Cum să faci bani pe TikTok

Cum Să Faci Bani Pe TikTok În 2023

Cum să faci bani pe TikTok: TikTok este foarte important pentru a-ți dezvolta afacerea. Dar dacă ar exista o modalitate de a-ți monetiza contul TikTok?

În această postare, vom enumera 9 moduri în care puteți câștiga bani pe TikTok, vizionand videoclipuri sau creând conținut.

În numele transparenței, vă vom oferi și o idee despre cât de mult puteți câștiga efectiv pe TikTok cu aceste metode. Dar hei, de ce să faci ceva pentru 0 USD când ai putea chiar să câștigi câțiva dolari în plus pe săptămână?

9 moduri de a face bani pe TikTok

Aceste metode vă pot ajuta să vă creșteți gradul de cunoaștere a mărcii și să vă recompenseze pentru că stați pe telefon și vizionați videoclipuri în timpul nefuncționării.

Trăiește și primește cadouri

Avem o postare întreagă despre cum să intri în direct pe TikTok, dar poți, de asemenea, să câștigi bani direct în timpul acelor vieți.

Pentru a difuza live și a primi cadouri de la spectatori, trebuie să îndepliniți aceste criterii:

Ai peste 18 ani.
Ai peste 1000 de urmăritori.
Odată ce aceste cerințe sunt îndeplinite, persoanele care vă vizionează videoclipurile vor putea să cumpere monede și să vi le cadou. Aceste monede pot fi schimbate cu bani reali.

Cati bani? Câștigul de bani din cadouri live TikTok poate varia. Dacă ai un public numeros în timpul concertului tău și îi place ceea ce faci, ai putea câștiga mulți bani. Deoarece spectatorii dictează câte monede vor să îți trimită, cerul este limita aici.

Vizionați TikTok în alte aplicații

Există nenumărate aplicații care vă permit să vizionați videoclipuri TikTok și să câștigați bani prin aplicația lor. Unii vă cer părerea despre conținutul lor, iar alții vă plătesc în funcție de numărul de videoclipuri pe care le vizionați.

Aplicații precum Swagbucks și Coinbase pot fi locuri bune pentru a începe. Cu toate acestea, apar mai multe aplicații cu oportunități similare de generare de venituri.

Cati bani? Deși, de obicei, nu câștigi prea mult din aceste aplicații, se poate adăuga în timp. Unele dintre aceste aplicații au o opțiune de rambursare sau de card cadou. Dar locul în care poți face bani cu adevărat este prin link-uri de recomandare.

Aplicați pentru TikTok Creator Fund

După cum sugerează și numele, TikTok Creator Fund este destinat conturilor care postează conținut grozav și înalță platforma. Le permite utilizatorilor să creeze videoclipuri uimitoare și să primească compensații.

Pentru a obține o cotă din Fondul pentru creatori TikTok, trebuie să îndepliniți următoarele cerințe:

Trebuie să ai cel puțin 18 ani.
Trebuie să locuiți în SUA, Marea Britanie, Franța, Germania, Spania sau Italia.
Ai nevoie de cel puțin 10.000 de urmăritori
Trebuie să fi avut cel puțin 100.000 de vizite în ultimele 30 de zile.
Trebuie să creați conținut care să se alinieze cu Regulile comunității și cu Termenii și condițiile.
Cati bani? Te întrebi cât plătește TikTok? Plata este determinată de numărul de vizionări, cantitatea de implicare și alți factori. Uneori se ridică la doar câțiva cenți. Cu toate acestea, conturile TikTok cu adevărat de succes văd semnele dolarului cumulându-se.

Promovează audio și câștigă bani

Promovarea audio este o modalitate puțin cunoscută de a câștiga bani pe TikTok. Companiile audio, trupele și casele de discuri caută mereu modalități de a-și promova noile cântece sau efecte sonore.

Puteți sugera acestor companii să-și folosească melodiile sau efectele sonore în videoclipurile dvs.!

Cati bani? Nu vorbim de bănuți pe dolar aici. Dacă puteți explica expunerea potențială pe care o poate avea o melodie dacă este folosită în videoclipurile dvs., puteți indica prețul. Companiile audio vor plăti mulți bani dacă știu că melodia lor va fi auzită de mii de oameni.

Efectuați recenzii ale produselor

Este posibil să vă evidențiați deja propriile produse și servicii pe TikTok. Excelent! De asemenea, puteți primi compensații de la alte mărci pentru revizuirea produselor lor.

De exemplu: Mojo este o aplicație de creare video DIY care vă permite să partajați videoclipuri cu alte platforme. Am putea face o revizuire a produsului pe o altă aplicație care calculează când este cel mai bun moment pentru a posta pe TikTok în funcție de publicul țintă. Ambele aplicații ar fi utile pentru urmăritorii noștri!

Cati bani? Plata va varia, dar anumite mărci vor plăti dacă aveți publicul țintă potrivit. Pentru a oferi cea mai mare valoare urmăritorilor tăi, revizuiește produsele care completează (mai degrabă decât concurează cu) propriile tale produse.

Înscrieți-vă pentru recompense TikTok

TikTok are un program de recomandare în care partajați linkuri de recomandare pentru a descărca TikTok. Tu și persoanele pe care le invitați puteți câștiga recompense vizionarea videoclipurilor și recomandarea mai multor persoane.

Cati bani? Cu cât câștigi mai multe puncte, cu atât poți obține mai mulți bani. În general, 1.000 de puncte vă vor aduce aproximativ 5 USD în carduri cadou. 3.000 de puncte vă vor aduce aproximativ 15 USD în carduri cadou.

Creați conținut exclusiv plătit

Monetizează-ți urmăritorii TikTok hrănindu-i cu conținut grozav. Apoi, canalizați-le în afara platformei în produse digitale.

De exemplu: puteți găzdui un atelier gratuit prin TikTok live și apoi îi puteți încuraja să cumpere produsul dvs. plătit printr-un link. Atelierul lor gratuit este doar o picătură din ceea ce vor primi cu produsele lor plătite.

Cati bani? Cursurile, atelierele și alte produse digitale pot genera 6 cifre dacă sunt făcute corect. Încă o dată, cerul este limita!

Fii sponsorizat

Companiile caută mereu influenți pe TikTok pentru a-și promova produsele și poate că contul tău este cel potrivit!

Dar nu așteptați ca companiile să vină la dvs. Căutați ce produse ar completa cel mai bine nișa dvs.

Cati bani? În funcție de impactul pe care îl poți avea asupra afacerii sponsorului, poți câștiga 100 $ sau 1000 $! Setați mai multe niveluri de sponsorizare cu prețuri pe niveluri.

Angajați-vă în marketing afiliat

Dacă te gândești să câștigi bani pe TikTok prin marketing afiliat, există câteva lucruri fundamentale pe care ar trebui să le faci pentru a păstra integritatea mărcii tale:

Trebuie să dezvăluiți când utilizați linkuri afiliate.
Ar trebui să promovați produsele în care credeți.
Ar trebui să alegeți afilieri care se potrivesc nevoilor urmăritorilor dvs.
Cati bani? Cu strategiile potrivite de marketing afiliat, oamenii pot câștiga mii de dolari în fiecare lună prin link-uri afiliate.