Films voor kinderen

Top 10 Films Voor Kinderen 2023

Films voor kinderen: zorgvuldig gekozen en geïnspireerd, films kunnen voor kinderen meer zijn dan een vorm van recreatie. Vol betekenissen en connotaties kunnen ze uitmonden in een echte educatieve les over het leven, principes, waarden, maar ook over kunst, aardrijkskunde, dieren en hun kenmerken.

Daarom hebben we een reeks kinderfilms aller tijden geselecteerd, vertoningen die talloze prijzen en nominaties in de wacht sleepten en die de ziel van zelfs de meest sceptische kijkers veroverden.

Hier zijn de interessantste educatieve films voor kinderen van alle leeftijden om samen te kijken als je wilt ontspannen. Deze lijst bevat de beste films voor kinderen.

1. CHARLIE EN DE CHOCOLADEFABRIEK (2005)

Deze film wordt beschouwd als een van de beste films voor kinderen. Het kreeg zeer goede recensies.

Charlie and the Chocolate Factory is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en ook geliefd bij volwassenen. Het is een musical vol fantasie-elementen geregisseerd door Tom Burton. Grappig en doorspekt met educatieve subtiliteiten, vertelt de film het verhaal van een goede maar arme jongen die bij zijn ouders en grootouders woont. Chocolade was een van zijn grootste geneugten, maar gezien zijn financiële situatie kon de kleine Charlie er slechts één keer per jaar, op zijn verjaardag, van genieten.

Alles neemt een onverwachte wending wanneer Willy Wonka, de eigenaar van de beroemde chocoladefabriek in dat kleine stadje, vijf gratis kaartjes aanbiedt, waarvan de winnaars de kans krijgen om de mysterieuze fabriek te bezoeken. Charlie is een van de gelukkige winnaars, en eenmaal binnen in het gebouw verschijnen er al snel verrassingen. Wat de kleine niet weet, is dat degene die erin slaagt de rondleiding door de fabriek te voltooien zonder ten prooi te vallen aan de zoete verleidingen, de eigenaar zal worden.

2. ALLEEN THUIS/HET GEHEIME LEVEN VAN HUISDIEREN (2016)

Home Alone , een van de meest geliefde kinderanimatiefilms van 2016, neemt ons mee in de wondere wereld van huisdieren. Het universum van Max, een schattige terriër die onafscheidelijk is van zijn baasje, wordt verstoord als ze besluit een ander huisdier te adopteren: Duke. Het is een van de beste films voor kinderen.

De spelletjes en het plagen tussen de twee escaleren, maar hun relatie verandert wanneer een bende gevaarlijke katten hen ontvoert. In de strijd tegen het kwaad worden ze vergezeld door een dapper konijntje – Sneeuwbal – dat hen niet alleen redt, maar hen ook aanspoort zich bij zijn groep verloren en wraakzuchtige dieren aan te sluiten. Vol wendingen, waardevolle lessen over vriendschap en moed, maar niet in de laatste plaats humor, deze vertoning is zeker de moeite waard om met het gezin te kijken!

3. DE MITCHELLS VS. DE MACHINES (2021)

De Mitchell Family vs. Robots- animatie maakt deel uit van de serie films over technologie en de potentiële uitdagingen die deze met zich meebrengt. De film concentreert zich op een gezin dat, hoewel ze eigenlijk van hun vakantie zouden moeten genieten, geconfronteerd wordt met een AI-robot die zich tegen de mensheid keert.

De sympathieke karakters, de kleurrijke beelden en de ronduit smakelijke lijnen maken deze film tot een film die het verdient om op je lijstje te staan, vooral omdat er ook veel educatieve onderdelen in zitten. Het is slechts één klik verwijderd op Netflix, dus wacht niet langer om het te bekijken.

En als jouw kleintje gepassioneerd is door robotica en in de toekomst zelf de maker van een AI-robot wil worden, dan wachten we op hem bij de Lego Robotics-cursus voor kinderen . Hier leer je hoe je een Lego-robot in elkaar zet en programmeert, wat de basisprincipes van programmeren zijn, maar ook hoe ultrasoonsensoren werken.

4. BINNENBUITEN (2005)

Een atypische en interessante film die emoties vanuit een ander perspectief presenteert. Upside Down is een vertoning geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De film concentreert zich op Riley, een 11-jarige tiener die probeert de amalgaam aan emoties te beheersen en te begrijpen die haar overweldigen nadat ze met haar ouders naar een andere stad is verhuisd. Vreugde, verdriet, woede, angst en walging worden gepersonifieerd en geïllustreerd als entiteiten die aan de touwtjes trekken in de geest van de jonge vrouw.

Vol wetenschappelijke verklaringen, op een kindvriendelijke manier gepresenteerd, biedt deze film een ​​ander perspectief op de emoties die ons dagelijks handelen sturen. De belangrijkste boodschap die kinderen meekrijgen als ze ernaar kijken, is dat, ook al voel je je soms verdrietig, boos en walgend, het volkomen normaal is en deel uitmaakt van de enorme draaimolen die het leven heet.

5. ROOD WORDEN/ROOD WORDEN (2022)

Een origineel verhaal, vol wendingen en humor, Bright Red laat ons kennismaken met Mei Lee, een zelfverzekerd, levendig 13-jarig meisje dat overloopt van energie. Mei Lee moet een scheiding maken tussen het libertijnse leven waar elke tiener de neiging toe heeft en het brave meisjesleven dat haar enigszins dominante moeder haar oplegt. Ze leeft voortdurend in conflict. Alles verandert echter wanneer het kleine meisje op een ochtend ontdekt dat ze niet langer een eenvoudig meisje is, maar eerder… een gigantische rode panda.

Van geluk tot verdriet, van kalmte tot woede, deze film illustreert hoe de adolescentie een achtbaan is van emoties, gevoelens en ervaringen, die je met veel moed onder ogen moet zien. Tijdens de bezichtiging zullen kinderen gefascineerd zijn door de fantastische reuzenpanda, waardoor ze beter begrijpen hoe belangrijk familie, vriendschap en evenwicht zijn.

6. COCO (2017)

Coco is een van de educatieve films voor kinderen die je aanmoedigen om ongeacht de situatie je dromen en passies te volgen. Deze bewerking volgt het verhaal van een jongen genaamd Miguel die ervan droomt een echte zanger te worden, net als zijn idool Ernesto de la Cruz, maar wordt ontmoedigd door zijn hele familie. Wanhopig om zijn droom werkelijkheid te laten worden, doet de jongeman een wens, die hem naar het kleurrijke en verbazingwekkende Land van de Doden teleporteert.

Daar worden muziek en goede wil niet alleen toegestaan ​​en verwelkomd, maar worden ze tot het hoogste niveau gebracht. Miguel ontdekt familiemysteries die generaties bestrijken en moet een reeks avonturen en beproevingen doorstaan ​​die hem dichter bij zijn doel zullen brengen: zanger worden in de volle kracht van het woord. Door diepgaande lessen te verweven met hartverwarmende momenten, zal zowel kinderen als volwassenen van deze film genieten.

7. WALL-E (2008)

Wall-E is een educatieve film voor kinderen met een sterke emotionele impact en vertelt het verhaal van een hopeloze robot die de laatste overlevende op aarde is, die zich eeuwen in de toekomst afspeelt. Nadat de aardbewoners de planeet hadden vernietigd en de overlevenden naar een ruimteschip waren verhuisd, is het enige dat overblijft van de oude rijken stof, poeder en Wall-E.

Maar het verhaal neemt een andere wending wanneer hij een andere robot ontdekt op wie hij onherstelbaar verliefd wordt, en anderen op wie hij denkt de mensheid te kunnen redden. Dit juweeltje van kunst van Pixar is meer dan een oproep om de planeet te beschermen en het consumentisme terug te dringen; het is meer een wake-up call, gepresenteerd op een vriendelijke manier die iedereen kan begrijpen.

En voor de kleintjes die, zeker na deze werkelijk indrukwekkende film, van technologie houden en de mechanismen achter zo’n robot en meer beter willen begrijpen, hebben we goed nieuws. De Digital Discovery-cursus ondersteunt kinderen door hen te helpen hun algoritmisch denken te ontwikkelen, vroege robotica te begrijpen en het internet veilig te gebruiken.

8. HET GELUID VAN MUZIEK (1965)

The Sound of Music is een waar meesterwerk uit zijn tijd en daarbuiten en zet thema’s als het belang van familie, kindertijd, liefde en niet in de laatste plaats muziek in zijn verschillende vormen in de schijnwerpers. Deze uitzonderlijke vertoning stelt Maria voor, een jong Oostenrijks meisje dat het klooster waar ze woonde verlaat om de wereld te ontdekken. Ze wordt de gouvernante van de 7 kinderen van kapitein Von Trapp, waarbij de kleintjes voor het eerst weten wat plezier en avonturen betekenen.

En omdat de liefde altijd haar eigen weg vindt, beleven Maria en kapitein Von Trapp uiteindelijk een prachtig romantisch verhaal, dat in eerste instantie in twijfel wordt getrokken. De film brengt positieve boodschappen over over hoe familie, harmonie en eerlijke gevoelens altijd zullen winnen, ongeacht omstandigheden of obstakels.

9. DE ONGELOOFLIJKHEDEN (2004)

The Incredibles is een superheldenfilm die komedie en actie combineert, een film die geliefd is bij kinderen en gewaardeerd wordt door ouders. Het begint allemaal wanneer een familie van superhelden – de Incredibles – wordt gedwongen zich voor te doen als normale burgers zonder bovennatuurlijke krachten. Hoewel het plan in eerste instantie volgens plan lijkt te verlopen, kan meneer Incredible zijn impulsen om anderen te helpen en op te vallen niet beheersen.

Een slechterik die de wereld wil onderwerpen met een leger robots maakt zijn opwachting en de hele Incredibles-familie wordt gedwongen zijn ware identiteit prijs te geven. Vol spannende momenten, maar ook lijnen die een glimlach en opgewektheid oproepen, is deze film zeker de moeite waard om toe te voegen aan de lijst van vertoningen om op zaterdagavond met het gezin te bekijken.

10. DE LEEUWENKONING (1994)

Als een van de meest geliefde kinderanimatiefilms aller tijden blijft The Lion King verrassen en imponeren met zijn rijkdom aan lessen, kleurrijke beelden en aangename liedjes. Na het zien van dit geanimeerde meesterwerk leren de kleintjes wat het betekent om op te groeien, wat verraad is en hoe ermee om te gaan, maar ook hoe liefde en familie zegevieren.

Met een speciale soundtrack, waarin de door Elton John gecomponeerde liedjes in elkaar verweven, introduceert deze film Simba, een leeuwenwelp die de harde realiteit onder ogen moet zien en na de dood van zijn vader plotseling volwassen wordt. Deze vertoning is bezaaid met emotionele momenten, met een sterke impact, maar misschien ook een film die de moeite waard is om toe te voegen aan de lijst van films die je in je leven moet bekijken, en wordt aanbevolen voor kinderen ouder dan 5 jaar.

11. NEMO VINDEN/NEMO VINDEN (2003

Finding Nemo is meer dan alleen een animatiefilm voor kinderen. Het is in plaats daarvan een verhaal van moed, vriendschap, authenticiteit en grootmoedigheid. Wanneer Nemo de anemoonvis wordt gevangen door een duiker, gaan zijn vader, Marlin, en Dory, een zeer opgewekte en levendige doktersvis, op zoek naar hem.

Deze reis van hen vol ongelukken en obstakels blijkt uiteindelijk een succes en brengt Nemo thuis. Van pijn tot extase, deze film gewijd aan kinderen zal er dol op zijn, vooral omdat hij hen meeneemt naar de prachtige waterwereld, waar de kleine vissen praten en zo echt mogelijke gevoelens hebben.

12. HET JUNGLEBOEK (2016)

Geïnspireerd door de beroemde verhalenbundel van Rudyard Kipling, komt deze bewerking in een nieuw jasje, deze keer moderner en vol vitaliteit. Mowgli, een kind dat is opgevoed door een wolvin, begint aan een reis vol obstakels en avonturen om zijn echte ouders te ontmoeten. De weg is zwaar en de jongeman moet het opnemen tegen een gigantische python, de koning der apen, maar ook de woeste tijger Shere Khan om zijn bestemming te bereiken.

Doorzettingsvermogen, echte vriendschap, moed, maar ook oprechtheid zijn slechts enkele van de belangrijkste waarden die tijdens deze grote dagvertoning worden gepromoot. De film is meer geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en zal uw hart veroveren en vanaf de eerste minuten uw aandacht trekken!

13. SPEELGOEDVERHAAL (1995)

Toy Story is de eerste volledig computeranimatiefilm, geproduceerd door Pixar en uitgebracht door Walt Disney Studios, die het geheime leven van speelgoed volgt wanneer het niet door mensen wordt gezien. Een cowboy en een astronaut, het favoriete speelgoed van een kind genaamd Andy, hebben een echt conflict gebaseerd op rivaliteit. Terwijl ze vechten om bovenaan de favorietenlijst van het kind te staan, beginnen de twee aan een enorme reis. Als tot dan toe hun enige zorg was wie de beste is, veranderen de dingen wanneer ze moeten samenwerken om de uitdagingen het hoofd te bieden.

Toy Story, een educatieve kinderfilm waarin vriendschap en de verschillende facetten ervan centraal staan, is een echte inspiratiebron voor de kleintjes en ook voor volwassenen een volwaardig filmisch genot. En mocht je het eerste deel echt leuk vinden, dan kun je gelukkig het vervolg van het verhaal bekijken in Toy Story 2, Toy Story 3 en Toy Story 4.

14. MOED (2012)

Als jouw junior verlangt naar films met dappere maar atypische helden, dan is Fearless wat je zoekt. Merida is een ander soort prinses, iemand die gepassioneerd is door paardrijden en boogschieten, maar bovenal een rebel die alle stereotypen in haar familie doorbreekt en weigert met de voorbestemde prins te trouwen.

Naast de conflicten tussen generaties, de aanmoediging om te doen wat je voelt en wilt, maar ook om naar je roeping te luisteren, belicht deze film uiterst belangrijke thema’s als het nemen van verantwoordelijkheid en het overwinnen van persoonlijke trots. Deze film, gekruid met waardevolle verhalen, zal kijkers van alle leeftijden fascineren en meenemen naar de prachtige landen van Schotland, waar ze samen met de koppige prinses zullen leven op een onvergetelijk avontuur.

15. ZOOTOPIA/ZOOTROPOLIS (2016)

Zootopia , een metafoor voor de hedendaagse samenleving, gekruid met veel humor en geïllustreerd in de vorm van zorgvuldig geschetste karakters, is een educatieve film die wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 8 jaar. De actie vindt plaats in de gelijknamige stad, wanneer een vos vol persoonlijkheid een moord in scène zet. De beste agent van de stad begint haar te achtervolgen, maar ze worden uiteindelijk de beste partners als ze ontdekken dat zij de hoofdrolspelers zijn in een al lang bestaande samenzwering.

Deze animatie, vol kleur en dynamische scènes, weet de aandacht van zelfs de meest ongeduldige kinderen te boeien en biedt de spanning van een detectiveroman. En omdat bij zo’n vertoning een diepere ondergrond niet mag ontbreken, weet het verhaal vast te leggen wat er gebeurt als je weigert je plek in de wereld door iemand anders te laten bepalen en voor je dromen vecht.

16. RATATOUILLE (2007)

Deze film zal een echte traktatie zijn voor bioscoopbezoekers van alle leeftijden. Het verhaal concentreert zich op Remy, een jonge rat wiens droom het is om een ​​beroemde chef-kok te worden. Hoewel de familie het niet eens is met zijn wens en het idee dat een rat niets te zoeken heeft in een keuken normaal is, laat hij zich niet ontmoedigen. Beleef een waar avontuur waarin culinaire lekkernijen, vriendschap en uitdagingen al snel onderdeel worden van deze komedie vol essentie.

De bruisende karakters, snel vooruitspoelende scènes en doordachte lijnen maken de film tot een van de beste kinderfilms van de afgelopen jaren, geregisseerd door de gevestigde Brad Bird, ook bekend van The Incredibles.

17. ZIEL (2020)

Soul , een animatiefilm die twee prijzen en een Oscarnominatie ontving, is een vertoning die zijn plaats in de lijst van beste films voor kinderen en tieners ruimschoots verdient. Met een diepgaande boodschap over de zin van het leven, maar geïllustreerd op een manier die gemakkelijk te begrijpen is voor kinderen ouder dan 12 jaar, laat deze film ons kennismaken met Joe Gardner, een muziekleraar die ervan droomt een beroemde jazzzanger te worden. Op weg naar het verwezenlijken van zijn lang gedroomde carrière krijgt hij een ongeluk waardoor hij in een etherische, overgangsruimte terechtkomt.

Omdat hij de weg terug moet vinden naar zijn lichaam en zijn droom, begint hij aan een uitgebreide reis die het bekende en het onbekende combineert, maar ook sferen waarvan hij niet wist dat ze bestonden. Vol diepe subtiliteiten, over de meest verwrongen uithoeken van het bestaan, zal Soul je sprakeloos achterlaten, maar ook met veel vragen over het leven in het algemeen.

18. UP (2009)

Bovenal is het een uitnodiging om ‘nu’ te leven, om je dromen zonder uitstel te verwezenlijken en om definitief de barrières weg te nemen die je eigen geest oplegt. Deze animatie, die humor, avontuur en emotie perfect combineert, presenteert Carl, een zeventigjarige, die met zijn huis op de vlucht gaat, ondersteund door een heleboel veelkleurige ballonnen. Gedreven door een belofte aan zijn overleden vrouw om de wereld rond te reizen, begint hij aan het avontuur van zijn leven. Maar er is één klein detail dat het verschil zal maken: een achtjarige jongen die op de veranda van zijn huis stond op het moment van opstijgen.

Met twee nominaties en drie Academy Awards is deze film meer dan alleen een educatieve film voor kinderen. Het is een echte levensles voor kijkers van alle leeftijden, maar ook een bron van inspiratie voor wie voortdurend vergeet ten volle van het leven te genieten!

19. MOANA (2016)

In Moana, een atypisch Disney-verhaal van de makers van de beroemde animaties Zootropolis en Frozen , speelt Vaiana , een geboren zeeman die op zoek gaat naar een legendarisch eiland in Oceanië. Tijdens haar reis komt ze talloze ongewone ervaringen tegen, uitdagingen die bedoeld zijn om haar doorzettingsvermogen op de proef te stellen, maar ook nieuwe partners op haar reis die haar zullen helpen haar gezin te redden.

Verlevendigd door een uitzonderlijke soundtrack, die je doet denken aan een volwaardige musical, behoort de animatie tot de categorie films die een ander perspectief op heldinnen bieden, waarbij de focus verschuift van de klassieke prinses naar de heldin zonder angst en vooroordelen.

20. HOE DE GRINCH KERSTMIS STAL

How the Grinch Stole Christmas behoort ook tot de categorie van tijdloze kinderfilms, waar je zelfs na vele jaren nog met veel plezier naar zult kijken. Wie had ooit gedacht dat er iemand zou zijn die deze vakantie vol magie en charme zou haten, laat staan ​​zou proberen deze te laten verdwijnen? De Grinch is echter meer dan een slechterik die klaar staat om de vrede te verstoren van het hele kleine stadje waar hij in de buurt woont. Hij symboliseert het gemarginaliseerde kind, onbemind en afgewezen door anderen alleen maar omdat hij anders is.

Naast de les over het belang van Kerstmis illustreert deze educatieve film hoe er geen slechte mensen zijn, maar mensen die niet geliefd, begrepen en geaccepteerd zijn en geen idee hebben hoe ze al deze gevoelens moeten uiten. Met een sterke emotionele impact is deze film de moeite waard om met het gezin te bekijken, omdat het een goed onderwerp is om met de kleintjes te bespreken.

21. SHREK (2001)

Een van de beroemdste animatiefilms geproduceerd door de DreamWorks Animation-studio’s, een klassieker die zelfs na lange tijd sinds de eerste bezichtiging in je hoofd en ziel blijft hangen, is Shrek . Geïnspireerd door een kinderprentenboek bevat de film de typische elementen van een animatie gericht op junioren: een prinses, een slechterik en een held, ditmaal wat groener en met een op zijn minst chagrijnige blik.

Wanneer Shrek wordt aangevallen door verschillende personages uit de verhalen, van wolven tot muizen, zwijntjes en pratende koekjes wiens rust is verstoord door de kwaadaardige Lord Farquaad, voelt hij het als zijn plicht om de vrede te herstellen door aan een echt avontuur te beginnen. Hij wordt vergezeld door de aardige ezel Donkey, maar ook door de bekende Motan Călcătat.

Zelfs als de prinses niet is wat ze lijkt, de slechterik nerveuze tics heeft en de held verre van de klassieke almachtige prins is, zal het verhaal je zeker aan het lachen maken en een goed humeur bezorgen.

22. DE SCHOELOZE MAN (2011)

Hoewel we hem voor het eerst ontmoetten in de verrassende kinderanimatie – Shrek , gaat het verhaal van de gelaarsde kat dit keer verder in de vorm van een speciale film. De musketier tot leven gebracht door niemand minder dan Antonio Banderas begint aan zijn eigen reis vol avontuur, humor, extreme situaties en niet in de laatste plaats liefde.

Voor fans van avonturenfilms die de strijd tussen goed en kwaad combineren met onverwachte liefdesverhalen, maar ook met lachwekkende momenten, is Motanul Incalțat de perfecte filmische cocktail. Kleine kinderen zullen er niet alleen dol op zijn, maar ze zullen zeker ook het tweede deel, Puss in Boots: The Last Wish, willen bekijken .

23. RAPUNZEL (2010)

Eén van de beroemde verhalen van de gebroeders Grimm is vertaald naar een hedendaagse verfilming van vroeger. Raponsje is een jonge gevangene in een toren zonder uitweg, die echter een grote troef heeft: extreem lang, blond en magisch haar. Wanneer de meest gezochte bandiet van het koninkrijk zich verstopt in de toren van het mooie meisje, neemt alles een onverwachte wending. De twee komen tot een akkoord om de gevaren die hen in de weg staan ​​het hoofd te bieden, maar vooral om hun partnerschap om te zetten in een prachtig liefdesverhaal.

In deze reis over opgroeien, angsten onder ogen zien, maar ook vertrouwen cultiveren in een vreemde, worden de twee hoofdrolspelers vergezeld door een vriendelijke kameleon, een dapper paard en een bende stoere overvallers, die overal op voorbereid zijn. Deze film voor kinderen van alle leeftijden zal zonder twijfel hun aandacht trekken, vooral omdat hij zowel grappige als muzikale sequenties bevat.

24. MARY POPPINS RETOUR/MARY POPPINS RETOUR (2018)

De beroemde oppas die zowel de kinderen in de film als de kijkers over de hele wereld wist te veroveren, keert terug onder de aandacht van het publiek in een onvergetelijke vertoning, Mary Poppins Returns . Michael en Jane zijn inmiddels volwassen, maar dat weerhoudt de raadselachtige oppas er niet van terug te keren naar de familie Banks, dit keer om voor Michaels drie kinderen te zorgen.

Ze zeggen dat sommige dingen nooit verdwijnen, en hetzelfde principe is van toepassing op de fantastische krachten van Mary. Dit brengt de drie kleintjes naar nooit eerder geziene sferen, waar dingen zweven, tekeningen echt worden en magie zo echt is als maar kan. Deze educatieve en surrealistische film is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en zal zelfs indruk maken op de meest kieskeurige kijkers.

25. VERWACHTBARE IK (2010)

I’m a Little Villain vertelt, zoals de titel al doet vermoeden, het verhaal van een slechterik genaamd Gru die drie kleine meisjes uit een weeshuis adopteert. Gevangen in het midden tussen zijn kwade, planeetveroverende persoonlijkheid en de groeiende liefde voor de meisjes, begint hij langzaamaan het idee te omarmen om de positieve held te worden.

Schattige minions, originele liedjes en een indrukwekkende soundtrack maken deze film meer dan alleen een smakelijke animatie, geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De grappige maar zeer intelligente regels en het diep resonerende verhaal over hoe zelfs de ergste slechterik genezen kan worden met pure liefde zullen je tot tranen toe ontroeren.

Films zijn echt voedsel voor de ziel, vooral animaties en tekenfilms voor kinderen. De kleintjes kunnen er niet alleen een reeks lessen en educatieve tips uit halen om hen te helpen bij hun dagelijkse evolutie, maar ze kunnen ook nieuwe woorden, uitdrukkingen of liedjes assimileren, wat hun expressie en woordenschat zal verbeteren.

En als uw kleintje een passie heeft voor het regisseren of maken van video’s en korte films, nog beter. Naast de reeds bestaande programmeercursussen voor kinderen, biedt Logiscool u ook een cursus Videoproductie aan, met behulp waarvan uw kleintje de basiselementen van het maken en bewerken van video’s, het postproductieproces, montagetechnieken en -bewerkingen kan verdiepen. stijlen, maar en het begrijpen van verschillende filmgenres.

Moedig hem aan om regisseur te worden van een Oscarwaardige film om samen te bekijken en neem vandaag nog contact op met de Logiscool-school in jouw stad.

In dit artikel hebben we het gehad over de beste films voor kinderen. De bovenstaande lijst is zorgvuldig samengesteld, afgestemd op uw kinderen.