Site-uri cu filme online gratuite

Top 10 site-uri cu filme online gratuite

Site-uri cu filme online gratuite: a fost o vreme când eram forțat fie să merg la cinema să văd filme, fie să le cumpăr din magazin. Ca să nu spun că am regretat acele vremuri, dar sunt foarte recunoscător că acum am mai multe de ales datorită comodității de a viziona filme chiar din confortul canapelei.

Există mai multe site-uri web de streaming pentru vizionarea de emisiuni TV, filme și documentare, dar nu toate merită să ai încredere în datele tale. Unele dintre ele sunt, de asemenea, site-uri ilegale.

Articolul de astăzi oferă o listă cu cele mai de încredere surse online pentru streaming de filme și emisiuni TV de diferite calități. Cele mai bune oferă subtitrări multilingve, mod deschis/întunecat, înregistrarea contului și o interfață de utilizator frumoasă.

Conturi De Netflix Gratis: Nume De Utilizator Și Parole

Toate au o interfață de utilizator simplă și frumoasă (cu excepția nr. 9 și 10) și un player media receptiv cu setări de volum, subtitrări și afișare, link-uri către pagini importante precum politica de confidențialitate și, uneori, reclame. Această listă nu include opțiuni evidente, cum ar fi  YouTube  sau  Amazon  , mai ales că nu au întotdeauna cele mai recente filme și emisiuni TV pe care ați putea fi interesat să le vizionați.

site-uri de streaming

StreamingSites  este o resursă gratuită care listează cele mai bune site-uri web de streaming din 2020. Cu acesta, veți găsi link-uri către site-uri gratuite și cu plată, unde puteți viziona seriale, anime, sport, animație și filme HD premium.

Are o interfață de utilizator frumoasă, ușor de utilizat, cu diverse site-uri sortate în funcție de calitate, iar dezvoltatorii au depus un efort suplimentar pentru ca clienții să se bucure de streaming gratuit, fără viruși și securizat.

Site-uri Steam

1. noks

NOXX  este un frumos site de streaming HD TV. Pe pagina principală, puteți alege din oricare dintre cele mai populare emisiuni TV sau puteți folosi meniul acestuia pentru a parcurge pagina cronologică și a vizualiza emisiunile în ordinea datelor de lansare. Puteți selecta opțiunea de vizualizare a meniului și apoi puteți filtra opțiunile de afișare în funcție de gen.

NOXX – Site de streaming de filme și emisiuni TV

2. wumu

Vumoo  este un site web gratuit de streaming de filme și emisiuni TV, cu o interfață de utilizator minimalistă. Utilizați-l accesând pagina „Filme” sau „Serial” sau utilizând caseta de căutare. Dezvoltatorii probabil că nu au văzut nevoia unei pagini de categorie, având în vedere caracteristica sa de căutare rapidă, care sugerează titluri disponibile în prezent pe măsură ce tastați în caseta de căutare.

Vumoo este un site de streaming de filme și emisiuni TV

3. urmăriți un film

LookMovie  este un site de streaming de filme și TV pentru a viziona filme la calitate înaltă sau scăzută, după caz. Puteți filtra filmele după an, gen, rating, data lansării sau rating IMDb. Afișează reclame ca o modalitate de a genera venituri, dar vă oferă și posibilitatea de a dona chiar și cu oricare dintre cele 6 criptomonede.

LookMovie este un site de streaming de filme și emisiuni TV

4. da filme

YesMovies  este un site web de streaming de filme cu un filtru robust și o funcție de clasificare care funcționează bine cu tema interfeței întunecate, deși cu reclame. Vă permite să filtrați filmele după anul lansării, numărul de vizionări, rating IMDb, gen, țară și calitate. Funcția mea preferată din YesMovies este capacitatea de a viziona filme și trailere de emisiuni TV în HD.

YesMovies – Site de streaming de filme și emisiuni TV

5. filme

Fmovies  oferă utilizatorilor aproape orice film disponibil de orice calitate. Are o interfață de utilizator frumoasă (în ciuda reclamelor) și o temă colorată cu opțiunea pentru utilizatori de a-și crea un cont pentru a fi la curent cu cele mai recente postări.

Filmele sale sunt organizate pe gen, anime, țară, anul lansării, cele mai vizionate și lista AZ. Puteți solicita și filme și seriale care nu sunt încă pe site.

Fmovies – Site de streaming pentru filme și emisiuni TV

6. filme

Cmovies  este unul dintre cele mai bine planificate site-uri de streaming din această listă datorită interfeței sale de utilizator asemănătoare Netflix. Conține filme și emisiuni TV de diferite calități, de la cameră la TS și HD, și vă puteți crea un cont pentru a urmări noile postări.

Puteți filtra filmele după gen, țară sau evaluare IMDb. La fel ca Fmovies, puteți solicita filme care vă interesează și care nu sunt încă pe site.

cmovies – Site de streaming de filme și emisiuni TV

7. cinema bucuria

MoviesJoy  vă permite să vizionați filme și seriale online gratuit, fără reclame intruzive. Are o interfață de utilizator plăcută, cu o pagină de pornire care conține o listă de filme și seriale grupate în funcție de momentul în care au fost adăugate, un episod recent de emisiune TV, cele mai recente filme și filme viitoare pentru anul.

De asemenea, are un meniu bogat care permite utilizatorilor să răsfoiască filme după gen, țară, an, evaluare IMDB și opțiunea de a înregistra un cont de utilizator.

MoviesJoy – Site de streaming pentru filme și emisiuni TV

8. azmovies

AZMovies  conține toate cele mai recente filme la calitate de streaming HD. Pe pagina principală, puteți selecta oricare dintre filmele adăugate recent sau puteți filtra filmele după gen sau an. Dacă preferați să sari direct la cele mai populare filme de pe Internet, faceți clic pe linkul „Favorite”.

AZMovies – site de streaming de filme și emisiuni TV

9. soap2day

Soap2Day  este un site web popular pentru vizionarea de filme și seriale fără a fi nevoie să creați un cont sau să vă faceți griji cu privire la anunțurile pop-up enervante. Este unul dintre puținele site-uri web care nu se concentrează doar pe filme și emisiuni TV, deoarece are un link către emisiuni sportive precum Playoff-urile NBA 2019 și Cupa Mondială 2018 în meniul său.

Nu are un filtru robust ca alte site-uri, dar puteți căuta intrări după titlu, regizori sau actori.

Soap2Day – Site de streaming de filme și emisiuni TV

10. yui tv

Yify TV (Ymovies)  este un site web gratuit de streaming de filme găzduit de popularul sef torrent de filme YTS. Are cea mai neconvențională schemă de listare dintre oricare dintre celelalte site-uri de pe această listă, dar s-ar putea să o găsești ingenioasă, deoarece aveți cele mai probabile opțiuni de căutare și filtrare prezentate pe ecran.

Are o funcție de căutare robustă care utilizează o gamă de filtre combinate cu mai multe opțiuni de gen și capacitatea de a vizualiza filme într-un format de listă sau grilă.

Yify TV – Site de streaming de filme și emisiuni TV

11. flixtor

FlixTor  este o altă platformă excelentă pentru a reda filme și seriale gratuit, în special datorită interfeței sale minimaliste cu utilizatorul și a navigării ușoare.

Intrările sale sunt clasificate în filme, seriale și anime și, desigur, utilizatorii își pot înregistra un cont și pot face cereri pentru filme/seriale,

Aburând filme Flixtor

12.123 film

123Movies  este un nou site excelent pentru streaming de seriale și filme de toate tipurile. Se mândrește cu o interfață de utilizator simplă în modul întunecat, cu filme și emisiuni TV frumos grupate pe pagina principală.

Pe lângă meniul lor, utilizatorii pot căuta după cuvinte cheie, pot răsfoi după gen, anul de lansare, titluri prezentate și cele mai recente episoade lansate.

123Filme – Filme în flux

negarea răspunderii

Am verificat că toate site-urile web de mai sus sunt legale în regiunea mea, dar nu pot garanta că se află în regiunea dvs. Prin urmare, este important să verificați și să vă asigurați că nu încălcați nicio lege care vă guvernează înainte de a utiliza aceste site-uri.

Pe de altă parte, știm că există țări cu legi restrictive, indiferent de calitatea produsului, așa că trebuie să utilizați un serviciu VPN de încredere numit „Ivacy VPN” pentru a vă proteja nu numai identitatea și confidențialitatea online, ci și pentru a oferi ai acces la orice site cu geoblocking.