bekijk Koreaanse series online

Top 10 Sites Om Online Koreaanse Series Te Bekijken

Sites om Koreaanse series online te bekijken: Koreaanse dramaseries zijn immens populair over de hele wereld en miljoenen mensen kijken er graag naar.

Als je een van die miljoenen Koreaanse dramafans bent en op zoek bent naar de   beste KDrama-sites   om   gratis Koreaanse drama’s online te bekijken met Engelse ondertitels, dan    kan dit artikel je helpen.

Deze Koreaanse dramawebsites bevatten de nieuwste Aziatische drama’s en   Koreaanse drama’s   van verschillende genres zoals romantiek, komedie, thriller, fantasie, familie, horror, drama, enz.

Gelukkig bevatten sommige van deze sites SRT of ondertitels in het Engels, Spaans en verschillende andere talen.

We hebben deze Koreaanse sites en apps voor het streamen van drama getest en vastgesteld dat ze volkomen veilig zijn met minimale advertenties en goede streaming bieden met een consistente downloadsnelheid.

viky

De eerste op de lijst is Viki.com van Rakuten, waar je Kdrama-shows online kunt bekijken.

Het is een bekende website voor het online streamen van K Drama’s en is beschikbaar in de meeste landen en regio’s. Geniet van films zoals Train to Busan, I Live Alone en meer.

Je beste vriend en familie wonen misschien niet in dezelfde stad of hetzelfde huis. Laat dat je er niet van weerhouden om samen met de  Watch Party- functie naar je favoriete K Drama te kijken   .

Over het beste gesproken, de site biedt vrijwillige ondertitels, zodat kijkers kunnen genieten van Koreaanse drama’s in meerdere talen.

Je kunt Kdrama bekijken op smartphones en smart-tv’s, maar ook via de officiële apps.

Helaas kunnen te veel advertenties op Viki de gebruikerservaring verpesten.

kokowa

Voor mensen die in Noord- en Zuid-Amerika wonen, is Kocowa de beste plek om Koreaanse drama’s te bekijken.

Log in met uw geregistreerde account of gebruik social media logins: Facebook en Google.

Bekijk K-Drama-content en K-variety met meer dan 17.000 uur aan nieuwe en klassieke shows uit het Aziatische land. Je kunt zelfs Koreaanse anime op deze site vinden.

Ondertiteling is beschikbaar in het Engels, Spaans en Portugees voor alle programma’s. Afhankelijk van de vraag zijn er ook andere shows beschikbaar.

Alle Koreaanse shows zijn binnen 6 uur na uitzending direct beschikbaar op de website.

toneelschrijver

Dramago is een andere zeer populaire website om gratis Koreaanse drama’s te downloaden.

Dragmogo.com werkt niet meer en is vervangen door Dragmogo.su.

Hiermee kan de gebruiker zoeken naar de beste en meest succesvolle dramaseries, wat de kijkers in wezen veel tijd bespaart.

Dit is niet alles; U kunt ook Kdrama-programma’s downloaden met behulp van de knop op de streaming-speler. Daarnaast zijn er 5-7 servers voor het streamen van Koreaanse shows.

Ten slotte toont de site recente Drama-releases op de startpagina en wordt een groot aantal series vermeld.

kussend

KissAsian is een andere zeer populaire maar klassieke website die talloze Koreaanse dramaseries aanbiedt op basis van hun categorie.

Hiermee bedoelen we categorieën gerelateerd aan actie, emoties en liefde. Je kunt Kingdom, Love Alarm, Running Alone en andere tv-programma’s hier vinden.

Het beste deel van deze gratis online Aziatische dramasite is dat het heel eenvoudig en duidelijk is. Ook ziet de lay-out er goed uit, met enkele advertentieblokken op verschillende posities.

Hiermee kan de gebruiker Drama’s rechtstreeks vanaf de lijstpagina streamen of downloaden. Om de video te downloaden, moet u geregistreerd en ingelogd zijn.

Je kunt zelfs films vinden op KissAsian, en aangezien de site niet-gelieerde inhoud van derden bevat, is het gebruik ervan volledig legaal.

Amazon Prime-video

Amazon Prime Video is een reguliere contentstreamingservice waarmee gebruikers gratis Koreaanse drama’s met Engelse ondertitels kunnen downloaden en bekijken.

Vergeleken met andere sites op de lijst is de bibliotheek met Koreaanse inhoud van Prime Video vrij klein. Naast Koreaanse drama’s kun je echter ook Koreaanse anime en films bekijken op Prime Video.

Sinds het begin van de pandemie heeft Amazon het   klokfeest gegooid   . Met deze functie kunt u uw favoriete inhoud bekijken op OTT en van iemand die ook een PRIME-abonnee is.

Gelukkig zijn er geen advertenties op de site. Bovendien kunt u zelfs de Prime Video-app op uw smartphone downloaden.

Sla afleveringen op voor offline weergave en verminder het gebruik van mobiele data wanneer u onderweg bent.

juridisch drama

Dramacool is een andere zeer gerenommeerde en zeer geprezen website voor het gratis bekijken en downloaden van Koreaanse drama’s.

De series die op deze site beschikbaar zijn, zijn in HD-kwaliteit (high definition). De streaming-speler en servers zijn vergelijkbaar met die beschikbaar op Dramago.

Dankzij het ontwerp is navigeren tussen series en drama’s heel eenvoudig. Anders dan dat, kunnen we ook Koreaanse shows downloaden met één klik op de knop.

De meeste Koreaanse films en shows hebben ingebouwde Engelse ondertitels die niet kunnen worden uitgeschakeld.

Over het beste gesproken, de site is zeer competitief en biedt gratis toegang tot een breed scala aan Koreaanse drama’s.

nieuwe aziatische tv

De volgende op de lijst is New Asian TV, die KShows van topkwaliteit in HD-kwaliteit biedt.

De naam zegt het al, New Asian TV wordt beschouwd als de spil van alle Koreaanse, Japanse en Aziatische drama’s. Je kunt op deze website gemakkelijk veel downloadbare Koreaanse drama’s vinden.

Nieuwe Aziatische tv verdient een plekje op onze lijst met de beste gratis kdrama-sites. Het biedt een gebruiksvriendelijke ontwerpbenadering die het uiteindelijk voor de gebruiker gemakkelijker maakt om te vinden en te navigeren.

Profiteer van de lichten uit -functie    om alles behalve de streaming-speler te verbergen. Dit is handig bij het bekijken van inhoud in niet-volledige schermmodus.

Het enige nadeel dat we hebben gevonden, is dat de site niet in alle landen beschikbaar is.

KShow123GeneriekeNaam

Vanwege de afstand tot de inhoud noemen we het Dramanice-alternatief, dat een groot aantal Koreaanse dramashows biedt. 

KShow123 is een van de beste Kdrama-sites en biedt de nieuwste shows en films, en de bibliotheek wordt in realtime bijgewerkt. Bovendien kun je op deze site zelfs Koreaanse anime vinden. 

Stream onder andere populaire Kdrama-shows zoals Love in the Moonlight, The World of The Married en Sky Castle.

U kunt het advertentieblok zelfs boven de streamingspeler verbergen wanneer u naar een programma kijkt. Engelse ondertitels zijn gecodeerd in de video.

Er is een knop voor ondertiteling die om de een of andere reden niet lijkt te werken. U kunt    de theatermodus gebruiken    om programma’s te bekijken zonder naar volledig scherm te gaan.

De downloadknop lijkt niet te werken bij het linken naar een site van derden.

dramatiseren

Dramanice had vroeger de mooiste site om KDrama te downloaden. Na het veranderen van domein van dramanice.one naar dramanice.fun.

Naast Koreaans drama zijn er Chinese en Japanse drama’s op de site.

De site staat vol met verschillende oude en nieuwe Kdrama’s en heeft een aantal ondertitelde video’s.

U zult niets vinden in het categoriemenu. Gebruik de zoekbalk en het alfabetische menu om door de site te navigeren.

animetv

De volgende op de lijst is geweldig voor liefhebbers van Koreaanse anime en heet ”   Animetv   “.

Deze gratis Kdrama-website wordt regelmatig bezocht door miljoenen mensen uit verschillende delen van de wereld. Het AnimeTV-domein is bijgewerkt en wordt niet elders gehost met een nieuwe website-interface.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze website is dat de gebruiker Koreaanse anime-series kan spelen, zelfs met een lage internetsnelheid. Verschillende afleveringen en series Koreaanse drama’s op Animetv zijn zeer goed georganiseerd.

Je kunt Naruto: Shippuden en andere anime ook gratis bekijken op deze website.

Gelukkig stelt de site gebruikers in staat om drama’s te streamen zonder zich zelfs maar aan te melden.

viewasian.tv

De volgende op onze lijst is Viewasian.tv, waar een aantal Koreaanse shows te zien zijn. Het is een geweldige website die het beste van de beste Koreaanse drama’s onthult.

De klassieke weergave van de site is toegevoegd aan het ontwerp. Het trekt ook elke maand tonnen bezoekers.

In sommige landen is het ook een van de meest vertrouwde bronnen voor Koreaanse drama’s. Je kunt ook verschillende videokwaliteiten selecteren tijdens het streamen van het programma.

Ze bieden ook hun eigen app die de gebruiker op de hoogte houdt van nieuw geüploade series.

Netflixen

De volgende site behoeft geen introductie. Netflix host meer dan 100 Koreaanse series en films op zijn platform.

Het is de eerste keuze van miljoenen mensen als het gaat om het online streamen van films. Netflix heeft onder andere populaire shows zoals All of Us Are Dead en Memories of the Alhambra.

Een ding om op te merken is dat het niet gratis is. Je moet elke maand abonnementskosten betalen. Ze bieden een gratis proefperiode aan in specifieke opkomende markten.

Je kunt eenvoudig enkele van de beste Koreaanse shows met Engelse ondertitels vinden op Netflix.

 aziatische verliefdheid

Asiancrush is een andere perfecte website om gratis Koreaanse drama’s te downloaden. Ze bieden een breed scala aan shows en films gratis aan. 

Post dat, je kunt je altijd abonneren om toegang te krijgen tot de volledige bibliotheek van K. Vind hier Chinese drama’s zoals The Heirs, Descendants of the Sun en Youth with You seizoen 2.

Het komt vaak voor dat u niet kunt beslissen welk programma u wilt bekijken. Asiancrush heeft de oplossing met zijn  willekeurige knop    . Klik erop en een willekeurige K-Drama-show begint te spelen.

De gratis site om shows te bekijken is niet beschikbaar in ontwikkelingsregio’s. Geliefd bij miljoenen mensen, is AsianCrush net zo populair als Netflix en Hulu.

WeTV

WeTV is een relatief nieuwe KDrama-site, maar de inhoudsbibliotheek neemt snel toe. Naast Koreaanse drama’s kun je op deze website ook andere Aziatische drama’s/films streamen.

WeTV is eigendom van en wordt beheerd door de makers van het populaire smartphonespel   PUBG   , oftewel Tencent.

Ze bieden ook originele WeTV originele K-drama’s die door het platform zijn geproduceerd.

WeTV heeft ook native apps voor Android en iOS die kunnen worden gedownload uit de respectievelijke app-winkels.

HET ZAAG

Viu is een van de veiligste sites om K-Drama online te bekijken. VIU-inhoud is gratis beschikbaar en u hoeft geen account aan te maken om deze service te gebruiken.

Ze bieden diensten aan in 16 landen, voornamelijk in het Midden-Oosten en Oost-Azië. Viu biedt populaire shows zoals True Beauty en The Lady of Dignity, naast enkele duizenden andere shows.

De meeste VIU-inhoud is beschikbaar in high definition-kwaliteit. De inhoudsbibliotheek van VIU wordt regelmatig bijgewerkt.

hulu

Als je zover bent gekomen, is hier nog een Koreaanse dramasite. Hulu is een andere in de VS gevestigde video-on-demand-service die eigendom is van en wordt beheerd door Walt Disney.

Naast nieuwe drama’s en K-films kun je oudere klassieke sitcoms en tv-series streamen op Hulu.

In tegenstelling tot Kocowa is Hulu in de meeste regio’s beschikbaar en heeft het zelfs native apps voor Android- en iOS-smartphones. Zowel de kwaliteit van de inhoud als de streamingsnelheid van Hulu zijn uitstekend.

Hoewel het een betaalde service is, vindt u bij veel producten en services een Hulu-abonnement. De dienst is momenteel actief in de VS en Japan.

 zeep2dag

De viewasian-spiegel is vervangen en we hebben nu Soap2day, een goede bestemming om Zuid-Koreaanse shows te bekijken.

De Kdrama-videokwaliteit is hier echt indrukwekkend. Er is letterlijk geen buffering voor mensen op het snelste breedbandinternet. Je kunt zonder enige vertraging gratis Koreaanse programma’s streamen.

De meeste Koreaanse shows hebben meertalige ondertitels die kunnen worden geselecteerd in de spelerinstellingen. Je kunt Kdrama hier in Full HD bekijken via instellingen voor videokwaliteit.

De meeste Koreaanse films en shows zijn in HD of hoger. En wat de kwaliteit betreft, deze kan worden beheerd via het tandwielpictogram van de speler.

snel drama

FastDrama, ook wel bekend als Fdrama, houdt het simpel met een duidelijke gebruikersinterface.

Bekijk Kdrama eenvoudig op mobiel, tv en computers via de website dankzij de lichtgewicht pagina. 

Selecteer een show om naar te kijken en voor sommige ervan wordt u omgeleid naar een domein van een derde partij voor streaming. De ondertitelknop werkt hier echt. 

Klik, net als bij YouTube, op de CC- knop     om de ondertitelingsoptie te gebruiken.

Anders dan dat, kun je met de site Koreaanse ondertitels rechtstreeks van de streamingpagina downloaden. Kies de aflevering en klik op de downloadknop om door te gaan.

YouTube

Ja, je leest het goed! Nu kun je gemakkelijk verschillende Koreaanse drama’s vinden   op YouTube   . Er zijn veel YouTube-kanalen die volledige afleveringen van kdrama uploaden.

K-DRAMA is een van de meest populaire YouTube-kanalen met gratis Koreaanse shows en de afleveringen zijn zeer goed georganiseerd in afspeellijsten. 

Het is ook veel gemakkelijker om Engelse, Turkse en Arabische Kdrama-ondertitels op YouTube te vinden. Je kunt zelfs Kdrama’s downloaden om offline op YouTube te bekijken.

mijnaziatischetv

Als laatste op de lijst met de beste KDrama’s hebben we Myasiantv. Je kunt eenvoudig Koreaanse series van hoge kwaliteit vinden, samen met films, series en shows uit China, Japan en Thailand.

De website heeft een schone en gemakkelijk te navigeren interface. Ook zijn de drama’s, films en shows zeer goed georganiseerd in verschillende secties.

Net als bij Reddit kun je Myasiantv-inhoud sorteren op basis van de top van deze week, deze maand en dit jaar.