nézz koreai sorozatokat online

A 10 Legnépszerűbb Oldal Koreai Sorozatok Online Nézéséhez

Webhelyek a koreai sorozatok online megtekintésére: A koreai drámasorozatok rendkívül népszerűek szerte a világon, és emberek milliói szeretik nézni őket.

Ha Ön egyike annak a több millió koreai drámarajongónak, és a   legjobb KDrama webhelyeket keresi, ahol koreai drámákat   nézhet   ingyen online, angol felirattal, akkor    ez a cikk segíthet.

Ezek a koreai drámákkal foglalkozó webhelyek a legújabb ázsiai drámákat és   különböző műfajú koreai drámákat tartalmazzák   , például romantikus, vígjáték, thriller, fantasy, családi, horror, dráma stb.

Szerencsére ezeknek a webhelyeknek némelyike ​​SRT-t vagy angol, spanyol és számos más nyelvű feliratot tartalmaz.

Teszteltük ezeket a koreai drámastreamelő webhelyeket és alkalmazásokat, és úgy találtuk, hogy minimális hirdetés mellett teljesen biztonságosak, jó streamelést kínálnak egyenletes letöltési sebesség mellett.

viky

Az első a listán a Rakuten’s Viki.com, ahol online nézheti a Kdrama műsorokat.

Ez egy jól ismert webhely a K Dramas online streamelésére, és a legtöbb országban és régióban elérhető. Élvezze az olyan filmeket, mint a Vonat Busanba, az Egyedül élek stb.

A legjobb barátod és családod nem biztos, hogy ugyanabban a városban vagy házban élnek. Ez ne akadályozza meg kedvenc K-drámáját a  Watch Party funkcióval együtt   .

A legjobb részről szólva, az oldal önkéntes feliratokat kínál, így a nézők több nyelven élvezhetik a koreai drámákat.

A Kdramát okostelefonon és okostévén, valamint hivatalos alkalmazásain keresztül nézheti.

Sajnos a Vikin túl sok hirdetés tönkreteheti a felhasználói élményt.

kocowa

Az Észak- és Dél-Amerikában élők számára Kocowa a legjobb hely a koreai drámák megtekintéséhez.

Jelentkezzen be regisztrált fiókjával, vagy használja a közösségi oldalak bejelentkezési adatait: Facebook és Google.

Nézze meg a K-Drama tartalmait és K-változatait az ázsiai ország több mint 17 000 órányi új és klasszikus műsorával. Ezen az oldalon még koreai animéket is találhatsz.

Minden programhoz angol, spanyol és portugál nyelvű feliratok állnak rendelkezésre. Igény szerint más műsorok is elérhetők.

Minden koreai műsor közvetlenül elérhető a weboldalon a sugárzást követő 6 órán belül.

drámaíró

A Dramago egy másik nagyon népszerű webhely koreai drámák ingyenes letöltésére.

A Dragmogo.com leállt, és a Dragmogo.su váltotta fel.

Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megkeresse a legjobb és legsikeresebb drámasorozatot, ami lényegében jelentős időt takarít meg a nézőknek.

Ez nem minden; A Kdrama programokat a streaming lejátszó gombjával is letöltheti. Emellett 5-7 szerver áll rendelkezésre a koreai műsorok streamelésére.

Végül, az oldal a legújabb Dráma kiadásokat jeleníti meg a honlapján, és számos sorozat szerepel rajta.

csókos

A KissAsian egy másik nagyon népszerű, de klasszikus webhely, amely kategóriájuk alapján rengeteg koreai drámasorozatot kínál.

Ez alatt a cselekvéshez, érzelmekhez és szerelemhez kapcsolódó kategóriákat értjük. A Kingdom, Love Alarm, Running Alone és más tévéműsorokat itt találja.

Az ingyenes online ázsiai drámaoldal legjobb része az, hogy nagyon egyszerű és világos. Ezenkívül az elrendezés jól elhelyezett, néhány hirdetési egység eltérő pozícióban van.

Lehetővé teszi a felhasználók számára a drámák streamelését vagy letöltését közvetlenül a listaoldalról. A videó letöltéséhez regisztrálnia kell és be kell jelentkeznie.

A KissAsian-on még filmeket is találhat, és mivel az oldal nem kapcsolódó, harmadik féltől származó tartalmakat tartalmaz, használata teljesen legális.

Amazon Prime Videó

Az Amazon Prime Video egy mainstream tartalom streaming szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ingyenesen töltsenek le és nézzenek meg koreai drámákat angol felirattal.

A listán szereplő többi webhelyhez képest a Prime Video koreai tartalom könyvtára meglehetősen kicsi. A Prime Video-n azonban a koreai drámák mellett koreai animéket és filmeket is nézhetsz.

A járvány kezdete óta az Amazon órapartit rendezett     . A funkció lehetővé teszi, hogy kedvenc tartalmait nézze meg az OTT-n és olyan valakitől, aki szintén PRIME-előfizető.

Szerencsére nincsenek hirdetések az oldalon. Ráadásul a Prime Video alkalmazást is letöltheti okostelefonjára.

Mentse el az epizódokat offline megtekintéshez, és csökkentse a mobiladat-használatot, amikor útközben van.

jogi dráma

A Dramacool egy másik nagyon jó hírű és nagyra értékelt webhely koreai drámák ingyenes megtekintésére és letöltésére.

Az ezen az oldalon elérhető sorozatok HD (nagy felbontású) minőségben. A streaming lejátszója és szerverei hasonlóak a Dramago-n elérhetőkhöz.

A dizájnnak köszönhetően nagyon egyszerű a navigáció a sorozatok és a drámák között. Ezen kívül koreai műsorokat is letölthetünk egyetlen gombnyomással.

A legtöbb koreai film és műsor beépített angol felirattal rendelkezik, amelyet nem lehet kikapcsolni.

A legjobb részről beszélve, az oldal nagyon versenyképes, és ingyenes hozzáférést kínál a koreai drámák széles skálájához.

új ázsiai tv

A következő a listán az új ázsiai tévé, amely kiváló HD minőségű KShow-kat kínál.

A név mindent elmond, a New Asian TV-t minden koreai, japán és ázsiai dráma központjának tekintik. Ezen a weboldalon könnyen talál sok letölthető koreai drámát.

Az új ázsiai TV helyet érdemel a legjobb ingyenes kdrama webhelyek listáján. Felhasználóbarát tervezési megközelítést kínál, amely végső soron megkönnyíti a felhasználó megtalálását és navigálását.

Használja ki a világítás kikapcsolása funkciót    , és mindent elrejt, kivéve a streaming lejátszót. Ez akkor hasznos, ha nem teljes képernyős módban tekinti meg a tartalmat.

Az egyetlen hátrány, amit találtunk, az az, hogy az oldal nem érhető el minden országban.

KShow123GenericName

A tartalomtól való távolsága miatt megemlítjük a Dramanice alternatívát, amely számos koreai drámaműsort kínál. 

A KShow123 a legjobb Kdrama webhelyek közé tartozik, amely a legújabb műsorokat és filmeket kínálja, könyvtára pedig valós időben frissül. Ezen az oldalon még koreai animéket is találhatsz. 

Streameljen olyan népszerű Kdrama-műsorokat, mint például a Szerelem a holdfényben, a Házasok világa és a Sky Castle.

A műsor nézése közben akár el is rejtheti a hirdetési egységet a streaming lejátszó felett. A videóban angol feliratok vannak kódolva.

Van egy felirat gomb, amely valamiért nem működik. A Színház módot használhatja       a műsorok megtekintéséhez anélkül, hogy teljes képernyőre váltana.

Úgy tűnik, hogy a letöltés gomb nem működik, ha harmadik fél webhelyére hivatkozik.

dramatizál

A Dramanice volt a legszebb oldal a KDrama letöltéséhez. Miután megváltoztatta a domaint a dramanice.one-ról a dramanice.fun-ra.

A koreai drámák mellett kínai és japán drámák is találhatók az oldalon.

Az oldal tele van különféle régi és új Kdramákkal, és van néhány feliratos videó is.

A kategória menüben nem találsz semmit. A webhelyen való navigáláshoz használja a keresősávot és az alfabetikus menüt.

animetv

A lista következő darabja nagyszerű a koreai anime szerelmeseinek, és „   Animetv   ”-nek hívják.

Ezt az ingyenes Kdrama webhelyet emberek milliói keresik fel rendszeresen a világ különböző részeiről. Az AnimeTV domain frissítése megtörtént, és nincs máshol, új webhelyfelülettel.

Ennek a webhelynek az egyik legfigyelemreméltóbb tulajdonsága, hogy lehetővé teszi a felhasználó számára koreai anime sorozatok lejátszását még lassú internet sebesség mellett is. A koreai drámák különböző epizódjai és sorozatai az Animetv-n nagyon jól meg vannak szervezve.

Ezen a weboldalon ingyenesen megnézheti a Naruto: Shippuden és más animéket is.

Szerencsére az oldal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár regisztráció nélkül is streameljenek drámákat.

viewasia.tv

A listánkon a következő a Viewasian.tv, amely számos koreai műsornak ad otthont. Ez egy csodálatos webhely, amely felfedi a legjobb koreai drámák legjavát.

A webhely klasszikus nézete hozzáadódik a designhoz. Havonta több tonna látogatót vonz.

Egyes országokban a koreai drámák egyik legmegbízhatóbb forrása is. A program streamelése közben különböző videominőségeket is választhat.

Saját alkalmazást is kínálnak, amely naprakészen tartja a felhasználót az újonnan feltöltött sorozatokról.

Netflix

A következő oldal nem szorul bemutatásra. A Netflix több mint 100 koreai sorozatot és filmet tárol a platformján.

Emberek millióinak ez az első választása, ha filmek online közvetítéséről van szó. A Netflix olyan népszerű műsorokat kínál, mint az All of Us Are Dead és a Memories of the Alhambra, többek között.

Egy dolog, amit meg kell jegyezni, hogy nem ingyenes. Minden hónapban előfizetési díjat kell fizetni. Ingyenes próbaverziót kínálnak bizonyos fejlődő piacokon.

Könnyedén megtalálhatja a legjobb koreai műsorokat angol felirattal a Netflixen.

 ázsiai összetörni

Az Asiancrush egy másik tökéletes webhely a koreai drámák ingyenes letöltéséhez. Műsorok és filmek széles választékát kínálják ingyenesen. 

Tegye közzé, hogy bármikor előfizethet a teljes K fajtakönyvtár eléréséhez. Itt találhat olyan kínai drámákat, mint az Örökösök, a Nap leszármazottai és a Fiatalok veled 2. évad.

Gyakran előfordul, hogy nem tudja eldönteni, melyik műsort nézze meg. Az Asiancrush véletlenszerű gombjával rendelkezik a megoldásra     . Kattintson rá, és egy véletlenszerű K-Drama műsor indul el.

A műsorok megtekintéséhez ingyenes webhely nem érhető el a fejlődő régiókban. Emberek milliói által kedvelt AsianCrush olyan népszerű, mint a Netflix és a Hulu.

WeTV

A WeTV egy viszonylag új KDrama webhely, de a tartalomkönyvtára gyorsan növekszik. A koreai drámák mellett más ázsiai drámákat/filmeket is streamelhet ezen a weboldalon.

A WeTV tulajdonosa és üzemeltetője a népszerű okostelefonos játék,   a PUBG   , azaz a Tencent alkotói.

A platform által készített eredeti WeTV eredeti K-drámákat is kínálják.

A WeTV rendelkezik Android és iOS natív alkalmazásaival is, amelyek letölthetők a megfelelő alkalmazásboltokból.

LÁTT

A Viu az egyik legbiztonságosabb oldal a K-Drama online nézéséhez. A VIU tartalom ingyenesen elérhető, és nem kell fiókot létrehoznia a szolgáltatás használatához.

16 országban kínálnak szolgáltatásokat, elsősorban a Közel-Keleten és Kelet-Ázsiában. A Viu olyan népszerű műsorokat mutat be, mint a True Beauty és a The Lady of Dignity, több ezer egyéb műsor mellett.

A legtöbb VIU-tartalom nagyfelbontású minőségben érhető el. A VIU tartalomkönyvtárát rendszeresen frissítik.

hulu

Ha idáig eljutottál, itt van egy további koreai drámaoldal. A Hulu egy másik amerikai székhelyű előfizetéses video-on-demand szolgáltatás, amelynek tulajdonosa és üzemeltetője a Walt Disney.

Az új drámák és K-filmek mellett régebbi klasszikus szituációkat és tévésorozatokat is streamelhetsz a Hulu-n.

A Kocowával ellentétben a Hulu a legtöbb régióban elérhető, és még natív alkalmazásai is vannak Android és iOS okostelefonokhoz. Mind a tartalom minősége, mind a Hulu által kínált streamelési sebesség kiváló.

Noha ez fizetős szolgáltatás, számos termékhez és szolgáltatáshoz Hulu-előfizetést is talál. A szolgáltatás jelenleg az Egyesült Államokban és Japánban működik.

 szappan2nap

A viewasian tükröt kicserélték, és most van a Soap2day, amely jó úticél dél-koreai műsorok nézéséhez.

A Kdrama videó minősége itt igazán lenyűgöző. Szó szerint nincs pufferelés az emberek számára a leggyorsabb szélessávú interneten. A koreai programokat késedelem nélkül ingyenesen streamelheti.

A legtöbb koreai műsor többnyelvű felirattal rendelkezik, amelyeket a lejátszó beállításaiban lehet kiválasztani. Itt nézheti meg a Kdrama-t Full HD minőségben a videó minőségi beállításain keresztül.

A legtöbb koreai film és műsor HD vagy magasabb felbontású. Ami pedig a minőséget illeti, azt a játékos fogaskerék ikonjáról lehet kezelni.

gyors dráma

A FastDrama, más néven Fdrama, egyszerű felhasználói felülettel teszi egyszerűvé.

A könnyű oldalnak köszönhetően egyszerűen nézze meg a Kdramát mobilon, tévén és számítógépen a webhelyen keresztül. 

Válasszon egy műsort, amelyet meg szeretne nézni, és némelyiknél az átirányítja Önt egy harmadik fél domainjére streamelés céljából. A felirat gomb itt tényleg működik. 

A YouTube-hoz hasonlóan kattintson a CC gombra     a feliratok használatához.

Ezen kívül a webhely lehetővé teszi a koreai műsorok feliratainak letöltését közvetlenül a streaming oldalról. Válassza ki az epizódot, és kattintson a letöltés gombra a folytatáshoz.

Youtube

Igen, jól olvastad! Mostantól könnyedén megtalálhat különféle   koreai drámákat a YouTube-on   . Számos youtube-csatorna tölti fel a kdrama teljes epizódját.

A K-DRAMA az egyik legnépszerűbb YouTube-csatorna, amely ingyenes koreai műsorokat kínál, és az epizódok nagyon jól vannak lejátszási listákba rendezve. 

Sokkal egyszerűbb angol, török ​​és arab Kdrama feliratokat találni a YouTube-on. Még a Kdramas-t is letöltheti offline megtekintéshez a YouTube-on.

myasiantv

A legjobb KDramák listáján az utolsó helyen található a Myasiantv. Könnyedén találhat kiváló minőségű koreai sorozatokat, valamint filmeket, sorozatokat és műsorokat Kínából, Japánból és Thaiföldről.

A weboldal tiszta és könnyen navigálható felülettel rendelkezik. Ezenkívül a drámák, filmek és műsorok nagyon jól vannak különböző szekciókba rendezve.

A Reddithez hasonlóan a Myasiantv tartalmait az e heti, az e havi és az idei Top alapján rendezheti.