çevrimiçi ücretsiz film izle

Ücretsiz Çevrimiçi Film Izlemek Için En Iyi 10 Web Sitesi

çevrimiçi ücretsiz film izle: Aşağıdaki liste, tüm görüntüleme ihtiyaçlarınız için çevrimiçi ücretsiz film izleyebileceğiniz web sitelerini sağlayacaktır.

Aşağıda listelenen siteleri kullanmak, ücretsiz filmlerin yanı sıra TV şovları ve diğer çeşitli içerikleri yayınlamanın en iyi yoludur.

Kullanıcı Adı Ve Şifreleri Olan Ücretsiz Netflix Hesapları

Mümkün olan en iyi seçenekleri bulmak için web’i taradık ve bunları reklam rahatsızlığı ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli kriterlere göre sıraladık.

Çevrimiçi ücretsiz film izlemek için en iyi sayfalar şunları içerir:

  • tüp
  • AZFilmler
  • çatırtı
  • 123Filmler
  • tavus kuşu tv
  • güneş filmleri
  • Youtube
  • ve bu listede bulunan diğer birçok kişi

Filmleri ücretsiz olarak izlemenin birçok yolu vardır ve bu gönderi en popüler akış web sitelerinden bazılarını içerir.

Aşağıdaki liste  ücretsiz filmler için web siteleri içerirken  , bunlar bilgisayar veya dizüstü bilgisayar dışında birçok farklı cihazda kullanılabilir.

Filmleri ve TV şovlarını izlemek için en popüler cihaz Amazon Firestick’tir. 

Bu siteler sadece film akışı sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda TV şovları ve belgeseller de sunacak.

Bu sitelerden bazıları, çeşitli Kodi eklentilerinin ve ücretsiz akış uygulamalarının filmleri ve TV şovlarını bulmak için kullandığı konumlarla aynıdır   . Bu siteleri kullandığınızda, doğrudan kaynağa gidiyorsunuz.

Aşağıdaki liste en son 10 Mart 2023 Cuma tarihinde güncellenmiştir.

Senden duymak istiyoruz! Favori ücretsiz film izleme sitenizin hangisi olduğunu bize bildirmek için listemizin altındaki anketi kullanarak oy verin  .

En İyi Ücretsiz Film İzleme Siteleri – Hızlı Liste

Bu makaleyi yazarken, aşağıda listelenen tüm web siteleri çalışır durumdadır ve kullanımınıza sunulmuştur.

Bu liste her zaman en iyi seçenekleri ücretsiz olarak izlemenin en iyi yolları ile güncel tutulur, böylece her zaman en iyi seçenekleri bilirsiniz.

Resmi bağlantılar da dahil olmak üzere her ücretsiz film izleme sitesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu hızlı listenin altındaki okumaya devam edin  .

Ücretsiz olarak çevrimiçi film izlemek için sitelerin listesi:

1.  Cineb –  Cineb, kablo kesiciler arasında hızla popülerlik kazanan sahne için ücretsiz film izleme siteleri listemizi daha yeni bir akış sitesi olarak hazırlıyor.
2.  Tubi:  Tubi, abonelik gerektirmeden ücretsiz film ve TV şovları akışı için çok popüler bir web sitesi haline geldi.
3.  AZMovies:  AZMovies, bu listede yer alan uzun süredir devam eden ve popüler bir akış sitesidir.
4.  Crackle:  Sony Crackle, kapsamlı bir film, TV şovu ve orijinal program listesi içeren popüler bir akış sitesidir.
5.123Filmler  : 123Movies, bu listedeki en eski ve en popüler film sitelerinden biridir.
6.  Tavuskuşu TV: Tavuskuşu TV, ücretsiz planında bile aralarından seçim yapabileceğiniz birçok ücretsiz film, TV şovu ve canlı kanal sunar.
7.  SolarMovie:  SolarMovie, tonlarca yüksek kaliteli bağlantı sağlayan köklü bir film ve TV programı sitesidir.
8.  YouTube –  Birçok YouTuber, YouTube’un çeşitli türlerde binlerce ücretsiz film arasından seçim yapabileceğinizi bilmez.
9.Flixer’ım  : İzlenecek sadece filmler değil, MyFlixer’da ayrıca akışı tamamen ücretsiz olan tonlarca TV programı başlığı vardır.
10.  Freevee (eski adıyla IMDb TV):  Freevee, izlenecek filmler ve TV şovları dahil olmak üzere ücretsiz içerik sunan bir Amazon akış web sitesi/uygulamasıdır.
11.  FM Filmleri: Akış siteleri söz konusu olduğunda FMovies başka bir büyük favoridir. Bu site, çeşitli video kalitelerinde en son filmleri ve TV şovlarını sunar.
12.  Vumoo –  Vumoo, kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve film ve dizi izlemek için harika bir web sitesidir.
13.Pleks  : İster inanın ister inanmayın, Plex Media Server artık internete bağlı herhangi bir cihazda ücretsiz filmler, TV şovları ve canlı TV yayınlıyor.
14.  MoviesJoy –  MoviesJoy web sitesi yararlı bir arama imkanı sağlar ve ayrıca trend olan filmler ve TV şovları içerir.
15.  Pluto TV:  En çok canlı TV teklifleriyle tanınan Pluto TV, çeşitli kategorilerde binlerce ücretsiz isteğe bağlı film sunar.
16.  YesMovies: Temiz bir arayüz, YesMovies’i dünya çapındaki yayıncılar arasında favori yapıyor.
17.  Vudu: Vudu, binlerce filme ve TV şovuna erişim için ücretsiz ve ücretli seçenekler sunan çevrimiçi bir isteğe bağlı video (VOD) akış hizmetidir.
18.  GoStream:  GoStream, ücretsiz film akışı için tonlarca içeriğe sahip hızlı bir iş bulma sitesidir. Bağlantılar HD olarak sağlanır ve seçildiğinde otomatik oynatılır.
19.  PopcornFlix:  PopcornFlix, aile, aksiyon, komedi, korku, yabancı ve daha birçok kategoride 1500’den fazla film içeren ücretsiz bir yayın hizmetidir.
20.  Soap2Day:  Soap2Day, son yıllarda ücretsiz film izleme siteleri söz konusu olduğunda en popüler isimlerden biridir.
yirmi bir. Roku Kanalı:  Roku Kanalı, çevrimiçi olarak ücretsiz filmler ve TV dizileri için popüler bir akış hizmeti haline geldi.
22.  ActVid:  ActVid, kablo kesiciler arasında popüler bir isim haline gelen ücretsiz film izleme siteleri listemize daha yeni eklendi.
23.  XUMO TV:  XUMO, yüzlerce canlı kanalın yanı sıra binlerce ücretsiz VOD başlığı sunar.
24.  MovieStars:  Moviestars, bu listede büyük bir film içeriği kitaplığı bulunan daha yeni bir akış sitesidir.
25.Film Yükselişi  : FilmRise, izlenecek 20.000’den fazla başlık edinmiş bir film ve TV şovu akış sitesidir.
26.  YoPelículas: YoMovies, bu alanda giderek daha popüler hale gelen ücretsiz film izleme siteleri listemize yeni eklenen bir isimdir.
27.  Streamm4u:  Streamm4U, farklı türleri ve kategorileri sınıflandırmak için harika bir filtre listesi sunar.
28.  Yidio:  Yidio, ücretsiz filmler bulmak için bir arama motoru görevi görerek bu listedeki diğerlerinden ayrılan daha yeni bir akış sitesidir.
29.HiMovies  : HiMovies, çevrimiçi olarak film ve dizi izlemek için bu listede yer alan daha yeni bir yayın sitesidir.
30.  Kanopy:  Kanopy, uyumlu bir kitaplıktan bir kitaplık kartına ihtiyacınız olduğundan, bu listedeki tartışmasız en ilginç ücretsiz film izleme sitesidir.
31.  Uzay Hareketi: SpaceMov, yüksek tanımlı bir deneyim için 1080p videoları barındıran başka bir sitedir.
32.  MyBundle (eski adıyla SnagFilms):  Başlangıçta SnagFilms olarak bilinen yeni ve geliştirilmiş MyBundleTV, çevrimiçi milyonlarca film bulmak için devasa bir veritabanı görevi görüyor.
33.  123Sakin ol: 123Chill, listemizde binlerce film ve TV şovu içeren daha yeni bir yayın web sitesidir.
34.  İnternet Arşivi:  İnternet Arşivi, filmler, TV şovları, müzik, resimler, kitaplar ve daha fazlası dahil olmak üzere binlerce kamu malı dijital eseri içeren, kâr amacı gütmeyen bir dijital kitaplıktır.

Ücretsiz film izleme siteleri güvenli mi?

Aşağıdaki ücretsiz film izleme sitelerinin birçoğu resmi platformlardan gelmektedir, yani bu sitelere erişim ve kullanım güvenlidir.

Ancak, kötü amaçlı yazılım veya şüpheli dosyalar içerebilecek “doğrulanmamış” seçenekler de vardır.

 Kullanımlarının ne kadar güvenli olduğunu görmek için VirusTotal uygulamasını kullanarak aşağıdaki tüm doğrulanmamış kaynakları taradık  .

TROYPOINT İPUCU:  Doğrulanmamış web sitelerini kullanırken güvenliğinizi sağlamanın en iyi yolu bir  VPN kullanmaktır  .

Bir VPN kullanmak sizi çevrimiçi olarak bilgisayar korsanlarından, doğrulanmamış web sitesi operatörlerinden, İSS’lerden ve diğer kötü aktörlerden koruyacaktır.

1 numaralı VPN’imiz, bu    siteleri ziyaret ettiğinizde sinir bozucu reklamları ve kötü amaçlı yazılımları engelleyecek    bir CleanWeb özelliği sunar   .

Bir VPN, doğrulanmamış web sitelerinden film akışı yaparken size anonim bir internet bağlantısı sağlayacaktır.

Bunu, ücretsiz bir film web sitesinde içerik akışı yapmadan önce izlemenizi önerdiğimiz aşağıdaki video kılavuzumuzda ayrıntılı olarak gösteriyoruz.

Kullanıcılar, 1 numaralı VPN uygulamamızı Windows PC, Firestick, Android telefon/tablet ve daha fazlası dahil olmak üzere tercih ettikleri herhangi bir cihaza yükleyebilir.

Ücretsiz film izleme siteleri yasal mı?

TROYPOINT’in ücretsiz film izleme sitelerinin ve uygulamalarının yasal olup olmadığını belirlemesi imkansızdır.

Kullanıcılar, kamu alanında ücretsiz olarak sunulan başlıklara her zaman erişebilir    ve biz de bunu öneriyoruz.

Bunun gibi çalışmalar telif hakkı yasalarıyla korunmaz ve herhangi bir yasal sonuç olmaksızın indirilebilir, akışa alınabilir ve paylaşılabilir.

Sonuç olarak, doğrulanmamış web sitelerinden erişilen tüm içerikten son kullanıcı sorumludur.

Önemli not:  Uygun şekilde lisanslanıp lisanslanmadıklarını bilmediğimiz için doğrulanmamış film izleme sitelerine bağlantı vermiyoruz. Aşağıda açıklanan web siteleri hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, Google arama arkadaşınızdır.

En İyi Ücretsiz Film İzleme Siteleri: Mart 2023

Bu akış seçeneklerini aşağıdaki kriterlere göre sıraladık:

  • Kullanıcı arayüzü
  • Aylık Ziyaretçiler
  • mevcut içerik
  • Reklam sıkıntıları (1’den 10’a kadar ölçeklendirin, 10 en kötüsüdür)
  • VPN uyumlu

1.Cineb  _

refleksler:

  • Aylık Ziyaretçi: 221.000
  • Reklam Sıkıntısı: 4
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .

Cineb, kablo kesiciler arasında hızla popülerlik kazanan sahnede daha yeni bir web sitesi olarak ücretsiz film akışı siteleri listemizin başında geliyor.

Bu sitede sağlanan kategoriler Ev, En İyi IMDB, Filmler, TV Şovları, Tür ve Ülke’den oluşmaktadır.

Cineb’in sunduğu avantajlardan bazıları, mükemmel içerik seçimi, bağlantı kalitesi ve beklentilerimizi aşan oynatma deneyimidir!

Kullanıcılar reklamlarla karşılaşacak, ancak aşağıdaki videoda gösterdiğimiz CleanWeb özelliği ile bunlar kolayca kaldırılabilir.

VirusTotal Scan (doğrulanmamış web sitesi):  Şüpheli dosya yok.

Cineb akış web sitesi hakkında daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edin.

Cineb Detayları ve Alternatifleri

2. Tüp

refleksler:

Tubi, abonelik gerektirmeyen çok popüler bir akış hizmeti haline geldi. Tubi’nin harika bir uygulaması var ve ayrıca en iyi ücretsiz film izleme sitelerinden birine sahip.

Bu site binlerce ücretsiz film ve TV şovu sunar, ancak bu listedeki diğer pek çok site gibi reklam desteklidir.

Tubi hizmetinin diğer avantajları arasında kullanım kolaylığı, harika web sitesi arayüzü, HD akış özellikleri, mobil cihaz uyumluluğu ve daha fazlası yer alır.

Tubi sitesinin bazı dezavantajları arasında popüler içeriğin olmaması, oynatılırken reklamların yer alması ve sitenin yalnızca dünyanın belirli bölgelerinde mevcut olmasıdır.

Tubi, Amazon App Store, Roku kanal dizisi, Apple App Store ve Google Play Store’da bir uygulama olarak da mevcuttur.

Tubi hakkında daha fazla bilgi edinmek için eğitimimize göz atın.

Tubi uygulaması nasıl kurulur?

3.   A’dan Z’ye Filmler

refleksler:

AZMovies, bu listedeki en popüler ücretsiz film izleme sitelerinden biridir. 1080p ve 720p dahil olmak üzere mükemmel akış kalitelerinde mükemmel bir film koleksiyonu mevcuttur.

Web sitesinin sloganı, “En sevdiğiniz filmleri burada sınırsız izleyin, sadece beğendiğiniz filmi seçin ve keyfini çıkarın! Bedava ve herzaman böyle olacak.” AZMovies’e bugün göz atın!

AZMovies web sitesinin diğer avantajları arasında çok çeşitli filmler, basit web sitesi tasarımı, mobil cihaz uyumluluğu, HD akış özellikleri ve çok daha fazlası yer alır.

AZMovies sitesinin dezavantajları arasında reklam sıklığı, dizi olmaması ve arama özelliklerinin iyileştirilebilmesi sayılabilir.

VirusTotal Scan (doğrulanmamış web sitesi) –  şüpheli bir dosya.

AZMovies web sitesi hakkında daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki bağlantıya bakın.

AZMovies Ayrıntıları ve Alternatifleri

4. Çıtırtı

refleksler:

  • Aylık Ziyaretçi: 276.000
  • Reklam Sıkıntısı: 4
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN  ile mükemmel çalışır .
  • Resmi web sitesi:  https://www.crackle.com

Sony Crackle, kapsamlı bir film listesi, TV şovları ve orijinal programlar içeren popüler bir ücretsiz film akış sitesidir.

Kaliteli içerik kitaplığı, akış ve daha fazlası nedeniyle, Crackle’ı en iyi ücretsiz akış hizmetleri listemize dahil ettik   .

Crackle’ın ücretsiz olarak sunduğu filmlerden bazıları arasında  Spiderman  , Cold Pursuit, The Whistleblower ve diğerleri yer alır.

Cracke akış web sitesinin diğer avantajları arasında sorunsuz oynatma, basit web sitesi arayüzü, HD akış özellikleri, mobil cihaz uyumluluğu ve daha fazlası yer alır.

Crackle hizmetini kullanmanın dezavantajları arasında popüler içeriğin olmaması, oynatma sırasında reklamların olması ve yalnızca dünyanın belirli bölgelerinde mevcut olmasıdır.

Crackle ayrıca çeşitli cihazlara kurulabilen bir uygulama biçiminde gelir.

Ancak, reklam destekli bir ağ olduğu için bu uygulamada da birkaç reklam var.

Crackle uygulaması nasıl kurulur?

5.123Filmler _

refleksler:

  • Aylık Ziyaretçi: 1.900.000
  • Reklam Sıkıntısı: 7
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .

123Movies, bu listedeki en eski ve en popüler ücretsiz film izleme sitelerinden biridir. Filmler 1080p olarak mevcuttur ve çok az reklam veya açılır pencere olmadan veya hiç olmadan yayınlanır.

Bu sitenin ana sayfası, yalnızca bir arama çubuğu ve listeleme kategorisi seçenekleriyle son derece basittir. Filminizi seçtikten sonra, başlamak için birden fazla oynat düğmesine basmanız gerekebilir, ancak bu her zaman böyle değildir.

Surfshark’ı şimdi risksiz deneyin!

123Movies web sitesinin avantajları, etkileyici içerik kitaplığı, HD akış seçenekleri, çeşitli kategoriler, kullanıcı dostu arayüzü ve daha fazlasını içerir.

123Movies kullanmanın bazı dezavantajları can sıkıcı reklamlar, taklitçi proxy’lerin sayısı ve doğrulanmamış durumudur.

VirusTotal Scan (doğrulanmamış web sitesi) –   şüpheli bir dosya.

123Movies’i tüm popüler akış cihazlarında güvenli bir şekilde nasıl kullanacağınızı öğrenmek için aşağıdaki kılavuzumuza göz atın.

123Filmler Ayrıntılar ve bilgiler

6. TavuskuşuTV _

refleksler:

Peacock TV, NBC’nin resmi olarak 15 Temmuz 2020’de başlatılan yeni yayın platformudur. Bu akış sitesi, aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli ücretsiz filmler, TV şovları ve canlı kanallar içerir.

Etkileyici içerik kitaplığı, sorunsuz oynatma ve ücretsiz plan, Peacock TV’nin lansmanından bu yana milyonlarca abone kazanmasının nedenlerinden bazılarıdır.

Tavuskuşu TV ayrıca yüklenecek bir uygulama olarak da mevcuttur ve  günümüzün en iyi ücretsiz çevrimiçi filmlerinin birçoğunu içerir  .

Kullanıcılar, ücretli seçeneklerin yanı sıra ücretsiz akış seçeneklerine de sahiptir. Ayrıca özel WWE içeriğine sahiptirler   .

Peacock TV kullanmanın en iyi yanları, özel NBC içeriği, harika kullanıcı arayüzü, cihaz uyumluluğu ve daha fazlasını içerir.

Peacock TV kullanmanın en büyük dezavantajı, VPN’lerin ve diğer proxy’lerin engellenmesidir. Desteklenmeyen bir bölgedeyseniz bu hizmeti kullanamazsınız.

Daha fazla bilgi ve uygulamayı herhangi bir cihaza nasıl yükleyeceğiniz konusunda aşağıdaki Peacock eğitimimize göz atın.

Peacock TV uygulaması nasıl kurulur?

7. Güneş Filmi _

refleksler:

  • Aylık Ziyaretçi: 375.000
  • Reklam Sıkıntısı: 6
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .

SolarMovie, ücretsiz film izleme siteleri söz konusu olduğunda başka bir popüler isimdir. Tonlarca yüksek kaliteli bağlantıya sahiptir ve hatta kullanıcıların güncellemeler ve daha fazlası için oturum açmasına olanak tanır.

SolarMovie ile kişiselleştirilmiş bir akış deneyimi için tür ve ülke de dahil olmak üzere kategoriye göre kolayca filtre uygulayabilirsiniz.

SolarMovie’yi kullanmanın bazı avantajları, paketlenmiş içerik kitaplığı, HD akış özellikleri, kayıt gerektirmemesi, mobil cihazlarla uyumluluk ve daha fazlasını içerir.

SolarMovie web sitesini kullanmanın bazı dezavantajları arasında can sıkıcı reklamlar, ezici tasarım ve çevrimiçi ortamda dolaşan proxy sayısı yer alır.

SolarMovie Ayrıntıları ve Bilgileri

VirusTotal Scan (doğrulanmamış web sitesi):  Şüpheli dosya bulunamadı.

8. youtube

refleksler:

YouTube, ücretsiz çevrimiçi video akışı için mevcut en popüler site olabilir. Ancak birçok kullanıcı, YouTube’un çeşitli türlerde binlerce ücretsiz film arasından seçim yapabileceğinin farkında değil.

Google hesabınızla oturum açabilseniz de, YouTube’da ücretsiz film izlemenin en iyi yönlerinden biri, kaydolmanıza gerek olmamasıdır.

Kısa bir süre önce YouTube,   %100 ücretsiz olan yeni bir ücretsiz film ve TV programı serisini duyurdu.

YouTube’da ücretsiz film izlemenin diğer avantajları arasında kullanım kolaylığı, harika web sitesi arayüzü, mobil uyumluluğu ve daha fazlası yer alır.

YouTube’da film izlemenin bazı dezavantajları arasında, popüler içeriğin olmaması ve oynatmanın ortasında can sıkıcı reklamlar yer alır.

YouTube’u herhangi bir akış cihazında reklamsız izlemek için aşağıdaki kılavuzu incelemenizi öneririm.

YouTube reklamsız nasıl izlenir?

9. Flixer’ım

refleksler:

  • Aylık Ziyaretçi: 637.000
  • Reklam Sıkıntısı: 6
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .

Kullanıcılar, popüler MyFlixer web sitesinde yayınlanacak tonlarca başlık bulacaktır. Bu, bir zamanlar popüler olan Putlocker’a benzer şekilde çalışır   .

İzlenecek sadece filmler değil, aynı zamanda MyFlixer’de tamamen ücretsiz tonlarca TV programı başlığı da var.

Tonlarca kategori ve HD seçeneğiyle MyFlixer, bu ücretsiz film izleme siteleri kaynağına harika bir ektir.

MyFlixer’in avantajları, zarif kullanıcı arabirimi, paketlenmiş içerik kitaplığı ve HD akış yeteneklerinden oluşur.

Surfshark’ı şimdi risksiz deneyin!

MyFlixer kullanmanın dezavantajları, reklam yerleşimlerini ve doğrulanmamış durumunu içerir.

VirusTotal Scan (doğrulanmamış web sitesi):  Altı şüpheli dosya.

MyFlixer web sitesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki kılavuzumuza göz atın.

MyFlixer Ayrıntıları ve Alternatifleri

10. Freevee (eski adıyla IMDb)

refleksler:

Freevee, Amazon’dan izlenecek filmler ve TV şovları dahil olmak üzere ücretsiz içerik sunan bir akış web sitesi/uygulamasıdır.

Aynı amaca hizmet eden bir zamanlar popüler olan IMDb TV web sitesinin yeniden markalaşmasıdır. Freevee, şık ve yeni bir arayüzde IMBb TV ile aynı özelliklerin ve seçeneklerin çoğunu sunar.

Artık uygulamada mevcut olan canlı seçenekler de dahil olmak üzere aralarından seçim yapabileceğiniz tonlarca kategori var.

Freevee’yi kullanmanın avantajları arasında ücretsiz içerik kitaplığı, bir Amazon hesabıyla kullanım kolaylığı ve cihaz uyumluluğu yer alır.

Freevee’nin bazı dezavantajları, içerik sınırlamaları, oyun sırasındaki reklamlar ve belirli coğrafi kısıtlamalardır.

Amazon’un yeni marka değişikliği hizmeti hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki Freevee kılavuzumuza bakın.

Freevee Ayrıntıları ve Bilgileri

11. Filmler

refleksler:

  • Aylık Ziyaretçi: 1.500.000
  • Reklam Sıkıntısı: 6
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .

FMovies, ücretsiz film akış siteleri söz konusu olduğunda başka bir büyük favoridir. Bu site, çeşitli video kalitelerinde en son filmleri ve TV şovlarını sunar.

FMovies sitesinde yayın tarihi, tür, ülke, anime, en çok izlenen ve daha fazlasına göre kategorize edilmiş VOD içeriği bulunur.

FMovies ayrıca birkaç yansıtma sitesine sahiptir, ancak yukarıdaki URL’lerinden herhangi birini kullanmak sizi otomatik olarak canlı sitelerine yönlendirecektir.

FMovies kullanmanın bazı avantajları, paketlenmiş içerik kitaplığı, basit arayüzü, kategori seçimi ve HD oynatmayı içerir.

FMovies kullanmanın dezavantajları, can sıkıcı reklam yerleşimlerini ve doğrulanmamış durumlarını içerir.

VirusTotal Scan (doğrulanmamış web sitesi) –  şüpheli bir dosya.

FMovies ve herhangi bir cihazla film izleme hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki kılavuza göz atın.

Film detayları ve bilgileri

12. Vumoo

refleksler:

  • Aylık Ziyaretçi: 311.000
  • Reklam Sıkıntısı: 6
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .

Vumoo, kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve film ve dizi izlemek için harika bir web sitesidir.

Daha düşük reklam sıklığı ve sorunsuz oynatma, Vumoo’yu ücretsiz film izleme siteleri listemize harika bir katkı yapar.

Vumoo akış sitelerini kullanmanın avantajları arasında sorunsuz oynatma, etkileyici içerik kitaplığı, kullanıcı arayüzü ve daha fazlası yer alır.

Vumoo’nun bazı dezavantajları, reklamlarını, doğrulanmamış durumunu ve az sayıda kategoriyi içerir.

VirusTotal Scan (doğrulanmamış web sitesi):  Şüpheli dosya yok.

13. pleksus

refleksler:

  • Aylık Ziyaretçi: 911.000
  • Reklam Sıkıntısı: 5
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .
  • Resmi web sitesi:  https://app.plex.tv/desktop

İster inanın ister inanmayın, Plex Media Server artık internete bağlı herhangi bir cihazda ücretsiz filmler, TV şovları ve canlı TV yayınlıyor.

En iyi yanı, bu ücretsiz içeriği yayınlamak için bir hesaba bile ihtiyacınız olmaması!

Plex başlangıçta torrent nedeniyle popüler oldu   , ancak şimdi binlerce kişi talep üzerine ücretsiz filmlere erişiyor.

Plex kullanmanın avantajlarından bazıları, yerleşik medya sunucusu özellikleri, sorunsuz oynatma, cihaz uyumluluğu ve mükemmel kullanıcı arayüzüdür.

Plex’te film akışının dezavantajları, sınırlı içerik kitaplığı ve reklamlarıdır.

Bu platformda ücretsiz filmler ve bilmeniz gereken her şeyi izlemek için aşağıdaki Plex Media Server eğitimimize göz atın.

Surfshark’ı şimdi risksiz deneyin!

Plex Medya Sunucusu Eğitimi

14. Filmler Neşesi

refleksler:

  • Aylık Ziyaretçi: 634.000
  • Reklam Sıkıntısı: 6
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .

MoviesJoy, ücretsiz film izleme siteleri listemizde olmazsa olmazlardandır. Bu web sitesi basit bir arama çubuğu ve trend olan filmler ve TV şovları sağlar.

İçerik aramak isterseniz, Tür, Ülke ve daha fazlasını içeren farklı kategorilerden de seçim yapabilirsiniz.

Bağlantılar 1080p HD olarak mevcuttur ve son derece hızlı oynatılır. Ancak, seçilen içerik oynatılmadan önce bazı reklamları kapatmanız gerekebilir.

MoviesJoy’u kullanmanın avantajları, kapsamlı içerik kitaplığı, harika arama özellikleri, kategorileri ve site gezintisidir.

MoviesJoy web sitesini kullanmanın dezavantajları arasında can sıkıcı reklam yerleşimleri ve doğrulanmamış durum yer alır.

VirusTotal Scan (doğrulanmamış web sitesi) –  şüpheli bir dosya.

15. Plüton Televizyonu

refleksler:

  • Aylık Ziyaretçi: 980.000
  • Reklam Sıkıntısı: 5
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .
  • Resmi web sitesi:  https://pluto.tv/on-demand

En çok canlı TV teklifleriyle tanınan Pluto TV, çeşitli kategorilerde binlerce ücretsiz isteğe bağlı film sunar.

Kullanıcılar, herhangi bir web tarayıcısını kullanarak Pluto TV’de ücretsiz film akışı yapabilir veya uygulamayı Firestick, Roku, iOS, Android ve daha fazlası gibi herhangi bir akış cihazına yükleyebilir.

Pluto TV kullanmanın avantajları arasında sorunsuz oynatma, VOD içeriğine ek olarak canlı kanallar ve etkileyici bir kullanıcı arayüzü yer alır.

Pluto TV kullanmanın dezavantajları, sınırlı içerik seçimini ve oynarken reklamları içerir.

Pluto TV ve uygulamanın birden fazla cihaza nasıl kurulacağı hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki kılavuzumuza göz atın.  

Pluto TV nasıl kurulur?

16. Evet Filmler

refleksler:

  • Aylık Ziyaretçi: 560.000
  • Reklam Sıkıntısı: 7
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .

Temiz bir arayüz, YesMovies’i ücretsiz film izleme sitelerinin hayranları arasında favori yapar.

Tam olarak ne izlemek istediğinizi biliyorsanız basit arama aracını kullanabilir veya kolay gezinme için sayfanın üst kısmındaki Filmler/TV Şovları kategorisine tıklayabilirsiniz.

YesMovies’in sunduğu bir başka harika özellik de sizi güncel tutmak için tonlarca güncel film ve TV şovu etkinliği içeren bir haber sekmesidir.

Oynat düğmesini ve burada kal düğmesini birden çok kez tıklamanız gerekebileceğinden, film izlemek biraz zordur, ancak harika bir akış deneyimi için bağlantılar genellikle yüksek tanımlıdır.

YesMovies ücretsiz film akış sitesini kullanmanın avantajları arasında devasa içerik kataloğu, HD akış yetenekleri ve arama özellikleri yer alır.

YesMovies’i kullanmanın dezavantajları arasında doğrulanmamış durumu ve web sitesinde rahatsız edici reklam yerleşimleri yer alır.

VirusTotal Scan (doğrulanmamış web sitesi) –  şüpheli bir dosya.

YesMovies ve herhangi bir cihazla nasıl akış yapılacağı hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki kılavuza göz atın.

YesMovies’in detayları ve bilgileri

17. Vudu

refleksler:

  • Aylık Ziyaretçi: 564.000
  • Reklam Sıkıntısı: 5
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .
  • Resmi web sitesi:  https://www.vudu.com

Vudu, binlerce filme ve TV şovuna erişim için ücretsiz ve ücretli seçenekler sunan çevrimiçi bir isteğe bağlı video (VOD) akış hizmetidir.

Ücretsiz sürümünün adı “Filmler Bizden” ama reklam içeriyor. Vudu kullanmak için bir hesap gerektirse de, aylık abonelik ücreti gerektirmezler.

Vudu, birçok cihaza kurulabilen bir uygulama olarak da mevcuttur. Vudu’da film izlemenin avantajları, pürüzsüz kullanıcı arayüzü, uygulama uyumluluğu ve kullanım kolaylığından oluşur.

Vudu kullanmanın dezavantajları, sınırlı içerik seçimini ve film oynatırken reklamları içerir.

Daha fazla bilgi için aşağıdaki kılavuzumuza göz atın.

Vudu nasıl kurulur

18.  Roku Kanalı

refleksler:

Roku kanalı, çevrimiçi olarak film ve dizi izlemek için popüler bir ücretsiz film akış sitesi haline geldi.

Roku’daki en iyi kanallardan biri olmanın yanı sıra   , çoğu kişi bu platformun herhangi bir akış cihazında kullanılabileceğinin farkında değil.

Surfshark’ı şimdi risksiz deneyin!

Roku Kanalı’nın bazı avantajları, uygun içerik kataloğu, kayıt gerekliliği olmaması ve birden fazla cihazda kullanım kolaylığıdır.

The Roku Channel’ın dezavantajları, oynatma sırasındaki reklamları ve dünyanın belirli bölgelerindeki coğrafi kısıtlamalarını içerir.

The Roku Channel uygulamasını Firestick, Fire TV ve herhangi bir Android cihaza yüklemek için aşağıdaki kılavuzumuza göz atın.

Firestick’te Roku Kanalı

19. PopcornFlix

refleksler:

  • Aylık Ziyaretçi: 410.000
  • Reklam Sıkıntısı: 5
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .
  • Resmi web sitesi:  https://www.popcornflix.com

PopcornFlix, 2017’de sahneye çıkan ücretsiz film izleme siteleri listemizde bahsetmeye değer bir hizmettir.

Bu ücretsiz film izleme sitesinde aile, aksiyon, belgesel, komedi, korku, yabancı filmler ve daha pek çok kategoride 1.500’den fazla film bulunmaktadır.

PopcornFlix’i kullanmak için bir hesabın gerekli olmadığını da fark edeceksiniz ki bu büyük bir avantaj.

PopcornFlix’i kullanmanın başlıca faydaları arasında iyi film kitaplığı, yenilenen arayüzü ve diğer web sitelerine kıyasla daha az reklam yer alır.

PopcornFlix’in bazı dezavantajları, içeriği oynatırken TV şovlarının ve reklamların olmamasıdır.

Bu ücretsiz akış hizmeti hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki PopcornFlix eğitimimize göz atın.

PopcornFlix uygulaması nasıl kurulur?

20.Soap2Day

refleksler:

  • Aylık Ziyaretçi: 5.700.000
  • Reklam Sıkıntısı: 7
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .

Soap2Day, son yıllarda ücretsiz film izleme siteleri söz konusu olduğunda en popüler isimlerden biridir.

Orijinal Soap2Day etki alanı bir süre önce kapatıldı ve o zamandan beri birçok proxy geliştirildi.

Soap2Day akış sitesi avantajları, tıka basa dolu içerik kitaplığını, HD akış özelliklerini ve kategori seçimini içerir.

Soap2Day web sitesinin en büyük dezavantajları, doğrulanmamış durumu ve can sıkıcı reklam sıklığıdır.

VirusTotal Scan (doğrulanmamış web sitesi) –  şüpheli bir dosya.

Soap2Day, alternatifler ve daha fazlası hakkında daha fazla bilgi edinmek için kılavuzumuza göz atın.

Soap2Day detayları ve alternatifleri

21.  Yayın

refleksler:

  • Aylık Ziyaretçi: 190.000
  • Reklam Sıkıntısı: 6
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .

GoStream, ücretsiz film akışı için tonlarca içeriğe sahip, hızlı çalışan bir web sitesidir. Bağlantılar 720p çözünürlükte sağlanır ve seçildiğinde otomatik olarak oynatılır.

GoStream’in herhangi bir cihazda kullanımı kolay olduğundan, bu web sitesinde yanlış gidemezsiniz.

GoStream web sitesinin avantajları, kategori seçimi, HD akış özellikleri ve kapsamlı içerik kitaplığından oluşur.

GoStream’in en büyük dezavantajları, doğrulanmamış durumu, oynatılırken reklamlar ve TV şovlarının olmamasıdır.

VirusTotal Scan (doğrulanmamış web sitesi):  Şüpheli dosya yok.

GoStream web sitesi hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantıya bakın.

GoStream Ayrıntıları ve Bilgileri

22. ActVid

refleksler:

  • Aylık Ziyaretçi: 163.000
  • Reklam Sıkıntısı: 7
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .

ActVid, kablo kesiciler arasında popüler bir isim haline gelen ücretsiz film izleme siteleri listemize daha yeni eklendi.

ActVid içindeki kategoriler En İyi IMDb, Filmler, TV Şovları, Android Uygulaması, Tür, Ülke ve Android Uygulamasıdır.

ActVid’in artıları arasında kapsamlı içerik kitaplığı, basit kullanıcı arabirimi ve kayıt gereksinimi olmaması yer alır.

ActVid kullanmanın olumsuz yönleri, doğrulanmamış durumu ve can sıkıcı reklam yerleşimleridir.

VirusTotal Tarama (doğrulanmamış web sitesi):

Surfshark’ı şimdi risksiz deneyin!

23.TV XUMO

refleksler:

  • Aylık Ziyaretçi: 26.000
  • Reklam Sıkıntısı: 4
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .
  • Resmi web sitesi:  https://www.xumo.tv

XUMO TV, akış hizmeti ve web sitesi olarak sunulan ücretsiz bir hizmettir.

XUMO yalnızca binlerce ücretsiz VOD başlığı sağlamakla kalmaz, aynı zamanda aralarından seçim yapabileceğiniz yüzlerce canlı kanal da vardır.

Ek Canlı TV özellikleri nedeniyle XUMO’yu ücretsiz IPTV uygulamaları listemizde de bulabilirsiniz   .

XUMO TV kullanmanın avantajları arasında filmler ve TV şovları için tek tıklamayla oynatma, canlı kanallar ve sorunsuz oynatma yer alır.

XUMO TV kullanmanın bazı dezavantajları, reklam destekli yapısı ve sınırlı içerik seçimidir.

XUMO ve uygulamanın nasıl kurulacağı hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen aşağıdaki bağlantıyı kullanın.

XUMO TV nasıl kurulur

24.  Film yıldızları

refleksler:

  • Aylık Ziyaretçi: 8.100
  • Reklam Sıkıntısı: 5
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .

Moviestars, büyük bir film içeriği kitaplığına sahip ücretsiz film izleme siteleri listemizde popüler bir isim haline geliyor.

Bu sitenin diğerlerine kıyasla daha az ziyaretçisi olmasına rağmen, Film yıldızlarının zaman içinde ivme kazanmasını bekleyin!

Moviestars’da bulduğumuz en iyi yönlerden bazıları, daha düşük reklam sıklığı, etkileyici film seçimi ve basit gezinme idi.

Moviestars kullanmanın olumsuz yönleri arasında TV dizilerinin olmaması ve doğrulanmamış durum sayılabilir.

VirusTotal Scan (doğrulanmamış web sitesi) –  şüpheli bir dosya.

25. Filmin Yükselişi

refleksler:

  • Aylık Ziyaretçi: 17.000
  • Reklam Sıkıntısı: 5
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .
  • Resmi web sitesi:  https://filmrise.com

FilmRise, izlenecek 20.000’den fazla başlık edinmiş bir film ve TV şovu akış sitesidir. Bu, geniş klasik film koleksiyonuyla tanınır hale geldi.

FilmRise, Firestick/Fire TV, Roku, Android, iPhone ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli cihazlara yüklenecek bir uygulama olarak mevcuttur.

FilmRise akış web sitesini kullanmanın avantajları arasında bağımsız içerik seçimi, sorunsuz arayüz ve birden çok cihazda uygulama uyumluluğu yer alır.

FilmRise kullanmanın dezavantajları, sınırlı içerik seçeneklerini, kategorileri ve oynatma sırasındaki reklamları içerir.

Bu hizmet hakkında daha fazla bilgi edinmek için eksiksiz FilmRise kılavuzumuzu ziyaret edin.

FilmRise uygulaması nasıl kurulur?

26. Filmler

refleksler: 

  • Aylık Ziyaretçi: 1.200.000
  • Reklam Sıkıntısı: 8
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .

YoMovies, bu alanda giderek daha popüler hale gelen ücretsiz film izleme siteleri listemize yeni eklenen bir isimdir.

YoMovies içindeki kategoriler Hollywood, İngiliz Dizileri, Bollywood, Hint Dizileri, Tür, Ateşli Diziler, Erotik ve daha fazlasıdır.

YoMovies’in olumlu yönleri arasında geniş içerik seçimi, uluslararası kategoriler ve kayıt gerekliliği olmaması yer alır.

YoMovies’i kullanmanın en büyük dezavantajları, can sıkıcı reklam yerleşimleri ve doğrulanmamış durumudur.

VirusTotal Scan (doğrulanmamış web sitesi):  Şüpheli dosya yok.

Alternatifler de dahil olmak üzere YoMovies web sitesi hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantıya göz atın.

YoMovies Ayrıntıları ve Alternatifleri

27.StreamM4u

refleksler: 

  • Aylık Ziyaretçi: 23.000
  • Reklam Sıkıntısı: 5
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .

Streamm4U, farklı türleri ve kategorileri sınıflandırmak için harika bir filtre listesi sunar.

Kullanıcılar, filmin altında bir yedek kaynak göreceklerdir. Filminizin seçtiğiniz sunucuda oynatılmadığını fark ederseniz, onu izlemek için ikinci bir seçenek olarak yedeklemeyi kullanabilirsiniz.

Diğerlerinde olduğu gibi, akış başlamadan önce oynat düğmesini birden fazla tıklamanız gerekebilir. Ancak bir kez oynandığında, Streamm4U’daki hemen hemen tüm başlıklar için arabelleğe alma veya gecikme olmaz.

Streamm4U’nun en büyük avantajları, kaliteli arama özellikleri, içerik kitaplığı ve kategori seçimleridir.

Streamm4U kullanmanın bazı dezavantajları, doğrulanmamış durumu, reklam yerleşimleri ve çok sayıda proxy’dir.

Surfshark’ı şimdi risksiz deneyin!

VirusTotal Scan (doğrulanmamış web sitesi) –   şüpheli bir dosya.

28. Yidyum

refleksler:

  • Aylık Ziyaretçi: 65.000
  • Reklam Sıkıntısı: 0
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .
  • Resmi web sitesi:  https://www.yidio.com

Yidio, ücretsiz filmler bulmak için bir arama motoru görevi görerek bu listedeki diğerlerinden farklı olan daha yeni bir akış sitesidir.

Bir hesap için kaydolmanız gerekir, ancak Yidio, kullanıcıların çevrimiçi olarak mevcut olan en iyi ücretsiz filmleri bulmalarına yardımcı olan harika bir araçtır.

Yidio akış sitesini kullanmanın avantajları arasında en sevdiğiniz içeriği barındırma, reklamsız ve ücretsiz plan yer alır.

Yidio’nun bazı dezavantajları, barındırılan içeriğin olmaması ve kayıt gerekliliklerini içerir.

Yidio hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edin.

Yidio hakkında bilgi ve detaylar

29.  Merhaba Filmler

refleksler: 

  • Aylık Ziyaretçi: 184.000
  • Reklam Sıkıntısı: 6
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .

HiMovies, çevrimiçi film ve dizi izlemek için ücretsiz film akışı siteleri listemizdeki yeni bir isimdir.

Bununla birlikte, HiMovies web sitesi, içerik kitaplığı, oynatma ve diğer akış sitelerine kıyasla düşük reklam zorluğu nedeniyle akış topluluğu içinde hızla popülerlik kazanmaya başlıyor.

HiMovies, mükemmel bir içerik kitaplığı, sorunsuz gezinme, HD akış özellikleri ve kayıt gerekliliği olmaması gibi birçok avantaj sağlar.

HiMovies’in en büyük dezavantajları, can sıkıcı reklam yerleşimleri ve doğrulanmamış durumudur.

VirusTotal Scan (doğrulanmamış web sitesi):   dört şüpheli dosya.

30. Kanopi

refleksler:

  • Aylık Ziyaretçi: 171.000
  • Reklam Sıkıntısı: 0
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .
  • Resmi web sitesi:  https://www.kanopy.com

Kanopy, uyumlu bir kitaplıktan bir kitaplık kartına ihtiyacınız olduğundan, bu listedeki tartışmasız en ilginç ücretsiz film akış sitesidir.

Başarıyla bir hesap oluşturduktan sonra, çeşitli kategorilerde Kanopy tarafından sağlanan binlerce filme erişebileceksiniz.

İçerik seçimi sınırlı olsa da Kanopy’nin en iyi yanı oynatma sırasında reklam olmaması.

Kanopy’nin diğer dezavantajları, kayıt gerekliliği ve kaliteli akış bağlantılarının olmamasıdır.

31. Mekansal hareket

refleksler: 

  • Aylık Ziyaretçi: 76.000
  • Reklam Sıkıntısı: 6
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .

SpaceMov, yüksek tanımlı bir deneyim için 1080p videoları barındıran başka bir sitedir. Türe, ülkeye ve daha fazlasına göre arama seçeneği ile harika bir ana menüye sahiptir.

SpaceMov’un sunduğu en iyi özelliklerden biri, bir açıklama ve “Fragmanı İzle” düğmesidir. Seçiminizi yaparken, akış için genellikle çok sayıda kaynak vardır.

Kullanıcılar, herhangi bir türde film izlemek için SpaceMov’un keyfini çıkaracak, bu yüzden onu film akış siteleri listemize dahil ettik.

SpaceMov kullanmanın avantajları, paketlenmiş içerik kataloğu, kayıt gerekliliği olmaması ve basit bir kullanıcı arabirimidir.

SpaceMov kullanmanın dezavantajları arasında doğrulanmamış durumu, sinir bozucu reklam yerleşimleri ve hatalı proxy sayısı yer alır.

VirusTotal Scan (doğrulanmamış web sitesi):  Şüpheli dosya yok.

32. MyBundleTV (SnagFilms)

refleksler:

  • Aylık Ziyaretçi: 6.900
  • Reklam Sıkıntısı: 0
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .

Başlangıçta SnagFilms olarak bilinen yeni ve geliştirilmiş MyBundleTV, çevrimiçi milyonlarca film bulmak için devasa bir veritabanı görevi görür.

Bu film web sitesi, ziyaretçilerin en sevdikleri filmleri bulmalarına yardımcı olan arama motorları olması bakımından Yidio’ya benzer şekilde çalışır.

MyBundle, kullanıcıların tonlarca sağlayıcının dökümleriyle canlı kanallar için akış hizmetleri bulmasına da yardımcı olur.

MyBundleTV web sitesini kullanmanın faydaları arasında en sevdiğiniz içeriği düzenleme, reklam olmaması ve faydalı bir ücretsiz plan yer alır.

MyBundleTV’nin bazı dezavantajları, kayıt gereklilikleri ve barındırılan içeriğin olmamasıdır.

MyBundleTV ve SnagFilms’in kapatılması hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantıyı görebilirsiniz.

SnagFilms Kapatma: Ne Oldu?

33. 123Soğuk

refleksler: 

  • Aylık Ziyaretçi: 22.000
  • Reklam Sıkıntısı: 6
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .

123Chill, binlerce film ve TV şovu içeren ücretsiz film izleme siteleri listemizdeki daha yeni bir isimdir.

Surfshark’ı şimdi risksiz deneyin!

Bu ücretsiz film akışı sitesinde harika kategoriler, oynatma, içerik, gezinme ve daha fazlası bulunur.

123Chill akış web sitesinin avantajları arasında çarpıcı kullanıcı arayüzü, kaliteli içerik kataloğu ve kategori seçimi yer alır.

123Chill’in dezavantajları, web sitesi genelindeki reklamlarının yanı sıra doğrulanmamış bir durumu içerir.

VirusTotal Scan (doğrulanmamış web sitesi):  Şüpheli dosya yok.

34. İnternet Arşivi

refleksler:

  • Aylık Ziyaretçi: 160.000
  • Reklam Sıkıntısı: 0
  • VPN Uyumlu: Evet.Bir  VPN ile mükemmel çalışır  .
  • Resmi web sitesi:  https://archive.org

İnternet Arşivi, filmler, TV şovları, müzik, resimler, kitaplar ve daha fazlası dahil olmak üzere binlerce kamu malı dijital eseri içeren, kâr amacı gütmeyen bir dijital kitaplıktır.

İnternet Arşivinde bugünden 20. yüzyılın ortalarına kadar filmler ve TV şovları bulacaksınız!

Internet Archive kullanmanın diğer avantajları arasında kapsamlı içerik kitaplığı, reklamsız arayüzü ve basit gezinme yer alır.

İnternet Arşivinin en büyük dezavantajı, bu listedeki diğer akış sitelerine kıyasla sınırlı içeriktir.

İnternet Arşivinde bulunan birkaç kamu malı filmi içeren aşağıdaki bağlantıya bakın.

En İyi Ücretsiz Film İzleme Siteleri Anketi – Mart 2023

Lütfen aşağıdaki ankete katılarak bu sayfada yer alan en iyi film izleme sitelerini belirlememize yardımcı olun. Sonuçları görmek için oy kullanmalısınız.

  • En iyi film izleme sitesi hangisi? *
    •  sineb
    •  tüp
    •  AZFilmler
    •  çatırtı
    •  123Filmler
    •  tavus kuşu televizyonu
    •  SolarFilm
    •  Youtube
    •  Benim Flixer’ım
    •  serbest
    •  filmler
    •  vumoo
    •  pleksus
    •  FilmlerJoy
    •  plüton tv
    •  evet filmler
    •  vudu
    •  roku kanalı
    •  patlamış mısır
    •  sabun2gün
    •  GoStream
    •  ActVid
    •  xumo
    •  Film yıldızları
    •  Sinema Yükselişi
    •  Filmler
    •  akımm4u
    •  Yidio
    •  MerhabaFilmler
    •  Kanopiler
    •  UzayMov
    •  Benim paketim
    •  123soğuk
    •  internet arşivi

Firestick’te Ücretsiz Film Akışı Siteleri Nasıl Kullanılır?

Yukarıda belirtildiği gibi, bu listedeki siteler, farklı platformlardaki işlevleri nedeniyle özel olarak seçilmiştir.

Ücretsiz film izleme siteleri aracılığıyla film izlemenin yüzlerce yolu olsa da bunlar PC’de, Amazon Fire TV cihazlarında ve  Android TV Box’ta mükemmel şekilde çalışır  .

Bu yazı itibariyle, en popüler yayın çubuğu  Amazon Firestick 4K  .

Genellikle kullanıcılar, uygulamaları indirmek  ve akışa sınırsız erişim elde etmek için bu cihazın “kilidini açmayı” umarak Firestick’i satın alır  .

“Yandan yükleyerek”, filmleri, TV şovlarını ve daha fazlasını ücretsiz olarak izlemenizi sağlayan üçüncü taraf uygulamaları yükleyebilirsiniz.

Firestick veya Fire TV kullanmak, çeşitli uygulamaları ve eklentileri kullanarak film izlemek için harika bir kaynaktır.

Firestick, kablo kesme deneyimine yeni başlayanlar için mükemmel bir seçenek olsa da, pek çok başka seçenek de var.

Yukarıdaki video kılavuzumuzda görüldüğü gibi, size bir Fire TV Stick, Fire TV veya Fire TV Cube’da ücretsiz film akış sitelerinde nasıl akış yapacağınızı gösteriyoruz.

Bir Firestick veya Fire TV cihazı kullanıyorsanız Silk Browser, Amazon App Store’dan kolayca kurulabilir.

 Cihazınızdaki Amazon Silk tarayıcısı ile  yukarıda listelenen tüm siteler, seçtiğiniz herhangi bir filmi veya TV şovunu oynatacaktır.

 TROYPOINT İPUCU:   Bu ücretsiz film izleme sitelerinin birçoğunun reklamlarla dolu olduğunu, sınırlı içerik seçeneklerine sahip olduğunu ve hesap gerektirebileceğini unutmayın. Alternatifler için aşağıdaki popüler kılavuzlarımızı incelemenizi öneririm.

Ücretsiz Film İzleme Siteleri SSS

En iyi ücretsiz film izleme siteleri hangileri?

En iyi ücretsiz film izleme siteleri arasında Tubi, AZMovies, YouTube, Peacock TV, SolarMovie, Crackle, PopcornFlix, Vumoo ve bu listeye dahil ettiğimiz diğer pek çok site bulunmaktadır.

Ücretsiz film izleme siteleri yasal mı?

Evet, halka açık filmler ve TV şovları izliyorsanız ücretsiz film izleme sitelerini ziyaret etmek yasaldır.

Ücretsiz film izleme siteleri güvenli mi?

Birçok ücretsiz film izleme sitesinin kullanımı güvenli olsa da, bazıları şüpheli dosyalar içerir. Yukarıdaki her web sitesini VirusTotal ile tarıyoruz ve güvenliklerine bakıyoruz.

Ücretsiz film izleme siteleri için bir VPN’e mi ihtiyacınız var?

Evet, bu ücretsiz film izleme sitelerini kullanıyorsanız bir VPN’e sahip olmak şarttır. Bu, akış etkinliklerinizi gizleyecek ve sizi web sitesi operatörlerinden, bilgisayar korsanlarından ve İSS’nizden koruyacaktır.

Ücretsiz film izleme sitelerini kullanırken yakalanırsanız ne olur?

Telif hakkıyla korunan içeriği izlemek için ücretsiz film akış sitelerini kullanırken yakalanırsanız yasal sorunlarla karşılaşabilirsiniz. TROYPOINT, ücretsiz film akış sitelerini kullanırken ve yalnızca kamu malı olan içeriği izlerken bir VPN kullanmanızı önerir.

Hangi web sitelerinde kayıt olmadan ücretsiz film izleyebilirim?

Bir hesaba kaydolmanızı gerektirmeyen bazı film izleme siteleri arasında YouTube, Crackle, Tubi, SolarMovie, Pluto TV, Yesmovies ve Plex bulunur.

Bu yazıda, çevrimiçi ücretsiz film izlemek için en iyi sayfalardan bahsediyoruz.