Ruské filmové stránky online zdarma

Top 10 Ruských Filmových Webů Online Zdarma

Ruské filmové stránky online zdarma: Ruská kinematografie je již dlouho důležitou součástí kulturního dědictví země. Ruská kinematografie má bohatou historii, od děl legendárních filmařů, jako jsou Sergej Ejzenštejn a Andrej Tarkovskij, až po nedávné filmy takových osobností, jako jsou Alexej German a Andrej Zvjagincev, a má bohatou historii, která natrvalo ovlivnila globální filmový průmysl.

Pokud chcete prozkoumat toto bohaté dědictví ruské kinematografie, existuje několik online filmových webů, které nabízejí širokou škálu filmů zdarma. Zde jsou některé z nejlepších ruských filmových webů, které můžete navštívit a sledovat ruské filmy online zdarma:

Mosfilm

Mosfilm je jedním z nejstarších a nejznámějších filmových studií v Rusku s bohatou historií, která sahá až do sovětské éry. Studio produkovalo některé z nejznámějších filmů v historii ruské kinematografie, včetně děl Tarkovského, Ejzenštejna a mnoha dalších.

Na webových stránkách Mosfilmu najdete široký výběr ruských filmů a televizních pořadů z různých žánrů, včetně dramatu, komedie, historie a akce. Stránka také nabízí anglické titulky pro mnoho svých filmů, takže je přístupná širšímu publiku.

Filmix

Filmix je populární ruská filmová stránka, která nabízí rozsáhlou sbírku ruských a zahraničních filmů, televizních pořadů a anime. Tato stránka umožňuje uživatelům procházet filmy podle žánru, roku vydání a dalších kritérií, takže je snadné najít filmy, které chcete sledovat.

Filmix také nabízí systém hodnocení, který uživatelům umožňuje hodnotit filmy a televizní pořady, což usnadňuje nalezení nejoblíbenějších a vysoce hodnocených filmů na webu.

Amedia

Služba filmové společnosti „Amedia“, která vám umožňuje sledovat seriály vlastní produkce, ale i předních zahraničních studií: HBO, FOX, CBS, BBC Worldwide a další. Premiéry se konají přibližně ve stejnou dobu s celým světem a epizody jsou k dispozici s původním a ruským dabingem. Kdo chce, může si také zapnout titulky.

Kromě oblíbených seriálů „Game of Thrones“, „Sherlock“, „  Westworld  “ a dalších jsou uživatelům nabízeny různé hrané a dokumentární filmy a také koncerty světových celebrit. To vše je dostupné z počítače, Smart TV a mobilních zařízení.

ivi

Jedno z nejoblíbenějších online kin, z nichž mnoho filmů je k dispozici zdarma. Pro zobrazení se ani nemusíte registrovat, stačí si pustit pár reklam. Videa můžete sledovat z počítače, Smart TV nebo mobilního zařízení.

Služba nabízí tisíce filmů a  kreslených filmů  , mnoho seriálů, televizních pořadů a televizních kanálů. Stránka obsahuje podrobné informace o dostupných i nevydaných kazetách, neustále se objevují upoutávky na nové produkty. Pohodlná navigace podle žánru a označení souvisejících obrázků vám umožní rychle najít to správné video. Můžete si také vytvářet seznamy oblíbených, psát recenze a recenze.

KinoPoisk

Jedno z největších ruských online kin s tisíci filmy a seriály ve svém katalogu. Některé zahraniční projekty jsou k dispozici v původních jazycích s titulky, pro zbytek je ruský dabing.

KinoPoisk funguje pouze jako součást sady Yandex Plus. Základní tarif bude stát 199 rublů měsíčně. K dispozici jsou také kombinované nabídky s katalogem služeb more.tv za 399 rublů měsíčně a Plus s Amediatekou za 699 rublů měsíčně. U některých filmů si budete muset připlatit zvlášť, i když máte předplatné.

Aplikace KinoPoisk funguje na televizorech, chytrých telefonech, počítačích a herních konzolích. Obsah můžete spustit ve Full HD a 4K – záleží na zařízení.

Více.tv

Tato služba nabízí velké množství  filmů  a seriálů v ruském jazyce . Je zde obsah z vlastní produkce more.tv, dále od STS, VGTRK a National Media Group. Katalog je pravidelně aktualizován o zahraniční projekty. Kromě toho jsou k dispozici kreslené filmy, pořady a televizní kanály. Některé nabídky lze sledovat zdarma s reklamami.

Služba funguje na televizorech, počítačích, chytrých telefonech a tabletech.

Pokud se chcete se službou seznámit, ale nechcete za ni platit, využijte promo kód  G0424  a získejte 50denní zkušební období zdarma.

Start

Služba se specializuje na ruské filmy a  seriály  , ale najdete zde i zahraniční novinky. Většina obsahu je v ruštině nebo dabovaná. Start nabízí projekty vlastní produkce, mezi oblíbené patří „Kept women“, „Karamora“, „Storm“. Pro děti jsou připraveny kreslené a vzdělávací programy. Veškerý obsah je dostupný v rámci všeobecného předplatného, ​​nebudete muset za nic připlácet.

Start funguje prostřednictvím prohlížeče na PC, mobilních zařízeních a Smart TV.

S promo kódem  sg20437   můžete získat 30 dní předplatného zdarma.

Okko

Většina obsahu tohoto online kina je placená, ale můžete   zdarma sledovat sbírku sovětských filmů a kreslených filmů s reklamami. Okko nabízí několik možností předplatného: základní s filmy a seriály, rozšířené o katalogy dalších služeb a prémiové s živými sportovními přenosy.

Při používání služby na Smart TV bude část obsahu dostupná v kvalitě 4K s prostorovým zvukem 5.1. Videa můžete sledovat prostřednictvím webového prohlížeče na počítači, z mobilních zařízení a prostřednictvím konzole Sony PlayStation.

Pomocí propagačního kódu  41597552  se můžete přihlásit k odběru „Optimum“ na 35 dní za 1 rubl.

Mrkat

Online kino od Rostelecom. Předplatné služby může být nabízeno společně s firemním balíčkem služeb. Katalog Wink obsahuje tisíce ruských a zahraničních filmů, kreslených a dětských pořadů, sportovních přenosů,  zvukových knih  . K dispozici je sekce s filmy zdarma, které můžete sledovat s reklamami.

Na základě předplatného funguje asi tři sta televizních kanálů. K dispozici je obsah z Amediateka, more.tv a Start. Aplikaci Wink lze nainstalovat na chytré televizory, chytré telefony a počítače.

Chcete-li se se službou seznámit, získejte 60 dní bezplatného přístupu s promo kódem  GB10417 .

Premiér

Služba s velkou sbírkou ruských televizních seriálů, filmů a pořadů. Premier vydává projekty vlastní produkce jako „  Epidemie  “. Také na webu můžete sledovat karikatury, vzdělávací programy, dokumenty a sovětské klasiky. Zahraniční pásky jsou zde také, ale v menším množství.

Kromě toho je zde sekce se sportovními přenosy a TV kanály. Některý obsah je k dispozici zdarma – lze jej prohlížet s reklamami. Premier funguje na televizorech, počítačích a mobilních zařízeních.

Promo kód  lp590p6x  vám poskytne 33 dní předplatného zdarma.

Závěrem lze říci, že existuje mnoho online filmových stránek, které nabízejí obrovský výběr ruských filmů zdarma. V tomto příspěvku jsme mluvili o nejlepších ruských filmových stránkách online zdarma. Ať už jste fanouškem klasických filmů ze sovětské éry nebo moderní ruské kinematografie, určitě existuje stránka, která uspokojí vaše zájmy. Takže si vezměte popcorn, posaďte se a vychutnejte si to nejlepší z ruské kinematografie z pohodlí vašeho domova!