Cele mai bune ferestre PVC

Care Sunt Cele Mai Bune Ferestre Din PVC De Pe Piață?

Cele mai bune ferestre PVC: Alegerea celor mai bune ferestre PVC de pe piață pentru casa ta nu este o sarcină ușoară, există mulți factori care influențează achiziția perfectă, așa că urmează să descifrăm toate conceptele, astfel vei putea distinge daca raportul calitate-pret este corect. .

Care sunt cei mai buni producători de ferestre PVC de pe piață?

Când mergi să cumperi uși și ferestre din PVC pentru casa ta și îți vorbesc despre mărci sau producători, este important să știi următoarele:

Există firme care se dedică exclusiv producției de ferestre (de exemplu, germanul Kommerling), adică nu realizează produsele în întregime, ci se limitează la o parte a acesteia.

Odată fabricat profilul, ei îl distribuie în  rețeaua lor de firme agreate  care se ocupă de asamblarea tuturor pieselor care alcătuiesc fereastra din PVC (profile, feronerie, sticlă etc.) și de a efectua testele de calitate corespunzătoare.

În plus, rețeaua aprobată poate fi dedicată vânzării și instalării produsului final sau poate avea companii asociate care fac acest lucru.

Prin urmare, nu te uita atât la mărci, ci la izolația termică și fonică pe care o oferă (coeficientul U, permeabilitate la vânt, apă, siguranță etc.) și comparați valorile, acestea sunt cele care vă vor oferi cu adevărat o claritate. idee despre calitatea ferestrelor pe care le cumpărați.

Indiferent de cele de mai sus, iată o listă cu unele dintre cele  mai bune mărci de producători de ferestre din PVC  care există astăzi pe piață.

Este clar că nu toate companiile existente sunt acolo, dar lista este un bun punct de plecare pentru a începe să căutați.

  • Kommerling
  • veka
  • schuco
  • deceuninck
  • Rehau
  • hoco
  • finstral

Ghid pentru a cumpăra cele mai bune ferestre din PVC

Criteriile de care trebuie sa tii cont pentru a alege cele mai bune ferestre calitate/pret sunt practic aceleasi (profile si sticla), indiferent de materialele pe care le cauti (PVC, aluminiu sau lemn):

Cu acest ghid puteți afla despre fiecare componentă a unei ferestre din PVC și puteți alege cea mai bună pentru cazul dumneavoastră specific.

piese de ferestre din pvc

Tipuri de profil

Ferestrele au doua profile principale: rama care este inglobata in perete si tabla in care este incadrata sticla.

Profilele au un impact mare asupra protecției, permeabilității, etanșeității și izolației termice și fonice a ferestrei din PVC.

Aceste proprietăți sunt importante pentru economisirea încălzirii și eficiența energetică, prin urmare, atunci când mergeți la cumpărături, uitați-vă la următorii factori, deoarece afectează considerabil prețul ferestrelor din PVC:

  • (1)  camere de aer  : sunt direct legate de valoarea U (cu cât este mai mică, cu atât oferă mai multă izolație termică). Ceea ce realizează este să crească temperatura exterioară pe măsură ce aerul trece prin diferitele camere, prin urmare, cu cât mai multe camere, cu atât mai bine.

    Cele mai bune sunt 4 sau 5  , deși multe dintre cele vândute astăzi au 3 camere. De la a cincea cameră, raportul performanță/preț nu compensează de obicei.
  • (2)  Armare în profil  : deoarece ferestrele din PVC nu sunt foarte rigide, este necesar să se introducă piese de oțel în profile pentru a le consolida structura. Oțelul trebuie să aibă un strat galvanizat anticoroziv pentru a-l proteja.

    Cu toate acestea, nu doar materialul oțelului contează, grosimea și lungimea contează. Esențial este ca armăturile să ocupe toată lungimea cadrului, nu este suficient să-l folosești în unele părți ale tablei.
  • (3)  Îmbinări etanșe  : determinați izolația prin închiderea geamurilor pe toc pentru a preveni infiltrarea apei și a umidității. Conform reglementărilor, etanșeitatea se măsoară de la clasa 1A la 9A (cea mai înaltă calitate).

    Se vând ferestre cu 1, 2 și 3 îmbinări,  dublu și triplu fiind cele mai comune  . Alegeți în funcție de clima din zona dvs., Spania este o țară fierbinte și în majoritatea locurilor va fi suficient un dublu.
  • Lățimea profilului  : cu cât profilul este mai lat, cu atât asigură o izolație mai bună. Sunt recomandate profile de la 70 mm  .
  • Permeabilitatea aerului  : este capacitatea unei ferestre închise din PVC de a permite aerului să treacă atunci când este supusă unei presiuni diferențiale. Reglementările stabilesc cinci clase numerotate de la 0 la 4, clasa C4 fiind cea mai eficientă.
  • Rezistența la vânt  – Măsoară rezistența ferestrelor la deteriorare atunci când sunt supuse presiunii vântului. Sunt clasificate de la Clasa 0 la Clasa 5. Acest parametru este deosebit de important la ferestrele din PVC situate la altitudini mari unde presiunile vântului sunt considerabile.

Tipuri de ochelari

Producatorii monteaza 3  tipuri de sticla pentru ferestre  in functie de caracteristicile termice si acustice pe care clientul le doreste in instalatie. În linkul anterior puteți extinde informațiile.

  • Sticla simpla  : sunt instalate in ferestre PVC ieftine sau care nu necesita proprietati specifice de securitate sau izolare termica si fonica.
  • (4)  Sticlă dublă  : este cea mai comună în zilele noastre. Este alcătuit din două cristale separate printr-o cameră închisă ermetic. Cu cât cristalele sunt mai groase, cu atât mai bine, dar și prețul crește.

    În plus, dacă adăugați protecție acustică, control solar, sticlă cu emisii scăzute sau securizată, veți continua să creșteți costul.

    O grosime normală recomandată este de 4/6-16-4 mm.
  • Geam triplu sau cvadruplu  : utilizat în situații specifice de protecție.

Care este cel mai bun material pentru ferestre?

Marea majoritate a oamenilor instalează în casele lor două tipuri de materiale: aluminiu sau PVC. Ambele au caracteristici bune în ceea ce privește calitatea și prețul, dar clienții continuă să întrebe:

Ce material pentru ferestre este mai bun?

Sincer, nu există un singur răspuns, deoarece alegerea depinde de proiect. Bugetul, nevoile de aer condiționat și amplasarea geografică sunt principalele aspecte care fac diferența atunci când optezi pentru una sau alta.

În termeni generali, și pentru a avea un punct de plecare, se poate spune că  în climatele reci alegeți PVC-ul și în climatele calde Aluminiul  .

Vom vedea caracteristicile (avantajele și dezavantajele) PVC-ului deoarece este materialul despre care vorbim astăzi.

Tamplarie PVC

Avantaje

  • Sunt foarte puternice, rezistente și durabile la schimbările climatice: nu putrezesc, nu se așează și nu se ciobiesc sau decojesc. Prin urmare, sunt potrivite în special pentru zonele de coastă și cu schimbări bruște de temperatură în exterior.
  • Izolarea fonică și termică este optimă datorită naturii neconductoare a plasticului.
    Ramele sunt groase, blochează intrarea luminii și, prin urmare, sunt mai puțin potrivite pentru clădirile contemporane și moderne.

    Profil mai gros = ferestre grele, daca ai nevoie de un geam mare mai bine alege alt material pentru casa ta precum aluminiul.

Dezavantaje

  • Sunt mult mai puțin rezistente la șocuri decât cele din aluminiu și pot provoca lovituri în profil. Deși este puțin probabil să se întâmple acest lucru, este important să cunoașteți aceste informații.
  • Culorile ferestrelor din PVC sunt limitate, daca cauti o estetica foarte specifica probabil sa nu gasesti culoarea de care ai nevoie, cel mai bine vandut este albul si imitatia lemnului.
  • Sunt mai scumpe decât cele din aluminiu fără izolație (diferențe mici), dimpotrivă sunt mai ieftine dacă ambele au protecție termică.