webové stránky ke sledování tureckých seriálů

10 Nejlepších Webových Stránek Ke Sledování Tureckých Seriálů Online Zdarma

webové stránky ke sledování tureckých seriálů: Turecké seriály si v posledních letech získaly velkou oblibu díky svým jedinečným příběhům a atraktivním postavám.

Většina tureckých pořadů, které mezinárodní fanoušci sledují, má romantický příběh, ale v tomto příběhu vždy vyčnívá sociální téma. Témata jako znásilnění, osamělí rodiče a domácí násilí jsou v těchto pořadech široce zahrnuta.

Mezinárodní fanoušci, kteří nerozumějí turečtině, budou jistě chtít sledovat turecké pořady s anglickými titulky. Anglické titulky jako celek je však těžké najít online, protože ne všechny pořady jsou opatřeny titulky.

Turecké televizní seriály jsou v posledních letech stále populárnější, a to z dobrého důvodu.

Tyto show jsou vizuálně ohromující, s propracovanými kostýmy, působivými kulisami a spletitými zápletkami, které udržují diváky na hraně sedadel. Mnohé z nich jsou také opatřeny anglickými titulky, díky čemuž jsou přístupné divákům po celém světě.

Ať už jste celoživotní fanoušek tureckých dramat nebo se chcete ponořit do tohoto vzrušujícího nového žánru, existuje nespočet sérií, ze kterých si můžete vybrat.

Mezi mé osobní oblíbené patří „The Magnificent Century“, „Asla Vazgecmem“ a „Payitaht: Abdülhamid“. Pokud tedy hledáte něco, na co byste se o víkendu mohli koukat, nehledejte nic jiného než turecké televizní seriály s anglickými titulky!

Seznam 10 nejlepších webových stránek ke sledování tureckých seriálů online

Hlavním účelem tohoto článku je uvést seznam webových stránek, které poskytují anglické titulky pro turecké pořady, aby je lidé neměli problém najít.

Turecká 123

Tato webová stránka není jen místem, kde mohou lidé sledovat své oblíbené turecké pořady s anglickými titulky, ale také programem, kde si mohou přečíst novinky o nejnovějším dění.

Pokud chce například fanoušek vědět, jak Kivanc Tatititug trávil letní dovolenou, toto je web pro vás.

Web je velmi dobře organizovaný, protože aktuální seriál budete moci sledovat na domovské stránce webu; existují podkategorie jako série, epizody, rok, žánr a mnoho dalšího.

Pokud si pamatujete rok, kdy byl televizní pořad vydán, můžete přejít na rok. Pokud chcete hledat podle žánru, přejděte na web do sekce žánr, uživatelské rozhraní webu je vcelku jednoduché, každá věc je vhodně označena.

Web je ve skutečnosti dostupný i v nočním režimu, což většina webů nemá. Existuje kontaktní stránka, kde můžete mluvit s administrátorem stránky a požádat o show, pokud ještě nejste na webu.

Takže ať už chcete vidět Baraje nebo Rama, toto je nejlepší web k návštěvě.

w.t.

WatchTurks nebo WT je další web, kde mohou lidé sledovat své oblíbené turecké pořady s titulky. Tento web se však od ostatních liší, protože jsou přidány i turecké filmy.

Většina lidí chtěla vidět Zázrak v cele č. 7, což je neuvěřitelný příběh otce, který je odloučen od své dcery. Hlavní roli hraje Aras Bulut Iynemli a tento film udělal v tureckých pokladnách pořádný rozruch.

Jsou zde nejnovější epizody nových tureckých pořadů a také dobrý záznam starých pořadů. Nevýhodou tohoto webu je však to, že uživatel si pro přístup k obsahu musí zakoupit předplatné. To platí pro filmy dostupné na webových stránkách a také pro televizní seriály.

Nejlepší na webu je to, že zde nejsou žádné vyskakovací reklamy ani malware, takže se vyplatí koupit si předplatné. Stránka má bezpečnostní certifikát, takže uživatel může platit bez obav z odcizení dat.

kinemánie

Kinemania je dalším místem, kde mohou uživatelé sledovat turecké televizní seriály s anglickými titulky. Mohou na webu vyhledávat staré a nové seriály a mohou dokonce požádat administrátora o překlad seriálu.

Nevýhodou tohoto webu je nepříliš kompletní uživatelské rozhraní. Místo žánrů a let má uživatel dvě možnosti procházení našich archivů a funkcí.

Na pravé straně webu je však seznam tureckých seriálů s anglickými titulky.

K dispozici je také možnost vyhledávání, kde uživatel může zadat sérii, kterou hledá, a stisknout enter. Pokud chcete sledovat Binbir nebo ‘Sana Bir Sir Verecegim’, tato webová stránka vám umožní přístup ke každé sérii zdarma.

Turecko Sub 24

Přestože tento web není bezpečný, má dobrou databázi tureckých seriálů s anglickými titulky.

Na tomto webu jsou k dispozici turecké filmy a to také zdarma. Na této webové stránce můžete sledovat nejnovější epizody tureckého seriálu, přistupovat k anglickým filmovým upoutávkám a dokonce i k filmu. Veškerý tento obsah je uživateli k dispozici bez jakýchkoli poplatků nebo předplatného.

Hlavním problémem tohoto webu je však to, že není bezpečný. Jakmile web otevřete, zobrazí se vyskakovací reklamy a web se může pokusit infikovat vaše zařízení.

Pokud však máte velmi dobrý antivirus nebo dokonce blokovač reklam, pak můžete jít. Na sledování oblíbeného seriálu s anglickými titulky už nemusíte čekat měsíce, protože web se pravidelně načítá.

Natabanu

Natabanu je populární web kvůli obsahu, ke kterému mají lidé přístup. Přestože web nemá certifikát bezpečnosti a zabezpečení, není na něm mnoho vyskakovacích reklam.

Uživatel může najít turecké seriály a filmy s anglickými titulky. K dispozici je také fórum, kde mohou diskutovat o nejnovější sérii a dokonce požádat o překlad.

Webové stránky mají velmi přívětivé uživatelské rozhraní a odkazy dostupné na webu jsou kvalitní.

Web také zveřejňuje více odkazů na epizodu, takže uživatel může otevřít ten, který mu vyhovuje. Tento web má však dva problémy.

První je, že web je v turečtině, takže pro neturecky mluvící může být trochu obtížné najít seriál, který hledají.

Druhým problémem webu je, že i když jsou na weby k dispozici různé odkazy, uživatel si nebude moci stáhnout žádnou epizodu pro offline sledování a může na webu pouze streamovat.

WLext

Toto je mezinárodní webová stránka televizních pořadů, kde si lidé mohou vychutnat své oblíbené seriály a filmy. Tento web není jen pro fanoušky tureckých seriálů, kteří chtějí anglické titulky, ale uživatelé zde najdou i filipínské a thajské pořady.

Pro uživatele jsou zde odkazy, kde mohou sledovat své  nejnovější filmy  a oblíbené epizody televizních seriálů. Hlavním problémem webu je však to, že předplatitelé potřebují čas na překlad programů, takže uživatelé musí být trpěliví.

Mexické telenovely miluje každý, a to díky jejich jedinečnosti v podání dialogů a zápletce. Ti, kteří mají rádi tento seriál, by měli určitě navštívit tento web.

Uživatelé webu mohou požádat o televizní seriál nebo film a administrátoři zkontrolují, zda mají požadovaný obsah.

Turecký televizní seriál

Toto je opravdu dobrý web pro sledování tureckých seriálů s anglickými a dokonce i urdskými titulky.

Jedná se o bezplatný a bezpečný web, kde si uživatel může dokonce přečíst recenze tureckých programů. Mohou získat nejnovější zprávy o turecké sérii a zobrazit různé dostupné kategorie.

Ať už chcete sledovat horor, historii, milostný příběh, romantiku, detektivku, komedii nebo horor, všechny tyto pořady jsou k dispozici na tomto webu.

Jedná se o jednu z nejlepších webových stránek, které mohou uživatelé na internetu najít, protože tato stránka obsahuje nejnovější epizody, je dobře udržovaná a je pro uživatele neustále aktualizována. Pokud navštívíte tento web, zábava nekončí!

Osman Online 

K dispozici jsou pouze turecké historické seriály jako Kurulus Osman, Payitaht: Abdülhamid & Dirilis Ertugrul, Destan a Uyanis Büyük Selcuklu s anglickými titulky.

Osman Online je další dobrá stránka, na které mnozí z vás sledovali Kurulus Osman nebo Dirilis Ertugrul s anglickými titulky. Je to jistě spolehlivý zdroj ke sledování tureckých historických dramat zdarma, ale programů je zde minimální.

FilmBox+

FilmBox+ je dokonalá a uznávaná aplikace, která umožňuje předplatitelům streamovat slavné filmy a televizní seriály na různých platformách. Ve skutečnosti mohou uživatelé streamovat své oblíbené pořady z Turecka na chytrých televizorech, počítačích, chytrých telefonech, přehrávačích streamovaných médií a tabletech. 

Tato aplikace má samostatnou kategorii s názvem „Turecké drama“, kde najdete několik seriálů. Podobně zde můžete sledovat oblíbené pořady jako Brave and Beautiful, Raven, Endless Love a Kurt Seyit ve Sura. FilmBox+ v tomto smyslu neslevuje z překladu ani kvality obrazu, ať už sledujete nový dizi nebo starou tureckou sérii. 

turkflix

Mnoho fanoušků tureckých televizních seriálů je ochotno zaplatit za anglické titulky, ale nechtějí slevit z kvality překladu. Pokud jste jedním z nich, musíte se přihlásit k odběru TurkFlix. Ve svém katalogu mají již více než 3000 epizod různých tureckých pořadů a filmů s anglickými titulky.

Tato streamovací platforma také tvrdí, že využívá služeb vícejazyčných tureckých odborníků, kteří nejlépe umí psát a mluvit turecky i anglicky.

Přestože se jedná o placenou službu, nemyslím si, že 120 dolarů ročně je vysoká cena za sledování vašich oblíbených pořadů včas a se správnými titulky. Chcete-li nyní sledovat požadovaný turecký seriál, musíte tuto službu zvážit.

Závěr

Všechny tyto weby jsou opravdu dobré, a pokud nenajdete program na jednom webu, můžete ho vždy hledat na webu jiném. Na těchto webových stránkách je mnoho odkazů, a pokud nefunguje jeden, bude fungovat druhý.

Turecké pořady jsou velmi zajímavé, protože kromě zobrazení krásné země jsou děj a dialogy velmi dobře napsané. Lidé nyní vědí o tureckých hvězdách po celém světě, protože jejich série se dokonce dostaly na Netflix a další streamovací platformy.