веб странице за гледање турских серија

10 Најбољих Веб Локација За Бесплатно Гледање Турских Серија На Мрежи

веб странице за гледање турских серија: Турске серије су стекле велику популарност последњих година због својих јединствених прича и атрактивних ликова.

Већина турских емисија које гледају међународни фанови имају романтичну причу, али унутар ове приче увек се истиче друштвена тема. Теме попут силовања, самохраних родитеља и насиља у породици су опширно покривене у овим емисијама.

Међународни фанови, који не разумеју турски, сигурно ће желети да гледају турске емисије са енглеским титловима. Међутим, енглеске титлове у целини тешко је пронаћи на мрежи, јер нису све емисије титловане.

Турске ТВ серије су последњих година постале све популарније, и то са добрим разлогом.

Ове емисије су визуелно запањујуће, са сложеним костимима, импресивним сценографијама и замршеним заплетима који гледаоце држе на ивици својих места. Такође, многи од њих долазе са енглеским титловима, што их чини доступним публици широм света.

Без обзира да ли сте доживотни обожаватељ турских драма или желите да зароните у овај узбудљиви нови жанр, постоји безброј серија које можете изабрати.

Неки од мојих личних фаворита су „Величанствени век“, „Асла Вазгецмем“ и „Паиитахт: Абдулхамид“. Дакле, ако тражите нешто да гледате преко викенда, не тражите даље од турских ТВ серија са енглеским титловима!

Листа 10 најбољих веб локација за гледање турских серија на мрежи

Главна сврха овог чланка је да наведе веб странице које пружају енглеске титлове за турске емисије тако да људи неће имати проблема да их пронађу.

турски 123

Ова веб страница није само место за људе да гледају своје омиљене турске емисије са енглеским титловима, већ и програм за читање вести о најновијим дешавањима.

На пример, ако обожавалац жели да зна како је Киванц Татититуг провео свој летњи одмор, ово је веб страница за вас.

Веб страница је веома добро организована јер ћете моћи да гледате тренутну серију на почетној страници веб странице; постоје поткатегорије као што су серије, епизоде, година, жанр и још много тога.

Ако се сећате године када је ТВ емисија објављена, можете да пређете на годину. Ако желите да претражујете по жанру, идите на жанровски одељак на веб локацији, кориснички интерфејс веб локације је прилично једноставан, а свака ствар је означена на одговарајући начин.

У ствари, веб локација је доступна и у ноћном режиму, нешто што већина веб локација нема. Постоји страница за контакт, на којој можете разговарати са администратором странице и затражити емисију ако већ нисте на веб локацији.

Дакле, без обзира да ли желите да видите Бараја или Раму, ово је најбоља веб локација за посету.

в.т.

ВатцхТуркс или ВТ је још једна веб страница на којој људи могу гледати своје омиљене турске емисије са титловима. Међутим, ова веб страница се разликује од друге, јер се додају и турски филмови.

Већина људи је желела да види Чудо у ћелији број 7, што је невероватна прича о оцу који је одвојен од своје ћерке. Главну улогу тумачи Арас Булут Иинемли, а овај филм је направио поприличан одјек на турским благајнама.

Постоје најновије епизоде ​​нових турских емисија, као и добар запис старих емисија. Међутим, недостатак ове веб странице је што корисник мора да купи претплату да би приступио садржају. Ово се односи на филмове доступне на веб локацији, као и на ТВ серије.

Најбољи део веб локације је то што нема искачућих огласа или злонамерног софтвера, због чега вреди купити претплату. Страница има безбедносни сертификат тако да корисник може да плати без страха од крађе података.

кинеманија

Кинеманиа је још једно место где корисници могу да гледају турске ТВ серије са енглеским титловима. Они могу да претражују старе и нове серије на веб локацији, а могу чак и да затраже од администратора да преведе серију.

Недостатак ове веб странице је што кориснички интерфејс није баш комплетан. Уместо жанрова и година, две опције које корисник има да прегледа наше архиве и функције.

Међутим, на десној страни веб странице налази се листа турских серија са енглеским титловима.

Такође, постоји опција претраге, где корисник може да укуца серију коју тражи и притисне ентер. Ако желите да гледате Бинбир или ‘Сана Бир Сир Верецегим’, ова веб страница вам омогућава бесплатан приступ свакој серији.

Турска Суб 24

Иако ова веб страница није безбедна, има добру базу података турских серија са енглеским титловима.

На овој веб страници су доступни турски филмови, и то бесплатно. На овој веб страници можете гледати најновије епизоде ​​турске серије, приступити трејлерима филмова на енглеском, па чак и филму. Сав овај садржај је доступан кориснику, без икаквих трошкова или претплате.

Међутим, главни проблем са овом веб локацијом је тај што није безбедан. Чим отворите веб локацију, појавиће се искачући огласи и веб локација ће можда покушати да зарази ваш уређај.

Међутим, ако имате веома добар антивирус или чак блокатор огласа, онда сте спремни за почетак. Више не морате да чекате месецима да бисте гледали своју омиљену серију са енглеским титловима, јер се веб локација редовно учитава.

Натабану

Натабану је популарна веб локација због садржаја којем људи имају приступ. Иако веб локација нема сертификат о безбедности и безбедности, на њој нема много искачућих огласа.

Корисник може да пронађе турске серије и филмове, са енглеским титловима. Постоји и форум, где могу да разговарају о најновијим серијама, па чак и да траже превод.

Веб локација има веома једноставан интерфејс и везе доступне на веб локацији су доброг квалитета.

Такође, веб локација поставља више линкова за једну епизоду, тако да корисник може да отвори ону која му одговара. Међутим, постоје два проблема са овом веб локацијом.

Први је да је веб локација на турском језику, тако да особама које не говоре турски може бити мало тешко да пронађу серију коју траже.

Други проблем са веб локацијом је тај што иако постоје различите везе доступне за веб локације, корисник неће моћи да преузме ниједну епизоду за гледање ван мреже и може само да стримује на веб локацији.

ВЛект

Ово је интернационална веб страница за ТВ емисије на којој људи могу уживати у својим омиљеним сапуницама и филмовима. Ова веб страница није само за љубитеље турских серија, који желе енглеске титлове, већ ће корисници пронаћи и филипинске и тајландске емисије.

За кориснике постоје линкови на којима могу да погледају своје  најновије филмове  и омиљене епизоде ​​ТВ серија. Међутим, главни проблем са веб локацијом је што претплатницима треба времена да преведу програме, тако да корисници морају бити стрпљиви.

Мексичке сапунице воле сви, због њихове јединствености у извођењу дијалога и заплету. Они који воле ову серију свакако би требало да посете ову веб страницу.

Корисници сајта могу да затраже ТВ серију или филм, а администратори ће проверити да ли имају потребан садржај.

турска ТВ серија

Ово је заиста добра веб локација за гледање турских серија са енглеским, па чак и урду титловима.

Ово је бесплатна и сигурна веб локација, на којој корисник може чак и да прочита рецензије турских програма. Они могу добити најновије вести о турским серијама и видети различите доступне категорије.

Без обзира да ли желите да гледате хорор, историју, љубавну причу, романсу, детектив, комедију или хорор, све ове емисије су доступне на овој веб страници.

Ово је једна од најбољих веб страница које корисници могу пронаћи на интернету јер ова веб локација има најновије епизоде, добро је одржавана и стално се ажурира за кориснике. Ако посетите ову веб страницу, забава неће престати!

Осман Онлине 

Доступне су само турске историјске серије као што су Курулус Осман, Паиитахт: Абдулхамид & Дирилис Ертугрул, Дестан и Уианис Буиук Селцуклу са енглеским титловима.

Осман Онлине је још један добар сајт који су многи од вас користили да гледају Курулус Осман или Дирилис Ертугрул са енглеским титловима. То је свакако поуздан извор за бесплатно гледање турских историјских драма, али је број програма овде минималан.

ФилмБок+

ФилмБок+ је савршена и угледна апликација која омогућава претплатницима да стримују познате филмове и ТВ серије на различитим платформама. У ствари, корисници могу да стримују своје омиљене емисије из Турске на паметним телевизорима, рачунарима, паметним телефонима, стриминг медиа плејерима и таблетима. 

Ова апликација има посебну категорију под називом „Турска драма“ у којој можете пронаћи више серија. Слично томе, овде можете гледати популарне емисије попут Храбар и леп, Гавран, Бескрајна љубав и Курт Сеит ве Сура. У том смислу, ФилмБок+ не прави компромисе у погледу превода или квалитета слике, било да гледате нову дизи или стару турску серију. 

туркфлик

Многи љубитељи турских ТВ серија спремни су да плате енглеске титлове, али не желе да праве компромис у погледу квалитета превода. Ако сте један од њих, морате се претплатити на ТуркФлик. У свом каталогу већ имају више од 3000 епизода разних турских емисија и филмова са енглеским титловима.

Ова платформа за стриминг такође тврди да користи услуге вишејезичних турских стручњака који најбоље пишу и говоре и турски и енглески.

Иако је то услуга која се плаћа, не мислим да је 120 долара годишње висока цена за гледање омиљених емисија на време и са исправним титловима. Морате узети у обзир ову услугу да бисте сада гледали жељену турску серију.

Закључак

Сви ови сајтови су заиста добри, и ако не пронађете програм на једној веб локацији, увек можете да га потражите на другој веб локацији. Постоји много линкова на овим веб локацијама, а ако један не ради, други ће.

Турске емисије су веома занимљиве јер осим што приказују прелепу земљу, радња и дијалози су веома добро написани. Људи сада знају за турске звезде широм света јер су њихове серије чак доспеле на Нетфлик и друге платформе за стриминг.