сайтове за гледане на турски сериали

10-Те Най-Добри Уебсайта За Безплатно Гледане На Турски Сериали Онлайн

сайтове за гледане на турски сериали: Турските сериали набраха голяма популярност през последните години благодарение на уникалните си истории и привлекателни герои.

Повечето от турските предавания, които международните фенове гледат, имат романтична история, но в тази история винаги се откроява социална тема. Теми като изнасилване, самотни родители и домашно насилие са обстойно засегнати в тези предавания.

Международните фенове, които не разбират турски, със сигурност ще искат да гледат турски предавания с английски субтитри. Въпреки това английските субтитри като цяло са трудни за намиране онлайн, тъй като не всички предавания са със субтитри.

Турските сериали стават все по-популярни през последните години и има защо.

Тези предавания са визуално зашеметяващи, със сложни костюми, впечатляващи декори и сложни сюжети, които държат зрителите на ръба на местата им. Освен това много от тях идват с английски субтитри, което ги прави достъпни за публика по целия свят.

Независимо дали сте фен на турските драми през целия живот или искате да се потопите в този вълнуващ нов жанр, има безброй сериали, от които да избирате.

Някои от моите лични фаворити включват „The Magnificent Century“, „Asla Vazgecmem“ и „Payitaht: Abdülhamid“. Така че, ако търсите нещо, което да изгледате през уикенда, не търсете повече от турски сериали с английски субтитри!

Списък с 10-те най-добри уебсайта за гледане на турски сериали онлайн

Основната цел на тази статия е да изброи уебсайтовете, които предоставят английски субтитри за турски предавания, така че хората да нямат проблеми с намирането им.

турски 123

Този уебсайт е не само място, където хората да гледат любимите си турски предавания с английски субтитри, но и програма, където да четат новини за последните събития.

Например, ако фен иска да знае как Kivanc Tatititug е прекарал лятната си ваканция, това е уебсайтът за вас.

Уебсайтът е много добре организиран, тъй като ще можете да гледате текущите сериали на началната страница на уебсайта; има подкатегории като сериали, епизоди, година, жанр и много други.

Ако си спомняте годината на излизане на телевизионно предаване, можете да отидете на годината. Ако искате да търсите по жанр, отидете в раздела за жанрове на уебсайта, потребителският интерфейс на уебсайта е доста прост, като всяко нещо е етикетирано по подходящ начин.

Всъщност уебсайтът е достъпен и в нощен режим, нещо, което повечето уебсайтове нямат. Има страница за контакт, където можете да говорите с администратора на страницата и да поискате шоу, ако все още не сте на уебсайта.

Така че, независимо дали искате да видите Барадж или Рамо, това е най-добрият уебсайт за посещение.

w.t.

WatchTurks или WT е друг уебсайт, където хората могат да гледат любимите си турски предавания със субтитри. Този сайт обаче е различен от другите, защото са добавени и турски филми.

Повечето хора искаха да видят Miracle in Cell No. 7, която е невероятна история за баща, който е отделен от дъщеря си. Главната роля се изпълнява от Арас Булут Ийнемли, а този филм нашумя в турския боксофис.

Има най-новите епизоди на нови турски предавания, както и добър запис на стари предавания. Недостатъкът на този уебсайт обаче е, че потребителят трябва да закупи абонамент за достъп до съдържанието. Това се отнася за филмите, налични на уебсайта, както и за телевизионните сериали.

Най-добрата част от уебсайта е, че няма изскачащи реклами или зловреден софтуер, поради което си струва да закупите абонамент. Страницата има сертификат за сигурност, така че потребителят може да плаща, без да се страхува, че данните му ще бъдат откраднати.

киномания

Kinemania е друго място, където потребителите могат да гледат турски сериали с английски субтитри. Те могат да търсят стари и нови сериали на уебсайта и дори могат да поискат от администратора да преведе сериал.

Недостатъкът на този уебсайт е, че потребителският интерфейс не е много пълен. Вместо жанрове и години, двете опции, които потребителят има, за да разглежда нашите архиви и функции.

В дясната част на сайта обаче има списък с турски сериали с английски субтитри.

Освен това има опция за търсене, където потребителят може да напише поредицата, която търси, и да натисне enter. Ако искате да гледате Binbir или „Sana Bir Sir Verecegim“, този уебсайт ви дава достъп до всяка серия безплатно.

Турция Sub 24

Въпреки че този уебсайт не е защитен, той има добра база данни от турски сериали с английски субтитри.

На този уебсайт има турски филми, и то безплатно. Можете да гледате най-новите епизоди на турските сериали на този уебсайт, да имате достъп до трейлъри на английски филми и дори до самия филм. Цялото това съдържание е достъпно за потребителя, без никакви разходи или абонамент.

Основният проблем с този уебсайт обаче е, че не е защитен. Веднага щом отворите уебсайта, ще се появят изскачащи реклами и уебсайтът може да се опита да зарази вашето устройство.

Въпреки това, ако имате много добра антивирусна програма или дори рекламен блокер, тогава сте готови. Вече не е нужно да чакате месеци, за да гледате любимия си сериал с английски субтитри, защото сайтът се зарежда редовно.

Натабану

Natabanu е популярен уебсайт поради съдържанието, до което хората имат достъп. Въпреки че уебсайтът няма сертификат за безопасност и сигурност, на него няма много изскачащи реклами.

Потребителят може да намери турски сериали и филми, със субтитри на английски. Има и форум, където могат да обсъждат най-новите сериали и дори да поискат превод.

Уебсайтът има много удобен за потребителя интерфейс и наличните връзки на уебсайта са с добро качество.

Освен това уебсайтът публикува множество връзки за епизод, така че потребителят да може да отвори този, който му подхожда. Има обаче два проблема с този уебсайт.

Първият е, че уебсайтът е на турски език, така че може да бъде малко трудно за хора, които не говорят турски, да намерят сериала, който търсят.

Вторият проблем с уебсайта е, че въпреки че има различни връзки към уебсайтовете, потребителят няма да може да изтегли нито един епизод за гледане офлайн и може да предава поточно само на уебсайта.

WLext

Това е уебсайт за международни телевизионни предавания, където хората могат да се насладят на любимите си сапунени опери и филми. Този уебсайт е не само за феновете на турските сериали, които искат английски субтитри, но потребителите ще намерят и филипински и тайландски предавания.

Има връзки за потребителите, където могат да гледат  най-новите си филми  и любими епизоди от телевизионни сериали. Основният проблем с уебсайта обаче е, че абонатите отделят време за превод на програми, така че потребителите трябва да бъдат търпеливи.

Мексиканските сапунени опери са обичани от всеки, поради тяхната уникалност в предаването на диалози и сюжета. Тези, които обичат този сериал, определено трябва да посетят този уебсайт.

Потребителите на сайта могат да поискат сериал или филм, а администраторите ще проверят дали имат необходимото съдържание.

Турски сериали

Това е наистина добър уебсайт за гледане на турски сериали с английски и дори урду субтитри.

Това е безплатен и защитен уебсайт, където потребителят може дори да чете рецензии на турски програми. Те могат да получат последните новини за турските сериали и да видят различните налични категории.

Независимо дали искате да гледате ужаси, история, любовна история, романтика, детектив, комедия или ужаси, всички тези предавания са достъпни на този уебсайт.

Това е един от най-добрите уебсайтове, които потребителите могат да намерят в интернет, защото този уебсайт има най-новите епизоди, добре се поддържа и се актуализира постоянно за потребителите. Ако посетите този уебсайт, забавлението няма да спре!

Осман онлайн 

Предлагат се само турски исторически сериали като Kurulus Osman, Payitaht: Abdülhamid & Dirilis Ertugrul, Destan и Uyanis Büyük Selcuklu с английски субтитри.

Osman Online е друг добър сайт, който много от вас са използвали, за да гледат Kurulus Osman или Dirilis Ertugrul с английски субтитри. Със сигурност е надежден източник за безплатно гледане на турски исторически драми, но броят на програмите тук е минимален.

FilmBox+

FilmBox+ е перфектното и уважавано приложение, което позволява на абонатите да предават поточно известни филми и телевизионни сериали на различни платформи. Всъщност потребителите могат да предават любимите си предавания от Турция на смарт телевизори, компютри, смартфони, стрийминг медийни плейъри и таблети. 

Това приложение има отделна категория, наречена „Турска драма“, където можете да намерите множество сериали. По същия начин можете да гледате популярни предавания като Brave and Beautiful, Raven, Endless Love и Kurt Seyit ve Sura тук. В този смисъл FilmBox+ не прави компромис с превода или качеството на изображението, независимо дали гледате нов dizi или стар турски сериал. 

turkflix

Много фенове на турски сериали са готови да плащат за английски субтитри, но не искат да правят компромис с качеството на превода. Ако сте един от тях, тогава трябва да се абонирате за TurkFlix. В каталога им вече има повече от 3000 епизода от различни турски предавания и филми с английски субтитри.

Тази платформа за стрийминг също така твърди, че използва услугите на многоезични турски експерти, които са най-добри в писането и говоренето както на турски, така и на английски.

Въпреки че е платена услуга, не мисля, че $120 на година са висока цена, за да гледате любимите си предавания навреме и с правилните субтитри. Трябва да помислите за тази услуга, за да гледате желания турски сериал сега.

Заключение

Всички тези уебсайтове са наистина добри и ако не намерите програма на един уебсайт, винаги можете да я потърсите на друг уебсайт. Има много връзки на тези уебсайтове и ако едната не работи, другата ще работи.

Турските предавания са много интересни, защото освен че показват красивата страна, сюжетът и диалозите са много добре написани. Хората вече знаят за турските звезди по целия свят, защото техните сериали дори стигнаха до Netflix и други стрийминг платформи.