Site-uri de filme rusești online gratuit

Top 10 Site-Uri De Filme Rusești Online Gratuit

Site-uri de filme rusești online gratuit: cinematograful rusesc a fost mult timp o parte importantă a moștenirii culturale a țării. De la lucrările unor regizori legendari precum Serghei Eisenstein și Andrei Tarkovski până la filme recente ale unor oameni precum Aleksei German și Andrey Zvyagintsev, cinematograful rus are o istorie bogată care a lăsat un impact de durată asupra industriei cinematografice globale.

Dacă doriți să explorați această moștenire bogată a cinematografiei ruse, există mai multe site-uri de filme online care oferă gratuit o gamă largă de filme. Iată câteva dintre cele mai bune site-uri de filme rusești pe care le puteți vizita pentru a viziona gratuit filme rusești online:

Mosfilm

Mosfilm este unul dintre cele mai vechi și mai cunoscute studiouri de film din Rusia, cu o istorie bogată care datează din epoca sovietică. Studioul a produs unele dintre cele mai emblematice filme din istoria cinematografiei ruse, inclusiv lucrările lui Tarkovsky, Eisenstein și mulți alții.

Pe site-ul Mosfilm, puteți găsi o selecție vastă de filme și emisiuni TV rusești din diferite genuri, inclusiv dramă, comedie, istorică și acțiune. Site-ul oferă, de asemenea, subtitrări în engleză pentru multe dintre filmele sale, făcându-l accesibil unui public mai larg.

Filmix

Filmix este un popular site de filme rusești care oferă o colecție vastă de filme, emisiuni TV și anime rusești și străine. Site-ul permite utilizatorilor să răsfoiască filmele după gen, anul de lansare și alte criterii, ceea ce facilitează găsirea filmelor pe care doriți să le vizionați.

Filmix oferă, de asemenea, un sistem de evaluare care permite utilizatorilor să evalueze filmele și emisiunile TV, făcând ușoară găsirea celor mai populare și bine cotate filme de pe site.

Amedia

Serviciul companiei de film „Amedia”, care vă permite să vizionați seriale de producție proprie, precum și studiouri străine de top: HBO, FOX, CBS, BBC Worldwide și altele. Premierele au loc cam în același timp cu întreaga lume, iar episoadele sunt disponibile cu voce originală și rusă. Cei care doresc pot activa și subtitrarea.

Pe lângă îndrăgitele „Game of Thrones”, „Sherlock”, „  Westworld  ” și alte seriale, utilizatorilor li se oferă diverse filme documentare și lungmetraje, precum și concerte ale celebrităților mondiale. Toate acestea sunt disponibile de pe un computer, Smart TV și dispozitive mobile.

ivi

Una dintre cele mai populare cinematografe online, dintre care multe filme sunt disponibile gratuit. Nici măcar nu trebuie să vă înregistrați pentru a-l vizualiza, trebuie doar să urmăriți câteva reclame. Puteți viziona videoclipuri de pe un computer, Smart TV sau dispozitiv mobil.

Serviciul oferă mii de filme și  desene animate  , multe seriale, emisiuni TV și canale TV. Site-ul are informații detaliate despre casetele disponibile și nelansate, trailere de produse noi apar în mod constant. Navigarea convenabilă după gen și indicarea imaginilor aferente vă vor permite să găsiți rapid videoclipul potrivit. De asemenea, puteți face liste de favorite, puteți scrie recenzii și recenzii.

KinoPoisk

Unul dintre cele mai mari cinematografe online rusești, cu mii de filme și seriale în catalog. Unele proiecte străine sunt disponibile în limbile originale cu subtitrări, pentru restul există voce în limba rusă.

KinoPoisk funcționează numai ca parte a setului Yandex Plus. Tariful de bază va costa 199 de ruble pe lună. Există, de asemenea, oferte combinate cu catalogul de servicii more.tv pentru 399 de ruble pe lună și Plus cu Amediateka pentru 699 de ruble pe lună. Pentru unele filme, va trebui să plătiți suplimentar separat, chiar dacă aveți abonament.

Aplicația KinoPoisk funcționează pe televizoare, smartphone-uri, computere și console de jocuri. Puteți rula conținut în Full HD și 4K – depinde de dispozitiv.

Mai mult.tv

Acest serviciu oferă un număr mare de  filme  și seriale în limba rusă . Există conținut din producția proprie more.tv, precum și de la STS, VGTRK și National Media Group. Catalogul este actualizat în mod regulat cu proiecte străine. În plus, sunt disponibile desene animate, emisiuni și canale TV. Unele oferte pot fi vizionate gratuit cu reclame.

Serviciul funcționează pe televizoare, PC-uri, smartphone-uri și tablete.

Dacă doriți să vă familiarizați cu serviciul, dar nu doriți să plătiți pentru el, utilizați codul promoțional  G0424  și obțineți o perioadă de probă gratuită de 50 de zile.

start

Serviciul este specializat în filme și  seriale rusești  , dar noutăți străine pot fi găsite și aici. Majoritatea conținutului este în rusă sau dublat. Start oferă proiecte de producție proprie, printre cele populare se numără „Kept women”, „Karamora”, „Storm”. Pentru copii există desene animate și programe educaționale. Tot conținutul este disponibil sub un abonament general, nu va trebui să plătiți suplimentar pentru nimic.

Start funcționează printr-un browser pe PC, dispozitive mobile și Smart TV.

Cu codul promoțional  sg20437   poți obține 30 de zile de abonament gratuit.

Okko

Majoritatea conținutului acestui cinematograf online este plătit, dar puteți viziona   gratuit o colecție de filme și desene sovietice cu reclame. Okko oferă mai multe opțiuni de abonament: de bază cu filme și seriale, extins cu cataloage de alte servicii și premium cu transmisiuni sportive în direct.

Când utilizați serviciul pe Smart TV, o parte din conținut va fi disponibil la calitate 4K cu sunet surround 5.1. Puteți viziona videoclipuri printr-un browser web pentru computer, de pe dispozitive mobile și prin consola Sony PlayStation.

Folosind codul promoțional  41597552  , vă puteți abona la „Optimum” timp de 35 de zile pentru 1 rublă.

A face cu ochiul

Cinema online de la Rostelecom. Un abonament la serviciu poate fi oferit împreună cu pachetul de servicii al companiei. Catalogul Wink conține mii de filme rusești și străine, desene animate și programe pentru copii, emisiuni sportive,  cărți audio  . Există o secțiune cu filme gratuite pe care le puteți viziona cu reclame.

Aproximativ trei sute de canale TV funcționează prin abonament. Conținutul de la Amediateka, more.tv și Start este disponibil. Aplicația Wink poate fi instalată pe televizoare inteligente, smartphone-uri și computere.

Pentru a vă familiariza cu serviciul, obțineți 60 de zile de acces gratuit cu codul promoțional  GB10417 .

Premier

Serviciu cu o colecție mare de seriale TV, filme și emisiuni rusești. Premier lansează proiecte de producție proprie precum „  Epidemic  ”. Tot pe site puteți viziona desene animate, programe educaționale, documentare și clasice sovietice. Casetele străine sunt și aici, dar în cantități mai mici.

În plus, există o secțiune cu emisiuni sportive și canale TV. O parte din conținut este disponibil gratuit – poate fi vizualizat cu reclame. Premier funcționează pe televizoare, computere și dispozitive mobile.

Codul promoțional  lp590p6x  vă va oferi 33 de zile gratuite de abonament.

În concluzie, există multe site-uri de filme online care oferă o selecție vastă de filme rusești gratuit. În această postare, am vorbit despre cele mai bune site-uri de filme rusești online gratuite. Indiferent dacă sunteți fan al filmelor clasice din epoca sovietică sau al cinematografiei ruse moderne, cu siguranță va exista un site care vă satisface interesele. Așadar, ia niște floricele de porumb, stai pe spate și bucură-te de cele mai bune filme rusești din confortul propriei case!