Besplatne ruske filmske stranice

10 Najboljih Ruskih Filmskih Stranica Besplatno

Besplatne ruske filmske stranice: Ruska kinematografija odavno je važan dio kulturne baštine zemlje. Od djela legendarnih filmaša kao što su Sergej Eisenstein i Andrej Tarkovski do nedavnih filmova poput Alekseja Germana i Andreja Zvjaginceva, ruska kinematografija ima bogatu povijest koja je ostavila trajan utjecaj na globalnu filmsku industriju.

Ako želite istražiti ovo bogato naslijeđe ruske kinematografije, postoji nekoliko internetskih stranica za filmove koje nude širok izbor filmova besplatno. Evo nekih od najboljih ruskih filmskih stranica koje možete posjetiti i besplatno gledati ruske filmove na mreži:

Mosfilm

Mosfilm je jedan od najstarijih i najpoznatijih filmskih studija u Rusiji, s bogatom poviješću koja seže još u sovjetsko doba. Studio je producirao neke od najpoznatijih filmova u povijesti ruske kinematografije, uključujući djela Tarkovskog, Eisensteina i mnogih drugih.

Na web stranici Mosfilma možete pronaći veliki izbor ruskih filmova i TV emisija iz različitih žanrova, uključujući dramu, komediju, povijesne i akcijske filmove. Stranica također nudi engleske titlove za mnoge svoje filmove, što je čini dostupnom široj publici.

Filmix

Filmix je popularna ruska filmska stranica koja nudi golemu kolekciju ruskih i stranih filmova, TV emisija i animea. Stranica omogućuje korisnicima pregledavanje filmova po žanru, godini izdavanja i drugim kriterijima, što olakšava pronalaženje filmova koje želite gledati.

Filmix također nudi sustav ocjenjivanja koji korisnicima omogućuje ocjenjivanje filmova i TV emisija, što olakšava pronalaženje najpopularnijih i visoko ocijenjenih filmova na stranici.

Amedia

Usluga filmske kuće “Amedia” koja omogućuje gledanje serija vlastite produkcije, kao i vodećih stranih studija: HBO, FOX, CBS, BBC Worldwide i dr. Premijere se održavaju otprilike u isto vrijeme s cijelim svijetom, a epizode su dostupne s originalnom i ruskom glasovnom glumom. Oni koji žele mogu uključiti i titlove.

Uz omiljene serije “Igra prijestolja”, “Sherlock”, “  Westworld  ” i druge serije, korisnicima se nude razni igrani i dokumentarni filmovi, kao i koncerti svjetskih zvijezda. Sve to dostupno je s računala, Smart TV-a i mobilnih uređaja.

ivi

Jedno od najpopularnijih internetskih kina, od kojih su mnogi filmovi dostupni besplatno. Za gledanje se ne morate ni registrirati, samo morate pogledati nekoliko reklama. Možete gledati videozapise s računala, Smart TV-a ili mobilnog uređaja.

Usluga nudi tisuće filmova i  crtanih filmova  , mnoge serije, TV emisije i TV kanale. Stranica ima detaljne informacije o dostupnim i neobjavljenim vrpcama, stalno se pojavljuju najave novih proizvoda. Praktična navigacija po žanru i naznaka srodnih slika omogućit će vam da brzo pronađete pravi video. Također možete napraviti popise favorita, napisati recenzije i recenzije.

KinoPoisk

Jedno od najvećih ruskih online kina s tisućama filmova i serija u svom katalogu. Neki strani projekti dostupni su na izvornim jezicima s titlovima, za ostale postoji ruska glasovna gluma.

KinoPoisk radi samo kao dio Yandex Plus skupa. Osnovna tarifa koštat će 199 rubalja mjesečno. Tu su i kombinirane ponude s katalogom usluge more.tv za 399 rubalja mjesečno i Plus s Amediatekom za 699 rubalja mjesečno. Za neke ćete filmove morati posebno platiti čak i ako imate pretplatu.

Aplikacija KinoPoisk radi na televizorima, pametnim telefonima, računalima i igraćim konzolama. Sadržaj možete pokretati u Full HD i 4K – ovisi o uređaju.

More.tv

Ova usluga nudi veliki broj  filmova i serija na ruskom jeziku  . Postoji sadržaj iz vlastite produkcije more.tv-a, kao i iz STS-a, VGTRK-a i Nacionalne medijske grupe. Katalog se redovito ažurira inozemnim projektima. Osim toga, dostupni su crtići, emisije i TV kanali. Neke ponude možete gledati besplatno uz oglase.

Usluga radi na televizorima, računalima, pametnim telefonima i tabletima.

Ako se želite upoznati s uslugom, ali je ne želite platiti, koristite promo kod  G0424  i ostvarite 50-dnevno besplatno probno razdoblje.

Početak

Usluga je specijalizirana za ruske filmove i  serije  , ali ovdje se mogu pronaći i strani noviteti. Većina sadržaja je na ruskom ili sinkronizirano. Start nudi projekte vlastite produkcije, među kojima su popularni “Čuvane žene”, “Karamora”, “Oluja”. Za djecu tu su crtići i edukativni programi. Sav sadržaj dostupan je pod općom pretplatom, ništa ne morate dodatno platiti.

Start radi putem preglednika na računalu, mobilnim uređajima i Smart TV-u.

Uz promo kod  sg20437   možete dobiti 30 dana pretplate besplatno.

Okko

 Većina sadržaja ovog online kina se plaća, ali možete besplatno gledati zbirku  sovjetskih filmova i crtića uz reklame. Okko nudi nekoliko opcija pretplate: osnovnu s filmovima i serijama, proširenu s katalozima drugih usluga te premium sa sportskim prijenosima uživo.

Prilikom korištenja usluge na Smart TV-u dio sadržaja bit će dostupan u 4K kvaliteti s 5.1 surround zvukom. Videozapise možete gledati putem internetskog preglednika osobnog računala, s mobilnih uređaja i putem Sony PlayStation konzole.

Korištenjem promotivnog koda  41597552  možete se pretplatiti na “Optimum” 35 dana za 1 rublju.

Mig

Online kino od Rostelecoma. Pretplata na uslugu može se ponuditi zajedno s paketom usluga tvrtke. Wink katalog sadrži tisuće ruskih i stranih filmova, crtića i dječjih programa, sportskih prijenosa,  audio knjiga  . Postoji dio s besplatnim filmovima koje možete gledati s oglasima.

Tristotinjak TV kanala posluje uz pretplatu. Dostupni su sadržaji Amediateke, more.tv i Starta. Aplikacija Wink može se instalirati na Smart TV, pametne telefone i računala.

Kako biste se upoznali s uslugom, uz promotivni kod  GB10417 ostvarite 60 dana besplatnog pristupa .

Premijer

Usluga s velikom zbirkom ruskih TV serija, filmova i emisija. Premier objavljuje projekte vlastite produkcije poput “  Epidemije  ”. Također na stranici možete gledati crtane filmove, obrazovne programe, dokumentarce i sovjetske klasike. Ima i stranih kaseta, ali u manjim količinama.

Osim toga, postoji dio sa sportskim prijenosima i TV kanalima. Dio sadržaja dostupan je besplatno – može se gledati s oglasima. Premier radi na televizorima, računalima i mobilnim uređajima.

Promo kod  lp590p6x  daje vam 33 besplatna dana pretplate.

U zaključku, postoje mnoge internetske filmske stranice koje nude velik izbor ruskih filmova besplatno. U ovom smo postu govorili o najboljim besplatnim stranicama za ruske filmove. Bilo da ste obožavatelj klasičnih filmova iz sovjetske ere ili moderne ruske kinematografije, sigurno će postojati stranica koja će zadovoljiti vaše interese. Dakle, uzmite kokice, udobno se smjestite i uživajte u najboljem ruskom filmu iz udobnosti vlastitog doma!