Ücretsiz çevrimiçi Rus film siteleri

Ücretsiz Çevrimiçi En Iyi 10 Rus Film Sitesi

Ücretsiz çevrimiçi Rus film siteleri: Rus sineması uzun zamandır ülkenin kültürel mirasının önemli bir parçası olmuştur. Sergei Eisenstein ve Andrei Tarkovsky gibi efsanevi film yapımcılarının eserlerinden Aleksei German ve Andrey Zvyagintsev gibilerinin son filmlerine kadar Rus sineması, küresel film endüstrisi üzerinde kalıcı bir etki bırakan zengin bir tarihe sahiptir.

Rus sinemasının bu zengin mirasını keşfetmek istiyorsanız, çok çeşitli filmleri ücretsiz olarak sunan birkaç çevrimiçi film sitesi vardır. Rus filmlerini çevrimiçi olarak ücretsiz izlemek için ziyaret edebileceğiniz en iyi Rus film sitelerinden bazıları şunlardır:

Mosfilm

Mosfilm, Sovyet dönemine kadar uzanan zengin bir geçmişe sahip, Rusya’nın en eski ve en tanınmış film stüdyolarından biridir. Stüdyo, Tarkovsky, Eisenstein ve diğerlerinin çalışmaları da dahil olmak üzere Rus sinema tarihinin en ikonik filmlerinden bazılarının yapımcılığını üstlendi.

Mosfilm web sitesinde drama, komedi, tarihi ve aksiyon dahil olmak üzere çeşitli türlerden çok çeşitli Rus filmleri ve TV şovları bulabilirsiniz. Site ayrıca filmlerinin çoğu için İngilizce altyazı sunarak daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlıyor.

Filmix

Filmix, geniş bir Rus ve yabancı film, TV şovu ve anime koleksiyonu sunan popüler bir Rus film sitesidir. Site, kullanıcıların filmleri türe, yayın yılına ve diğer kriterlere göre taramasını sağlayarak izlemek istediğiniz filmleri bulmayı kolaylaştırır.

Filmix ayrıca, kullanıcıların filmleri ve TV şovlarını derecelendirmesine olanak tanıyan bir derecelendirme sistemi sunarak sitede en popüler ve yüksek puan alan filmleri bulmayı kolaylaştırır.

medya

Kendi yapımlarının yanı sıra önde gelen yabancı stüdyoları izlemenizi sağlayan “Amedia” film şirketinin hizmeti: HBO, FOX, CBS, BBC Worldwide ve diğerleri. Prömiyerler tüm dünya ile yaklaşık olarak aynı anda gerçekleşir ve bölümler orijinal ve Rusça seslendirme ile sunulur. Dileyenler altyazıları da açabilirler.

Sevilen “Game of Thrones”, “Sherlock”, “ Westworld ” ve diğer dizilerin yanı sıra   çeşitli sinema ve belgesel filmlerin yanı sıra dünyaca ünlülerin konserleri de kullanıcılara sunuluyor. Bütün bunlar bir bilgisayardan, Smart TV’den ve mobil cihazlardan edinilebilir.

ivi

Birçok filmi ücretsiz olarak sunulan en popüler çevrimiçi sinemalardan biri. İzlemek için kayıt olmanıza bile gerek yok, sadece birkaç reklam izlemeniz yeterli. Videoları bir bilgisayardan, Smart TV’den veya mobil cihazdan izleyebilirsiniz.

Hizmet binlerce film ve  çizgi film  , birçok dizi, TV şovu ve TV kanalı sunmaktadır. Sitede mevcut ve yayınlanmamış kasetler hakkında ayrıntılı bilgiler var, sürekli yeni ürünlerin fragmanları çıkıyor. Türe göre uygun gezinme ve ilgili resimlerin gösterilmesi, doğru videoyu hızlı bir şekilde bulmanızı sağlar. Ayrıca favori listeleri yapabilir, inceleme ve inceleme yazabilirsiniz.

KinoPoisk

Kataloğunda binlerce film ve dizi bulunan en büyük Rus çevrimiçi sinemalarından biri. Bazı yabancı projeler orijinal dillerinde altyazılı olarak mevcuttur, geri kalanı için Rusça seslendirme vardır.

KinoPoisk, yalnızca Yandex Plus setinin bir parçası olarak çalışır. Temel tarife ayda 199 rubleye mal olacak. Ayrıca more.tv hizmet kataloğu ile ayda 399 rubleye ve Plus ile Amediateka ile ayda 699 rubleye birleşik teklifler de var. Bazı filmler için aboneliğiniz olsa dahi ayrıca ödeme yapmanız gerekecektir.

KinoPoisk uygulaması TV’lerde, akıllı telefonlarda, PC’lerde ve oyun konsollarında çalışır. İçeriği Full HD ve 4K olarak çalıştırabilirsiniz – bu cihaza bağlıdır.

daha.tv

Bu hizmet çok sayıda  Rusça film  ve dizi sunmaktadır. more.tv’nin kendi prodüksiyonunun yanı sıra STS, VGTRK ve Ulusal Medya Grubu’ndan içerik var. Katalog, yabancı projelerle düzenli olarak güncellenmektedir. Ayrıca çizgi film, şov ve tv kanalları mevcuttur. Bazı teklifler reklamlarla ücretsiz olarak izlenebilir.

Hizmet TV’lerde, PC’lerde, akıllı telefonlarda ve tabletlerde çalışır.

Hizmetle tanışmak istiyor ancak bunun için ödeme yapmak istemiyorsanız  G0424 promosyon kodunu kullanın  ve 50 günlük ücretsiz deneme süresi kazanın.

Başlangıç

Hizmet, Rus filmlerinde ve  dizilerinde uzmanlaşmıştır  , ancak burada yabancı yenilikler de bulunabilir. İçeriğin çoğu Rusça veya dublajlıdır. Start, kendi üretimi olan projeler sunuyor, popüler olanlar arasında “Tutulan kadınlar”, “Karamora”, “Fırtına” yer alıyor. Çocuklar için çizgi filmler ve eğitici programlar var. Tüm içerik genel bir abonelik kapsamında mevcuttur, hiçbir şey için fazladan ödeme yapmanız gerekmez.

Başlat, PC’de, mobil cihazlarda ve Smart TV’de bir tarayıcı aracılığıyla çalışır.

Promosyon kodu  sg20437  ile  30 günlük ücretsiz abonelik alabilirsiniz.

Okko

Bu çevrimiçi sinemanın içeriğinin çoğu ücretlidir, ancak Sovyet filmleri  ve çizgi filmlerinden oluşan bir koleksiyonu reklamlarla ücretsiz olarak izleyebilirsiniz  . Okko çeşitli abonelik seçenekleri sunar: film ve dizilerle temel, diğer hizmetlerin kataloglarıyla genişletilmiş ve canlı spor yayınlarıyla premium.

Hizmeti Smart TV’de kullanırken, içeriğin bir kısmı 5.1 surround sesle 4K kalitesinde sunulacaktır. Videoları PC web tarayıcısı, mobil cihazlar ve Sony PlayStation konsolu aracılığıyla izleyebilirsiniz.

41597552 promosyon kodunu kullanarak   1 ruble karşılığında 35 gün boyunca “Optimum” a abone olabilirsiniz.

göz kırp

Rostelecom’dan çevrimiçi sinema. Hizmete abonelik, şirketin hizmet paketiyle birlikte sunulabilir. Wink kataloğunda binlerce Rus ve yabancı film, çizgi film ve çocuk programı, spor yayını,  sesli kitap bulunmaktadır  . Reklamlarla izleyebileceğiniz ücretsiz filmlerin olduğu bir bölüm var.

Yaklaşık üç yüz TV kanalı abonelikle çalışır. Amediateka, more.tv ve Start’tan içerik mevcuttur. Wink uygulaması Akıllı TV’lere, akıllı telefonlara ve PC’lere kurulabilir.

Hizmetle tanışmak için  GB10417 promosyon koduyla 60 günlük ücretsiz erişim kazanın .

Premier

Rus dizileri, filmleri ve şovlarından oluşan geniş bir koleksiyonla hizmet. Premier, ” Salgın  ” gibi kendi üretimi olan projeleri yayınlar  . Ayrıca sitede çizgi filmler, eğitim programları, belgeseller ve Sovyet klasiklerini izleyebilirsiniz. Yabancı bantlar da burada, ancak daha küçük miktarlarda.

Ayrıca spor yayınlarının ve TV kanallarının yer aldığı bir bölüm bulunmaktadır. İçeriğin bir kısmı ücretsiz olarak mevcuttur – reklamlarla görüntülenebilir. Premier, TV’lerde, PC’lerde ve mobil cihazlarda çalışır.

Promosyon kodu  lp590p6x size  33 günlük ücretsiz abonelik verecektir.

Sonuç olarak, çok çeşitli Rus filmlerini ücretsiz olarak sunan birçok çevrimiçi film sitesi var. Bu yazıda, çevrimiçi olarak en iyi Rus film sitelerinden bahsettik. İster klasik Sovyet dönemi filmlerinin, ister modern Rus sinemasının hayranı olun, ilgi alanlarınıza hitap eden bir site mutlaka vardır. Biraz patlamış mısır alın, arkanıza yaslanın ve evinizin rahatlığında Rus sinemasının en iyisinin tadını çıkarın!