Orosz filmoldalak online ingyen

A 10 Legjobb Orosz Filmoldal Online Ingyen

Orosz filmoldalak online ingyen: Az orosz mozi régóta az ország kulturális örökségének fontos része. A legendás filmesek, mint Szergej Eisenstein és Andrej Tarkovszkij munkáitól Alekszej German és Andrej Zvjagincev közelmúltbeli filmjéig az orosz mozi gazdag múlttal rendelkezik, amely maradandó hatással volt a globális filmiparra.

Ha szeretné felfedezni az orosz mozi gazdag örökségét, számos online filmes webhely kínál ingyenes filmeket. Íme néhány a legjobb orosz filmes webhelyek közül, amelyeket felkereshet, és ingyen nézhet online orosz filmeket:

Mosfilm

A Mosfilm Oroszország egyik legrégebbi és legismertebb filmstúdiója, amelynek gazdag története egészen a szovjet korszakig nyúlik vissza. A stúdió elkészítette az orosz filmtörténet legikonikusabb filmjeit, köztük Tarkovszkij, Eisenstein és sok más műveit.

A Mosfilm weboldalán orosz filmek és tévéműsorok széles választékát találja különféle műfajokból, beleértve a drámát, vígjátékot, történelmi és akciófilmet. Az oldal számos filmhez angol feliratot is kínál, így szélesebb közönség számára elérhető.

Filmix

A Filmix egy népszerű orosz filmoldal, amely orosz és külföldi filmek, TV-műsorok és animék hatalmas gyűjteményét kínálja. Az oldalon a felhasználók böngészhetnek a filmek között műfaj, megjelenési év és egyéb kritériumok szerint, így könnyen megtalálhatják a megnézni kívánt filmeket.

A Filmix egy minősítési rendszert is kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy értékeljék a filmeket és tévéműsorokat, így könnyen megtalálhatják a legnépszerűbb és legjobban értékelt filmeket az oldalon.

Amedia

Az „Amedia” filmcég szolgáltatása, amely lehetővé teszi saját gyártású sorozatok, valamint vezető külföldi stúdiók nézését: HBO, FOX, CBS, BBC Worldwide és mások. A premierek nagyjából egy időben zajlanak az egész világgal, és az epizódok eredeti és orosz szinkronjátékkal is elérhetők. Aki szeretne, az feliratot is bekapcsolhat.

A kedvelt „Trónok harca”, „Sherlock”, „ Westworld ” és más sorozatok mellett   a felhasználóknak különféle játék- és dokumentumfilmeket, valamint világhírességek koncertjeit kínálják. Mindez elérhető számítógépről, Smart TV-ről és mobileszközökről.

ivi

Az egyik legnépszerűbb online mozi, melynek számos filmje ingyenesen megtekinthető. A megtekintéshez még regisztrálni sem kell, elég megnézni néhány reklámot. Videókat nézhet számítógépről, Smart TV-ről vagy mobileszközről.

A szolgáltatás több ezer filmet és  rajzfilmet  , számos sorozatot, tévéműsort és TV-csatornát kínál. Az oldalon részletes információk találhatók az elérhető és kiadatlan szalagokról, folyamatosan jelennek meg az új termékek előzetesei. A műfaj szerinti kényelmes navigáció és a kapcsolódó képek jelzése lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálja a megfelelő videót. Készíthet listákat a kedvencekről, írhat véleményeket és véleményeket.

KinoPoisk

Az egyik legnagyobb orosz online mozi katalógusában több ezer filmmel és sorozattal. Egyes külföldi projektek eredeti nyelven, felirattal érhetők el, a többihez orosz szinkronszínészet.

A KinoPoisk csak a Yandex Plus készlet részeként működik. Az alaptarifa havi 199 rubelbe kerül. Vannak kombinált ajánlatok is a more.tv szolgáltatáskatalógussal havi 399 rubelért, valamint a Plus az Amediatekával havi 699 rubelért. Egyes filmekért külön kell fizetni, még akkor is, ha előfizetéssel rendelkezik.

A KinoPoisk alkalmazás TV-ken, okostelefonokon, PC-ken és játékkonzolokon működik. Full HD és 4K formátumban is futtathat tartalmat – ez az eszköztől függ.

Tovább.tv

Ez a szolgáltatás nagyszámú  orosz nyelvű filmet  és sorozatot kínál. Van tartalom a more.tv saját produkciójából, valamint az STS-től, a VGTRK-tól és a Nemzeti Médiacsoporttól. A katalógus rendszeresen frissül külföldi projektekkel. Emellett rajzfilmek, műsorok és TV-csatornák is elérhetők. Egyes ajánlatok hirdetésekkel együtt ingyenesen megtekinthetők.

A szolgáltatás tévén, számítógépen, okostelefonon és táblagépen működik.

Ha szeretne megismerkedni a szolgáltatással, de nem szeretne fizetni érte, használja a  G0424 promóciós kódot  és 50 napos ingyenes próbaidőszakot kap.

Rajt

A szolgáltatás orosz filmekre és  sorozatokra specializálódott  , de külföldi újdonságokkal is találkozhatunk itt. A tartalom nagy része orosz nyelvű vagy szinkronizált. A Start saját gyártású projekteket kínál, a népszerűek között szerepel a „Kept women”, a „Karamora”, a „Storm”. A gyerekeket rajzfilmek és oktatási programok várják. Minden tartalom elérhető általános előfizetéssel, nem kell külön fizetni semmiért.

A Start böngészőn keresztül működik PC-n, mobileszközökön és Smart TV-n.

Az sg20437  promóciós kóddal   30 napos ingyenes előfizetéshez juthat.

Okko

Ennek az online mozinak a tartalmának nagy része fizetős, de a szovjet filmek  és rajzfilmek gyűjteményét ingyenesen nézheti meg  hirdetésekkel. Az Okko számos előfizetési lehetőséget kínál: alapszintű filmekkel és sorozatokkal, kibővítve egyéb szolgáltatások katalógusaival, valamint prémium élő sportközvetítéssel.

Ha Smart TV-n használja a szolgáltatást, a tartalom egy része 4K minőségben, 5.1-es térhangzással lesz elérhető. Videókat nézhet PC-böngészőn, mobileszközökön és a Sony PlayStation konzolon keresztül.

A 41597552 promóciós kód használatával   35 napra előfizethet az „Optimum” szolgáltatásra 1 rubelért.

Rákacsintás

Online mozi a Rostelecomtól. A szolgáltatásra a cég szolgáltatási csomagjával együtt lehet előfizetni. A Wink katalógus több ezer orosz és külföldi filmet, rajzfilmet és gyermekműsort, sportközvetítést,  hangoskönyvet tartalmaz  . Van egy rész ingyenes filmekkel, amelyeket hirdetésekkel nézhet meg.

Mintegy háromszáz tévécsatorna működik előfizetéssel. Az Amediateka, a more.tv és a Start tartalma elérhető. A Wink alkalmazás telepíthető okostévékre, okostelefonokra és számítógépekre.

A szolgáltatás megismeréséhez 60 nap ingyenes hozzáférést kap a  GB10417 promóciós kóddal .

Miniszterelnök

Szolgáltatás orosz tévésorozatok, filmek és műsorok nagy gyűjteményével. A Premier saját gyártású projekteket ad ki, mint például a „  Epidemic  ”. Az oldalon rajzfilmeket, oktatási programokat, dokumentumfilmeket és szovjet klasszikusokat is nézhet. Idegen szalagok is vannak, de kisebb mennyiségben.

Ezen kívül van egy rész a sportközvetítésekkel és a TV-csatornákkal. A tartalom egy része ingyenesen elérhető – hirdetésekkel együtt megtekinthető. A Premier TV-ken, számítógépeken és mobileszközökön működik.

Az lp590p6x promóciós kóddal   33 nap ingyenes előfizetést kapsz.

Összefoglalva, sok online filmes oldal kínál ingyenes orosz filmek széles választékát. Ebben a bejegyzésben a legjobb ingyenes online orosz filmoldalakról beszéltünk. Akár a klasszikus szovjet korszak filmjei, akár a modern orosz mozi rajongója, minden bizonnyal lesz egy oldal, amely megfelel az érdeklődési körének. Fogjon hát egy kis pattogatott kukoricát, dőljön hátra, és élvezze az orosz mozi legjavát saját otthona kényelméből!