гледајте корејске серије на мрежи

10 Најбољих Сајтова За Гледање Корејских Серија На Мрежи

Сајтови за гледање корејских серија на мрежи: Корејске драмске серије су изузетно популарне широм света и милиони људи воле да их гледају.

Ако сте један од оних милиона љубитеља корејске драме и тражите најбоље   КДрама сајтове   за   бесплатно гледање корејских драма на мрежи са енглеским титловима, онда    вам овај чланак може помоћи.

Ове веб странице о корејским драмама укључују најновије азијске драме и   корејске драме   различитих жанрова као што су романса, комедија, трилер, фантазија, породица, хорор, драма итд.

На срећу, неки од ових сајтова укључују СРТ или титлове на енглеском, шпанском и неколико других језика.

Тестирали смо ове сајтове и апликације за стримовање корејске драме и открили да су потпуно безбедни са минималним бројем огласа, нудећи добар стриминг уз константну брзину преузимања.

вики

Први на листи је Ракутенов Вики.цом где можете гледати Кдрама емисије на мрежи.

То је добро позната веб локација за стриминг К Драма на мрежи и доступна је у већини земаља и региона. Уживајте у филмовима као што су Воз за Бусан, Живим сам и још много тога.

Ваш најбољи пријатељ и породица можда не живе у истом граду или кући. Не дозволите да вас то спречи да гледате своју омиљену К драму заједно са  функцијом Ватцх Парти   .

Говорећи о најбољем делу, сајт нуди добровољне титлове, омогућавајући гледаоцима да уживају у корејским драмама на више језика.

Кдраму можете гледати на паметним телефонима и паметним телевизорима, као и преко њених званичних апликација.

Нажалост, превише огласа на Вики-у може покварити корисничко искуство.

коцова

За људе који живе у Северној и Јужној Америци, Коцова је најбоље место за гледање корејских драма.

Пријавите се са својим регистрованим налогом или користите логин на друштвене мреже: Фацебоок и Гоогле.

Гледајте садржај К-Драма и К-варијанту са преко 17.000 сати нових и класичних емисија из азијске земље. На овом сајту можете чак пронаћи и корејски аниме.

Титлови су доступни на енглеском, шпанском и португалском за све програме. У зависности од потражње, доступне су и друге емисије.

Све корејске емисије су директно доступне на веб страници у року од 6 сати од емитовања.

драматург

Драмаго је још једна веома популарна веб локација за бесплатно преузимање корејских драма.

Драгмого.цом је престао да ради и заменио га је Драгмого.су.

Омогућава кориснику да тражи најбољу и најуспешнију драмску серију, што гледаоцима у суштини штеди знатну количину времена.

Ово није све; Такође можете преузети Кдрама програме помоћу дугмета на плејеру за стриминг. Уз то, постоји 5-7 сервера за стримовање корејских емисија.

Коначно, сајт приказује недавна издања Драме на својој почетној страници и има велики број наведених серија.

киссесиан

КиссАсиан је још једна веома популарна, али класична веб локација која нуди мноштво корејских драмских серија заснованих на њиховој категорији.

Под овим подразумевамо категорије везане за акцију, емоције и љубав. Овде можете пронаћи Кингдом, Лове Аларм, Руннинг Алоне и друге ТВ емисије.

Најбољи део овог бесплатног сајта за азијске драме је то што је веома једноставан и јасан. Такође, изглед изгледа добро постављен, са неким огласним јединицама на различитим позицијама.

Омогућава кориснику да стримује или преузима драме директно са странице са листингом. Да бисте преузели видео, мораћете да се региструјете и пријавите.

Можете чак пронаћи филмове на КиссАсиан-у, а пошто се на сајту налази неповезани садржај трећих страна, његово коришћење је потпуно легално.

Амазон Приме Видео

Амазон Приме Видео је мејнстрим сервис за стриминг садржаја који омогућава корисницима да бесплатно преузимају и гледају корејске драме са енглеским титловима.

У поређењу са другим сајтовима на листи, Приме Видео библиотека корејског садржаја је прилично мала. Међутим, поред корејских драма, на Приме Видео-у можете гледати и корејске аниме и филмове.

Од почетка пандемије, Амазон је приредио   журку са сатом   . Ова функција вам омогућава да гледате свој омиљени садржај на ОТТ-у и од некога ко је такође ПРИМЕ претплатник.

На срећу, на сајту нема огласа. Поред тога, можете чак и да преузмете апликацију Приме Видео на свој паметни телефон.

Сачувајте епизоде ​​за гледање ван мреже и смањите потрошњу мобилних података када сте у покрету.

правна драма

Драмацоол је још једна веома угледна и хваљена веб локација за бесплатно гледање и преузимање корејских драма.

Серије доступне на овом сајту су у ХД (хигх дефинитион) квалитету. Његов стриминг плејер и сервери су слични онима доступним на Драмагу.

Захваљујући дизајну, навигација између серија и драма је веома лака. Осим тога, можемо преузети и корејске емисије једним кликом на дугме.

Већина корејских филмова и емисија има уграђене енглеске титлове који се не могу искључити.

Говорећи о најбољем делу, сајт је веома конкурентан и нуди бесплатан приступ широком спектру корејских драма.

нова азијска телевизија

Следећи на листи је Нова азијска ТВ која нуди КСшоуе врхунског ХД квалитета.

Име говори све, Нова азијска ТВ се сматра средиштем свих корејских, јапанских и азијских драма. На овој веб страници можете лако пронаћи многе корејске драме за преузимање.

Нова азијска ТВ заслужује место на нашој листи најбољих бесплатних кдрама сајтова. Нуди приступ дизајну прилагођен кориснику који на крају олакшава кориснику проналажење и навигацију.

Искористите предност функције  искључења светла   да сакријете све осим плејера за стримовање. Ово је корисно када гледате садржај у режиму који није целог екрана.

Једина мана коју смо открили је да сајт није доступан у свим земљама.

КСхов123ГенерицНаме

Због удаљености од садржаја, помињемо алтернативу Драманице која нуди велики број корејских драмских емисија. 

КСхов123 је међу најбољим Кдрама сајтовима, нудећи најновије емисије и филмове, а његова библиотека се ажурира у реалном времену. Штавише, на овом сајту можете пронаћи чак и корејски аниме. 

Стримујте популарне Кдрама емисије као што су Љубав на месечини, Свет венчаних и Небески замак, између осталих.

Можете чак и да сакријете огласну јединицу изнад стриминг плејера када гледате емисију. У видеу су кодирани енглески титлови.

Постоји дугме за титлове које изгледа не ради из неког разлога. Можете да користите    режим позоришта    да гледате емисије без преласка преко целог екрана.

Чини се да дугме за преузимање не функционише када се повезујете са сајтом треће стране.

драматизовати

Драманице су некада имале најлепши сајт за преузимање КДраме. Након промене домена са драманице.оне на драманице.фун.

Уз корејску драму, на сајту су кинеске и јапанске драме.

Сајт је пун разних старих и нових Кдрама и има неколико титлованих видео записа.

Нећете наћи ништа у менију категорија. Користите траку за претрагу и абецедни мени за навигацију по сајту.

аниметв

Следећи на листи је одличан за љубитеље корејских анимеа и зове се „   Аниметв   “.

Ову бесплатну веб локацију Кдрама редовно посећују милиони људи из различитих делова света. АнимеТВ домен је ажуриран и није хостован на другом месту са новим интерфејсом веб странице.

Једна од најзначајнијих карактеристика ове веб странице је то што омогућава кориснику да игра корејске аниме серије чак и уз малу брзину интернета. Разне епизоде ​​и серије корејских драма на Аниметв-у су веома добро организоване.

Такође можете бесплатно гледати Наруто: Схиппуден и друге аниме на овој веб страници.

На срећу, сајт омогућава корисницима да емитују драме без регистрације.

виевасиан.тв

Следећи на нашој листи је Виевасиан.тв, који је домаћин бројних корејских емисија. То је невероватна веб локација која открива најбоље од најбољих корејских драма.

Дизајну се додаје класичан поглед на сајт. Такође привлачи тоне посетилаца сваког месеца.

У неким земљама, то је такође један од најпоузданијих извора за корејске драме. Такође можете да изаберете различите квалитете видеа док стримујете програм.

Они такође нуде сопствену апликацију која корисника обавештава о новоотпремљеним серијама.

Нетфлик

Следећи сајт не треба представљати. Нетфлик на својој платформи угошћује преко 100 корејских серија и филмова.

То је први избор милиона људи када је у питању стримовање филмова на мрежи. Нетфлик има популарне емисије попут Сви смо мртви и Сећања на Алхамбру, између осталих.

Једна ствар коју треба напоменути је да није бесплатна. Морате да плаћате претплату сваког месеца. Они нуде бесплатну пробну верзију на одређеним тржиштима у развоју.

На Нетфлик-у можете лако пронаћи неке од најбољих корејских емисија са енглеским титловима.

 асиан црусх

Асианцрусх је још једна савршена веб локација за бесплатно преузимање корејских драма. Они нуде широк спектар емисија и филмова бесплатно. 

Када то објавите, увек можете да се претплатите да бисте приступили целој библиотеци варијетета К. Овде пронађите кинеске драме као што су Наследници, Потомци сунца и Младост уз вас, 2. сезона.

Често дођу тренуци када не можете да одлучите који програм да гледате. Асианцрусх има решење са својим  насумичним дугметом    . Кликните на њу и насумична К-Драма емисија ће почети да се игра.

Бесплатни сајт за гледање емисија није доступан у регионима у развоју. Омиљени милионима људи, АсианЦрусх је популаран као Нетфлик и Хулу.

ВеТВ

ВеТВ је релативно нова КДрама локација, али њена библиотека садржаја се брзо повећава. Осим корејских драма, на овој веб страници можете емитовати и друге азијске драме/филмове.

ВеТВ је у власништву и под управом креатора популарне игре за паметне телефоне   ПУБГ   , односно Тенцент.

Они такође нуде оригиналне ВеТВ оригиналне К-драме које производи платформа.

ВеТВ такође има изворне апликације за Андроид и иОС које се могу преузети из одговарајућих продавница апликација.

ИТ ВИДЕО

Виу је једна од најсигурнијих локација за гледање К-драме на мрежи. ВИУ садржај је доступан бесплатно и не морате да креирате налог да бисте користили ову услугу.

Они нуде услуге у 16 ​​земаља, углавном на Блиском истоку и источној Азији. Виу приказује популарне емисије као што су Права лепота и Дама достојанства, међу неколико хиљада других емисија.

Већина ВИУ садржаја је доступна у квалитету високе дефиниције. ВИУ библиотека садржаја се редовно ажурира.

хулу

Ако сте стигли довде, ево додатног сајта за корејске драме. Хулу је још једна претплатничка услуга видео на захтев са седиштем у САД која је у власништву и којом управља Волт Дизни.

Поред нових драма и К филмова, можете да стримујете старије класичне ситкоме и ТВ серије на Хулу.

За разлику од Коцова, Хулу је доступан у већини региона и чак има изворне апликације за Андроид и иОС паметне телефоне. И квалитет садржаја и брзина стриминга које нуди Хулу су одлични.

Иако се ради о плаћеној услузи, наћи ћете Хулу претплату укључену у многе производе и услуге. Услуга тренутно ради у САД и Јапану.

 соап2даи

Огледало за гледање је замењено и сада имамо Соап2даи који је добра дестинација за гледање јужнокорејских емисија.

Квалитет видео записа Кдраме овде је заиста импресиван. За људе на најбржем широкопојасном интернету буквално нема баферовања. Можете бесплатно да стримујете корејске програме без икаквог одлагања.

Већина корејских емисија има титлове на више језика који се могу изабрати у подешавањима плејера. Овде можете гледати Кдраму у Фулл ХД-у кроз подешавања квалитета видеа.

Већина корејских филмова и емисија је у ХД или вишем формату. А што се тиче квалитета, њиме се може управљати преко иконе зупчаника играча.

брза драма

ФастДрама, такође позната као Фдрама, чини је једноставним са једноставним корисничким интерфејсом.

Гледајте Кдраму на мобилном уређају, ТВ-у и рачунарима преко веб локације лако захваљујући лаганој страници. 

Изаберите емисију за гледање и за неке од њих ће вас преусмерити на домен треће стране за стримовање. Дугме за натпис овде заиста ради. 

Слично на ИоуТубе-у, кликните на дугме  ЦЦ    да бисте користили опцију титлова.

Осим тога, сајт вам омогућава да преузмете титлове корејских емисија директно са странице за стримовање. Изаберите епизоду и кликните на дугме за преузимање да бисте наставили.

ЈуТјуб

Да, добро сте прочитали! Сада можете лако пронаћи разне   корејске драме на ИоуТубе-у   . Постоји много јутјуб канала који постављају пуне епизоде ​​кдраме.

К-ДРАМА је један од најпопуларнијих ИоуТубе канала који преноси бесплатне корејске емисије, а епизоде ​​су веома добро организоване у плејлисте. 

Такође је много лакше пронаћи енглеске, турске и арапске Кдрама титлове на ИоуТубе-у. Можете чак и да преузмете Кдраме за гледање ван мреже на ИоуТубе-у.

миасиантв

Последњи на листи најбољих КДрама, имамо Миасиантв. Лако можете пронаћи висококвалитетне корејске серије заједно са филмовима, серијама и емисијама из Кине, Јапана и Тајланда.

Веб локација има чист интерфејс који је лак за навигацију. Такође, драме, филмови и емисије су веома добро организоване у различите секције.

Слично Реддиту, можете сортирати Миасиантв садржај на основу овонедељног, овомесечног и овогодишњег Топ.