Sledujte korejský seriál online

Top 10 Webů Ke Sledování Korejských Seriálů Online

Stránky ke sledování korejských seriálů online: Korejské dramatické seriály jsou nesmírně populární po celém světě a miliony lidí je rády sledují.

Pokud jste jedním z milionů fanoušků korejských dramat a hledáte nejlepší   weby KDrama   , kde můžete   zdarma sledovat korejská dramata online s anglickými titulky, pak    vám tento článek může pomoci.

Tyto webové stránky s korejskými dramaty zahrnují nejnovější asijská dramata a   korejská dramata   různých žánrů, jako je romantika, komedie, thriller, fantasy, rodina, horor, drama atd.

Naštěstí některé z těchto stránek obsahují SRT nebo titulky v angličtině, španělštině a několika dalších jazycích.

Testovali jsme tyto korejské stránky a aplikace pro streamování dramat a zjistili jsme, že jsou zcela bezpečné s minimem reklam a nabízejí dobré streamování s konzistentní rychlostí stahování.

viky

První na seznamu je Rakuten’s Viki.com, kde můžete sledovat pořady Kdrama online.

Je to známá webová stránka pro streamování K Dramas online a je dostupná ve většině zemí a regionů. Užijte si filmy jako Train to Busan, I Live Alone a další.

Váš nejlepší přítel a rodina nemusí žít ve stejném městě nebo domě. Nenechte se tím zastavit ve sledování vašeho oblíbeného K Drama spolu s  funkcí Watch Party   .

Když už mluvíme o tom nejlepším, stránka nabízí dobrovolné titulky, které umožňují divákům vychutnat si korejská dramata ve více jazycích.

Kdrama můžete sledovat na chytrých telefonech a chytrých televizích a také prostřednictvím jejích oficiálních aplikací.

Bohužel příliš mnoho reklam na Viki může zničit uživatelský dojem.

kocowa

Pro lidi žijící v Severní a Jižní Americe je Kocowa tím nejlepším místem pro sledování korejských dramat.

Přihlaste se pomocí svého registrovaného účtu nebo použijte přihlašovací údaje sociálních sítí: Facebook a Google.

Sledujte obsah K-Drama a K-variety s více než 17 000 hodinami nových i klasických pořadů z asijské země. Na této stránce dokonce najdete korejské anime.

Pro všechny programy jsou k dispozici titulky v angličtině, španělštině a portugalštině. V závislosti na poptávce jsou k dispozici i další představení.

Všechny korejské pořady jsou přímo dostupné na webu do 6 hodin od vysílání.

dramatik

Dramago je další velmi populární web ke stažení korejských dramat zdarma.

Dragmogo.com přestal fungovat a byl nahrazen Dragmogo.su.

Umožňuje uživateli vyhledávat nejlepší a nejúspěšnější dramatické seriály, což v podstatě šetří divákům značné množství času.

To není všechno; Programy Kdrama si také můžete stáhnout pomocí tlačítka na streamovacím přehrávači. Spolu s tím existuje 5-7 serverů pro streamování korejských pořadů.

A konečně, stránka zobrazuje na své domovské stránce nejnovější vydání Drama a obsahuje velké množství uvedených seriálů.

polibkový

KissAsian je další velmi populární, ale klasická webová stránka, která nabízí spoustu korejských dramatických seriálů podle jejich kategorie.

Tím máme na mysli kategorie týkající se jednání, emocí a lásky. Najdete zde Kingdom, Love Alarm, Running Alone a další televizní pořady.

Nejlepší na této bezplatné online asijské dramatické stránce je, že je velmi jednoduchá a jasná. Rozvržení také vypadá dobře umístěné, některé reklamní jednotky jsou na různých pozicích.

Umožňuje uživateli streamovat nebo stahovat dramata přímo ze stránky nabídky. Pro stažení videa je potřeba být registrován a přihlášen.

Na KissAsian můžete dokonce najít filmy, a protože stránka hostí nepřidružený obsah třetích stran, její používání je zcela legální.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video je běžná služba pro streamování obsahu, která uživatelům umožňuje zdarma stahovat a sledovat korejská dramata s anglickými titulky.

Ve srovnání s jinými weby na seznamu je knihovna korejského obsahu Prime Video poměrně malá. Na Prime Video však můžete kromě korejských dramat sledovat i korejské anime a filmy.

Od začátku pandemie Amazon pořádal večírek s   hodinami   . Tato funkce vám umožňuje sledovat váš oblíbený obsah na OTT a od někoho, kdo je také odběratelem PRIME.

Naštěstí na webu nejsou žádné reklamy. Navíc si dokonce můžete stáhnout aplikaci Prime Video do svého smartphonu.

Ukládejte si epizody pro sledování offline a snižte spotřebu mobilních dat, když jste na cestách.

právní drama

Dramacool je další vysoce uznávaný a vysoce chválený web pro sledování a stahování korejských dramat zdarma.

Seriály dostupné na tomto webu jsou v HD kvalitě (vysoké rozlišení). Jeho streamovací přehrávač a servery jsou podobné těm, které jsou k dispozici na Dramago.

Díky designu je navigace mezi seriály a dramaty velmi snadná. Kromě toho si můžeme také stáhnout korejské pořady jedním kliknutím na tlačítko.

Většina korejských filmů a pořadů má vestavěné anglické titulky, které nelze vypnout.

Když mluvíme o nejlepší části, stránka je velmi konkurenceschopná a nabízí bezplatný přístup k široké škále korejských dramat.

nová asijská televize

Další na seznamu je nová asijská televize, která nabízí KShow v nejvyšší kvalitě HD.

Název mluví za vše, New Asian TV je považován za centrum všech korejských, japonských a asijských dramat. Na tomto webu můžete snadno najít mnoho korejských dramat ke stažení.

Nová asijská televize si zaslouží místo na našem seznamu nejlepších bezplatných stránek kdrama. Nabízí uživatelsky přívětivý designový přístup, který v konečném důsledku usnadňuje uživateli vyhledávání a navigaci.

Využijte funkci  vypnutí světel   ke skrytí všeho kromě streamovacího přehrávače. To je užitečné při prohlížení obsahu v režimu jiné než celé obrazovky.

Jedinou nevýhodou, kterou jsme zjistili, je, že stránka není dostupná ve všech zemích.

KShow123GenericName

Kvůli odlehlosti od obsahu zmiňujeme alternativu Dramanice, která nabízí velké množství korejských dramatických show. 

KShow123 patří mezi nejlepší stránky Kdrama, nabízí nejnovější pořady a filmy a jeho knihovna je aktualizována v reálném čase. Kromě toho na této stránce najdete dokonce korejské anime. 

Streamujte oblíbené pořady Kdrama, jako jsou mimo jiné Láska za měsíčního svitu, The World of The Married a Sky Castle.

Při sledování pořadu můžete dokonce skrýt reklamní jednotku nad přehrávačem streamování. Ve videu jsou zakódovány anglické titulky.

Existuje tlačítko skrytých titulků, které z nějakého důvodu nefunguje. Režim Divadlo můžete použít       ke sledování pořadů bez přechodu na celou obrazovku.

Zdá se, že tlačítko stahování nefunguje při odkazu na web třetí strany.

dramatizovat

Dramanice mívaly nejkrásnější stránky ke stažení KDrama. Po změně domény z dramanice.one na dramanice.fun.

Spolu s korejskými dramaty jsou na webu čínská a japonská dramata.

Stránka je plná různých starých i nových Kdramat a má několik videí s titulky.

V nabídce kategorií nic nenajdete. K procházení webu použijte vyhledávací lištu a abecední nabídku.

animetv

Další na seznamu je skvělý pro milovníky korejských anime a jmenuje se „   Animetv   “.

Tento bezplatný web Kdrama pravidelně navštěvují miliony lidí z různých částí světa. Doména AnimeTV byla aktualizována a není hostována jinde s novým rozhraním webu.

Jednou z nejpozoruhodnějších funkcí této webové stránky je, že umožňuje uživateli hrát korejské anime série i při pomalé rychlosti internetu. Různé epizody a série korejských dramat na Animetv jsou velmi dobře organizované.

Na tomto webu můžete také zdarma sledovat Naruto: Shippuden a další anime.

Naštěstí tato stránka umožňuje uživatelům streamovat dramata, aniž by se museli registrovat.

viewasian.tv

Další na našem seznamu je Viewasian.tv, která hostí řadu korejských pořadů. Je to úžasný web, který odhaluje to nejlepší z nejlepších korejských dramat.

K návrhu je přidán klasický pohled na web. Každý měsíc také přitahuje tuny návštěvníků.

V některých zemích je to také jeden z nejdůvěryhodnějších zdrojů pro korejská dramata. Během streamování programu můžete také vybrat různé kvality videa.

Nabízejí také svou vlastní aplikaci, která uživatele informuje o nově nahraných seriálech.

Netflix

Následující stránky netřeba představovat. Netflix na své platformě hostí více než 100 korejských seriálů a filmů.

Je to první volba milionů lidí, pokud jde o streamování filmů online. Netflix má mimo jiné oblíbené pořady jako Všichni jsme mrtví a Memories of the Alhambra.

Jedna věc, kterou je třeba poznamenat, je, že to není zdarma. Každý měsíc musíte platit předplatné. Nabízejí bezplatnou zkušební verzi na konkrétních rozvojových trzích.

Na Netflixu můžete snadno najít některé z nejlepších korejských pořadů s anglickými titulky.

 asijská tlačenice

Asiancrush je další perfektní web ke stažení korejských dramat zdarma. Nabízejí zdarma širokou škálu pořadů a filmů. 

Zveřejněte to, vždy se můžete přihlásit k odběru přístupu k celé knihovně odrůd K. Zde najdete čínská dramata jako Dědicové, Potomci slunce a Mládež s vámi, sezóna 2.

Často přijdou chvíle, kdy se nemůžete rozhodnout, který program sledovat. Asiancrush má řešení se svým  náhodným tlačítkem    . Klikněte na něj a spustí se náhodná show K-Drama.

Bezplatná stránka pro sledování pořadů není k dispozici v rozvojových regionech. AsianCrush, kterou milují miliony lidí, je stejně populární jako Netflix a Hulu.

WeTV

WeTV je relativně nový web KDrama, ale jeho knihovna obsahu se rychle rozrůstá. Kromě korejských dramat můžete na tomto webu také streamovat další asijská dramata/filmy.

WeTV vlastní a provozují tvůrci populární chytré hry   PUBG   , tedy Tencent.

Nabízejí také originální WeTV originální K-dramata produkovaná platformou.

WeTV má také nativní aplikace pro Android a iOS, které lze stáhnout z příslušných obchodů s aplikacemi.

TO VIDĚLO

Viu je jednou z nejbezpečnějších stránek pro sledování K-Drama online. Obsah VIU je k dispozici zdarma a pro používání této služby si nemusíte vytvářet účet.

Nabízejí služby v 16 zemích, především na Blízkém východě a ve východní Asii. Viu nabízí oblíbené pořady jako True Beauty a The Lady of Dignity a několik tisíc dalších pořadů.

Většina obsahu VIU je k dispozici ve vysokém rozlišení. Knihovna obsahu VIU je pravidelně aktualizována.

hulu

Pokud jste se dostali až sem, zde je další stránka s korejskými dramaty. Hulu je další předplacená služba videa na vyžádání se sídlem v USA, kterou vlastní a provozuje společnost Walt Disney.

Kromě nových dramat a K filmů můžete na Hulu streamovat starší klasické sitcomy a televizní seriály.

Na rozdíl od Kocowa je Hulu k dispozici ve většině regionů a má dokonce nativní aplikace pro smartphony Android a iOS. Jak kvalita obsahu, tak rychlost streamování, kterou Hulu nabízí, jsou vynikající.

Přestože se jedná o placenou službu, najdete předplatné Hulu, které je součástí mnoha produktů a služeb. Služba v současné době funguje v USA a Japonsku.

 mýdlo2den

Prohlížecí zrcadlo bylo vyměněno a nyní máme Soap2day, což je dobrá destinace pro sledování jihokorejských pořadů.

Kvalita videa Kdrama je zde opravdu působivá. Pro lidi na nejrychlejším širokopásmovém internetu neexistuje doslova žádná vyrovnávací paměť. Korejské programy můžete streamovat zdarma bez jakéhokoli zpoždění.

Většina korejských pořadů má vícejazyčné titulky, které lze vybrat v nastavení přehrávače. Kdrama zde můžete sledovat ve Full HD prostřednictvím nastavení kvality videa.

Většina korejských filmů a pořadů je v HD nebo vyšší. A pokud jde o kvalitu, lze ji spravovat z ikony ozubeného kola hráče.

rychlé drama

FastDrama, také známý jako Fdrama, to zjednodušuje s přímočarým uživatelským rozhraním.

Sledujte Kdrama na mobilu, televizi a počítačích prostřednictvím webu snadno díky odlehčené stránce. 

Vyberte pořad, který chcete sledovat, a u některých z nich vás přesměruje na streamování do domény třetí strany. Tlačítko titulků zde opravdu funguje. 

Podobně jako na YouTube klikněte na tlačítko  CC    pro použití možnosti titulků.

Kromě toho vám stránka umožňuje stahovat titulky korejských pořadů přímo ze stránky streamování. Vyberte epizodu a pokračujte kliknutím na tlačítko Stáhnout.

Youtube

Ano, čtete správně! Nyní můžete   na YouTube snadno najít různá korejská dramata   . Existuje mnoho youtube kanálů, které nahrávají celé epizody kdrama.

K-DRAMA je jedním z nejpopulárnějších kanálů YouTube, který poskytuje bezplatné korejské pořady a epizody jsou velmi dobře uspořádány do seznamů skladeb. 

Na YouTube je také mnohem snazší najít anglické, turecké a arabské titulky Kdrama. Můžete si dokonce stáhnout Kdramas ke sledování offline na YouTube.

myasiantv

Poslední na seznamu nejlepších KDrama máme Myasiantv. Můžete snadno najít vysoce kvalitní korejské seriály spolu s filmy, seriály a pořady z Číny, Japonska a Thajska.

Webové stránky mají čisté a snadno ovladatelné rozhraní. Také dramata, filmy a pořady jsou velmi dobře uspořádány do různých sekcí.

Podobně jako na Redditu můžete obsah Myasiantv třídit na základě tohoto týdne, tohoto měsíce a letošního Top.