se koreanske serier på nettet

Topp 10 Nettsteder For Å Se Koreanske Serier Online

Nettsteder for å se koreanske serier på nettet: Koreanske dramaserier er umåtelig populære over hele verden, og millioner av mennesker elsker å se dem.

Hvis du er en av de millioner av koreanske dramafans og ser etter de   beste KDrama-sidene   for å   se koreanske dramaer på nettet gratis med engelske undertekster, så    kan denne artikkelen hjelpe deg.

Disse koreanske dramanettstedene inkluderer de nyeste asiatiske dramaene og   koreanske dramaene   fra forskjellige sjangre som romantikk, komedie, thriller, fantasy, familie, skrekk, drama, etc.

Heldigvis inkluderer noen av disse sidene SRT eller undertekster på engelsk, spansk og flere andre språk.

Vi har testet disse koreanske dramastreamingsidene og appene og funnet ut at de er helt trygge med minimale annonser, og tilbyr god streaming med jevn nedlastingshastighet.

viky

Først på listen er Rakutens Viki.com hvor du kan se Kdrama-show online.

Det er et velkjent nettsted for streaming av K Dramas online, og det er tilgjengelig i de fleste land og regioner. Nyt filmer som Train to Busan, I Live Alone og mer.

Din beste venn og familie bor kanskje ikke i samme by eller hus. Ikke la det stoppe deg fra å se din favoritt K Drama sammen med  Watch Party- funksjonen   .

Når vi snakker om det beste, tilbyr nettstedet frivillige undertekster, slik at seerne kan nyte koreanske dramaer på flere språk.

Du kan se Kdrama på smarttelefoner og smart-TV-er, så vel som gjennom de offisielle appene.

Dessverre kan for mange annonser på Viki ødelegge brukeropplevelsen.

kocowa

For folk som bor i Nord- og Sør-Amerika er Kocowa det beste stedet å se koreanske dramaer.

Logg på med din registrerte konto eller bruk pålogginger på sosiale medier: Facebook og Google.

Se K-Drama-innhold og K-variasjon med over 17 000 timer med nye og klassiske show fra det asiatiske landet. Du kan til og med finne koreansk anime på denne siden.

Teksting er tilgjengelig på engelsk, spansk og portugisisk for alle programmer. Avhengig av etterspørsel er andre show også tilgjengelige.

Alle koreanske show er direkte tilgjengelige på nettstedet innen 6 timer etter sending.

dramatiker

Dramago er et annet veldig populært nettsted for å laste ned koreanske dramaer gratis.

Dragmogo.com har sluttet å fungere og er erstattet av Dragmogo.su.

Det lar brukeren søke etter den beste og mest suksessrike dramaserien, noe som i hovedsak sparer en betydelig mengde tid for seerne.

Dette er ikke alt; Du kan også laste ned Kdrama-programmer ved å bruke knappen på strømmespilleren. Sammen med det er det 5-7 servere for streaming av koreanske show.

Til slutt viser nettstedet nylige Drama-utgivelser på hjemmesiden sin og har et stort antall serier oppført.

kysser

KissAsian er et annet veldig populært, men klassisk nettsted som tilbyr tonnevis av koreanske dramaserier basert på deres kategori.

Med dette mener vi kategorier knyttet til handling, følelser og kjærlighet. Du kan finne Kingdom, Love Alarm, Running Alone og andre TV-programmer her.

Den beste delen av denne gratis online asiatiske dramasiden er at den er veldig enkel og oversiktlig. Oppsettet ser også godt plassert ut, med noen annonseenheter i forskjellige posisjoner.

Den lar brukeren streame eller laste ned dramaer direkte fra oppføringssiden. For å laste ned videoen, må du være registrert og logget på.

Du kan til og med finne filmer på KissAsian, og siden nettstedet er vert for ikke-tilknyttet tredjepartsinnhold, er det helt lovlig å bruke det.

Amazon Prime-video

Amazon Prime Video er en mainstream innholdsstrømmetjeneste som lar brukere laste ned og se koreanske dramaer med engelske undertekster gratis.

Sammenlignet med andre nettsteder på listen, er Prime Videos bibliotek med koreansk innhold ganske lite. Men i tillegg til koreanske dramaer, kan du også se koreansk anime og filmer på Prime Video.

Siden starten av pandemien har Amazon arrangert   klokkefesten   . Funksjonen lar deg se favorittinnholdet ditt på OTT og fra noen som også er en PRIME-abonnent.

Heldigvis er det ingen annonser på siden. I tillegg kan du til og med laste ned Prime Video-appen på smarttelefonen din.

Lagre episoder for offline visning og reduser mobildatabruk når du er på farten.

juridisk drama

Dramacool er et annet svært anerkjent og høyt berømmet nettsted for å se og laste ned koreanske dramaer gratis.

Seriene som er tilgjengelige på denne siden er i HD-kvalitet (high definition). Streamingspilleren og serverne ligner de som er tilgjengelige på Dramago.

Takket være designet er navigeringen mellom serier og dramaer veldig enkel. Annet enn det kan vi også laste ned koreanske show med ett klikk på knappen.

De fleste koreanske filmer og serier har innebygde engelske undertekster som ikke kan slås av.

Når vi snakker om den beste delen, er siden veldig konkurransedyktig og tilbyr gratis tilgang til et bredt spekter av koreanske dramaer.

ny asiatisk tv

Neste på listen er New Asian TV som tilbyr KS-show i høy kvalitet i HD-kvalitet.

Navnet sier alt, New Asian TV regnes som navet i alle koreanske, japanske og asiatiske dramaer. Du kan enkelt finne mange nedlastbare koreanske dramaer på denne nettsiden.

Ny asiatisk TV fortjener en plass på listen vår over de beste gratis kdrama-sidene. Den tilbyr en brukervennlig designtilnærming som til syvende og sist gjør det enklere for brukeren å finne og navigere.

Dra nytte av lys av -funksjonen    for å skjule alt bortsett fra strømmespilleren. Dette er nyttig når du viser innhold i ikke-fullskjermmodus.

Den eneste ulempen vi fant er at siden ikke er tilgjengelig i alle land.

KVis123Generisk navn

På grunn av dens fjernhet fra innhold, nevner vi Dramanice-alternativet, som tilbyr et stort antall koreanske dramaserier. 

KShow123 er blant de beste Kdrama-sidene, og tilbyr de nyeste programmene og filmene, og biblioteket oppdateres i sanntid. Videre kan du til og med finne koreansk anime på denne siden. 

Strøm populære Kdrama-serier som Love in the Moonlight, The World of The Married og Sky Castle, blant andre.

Du kan til og med skjule annonseenheten over strømmespilleren når du ser på et program. Engelske undertekster er kodet i videoen.

Det er en lukket bildetekstknapp som av en eller annen grunn ikke ser ut til å fungere. Du kan bruke    teatermodus    til å se programmer uten å gå på fullskjerm.

Nedlastingsknappen ser ikke ut til å fungere når du kobler til en tredjepartsside.

dramatisere

Dramanice pleide å ha det vakreste nettstedet for å laste ned KDrama. Etter å ha endret domene fra dramanice.one til dramanice.fun.

Sammen med koreansk drama er det kinesiske og japanske dramaer på nettstedet.

Siden er full av forskjellige gamle og nye Kdramas og har noen tekstede videoer.

Du finner ingenting i kategorimenyen. Bruk søkefeltet og den alfabetiske menyen for å navigere på nettstedet.

animetv

Den neste på listen er flott for koreanske anime-elskere og heter ”   Animetv   “.

Dette gratis Kdrama-nettstedet besøkes jevnlig av millioner av mennesker fra forskjellige deler av verden. AnimeTV-domenet har blitt oppdatert og er ikke vert andre steder med et nytt nettstedgrensesnitt.

En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene til denne nettsiden er at den lar brukeren spille koreanske anime-serier selv med lav internetthastighet. Ulike episoder og serier med koreanske dramaer på Animetv er veldig godt organisert.

Du kan også se Naruto: Shippuden og annen anime gratis på denne nettsiden.

Heldigvis lar nettstedet brukere streame dramaer uten å registrere seg.

viewasian.tv

Neste på listen vår er Viewasian.tv, som arrangerer en rekke koreanske show. Det er et fantastisk nettsted som avslører det beste av de beste koreanske dramaene.

Den klassiske visningen av nettstedet er lagt til designet. Det tiltrekker seg også tonnevis av besøkende hver måned.

I noen land er det også en av de mest pålitelige kildene for koreanske dramaer. Du kan også velge forskjellige videokvaliteter mens du streamer programmet.

De tilbyr også sin egen app som holder brukeren oppdatert på nylig opplastede serier.

Netflix

Følgende side trenger ingen introduksjon. Netflix er vertskap for over 100 koreanske serier og filmer på sin plattform.

Det er førstevalget til millioner av mennesker når det kommer til streaming av filmer på nettet. Netflix har populære programmer som All of Us Are Dead og Memories of the Alhambra, blant andre.

En ting å merke seg er at det ikke er gratis. Du må betale en abonnementsavgift hver måned. De tilbyr en gratis prøveversjon i spesifikke utviklingsmarkeder.

Du kan enkelt finne noen av de beste koreanske programmene med engelske undertekster på Netflix.

 asiatisk forelskelse

Asiancrush er et annet perfekt nettsted for å laste ned koreanske dramaer gratis. De tilbyr et bredt utvalg av serier og filmer gratis. 

Legg ut det, du kan alltid abonnere for å få tilgang til hele K-variantens bibliotek. Finn kinesiske dramaer som The Heirs, Descendants of the Sun og Youth with You sesong 2 her.

Det kommer ofte tider når du ikke kan bestemme hvilket program du skal se. Asiancrush har løsningen med sin  tilfeldige knapp    . Klikk på den og et tilfeldig K-Drama-show vil begynne å spille.

Den gratis siden for å se programmer er ikke tilgjengelig i utviklingsregioner. AsianCrush er elsket av millioner av mennesker, og er like populær som Netflix og Hulu.

WeTV

WeTV er et relativt nytt KDrama-nettsted, men innholdsbiblioteket øker raskt. I tillegg til koreanske dramaer, kan du også streame andre asiatiske dramaer/filmer på denne nettsiden.

WeTV eies og drives av skaperne av det populære smarttelefonspillet   PUBG,   dvs. Tencent.

De tilbyr også originale WeTV originale K-dramaer produsert av plattformen.

WeTV har også native apper for Android og iOS som kan lastes ned fra de respektive appbutikkene.

DET SÅ

Viu er en av de tryggeste sidene for å se K-Drama online. VIU-innhold er tilgjengelig gratis, og du trenger ikke opprette en konto for å bruke denne tjenesten.

De tilbyr tjenester i 16 land, hovedsakelig i Midtøsten og Øst-Asia. Viu har populære programmer som True Beauty og The Lady of Dignity, blant flere tusen andre show.

Det meste av VIU-innhold er tilgjengelig i høydefinisjonskvalitet. VIUs innholdsbibliotek oppdateres jevnlig.

hulu

Hvis du har kommet så langt, her er en ekstra koreansk dramaside. Hulu er en annen USA-basert abonnementsvideo-on-demand-tjeneste som eies og drives av Walt Disney.

I tillegg til nye dramaer og K-filmer, kan du streame eldre klassiske sitcoms og TV-serier på Hulu.

I motsetning til Kocowa, er Hulu tilgjengelig i de fleste regioner og har til og med innebygde apper for Android- og iOS-smarttelefoner. Både kvaliteten på innholdet og strømmehastigheten som tilbys av Hulu er utmerket.

Selv om det er en betalt tjeneste, vil du finne et Hulu-abonnement inkludert med mange produkter og tjenester. Tjenesten opererer for tiden i USA og Japan.

 soap2day

Det asiatiske speilet er byttet ut, og vi har nå Soap2day som er et godt reisemål for å se sørkoreanske show.

Kdrama-videokvaliteten her er virkelig imponerende. Det er bokstavelig talt ingen buffering for folk på det raskeste bredbåndsinternettet. Du kan streame koreanske programmer gratis uten forsinkelser.

De fleste koreanske programmer har flerspråklige undertekster som kan velges i spillerinnstillingene. Du kan se Kdrama her i Full HD gjennom videokvalitetsinnstillinger.

De fleste koreanske filmer og serier er i HD eller høyere. Og når det gjelder kvaliteten, kan den styres fra spillerens girikon.

raskt drama

FastDrama, også kjent som Fdrama, holder det enkelt med et enkelt brukergrensesnitt.

Se Kdrama på mobil, TV og datamaskiner enkelt gjennom nettstedet takket være den lette siden. 

Velg et program du vil se, og for noen av dem vil det omdirigere deg til et tredjepartsdomene for streaming. Bildetekstknappen fungerer virkelig her. 

I likhet med YouTube, klikk på CC- knappen     for å bruke undertekstalternativet.

Bortsett fra det lar nettstedet deg laste ned koreanske showundertekster direkte fra strømmesiden. Velg episoden og klikk på nedlastingsknappen for å fortsette.

YouTube

Ja, du leste riktig! Nå kan du enkelt finne ulike   koreanske dramaer på YouTube   . Det er mange YouTube-kanaler som laster opp hele episoder av kdrama.

K-DRAMA er en av de mest populære YouTube-kanalene som har gratis koreanske show, og episodene er veldig godt organisert i spillelister. 

Det er også mye lettere å finne engelsk, tyrkisk og arabisk Kdrama-teksting på YouTube. Du kan til og med laste ned Kdramas for å se offline på YouTube.

myasiantv

Sist på listen over de beste KDramas, har vi Myasiantv. Du kan enkelt finne koreanske serier av høy kvalitet sammen med filmer, serier og programmer fra Kina, Japan og Thailand.

Nettstedet har et rent grensesnitt som er lett å navigere. Dessuten er dramaene, filmene og showene veldig godt organisert i forskjellige seksjoner.

I likhet med Reddit kan du sortere Myasiantv-innhold basert på denne ukens, denne månedens og årets topp.