weboldalak török sorozatok megtekintéséhez

A 10 Legjobb Webhely, Ahol Ingyenesen Nézhet Online Török ​​Sorozatokat

weboldalak török sorozatok megtekintéséhez: A török ​​sorozatok az elmúlt években nagy népszerűségre tettek szert egyedi történeteik és vonzó karaktereik miatt.

A legtöbb török ​​műsor, amelyet nemzetközi rajongók néznek, romantikus történettel rendelkezik, de ezen belül mindig kiemelkedik egy-egy társadalmi téma. Ezek a műsorok olyan témákkal foglalkoznak, mint a nemi erőszak, az egyedülálló szülők és a családon belüli erőszak.

Azok a nemzetközi rajongók, akik nem értenek törökül, minden bizonnyal angol feliratos török ​​műsorokat fognak nézni. Az angol feliratok egészét azonban nehéz megtalálni az interneten, mert nem minden műsor van feliratozva.

A török ​​tévésorozatok egyre népszerűbbek az elmúlt években, és ennek jó oka van.

Ezek az előadások vizuálisan lenyűgözőek, kidolgozott jelmezekkel, lenyűgöző díszletekkel és bonyolult cselekményekkel, amelyek a nézőket a helyük szélén tartják. Emellett sok közülük angol felirattal is érkezett, így elérhetővé válik a közönség számára szerte a világon.

Akár egész életen át rajongója vagy a török ​​drámáknak, akár bele akarsz merülni ebbe az izgalmas, új műfajba, számtalan sorozat közül választhatsz.

Személyes kedvenceim közé tartozik a „The Magnificent Century”, az „Asla Vazgecmem” és a „Payitaht: Abdülhamid”. Szóval, ha valami túlzásba vitt néznivalót keresel a hétvégén, ne keress tovább, mint angol feliratos török ​​tévésorozatokat!

A 10 legjobb webhely listája, ahol török ​​sorozatokat nézhet online

Ennek a cikknek a fő célja, hogy felsorolja azokat a webhelyeket, amelyek angol nyelvű feliratot adnak a török ​​műsorokhoz, hogy az embereknek ne okozzanak nehézséget a megtalálásuk.

török ​​123

Ez a weboldal nem csak egy olyan hely, ahol az emberek megtekinthetik kedvenc török ​​műsoraikat angol felirattal, hanem egy program, ahol híreket olvashatnak a legfrissebb eseményekről.

Például, ha egy rajongó tudni szeretné, hogyan töltötte Kivanc Tatititug a nyári vakációját, ez a webhely az Ön számára.

A weboldal nagyon jól szervezett, hiszen az aktuális sorozatot a honlap kezdőlapján tekintheti meg; Vannak olyan alkategóriák, mint a sorozatok, epizódok, évszámok, műfajok és még sok más.

Ha emlékszel arra az évre, amikor egy TV-műsor megjelent, ugorhat az évre. Ha műfaj szerint szeretne keresni, menjen a weboldal műfaji részébe, a weboldal felhasználói felülete meglehetősen egyszerű, minden egyes dolog megfelelő feliratozással.

Valójában a webhely éjszakai módban is elérhető, ami a legtöbb webhelyen nincs. Van egy kapcsolati oldal, ahol az oldal adminisztrátorával lehet beszélni és műsort kérni, ha még nem vagy az oldalon.

Tehát akár Barajt, akár Ramót szeretné látni, ez a legjobb webhely.

w.t.

A WatchTurks vagy a WT egy másik webhely, ahol az emberek felirattal nézhetik kedvenc török ​​műsoraikat. Ez a weboldal azonban eltér a másiktól, mert török ​​filmek is felkerülnek.

A legtöbben látni akarták a Csodát a 7-es cellában, ami egy hihetetlen történet egy apáról, akit elválasztottak a lányától. A főszerepet Aras Bulut Iynemli játssza, és ez a film nagy feltűnést keltett a török ​​pénztáraknál.

Vannak az új török ​​műsorok legújabb epizódjai, valamint a régi műsorok jó rekordja. Ennek a webhelynek azonban az a hátránya, hogy a felhasználónak előfizetést kell vásárolnia a tartalom eléréséhez. Ez vonatkozik a weboldalon elérhető filmekre és a tévésorozatokra is.

A webhely legjobb része az, hogy nincsenek pop-up hirdetések vagy rosszindulatú programok, ezért érdemes előfizetést vásárolni. Az oldal biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, így a felhasználó anélkül tud fizetni, hogy ellopják adatait.

kinemánia

A Kinemania egy másik hely, ahol a felhasználók török ​​tévésorozatokat nézhetnek angol felirattal. A weboldalon kereshetnek régi és új sorozatok után, sőt megkérhetik az adminisztrátort, hogy fordítson le egy sorozatot.

Ennek az oldalnak a hátránya, hogy a felhasználói felület nem túl teljes. Műfajok és évszámok helyett két lehetőség van a felhasználónak archívumunk és szolgáltatásaink böngészésére.

Viszont a weboldal jobb oldalán található a török ​​sorozatok listája angol felirattal.

Emellett van egy keresési lehetőség is, ahol a felhasználó beírhatja a keresett sorozatot, és megnyomhatja az entert. Ha meg szeretné nézni a Binbirt vagy a „Sana Bir Sir Verecegim”-et, ezen a weboldalon ingyenesen elérheti az összes sorozatot.

Turkey Sub 24

Bár ez a webhely nem biztonságos, jó adatbázisa van a török ​​sorozatokról angol felirattal.

Ezen a weboldalon török ​​filmek is elérhetők, ráadásul ingyenesen. Ezen a weboldalon megtekintheti a török ​​sorozat legújabb epizódjait, elérheti az angol filmelőzeteseket és még a filmet is. Ez a tartalom minden költség és előfizetés nélkül elérhető a felhasználó számára.

Ezzel a weboldallal azonban az a fő probléma, hogy nem biztonságos. Amint megnyitja a webhelyet, előugró hirdetések jelennek meg, és a webhely megpróbálhatja megfertőzni eszközét.

Ha azonban van egy nagyon jó vírusirtód vagy akár egy hirdetésblokkolód, akkor nyugodtan mehetsz. Többé nem kell hónapokat várnia, hogy megnézhesse kedvenc sorozatait angol felirattal, mert a weboldal rendszeresen betöltődik.

Natabanu

A Natabanu népszerű webhely az emberek által elérhető tartalom miatt. Bár a weboldal nem rendelkezik biztonsági tanúsítvánnyal, nem sok pop-up hirdetés található rajta.

A felhasználó török ​​sorozatokat és filmeket találhat angol felirattal. Van egy fórum is, ahol megbeszélhetik a legújabb sorozatokat, sőt fordítást is kérhetnek.

A weboldal rendkívül felhasználóbarát felülettel rendelkezik, a weboldalon elérhető linkek jó minőségűek.

Ezenkívül a webhely több linket is közzétesz egy epizódhoz, így a felhasználó megnyithatja a neki megfelelőt. Két probléma van azonban ezzel a webhellyel.

Az első, hogy a weboldal török ​​nyelvű, így a nem törökül beszélőknek kissé nehézkes lehet megtalálni a keresett sorozatot.

A másik probléma a webhellyel, hogy bár különféle hivatkozások érhetők el a weboldalakhoz, a felhasználó egyetlen epizódot sem tud letölteni offline megtekintésre, és csak a webhelyen tud streamelni.

WLext

Ez egy nemzetközi tévéműsor-webhely, ahol az emberek kedvenc szappanoperáikat és filmeiket élvezhetik. Ez az oldal nem csak a török ​​sorozatok rajongóinak szól, akik angol feliratot szeretnének, hanem a filippínó és thai műsorokat is megtalálják a felhasználók.

Vannak linkek a felhasználók számára, ahol megtekinthetik  legújabb filmjeit  és kedvenc tévésorozataik epizódjait. A webhellyel kapcsolatos fő probléma azonban az, hogy az előfizetőknek időbe telik a programok fordítása, ezért a felhasználóknak türelmesnek kell lenniük.

A mexikói szappanoperákat mindenki szereti, a párbeszédek és a cselekmény egyedisége miatt. Aki szereti ezt a sorozatot, annak mindenképpen érdemes ellátogatnia erre az oldalra.

A weboldal felhasználói kérhetnek tévésorozatot vagy filmet, az adminisztrátorok pedig ellenőrzik, hogy megvan-e a szükséges tartalom.

Török tévésorozat

Ez egy nagyon jó weboldal török ​​sorozatok nézéséhez angol, sőt urdu felirattal.

Ez egy ingyenes és biztonságos weboldal, ahol a felhasználó akár a török ​​programokról is olvashat. Megkaphatják a legfrissebb híreket a török ​​sorozatokról, és megtekinthetik a különböző elérhető kategóriákat.

Akár horrort, történelmet, szerelmi történetet, romantikát, nyomozót, vígjátékot vagy horrort szeretne nézni, ezek a műsorok mindegyike elérhető ezen a weboldalon.

Ez az egyik legjobb webhely, amelyet a felhasználók megtalálhatnak az interneten, mert ez a webhely a legújabb epizódokkal rendelkezik, jól karbantartott és folyamatosan frissül a felhasználók számára. Ha meglátogatja ezt az oldalt, a szórakozás nem áll meg!

Osman Online 

Csak olyan török ​​történelmi sorozatok érhetők el, mint a Kurulus Osman, Payitaht: Abdülhamid & Dirilis Ertugrul, Destan és Uyanis Büyük Selcuklu angol felirattal.

Az Osman Online egy másik jó oldal, amelyet sokan használtatok a Kurulus Osman vagy a Dirilis Ertugrul nézésére angol felirattal. Minden bizonnyal megbízható forrás ingyenesen nézni a török ​​történelmi drámákat, de a programok száma itt minimális.

FilmBox+

A FilmBox+ a tökéletes és jó hírű alkalmazás, amely lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy híres filmeket és TV-sorozatokat streameljenek különböző platformokon. Valójában a felhasználók streamelhetik kedvenc műsoraikat Törökországból okostévéken, számítógépeken, okostelefonokon, streaming médialejátszókon és táblagépeken. 

Ennek az alkalmazásnak van egy külön kategóriája, a „Török dráma”, ahol több sorozatot is találhat. Hasonlóképpen itt nézhet meg olyan népszerű műsorokat, mint a Brave and Beautiful, a Raven, a Endless Love és a Kurt Seyit ve Sura. Ilyen értelemben a FilmBox+ sem a fordítás, sem a képminőség terén nem köt kompromisszumot, akár új dizit, akár régi török ​​sorozatot nézel. 

turkflix

A török ​​tévésorozatok sok rajongója hajlandó fizetni az angol feliratokért, de nem akar kompromisszumot kötni a fordítás minőségében. Ha Ön is közéjük tartozik, akkor elő kell fizetnie a TurkFlix szolgáltatásra. Katalógusukban már több mint 3000 epizód található különféle török ​​műsorokból és filmekből angol felirattal.

Ez a streaming platform azt is állítja, hogy többnyelvű török ​​szakértők szolgáltatásait használja, akik a legjobban tudnak törökül és angolul írni és beszélni.

Noha ez fizetős szolgáltatás, nem hiszem, hogy évi 120 dollár nagy költség, ha kedvenc műsorait időben és megfelelő felirattal nézheti meg. Érdemes megfontolni ezt a szolgáltatást, ha most szeretné megnézni a kívánt török ​​sorozatot.

Következtetés

Ezek a webhelyek mindegyike nagyon jó, és ha nem talál egy programot az egyik webhelyen, akkor mindig rákereshet egy másik webhelyre. Ezeken a webhelyeken sok link található, és ha az egyik nem működik, a másik fog.

A török ​​műsorok nagyon érdekesek, mert a gyönyörű ország bemutatásán kívül a cselekmény és a párbeszédek is nagyon jól meg vannak írva. Az emberek ma már világszerte tudnak a török ​​sztárokról, mert sorozataik még a Netflixre és más streaming platformokra is eljutottak.