Sites om gratis films online te kijken

De beste sites om gratis films online te kijken

Sites om gratis films online te kijken: de onderstaande lijst biedt u de websites om gratis films online te bekijken voor al uw kijkbehoeften.

Het gebruik van de onderstaande sites is de beste manier om gratis films, tv-programma’s en diverse andere inhoud te streamen.

Gratis Netflix Account Met Wachtwoord

We hebben het web afgezocht naar de best mogelijke opties en deze gerangschikt op basis van verschillende criteria, waaronder advertentie-overlast en meer.

De beste sites om gratis films online te kijken:

 • buis
 • AZMovies
 • Knetteren
 • 123Films
 • Pauw TV
 • zonnefilms
 • YouTube
 • en vele anderen gevonden op deze lijst

Er zijn veel manieren om gratis films te kijken en dit bericht bevat enkele van de meest populaire streamingwebsites.

Hoewel de onderstaande lijst  websites voor gratis films bevat  , kunnen deze op veel verschillende apparaten worden gebruikt, behalve een computer of laptop.

Het populairste apparaat voor het streamen van films en tv-programma’s is de Amazon Firestick. 

Deze sites bieden niet alleen manieren om films te streamen, maar ook tv-shows en documentaires.

Sommige van deze sites zijn dezelfde locaties die verschillende  Kodi-add-ons  en gratis streaming-apps gebruiken om films en tv-programma’s te vinden. Wanneer u deze sites gebruikt, gaat u rechtstreeks naar de bron.

De volgende lijst is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 10 maart 2023

We willen van je horen! Stem via de poll onder onze lijst om ons te laten weten  wat je favoriete gratis filmstreamingsite is?

Beste gratis filmstreamingsites – Snelle lijst

Beste gratis filmwebsites - Snelle lijst

Op het moment van schrijven van dit artikel zijn alle onderstaande websites actief en beschikbaar voor gebruik.

Deze lijst wordt altijd up-to-date gehouden met de beste manieren om gratis films te kijken, zodat je altijd weet wat de beste opties zijn.

Lees verder onder deze korte lijst voor meer informatie over elke gratis filmstreamingsite, inclusief de  officiële links.

Hier is de lijst met sites om gratis films online te streamen:

1.  Cineb –  Cineb maakt onze lijst met gratis filmstreaming-sites als een nieuwere streaming-website voor de scène die snel populair is geworden onder snoersnijders.
2.  Tubi:  Tubi is een zeer populaire website geworden voor het gratis streamen van films en tv-shows zonder abonnement.
3.  AZMovies:  AZMovies is een al lang bestaande en populaire streamingwebsite op deze lijst.
4.  Crackle:  Sony Crackle is een populaire streaming-site met een uitgebreide lijst met films, tv-shows en originele programmering.
5.123Films  : 123Movies is een van de oudste en meest populaire filmsites op deze lijst.
6.  Peacock TV: Peacock TV biedt verschillende gratis films, tv-shows en live kanalen om uit te kiezen, zelfs met het gratis abonnement.
7.  SolarMovie:  SolarMovie is een gevestigde film- en tv-showsite die tal van hoogwaardige links biedt.
8.  YouTube –  Veel YouTubers weten niet dat YouTube ook duizenden gratis films biedt om uit te kiezen in verschillende genres.
9.MijnFlixer  : Er zijn niet alleen films om naar te kijken, maar MyFlixer heeft ook talloze titels van tv-programma’s die helemaal gratis te streamen zijn.
10.  Freevee (voorheen IMDb TV):  Freevee is een Amazon-website/app voor streaming die gratis inhoud biedt, waaronder films en tv-programma’s om naar te kijken.
11.  FM-films: FMovies is een andere grote favoriet als het gaat om streaming-sites. Op deze site staan ​​de nieuwste films en tv-programma’s in verschillende videokwaliteiten.
12.  Vumoo –  Vumoo heeft een gebruiksvriendelijke interface en is een geweldige website voor het bekijken van films en tv-series.
13.Plex  : Geloof het of niet, Plex Media Server levert nu gratis films, tv-shows en live tv op elk apparaat met internetverbinding.
14.  MoviesJoy –  De MoviesJoy-website biedt een handige zoekfunctie en bevat ook populaire films en tv-shows.
15.  Pluto TV:  Pluto TV staat vooral bekend om zijn live tv-aanbod en heeft duizenden gratis films op aanvraag in verschillende categorieën.
16.  YesMovies: een schone interface maakt YesMovies een favoriet onder streamers over de hele wereld.
17.  Voodoo: Vudu is een online video-on-demand (VOD) streamingdienst die gratis en betaalde opties biedt voor toegang tot duizenden films en tv-programma’s.
18.  GoStream:  GoStream is een snelle vacaturesite met heel veel inhoud voor gratis filmstreaming. Links worden geleverd in HD en worden automatisch afgespeeld wanneer ze zijn geselecteerd.
19.  PopcornFlix:  PopcornFlix is ​​een gratis streamingdienst die meer dan 1500 films bevat in de categorieën familie, actie, komedie, horror, buitenlands en meer.
20.  Soap2Day:  Soap2Day is de afgelopen jaren een van de populairste namen als het gaat om gratis sites voor het streamen van films.
eenentwintig. Het Roku-kanaal:  Het Roku-kanaal is een populaire streamingdienst geworden voor gratis online films en tv-series.
22.  ActVid:  ActVid is een meer recente toevoeging aan onze lijst met gratis filmstreamingsites die een populaire naam aan het worden is onder snoersnijders.
23.  XUMO TV:  XUMO biedt duizenden gratis VOD-titels, naast honderden live kanalen.
24.  MovieStars:  Moviestars is een nieuwere streaming-site op deze lijst met een enorme bibliotheek met filminhoud.
25.FilmRise  : FilmRise is een website voor het streamen van films en tv-programma’s die meer dan 20.000 titels heeft verworven om naar te kijken.
26.  YoPelículas: YoMovies is weer een nieuwe toevoeging aan onze lijst met gratis filmstreamingsites, een naam die steeds populairder wordt in deze ruimte.
27.  Streamm4u:  Streamm4U biedt een geweldige lijst met filters om verschillende genres en categorieën te classificeren.
28.  Yidio:  Yidio is een nieuwere streaming-site die zich onderscheidt van anderen op deze lijst door op te treden als een zoekmachine voor het vinden van gratis films.
29.HiMovies  : HiMovies is een nieuwere streaming-site op deze lijst om films en tv-series online te bekijken.
30.  Kanopy:  Kanopy is misschien wel de meest interessante gratis filmstreamingsite op deze lijst, aangezien je een bibliotheekkaart van een compatibele bibliotheek nodig hebt.
31.  Space Movement: SpaceMov is een andere site die 1080p-video’s host voor een high-definition ervaring.
32.  MyBundle (voorheen SnagFilms):  Oorspronkelijk bekend als SnagFilms, dient de nieuwe en verbeterde MyBundleTV als een enorme database voor het vinden van miljoenen films online.
33.  123Chill: 123Chill is een nieuwere streamingwebsite op onze lijst die duizenden films en tv-programma’s bevat.
34.  Internetarchief:  het internetarchief is een digitale bibliotheek zonder winstoogmerk met duizenden digitale werken uit het publieke domein, waaronder films, tv-programma’s, muziek, afbeeldingen, boeken en meer.

Zijn gratis sites voor het streamen van films veilig?

Veel van de gratis sites voor het streamen van films hieronder zijn afkomstig van officiële platforms, wat betekent dat ze veilig toegankelijk en veilig te gebruiken zijn.

Er zijn echter ook “niet-geverifieerde” opties die malware of verdachte bestanden kunnen bevatten.

We hebben alle niet-geverifieerde bronnen hieronder gescand met de  VirusTotal- app  om te zien hoe veilig ze te gebruiken zijn.

TROYPOINT TIP:  De beste manier om uw veiligheid te garanderen bij het gebruik van niet-geverifieerde websites is met een  VPN  .

Het gebruik van een VPN beschermt u online tegen hackers, niet-geverifieerde website-exploitanten, ISP’s en andere kwaadwillenden.

Onze   nummer 1 VPN   biedt een CleanWeb-functie die   vervelende advertenties en malware blokkeert   wanneer u deze sites bezoekt.

Een VPN zorgt voor een anonieme internetverbinding terwijl je films streamt van niet-geverifieerde websites.

We laten dit in detail zien in onze videogids hieronder, die we aanraden te bekijken voordat je inhoud streamt met een gratis filmwebsite.

Gebruikers kunnen onze best beoordeelde VPN-app op elk gewenst apparaat installeren, inclusief Windows-pc, Firestick, Android-telefoon/-tablet en meer.

Zijn gratis filmstreamingsites legaal?

Het is voor TROYPOINT onmogelijk om de legaliteit van gratis filmstreamingsites en -apps te bepalen.

Gebruikers hebben altijd toegang tot titels die vrij beschikbaar zijn in het   publieke domein  , en dat is wat we aanbevelen.

Dit soort werken wordt niet beschermd door auteursrechtwetten en kan zonder enige juridische gevolgen worden gedownload, gestreamd en gedeeld.

Kortom, de eindgebruiker is verantwoordelijk voor alle inhoud die toegankelijk is via niet-geverifieerde websites.

Belangrijke opmerking:  we linken niet naar niet-geverifieerde filmstreamingsites omdat we niet weten of ze de juiste licentie hebben. Google zoeken is uw vriend als u meer wilt weten over de hieronder beschreven websites.

Beste gratis filmstreamingsites: maart 2023

We hebben deze streamingopties gerangschikt op basis van de volgende criteria:

 • Gebruikersomgeving
 • Maandelijkse bezoekers
 • beschikbare inhoud
 • Reclame-ergernissen (schaal van 1 tot 10, waarbij 10 de ergste is)
 • VPN-compatibel

1.Cineb  _

reflexen:

 • Maandelijkse bezoekers: 221.000
 • Advertentie-ergernis: 4
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .

Cineb staat bovenaan onze lijst met gratis sites voor het streamen van films als een nieuwere website ter plaatse die snel populair is geworden onder snoersnijders.

De categorieën op deze site bestaan ​​uit Home, Top IMDB, Movies, TV Shows, Genre en Country.

Enkele van de voordelen die Cineb biedt, zijn onder meer de uitstekende selectie van inhoud, linkkwaliteit en afspeelervaring die onze verwachtingen overtrof!

Gebruikers zullen advertenties tegenkomen, maar deze kunnen eenvoudig worden verwijderd met de CleanWeb-functie die we in de onderstaande video laten zien.

VirusTotal Scan (niet-geverifieerde website):  geen verdachte bestanden.

Bezoek de onderstaande link voor meer informatie over de Cineb-streamingwebsite.

Cineb-details en alternatieven

2. Buis

reflexen:

 • Maandelijkse bezoekers: 1.500.000
 • Advertentie-ergernis: 4
 • VPN Compatible: Ja, werkt perfect met een  VPN
 • Officiële website:  https://tubitv.com

Tubi is een zeer populaire streamingdienst geworden waarvoor geen abonnement vereist is. Tubi heeft een geweldige app en heeft ook een van de beste gratis filmstreamingsites.

Deze site biedt duizenden gratis films en tv-programma’s, maar zoals vele andere op deze lijst wordt deze door advertenties ondersteund.

Andere voordelen van de Tubi-service zijn het gebruiksgemak, de geweldige website-interface, HD-streamingmogelijkheden, compatibiliteit met mobiele apparaten en meer.

Enkele nadelen van de Tubi-site zijn onder meer een gebrek aan populaire inhoud, advertenties tijdens het spelen en het is alleen beschikbaar in bepaalde regio’s van de wereld.

Tubi is ook beschikbaar als app in de Amazon App Store, de Roku-kanaalopstelling, de Apple App Store en de Google Play Store.

Bekijk onze tutorial voor meer informatie over Tubi.

Hoe de Tubi-app te installeren

3.   A-Z-films

reflexen:

 • Maandelijkse bezoekers  :  500.000
 • Advertentie-ergernis: 6
 • VPN Compatible: Ja, werkt perfect met een  VPN

AZMovies is een van de meest populaire gratis filmstreamingsites op deze lijst. Er is een uitstekende verzameling films beschikbaar in uitstekende streamingkwaliteiten, waaronder 1080p en 720p.

De slogan van de website luidt: “Bekijk hier onbeperkt je favoriete films, kies gewoon de film die je leuk vindt en geniet ervan! Het is gratis en zal dat altijd blijven.” Bekijk AZMovies vandaag nog!

Andere voordelen van de AZMovies-website zijn de grote verscheidenheid aan films, het eenvoudige website-ontwerp, mobielvriendelijkheid, HD-streamingmogelijkheden en nog veel meer.

Enkele nadelen van de AZMovies-site zijn de frequentie van advertenties, geen tv-series en de zoekfuncties kunnen worden verbeterd.

VirusTotal Scan (niet-geverifieerde website) –  een verdacht bestand.

Zie de onderstaande link voor meer informatie over de AZMovies-website.

AZMovies Details en alternatieven

4. Kraken

reflexen:

 • Maandelijkse bezoekers: 276.000
 • Advertentie-ergernis: 4
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .
 • Officiële website:  https://www.crackle.com

Sony Crackle is een populaire gratis site voor het streamen van films met een uitgebreide lijst met films, tv-shows en originele programmering.

Vanwege de bibliotheek met inhoud van hoge kwaliteit, streaming en meer, hebben we Crackle opgenomen in onze lijst met  de beste gratis streamingdiensten  .

Enkele van de films die Crackle gratis aanbiedt, zijn  Spiderman  , Cold Pursuit, The Whistleblower en vele andere.

Andere voordelen van de Cracke-streamingwebsite zijn onder meer het soepel afspelen, de eenvoudige website-interface, HD-streamingmogelijkheden, compatibiliteit met mobiele apparaten en meer.

De nadelen van het gebruik van de Crackle-service zijn onder meer het gebrek aan populaire inhoud, advertenties tijdens het afspelen en het is alleen beschikbaar in bepaalde delen van de wereld.

Crackle komt ook in de vorm van een app die op verschillende apparaten kan worden geïnstalleerd.

Er zijn echter ook verschillende commercials op deze app, omdat het een door advertenties ondersteund netwerk is.

Hoe de Crackle-app te installeren

5.123Films _

reflexen:

 • Maandelijkse bezoekers: 1.900.000
 • Advertentie-ergernis: 7
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .

123Movies is een van de oudste en meest populaire gratis filmstreamingsites op deze lijst. De films zijn beschikbaar in 1080p en streamen met weinig tot geen advertenties of pop-ups.

De startpagina van deze site is uiterst eenvoudig met alleen een zoekbalk en lijstcategorie-opties. Nadat je je film hebt gekozen, moet je misschien meer dan eens op de afspeelknop klikken om te starten, maar dat is niet altijd het geval.

Probeer Surfshark nu zonder risico!

De voordelen van de 123Movies-website zijn onder meer de indrukwekkende bibliotheek met inhoud, HD-streamingopties, verschillende categorieën, gebruiksvriendelijke interface en meer.

Enkele nadelen van het gebruik van 123Movies zijn de vervelende advertenties, het aantal copycat-proxy’s en de niet-geverifieerde status.

VirusTotal Scan (niet-geverifieerde website) –   een verdacht bestand.

Bekijk onze gids hieronder om te leren hoe je 123Movies veilig kunt gebruiken op alle populaire streaming-apparaten.

123Films Details en informatie

6. Pauw- tv

reflexen:

Peacock TV is het nieuwe streamingplatform van NBC dat officieel is gelanceerd op 15 juli 2020. Deze streamingsite bevat verschillende gratis films, tv-shows en live kanalen om uit te kiezen.

De indrukwekkende inhoudsbibliotheek, het soepele afspelen en het gratis abonnement zijn enkele van de redenen waarom Peacock TV sinds de lancering al miljoenen abonnees heeft gekregen.

Peacock TV is ook beschikbaar als app om te installeren en bevat veel van de  beste gratis films  die vandaag online zijn.

Gebruikers hebben zowel opties voor gratis streaming als betaalde opties. Ze hebben ook exclusieve  WWE- inhoud  .

De beste onderdelen van het gebruik van Peacock TV zijn de exclusieve NBC-inhoud, geweldige gebruikersinterface, apparaatcompatibiliteit en meer.

Het grootste nadeel van het gebruik van Peacock TV is het blokkeren van VPN’s en andere proxy’s. Als u zich in een niet-ondersteunde regio bevindt, kunt u deze service niet gebruiken.

Bekijk onze Peacock-tutorial hieronder voor meer informatie en hoe je de app op elk apparaat installeert.

Hoe de Peacock TV-app te installeren

7.SolarMovie _

reflexen:

 • Maandelijkse bezoekers: 375.000
 • Advertentie-ergernis: 6
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .

SolarMovie is een andere populaire naam als het gaat om gratis sites voor het streamen van films. Het heeft tonnen hoogwaardige links en stelt gebruikers zelfs in staat om in te loggen voor updates en meer.

Met SolarMovie kun je eenvoudig filteren op categorie, inclusief genre en land, voor een gepersonaliseerde streamingervaring.

Enkele voordelen van het gebruik van SolarMovie zijn de bibliotheek met verpakte inhoud, HD-streamingmogelijkheden, geen registratie, compatibiliteit met mobiele apparaten en meer.

Enkele nadelen van het gebruik van de SolarMovie-website zijn vervelende advertenties, een overweldigend ontwerp en het aantal proxy’s dat online rondzweeft.

Details en informatie over SolarMovie

VirusTotal Scan (niet-geverifieerde website):  geen verdachte bestanden gevonden.

8.youtube

reflexen:

YouTube is misschien wel de meest populaire site die beschikbaar is voor gratis online videostreaming. Veel gebruikers weten echter niet dat YouTube ook duizenden gratis films biedt om uit te kiezen in verschillende genres.

Hoewel u zich kunt aanmelden met uw Google-account, is een van de beste aspecten van het bekijken van gratis films op YouTube dat u zich niet hoeft aan te melden.

Onlangs heeft YouTube een  nieuwe reeks gratis films en tv-programma’s aangekondigd  die 100% gratis zijn.

Andere voordelen van het streamen van gratis films op YouTube zijn het gebruiksgemak, de geweldige website-interface, mobiele compatibiliteit en meer.

Enkele nadelen van het kijken naar films op YouTube zijn het ontbreken van populaire inhoud en vervelende advertenties tijdens het afspelen.

Ik raad aan om de onderstaande gids te raadplegen om YouTube zonder advertenties te bekijken op elk streamingapparaat.

YouTube kijken zonder advertenties

9. Mijn Flixer

reflexen:

 • Maandelijkse bezoekers: 637.000
 • Advertentie-ergernis: 6
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .

Gebruikers vinden tal van titels om te streamen op de populaire MyFlixer-website. Dit werkt op een vergelijkbare manier als de eens zo populaire  Putlocker  .

Er zijn niet alleen films om naar te kijken, maar MyFlixer heeft ook talloze titels van tv-programma’s die helemaal gratis beschikbaar zijn.

Met tal van categorieën en HD-opties is MyFlixer een geweldige aanvulling op deze bron van gratis filmstreamingsites.

De voordelen van MyFlixer bestaan ​​uit de elegante gebruikersinterface, bibliotheek met ingepakte inhoud en HD-streamingmogelijkheden.

Probeer Surfshark nu zonder risico!

De nadelen van het gebruik van MyFlixer zijn de advertentieplaatsingen en de niet-geverifieerde status.

VirusTotal Scan (niet-geverifieerde website):  zes verdachte bestanden.

Bekijk onze gids hieronder voor meer informatie over de MyFlixer-website.

MyFlixer Details en alternatieven

10. Freevee (voorheen IMDb)

reflexen:

Freevee is een streamingwebsite/-app van Amazon die gratis inhoud biedt, waaronder films en tv-programma’s om naar te kijken.

Het is een rebranding van de ooit populaire IMDb TV-website die hetzelfde doel diende. Freevee introduceert veel van dezelfde functies en opties als IMBb TV in een gestroomlijnde nieuwe interface.

Er zijn tal van categorieën om uit te kiezen, inclusief de live-opties die nu beschikbaar zijn in de app.

De voordelen van het gebruik van Freevee zijn onder meer de bibliotheek met gratis inhoud, gebruiksgemak met een Amazon-account en apparaatcompatibiliteit.

Enkele nadelen van Freevee zijn de inhoudsbeperkingen, advertenties tijdens het spelen en bepaalde geografische beperkingen.

Zie onze volledige gids voor Freevee hieronder voor meer informatie over de nieuwe rebranding-service van Amazon.

Freevee-details en informatie

11. Films

reflexen:

 • Maandelijkse bezoekers: 1.500.000
 • Advertentie-ergernis: 6
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .

FMovies is een andere grote favoriet als het gaat om gratis sites voor het streamen van films. Op deze site staan ​​de nieuwste films en tv-programma’s in verschillende videokwaliteiten.

De FMovies-site bevat VOD-inhoud gecategoriseerd op releasedatum, genre, land, anime, meest bekeken en meer.

FMovies heeft ook verschillende mirror-sites, maar als u een van hun bovenstaande URL’s gebruikt, wordt u automatisch doorverwezen naar hun actieve site.

Enkele voordelen van het gebruik van FMovies zijn onder meer de inhoudsbibliotheek, eenvoudige interface, categorieselectie en HD-weergave.

De nadelen van het gebruik van FMovies zijn onder meer hun vervelende advertentieplaatsingen en niet-geverifieerde status.

VirusTotal Scan (niet-geverifieerde website) –  een verdacht bestand.

Bekijk de onderstaande gids voor meer informatie over FMovies en hoe je films kunt kijken met elk apparaat.

Film details en informatie

12. Vumoo

reflexen:

 • Maandelijkse bezoekers: 311.000
 • Advertentie-ergernis: 6
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .

Vumoo heeft een gebruiksvriendelijke interface en is een geweldige website voor het bekijken van films en tv-series.

De lagere advertentiefrequentie en soepele weergave maken van Vumoo een geweldige aanvulling op onze lijst met gratis filmstreamingsites.

De voordelen van het gebruik van Vumoo-streamingsites zijn onder meer het soepel afspelen, de indrukwekkende inhoudsbibliotheek, de gebruikersinterface en meer.

Enkele nadelen van Vumoo zijn de advertenties, de niet-geverifieerde status en een klein aantal categorieën.

VirusTotal Scan (niet-geverifieerde website):  geen verdachte bestanden.

13. vlecht

reflexen:

 • Maandelijkse bezoekers: 911.000
 • Advertentie-ergernis: 5
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .
 • Officiële website:  https://app.plex.tv/desktop

Geloof het of niet, Plex Media Server levert nu gratis films, tv-shows en live tv op elk apparaat met internetverbinding.

Het beste is dat je niet eens een account nodig hebt om deze gratis inhoud te streamen!

Plex werd oorspronkelijk populair vanwege  torrenting  , maar nu hebben duizenden mensen toegang tot de gratis films op aanvraag.

Enkele voordelen van het gebruik van Plex zijn de ingebouwde mediaserverfuncties, soepel afspelen, apparaatcompatibiliteit en geweldige gebruikersinterface.

De nadelen van het streamen van films op Plex zijn de beperkte inhoudsbibliotheek en advertenties.

Bekijk onze Plex Media Server-tutorial hieronder om gratis films op dit platform te bekijken en alles wat je moet weten.

Probeer Surfshark nu zonder risico!

Plex Media Server-zelfstudie

14. FilmsJoy

reflexen:

 • Maandelijkse bezoekers: 634.000
 • Advertentie-ergernis: 6
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .

MoviesJoy is een must op onze lijst met gratis sites voor het streamen van films. Deze website biedt een eenvoudige zoekbalk en populaire films en tv-programma’s.

Als u naar inhoud wilt zoeken, kunt u ook kiezen uit verschillende categorieën, waaronder Genre, Land en meer.

Links zijn beschikbaar in 1080p HD en spelen extreem snel. Het is echter mogelijk dat u enkele advertenties moet sluiten voordat de geselecteerde inhoud kan worden afgespeeld.

De voordelen van het gebruik van MoviesJoy bestaan ​​uit de uitgebreide inhoudsbibliotheek, geweldige zoekfuncties, categorieën en sitenavigatie.

De nadelen van het gebruik van de MoviesJoy-website zijn onder meer vervelende advertentieplaatsingen en een niet-geverifieerde status.

VirusTotal Scan (niet-geverifieerde website) –  een verdacht bestand.

15. Pluto-tv

reflexen:

 • Maandelijkse bezoekers: 980.000
 • Advertentie-ergernis: 5
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .
 • Officiële website:  https://pluto.tv/on-demand

Pluto TV staat vooral bekend om zijn live tv-aanbod en heeft duizenden gratis films op aanvraag in verschillende categorieën.

Gebruikers kunnen gratis films streamen op Pluto TV met elke webbrowser of ze kunnen de app installeren op elk streamingapparaat zoals Firestick, Roku, iOS, Android en meer.

De voordelen van het gebruik van Pluto TV zijn onder meer de soepele weergave, live kanalen naast VOD-inhoud en een indrukwekkende gebruikersinterface.

De nadelen van het gebruik van Pluto TV zijn onder meer de beperkte selectie van inhoud en advertenties tijdens het spelen.

Bekijk onze gids hieronder voor meer informatie over Pluto TV en hoe u de app op meerdere apparaten kunt installeren.  

Hoe Pluto TV te installeren

16. Ja Films

reflexen:

 • Maandelijkse bezoekers: 560.000
 • Advertentie-ergernis: 7
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .

Een schone interface maakt YesMovies een favoriet onder fans van gratis filmstreamingsites.

U kunt de eenvoudige zoekfunctie gebruiken als u precies weet wat u wilt zien, of u kunt op de categorie Films/tv-programma’s bovenaan de pagina klikken voor gemakkelijke navigatie.

Een andere geweldige functie die YesMovies biedt, is een nieuwstabblad met tal van actuele film- en tv-showgebeurtenissen om u op de hoogte te houden.

Een film kijken is een beetje lastig, omdat je misschien meerdere keren op de afspeelknop en de hier blijven-knop moet klikken, maar de links zijn meestal in high definition voor een geweldige streamingervaring.

De voordelen van het gebruik van de gratis website voor het streamen van films van YesMovies zijn onder meer de enorme inhoudscatalogus, HD-streamingmogelijkheden en zoekfuncties.

De nadelen van het gebruik van YesMovies zijn de niet-geverifieerde status en vervelende advertentieplaatsingen op de hele website.

VirusTotal Scan (niet-geverifieerde website) –  een verdacht bestand.

Bekijk de onderstaande gids voor meer informatie over YesMovies en hoe je met elk apparaat kunt streamen.

Details en informatie van YesMovies

17. Voodoo

reflexen:

 • Maandelijkse bezoekers: 564.000
 • Advertentie-ergernis: 5
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .
 • Officiële website:  https://www.vudu.com

Vudu is een online video-on-demand (VOD) streamingdienst die gratis en betaalde opties biedt voor toegang tot duizenden films en tv-programma’s.

De gratis versie heet “Movies On Us”, maar bevat advertenties. Hoewel Vudu een account vereist om te gebruiken, vereisen ze geen maandelijkse abonnementskosten.

Vudu is ook beschikbaar als app om op veel apparaten te installeren. De voordelen van films kijken op Vudu zijn de soepele gebruikersinterface, app-compatibiliteit en gebruiksgemak.

De nadelen van het gebruik van Vudu zijn onder meer de beperkte selectie van inhoud en advertenties tijdens het afspelen van films.

Bekijk onze gids hieronder voor meer informatie.

Vudu installeren

18.  Het Roku-kanaal

reflexen:

Het Roku-kanaal is een populaire gratis site voor het streamen van films geworden om films en tv-series online te bekijken.

Behalve dat het een van de  beste kanalen op Roku is  , weten velen niet dat dit platform ook beschikbaar is voor gebruik op elk streamingapparaat.

Probeer Surfshark nu zonder risico!

Enkele voordelen van The Roku Channel zijn de catalogus met fatsoenlijke inhoud, geen registratievereisten en gebruiksgemak op meerdere apparaten.

De nadelen van The Roku Channel zijn advertenties tijdens het afspelen en de geografische beperkingen in bepaalde delen van de wereld.

Bekijk onze onderstaande gids om de Roku Channel-app op Firestick, Fire TV en elk Android-apparaat te installeren.

Roku-kanaal op Firestick

19. PopcornFlix

reflexen:

 • Maandelijkse bezoekers: 410.000
 • Advertentie-ergernis: 5
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .
 • Officiële website:  https://www.popcornflix.com

PopcornFlix is ​​een service die het vermelden waard is op onze lijst met gratis filmstreamingsites die in 2017 op de markt kwamen.

Deze gratis site voor het streamen van films heeft meer dan 1.500 films in de categorieën familie, actie, documentaires, komedie, horror, buitenlandse films en meer.

Je zult ook merken dat er geen account nodig is om PopcornFlix te gebruiken, wat een groot voordeel is.

De belangrijkste voordelen van het gebruik van PopcornFlix zijn de degelijke filmbibliotheek, de vernieuwde interface en minder advertenties in vergelijking met andere websites.

Enkele nadelen van PopcornFlix zijn onder meer het ontbreken van tv-programma’s en advertenties tijdens het afspelen van de inhoud.

Bekijk onze PopcornFlix-tutorial hieronder voor meer informatie over deze gratis streamingdienst.

Hoe de PopcornFlix-app te installeren

20.Soap2Day

reflexen:

 • Maandelijkse bezoekers: 5.700.000
 • Advertentie-ergernis: 7
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .

Soap2Day is de afgelopen jaren een van de meest populaire namen als het gaat om gratis sites voor het streamen van films.

Het oorspronkelijke Soap2Day-domein is een tijdje geleden gesloten en sindsdien zijn er veel proxy’s ontwikkeld.

Voordelen van de Soap2Day-streamingsite zijn onder meer de bomvolle inhoudsbibliotheek, HD-streamingmogelijkheden en selectie van categorieën.

De grootste nadelen van de Soap2Day-website zijn de niet-geverifieerde status en de vervelende frequentie van advertenties.

VirusTotal Scan (niet-geverifieerde website) –  een verdacht bestand.

Bekijk onze gids voor meer informatie over Soap2Day, alternatieven en meer.

Soap2Day details en alternatieven

21.  Uitzending

reflexen:

 • Maandelijkse bezoekers: 190.000
 • Advertentie-ergernis: 6
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .

GoStream is een snelwerkende website met heel veel inhoud voor gratis filmstreaming. Links worden geleverd in 720p-definitie en worden automatisch afgespeeld wanneer ze worden geselecteerd.

Omdat GoStream eenvoudig te gebruiken is op elk apparaat, kun je met deze website niet fout gaan.

De voordelen van de GoStream-website bestaan ​​uit de selectie van categorieën, HD-streamingmogelijkheden en uitgebreide inhoudsbibliotheek.

De grootste nadelen van GoStream zijn de niet-geverifieerde status, advertenties tijdens het spelen en de afwezigheid van tv-shows.

VirusTotal Scan (niet-geverifieerde website):  geen verdachte bestanden.

Zie de onderstaande link voor meer informatie over de GoStream-website.

GoStream-details en informatie

22. ActVid

reflexen:

 • Maandelijkse bezoekers: 163.000
 • Advertentie-ergernis: 7
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .

ActVid is een meer recente toevoeging aan onze lijst met gratis filmstreamingsites die een populaire naam aan het worden is onder snoersnijders.

De categorieën binnen ActVid zijn Top IMDb, films, tv-programma’s, Android-app, genre, land en Android-app.

De positieve punten van ActVid zijn onder meer de uitgebreide inhoudsbibliotheek, de eenvoudige gebruikersinterface en geen registratievereisten.

De negatieve aspecten van het gebruik van ActVid zijn de niet-geverifieerde status en vervelende advertentieplaatsingen.

VirusTotal Scan (niet-geverifieerde website):

Probeer Surfshark nu zonder risico!

23.TV XUMO

reflexen:

 • Maandelijkse bezoekers: 26.000
 • Advertentie-ergernis: 4
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .
 • Officiële website:  https://www.xumo.tv

XUMO TV is een gratis dienst die beschikbaar is als streamingdienst en als website.

XUMO biedt niet alleen duizenden gratis VOD-titels, maar er zijn ook honderden live kanalen om uit te kiezen.

Vanwege de extra Live TV-functies kun je XUMO ook vinden in onze lijst met  gratis IPTV-apps  .

De voordelen van het gebruik van XUMO TV zijn onder meer afspelen met één klik voor films en tv-shows, live kanalen en soepel afspelen.

Enkele nadelen van het gebruik van XUMO TV zijn de door advertenties ondersteunde structuur en de beperkte selectie van inhoud.

Gebruik de onderstaande link voor meer informatie over XUMO en hoe u de app installeert.

XUMO TV installeren

24.  Filmsterren

reflexen:

 • Maandelijkse bezoekers: 8.100
 • Advertentie-ergernis: 5
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .

Moviestars wordt een populaire naam in onze lijst met gratis filmstreamingsites met een enorme bibliotheek met filminhoud.

Hoewel deze site minder bezoekers heeft in vergelijking met andere, kunt u verwachten dat Moviestars in de loop van de tijd aan kracht zal winnen!

Enkele van de beste onderdelen die we bij Moviestars vonden, waren de lagere frequentie van advertenties, de indrukwekkende selectie films en de eenvoudige navigatie.

Negatieve aspecten van het gebruik van Moviestars zijn onder meer het ontbreken van tv-series en de niet-geverifieerde status.

VirusTotal Scan (niet-geverifieerde website) –  een verdacht bestand.

25. De opkomst van de film

reflexen:

 • Maandelijkse bezoekers: 17.000
 • Advertentie-ergernis: 5
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .
 • Officiële website:  https://filmrise.com

FilmRise is een website voor het streamen van films en tv-programma’s die meer dan 20.000 titels heeft verworven om naar te kijken. Dit is bekend geworden om zijn grote collectie klassieke films.

FilmRise is beschikbaar als een app die op verschillende apparaten kan worden geïnstalleerd, waaronder Firestick/Fire TV, Roku, Android, iPhone en meer.

De voordelen van het gebruik van de FilmRise-streamingwebsite zijn onder meer de selectie van onafhankelijke inhoud, een soepele interface en app-compatibiliteit op meerdere apparaten.

De nadelen van het gebruik van FilmRise zijn de beperkte inhoudsopties, categorieën en advertenties tijdens het afspelen.

Bezoek onze complete gids voor FilmRise voor meer informatie over deze service.

Hoe de FilmRise-app te installeren

26. IMovies

reflexen: 

 • Maandelijkse bezoekers: 1.200.000
 • Advertentie-ergernis: 8
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .

YoMovies is nog een nieuwe toevoeging aan onze lijst met gratis filmstreaming-sites die een steeds populairdere naam is in deze ruimte.

De categorieën binnen YoMovies zijn Hollywood, English Series, Bollywood, Hindi Series, Genre, Hot Series, Erotic en meer.

De positieve aspecten van YoMovies zijn onder meer de enorme selectie aan inhoud, internationale categorieën en geen registratievereisten.

De grootste nadelen van het gebruik van YoMovies zijn de vervelende advertentieplaatsingen en de niet-geverifieerde status.

VirusTotal Scan (niet-geverifieerde website):  geen verdachte bestanden.

Bekijk de onderstaande link voor meer informatie over de YoMovies-website, inclusief alternatieven.

YoMovies Details en alternatieven

27.StreamM4u

reflexen: 

 • Maandelijkse bezoekers: 23.000
 • Advertentie-ergernis: 5
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .

Streamm4U biedt een geweldige lijst met filters om verschillende genres en categorieën te classificeren.

Gebruikers zien een back-upbron onder de film. Als u merkt dat uw film niet wordt afgespeeld met de door u gekozen server, kunt u de back-up gebruiken als tweede optie om deze te bekijken.

Net als bij anderen moet u mogelijk meer dan één keer op de afspeelknop klikken voordat de stream begint. Eenmaal gespeeld, is er echter geen buffering of vertraging voor bijna alle titels binnen Streamm4U.

De grootste voordelen van Streamm4U zijn de hoogwaardige zoekfuncties, de inhoudsbibliotheek en categorieselecties.

Enkele nadelen van het gebruik van Streamm4U zijn de niet-geverifieerde status, advertentieplaatsingen en een groot aantal proxy’s.

Probeer Surfshark nu zonder risico!

VirusTotal Scan (niet-geverifieerde website) –   een verdacht bestand.

28. Yidium

reflexen:

 • Maandelijkse bezoekers: 65.000
 • Advertentie-ergernis: 0
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .
 • Officiële website:  https://www.yidio.com

Yidio is een nieuwere streaming-site die verschilt van andere op deze lijst door als zoekmachine te fungeren voor het vinden van gratis films.

U moet zich aanmelden voor een account, maar Yidio is een geweldig hulpmiddel om gebruikers te helpen de beste gratis films te vinden die online beschikbaar zijn.

De voordelen van het gebruik van de Yidio-streamingsite zijn onder meer het hosten van uw favoriete inhoud, geen advertenties en het gratis abonnement.

Enkele nadelen van Yidio zijn het ontbreken van gehoste inhoud en registratievereisten.

Bezoek de onderstaande link voor meer informatie over Yidio.

Informatie en details van Yidio

29.  Hallo films

reflexen: 

 • Maandelijkse bezoekers: 184.000
 • Advertentie-ergernis: 6
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .

HiMovies is een nieuwere naam op onze lijst met gratis filmstreamingsites om films en tv-series online te bekijken.

De HiMovies-website begint echter snel aan populariteit te winnen binnen de streaminggemeenschap vanwege de bibliotheek met inhoud, het afspelen en het lage advertentiegedoe in vergelijking met andere streaming-sites.

HiMovies biedt vele voordelen, zoals een uitstekende inhoudsbibliotheek, soepel browsen, HD-streamingmogelijkheden en geen registratievereisten.

De grootste nadelen van HiMovies zijn de vervelende advertentieplaatsingen en de niet-geverifieerde status.

VirusTotal Scan (niet-geverifieerde website):   vier verdachte bestanden.

30. Luifel

reflexen:

 • Maandelijkse bezoekers: 171.000
 • Advertentie-ergernis: 0
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .
 • Officiële website:  https://www.kanopy.com

Kanopy is misschien wel de meest interessante gratis filmstreamingsite op deze lijst, aangezien je een bibliotheekkaart van een compatibele bibliotheek nodig hebt.

Nadat je met succes een account hebt aangemaakt, heb je toegang tot duizenden films die door Kanopy worden aangeboden in verschillende categorieën.

Hoewel de selectie van inhoud beperkt is, is het beste van Kanopy dat er geen advertenties zijn tijdens het afspelen.

Andere nadelen van Kanopy zijn de registratievereiste en het gebrek aan hoogwaardige streaminglinks.

31. Ruimtelijke beweging

reflexen: 

 • Maandelijkse bezoekers: 76.000
 • Advertentie-ergernis: 6
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .

SpaceMov is een andere site die 1080p-video’s host voor een high-definition ervaring. Het heeft een geweldig hoofdmenu met de mogelijkheid om te zoeken op genre, land en meer.

Een van de beste functies die SpaceMov biedt, is een beschrijving en een knop “Trailer bekijken”. Bij het maken van je keuze zijn er vaak tal van bronnen beschikbaar om te streamen.

Gebruikers zullen genieten van SpaceMov voor het bekijken van allerlei soorten films, daarom hebben we het opgenomen in onze lijst met sites voor het streamen van films.

De voordelen van het gebruik van SpaceMov bestaan ​​uit de inhoudscatalogus, geen registratievereisten en een eenvoudige gebruikersinterface.

De nadelen van het gebruik van SpaceMov zijn onder meer de niet-geverifieerde status, vervelende advertentieplaatsingen en het aantal defecte proxy’s.

VirusTotal Scan (niet-geverifieerde website):  geen verdachte bestanden.

32. MyBundleTV (SnagFilms)

reflexen:

 • Maandelijkse bezoekers: 6.900
 • Advertentie-ergernis: 0
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .

Oorspronkelijk bekend als SnagFilms, dient de nieuwe en verbeterde MyBundleTV als een enorme database voor het vinden van miljoenen films online.

Deze filmwebsite werkt vergelijkbaar met Yidio omdat beide zoekmachines zijn die bezoekers helpen hun favoriete films te vinden.

MyBundle helpt gebruikers ook bij het vinden van streamingdiensten voor livekanalen met storingen voor talloze providers.

De voordelen van het gebruik van de MyBundleTV-website zijn onder meer het organiseren van uw favoriete inhoud, geen advertenties en een handig gratis abonnement.

Enkele nadelen van MyBundleTV zijn registratievereisten en het ontbreken van gehoste inhoud.

U kunt de onderstaande link zien voor meer informatie over de sluiting van MyBundleTV en SnagFilms.

SnagFilms Shutdown: wat er is gebeurd

33. 123Koud

reflexen: 

 • Maandelijkse bezoekers: 22.000
 • Advertentie-ergernis: 6
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .

123Chill is een nieuwere naam op onze lijst met gratis filmstreamingsites die duizenden films en tv-programma’s bevat.

Probeer Surfshark nu zonder risico!

Deze gratis site voor het streamen van films heeft geweldige categorieën, afspelen, inhoud, navigatie en meer.

De voordelen van de 123Chill-streamingwebsite zijn onder meer de verbluffende gebruikersinterface, de catalogus met hoogwaardige inhoud en de selectie van categorieën.

De nadelen van 123Chill zijn onder meer de advertenties op de hele website en een niet-geverifieerde status.

VirusTotal Scan (niet-geverifieerde website):  geen verdachte bestanden.

34. Internetarchief

reflexen:

 • Maandelijkse bezoekers: 160.000
 • Advertentie-ergernis: 0
 • VPN-compatibel: Ja, werkt perfect met een  VPN  .
 • Officiële website:  https://archive.org

Het internetarchief is een digitale bibliotheek zonder winstoogmerk met duizenden digitale werken uit het publieke domein, waaronder films, tv-programma’s, muziek, afbeeldingen, boeken en meer.

In het internetarchief vind je films en tv-programma’s van vandaag tot het midden van de 20e eeuw!

Andere voordelen van het gebruik van Internet Archive zijn de uitgebreide inhoudsbibliotheek, advertentievrije interface en eenvoudige navigatie.

Het grootste nadeel van het internetarchief is de beperkte inhoud in vergelijking met andere streaming-sites op deze lijst.

Zie de onderstaande link met verschillende films uit het publieke domein die beschikbaar zijn op het internetarchief.

Onderzoek naar beste gratis filmstreamingsites – maart 2023

Help ons alstublieft om de beste filmstreamingsites op deze pagina te bepalen door de onderstaande enquête in te vullen. U moet stemmen om de resultaten te zien.

 • Wat is de beste site voor het streamen van films? *
  •  cineb
  •  buis
  •  AZMovies
  •  Knetteren
  •  123Films
  •  pauw tv
  •  zonnefilm
  •  YouTube
  •  Mijn Flixer
  •  Freevee
  •  films
  •  vumoo
  •  plexus
  •  FilmsJoy
  •  pluto tv
  •  Ja films
  •  voodoo
  •  het roku-kanaal
  •  popcorn
  •  zeep2dag
  •  GoStream
  •  ActVid
  •  xumo
  •  Filmsterren
  •  CineRise
  •  IMovies
  •  huidigem4u
  •  idioot
  •  Hallo films
  •  Luifels
  •  SpaceMov
  •  Mijn pakket
  •  123koud
  •  internet archief

Hoe gratis filmstreaming-sites op Firestick te gebruiken

Zoals hierboven vermeld, zijn de sites op deze lijst specifiek gekozen vanwege hun functionaliteit op verschillende platforms.

Hoewel er honderden manieren zijn om films te bekijken via gratis filmstreamingsites, werken deze perfect op pc, maar ook op Amazon Fire TV-apparaten en  Android TV Box  .

Op het moment van schrijven is de meest populaire streamingstick de  Amazon Firestick 4K  .

Vaak kopen gebruikers de Firestick in de hoop dit apparaat te “ontgrendelen” om  apps te downloaden  en onbeperkte toegang tot streaming te krijgen.

Door te ‘sideloaden’ kunt u apps van derden installeren waarmee u gratis films, tv-programma’s en meer kunt bekijken.

Het gebruik van Firestick of Fire TV is een geweldige bron om films te kijken met behulp van verschillende apps en plug-ins.

Hoewel de Firestick een perfecte optie is voor degenen die net beginnen met het knippen van kabels, zijn er tal van andere opties.

Zoals te zien is in onze videogids hierboven, laten we u zien hoe u kunt streamen met gratis filmstreamingsites op een Fire TV Stick, Fire TV of Fire TV Cube.

Als u een Firestick- of Fire TV-apparaat gebruikt, kan Silk Browser eenvoudig worden geïnstalleerd vanuit de Amazon App Store.

Met de  Amazon Silk-browser  op uw apparaat kunnen alle hierboven genoemde sites elke film of tv-show afspelen die u selecteert.

 TIP VAN TROYPOINT:   Houd er rekening mee dat veel van deze gratis filmstreamingsites vol advertenties staan, beperkte inhoudsopties hebben en mogelijk een account nodig hebben. Ik stel voor om onze populaire gidsen hieronder te bekijken voor alternatieven.

Veelgestelde vragen over gratis filmstreamingsites

Wat zijn de beste gratis filmstreamingsites?

De beste gratis sites voor het streamen van films zijn Tubi, AZMovies, YouTube, Peacock TV, SolarMovie, Crackle, PopcornFlix, Vumoo en vele anderen die we op deze lijst hebben opgenomen.

Zijn gratis filmstreamingsites legaal?

Ja, het bezoeken van gratis sites voor het streamen van films is legaal als u films en tv-programma’s uit het publieke domein bekijkt.

Zijn gratis sites voor het streamen van films veilig?

Hoewel veel gratis sites voor het streamen van films veilig zijn om te gebruiken, zijn er enkele die verdachte bestanden bevatten. We scannen elke website hierboven met VirusTotal en kijken naar hun beveiliging.

Heb je een VPN nodig voor gratis sites voor het streamen van films?

Ja, een VPN is een must als je deze gratis filmstreamingsites gebruikt. Dit verbergt je streamingactiviteiten en beschermt je tegen website-exploitanten, hackers en je ISP.

Wat als u betrapt wordt op het gebruik van gratis filmstreamingsites?

Als u wordt betrapt op het gebruik van gratis filmstreamingsites om auteursrechtelijk beschermde inhoud te bekijken, kunt u juridische problemen krijgen. TROYPOINT raadt aan om een ​​VPN te gebruiken bij het gebruik van gratis filmstreamingsites en alleen inhoud te bekijken die zich in het publieke domein bevindt.

Op welke websites kan ik gratis films kijken zonder registratie?

Sommige sites voor het streamen van films waarvoor u zich niet hoeft aan te melden voor een account, zijn YouTube, Crackle, Tubi, SolarMovie, Pluto TV, Yesmovies en Plex.

In dit bericht hebben we het over de beste pagina’s om gratis films online te bekijken.