sg20437   можете да получите 30 дни абонамент безплатно.

Добре

Повечето от съдържанието на това онлайн кино е платено, но можете да гледате колекция от  съветски филми  и анимационни филми безплатно с реклами. Okko предлага няколко опции за абонамент: основен с филми и сериали, разширен с каталози на други услуги и премиум със спортни предавания на живо.

Когато използвате услугата на Smart TV, част от съдържанието ще бъде достъпно в 4K качество с 5.1 съраунд звук. Можете да гледате видеоклипове през уеб браузър на компютър, от мобилни устройства и през конзолата Sony PlayStation.

Използвайки промоционален код  41597552  , можете да се абонирате за „Optimum“ за 35 дни за 1 рубла.

Намигване

Онлайн кино от Ростелеком. Абонаментът за услугата може да бъде предложен заедно с пакета услуги на компанията. Каталогът Wink съдържа хиляди руски и чуждестранни филми, карикатури и детски програми, спортни предавания,  аудио книги  . Има раздел с безплатни филми, които можете да гледате с реклами.

Около триста телевизионни канала работят с абонамент. Налично е съдържание от Amediateka, more.tv и Start. Приложението Wink може да се инсталира на смарт телевизори, смартфони и компютри.

За да се запознаете с услугата, вземете 60 дни безплатен достъп с промо код  GB10417 .

Премиер

Сервиз с голяма колекция от руски сериали, филми и предавания. Премиер пуска проекти на собствена продукция като „  Епидемия  “. Също така на сайта можете да гледате анимационни филми, образователни програми, документални филми и съветска класика. Има и чужди ленти, но в по-малко количество.

Освен това има раздел със спортни предавания и телевизионни канали. Част от съдържанието е достъпно безплатно – може да се гледа с реклами. Premier работи на телевизори, компютри и мобилни устройства.

Промоционалният код  lp590p6x  ще ви даде 33 безплатни дни абонамент.

В заключение, има много онлайн сайтове за филми, които предлагат огромен избор от руски филми безплатно. В тази публикация говорихме за най-добрите безплатни сайтове за руски филми онлайн. Независимо дали сте фен на класическите филми от съветската епоха или на модерното руско кино, със сигурност ще има сайт, който да отговаря на вашите интереси. Така че, вземете пуканки, облегнете се и се насладете на най-доброто от руското кино от комфорта на собствения си дом!