Filmer online gratis

De bästa webbplatserna för att titta på filmer online gratis

Filmer online gratis: Listan nedan ger dig webbplatser för att titta på gratis filmer online för alla dina visningsbehov.

Att använda webbplatserna nedan är det bästa sättet att strömma gratis filmer samt TV-program och diverse annat innehåll.

Skapa Netflix-Konto Gratis

Vi har sökt igenom webben efter de bästa möjliga alternativen och rangordnat dem baserat på olika kriterier, inklusive reklam och mer.

De bästa sidorna för att titta på gratis filmer online inkluderar:

 • rör
 • AZMovies
 • Spraka
 • 123 Filmer
 • Peacock TV
 • solfilmer
 • Youtube
 • och många andra som finns på den här listan

Det finns många sätt att titta på filmer gratis och det här inlägget innehåller några av de mest populära streamingwebbplatserna.

Även om listan nedan innehåller  webbplatser för Filmer online gratis, kan dessa användas på många olika enheter förutom en dator eller bärbar dator.

Den mest populära enheten för att streama filmer och TV-program är Amazon Firestick. 

Dessa webbplatser kommer inte bara att tillhandahålla sätt att streama filmer, utan även TV-program och dokumentärer.

Vissa av dessa webbplatser är samma platser som olika  Kodi-tillägg  och gratis streamingappar använder för att hitta filmer och TV-program. När du använder dessa webbplatser går du direkt till källan.

Följande lista uppdaterades senast fredagen den 10 mars 2023

Vi vill höra från dig! Rösta med hjälp av enkäten under vår lista för att låta oss veta  vilken är din favoritwebbplats för gratis streaming av filmer?

Bästa gratis webbplatser för streaming av filmer – snabblista

Bästa gratis filmwebbplatser - snabblista

När du skriver den här artikeln är alla webbplatser som anges nedan igång och tillgängliga för dig att använda.

Den här listan hålls alltid uppdaterad med de bästa sätten att titta på filmer gratis så att du alltid vet de bästa alternativen.

Fortsätt läsa nedanför den här snabblistan för att lära dig mer om varje gratis filmströmningssajt, inklusive de  officiella länkarna.

Här är listan över webbplatser för att streama filmer gratis online:

1.  Cineb –  Cineb gör vår lista över gratis filmströmningssajter som en nyare streamingwebbplats för scenen som snabbt har blivit populär bland sladdklippare.
2.  Tubi:  Tubi har blivit en mycket populär webbplats för gratis streaming av filmer och TV-program utan krav på prenumeration.
3.  AZMovies:  AZMovies är en långvarig och populär streamingwebbplats på den här listan.
4.  Crackle:  Sony Crackle är en populär streamingsida som har en omfattande lista med filmer, TV-program och originalprogram.
5.123 Filmer  : 123Movies är en av de äldsta och mest populära filmsajterna på den här listan.
6.  Peacock TV: Peacock TV erbjuder flera gratis filmer, TV-program och livekanaler att välja mellan, även med sin gratis plan.
7.  SolarMovie:  SolarMovie är en etablerad film- och TV-sida som tillhandahåller massor av högkvalitativa länkar.
8.  YouTube –  Många YouTubers vet inte att YouTube också erbjuder tusentals gratis filmer att välja mellan i en mängd olika genrer.
9. MyFlixer  : Det finns inte bara filmer att titta på, utan MyFlixer har också massor av tv-programtitlar som är helt gratis att streama.
10.  Freevee (tidigare IMDb TV):  Freevee är en Amazon-streamingwebbplats/app som erbjuder gratis innehåll inklusive filmer och TV-program att titta på.
11.  FM-filmer: FMovies är en annan storfavorit när det kommer till streamingsidor. Den här sidan innehåller de senaste filmerna och TV-programmen i olika videokvaliteter.
12.  Vumoo –  Vumoo har ett användarvänligt gränssnitt och är en fantastisk hemsida för att se filmer och tv-serier.
13.Plex  : Tro det eller ej, Plex Media Server levererar nu gratis filmer, TV-program och live-TV på alla internetanslutna enheter.
14.  MoviesJoy –  MoviesJoy-webbplatsen erbjuder en användbar sökfunktion och inkluderar även trendiga filmer och TV-program.
15.  Pluto TV: Pluto TV  är mest känd för sina live-TV-erbjudanden och har tusentals gratis on-demand-filmer i olika kategorier.
16.  YesMovies: Ett rent gränssnitt gör YesMovies till en favorit bland streamare runt om i världen.
17.  Voodoo: Vudu är en onlinevideo-on-demand (VOD) streamingtjänst som erbjuder gratis och betalda alternativ för att komma åt tusentals filmer och TV-program.
18.  GoStream:  GoStream är en snabb jobbsajt med massor av innehåll för gratis filmstreaming. Länkar tillhandahålls i HD och automatisk uppspelning när de väljs.
19.  PopcornFlix:  PopcornFlix är en gratis streamingtjänst som innehåller mer än 1500 filmer i kategorierna familj, action, komedi, skräck, utländsk och mer.
20.  Soap2Day:  Soap2Day är ett av de hetaste namnen när det kommer till gratis filmströmningssajter de senaste åren.
tjugoett. Roku Channel:  Roku Channel har blivit en populär streamingtjänst för gratis filmer och TV-serier online.
22.  ActVid:  ActVid är ett nyare tillägg till vår lista över webbplatser för gratis streaming av filmer som håller på att bli ett populärt namn bland sladdklippare.
23.  XUMO TV:  XUMO erbjuder tusentals gratis VOD-titlar, förutom hundratals livekanaler.
24.  MovieStars:  Moviestars är en nyare streamingsida på den här listan som har ett enormt bibliotek med filminnehåll.
25.FilmRise  : FilmRise är en webbplats för streaming av filmer och TV-program som har förvärvat mer än 20 000 titlar att titta på.
26.  YoPelículas: YoMovies är ytterligare ett nytt tillägg till vår lista över gratis filmströmningssajter som är ett alltmer populärt namn i detta utrymme.
27.  Streamm4u:  Streamm4U erbjuder en fantastisk lista med filter för att klassificera olika genrer och kategorier.
28.  Yidio:  Yidio är en nyare streamingsida som skiljer sig från andra på den här listan genom att fungera som en sökmotor för att hitta gratis filmer.
29.HiMovies  : HiMovies är en nyare streamingsida på den här listan för att titta på filmer och TV-serier online.
30.  Kanopy:  Kanopy är utan tvekan den mest intressanta webbplatsen för gratis filmströmning på den här listan, eftersom du behöver ett bibliotekskort från ett kompatibelt bibliotek.
31.  Space Movement: SpaceMov är en annan webbplats som är värd för 1080p-videor för en högupplöst upplevelse.
32.  MyBundle (tidigare SnagFilms):  Ursprungligen känd som SnagFilms, den nya och förbättrade MyBundleTV fungerar som en enorm databas för att hitta miljontals filmer online.
33.  123Chill: 123Chill är en nyare streamingwebbplats på vår lista som innehåller tusentals filmer och TV-program.
34.  Internet Archive:  Internet Archive är ett ideellt digitalt bibliotek som innehåller tusentals offentliga digitala verk, inklusive filmer, TV-program, musik, bilder, böcker och mer.

Är webbplatser för gratis streaming av filmer säkra?

Många av de gratis filmstreamingsidorna nedan kommer från officiella plattformar, vilket betyder att de är säkra att komma åt och använda.

Men det finns också “overifierade” alternativ som kan innehålla skadlig programvara eller misstänkta filer.

Vi har skannat alla overifierade källor nedan med  VirusTotal- appen  för att se hur säkra de är att använda.

TROYPOINT-TIPS:  Det bästa sättet att garantera din säkerhet när du använder overifierade webbplatser är med en  VPN  .

Att använda ett VPN kommer att skydda dig online från hackare, overifierade webbplatsoperatörer, ISP:er och andra dåliga aktörer.

Vår   #1 VPN   erbjuder en CleanWeb-funktion som   blockerar irriterande annonser och skadlig programvara   när du besöker dessa webbplatser.

En VPN ger dig en anonym internetanslutning medan du streamar filmer från overifierade webbplatser.

Vi visar detta i detalj i vår videoguide nedan, som vi rekommenderar att du tittar på innan du streamar innehåll med en gratis filmwebbplats.

Användare kan installera vår #1-rankade VPN-app på vilken enhet de föredrar, inklusive Windows PC, Firestick, Android-telefon/surfplatta och mer.

Är gratis filmströmningssajter lagliga?

Det är omöjligt för TROYPOINT att avgöra lagligheten av webbplatser och appar för gratis streaming av filmer.

Användare kan alltid komma åt titlar som är fritt tillgängliga i den   offentliga domänen  , och det är vad vi rekommenderar.

Verk som detta är inte skyddade av upphovsrättslagar och kan laddas ner, streamas och delas utan några juridiska konsekvenser.

Sammanfattningsvis är slutanvändaren ansvarig för allt innehåll som nås via overifierade webbplatser.

Viktig anmärkning:  Vi länkar inte till overifierade filmströmningssajter eftersom vi inte vet om de är korrekt licensierade. Google Search är din vän om du vill lära dig mer om webbplatserna som beskrivs nedan.

Bästa gratis webbplatser för streaming av film: mars 2023

Vi har rangordnat dessa streamingalternativ baserat på följande kriterier:

 • Användargränssnitt
 • Månatliga besökare
 • tillgängligt innehåll
 • Annonsstörningar (skala från 1 till 10, där 10 är värst)
 • VPN-kompatibel

1.Cineb  _

Reflexer:

 • Besökare per månad: 221 000
 • Annonsirritation: 4
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .

Cineb toppar vår lista över webbplatser för gratis streaming av filmer som en nyare webbplats på scenen som snabbt har vunnit popularitet bland sladdklippare.

Kategorierna som tillhandahålls på den här webbplatsen består av Hem, Topp IMDB, Filmer, TV-program, Genre och Land.

Några av fördelarna som Cineb erbjuder inkluderar dess utmärkta urval av innehåll, länkkvalitet och uppspelningsupplevelse som överträffade våra förväntningar!

Användare kommer att stöta på annonser, men dessa kan enkelt tas bort med CleanWeb-funktionen som vi visar i videon nedan.

VirusTotal Scan (overifierad webbplats):  Inga misstänkta filer.

Besök länken nedan för mer information om Cinebs strömningswebbplats.

Cineb detaljer och alternativ

2. Rör

Reflexer:

 • Besökare per månad: 1 500 000
 • Annonsirritation: 4
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN
 • Officiell webbplats:  https://tubitv.com

Tubi har blivit en mycket populär streamingtjänst som inte kräver ett abonnemang. Tubi har en fantastisk app och har också en av de bästa gratis filmströmningssajterna.

Den här webbplatsen erbjuder tusentals gratis filmer och TV-program, men som många andra på den här listan stöds den av annonser.

Andra fördelar med Tubi-tjänsten inkluderar dess användarvänlighet, fantastiska webbplatsgränssnitt, HD-strömningsmöjligheter, mobilenhetskompatibilitet och mer.

Några nackdelar med Tubi-webbplatsen inkluderar brist på populärt innehåll, annonser medan du spelar, och den är bara tillgänglig i vissa regioner i världen.

Tubi är också tillgänglig som en app på Amazon App Store, Roku-kanalutbudet, Apple App Store och Google Play Store.

Kolla in vår handledning för att lära dig mer om Tubi.

Hur man installerar Tubi-appen

3.   A-Ö-filmer

Reflexer:

 • Besökare per månad  :  500 000
 • Annonsirritation: 6
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN

AZMovies är en av de mest populära webbplatserna för gratis streaming av filmer på den här listan. En utmärkt samling filmer finns i utmärkta streamingkvaliteter, inklusive 1080p och 720p.

Webbplatsens slogan lyder: “Se dina favoritfilmer här utan begränsningar, välj bara den film du gillar och njut av den! Det är gratis, och det kommer det alltid att vara.” Kolla in AZMovies idag!

Andra fördelar med AZMovies-webbplatsen inkluderar dess breda utbud av filmer, enkel webbdesign, mobilvänlighet, HD-streamingmöjligheter och mycket mer.

Några nackdelar med AZMovies-webbplatsen inkluderar frekvensen av annonser, inga tv-serier och sökfunktionerna kan förbättras.

VirusTotal Scan (overifierad webbplats) –  en misstänkt fil.

Se länken nedan för mer information på AZMovies webbplats.

AZMovies detaljer och alternativ

4. Crunch

Reflexer:

 • Besökare per månad: 276 000
 • Annonsirritation: 4
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .
 • Officiell webbplats:  https://www.crackle.com

Sony Crackle är en populär webbplats för gratis streaming av filmer som har en omfattande lista med filmer, TV-program och originalprogram.

På grund av dess bibliotek med kvalitetsinnehåll, streaming och mer har vi inkluderat Crackle på vår lista över  de bästa gratis streamingtjänsterna  .

Några av filmerna som Crackle erbjuder gratis inkluderar  Spiderman  , Cold Pursuit, The Whistleblower och många andra.

Andra fördelar med Cracke-streamingwebbplatsen inkluderar dess smidiga uppspelning, enkla webbplatsgränssnitt, HD-streamingmöjligheter, mobilenhetskompatibilitet och mer.

Nackdelarna med att använda Crackle-tjänsten inkluderar bristen på populärt innehåll, annonser under uppspelning och den är bara tillgänglig i vissa delar av världen.

Crackle kommer även i form av en app som är tillgänglig för installation på olika enheter.

Det finns dock flera reklamfilmer på den här appen också, eftersom det är ett annonsstödt nätverk.

Så här installerar du Crackle-appen

5.123Filmer _

Reflexer:

 • Besökare per månad: 1 900 000
 • Annonsirritation: 7
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .

123Movies är en av de äldsta och mest populära webbplatserna för gratis streaming av filmer på den här listan. Filmerna är tillgängliga i 1080p och streamar med få eller inga annonser eller popup-fönster.

Hemsidan för denna webbplats är extremt enkel med bara ett sökfält och listningskategorialternativ. När du har valt din film kan du behöva klicka på uppspelningsknappen mer än en gång för att starta, men det är inte alltid fallet.

Prova Surfshark riskfritt nu!

Fördelarna med 123Movies-webbplatsen inkluderar dess imponerande innehållsbibliotek, HD-strömningsalternativ, olika kategorier, användarvänligt gränssnitt och mer.

Några nackdelar med att använda 123Movies är de irriterande annonserna, antalet copycat-proxies och dess overifierade status.

VirusTotal Scan (overifierad webbplats) –   en misstänkt fil.

Kolla in vår guide nedan för att lära dig hur du säkert använder 123Movies på alla populära streamingenheter.

123Film Detaljer och information

6.Peacock TV

Reflexer:

Peacock TV är den nya streamingplattformen för NBC som lanserades officiellt den 15 juli 2020. Denna streamingsida innehåller olika gratis filmer, TV-program och livekanaler att välja mellan.

Det imponerande innehållsbiblioteket, smidig uppspelning och gratisplan är några av anledningarna till att Peacock TV redan har fått miljontals prenumeranter sedan lanseringen.

Peacock TV finns också som en app att installera och innehåller många av de  bästa gratisfilmerna online  idag.

Användare har alternativ för gratis streaming såväl som betalalternativ. De har också exklusivt  WWE- innehåll  .

De bästa delarna med att använda Peacock TV inkluderar dess exklusiva NBC-innehåll, fantastiska användargränssnitt, enhetskompatibilitet och mer.

Den största nackdelen med att använda Peacock TV är blockeringen av VPN och andra proxyservrar. Om du befinner dig i en region som inte stöds kan du inte använda den här tjänsten.

Kolla in vår Peacock-handledning nedan för mer information och hur du installerar appen på vilken enhet som helst.

Hur man installerar Peacock TV-appen

7. SolarMovie _

Reflexer:

 • Besökare per månad: 375 000
 • Annonsirritation: 6
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .

SolarMovie är ett annat populärt namn när det kommer till gratis filmströmningssajter. Den har massor av högkvalitativa länkar och tillåter till och med användare att logga in för uppdateringar och mer.

Med SolarMovie kan du enkelt filtrera efter kategori, inklusive genre och land, för en personlig streamingupplevelse.

Några fördelar med att använda SolarMovie inkluderar dess bibliotek med paketerat innehåll, HD-strömningsmöjligheter, ingen registrering, kompatibilitet med mobila enheter och mer.

Några nackdelar med att använda SolarMovie-webbplatsen inkluderar irriterande annonser, överväldigande design och antalet proxyservrar som flyter runt på nätet.

SolarMovie detaljer och information

VirusTotal Scan (overifierad webbplats):  Inga misstänkta filer hittades.

8.youtube

Reflexer:

YouTube kan vara den mest populära webbplatsen för gratis streaming av video online. Men många användare är omedvetna om att YouTube också erbjuder tusentals gratis filmer att välja mellan i en mängd olika genrer.

Även om du kan logga in med ditt Google-konto, är en av de bästa delarna med att titta på gratis filmer på YouTube att du inte behöver registrera dig.

Senast tillkännagav YouTube en  ny serie gratis filmer och TV-program  som är 100 % gratis.

Andra fördelar med att streama gratis filmer på YouTube inkluderar dess användarvänlighet, fantastiska webbplatsgränssnitt, mobilkompatibilitet och mer.

Några nackdelar med att titta på filmer på YouTube inkluderar bristen på populärt innehåll och irriterande annonser mitt under uppspelningen.

Jag föreslår att du tittar på guiden nedan för att titta på YouTube utan annonser på vilken streamingenhet som helst.

Hur man tittar på YouTube utan annonser

9. Min Flixer

Reflexer:

 • Besökare per månad: 637 000
 • Annonsirritation: 6
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .

Användare kommer att hitta massor av titlar att streama på den populära MyFlixer-webbplatsen. Detta fungerar på ett liknande sätt som den en gång populära  Putlocker  .

Det finns inte bara filmer att titta på, utan MyFlixer har också massor av tv-programtitlar tillgängliga helt gratis.

Med massor av kategorier och HD-alternativ är MyFlixer ett fantastiskt tillägg till denna resurs av gratis filmströmningssajter.

Fördelarna med MyFlixer består av dess eleganta användargränssnitt, bibliotek med packat innehåll och HD-strömningsmöjligheter.

Prova Surfshark riskfritt nu!

Nackdelarna med att använda MyFlixer inkluderar dess annonsplaceringar och overifierad status.

VirusTotal Scan (overifierad webbplats):  Sex misstänkta filer.

Kolla in vår guide nedan för att lära dig mer om MyFlixers webbplats.

MyFlixer detaljer och alternativ

10. Freevee (tidigare IMDb)

Reflexer:

Freevee är en streamingwebbplats/app från Amazon som erbjuder gratis innehåll inklusive filmer och TV-program att titta på.

Det är en ommärkning av den en gång populära IMDb TV-webbplatsen som tjänade samma syfte. Freevee introducerar många av samma funktioner och alternativ som IMBb TV i ett snyggt nytt gränssnitt.

Det finns massor av kategorier att välja mellan, inklusive livealternativen som nu är tillgängliga i appen.

Fördelarna med att använda Freevee inkluderar dess bibliotek med gratis innehåll, användarvänlighet med ett Amazon-konto och enhetskompatibilitet.

Några nackdelar med Freevee är dess innehållsbegränsningar, annonser medan du spelar och vissa geografiska begränsningar.

Se vår fullständiga guide till Freevee nedan för att lära dig mer om Amazons nya ommärkta tjänst.

Freevee detaljer och information

11. Filmer

Reflexer:

 • Besökare per månad: 1 500 000
 • Annonsirritation: 6
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .

FMovies är en annan storfavorit när det kommer till gratis filmströmningssajter. Den här sidan innehåller de senaste filmerna och TV-programmen i olika videokvaliteter.

Webbplatsen FMovies har VOD-innehåll kategoriserat efter releasedatum, genre, land, anime, mest visade och mer.

FMovies har också flera spegelsidor, men att använda någon av deras webbadresser ovan kommer automatiskt att omdirigera dig till deras aktiva webbplats.

Några fördelar med att använda FMovies inkluderar dess packade innehållsbibliotek, enkla gränssnitt, kategorival och HD-uppspelning.

Nackdelarna med att använda FMovies inkluderar deras irriterande annonsplaceringar och overifierade status.

VirusTotal Scan (overifierad webbplats) –  en misstänkt fil.

Kolla in guiden nedan för att lära dig mer om FMovies och hur du tittar på filmer med vilken enhet som helst.

Filmdetaljer och information

12. Vumoo

Reflexer:

 • Besökare per månad: 311 000
 • Annonsirritation: 6
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .

Vumoo har ett användarvänligt gränssnitt och är en fantastisk hemsida för att se filmer och tv-serier.

Den lägre annonsfrekvensen och mjuka uppspelningen gör Vumoo till ett bra tillägg till vår lista över webbplatser för gratis streaming av filmer.

Fördelarna med att använda Vumoo-strömningssajter inkluderar dess smidiga uppspelning, imponerande innehållsbibliotek, användargränssnitt och mer.

Några nackdelar med Vumoo inkluderar dess annonser, overifierad status och ett litet antal kategorier.

VirusTotal Scan (overifierad webbplats):  Inga misstänkta filer.

13. plexus

Reflexer:

 • Besökare per månad: 911 000
 • Annonsirritation: 5
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .
 • Officiell webbplats:  https://app.plex.tv/desktop

Tro det eller ej, Plex Media Server levererar nu gratis filmer, TV-program och live-TV på alla internetanslutna enheter.

Det bästa är att du inte ens behöver ett konto för att streama detta gratisinnehåll!

Plex blev ursprungligen populärt på grund av  torrenting  , men nu har tusentals människor tillgång till gratisfilmerna på begäran.

Några av fördelarna med att använda Plex inkluderar dess inbyggda mediaserverfunktioner, smidig uppspelning, enhetskompatibilitet och fantastiska användargränssnitt.

Nackdelarna med att streama filmer på Plex är dess begränsade innehållsbibliotek och annonser.

Kolla in vår Plex Media Server-handledning nedan för att titta på gratis filmer på den här plattformen och allt du behöver veta.

Prova Surfshark riskfritt nu!

Handledning för Plex Media Server

14. MoviesJoy

Reflexer:

 • Besökare per månad: 634 000
 • Annonsirritation: 6
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .

MoviesJoy är ett måste på vår lista över webbplatser för gratis streaming av filmer. Den här webbplatsen erbjuder ett enkelt sökfält och populära filmer och TV-program.

Om du vill söka efter innehåll kan du också välja mellan olika kategorier, inklusive genre, land och mer.

Länkar finns i 1080p HD och spelar extremt snabbt. Du kan dock behöva stänga vissa annonser innan det valda innehållet spelas upp.

Fördelarna med att använda MoviesJoy består av dess omfattande innehållsbibliotek, fantastiska sökfunktioner, kategorier och webbplatsnavigering.

Nackdelarna med att använda MoviesJoys webbplats inkluderar irriterande annonsplaceringar och overifierad status.

VirusTotal Scan (overifierad webbplats) –  en misstänkt fil.

15. Pluto TV

Reflexer:

 • Besökare per månad: 980 000
 • Annonsirritation: 5
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .
 • Officiell webbplats:  https://pluto.tv/on-demand

Pluto TV är mest känd för sina live-TV-erbjudanden och har tusentals gratis on-demand-filmer i olika kategorier.

Användare kan strömma gratis filmer på Pluto TV med vilken webbläsare som helst eller så kan de installera appen på vilken streamingenhet som helst som Firestick, Roku, iOS, Android och mer.

Fördelarna med att använda Pluto TV inkluderar dess smidiga uppspelning, livekanaler utöver VOD-innehåll och ett imponerande användargränssnitt.

Nackdelarna med att använda Pluto TV inkluderar dess begränsade urval av innehåll och annonser medan du spelar.

Kolla in vår guide nedan för att lära dig mer om Pluto TV och hur du installerar appen på flera enheter.  

Hur man installerar Pluto TV

16. Ja filmer

Reflexer:

 • Besökare per månad: 560 000
 • Annonsirritation: 7
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .

Ett rent gränssnitt gör YesMovies till en favorit bland fans av gratis filmströmningssajter.

Du kan använda det enkla sökverktyget om du vet exakt vad du vill se, eller så kan du klicka på kategorin Filmer/TV-program högst upp på sidan för enkel navigering.

En annan bra funktion som YesMovies erbjuder är en nyhetsflik som har massor av aktuella film- och TV-evenemang för att hålla dig uppdaterad.

Att titta på en film är lite knepigt, eftersom du kanske måste klicka på play-knappen och stanna här-knappen flera gånger, men länkarna är vanligtvis i högupplösning för en fantastisk streamingupplevelse.

Fördelarna med att använda YesMovies gratis filmströmningssajt inkluderar dess enorma innehållskatalog, HD-strömningsmöjligheter och sökfunktioner.

Nackdelarna med att använda YesMovies inkluderar dess overifierade status och irriterande annonsplaceringar på hela webbplatsen.

VirusTotal Scan (overifierad webbplats) –  en misstänkt fil.

Kolla in guiden nedan för att lära dig mer om YesMovies och hur du streamar med vilken enhet som helst.

Detaljer och information om YesMovies

17. Voodoo

Reflexer:

 • Besökare per månad: 564 000
 • Annonsirritation: 5
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .
 • Officiell webbplats:  https://www.vudu.com

Vudu är en onlinevideo-on-demand (VOD) streamingtjänst som erbjuder gratis och betalda alternativ för att komma åt tusentals filmer och TV-program.

Dess gratisversion kallas “Movies On Us”, men den innehåller annonser. Även om Vudu kräver ett konto för att använda, kräver de ingen månatlig prenumerationsavgift.

Vudu finns också som en app att installera på många enheter. Fördelarna med att titta på filmer på Vudu består av dess smidiga användargränssnitt, appkompatibilitet och användarvänlighet.

Nackdelarna med att använda Vudu inkluderar dess begränsade urval av innehåll och annonser medan du spelar upp filmer.

Kolla in vår guide nedan för mer information.

Hur man installerar Vudu

18.  Roku-kanalen

Reflexer:

Roku-kanalen har blivit en populär webbplats för gratis streaming av filmer för att titta på filmer och TV-serier online.

Förutom att vara en av de  bästa kanalerna på Roku  är många omedvetna om att denna plattform också är tillgänglig att använda på vilken streamingenhet som helst.

Prova Surfshark riskfritt nu!

Några fördelar med The Roku Channel är dess katalog med anständigt innehåll, inga registreringskrav och användarvänlighet på flera enheter.

Nackdelarna med The Roku Channel inkluderar annonser under uppspelning och dess geografiska begränsningar i vissa delar av världen.

Kolla in vår guide nedan för att installera Roku Channel-appen på Firestick, Fire TV och vilken Android-enhet som helst.

Roku Channel på Firestick

19. PopcornFlix

Reflexer:

 • Besökare per månad: 410 000
 • Annonsirritation: 5
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .
 • Officiell webbplats:  https://www.popcornflix.com

PopcornFlix är en tjänst värd att nämna på vår lista över gratis filmströmningssajter som kom till scenen 2017.

Denna kostnadsfria filmstreamingsida har över 1 500 filmer i kategorierna familj, action, dokumentärer, komedi, skräck, utländska filmer och mer.

Du kommer också att märka att ett konto inte krävs för att använda PopcornFlix, vilket är en stor fördel.

De främsta fördelarna med att använda PopcornFlix inkluderar dess anständiga filmbibliotek, förnyade gränssnitt och färre annonser jämfört med andra webbplatser.

Några nackdelar med PopcornFlix inkluderar bristen på TV-program och annonser när du spelar upp innehållet.

Kolla in vår PopcornFlix-handledning nedan för att lära dig mer om denna gratis streamingtjänst.

Hur man installerar PopcornFlix-appen

20. Soap2Day

Reflexer:

 • Besökare per månad: 5 700 000
 • Annonsirritation: 7
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .

Soap2Day är ett av de mest populära namnen när det kommer till gratis filmströmningssajter de senaste åren.

Den ursprungliga Soap2Day-domänen stängdes ner för ett tag sedan och många proxyservrar har utvecklats sedan dess.

Fördelarna med Soap2Day-strömningssajten inkluderar dess fullspäckade innehållsbibliotek, HD-strömningsmöjligheter och urval av kategorier.

De största nackdelarna med Soap2Day-webbplatsen inkluderar dess overifierade status och irriterande frekvens av annonser.

VirusTotal Scan (overifierad webbplats) –  en misstänkt fil.

Kolla in vår guide för att lära dig mer om Soap2Day, alternativ och mer.

Soap2Day detaljer och alternativ

21.  Sändning

Reflexer:

 • Besökare per månad: 190 000
 • Annonsirritation: 6
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .

GoStream är en snabbt fungerande webbplats med massor av innehåll för gratis filmstreaming. Länkar tillhandahålls i 720p-upplösning och spelas automatiskt när de väljs.

Eftersom GoStream är lätt att använda på vilken enhet som helst, kan du inte gå fel med den här webbplatsen.

Fördelarna med GoStream-webbplatsen består av dess urval av kategorier, HD-strömningsmöjligheter och ett omfattande innehållsbibliotek.

GoStreams största nackdelar inkluderar dess overifierade status, annonser medan du spelar och frånvaron av TV-program.

VirusTotal Scan (overifierad webbplats):  Inga misstänkta filer.

Se länken nedan för mer information på GoStreams webbplats.

GoStream detaljer och information

22. ActVid

Reflexer:

 • Besökare per månad: 163 000
 • Annonsirritation: 7
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .

ActVid är ett nyare tillägg till vår lista över webbplatser för gratis streaming av filmer som håller på att bli ett populärt namn bland sladdklippare.

Kategorierna inom ActVid är Top IMDb, Filmer, TV-program, Android App, Genre, Country och Android App.

ActVids positiva egenskaper inkluderar dess omfattande innehållsbibliotek, enkla användargränssnitt och inga registreringskrav.

De negativa aspekterna med att använda ActVid är dess overifierade status och irriterande annonsplaceringar.

VirusTotal Scan (overifierad webbplats):

Prova Surfshark riskfritt nu!

23.TV XUMO

Reflexer:

 • Besökare per månad: 26 000
 • Annonsirritation: 4
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .
 • Officiell webbplats:  https://www.xumo.tv

XUMO TV är en gratistjänst som är tillgänglig som streamingtjänst och som webbplats.

XUMO tillhandahåller inte bara tusentals gratis VOD-titlar, utan det finns också hundratals livekanaler att välja mellan.

På grund av dess extra Live TV-funktioner kan du också hitta XUMO i vår lista över  gratis IPTV-appar  .

Fördelarna med att använda XUMO TV inkluderar uppspelning med ett klick för filmer och TV-program, livekanaler och smidig uppspelning.

Några nackdelar med att använda XUMO TV inkluderar dess annonsstödda struktur och begränsade innehållsurval.

Använd länken nedan för att lära dig mer om XUMO och hur du installerar appen.

Hur man installerar XUMO TV

24.  Filmstjärnor

Reflexer:

 • Besökare per månad: 8 100
 • Annonsirritation: 5
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .

Moviestars håller på att bli ett populärt namn i vår lista över webbplatser för gratis streaming av filmer som har ett enormt bibliotek med filminnehåll.

Även om den här webbplatsen har färre besökare jämfört med andra, förvänta dig att Moviestars ska ta fart över tiden!

Några av de bästa delarna vi hittade med Moviestars var den lägre frekvensen av annonser, det imponerande urvalet av filmer och den enkla navigeringen.

Negativa aspekter av att använda Moviestars inkluderar bristen på tv-serier och overifierad status.

VirusTotal Scan (overifierad webbplats) –  en misstänkt fil.

25. The Rise of the Movie

Reflexer:

 • Besökare per månad: 17 000
 • Annonsirritation: 5
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .
 • Officiell webbplats:  https://filmrise.com

FilmRise är en webbplats för streaming av filmer och TV-program som har förvärvat mer än 20 000 titlar att titta på. Detta har blivit känt för sin stora samling av klassiska filmer.

FilmRise är tillgänglig som en app att installera på olika enheter, inklusive Firestick/Fire TV, Roku, Android, iPhone och mer.

Fördelarna med att använda FilmRise-streamingwebbplatsen inkluderar dess urval av oberoende innehåll, smidigt gränssnitt och appkompatibilitet över flera enheter.

Nackdelarna med att använda FilmRise inkluderar de begränsade innehållsalternativen, kategorierna och annonserna under uppspelning.

Besök vår kompletta guide till FilmRise för att lära dig mer om den här tjänsten.

Så här installerar du FilmRise-appen

26. IMovies

Reflexer: 

 • Besökare per månad: 1 200 000
 • Annonsirritation: 8
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .

YoMovies är ytterligare ett nytt tillägg till vår lista över gratis filmströmningssajter som är ett allt mer populärt namn i detta utrymme.

Kategorierna inom YoMovies är Hollywood, English Series, Bollywood, Hindi Series, Genre, Hot Series, Erotic och mer.

De positiva aspekterna av YoMovies inkluderar dess enorma urval av innehåll, internationella kategorier och inga registreringskrav.

De största nackdelarna med att använda YoMovies inkluderar dess irriterande annonsplaceringar och overifierade status.

VirusTotal Scan (overifierad webbplats):  Inga misstänkta filer.

Kolla in länken nedan för mer information om YoMovies webbplats, inklusive alternativ.

YoMovies detaljer och alternativ

27.StreamM4u

Reflexer: 

 • Besökare per månad: 23 000
 • Annonsirritation: 5
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .

Streamm4U erbjuder en fantastisk lista med filter för att klassificera olika genrer och kategorier.

Användare kommer att se en säkerhetskopia under filmen. Om du märker att din film inte spelas upp med din valda server kan du använda säkerhetskopian som ett andra alternativ för att se den.

Som med andra kan du behöva klicka på uppspelningsknappen mer än en gång innan streamen börjar. Men när spelet har spelats finns det ingen buffring eller fördröjning för nästan alla titlar inom Streamm4U.

De största fördelarna med Streamm4U inkluderar dess kvalitetssökfunktioner, innehållsbibliotek och kategorival.

Några nackdelar med att använda Streamm4U är dess overifierade status, annonsplaceringar och ett stort antal proxyservrar.

Prova Surfshark riskfritt nu!

VirusTotal Scan (overifierad webbplats) –   en misstänkt fil.

28. Yidium

Reflexer:

 • Besökare per månad: 65 000
 • Annonsirritation: 0
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .
 • Officiell webbplats:  https://www.yidio.com

Yidio är en nyare streamingsida som skiljer sig från andra på den här listan genom att fungera som en sökmotor för att hitta gratis filmer.

Du måste registrera dig för ett konto, men Yidio är ett utmärkt verktyg för att hjälpa användare att hitta de bästa gratis filmerna som finns tillgängliga online.

Fördelarna med att använda Yidio-strömningswebbplatsen inkluderar att vara värd för ditt favoritinnehåll, inga annonser och gratisplanen.

Några nackdelar med Yidio inkluderar bristen på värdinnehåll och registreringskrav.

Besök länken nedan för att lära dig mer om Yidio.

Information och detaljer om Yidio

29.  HelloMovies

Reflexer: 

 • Besökare per månad: 184 000
 • Annonsirritation: 6
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .

HiMovies är ett nyare namn på vår lista över webbplatser för gratis streaming av filmer för att titta på filmer och TV-serier online.

HiMovies-webbplatsen börjar dock snabbt bli populär inom streamingcommunityt på grund av dess innehållsbibliotek, uppspelning och låga reklamkrångel jämfört med andra streamingsajter.

HiMovies ger många fördelar som ett utmärkt innehållsbibliotek, smidig surfning, HD-strömningsmöjligheter och inga registreringskrav.

HiMovies största nackdelar inkluderar dess irriterande annonsplaceringar och overifierade status.

VirusTotal Scan (overifierad webbplats):   fyra misstänkta filer.

30. Baldakin

Reflexer:

 • Besökare per månad: 171 000
 • Annonsirritation: 0
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .
 • Officiell webbplats:  https://www.kanopy.com

Kanopy är utan tvekan den mest intressanta gratis filmströmningssidan på den här listan, eftersom du behöver ett bibliotekskort från ett kompatibelt bibliotek.

Efter att ha skapat ett konto kommer du att ha tillgång till tusentals filmer från Kanopy inom en mängd olika kategorier.

Även om urvalet av innehåll är begränsat, är det bästa med Kanopy att det inte finns några annonser under uppspelning.

Andra nackdelar med Kanopy inkluderar dess registreringskrav och bristen på streaminglänkar av hög kvalitet.

31. Rumslig rörelse

Reflexer: 

 • Besökare per månad: 76 000
 • Annonsirritation: 6
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .

SpaceMov är en annan webbplats som är värd för 1080p-videor för en högupplöst upplevelse. Den har en fantastisk huvudmeny med möjlighet att söka efter genre, land och mer.

En av de bästa funktionerna som SpaceMov erbjuder är en beskrivning och knappen “Titta på trailer”. När du gör ditt val finns det ofta många källor tillgängliga för streaming.

Användare kommer att njuta av SpaceMov för att titta på filmer av alla slag, och det är därför vi inkluderade det i vår lista över filmströmningssajter.

Fördelarna med att använda SpaceMov består av dess paketerade innehållskatalog, inga registreringskrav och ett enkelt användargränssnitt.

Nackdelarna med att använda SpaceMov inkluderar dess overifierade status, irriterande annonsplaceringar och antalet felaktiga proxyservrar.

VirusTotal Scan (overifierad webbplats):  Inga misstänkta filer.

32. MyBundleTV (SnagFilms)

Reflexer:

 • Besökare per månad: 6 900
 • Annonsirritation: 0
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .

Ursprungligen känd som SnagFilms, den nya och förbättrade MyBundleTV fungerar som en enorm databas för att hitta miljontals filmer online.

Denna filmwebbplats fungerar på samma sätt som Yidio genom att båda är sökmotorer som hjälper besökare att hitta sina favoritfilmer.

MyBundle hjälper också användare att hitta streamingtjänster för livekanaler med uppdelningar för massor av leverantörer.

Fördelarna med att använda MyBundleTV-webbplatsen inkluderar att organisera ditt favoritinnehåll, inga annonser och en användbar kostnadsfri plan.

Några nackdelar med MyBundleTV inkluderar registreringskrav och bristen på värdinnehåll.

Du kan se länken nedan för mer information om nedläggningen av MyBundleTV och SnagFilms.

SnagFilms Shutdown: Vad hände

33. 123Kall

Reflexer: 

 • Besökare per månad: 22 000
 • Annonsirritation: 6
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .

123Chill är ett nyare namn på vår lista över webbplatser för gratis streaming av filmer som innehåller tusentals filmer och TV-program.

Prova Surfshark riskfritt nu!

Denna kostnadsfria filmströmningssajt har fantastiska kategorier, uppspelning, innehåll, navigering och mer.

Fördelarna med strömningswebbplatsen 123Chill inkluderar dess fantastiska användargränssnitt, katalog med kvalitetsinnehåll och urval av kategorier.

Nackdelarna med 123Chill inkluderar annonser för hela webbplatsen tillsammans med en overifierad status.

VirusTotal Scan (overifierad webbplats):  Inga misstänkta filer.

34. Internetarkiv

Reflexer:

 • Besökare per månad: 160 000
 • Annonsirritation: 0
 • VPN-kompatibel: Ja. Fungerar perfekt med ett  VPN  .
 • Officiell webbplats:  https://archive.org

Internet Archive är ett ideellt digitalt bibliotek som innehåller tusentals digitala verk i offentlig egendom, inklusive filmer, TV-program, musik, bilder, böcker och mer.

Inuti Internet Archive hittar du filmer och TV-program från idag till mitten av 1900-talet!

Andra fördelar med att använda Internet Archive inkluderar dess omfattande innehållsbibliotek, annonsfria gränssnitt och enkla navigering.

Den största nackdelen med Internet Archive är det begränsade innehållet jämfört med andra streamingsidor på den här listan.

Se länken nedan som inkluderar flera offentliga filmer tillgängliga på Internet Archive.

Bästa gratis filmströmningswebbplatsundersökning – mars 2023

Vänligen hjälp oss att bestämma de bästa filmströmningssajterna som visas på den här sidan genom att svara på enkäten nedan. Du måste rösta för att se resultatet.

 • Vilken är den bästa filmströmningssidan? *
  •  cineb
  •  rör
  •  AZMovies
  •  Spraka
  •  123 Filmer
  •  påfågel tv
  •  SolarMovie
  •  Youtube
  •  Min Flixer
  •  Freevee
  •  Filmer
  •  vumoo
  •  plexus
  •  MoviesJoy
  •  pluto tv
  •  Ja filmer
  •  voodoo
  •  roku-kanalen
  •  popcorn
  •  tvåldag
  •  GoStream
  •  ActVid
  •  xumo
  •  Filmstjärnor
  •  CineRise
  •  IMovies
  •  nuvarandem4u
  •  yidio
  •  Hej Filmer
  •  Baldakiner
  •  SpaceMov
  •  Mitt paket
  •  123kallt
  •  internetarkiv

Hur man använder gratis webbplatser för streaming av filmer på Firestick

Som nämnts ovan valdes webbplatserna på den här listan specifikt ut för deras funktionalitet på olika plattformar.

Även om det finns hundratals sätt att titta på filmer genom gratis filmströmningssajter, fungerar dessa perfekt på PC såväl som Amazon Fire TV-enheter och  Android TV Box  .

När detta skrivs är den mest populära streamingstickan  Amazon Firestick 4K  .

Ofta köper användare Firestick i hopp om att “låsa upp” den här enheten för att  ladda ner appar  och få obegränsad tillgång till streaming.

Genom att “sidoladda” kan du installera appar från tredje part som låter dig titta på filmer, tv-program och mer gratis.

Att använda Firestick eller Fire TV är en bra resurs för att titta på filmer med olika appar och plugins.

Medan Firestick är ett perfekt alternativ för dem som precis har börjat sin kabelklippningsupplevelse, finns det många andra alternativ där ute.

Som framgår av vår videoguide ovan visar vi dig hur du streamar med gratis filmströmningssajter på en Fire TV Stick, Fire TV eller Fire TV Cube.

Om du använder en Firestick- eller Fire TV-enhet kan Silk Browser enkelt installeras från Amazon App Store.

Med  Amazon Silk-webbläsaren  på din enhet kommer alla webbplatser som listas ovan att spela upp alla filmer eller TV-program du väljer.

 TROYPOINT-TIPS:   Var medveten om att många av dessa webbplatser för gratis streaming av filmer är fulla av annonser, har begränsade innehållsalternativ och kan kräva konton. Jag föreslår att du tittar på våra populära guider nedan för alternativ.

Vanliga frågor om gratis filmströmningssajter

Vilka är de bästa webbplatserna för gratis streaming av filmer?

De bästa gratis filmströmningssajterna inkluderar Tubi, AZMovies, YouTube, Peacock TV, SolarMovie, Crackle, PopcornFlix, Vumoo och många andra som vi inkluderade på den här listan.

Är gratis filmströmningssajter lagliga?

Ja, det är lagligt att besöka webbplatser för gratis streaming av filmer om du tittar på filmer och TV-program som är allmän egendom.

Är webbplatser för gratis streaming av filmer säkra?

Även om många webbplatser för gratis streaming av filmer är säkra att använda, finns det några som innehåller misstänkta filer. Vi skannar alla webbplatser ovan med VirusTotal och tittar på deras säkerhet.

Behöver du ett VPN för gratis filmströmningssajter?

Ja. Att ha ett VPN är ett måste om du använder dessa gratis filmströmningssajter. Detta kommer att dölja dina streamingaktiviteter och skydda dig från webbplatsoperatörer, hackare och din ISP.

Vad händer om du fastnar för att använda gratis webbplatser för streaming av filmer?

Om du ertappas med att använda webbplatser för gratis streaming av filmer för att titta på upphovsrättsskyddat innehåll kan du få juridiska problem. TROYPOINT rekommenderar att du har ett VPN när du använder webbplatser för gratis filmstreaming och endast tittar på innehåll som är allmän egendom.

På vilka webbplatser kan jag titta på gratis filmer utan registrering?

Vissa filmströmningssajter som inte kräver att du registrerar dig för ett konto inkluderar YouTube, Crackle, Tubi, SolarMovie, Pluto TV, Yesmovies och Plex.

I det här inlägget pratar vi om de bästa sidorna för att se Filmer online gratis.

Contents show