titta på koreanska serier online

Topp 10 Webbplatser Att Titta På Koreanska Serier Online

Webbplatser att titta på koreanska serier online: Koreanska dramaserier är oerhört populära över hela världen och miljontals människor älskar att titta på dem.

Om du är en av de miljontals koreanska dramafans och letar efter de   bästa KDrama-sajterna   för   att titta på koreanska drama online gratis med engelska undertexter, så    kan den här artikeln hjälpa dig.

Dessa koreanska dramawebbplatser inkluderar de senaste asiatiska dramerna och   koreanska dramer   av olika genrer som romantik, komedi, thriller, fantasy, familj, skräck, drama, etc.

Lyckligtvis innehåller några av dessa webbplatser SRT eller undertexter på engelska, spanska och flera andra språk.

Vi har testat dessa koreanska dramastreamingsidor och appar och funnit att de är helt säkra med minimala annonser, och erbjuder bra streaming med jämn nedladdningshastighet.

viky

Först på listan är Rakutens Viki.com där du kan se Kdrama-shower online.

Det är en välkänd webbplats för att streama K Dramas online och den är tillgänglig i de flesta länder och regioner. Njut av filmer som Tåg till Busan, Jag bor ensam och mer.

Din bästa vän och familj kanske inte bor i samma stad eller hus. Låt inte det hindra dig från att titta på din favorit K Drama tillsammans med  Watch Party- funktionen   .

På tal om det bästa, sajten erbjuder frivilliga undertexter, så att tittarna kan njuta av koreanska dramer på flera språk.

Du kan titta på Kdrama på smartphones och smarta TV-apparater, såväl som genom dess officiella appar.

Tyvärr kan för många annonser på Viki förstöra användarupplevelsen.

kocowa

För människor som bor i Nord- och Sydamerika är Kocowa det bästa stället att se koreanska dramer.

Logga in med ditt registrerade konto eller använd inloggningar på sociala medier: Facebook och Google.

Se K-Drama-innehåll och K-variation med över 17 000 timmar av nya och klassiska shower från det asiatiska landet. Du kan till och med hitta koreansk anime på denna sida.

Undertexter finns på engelska, spanska och portugisiska för alla program. Beroende på efterfrågan finns även andra föreställningar tillgängliga.

Alla koreanska program är direkt tillgängliga på webbplatsen inom 6 timmar efter sändning.

dramatiker

Dramago är en annan mycket populär webbplats för att ladda ner koreanska dramer gratis.

Dragmogo.com har slutat fungera och har ersatts av Dragmogo.su.

Det låter användaren söka efter den bästa och mest framgångsrika dramaserien, vilket i princip sparar en avsevärd tid för tittarna.

Detta är inte allt; Du kan också ladda ner Kdrama-program genom att använda knappen på streamingspelaren. Tillsammans med det finns det 5-7 servrar för streaming av koreanska shower.

Slutligen visar webbplatsen de senaste Drama-utgåvorna på sin hemsida och har ett stort antal serier listade.

kissesian

KissAsian är en annan mycket populär men klassisk webbplats som erbjuder massor av koreanska dramaserier baserat på deras kategori.

Med detta menar vi kategorier relaterade till handling, känslor och kärlek. Du kan hitta Kingdom, Love Alarm, Running Alone och andra TV-program här.

Det bästa med denna gratis online asiatiska dramasajt är att den är väldigt enkel och tydlig. Dessutom ser layouten välplacerad ut, med några annonsenheter på olika positioner.

Det låter användaren strömma eller ladda ner Dramas direkt från listningssidan. För att ladda ner videon måste du vara registrerad och inloggad.

Du kan till och med hitta filmer på KissAsian, och eftersom webbplatsen är värd för icke-anslutet tredjepartsinnehåll är det helt lagligt att använda det.

Amazon Prime-video

Amazon Prime Video är en mainstream-innehållsströmningstjänst som låter användare ladda ner och titta på koreanska dramer med engelska undertexter gratis.

Jämfört med andra sajter på listan är Prime Videos bibliotek med koreanskt innehåll ganska litet. Men förutom koreanska dramer kan du också se koreanska anime och filmer på Prime Video.

Sedan pandemin började har Amazon arrangerat   klockfest   . Funktionen låter dig titta på ditt favoritinnehåll på OTT och från någon som också är en PRIME-prenumerant.

Lyckligtvis finns det inga annonser på sajten. Dessutom kan du till och med ladda ner Prime Video-appen på din smartphone.

Spara avsnitt för offlinevisning och minska mobildataanvändningen när du är på språng.

juridiskt drama

Dramacool är en annan mycket ansedd och mycket berömd webbplats för att titta på och ladda ner koreanska dramer gratis.

Serierna som finns tillgängliga på den här webbplatsen är i HD-kvalitet (högupplösning). Dess streamingspelare och servrar liknar de som finns tillgängliga på Dramago.

Tack vare designen är navigeringen mellan serier och dramer mycket enkel. Annat än det kan vi också ladda ner koreanska program med ett klick på knappen.

De flesta koreanska filmer och program har inbyggda engelska undertexter som inte kan stängas av.

På tal om det bästa är sajten mycket konkurrenskraftig och erbjuder fri tillgång till ett brett utbud av koreanska dramer.

ny asiatisk tv

Nästa på listan är New Asian TV som erbjuder KS-shower i högklassig HD-kvalitet.

Namnet säger allt, New Asian TV anses vara navet i alla koreanska, japanska och asiatiska dramer. Du kan enkelt hitta många nedladdningsbara koreanska dramer på denna webbplats.

Ny asiatisk TV förtjänar en plats på vår lista över de bästa gratis kdrama-sajterna. Den erbjuder en användarvänlig designmetod som i slutändan gör det lättare för användaren att hitta och navigera.

Dra nytta av funktionen  för att stänga av ljus   för att dölja allt utom streamingspelaren. Detta är användbart när du visar innehåll i icke-helskärmsläge.

Den enda nackdelen vi hittade är att sidan inte är tillgänglig i alla länder.

KVisa123Generiskt namn

På grund av dess avstånd från innehåll nämner vi Dramanice-alternativet, som erbjuder ett stort antal koreanska dramaserier. 

KShow123 är bland de bästa Kdrama-sajterna och erbjuder de senaste programmen och filmerna, och dess bibliotek uppdateras i realtid. Dessutom kan du även hitta koreansk anime på denna sida. 

Streama populära Kdrama-program som Love in the Moonlight, The World of The Married och Sky Castle, bland andra.

Du kan till och med dölja annonsenheten ovanför streamingspelaren när du tittar på ett program. Engelska undertexter är kodade i videon.

Det finns en textningsknapp som inte verkar fungera av någon anledning. Du kan använda    teaterläget    för att titta på program utan att gå i helskärm.

Nedladdningsknappen verkar inte fungera när du länkar till en tredje parts webbplats.

dramatisera

Dramanice brukade ha den vackraste platsen att ladda ner KDrama. Efter att ha bytt domän från dramanice.one till dramanice.fun.

Tillsammans med koreanskt drama finns kinesiska och japanska dramer på sajten.

Webbplatsen är full av olika gamla och nya Kdramas och har några undertextade videor.

Du hittar ingenting i kategorimenyn. Använd sökfältet och den alfabetiska menyn för att navigera på webbplatsen.

animetv

Nästa på listan är bra för koreanska animeälskare och heter ”   Animetv   “.

Denna gratis Kdrama-webbplats besöks regelbundet av miljontals människor från olika delar av världen. AnimeTV-domänen har uppdaterats och finns inte någon annanstans med ett nytt webbplatsgränssnitt.

En av de mest anmärkningsvärda funktionerna på denna webbplats är att den tillåter användaren att spela koreanska anime-serier även med långsam internethastighet. Olika avsnitt och serier av koreanska dramer på Animetv är mycket välorganiserade.

Du kan också titta på Naruto: Shippuden och annan anime gratis på denna webbplats.

Lyckligtvis tillåter sajten användare att streama drama utan att ens registrera sig.

viewasian.tv

Nästa på vår lista är Viewasian.tv, som är värd för ett antal koreanska shower. Det är en fantastisk webbplats som avslöjar det bästa av de bästa koreanska dramerna.

Den klassiska vyn av webbplatsen läggs till designen. Det lockar också massor av besökare varje månad.

I vissa länder är det också en av de mest pålitliga källorna för koreanska dramer. Du kan också välja olika videokvaliteter medan du streamar programmet.

De erbjuder även en egen app som håller användaren uppdaterad om nyuppladdade serier.

Netflix

Följande sida behöver ingen introduktion. Netflix är värd för över 100 koreanska serier och filmer på sin plattform.

Det är förstahandsvalet för miljontals människor när det kommer till streaming av filmer online. Netflix har populära program som All of Us Are Dead och Memories of the Alhambra, bland andra.

En sak att notera är att det inte är gratis. Du måste betala en prenumerationsavgift varje månad. De erbjuder en gratis provperiod på specifika utvecklingsmarknader.

Du kan enkelt hitta några av de bästa koreanska programmen med engelska undertexter på Netflix.

 asiatisk crush

Asiancrush är en annan perfekt webbplats för att ladda ner koreanska dramer gratis. De erbjuder ett brett utbud av program och filmer gratis. 

Lägg upp det, du kan alltid prenumerera för att få tillgång till hela K-variantens bibliotek. Hitta kinesiska dramer som The Heirs, Descendants of the Sun och Youth with You Säsong 2 här.

Det kommer ofta tillfällen då man inte kan bestämma sig för vilket program man ska titta på. Asiancrush har lösningen med sin  slumpmässiga knapp    . Klicka på den och en slumpmässig K-Drama-show börjar spelas.

Den kostnadsfria webbplatsen för att titta på program är inte tillgänglig i utvecklingsregioner. AsianCrush, älskad av miljontals människor, är lika populär som Netflix och Hulu.

WeTV

WeTV är en relativt ny KDrama-webbplats, men dess innehållsbibliotek ökar snabbt. Förutom koreanska dramer kan du även streama andra asiatiska dramer/filmer på denna webbplats.

WeTV ägs och drivs av skaparna av det populära smartphonespelet   PUBG   , dvs Tencent.

De erbjuder också original WeTV original K-drama producerade av plattformen.

WeTV har även inbyggda appar för Android och iOS som kan laddas ner från respektive appbutik.

DET SÅG

Viu är en av de säkraste sidorna att titta på K-Drama online. VIU-innehåll är tillgängligt gratis och du behöver inte skapa ett konto för att använda den här tjänsten.

De erbjuder tjänster i 16 länder, främst i Mellanöstern och Östasien. Viu har populära program som True Beauty och The Lady of Dignity, bland flera tusen andra shower.

Det mesta VIU-innehållet är tillgängligt i högupplöst kvalitet. VIU:s innehållsbibliotek uppdateras regelbundet.

hulu

Om du har kommit så långt, här är ytterligare en koreansk dramasajt. Hulu är en annan USA-baserad prenumerationsvideo-on-demand-tjänst som ägs och drivs av Walt Disney.

Förutom nya dramer och K-filmer kan du streama äldre klassiska sitcoms och tv-serier på Hulu.

Till skillnad från Kocowa är Hulu tillgängligt i de flesta regioner och har till och med inbyggda appar för Android- och iOS-smarttelefoner. Både kvaliteten på innehållet och streaminghastigheten som erbjuds av Hulu är utmärkt.

Även om det är en betaltjänst, hittar du ett Hulu-abonnemang som ingår i många produkter och tjänster. Tjänsten är för närvarande verksam i USA och Japan.

 tvåldag

Den asiatiska spegeln har bytts ut och vi har nu Soap2day som är ett bra resmål för att se sydkoreanska program.

Kdrama-videokvaliteten här är verkligen imponerande. Det finns bokstavligen ingen buffring för människor på det snabbaste bredbandsinternet. Du kan streama koreanska program gratis utan dröjsmål.

De flesta koreanska program har flerspråkiga undertexter som kan väljas i spelarinställningarna. Du kan titta på Kdrama här i Full HD genom inställningar för videokvalitet.

De flesta koreanska filmer och program är i HD eller högre. Och vad gäller kvaliteten kan den hanteras från spelarens kugghjulsikon.

snabbt drama

FastDrama, även känd som Fdrama, håller det enkelt med ett enkelt användargränssnitt.

Se Kdrama på mobil, TV och datorer via webbplatsen enkelt tack vare den lätta sidan. 

Välj en serie att titta på och för vissa av dem omdirigerar den dig till en tredje parts domän för streaming. Bildtextknappen fungerar verkligen här. 

I likhet med YouTube, klicka på CC- knappen     för att använda undertextalternativ.

Förutom det låter webbplatsen dig ladda ner koreanska showundertexter direkt från streamingsidan. Välj avsnittet och klicka på nedladdningsknappen för att fortsätta.

Youtube

Ja, du läste rätt! Nu kan du enkelt hitta olika   koreanska dramer på YouTube   . Det finns många YouTube-kanaler som laddar upp hela avsnitt av kdrama.

K-DRAMA är en av de mest populära YouTube-kanalerna som har gratis koreanska program och avsnitten är mycket välorganiserade i spellistor. 

Det är också mycket lättare att hitta engelska, turkiska och arabiska Kdrama-undertexter på YouTube. Du kan till och med ladda ner Kdramas för att titta offline på YouTube.

myasiantv

Sist på listan över de bästa KDramas har vi Myasiantv. Du kan enkelt hitta koreanska serier av hög kvalitet tillsammans med filmer, serier och program från Kina, Japan och Thailand.

Webbplatsen har ett rent och lättnavigerat gränssnitt. Dramerna, filmerna och showerna är också mycket väl organiserade i olika sektioner.

I likhet med Reddit kan du sortera Myasiantv-innehåll baserat på veckans, denna månads och årets topp.