директно гледане на филми

Топ 10 Уебсайта За Безплатно Гледане На Филми Онлайн

директно гледане на филми: Списъкът по-долу ще ви предостави уебсайтовете за гледане на безплатни филми онлайн за всички ваши нужди за гледане.

Използването на изброените по-долу сайтове е най-добрият начин за поточно предаване на безплатни филми, както и телевизионни предавания и различно друго съдържание.

Безплатни Акаунти В Netflix С Потребителско Име И Пароли

Разгледахме мрежата за най-добрите възможни опции и ги класирахме въз основа на различни критерии, включително неудобство на рекламите и други.

Най-добрите страници за гледане на безплатни филми онлайн включват:

  • тръба
  • AZMovies
  • пращене
  • 123 Филми
  • Телевизия Паун
  • соларни филми
  • Youtube
  • и много други в този списък

Има много начини да гледате филми безплатно и тази публикация съдържа някои от най-популярните уебсайтове за стрийминг.

Докато списъкът по-долу съдържа  уебсайтове за безплатни филми  , те могат да се използват на много различни устройства, различни от компютър или лаптоп.

Най-популярното устройство за стрийминг на филми и телевизионни предавания е Amazon Firestick. 

Тези сайтове не само ще предоставят начини за поточно предаване на филми, но и на телевизионни предавания и документални филми.

Някои от тези сайтове са същите местоположения, които различни  добавки на Kodi  и безплатни приложения за стрийминг използват за намиране на филми и телевизионни предавания. Когато използвате тези сайтове, вие отивате директно към източника.

Следният списък е последно актуализиран на петък, 10 март 2023 г

Искаме да чуем от вас! Гласувайте с помощта на анкетата под нашия списък, за да ни кажете  кой е любимият ви сайт за безплатно предаване на филми?

Най-добрите безплатни сайтове за стрийминг на филми – Бърз списък

Най-добрите уебсайтове за безплатни филми - Бърз списък

Към момента на писане на тази статия всички уебсайтове, изброени по-долу, работят и са достъпни за използване.

Този списък винаги се актуализира с най-добрите начини за безплатно гледане на филми, така че винаги да знаете най-добрите опции.

Продължете да четете под този бърз списък, за да научите повече за всеки безплатен сайт за стрийминг на филми, включително  официалните връзки.

Ето списъка със сайтове за безплатно предаване на филми онлайн:

1.  Cineb –  Cineb влиза в нашия списък с безплатни сайтове за стрийминг на филми като по-нов уебсайт за стрийминг за сцената, която бързо набра популярност сред резачите на кабели.
2.  Tubi:  Tubi се превърна в много популярен уебсайт за безплатно предаване на филми и телевизионни предавания без изискване за абонамент.
3.  AZMovies:  AZMovies е дългогодишен и популярен уебсайт за стрийминг в този списък.
4.  Crackle:  Sony Crackle е популярен сайт за стрийминг, който включва обширен списък от филми, телевизионни предавания и оригинални програми.
5.123 Филми  : 123Movies е един от най-старите и популярни филмови сайтове в този списък.
6.  Peacock TV: Peacock TV предлага няколко безплатни филма, телевизионни предавания и канали на живо, от които да избирате, дори и с безплатния си план.
7.  SolarMovie:  SolarMovie е утвърден сайт за филми и телевизионни предавания, който предоставя тонове висококачествени връзки.
8.  YouTube –  Много потребители на YouTube не знаят, че YouTube също предлага хиляди безплатни филми, от които да избирате в различни жанрове.
9.MyFlixer  : Има не само филми за гледане, но MyFlixer също има тонове заглавия на телевизионни предавания, които са абсолютно безплатни за поточно предаване.
10.  Freevee (по-рано IMDb TV):  Freevee е уебсайт/приложение за стрийминг на Amazon, което предлага безплатно съдържание, включително филми и телевизионни предавания за гледане.
11.  FM Movies: FMovies е друг голям фаворит, когато става въпрос за стрийминг сайтове. Този сайт включва най-новите филми и телевизионни предавания в различни видео качества.
12.  Vumoo –  Vumoo има удобен за потребителя интерфейс и е чудесен уебсайт за гледане на филми и телевизионни сериали.
13.Плекс  : Вярвате или не, Plex Media Server вече предоставя безплатни филми, телевизионни предавания и телевизия на живо на всяко устройство, свързано с интернет.
14.  MoviesJoy –  Уеб сайтът MoviesJoy предоставя полезно средство за търсене и също така включва популярни филми и телевизионни предавания.
15.  Pluto TV:  Най-известен със своите телевизионни предложения на живо, Pluto TV има хиляди безплатни филми по заявка в различни категории.
16.  YesMovies: Чистият интерфейс прави YesMovies любим сред стриймърите по целия свят.
17.  Вуду: Vudu е онлайн услуга за стрийминг на видео по заявка (VOD), която предоставя безплатни и платени опции за достъп до хиляди филми и телевизионни предавания.
18.  GoStream:  GoStream е бърз сайт за работа с тонове съдържание за безплатно поточно предаване на филми. Връзките се предоставят в HD и се пускат автоматично, когато бъдат избрани.
19.  PopcornFlix:  PopcornFlix е безплатна услуга за стрийминг, която съдържа повече от 1500 филма в категориите семейство, екшън, комедия, хорър, чуждестранни и други.
20.  Soap2Day:  Soap2Day е едно от най-горещите имена, когато става въпрос за безплатни сайтове за стрийминг на филми през последните години.
двадесет и едно. Каналът Roku:  Каналът Roku се превърна в популярна услуга за стрийминг за безплатни филми и телевизионни сериали онлайн.
22.  ActVid:  ActVid е по-ново допълнение към нашия списък с безплатни сайтове за стрийминг на филми, което се превръща в популярно име сред резачите на кабели.
23.  XUMO TV:  XUMO предлага хиляди безплатни VOD заглавия, в допълнение към стотици канали на живо.
24.  MovieStars:  Moviestars е по-нов сайт за стрийминг в този списък, който разполага с огромна библиотека от филмово съдържание.
25.FilmRise  : FilmRise е уебсайт за стрийминг на филми и телевизионни предавания, който е придобил повече от 20 000 заглавия за гледане.
26.  YoPelículas: YoMovies е още едно ново допълнение към нашия списък с безплатни сайтове за стрийминг на филми, което става все по-популярно име в това пространство.
27.  Streamm4u:  Streamm4U предлага страхотен списък от филтри за класифициране на различни жанрове и категории.
28.  Yidio:  Yidio е по-нов сайт за стрийминг, който се отличава от другите в този списък, като действа като търсачка за намиране на безплатни филми.
29.HiMovies  : HiMovies е по-нов сайт за стрийминг в този списък за гледане на филми и телевизионни сериали онлайн.
30.  Kanopy:  Kanopy е може би най-интересният безплатен сайт за стрийминг на филми в този списък, тъй като имате нужда от библиотечна карта от съвместима библиотека.
31.  Space Movement: SpaceMov е друг сайт, който хоства 1080p видеоклипове за изживяване с висока разделителна способност.
32.  MyBundle (бивш SnagFilms):  Първоначално известен като SnagFilms, новият и подобрен MyBundleTV служи като огромна база данни за намиране на милиони филми онлайн.
33.  123Chill: 123Chill е по-нов уебсайт за стрийминг в нашия списък, който съдържа хиляди филми и телевизионни предавания.
34.  Интернет архив:  Интернет архивът е дигитална библиотека с нестопанска цел, съдържаща хиляди цифрови произведения, които са обществено достояние, включително филми, телевизионни предавания, музика, изображения, книги и др.

Безопасни ли са безплатните сайтове за стрийминг на филми?

Много от безплатните сайтове за стрийминг на филми по-долу идват от официални платформи, което означава, че са безопасни за достъп и използване.

Има обаче и „непроверени“ опции, които може да съдържат зловреден софтуер или подозрителни файлове.

Сканирахме всички непроверени източници по-долу с помощта на  приложението VirusTotal  , за да видим колко безопасни са за използване.

СЪВЕТ НА TROYPOINT:  Най-добрият начин да гарантирате безопасността си, когато използвате непроверени уебсайтове, е с  VPN  .

Използването на VPN ще ви защити онлайн от хакери, непроверени оператори на уебсайтове, интернет доставчици и други лоши участници.

Нашият   #1 VPN   предлага функция CleanWeb, която   ще блокира досадни реклами и зловреден софтуер   , когато посещавате тези сайтове.

VPN ще ви осигури анонимна интернет връзка, докато предавате филми от непроверени уебсайтове.

Показваме това подробно в нашето видео ръководство по-долу, което препоръчваме да гледате, преди да предавате съдържание с безплатен уебсайт за филми.

Потребителите могат да инсталират нашето №1 оценено VPN приложение на всяко устройство, което предпочитат, включително компютър с Windows, Firestick, телефон/таблет с Android и др.

Законни ли са безплатните сайтове за стрийминг на филми?

Невъзможно е TROYPOINT да определи законността на безплатни сайтове и приложения за стрийминг на филми.

Потребителите винаги имат достъп до заглавия, които са свободно достъпни в   публичното пространство  и това е, което препоръчваме.

Произведения като това не са защитени от законите за авторското право и могат да се изтеглят, предават поточно и споделят без никакви правни последици.

В заключение, крайният потребител е отговорен за цялото съдържание, достъпно чрез непроверени уебсайтове.

Важна забележка:  Не правим връзки към непроверени сайтове за стрийминг на филми, защото не знаем дали са правилно лицензирани. Търсенето с Google е ваш приятел, ако искате да научите повече за уебсайтовете, описани по-долу.

Най-добрите безплатни сайтове за стрийминг на филми: март 2023 г

Ние класирахме тези опции за стрийминг въз основа на следните критерии:

  • Потребителски интерфейс
  • Месечни посетители
  • налично съдържание
  • Рекламни дразнения (скала от 1 до 10, като 10 е най-лошото)
  • VPN-съвместим

1.Cineb  _

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 221 000
  • Раздразнение от рекламата: 4
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .

Cineb оглавява списъка ни с безплатни сайтове за стрийминг на филми като по-нов уебсайт на сцената, който бързо придоби популярност сред резачите на кабели.

Категориите, предоставени на този сайт, се състоят от Начало, Топ IMDB, Филми, ТВ предавания, Жанр и Държава.

Някои от предимствата, които предлага Cineb, включват отличната селекция от съдържание, качество на връзката и изживяване при възпроизвеждане, което надмина нашите очаквания!

Потребителите ще срещнат реклами, но те могат лесно да бъдат премахнати с функцията CleanWeb, която показваме във видеоклипа по-долу.

VirusTotal сканиране (непроверен уебсайт):  Няма подозрителни файлове.

Моля, посетете връзката по-долу за повече информация относно уебсайта за стрийминг на Cineb.

Подробности и алтернативи за Cineb

2. Тръба

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 1 500 000
  • Раздразнение от рекламата: 4
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN
  • Официален уебсайт:  https://tubitv.com

Tubi се превърна в много популярна услуга за стрийминг, която не изисква абонамент. Tubi има страхотно приложение и също така има един от най-добрите безплатни сайтове за стрийминг на филми.

Този сайт предлага хиляди безплатни филми и телевизионни предавания, но като много други в този списък, той се поддържа от реклами.

Други предимства на услугата Tubi включват нейната лекота на използване, страхотен интерфейс на уебсайта, възможности за HD стрийминг, съвместимост с мобилни устройства и др.

Някои недостатъци на сайта Tubi включват липса на популярно съдържание, реклами по време на игра и е наличен само в определени региони на света.

Tubi също се предлага като приложение в Amazon App Store, каналите на Roku, Apple App Store и Google Play Store.

Вижте нашия урок, за да научите повече за Tubi.

Как да инсталирате приложението Tubi

3.   A-Z филми

Рефлекси:

  • Месечни посетители  :  500 000
  • Раздразнение от рекламата: 6
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN

AZMovies е един от най-популярните безплатни сайтове за стрийминг на филми в този списък. Предлага се отлична колекция от филми с отлично качество на стрийминг, включително 1080p и 720p.

Лозунгът на уебсайта гласи: „Гледайте любимите си филми тук без ограничения, просто изберете филма, който харесвате, и му се насладете! Безплатно е и винаги ще бъде.” Вижте AZMovies днес!

Други предимства на уебсайта AZMovies включват голямо разнообразие от филми, прост дизайн на уебсайта, съвместимост с мобилни устройства, възможности за HD стрийминг и много други.

Някои недостатъци на сайта AZMovies включват честотата на рекламите, липсата на телевизионни сериали и функциите за търсене могат да бъдат подобрени.

VirusTotal Scan (непроверен уебсайт) –  подозрителен файл.

Моля, вижте връзката по-долу за повече информация на уебсайта AZMovies.

Подробности и алтернативи за AZMovies

4. Хрускане

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 276 000
  • Раздразнение от рекламата: 4
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .
  • Официален уебсайт:  https://www.crackle.com

Sony Crackle е популярен безплатен сайт за стрийминг на филми, който включва обширен списък от филми, телевизионни предавания и оригинални програми.

Благодарение на неговата библиотека от качествено съдържание, стрийминг и други, ние включихме Crackle в нашия списък с  най-добрите безплатни услуги за стрийминг  .

Някои от филмите, които Crackle предлага безплатно, включват  Spiderman  , Cold Pursuit, The Whistleblower и много други.

Други предимства на уебсайта за стрийминг на Cracke включват неговото гладко възпроизвеждане, прост интерфейс на уебсайта, възможности за HD стрийминг, съвместимост с мобилни устройства и др.

Недостатъците на използването на услугата Crackle включват липсата на популярно съдържание, реклами по време на възпроизвеждане и е достъпна само в определени части на света.

Crackle се предлага и под формата на приложение, което е достъпно за инсталиране на различни устройства.

В това приложение обаче има и няколко реклами, тъй като то е поддържана от реклами мрежа.

Как да инсталирате приложението Crackle

5.123 Филми _

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 1 900 000
  • Раздразнение от рекламата: 7
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .

123Movies е един от най-старите и най-популярните безплатни сайтове за стрийминг на филми в този списък. Филмите са налични в 1080p и се предават поточно с малко или никакви реклами или изскачащи прозорци.

Началната страница на този сайт е изключително проста само с лента за търсене и опции за категории в списъка. След като изберете вашия филм, може да се наложи да щракнете върху бутона за възпроизвеждане повече от веднъж, за да започнете, но това не винаги е така.

Опитайте Surfshark без риск сега!

Предимствата на уебсайта 123Movies включват неговата впечатляваща библиотека от съдържание, опции за HD стрийминг, разнообразие от категории, удобен за потребителя интерфейс и др.

Някои недостатъци на използването на 123Movies са досадните реклами, броят на копиращите прокси сървъри и неговият непроверен статус.

VirusTotal Scan (непроверен уебсайт) –   подозрителен файл.

Вижте нашето ръководство по-долу, за да научите как безопасно да използвате 123Movies на всички популярни стрийминг устройства.

123Movies Подробности и информация

6.PeacockTV _

Рефлекси:

Peacock TV е новата платформа за стрийминг на NBC, която беше официално пусната на 15 юли 2020 г. Този сайт за стрийминг съдържа различни безплатни филми, телевизионни предавания и канали на живо, от които да избирате.

Впечатляващата библиотека със съдържание, плавното възпроизвеждане и безплатният план са някои от причините, поради които Peacock TV вече спечели милиони абонати от стартирането си.

Peacock TV също се предлага като приложение за инсталиране и съдържа много от  най-добрите безплатни филми онлайн  днес.

Потребителите имат опции за безплатен стрийминг, както и платени опции. Те също имат ексклузивно  съдържание на WWE  .

Най-добрите части от използването на Peacock TV включват неговото ексклузивно NBC съдържание, страхотен потребителски интерфейс, съвместимост на устройства и др.

Най-големият недостатък на използването на Peacock TV е блокирането на VPN и други проксита. Ако се намирате в неподдържан регион, не можете да използвате тази услуга.

Вижте нашия урок за Peacock по-долу за повече информация и как да инсталирате приложението на всяко устройство.

Как да инсталирате приложението Peacock TV

7.Слънчев филм _

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 375 000
  • Раздразнение от рекламата: 6
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .

SolarMovie е друго популярно име, когато става въпрос за безплатни сайтове за стрийминг на филми. Има тонове висококачествени връзки и дори позволява на потребителите да влизат за актуализации и други.

Със SolarMovie можете лесно да филтрирате по категория, включително жанр и държава, за персонализирано стрийминг изживяване.

Някои предимства от използването на SolarMovie включват неговата библиотека от пакетирано съдържание, възможности за HD стрийминг, без регистрация, съвместимост с мобилни устройства и др.

Някои недостатъци при използването на уебсайта SolarMovie включват досадни реклами, невероятен дизайн и броя на проксита, които се носят онлайн.

Подробности и информация за SolarMovie

Сканиране на VirusTotal (непроверен уебсайт):  Не са намерени подозрителни файлове.

8.youtube

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 468 000
  • Раздразнение от рекламата: 5
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .
  • Официален уебсайт:  https://www.youtube.com/feed/storefront

YouTube може би е най-популярният достъпен сайт за безплатно онлайн видео стрийминг. Много потребители обаче не знаят, че YouTube също така предлага хиляди безплатни филми, от които да избирате в различни жанрове.

Въпреки че можете да влезете с вашия акаунт в Google, една от най-добрите части при гледането на безплатни филми в YouTube е, че не е необходимо да се регистрирате.

Съвсем наскоро YouTube обяви  нова линия от безплатни филми и телевизионни предавания  , които са 100% безплатни.

Други предимства на поточно предаване на безплатни филми в YouTube включват неговата лекота на използване, страхотен интерфейс на уебсайта, мобилна съвместимост и др.

Някои недостатъци на гледането на филми в YouTube включват липсата на популярно съдържание и досадни реклами по средата на възпроизвеждането.

Предлагам да видите ръководството по-долу, за да гледате YouTube без реклами на всяко устройство за стрийминг.

Как да гледате YouTube без реклами

9. Моят Flixer

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 637 000
  • Раздразнение от рекламата: 6
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .

Потребителите ще намерят тонове заглавия за поточно предаване на популярния уебсайт MyFlixer. Това работи по подобен начин на популярния някога  Putlocker  .

Има не само филми за гледане, но MyFlixer също така предлага тонове заглавия на телевизионни предавания, достъпни абсолютно безплатно.

С множество категории и HD опции, MyFlixer е страхотно допълнение към този ресурс от безплатни сайтове за стрийминг на филми.

Предимствата на MyFlixer се състоят в неговия елегантен потребителски интерфейс, библиотека от пакетирано съдържание и възможности за HD стрийминг.

Опитайте Surfshark без риск сега!

Недостатъците на използването на MyFlixer включват неговите рекламни разположения и непотвърдено състояние.

VirusTotal Scan (непроверен уебсайт):  Шест подозрителни файла.

Вижте нашето ръководство по-долу, за да научите повече за уебсайта MyFlixer.

Подробности и алтернативи за MyFlixer

10. Freevee (бивш IMDb)

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 217 000
  • Раздразнение от рекламата: 5
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .
  • Официален уебсайт:  https://www.amazon.com/adlp/freevee-about

Freevee е уебсайт/приложение за стрийминг от Amazon, което предлага безплатно съдържание, включително филми и телевизионни предавания за гледане.

Това е ребрандиране на някога популярния телевизионен уебсайт IMDb, който служи на същата цел. Freevee въвежда много от същите функции и опции като IMBb TV в елегантен нов интерфейс.

Има много категории, от които да избирате, включително опциите на живо, които вече са налични в приложението.

Предимствата от използването на Freevee включват неговата библиотека от безплатно съдържание, лекота на използване с акаунт в Amazon и съвместимост на устройството.

Някои недостатъци на Freevee са ограниченията на съдържанието, рекламите по време на игра и някои географски ограничения.

Вижте нашето пълно ръководство за Freevee по-долу, за да научите повече за новата ребрандирана услуга на Amazon.

Подробности и информация за Freevee

11. Филми

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 1 500 000
  • Раздразнение от рекламата: 6
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .

FMovies е друг голям фаворит, когато става въпрос за безплатни сайтове за стрийминг на филми. Този сайт включва най-новите филми и телевизионни предавания в различни видео качества.

Сайтът FMovies включва VOD съдържание, категоризирано по дата на издаване, жанр, държава, аниме, най-гледано и др.

FMovies също има няколко огледални сайта, но използването на някой от техните URL адреси по-горе автоматично ще ви пренасочи към техния сайт на живо.

Някои предимства на използването на FMovies включват неговата пълна библиотека със съдържание, прост интерфейс, избор на категория и HD възпроизвеждане.

Недостатъците на използването на FMovies включват техните досадни рекламни разположения и непотвърден статус.

VirusTotal Scan (непроверен уебсайт) –  подозрителен файл.

Вижте ръководството по-долу, за да научите повече за FMovies и как да гледате филми с всяко устройство.

Подробности и информация за филма

12. Vumoo

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 311 000
  • Раздразнение от рекламата: 6
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .

Vumoo има удобен за потребителя интерфейс и е чудесен уебсайт за гледане на филми и телевизионни сериали.

По-ниската честота на рекламите и гладкото възпроизвеждане правят Vumoo страхотно допълнение към нашия списък с безплатни сайтове за стрийминг на филми.

Предимствата от използването на сайтове за стрийминг на Vumoo включват плавно възпроизвеждане, впечатляваща библиотека със съдържание, потребителски интерфейс и др.

Някои недостатъци на Vumoo включват неговите реклами, непотвърден статус и малък брой категории.

VirusTotal сканиране (непроверен уебсайт):  Няма подозрителни файлове.

13. плексус

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 911 000
  • Раздразнение от рекламата: 5
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .
  • Официален уебсайт:  https://app.plex.tv/desktop

Вярвате или не, Plex Media Server вече предоставя безплатни филми, телевизионни предавания и телевизия на живо на всяко устройство, свързано с интернет.

Най-добрата част е, че дори не се нуждаете от акаунт, за да предавате поточно това безплатно съдържание!

Plex първоначално стана популярен благодарение на  торент  , но сега хиляди хора имат достъп до безплатните филми при поискване.

Някои от предимствата на използването на Plex включват неговите вградени функции за медиен сървър, гладко възпроизвеждане, съвместимост с устройства и страхотен потребителски интерфейс.

Недостатъците на стрийминг на филми на Plex са неговата ограничена библиотека със съдържание и реклами.

Вижте нашия урок за Plex Media Server по-долу, за да гледате безплатни филми на тази платформа и всичко, което трябва да знаете.

Опитайте Surfshark без риск сега!

Урок за Plex Media Server

14. ФилмиРадост

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 634 000
  • Раздразнение от рекламата: 6
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .

MoviesJoy е задължителен в нашия списък с безплатни сайтове за стрийминг на филми. Този уебсайт предоставя проста лента за търсене и популярни филми и телевизионни предавания.

Ако искате да търсите съдържание, можете също да избирате от различни категории, включително жанр, държава и др.

Връзките са налични в 1080p HD и се възпроизвеждат изключително бързо. Въпреки това може да се наложи да затворите някои реклами, преди избраното съдържание да се възпроизведе.

Предимствата на използването на MoviesJoy се състоят в неговата цялостна библиотека със съдържание, страхотни функции за търсене, категории и навигация в сайта.

Недостатъците на използването на уебсайта MoviesJoy включват досадни рекламни разположения и непроверен статус.

VirusTotal Scan (непроверен уебсайт) –  подозрителен файл.

15. Телевизия Плутон

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 980 000
  • Раздразнение от рекламата: 5
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .
  • Официален уебсайт:  https://pluto.tv/on-demand

Най-известен със своите телевизионни предложения на живо, Pluto TV предлага хиляди безплатни филми по заявка в различни категории.

Потребителите могат да предават безплатни филми на Pluto TV с помощта на всеки уеб браузър или могат да инсталират приложението на всяко устройство за стрийминг като Firestick, Roku, iOS, Android и др.

Предимствата от използването на Pluto TV включват плавно възпроизвеждане, канали на живо в допълнение към VOD съдържание и впечатляващ потребителски интерфейс.

Недостатъците на използването на Pluto TV включват ограничения избор на съдържание и реклами по време на игра.

Вижте нашето ръководство по-долу, за да научите повече за Pluto TV и как да инсталирате приложението на множество устройства.  

Как да инсталирате Pluto TV

16. Да Филми

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 560 000
  • Раздразнение от рекламата: 7
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .

Изчистеният интерфейс прави YesMovies любим сред феновете на безплатни сайтове за стрийминг на филми.

Можете да използвате лесния инструмент за търсене, ако знаете точно какво искате да гледате, или можете да щракнете върху категорията Филми/Телевизионни предавания в горната част на страницата за лесна навигация.

Друга страхотна функция, която YesMovies предлага, е раздел с новини, който съдържа множество текущи филмови и телевизионни събития, за да ви държи в течение.

Гледането на филм е малко трудно, тъй като може да се наложи да щракнете върху бутона за възпроизвеждане и бутона за оставане тук няколко пъти, но връзките обикновено са с висока разделителна способност за невероятно изживяване при поточно предаване.

Предимствата на използването на безплатен сайт за стрийминг на филми YesMovies включват неговия масивен каталог със съдържание, възможности за HD стрийминг и функции за търсене.

Недостатъците на използването на YesMovies включват неговия непотвърден статус и досадни рекламни разположения в целия уебсайт.

VirusTotal Scan (непроверен уебсайт) –  подозрителен файл.

Вижте ръководството по-долу, за да научите повече за YesMovies и как да предавате поточно с всяко устройство.

Подробности и информация за YesMovies

17. Вуду

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 564 000
  • Раздразнение от рекламата: 5
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .
  • Официален уебсайт:  https://www.vudu.com

Vudu е онлайн услуга за стрийминг на видео по заявка (VOD), която предоставя безплатни и платени опции за достъп до хиляди филми и телевизионни предавания.

Безплатната му версия се нарича „Movies On Us“, но включва реклами. Въпреки че Vudu изисква акаунт за използване, те не изискват месечна абонаментна такса.

Vudu се предлага и като приложение за инсталиране на много устройства. Предимствата на гледането на филми във Vudu се състоят от неговия плавен потребителски интерфейс, съвместимост с приложения и лекота на използване.

Недостатъците на използването на Vudu включват ограничения избор на съдържание и реклами по време на възпроизвеждане на филми.

Вижте нашето ръководство по-долу за повече информация.

Как да инсталирате Vudu

18.  Каналът Roku

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 42 000
  • Раздразнение от рекламата: 5
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .
  • Официален уебсайт:  https://therokuchannel.roku.com

Каналът Roku се превърна в популярен сайт за безплатно гледане на филми и телевизионни сериали онлайн.

Освен че е един от  най-добрите канали на Roku  , мнозина не знаят, че тази платформа е достъпна и за използване на всяко устройство за стрийминг.

Опитайте Surfshark без риск сега!

Някои предимства на The Roku Channel са неговият каталог с прилично съдържание, липса на изисквания за регистрация и лекота на използване на множество устройства.

Недостатъците на The Roku Channel включват реклами по време на възпроизвеждане и неговите географски ограничения в определени части на света.

Вижте нашето ръководство по-долу, за да инсталирате приложението The Roku Channel на Firestick, Fire TV и всяко устройство с Android.

Канал Roku на Firestick

19. PopcornFlix

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 410 000
  • Раздразнение от рекламата: 5
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .
  • Официален уебсайт:  https://www.popcornflix.com

PopcornFlix е услуга, която си струва да споменем в нашия списък с безплатни сайтове за стрийминг на филми, които се появиха на сцената през 2017 г.

Този безплатен сайт за стрийминг на филми има повече от 1500 филма в категориите семейни, екшън, документални филми, комедии, ужаси, чуждестранни филми и др.

Ще забележите също, че не е необходим акаунт, за да използвате PopcornFlix, което е голямо предимство.

Основните предимства от използването на PopcornFlix включват неговата прилична библиотека с филми, обновен интерфейс и по-малко реклами в сравнение с други уебсайтове.

Някои недостатъци на PopcornFlix включват липсата на телевизионни предавания и реклами по време на възпроизвеждане на съдържанието.

Вижте нашия урок за PopcornFlix по-долу, за да научите повече за тази безплатна услуга за стрийминг.

Как да инсталирате приложението PopcornFlix

20.Soap2Day

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 5 700 000
  • Раздразнение от рекламата: 7
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .

Soap2Day е едно от най-популярните имена, когато става въпрос за безплатни сайтове за стрийминг на филми през последните години.

Оригиналният домейн Soap2Day беше затворен преди известно време и оттогава са разработени много проксита.

Предимствата на сайта за стрийминг на Soap2Day включват неговата пълна библиотека със съдържание, възможности за HD стрийминг и избор на категории.

Най-големите недостатъци на уебсайта Soap2Day включват неговия непроверен статус и досадната честота на рекламите.

VirusTotal Scan (непроверен уебсайт) –  подозрителен файл.

Вижте нашето ръководство, за да научите повече за Soap2Day, алтернативи и много други.

Подробности и алтернативи за Soap2Day

21.  Излъчване

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 190 000
  • Раздразнение от рекламата: 6
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .

GoStream е бързо работещ уебсайт с много съдържание за безплатно поточно предаване на филми. Връзките се предоставят в 720p дефиниция и се възпроизвеждат автоматично, когато бъдат избрани.

Тъй като GoStream е лесен за използване на всяко устройство, не можете да сбъркате с този уебсайт.

Предимствата на уебсайта GoStream се състоят в неговия избор от категории, възможности за HD стрийминг и обширна библиотека със съдържание.

Най-големите недостатъци на GoStream включват неговия непотвърден статус, реклами по време на игра и липсата на телевизионни предавания.

VirusTotal сканиране (непроверен уебсайт):  Няма подозрителни файлове.

Вижте връзката по-долу за повече информация на уебсайта на GoStream.

Подробности и информация за GoStream

22. ActVid

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 163 000
  • Раздразнение от рекламата: 7
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .

ActVid е по-ново допълнение към нашия списък с безплатни сайтове за стрийминг на филми, което се превръща в популярно име сред резачите на кабели.

Категориите в ActVid са най-добрите IMDb, филми, телевизионни предавания, приложение за Android, жанр, държава и приложение за Android.

Позитивите на ActVid включват неговата изчерпателна библиотека със съдържание, прост потребителски интерфейс и липса на изисквания за регистрация.

Отрицателните аспекти на използването на ActVid са неговият непроверен статус и досадните рекламни разположения.

VirusTotal сканиране (непроверен уебсайт):

Опитайте Surfshark без риск сега!

23.TV XUMO

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 26 000
  • Раздразнение от рекламата: 4
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .
  • Официален уебсайт:  https://www.xumo.tv

XUMO TV е безплатна услуга, която се предлага като услуга за стрийминг и като уебсайт.

XUMO не само предоставя хиляди безплатни VOD заглавия, но има и стотици канали на живо, от които да избирате.

Благодарение на допълнителните функции за телевизия на живо, можете също да намерите XUMO в нашия списък с  безплатни IPTV приложения  .

Предимствата от използването на XUMO TV включват възпроизвеждане с едно кликване за филми и телевизионни предавания, канали на живо и плавно възпроизвеждане.

Някои недостатъци на използването на XUMO TV включват неговата поддържана от реклами структура и ограничен избор на съдържание.

Моля, използвайте връзката по-долу, за да научите повече за XUMO и как да инсталирате приложението.

Как да инсталирате XUMO TV

24.  Филмови звезди

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 8100
  • Раздразнение от рекламата: 5
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .

Moviestars става популярно име в нашия списък с безплатни сайтове за стрийминг на филми, които разполагат с огромна библиотека от филмово съдържание.

Въпреки че този сайт има по-малко посетители в сравнение с други, очаквайте Moviestars да набере скорост с времето!

Някои от най-добрите части, които открихме с Moviestars, бяха по-ниската честота на рекламите, впечатляващата селекция от филми и простата навигация.

Отрицателните аспекти на използването на Moviestars включват липсата на телевизионни сериали и непотвърден статус.

VirusTotal Scan (непроверен уебсайт) –  подозрителен файл.

25. Възходът на филма

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 17 000
  • Раздразнение от рекламата: 5
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .
  • Официален уебсайт:  https://filmrise.com

FilmRise е уебсайт за стрийминг на филми и телевизионни предавания, който е придобил повече от 20 000 заглавия за гледане. Това стана известно с голямата си колекция от класически филми.

FilmRise се предлага като приложение за инсталиране на различни устройства, включително Firestick/Fire TV, Roku, Android, iPhone и др.

Предимствата на използването на уебсайта за стрийминг FilmRise включват неговия избор на независимо съдържание, плавен интерфейс и съвместимост на приложения на множество устройства.

Недостатъците на използването на FilmRise включват ограничените опции за съдържание, категории и реклами по време на възпроизвеждане.

Посетете нашето пълно ръководство за FilmRise, за да научите повече за тази услуга.

Как да инсталирате приложението FilmRise

26. IMovies

Рефлекси: 

  • Месечни посетители: 1 200 000
  • Раздразнение от рекламата: 8
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .

YoMovies е още едно ново допълнение към нашия списък с безплатни сайтове за стрийминг на филми, което става все по-популярно име в това пространство.

Категориите в рамките на YoMovies са Холивуд, английски сериали, боливудски сериали, сериали на хинди, жанр, горещи сериали, еротични и други.

Положителните аспекти на YoMovies включват огромния избор на съдържание, международните категории и липсата на изисквания за регистрация.

Най-големите недостатъци при използването на YoMovies включват досадните рекламни разположения и непотвърденото състояние.

VirusTotal сканиране (непроверен уебсайт):  Няма подозрителни файлове.

Вижте връзката по-долу за повече информация на уебсайта YoMovies, включително алтернативи.

Подробности и алтернативи за YoMovies

27.StreamM4u

Рефлекси: 

  • Месечни посетители: 23 000
  • Раздразнение от рекламата: 5
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .

Streamm4U предлага страхотен списък от филтри за класифициране на различни жанрове и категории.

Потребителите ще видят резервен източник под филма. Ако забележите, че вашият филм не се възпроизвежда с избрания от вас сървър, можете да използвате резервното копие като втора опция, за да го гледате.

Както при другите, може да се наложи да щракнете върху бутона за възпроизвеждане повече от веднъж, преди потокът да започне. Въпреки това, веднъж пуснати, няма буфериране или забавяне за почти всички заглавия в Streamm4U.

Най-големите предимства на Streamm4U включват неговите качествени функции за търсене, библиотека със съдържание и избор на категории.

Някои недостатъци на използването на Streamm4U са неговият непроверен статус, разположенията на рекламите и голям брой проксита.

Опитайте Surfshark без риск сега!

VirusTotal Scan (непроверен уебсайт) –   подозрителен файл.

28. Идиум

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 65 000
  • Раздразнение от рекламата: 0
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .
  • Официален уебсайт:  https://www.yidio.com

Yidio е по-нов сайт за стрийминг, който се различава от другите в този списък, като действа като търсачка за намиране на безплатни филми.

Трябва да се регистрирате за акаунт, но Yidio е чудесен инструмент, който помага на потребителите да намерят най-добрите безплатни филми, налични онлайн.

Предимствата от използването на сайта за стрийминг Yidio включват хостване на любимото ви съдържание, без реклами и безплатния план.

Някои недостатъци на Yidio включват липсата на хоствано съдържание и изискванията за регистрация.

Моля, посетете връзката по-долу, за да научите повече за Yidio.

Информация и подробности за Yidio

29.  HelloMovies

Рефлекси: 

  • Месечни посетители: 184 000
  • Раздразнение от рекламата: 6
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .

HiMovies е по-ново име в нашия списък с безплатни сайтове за стрийминг на филми за гледане на филми и телевизионни сериали онлайн.

Уебсайтът HiMovies обаче бързо започва да набира популярност сред общността за стрийминг поради своята библиотека от съдържание, възпроизвеждане и малко рекламни проблеми в сравнение с други сайтове за стрийминг.

HiMovies предоставя много предимства като отлична библиотека със съдържание, гладко сърфиране, възможности за HD стрийминг и без изисквания за регистрация.

Най-големите недостатъци на HiMovies включват досадните рекламни разположения и непроверения статус.

VirusTotal Scan (непроверен уебсайт):   четири подозрителни файла.

30.Сенник

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 171 000
  • Раздразнение от рекламата: 0
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .
  • Официален уебсайт:  https://www.kanopy.com

Kanopy е може би най-интересният безплатен сайт за стрийминг на филми в този списък, тъй като имате нужда от библиотечна карта от съвместима библиотека.

След като създадете успешно акаунт, ще имате достъп до хиляди филми, предоставени от Kanopy в различни категории.

Въпреки че изборът на съдържание е ограничен, най-хубавото на Kanopy е, че няма реклами по време на възпроизвеждане.

Други недостатъци на Kanopy включват изискването за регистрация и липсата на качествени връзки за стрийминг.

31. Пространствено движение

Рефлекси: 

  • Месечни посетители: 76 000
  • Раздразнение от рекламата: 6
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .

SpaceMov е друг сайт, който хоства 1080p видеоклипове за изживяване с висока разделителна способност. Има страхотно главно меню с опция за търсене по жанр, държава и др.

Една от най-добрите функции, които SpaceMov предлага, е описание и бутон „Гледайте трейлър“. Когато правите своя избор, често има множество налични източници за стрийминг.

Потребителите ще се насладят на SpaceMov за гледане на филми от всякакъв вид, поради което го включихме в нашия списък със сайтове за стрийминг на филми.

Предимствата на използването на SpaceMov се състоят в неговия пакетиран каталог със съдържание, без изисквания за регистрация и прост потребителски интерфейс.

Недостатъците на използването на SpaceMov включват неговия непроверен статус, досадни рекламни разположения и броя на дефектните проксита.

VirusTotal сканиране (непроверен уебсайт):  Няма подозрителни файлове.

32. MyBundleTV (SnagFilms)

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 6900
  • Раздразнение от рекламата: 0
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .

Първоначално известен като SnagFilms, новият и подобрен MyBundleTV служи като огромна база данни за намиране на милиони филми онлайн.

Този филмов уебсайт работи подобно на Yidio, тъй като и двете са търсачки, които помагат на посетителите да намерят любимите си филми.

MyBundle също помага на потребителите да намерят услуги за стрийминг за канали на живо с разбивки за тонове доставчици.

Предимствата от използването на уебсайта MyBundleTV включват организиране на любимото ви съдържание, без реклами и полезен безплатен план.

Някои недостатъци на MyBundleTV включват изисквания за регистрация и липса на хоствано съдържание.

Можете да видите връзката по-долу за повече информация относно закриването на MyBundleTV и SnagFilms.

Изключване на SnagFilms: Какво се случи

33. 123Студен

Рефлекси: 

  • Месечни посетители: 22 000
  • Раздразнение от рекламата: 6
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .

123Chill е по-ново име в нашия списък с безплатни сайтове за стрийминг на филми, който съдържа хиляди филми и телевизионни предавания.

Опитайте Surfshark без риск сега!

Този безплатен сайт за стрийминг на филми има страхотни категории, възпроизвеждане, съдържание, навигация и др.

Предимствата на уебсайта за стрийминг 123Chill включват неговия зашеметяващ потребителски интерфейс, каталог с качествено съдържание и избор на категории.

Недостатъците на 123Chill включват неговите реклами в целия уебсайт заедно с непотвърден статус.

VirusTotal сканиране (непроверен уебсайт):  Няма подозрителни файлове.

34. Интернет архив

Рефлекси:

  • Месечни посетители: 160 000
  • Раздразнение от рекламата: 0
  • Съвместим с VPN: Да. Работи перфектно с  VPN  .
  • Официален уебсайт:  https://archive.org

Интернет архивът е цифрова библиотека с нестопанска цел, съдържаща хиляди дигитални произведения, които са обществено достояние, включително филми, телевизионни предавания, музика, изображения, книги и др.

В Интернет архива ще намерите филми и телевизионни предавания от днес до средата на 20 век!

Други предимства от използването на Internet Archive включват неговата обширна библиотека със съдържание, интерфейс без реклами и проста навигация.

Най-големият недостатък на Internet Archive е ограниченото съдържание в сравнение с други сайтове за стрийминг в този списък.

Вижте връзката по-долу, която включва няколко филма, достъпни за обществено достояние в Интернет архива.

Анкета за най-добрите безплатни сайтове за стрийминг на филми – март 2023 г

Моля, помогнете ни да определим най-добрите сайтове за стрийминг на филми, представени на тази страница, като попълните анкетата по-долу. Трябва да гласувате, за да видите резултатите.

  • Кой е най-добрият сайт за стрийминг на филми? *
    •  cineb
    •  тръба
    •  AZMovies
    •  пращене
    •  123 Филми
    •  паунова телевизия
    •  SolarMovie
    •  Youtube
    •  Моят Фликсър
    •  Фрийви
    •  филми
    •  vumoo
    •  плексус
    •  ФилмиРадост
    •  плутон телевизия
    •  Да филми
    •  вуду
    •  канала Roku
    •  пуканки
    •  soap2day
    •  GoStream
    •  ActVid
    •  xumo
    •  Филмови звезди
    •  CineRise
    •  IMovies
    •  currentm4u
    •  yidio
    •  HelloMovies
    •  Сенници
    •  SpaceMov
    •  Моят пакет
    •  123студено
    •  интернет архив

Как да използвате безплатни сайтове за поточно предаване на филми на Firestick

Както беше посочено по-горе, сайтовете в този списък бяха специално избрани заради тяхната функционалност в различни платформи.

Въпреки че има стотици начини за гледане на филми чрез безплатни сайтове за стрийминг на филми, те работят перфектно на компютър, както и на устройства Amazon Fire TV и  Android TV Box  .

Към момента на писане най-популярният стрийминг стик е  Amazon Firestick 4K  .

Често потребителите купуват Firestick с надеждата да „отключат“ това устройство, за да  изтеглят приложения  и да получат неограничен достъп до стрийминг.

Чрез „странично зареждане“ можете да инсталирате приложения на трети страни, които ви позволяват да гледате филми, телевизионни предавания и други безплатно.

Използването на Firestick или Fire TV е чудесен ресурс за гледане на филми с помощта на различни приложения и добавки.

Въпреки че Firestick е перфектна опция за тези, които тепърва започват да режат кабели, има много други опции.

Както се вижда в нашето видео ръководство по-горе, ние ви показваме как да предавате поточно с безплатни сайтове за поточно предаване на филми на Fire TV Stick, Fire TV или Fire TV Cube.

Ако използвате устройство Firestick или Fire TV, Silk Browser може лесно да се инсталира от Amazon App Store.

С  браузъра Amazon Silk  на вашето устройство всички изброени по-горе сайтове ще възпроизвеждат всеки избран от вас филм или телевизионно предаване.

 TROYPOINT СЪВЕТ:   Имайте предвид, че много от тези безплатни сайтове за стрийминг на филми са пълни с реклами, имат ограничени опции за съдържание и може да изискват акаунти. Предлагам да разгледате нашите популярни ръководства по-долу за алтернативи.

Често задавани въпроси за сайтове за поточно предаване на безплатни филми

Кои са най-добрите безплатни сайтове за стрийминг на филми?

Най-добрите безплатни сайтове за стрийминг на филми включват Tubi, AZMovies, YouTube, Peacock TV, SolarMovie, Crackle, PopcornFlix, Vumoo и много други, които включихме в този списък.

Законни ли са безплатните сайтове за стрийминг на филми?

Да, посещението на безплатни сайтове за стрийминг на филми е законно, ако гледате обществено достояние филми и телевизионни предавания.

Безопасни ли са безплатните сайтове за стрийминг на филми?

Докато много безплатни сайтове за стрийминг на филми са безопасни за използване, има някои, които съдържат подозрителни файлове. Ние сканираме всеки уебсайт по-горе с VirusTotal и разглеждаме тяхната сигурност.

Имате ли нужда от VPN за безплатни сайтове за стрийминг на филми?

Да, наличието на VPN е задължително, ако използвате тези безплатни сайтове за стрийминг на филми. Това ще скрие вашите стрийминг дейности и ще ви предпази от оператори на уебсайтове, хакери и вашия интернет доставчик.

Ами ако ви хванат да използвате безплатни сайтове за стрийминг на филми?

Ако бъдете хванати да използвате безплатни сайтове за стрийминг на филми, за да гледате защитено с авторски права съдържание, може да се сблъскате с правни проблеми. TROYPOINT препоръчва да имате VPN, когато използвате безплатни сайтове за стрийминг на филми и гледате само съдържание, което е обществено достояние.

На кои сайтове мога да гледам безплатни филми без регистрация?

Някои сайтове за стрийминг на филми, които не изискват да се регистрирате за акаунт, включват YouTube, Crackle, Tubi, SolarMovie, Pluto TV, Yesmovies и Plex.

В тази публикация говорим за най-добрите страници за гледане на безплатни филми онлайн.

Contents show