besplatno gledanje filmova online

Top 10 Web Stranica Za Besplatno Gledanje Filmova Online

Besplatno gledanje filmova online: Donji popis će vam pružiti web-mjesta za gledanje besplatnih filmova na mreži za sve vaše potrebe gledanja.

Korištenje dolje navedenih web-mjesta najbolji je način za strujanje besplatnih filmova, TV emisija i raznih drugih sadržaja.

Besplatni Netflix Računi I Lozinke

Pretražili smo web u potrazi za najboljim mogućim opcijama i rangirali ih na temelju različitih kriterija, uključujući neugodnost oglasa i drugo.

Najbolje stranice za gledanje besplatnih filmova online uključuju:

  • cijev
  • AZMovies
  • Pucketanje
  • 123Filmovi
  • Paun TV
  • solarni filmovi
  • Youtube
  • i mnogi drugi koji se nalaze na ovom popisu

Postoji mnogo načina za besplatno gledanje filmova, a ovaj post sadrži neke od najpopularnijih web stranica za strujanje.

Dok popis u nastavku sadrži  web stranice za besplatne filmove  , one se mogu koristiti na mnogo različitih uređaja osim računala ili prijenosnog računala.

Najpopularniji uređaj za streaming filmova i TV emisija je Amazon Firestick. 

Ove stranice neće samo pružati načine za strujanje filmova, već i TV emisija i dokumentaraca.

Neka od tih mjesta ista su mjesta koja koriste razni  Kodi dodaci  i besplatne aplikacije za strujanje za pronalaženje filmova i TV emisija. Kada koristite ove stranice, idete izravno na izvor.

Sljedeći popis posljednji je put ažuriran u petak, 10. ožujka 2023

Želimo čuti vaše mišljenje! Glasujte pomoću ankete ispod našeg popisa da nam kažete  koje je vaše omiljeno besplatno web mjesto za streaming filmova?

Najbolja besplatna web mjesta za strujanje filmova – Brzi popis

Web stranice s najboljim besplatnim filmovima - brzi popis

U vrijeme pisanja ovog članka, sva dolje navedena web mjesta su pokrenuta i dostupna za korištenje.

Ovaj se popis uvijek ažurira s najboljim načinima za besplatno gledanje filmova tako da uvijek znate najbolje opcije.

Nastavite čitati ispod ovog brzog popisa kako biste saznali više o svakom besplatnom web mjestu za streaming filmova, uključujući  službene poveznice.

Evo popisa stranica za besplatno gledanje filmova na mreži:

1.  Cineb –  Cineb se nalazi na našem popisu besplatnih web stranica za streaming filmova kao novija web stranica za streaming za scenu koja je brzo stekla popularnost među rezačima kabela.
2.  Tubi:  Tubi je postao vrlo popularna web stranica za besplatno gledanje filmova i TV emisija bez pretplate.
3.  AZMovies:  AZMovies je dugogodišnja i popularna web stranica za streaming na ovom popisu.
4.  Crackle:  Sony Crackle je popularna stranica za strujanje koja sadrži opsežan popis filmova, TV emisija i originalnog programa.
5.123 Filmovi  : 123Movies jedno je od najstarijih i najpopularnijih filmskih mjesta na ovom popisu.
6.  Peacock TV: Peacock TV nudi nekoliko besplatnih filmova, TV emisija i kanala uživo na izbor, čak i sa svojim besplatnim planom.
7.  SolarMovie:  SolarMovie je etablirana stranica za filmove i TV emisije koja pruža mnoštvo visokokvalitetnih poveznica.
8.  YouTube –  Mnogi YouTuberi ne znaju da YouTube također nudi tisuće besplatnih filmova u raznim žanrovima.
9.MyFlixer  : Ne postoje samo filmovi za gledanje, već MyFlixer također ima mnoštvo naslova TV emisija koje je potpuno besplatno za strujanje.
10.  Freevee (bivši IMDb TV):  Freevee je Amazonova web stranica/aplikacija za streaming koja nudi besplatan sadržaj uključujući filmove i TV emisije za gledanje.
11.  FM filmovi: FMovies je još jedan veliki favorit kada su u pitanju stranice za streaming. Ova stranica sadrži najnovije filmove i TV emisije u različitim video kvalitetama.
12.  Vumoo –  Vumoo ima korisničko sučelje i odlična je web stranica za gledanje filmova i TV serija.
13.Plex  : Vjerovali ili ne, Plex Media Server sada isporučuje besplatne filmove, TV emisije i TV uživo na bilo kojem uređaju spojenom na internet.
14.  MoviesJoy –  Web stranica MoviesJoy nudi korisnu mogućnost pretraživanja i također uključuje popularne filmove i TV emisije.
15.  Pluto TV:  Najpoznatiji po svojoj TV ponudi uživo, Pluto TV ima tisuće besplatnih filmova na zahtjev u raznim kategorijama.
16.  YesMovies: Čisto sučelje čini YesMovies omiljenim među streamerima diljem svijeta.
17.  Voodoo: Vudu je internetska usluga streaminga videa na zahtjev (VOD) koja nudi besplatne i plaćene opcije za pristup tisućama filmova i TV emisija.
18.  GoStream:  GoStream je brzo mjesto za zapošljavanje s gomilom sadržaja za besplatno gledanje filmova. Veze su dostupne u HD-u i automatska reprodukcija kada je odabrana.
19.  PopcornFlix:  PopcornFlix je besplatna usluga za streaming koja sadrži više od 1500 filmova u kategorijama obiteljskih, akcijskih, komedija, horora, stranih i više.
20.  Soap2Day:  Soap2Day je jedno od najpopularnijih imena kada su u pitanju stranice za besplatno gledanje filmova u posljednjih nekoliko godina.
dvadeset i jedan. Roku kanal:  Roku kanal postao je popularan servis za streaming besplatnih filmova i TV serija na mreži.
22.  ActVid:  ActVid je noviji dodatak našem popisu besplatnih stranica za streaming filmova koji postaje popularan naziv među rezačima kabela.
23.  XUMO TV:  XUMO nudi tisuće besplatnih VOD naslova, uz stotine kanala uživo.
24.  MovieStars:  Moviestars je novija stranica za streaming na ovom popisu koja ima ogromnu biblioteku filmskog sadržaja.
25.FilmRise  : FilmRise je web stranica za streaming filmova i TV emisija koja je nabavila više od 20 000 naslova za gledanje.
26.  YoPelículas: YoMovies je još jedan novi dodatak našem popisu besplatnih stranica za streaming filmova koje je sve popularnije ime u ovom prostoru.
27.  Streamm4u:  Streamm4U nudi sjajan popis filtara za klasifikaciju različitih žanrova i kategorija.
28.  Yidio:  Yidio je novija stranica za streaming koja se izdvaja od ostalih na ovom popisu jer djeluje kao tražilica za pronalaženje besplatnih filmova.
29.HiMovies  : HiMovies je novije web mjesto za streaming na ovom popisu za gledanje filmova i TV serija na mreži.
30.  Kanopy:  Kanopy je nedvojbeno najzanimljivija besplatna stranica za streaming filmova na ovom popisu, budući da vam je potrebna knjižnična kartica iz kompatibilne knjižnice.
31.  Space Movement: SpaceMov je još jedno mjesto koje nudi 1080p videozapise za iskustvo visoke razlučivosti.
32.  MyBundle (bivši SnagFilms):  Izvorno poznat kao SnagFilms, novi i poboljšani MyBundleTV služi kao ogromna baza podataka za pronalaženje milijuna filmova na internetu.
33.  123 Ohladiti: 123Chill je novija web stranica za streaming na našem popisu koja sadrži tisuće filmova i TV emisija.
34.  Internetska arhiva:  Internetska arhiva je neprofitna digitalna knjižnica koja sadrži tisuće digitalnih radova u javnoj domeni, uključujući filmove, TV emisije, glazbu, slike, knjige i još mnogo toga.

Jesu li stranice za besplatno gledanje filmova sigurne?

Mnoga od dolje navedenih mjesta za besplatno strujanje filmova dolaze sa službenih platformi, što znači da su sigurni za pristup i korištenje.

Međutim, postoje i “neprovjerene” opcije koje mogu sadržavati zlonamjerni softver ili sumnjive datoteke.

Skenirali smo sve neprovjerene izvore u nastavku pomoću  aplikacije VirusTotal  da vidimo koliko su sigurni za korištenje.

TROYPOINT SAVJET:  Najbolji način da osigurate svoju sigurnost kada koristite neprovjerene web stranice je  VPN  .

Korištenje VPN-a zaštitit će vas od hakera, neprovjerenih operatera web stranica, ISP-ova i drugih loših aktera.

Naš   br. 1 VPN   nudi značajku CleanWeb koja   će blokirati dosadne oglase i zlonamjerni softver   kada posjetite ove stranice.

VPN će vam omogućiti anonimnu internetsku vezu dok gledate filmove s neprovjerenih web stranica.

To detaljno prikazujemo u našem video vodiču u nastavku, koji preporučamo da pogledate prije streaminga sadržaja s besplatnom filmskom web lokacijom.

Korisnici mogu instalirati našu #1 ocijenjenu VPN aplikaciju na bilo koji uređaj koji žele, uključujući Windows PC, Firestick, Android telefon/tablet i više.

Jesu li stranice za besplatno gledanje filmova legalne?

Nemoguće je za TROYPOINT utvrditi zakonitost besplatnih stranica i aplikacija za streaming filmova.

Korisnici uvijek mogu pristupiti naslovima koji su besplatno dostupni u   javnoj domeni  i to je ono što preporučujemo.

Radovi poput ovog nisu zaštićeni zakonima o autorskim pravima i mogu se preuzimati, strujati i dijeliti bez ikakvih pravnih posljedica.

Zaključno, krajnji korisnik je odgovoran za sve sadržaje kojima pristupa putem neprovjerenih web stranica.

Važna napomena:  Ne povezujemo se s neprovjerenim stranicama za streaming filmova jer ne znamo jesu li pravilno licencirane. Google pretraživanje vaš je prijatelj ako želite saznati više o dolje opisanim web stranicama.

Najbolje besplatne stranice za strujanje filmova: ožujak 2023

Ove opcije strujanja rangirali smo na temelju sljedećih kriterija:

  • Korisničko sučelje
  • Mjesečni posjetitelji
  • dostupan sadržaj
  • Smetnje oglašavanja (skala od 1 do 10, gdje je 10 najgore)
  • VPN-kompatibilan

1. Cineb  _

Refleksi:

  • Mjesečni broj posjetitelja: 221.000
  • Nerviranje oglasa: 4
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .

Cineb je na vrhu našeg popisa besplatnih web stranica za streaming filmova kao novija web stranica na sceni koja je brzo stekla popularnost među rezačima kabela.

Kategorije koje se nalaze na ovoj stranici sastoje se od Početna, Top IMDB, Filmovi, TV emisije, Žanr i Država.

Neke od pogodnosti koje nudi Cineb uključuju izvrstan izbor sadržaja, kvalitetu veze i iskustvo reprodukcije koje je nadmašilo naša očekivanja!

Korisnici će se susresti s oglasima, no oni se mogu lako ukloniti značajkom CleanWeb koju prikazujemo u videu u nastavku.

VirusTotal skeniranje (nepotvrđeno web mjesto):  Nema sumnjivih datoteka.

Posjetite vezu u nastavku za više informacija o Cineb web stranici za streaming.

Cineb detalji i alternative

2. Cijev

Refleksi:

  • Mjesečni broj posjetitelja: 1.500.000
  • Nerviranje oglasa: 4
  • Kompatibilan s VPN-om: Da. Savršeno radi s  VPN-om
  • Službena stranica:  https://tubitv.com

Tubi je postao vrlo popularan streaming servis za koji nije potrebna pretplata. Tubi ima izvrsnu aplikaciju, a ima i jednu od najboljih stranica za besplatno gledanje filmova.

Ova stranica nudi tisuće besplatnih filmova i TV emisija, ali kao i mnoge druge na ovom popisu, podržana je oglasima.

Ostale prednosti usluge Tubi uključuju jednostavnost korištenja, odlično sučelje web stranice, mogućnosti HD streaminga, kompatibilnost s mobilnim uređajima i još mnogo toga.

Neki nedostaci stranice Tubi uključuju nedostatak popularnog sadržaja, oglase tijekom igranja i dostupno je samo u određenim regijama svijeta.

Tubi je također dostupan kao aplikacija na Amazon App Storeu, Roku kanalu, Apple App Storeu i Google Play Storeu.

Pogledajte naš vodič kako biste saznali više o Tubiju.

Kako instalirati Tubi aplikaciju

3.   A-Z filmovi

Refleksi:

  • Mjesečni broj posjetitelja  :  500.000
  • Nerviranje oglasa: 6
  • Kompatibilan s VPN-om: Da. Savršeno radi s  VPN-om

AZMovies jedno je od najpopularnijih mjesta za besplatno gledanje filmova na ovom popisu. Izvrsna kolekcija filmova dostupna je u izvrsnim kvalitetama strujanja, uključujući 1080p i 720p.

Slogan web stranice glasi: “Ovdje gledajte svoje omiljene filmove bez ograničenja, samo odaberite film koji vam se sviđa i uživajte! Besplatno je i uvijek će biti.” Pogledajte AZMovies danas!

Druge prednosti web stranice AZMovies uključuju širok izbor filmova, jednostavan dizajn web stranice, kompatibilnost s mobilnim uređajima, mogućnosti HD streaminga i još mnogo toga.

Neki nedostaci stranice AZMovies uključuju učestalost oglasa, nema TV serija, a značajke pretraživanja mogle bi se poboljšati.

VirusTotal Scan (nepotvrđeno web mjesto) –  sumnjiva datoteka.

Molimo pogledajte poveznicu u nastavku za više informacija o web stranici AZMovies.

AZMovies detalji i alternative

4. Krckanje

Refleksi:

  • Mjesečni broj posjetitelja: 276.000
  • Nerviranje oglasa: 4
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .
  • Službena web stranica:  https://www.crackle.com

Sony Crackle je popularna besplatna web stranica za streaming filmova koja sadrži opsežan popis filmova, TV emisija i originalnog programa.

Zbog njegove biblioteke kvalitetnog sadržaja, strujanja i još mnogo toga, uključili smo Crackle na naš popis najboljih  besplatnih usluga strujanja  .

Neki od filmova koje Crackle nudi besplatno uključuju  Spidermana  , Cold Pursuit, The Whistleblower i mnoge druge.

Ostale prednosti Cracke web stranice za strujanje uključuju glatku reprodukciju, jednostavno sučelje web stranice, mogućnosti HD streaminga, kompatibilnost s mobilnim uređajima i još mnogo toga.

Nedostaci korištenja usluge Crackle su nedostatak popularnog sadržaja, reklame tijekom reprodukcije, a dostupna je samo u određenim dijelovima svijeta.

Crackle također dolazi u obliku aplikacije koja je dostupna za instalaciju na različitim uređajima.

Međutim, postoji i nekoliko reklama na ovoj aplikaciji, budući da se radi o mreži koja podržava oglase.

Kako instalirati aplikaciju Crackle

5.123 Filmovi _

Refleksi:

  • Mjesečni broj posjetitelja: 1.900.000
  • Nerviranje oglasa: 7
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .

123Movies jedno je od najstarijih i najpopularnijih mjesta za besplatno gledanje filmova na ovom popisu. Filmovi su dostupni u 1080p i emitiraju se bez ili bez oglasa ili skočnih prozora.

Početna stranica ove stranice iznimno je jednostavna sa samo trakom za pretraživanje i opcijama popisa kategorija. Nakon što odaberete svoj film, možda ćete morati pritisnuti gumb za reprodukciju više puta da biste započeli, ali to nije uvijek slučaj.

Isprobajte Surfshark bez rizika sada!

Prednosti web-mjesta 123Movies uključuju njegovu impresivnu biblioteku sadržaja, opcije HD streaminga, raznolikost kategorija, korisničko sučelje i još mnogo toga.

Neki nedostaci korištenja 123Movies su dosadni oglasi, broj proxy proxyja i neprovjereni status.

VirusTotal Scan (nepotvrđeno web mjesto) –   sumnjiva datoteka.

Pogledajte naš vodič u nastavku da biste saznali kako sigurno koristiti 123Movies na svim popularnim uređajima za strujanje.

123Filmovi Detalji i informacije

6.PeacockTV _

Refleksi:

Peacock TV je nova NBC-jeva platforma za strujanje koja je službeno pokrenuta 15. srpnja 2020. Ovo web mjesto za strujanje sadrži razne besplatne filmove, TV emisije i kanale uživo na izbor.

Impresivna biblioteka sadržaja, glatka reprodukcija i besplatni plan neki su od razloga zašto je Peacock TV već stekao milijune pretplatnika od svog pokretanja.

Peacock TV također je dostupan kao aplikacija za instalaciju i sadrži mnoge od najboljih  besplatnih filmova  današnjice.

Korisnici imaju opcije besplatnog strujanja kao i opcije koje se plaćaju. Također imaju ekskluzivan  WWE sadržaj  .

Najbolji dijelovi korištenja Peacock TV-a uključuju njegov ekskluzivni NBC sadržaj, odlično korisničko sučelje, kompatibilnost uređaja i još mnogo toga.

Najveći nedostatak korištenja Peacock TV-a je blokiranje VPN-ova i drugih proxyja. Ako se nalazite u nepodržanoj regiji, ne možete koristiti ovu uslugu.

Pogledajte naš vodič za Peacock u nastavku za više informacija i kako instalirati aplikaciju na bilo koji uređaj.

Kako instalirati aplikaciju Peacock TV

7.Solarni film _

Refleksi:

  • Mjesečni broj posjetitelja: 375.000
  • Nerviranje oglasa: 6
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .

SolarMovie je još jedno popularno ime kada su u pitanju stranice za besplatno gledanje filmova. Ima mnoštvo visokokvalitetnih veza i čak omogućuje korisnicima da se prijave za ažuriranja i više.

Uz SolarMovie, možete jednostavno filtrirati prema kategoriji, uključujući žanr i zemlju, za personalizirano iskustvo strujanja.

Neke prednosti korištenja SolarMoviea uključuju njegovu biblioteku paketnog sadržaja, mogućnosti HD streaminga, bez registracije, kompatibilnost s mobilnim uređajima i više.

Neki nedostaci korištenja web stranice SolarMovie uključuju dosadne oglase, nevjerojatan dizajn i broj proxy poslužitelja koji lebde online.

Pojedinosti i informacije o SolarMovieu

VirusTotal Scan (neprovjereno web mjesto):  Nisu pronađene sumnjive datoteke.

8.youtube

Refleksi:

YouTube je možda najpopularnija dostupna stranica za besplatno mrežno strujanje videa. Međutim, mnogi korisnici nisu svjesni da YouTube također nudi tisuće besplatnih filmova u različitim žanrovima.

Iako se možete prijaviti sa svojim Google računom, jedan od najboljih dijelova gledanja besplatnih filmova na YouTubeu je to što se ne morate prijaviti.

Nedavno je YouTube najavio  novu liniju besplatnih filmova i TV emisija  koji su 100% besplatni.

Druge prednosti streaminga besplatnih filmova na YouTubeu uključuju jednostavnost upotrebe, odlično sučelje web stranice, kompatibilnost s mobilnim uređajima i još mnogo toga.

Neki od nedostataka gledanja filmova na YouTubeu uključuju nedostatak popularnog sadržaja i dosadne oglase usred reprodukcije.

Predlažem da pogledate vodič u nastavku da biste gledali YouTube bez oglasa na bilo kojem uređaju za strujanje.

Kako gledati YouTube bez reklama

9. Moj Flixer

Refleksi:

  • Mjesečni broj posjetitelja: 637.000
  • Nerviranje oglasa: 6
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .

Korisnici će pronaći mnoštvo naslova za strujanje na popularnoj web stranici MyFlixer. Ovo radi na sličan način kao nekoć popularni  Putlocker  .

Ne postoje samo filmovi za gledanje, već MyFlixer ima i mnoštvo naslova TV emisija dostupnih potpuno besplatno.

S mnoštvom kategorija i HD opcija, MyFlixer je izvrstan dodatak ovom izvoru besplatnih stranica za streaming filmova.

Prednosti MyFlixera sastoje se od njegovog elegantnog korisničkog sučelja, biblioteke pakiranog sadržaja i mogućnosti HD streaminga.

Isprobajte Surfshark bez rizika sada!

Loše strane korištenja MyFlixera uključuju položaje oglasa i nepotvrđeni status.

VirusTotal Scan (nepotvrđeno web mjesto):  šest sumnjivih datoteka.

Pogledajte naš vodič u nastavku da biste saznali više o web stranici MyFlixer.

MyFlixer detalji i alternative

10. Freevee (bivši IMDb)

Refleksi:

Freevee je Amazonova web stranica/aplikacija za streaming koja nudi besplatan sadržaj uključujući filmove i TV emisije za gledanje.

To je rebrand nekada popularne IMDb TV web stranice koja je služila istoj svrsi. Freevee predstavlja mnoge iste značajke i opcije kao IMBb TV u elegantnom novom sučelju.

Možete birati između mnoštva kategorija, uključujući opcije uživo koje su sada dostupne unutar aplikacije.

Prednosti korištenja Freeveea uključuju njegovu biblioteku besplatnog sadržaja, jednostavnost korištenja s Amazon računom i kompatibilnost uređaja.

Neki nedostaci Freeveea su njegova ograničenja sadržaja, oglasi tijekom igranja i određena geografska ograničenja.

U nastavku pogledajte naš puni vodič za Freevee kako biste saznali više o Amazonovoj novoj rebrendiranoj usluzi.

Freevee detalji i informacije

11. Filmovi

Refleksi:

  • Mjesečni broj posjetitelja: 1.500.000
  • Nerviranje oglasa: 6
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .

FMovies je još jedan veliki favorit kada je riječ o stranicama za besplatni streaming filmova. Ova stranica sadrži najnovije filmove i TV emisije u različitim video kvalitetama.

Web stranica FMovies sadrži VOD sadržaj kategoriziran prema datumu izdanja, žanru, zemlji, animeu, najgledanijem i ostalom.

FMovies također ima nekoliko zrcalnih stranica, ali korištenje bilo kojeg od njihovih URL-ova iznad automatski će vas preusmjeriti na njihovu stranicu uživo.

Neke prednosti korištenja FMoviesa uključuju njegovu bogatu biblioteku sadržaja, jednostavno sučelje, odabir kategorije i HD reprodukciju.

Loše strane korištenja FMoviesa uključuju njihov dosadan položaj oglasa i nepotvrđeni status.

VirusTotal Scan (nepotvrđeno web mjesto) –  sumnjiva datoteka.

Pogledajte vodič u nastavku da biste saznali više o FMoviesu i kako gledati filmove na bilo kojem uređaju.

Detalji i informacije o filmu

12. Vumoo

Refleksi:

  • Mjesečni broj posjetitelja: 311.000
  • Nerviranje oglasa: 6
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .

Vumoo ima korisničko sučelje i odlična je web stranica za gledanje filmova i TV serija.

Niža učestalost oglasa i glatka reprodukcija čine Vumoo izvrsnim dodatkom našem popisu besplatnih stranica za streaming filmova.

Prednosti korištenja Vumoo stranica za strujanje uključuju glatku reprodukciju, impresivnu biblioteku sadržaja, korisničko sučelje i još mnogo toga.

Neki nedostaci Vumooa uključuju njegove oglase, nepotvrđeni status i mali broj kategorija.

VirusTotal skeniranje (nepotvrđeno web mjesto):  Nema sumnjivih datoteka.

13. pleksus

Refleksi:

  • Mjesečni broj posjetitelja: 911.000
  • Nerviranje oglasa: 5
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .
  • Službena web stranica:  https://app.plex.tv/desktop

Vjerovali ili ne, Plex Media Server sada isporučuje besplatne filmove, TV emisije i TV uživo na bilo kojem uređaju spojenom na internet.

Najbolji dio je to što vam čak nije potreban račun za strujanje ovog besplatnog sadržaja!

Plex je izvorno postao popularan zahvaljujući  torrentiranju  , ali sada tisuće ljudi pristupa besplatnim filmovima na zahtjev.

Neke od prednosti korištenja Plexa uključuju njegove ugrađene značajke medijskog poslužitelja, glatku reprodukciju, kompatibilnost uređaja i odlično korisničko sučelje.

Loše strane strujanja filmova na Plexu su njegova ograničena biblioteka sadržaja i oglasi.

Pogledajte naš vodič za Plex Media Server u nastavku da biste gledali besplatne filmove na ovoj platformi i sve što trebate znati.

Isprobajte Surfshark bez rizika sada!

Vodič za Plex Media Server

14. FilmoviRadost

Refleksi:

  • Mjesečni broj posjetitelja: 634.000
  • Nerviranje oglasa: 6
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .

MoviesJoy je nezaobilazan na našem popisu besplatnih stranica za streaming filmova. Ova web stranica nudi jednostavnu traku za pretraživanje i popularne filmove i TV emisije.

Ako želite pretraživati ​​sadržaj, također možete birati iz različitih kategorija, uključujući žanr, državu i još mnogo toga.

Veze su dostupne u 1080p HD i reproduciraju se iznimno brzo. Međutim, možda ćete morati zatvoriti neke oglase prije reprodukcije odabranog sadržaja.

Prednosti korištenja MoviesJoy sastoje se od sveobuhvatne biblioteke sadržaja, izvrsnih značajki pretraživanja, kategorija i navigacije web-stranice.

Nedostaci korištenja web stranice MoviesJoy uključuju dosadne položaje oglasa i nepotvrđeni status.

VirusTotal Scan (nepotvrđeno web mjesto) –  sumnjiva datoteka.

15. Pluton TV

Refleksi:

  • Mjesečni broj posjetitelja: 980.000
  • Nerviranje oglasa: 5
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .
  • Službena stranica:  https://pluto.tv/on-demand

Najpoznatiji po svojoj TV ponudi uživo, Pluto TV nudi tisuće besplatnih filmova na zahtjev u raznim kategorijama.

Korisnici mogu streamati besplatne filmove na Pluto TV-u koristeći bilo koji web preglednik ili mogu instalirati aplikaciju na bilo koji uređaj za streamanje kao što su Firestick, Roku, iOS, Android i drugi.

Prednosti korištenja Pluto TV-a uključuju glatku reprodukciju, kanale uživo uz VOD sadržaj i impresivno korisničko sučelje.

Loše strane korištenja Pluto TV-a uključuju ograničen izbor sadržaja i oglasa tijekom igranja.

Pogledajte naš vodič u nastavku da biste saznali više o Pluto TV-u i kako instalirati aplikaciju na više uređaja.  

Kako instalirati Pluto TV

16. Da Filmovi

Refleksi:

  • Mjesečni broj posjetitelja: 560.000
  • Nerviranje oglasa: 7
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .

Čisto sučelje čini YesMovies omiljenim među ljubiteljima besplatnih stranica za streaming filmova.

Možete koristiti jednostavan alat za pretraživanje ako točno znate što želite gledati ili možete kliknuti na kategoriju Filmovi/TV emisije na vrhu stranice za jednostavnu navigaciju.

Još jedna sjajna značajka koju YesMovies nudi je kartica s vijestima koja sadrži mnoštvo aktualnih događaja iz filmova i TV emisija kako biste bili u tijeku.

Gledanje filma malo je zahtjevno, jer ćete možda morati kliknuti gumb za reprodukciju i gumb za ostanak ovdje više puta, ali veze su obično u visokoj razlučivosti za nevjerojatno iskustvo strujanja.

Prednosti korištenja besplatnog mjesta za streaming filmova YesMovies uključuju njegov ogroman katalog sadržaja, mogućnosti HD streaminga i značajke pretraživanja.

Loše strane korištenja YesMoviesa uključuju njegov nepotvrđeni status i dosadne položaje oglasa na web stranici.

VirusTotal Scan (nepotvrđeno web mjesto) –  sumnjiva datoteka.

Pogledajte vodič u nastavku da biste saznali više o YesMoviesu i kako strujati s bilo kojeg uređaja.

Pojedinosti i informacije o YesMovies

17. Voodoo

Refleksi:

  • Mjesečni broj posjetitelja: 564.000
  • Nerviranje oglasa: 5
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .
  • Službena web stranica:  https://www.vudu.com

Vudu je internetska usluga streaminga videa na zahtjev (VOD) koja nudi besplatne i plaćene opcije za pristup tisućama filmova i TV emisija.

Njegova besplatna verzija zove se “Movies On Us”, ali uključuje oglase. Iako Vudu zahtijeva račun za korištenje, ne zahtijevaju mjesečnu pretplatu.

Vudu je također dostupan kao aplikacija za instaliranje na mnogim uređajima. Prednosti gledanja filmova na Vuduu sastoje se od glatkog korisničkog sučelja, kompatibilnosti s aplikacijama i jednostavnosti korištenja.

Loše strane korištenja Vudua uključuju ograničen izbor sadržaja i oglasa tijekom reprodukcije filmova.

Više informacija potražite u našem vodiču u nastavku.

Kako instalirati Vudu

18.  Kanal Roku

Refleksi:

Roku kanal postao je popularno besplatno web mjesto za gledanje filmova i TV serija na mreži.

Osim što je jedan od  najboljih kanala na Rokuu  , mnogi ne znaju da je ova platforma također dostupna za korištenje na bilo kojem uređaju za strujanje.

Isprobajte Surfshark bez rizika sada!

Neke prednosti kanala Roku su njegov katalog pristojnog sadržaja, nema zahtjeva za registraciju i jednostavnost korištenja na više uređaja.

Nedostaci kanala Roku uključuju oglase tijekom reprodukcije i geo-ograničenja u određenim dijelovima svijeta.

U nastavku pogledajte naš vodič za instaliranje aplikacije Roku Channel na Firestick, Fire TV i bilo koji Android uređaj.

Roku kanal na Firestick-u

19. PopcornFlix

Refleksi:

  • Mjesečni broj posjetitelja: 410.000
  • Nerviranje oglasa: 5
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .
  • Službena web stranica:  https://www.popcornflix.com

PopcornFlix je usluga vrijedna spomena na našem popisu besplatnih web stranica za streaming filmova koja se pojavila 2017.

Ova besplatna stranica za streaming filmova ima više od 1500 filmova u kategorijama obiteljskih, akcijskih, dokumentarnih, komedija, horora, stranih filmova i više.

Također ćete primijetiti da za korištenje PopcornFlixa nije potreban račun, što je velika prednost.

Glavne prednosti korištenja PopcornFlixa uključuju njegovu pristojnu biblioteku filmova, obnovljeno sučelje i manje oglasa u usporedbi s drugim web stranicama.

Neki nedostaci PopcornFlixa uključuju nedostatak TV emisija i oglasa tijekom reprodukcije sadržaja.

Pogledajte naš vodič za PopcornFlix ispod kako biste saznali više o ovoj besplatnoj usluzi strujanja.

Kako instalirati aplikaciju PopcornFlix

20.Soap2Day

Refleksi:

  • Mjesečni posjetitelji: 5.700.000
  • Nerviranje oglasa: 7
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .

Soap2Day jedno je od najpopularnijih imena kada je riječ o stranicama za besplatni streaming filmova posljednjih godina.

Izvorna domena Soap2Day ugašena je prije nekog vremena i od tada su razvijeni mnogi proxyji.

Prednosti stranice za strujanje Soap2Day uključuju njegovu prepunu biblioteku sadržaja, mogućnosti HD streaminga i izbor kategorija.

Najveći nedostaci web stranice Soap2Day uključuju neprovjereni status i dosadnu učestalost oglasa.

VirusTotal Scan (nepotvrđeno web mjesto) –  sumnjiva datoteka.

Pogledajte naš vodič kako biste saznali više o Soap2Day, alternativama i još mnogo toga.

Soap2Day detalji i alternative

21.  Emitiranje

Refleksi:

  • Mjesečni broj posjetitelja: 190.000
  • Nerviranje oglasa: 6
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .

GoStream je brzo radno web mjesto s mnoštvom sadržaja za besplatno strujanje filmova. Veze su dostupne u 720p rezoluciji i reproduciraju se automatski kada se odaberu.

Budući da je GoStream jednostavan za korištenje na bilo kojem uređaju, s ovom web stranicom nećete pogriješiti.

Prednosti GoStream web stranice sastoje se od odabira kategorija, mogućnosti HD streaminga i opsežne knjižnice sadržaja.

Najveće mane GoStreama uključuju neprovjereni status, oglase tijekom reprodukcije i odsutnost TV emisija.

VirusTotal skeniranje (nepotvrđeno web mjesto):  Nema sumnjivih datoteka.

Pogledajte poveznicu u nastavku za više informacija o web stranici GoStream.

GoStream detalji i informacije

22. ActVid

Refleksi:

  • Mjesečni broj posjetitelja: 163.000
  • Nerviranje oglasa: 7
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .

ActVid je noviji dodatak našem popisu besplatnih stranica za streaming filmova koji postaje popularan naziv među rezačima kabela.

Kategorije unutar ActVida su Top IMDb, Filmovi, TV emisije, Android aplikacija, Žanr, Država i Android aplikacija.

Pozitivne strane ActVida uključuju sveobuhvatnu biblioteku sadržaja, jednostavno korisničko sučelje i nikakve zahtjeve za registraciju.

Negativni aspekti korištenja ActVid-a su neprovjereni status i dosadni položaji oglasa.

VirusTotal Scan (nepotvrđeno web mjesto):

Isprobajte Surfshark bez rizika sada!

23.TV XUMO

Refleksi:

  • Mjesečni broj posjetitelja: 26.000
  • Nerviranje oglasa: 4
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .
  • Službena web stranica:  https://www.xumo.tv

XUMO TV je besplatna usluga koja je dostupna kao streaming usluga i kao web stranica.

XUMO ne samo da nudi tisuće besplatnih VOD naslova, već ima i stotine kanala uživo koje možete izabrati.

Zbog dodatnih značajki TV uživo, XUMO također možete pronaći na našem popisu  besplatnih IPTV aplikacija  .

Prednosti korištenja XUMO TV-a uključuju reprodukciju filmova i TV emisija jednim klikom, kanale uživo i glatku reprodukciju.

Neki nedostaci korištenja XUMO TV-a uključuju strukturu koju podržavaju oglasi i ograničen izbor sadržaja.

Koristite poveznicu u nastavku da biste saznali više o XUMO-u i kako instalirati aplikaciju.

Kako instalirati XUMO TV

24.  Filmske zvijezde

Refleksi:

  • Mjesečni broj posjetitelja: 8.100
  • Nerviranje oglasa: 5
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .

Moviestars postaje popularno ime na našem popisu besplatnih stranica za strujanje filmova koje sadrži ogromnu biblioteku filmskog sadržaja.

Iako ova stranica ima manje posjetitelja u usporedbi s drugima, očekujte da će Moviestars s vremenom dobiti zamah!

Neki od najboljih dijelova koje smo pronašli kod Moviestarsa ​​bili su niža učestalost oglasa, impresivan izbor filmova i jednostavna navigacija.

Negativni aspekti korištenja Moviestarsa ​​uključuju nedostatak TV serija i nepotvrđeni status.

VirusTotal Scan (nepotvrđeno web mjesto) –  sumnjiva datoteka.

25. Uspon filma

Refleksi:

  • Mjesečni broj posjetitelja: 17.000
  • Nerviranje oglasa: 5
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .
  • Službena stranica:  https://filmrise.com

FilmRise je web stranica za streaming filmova i TV emisija koja je nabavila više od 20 000 naslova za gledanje. Ovo je postalo poznato po velikoj kolekciji klasičnih filmova.

FilmRise je dostupan kao aplikacija za instaliranje na raznim uređajima, uključujući Firestick/Fire TV, Roku, Android, iPhone i druge.

Prednosti korištenja web stranice FilmRise za strujanje uključuju izbor neovisnog sadržaja, glatko sučelje i kompatibilnost aplikacija na više uređaja.

Nedostaci korištenja FilmRisea uključuju ograničene opcije sadržaja, kategorije i oglase tijekom reprodukcije.

Posjetite naš potpuni vodič za FilmRise kako biste saznali više o ovoj usluzi.

Kako instalirati aplikaciju FilmRise

26. IMovievi

Refleksi: 

  • Mjesečni broj posjetitelja: 1.200.000
  • Nerviranje oglasa: 8
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .

YoMovies je još jedan novi dodatak našem popisu stranica za besplatno gledanje filmova koje je sve popularnije ime u ovom prostoru.

Kategorije unutar YoMoviesa su Hollywood, Engleske serije, Bollywood, Hindi serije, Žanr, Vruće serije, Erotske i još mnogo toga.

Pozitivni aspekti YoMoviesa uključuju veliki izbor sadržaja, međunarodne kategorije i nikakve zahtjeve za registraciju.

Najveći nedostaci korištenja YoMoviesa uključuju dosadne položaje oglasa i nepotvrđeni status.

VirusTotal skeniranje (nepotvrđeno web mjesto):  Nema sumnjivih datoteka.

Provjerite poveznicu u nastavku za više informacija o web stranici YoMovies, uključujući alternative.

YoMovies detalji i alternative

27.StreamM4u

Refleksi: 

  • Mjesečni broj posjetitelja: 23.000
  • Nerviranje oglasa: 5
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .

Streamm4U nudi sjajan popis filtara za klasifikaciju različitih žanrova i kategorija.

Korisnici će vidjeti rezervni izvor ispod filma. Ako primijetite da se vaš film ne reproducira na odabranom poslužitelju, možete upotrijebiti sigurnosnu kopiju kao drugu opciju za gledanje.

Kao i kod drugih, možda ćete morati pritisnuti gumb za reprodukciju više puta prije nego što stream počne. Međutim, nakon igranja, nema međuspremnika ili kašnjenja za gotovo sve naslove unutar Streamm4U.

Najveće prednosti Streamm4U uključuju značajke kvalitetnog pretraživanja, biblioteku sadržaja i izbor kategorija.

Neki nedostaci korištenja Streamm4U su neprovjereni status, položaji oglasa i velik broj proxyja.

Isprobajte Surfshark bez rizika sada!

VirusTotal Scan (nepotvrđeno web mjesto) –   sumnjiva datoteka.

28. Yidium

Refleksi:

  • Mjesečni broj posjetitelja: 65.000
  • Nerviranje oglasa: 0
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .
  • Službena web stranica:  https://www.yidio.com

Yidio je novija web stranica za streaming koja se razlikuje od drugih na ovom popisu jer djeluje kao tražilica za pronalaženje besplatnih filmova.

Morate se prijaviti za račun, ali Yidio je izvrstan alat koji pomaže korisnicima da pronađu najbolje besplatne filmove dostupne na mreži.

Prednosti korištenja stranice za strujanje Yidio uključuju smještaj vašeg omiljenog sadržaja, bez oglasa i besplatni plan.

Neki nedostaci Yidio uključuju nedostatak hostiranog sadržaja i zahtjeve za registraciju.

Posjetite poveznicu u nastavku da biste saznali više o Yidio.

Informacije i pojedinosti o Yidio

29.  HelloMovies

Refleksi: 

  • Mjesečni broj posjetitelja: 184.000
  • Nerviranje oglasa: 6
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .

HiMovies je novije ime na našem popisu besplatnih web stranica za streaming filmova za gledanje filmova i TV serija na mreži.

Međutim, web stranica HiMovies brzo počinje dobivati ​​popularnost unutar zajednice streaminga zbog svoje biblioteke sadržaja, reprodukcije i malo problema s oglašavanjem u usporedbi s drugim stranicama za streaming.

HiMovies pruža mnoge prednosti kao što je izvrsna biblioteka sadržaja, glatko pregledavanje, mogućnosti HD streaminga i nema zahtjeva za registraciju.

Najveći nedostaci HiMoviesa uključuju dosadne položaje oglasa i nepotvrđeni status.

VirusTotal Scan (nepotvrđeno web mjesto):   četiri sumnjive datoteke.

30.Nadstrešnica

Refleksi:

  • Mjesečni broj posjetitelja: 171.000
  • Nerviranje oglasa: 0
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .
  • Službena web stranica:  https://www.kanopy.com

Kanopy je nedvojbeno najzanimljivija besplatna stranica za streaming filmova na ovom popisu, budući da vam je potrebna knjižnična kartica iz kompatibilne knjižnice.

Nakon uspješnog kreiranja računa, imat ćete pristup tisućama filmova koje nudi Kanopy unutar raznih kategorija.

Iako je izbor sadržaja ograničen, najbolja stvar kod Kanopyja je što nema reklama tijekom reprodukcije.

Drugi nedostaci Kanopyja uključuju zahtjev za registraciju i nedostatak kvalitetnih veza za strujanje.

31. Prostorno kretanje

Refleksi: 

  • Mjesečni broj posjetitelja: 76.000
  • Nerviranje oglasa: 6
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .

SpaceMov je još jedno mjesto koje nudi 1080p videozapise za iskustvo visoke razlučivosti. Ima izvrstan glavni izbornik s opcijom pretraživanja po žanru, zemlji i više.

Jedna od najboljih značajki koju nudi SpaceMov je opis i gumb “Pogledaj trailer”. Prilikom odabira često su dostupni brojni izvori za strujanje.

Korisnici će uživati ​​u SpaceMovu za gledanje filmova bilo koje vrste, zbog čega smo ga uvrstili na naš popis stranica za streaming filmova.

Prednosti korištenja SpaceMova sastoje se od paketnog kataloga sadržaja, bez zahtjeva za registracijom i jednostavnog korisničkog sučelja.

Loše strane korištenja SpaceMova uključuju njegov nepotvrđeni status, dosadne položaje oglasa i broj neispravnih proxyja.

VirusTotal skeniranje (nepotvrđeno web mjesto):  Nema sumnjivih datoteka.

32. MyBundleTV (SnagFilms)

Refleksi:

  • Mjesečni broj posjetitelja: 6.900
  • Nerviranje oglasa: 0
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .

Izvorno poznat kao SnagFilms, novi i poboljšani MyBundleTV služi kao ogromna baza podataka za pronalaženje milijuna filmova na mreži.

Ova filmska web stranica radi slično kao Yidio jer su obje tražilice koje pomažu posjetiteljima da pronađu svoje omiljene filmove.

MyBundle također pomaže korisnicima da pronađu usluge strujanja za kanale uživo s raščlanjivanjem na mnoštvo pružatelja usluga.

Prednosti korištenja web stranice MyBundleTV uključuju organiziranje vašeg omiljenog sadržaja, bez oglasa i koristan besplatni plan.

Neki nedostaci MyBundleTV-a uključuju zahtjeve za registraciju i nedostatak hostiranog sadržaja.

Možete vidjeti poveznicu ispod za više informacija o zatvaranju MyBundleTV i SnagFilms.

Gašenje SnagFilms: Što se dogodilo

33. 123Hladno

Refleksi: 

  • Mjesečni broj posjetitelja: 22.000
  • Nerviranje oglasa: 6
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .

123Chill novije je ime na našem popisu stranica za besplatno gledanje filmova koje sadrži tisuće filmova i TV emisija.

Isprobajte Surfshark bez rizika sada!

Ovo besplatno web mjesto za strujanje filmova ima sjajne kategorije, reprodukciju, sadržaj, navigaciju i još mnogo toga.

Prednosti web stranice za strujanje 123Chill uključuju zapanjujuće korisničko sučelje, katalog kvalitetnog sadržaja i izbor kategorija.

Loše strane 123Chilla uključuju oglase na cijeloj web stranici zajedno s nepotvrđenim statusom.

VirusTotal skeniranje (nepotvrđeno web mjesto):  Nema sumnjivih datoteka.

34. Internet arhiva

Refleksi:

  • Mjesečni broj posjetitelja: 160.000
  • Nerviranje oglasa: 0
  • VPN kompatibilan: Da. Savršeno radi s  VPN-om  .
  • Službena stranica:  https://archive.org

Internetska arhiva je neprofitna digitalna knjižnica koja sadrži tisuće digitalnih djela u javnoj domeni, uključujući filmove, TV emisije, glazbu, slike, knjige i još mnogo toga.

Unutar internetske arhive pronaći ćete filmove i TV emisije od danas do sredine 20. stoljeća!

Druge prednosti korištenja Internet Archivea uključuju njegovu opsežnu biblioteku sadržaja, sučelje bez oglasa i jednostavnu navigaciju.

Najveći nedostatak internetske arhive ograničen je sadržaj u usporedbi s drugim stranicama za strujanje na ovom popisu.

Pogledajte poveznicu u nastavku koja uključuje nekoliko filmova iz javne domene dostupnih na internetskoj arhivi.

Anketa o najboljim besplatnim stranicama za strujanje filmova – ožujak 2023

Pomozite nam odrediti najbolja mjesta za strujanje filmova prikazana na ovoj stranici ispunjavanjem ankete u nastavku. Morate glasati da biste vidjeli rezultate.

  • Koja je najbolja stranica za streaming filmova? *
    •  cineb
    •  cijev
    •  AZMovies
    •  Pucketanje
    •  123Filmovi
    •  paun tv
    •  SolarMovie
    •  Youtube
    •  Moj Flixer
    •  Freevee
    •  Filmovi
    •  vumoo
    •  pleksus
    •  FilmoviRadost
    •  pluton tv
    •  Da filmovi
    •  vudu
    •  kanal roku
    •  kokice
    •  sapun2dan
    •  GoStream
    •  ActVid
    •  xumo
    •  Filmske zvijezde
    •  CineRise
    •  IMovievi
    •  trenutnim4u
    •  yidio
    •  Pozdrav Filmovi
    •  Nadstrešnice
    •  SpaceMov
    •  Moj paket
    •  123hladno
    •  internetska arhiva

Kako koristiti besplatne stranice za strujanje filmova na Firestick-u

Kao što je gore navedeno, stranice na ovom popisu posebno su odabrane zbog svoje funkcionalnosti na različitim platformama.

Iako postoje stotine načina za gledanje filmova putem stranica za besplatno gledanje filmova, oni savršeno rade na PC-u, kao i na Amazon Fire TV uređajima i  Android TV Boxu  .

Od pisanja ovog teksta, najpopularniji streaming stick je  Amazon Firestick 4K  .

Često korisnici kupuju Firestick u nadi da će “otključati” ovaj uređaj za  preuzimanje aplikacija  i dobiti neograničeni pristup streamingu.

“Sporednim učitavanjem” možete instalirati aplikacije trećih strana koje vam omogućuju besplatno gledanje filmova, TV emisija i više.

Korištenje Firesticka ili Fire TV-a odličan je izvor za gledanje filmova pomoću raznih aplikacija i dodataka.

Iako je Firestick savršena opcija za one koji tek počinju svoje iskustvo rezanja kabela, postoji mnogo drugih opcija.

Kao što se vidi u našem video vodiču iznad, pokazujemo vam kako strujati s besplatnim stranicama za strujanje filmova na Fire TV Sticku, Fire TV-u ili Fire TV Cubeu.

Ako koristite Firestick ili Fire TV uređaj, Silk Browser možete jednostavno instalirati iz Amazon App Storea.

Uz  preglednik Amazon Silk  na vašem uređaju, sva gore navedena mjesta će reproducirati bilo koji film ili TV emisiju koju odaberete.

 TROYPOINT SAVJET:   imajte na umu da su mnoga od ovih besplatnih mjesta za strujanje filmova puna oglasa, imaju ograničene mogućnosti sadržaja i mogu zahtijevati račune. Predlažem da u nastavku pogledate naše popularne vodiče za alternative.

FAQ o stranicama za besplatno strujanje filmova

Koja su najbolja mjesta za besplatno gledanje filmova?

Najbolje besplatne stranice za streaming filmova uključuju Tubi, AZMovies, YouTube, Peacock TV, SolarMovie, Crackle, PopcornFlix, Vumoo i mnoge druge koje smo uvrstili na ovaj popis.

Jesu li stranice za besplatno gledanje filmova legalne?

Da, posjećivanje besplatnih stranica za strujanje filmova legalno je ako gledate filmove i TV emisije u javnoj domeni.

Jesu li stranice za besplatno gledanje filmova sigurne?

Iako su mnoga mjesta za besplatno gledanje filmova sigurna za upotrebu, postoje neka koja sadrže sumnjive datoteke. Skeniramo svaku gornju web stranicu pomoću VirusTotal i pratimo njihovu sigurnost.

Trebate li VPN za besplatne stranice za streaming filmova?

Da. Posjedovanje VPN-a je obavezno ako koristite ove besplatne stranice za streaming filmova. To će sakriti vaše aktivnosti strujanja i zaštititi vas od operatera web stranica, hakera i vašeg ISP-a.

Što ako vas uhvate kako koristite stranice za besplatno gledanje filmova?

Ako vas uhvate kako koristite stranice za besplatno gledanje filmova za gledanje sadržaja zaštićenog autorskim pravima, mogli biste se suočiti sa pravnim problemima. TROYPOINT preporučuje korištenje VPN-a kada koristite stranice za besplatno gledanje filmova i gledanje samo sadržaja koji je u javnoj domeni.

Na kojim stranicama mogu gledati besplatne filmove bez registracije?

Neke web stranice za streaming filmova koje ne zahtijevaju prijavu za račun uključuju YouTube, Crackle, Tubi, SolarMovie, Pluto TV, Yesmovies i Plex.

U ovom postu govorimo o najboljim stranicama za gledanje besplatnih filmova na mreži.

Contents show