Gratis mobiele Pubg-accounts

100+ Gratis Mobiele Pubg-Accounts 2023

Gratis mobiele Pubg-accounts – De game wordt online gespeeld voor ongeveer 2 miljoen gebruikers wereldwijd. Pubg Mobile vereist dat je Unknown Cash (Uc) in-game bij ons koopt. 

Ben je een pubg-liefhebber, of besteed je meer tijd aan het spelen van pubg-spellen, maar meer UC krijgen is een erg moeilijke taak, dus je bedenkt 🤔hoe je een 

Als je aan dit soort woorden hebt gedacht, dan helpt dit bericht je om een  ​​gratis pubg mobiel premium-account te krijgen  zonder een cent te verspillen.

Ik weet zeker dat je blij zult zijn als je de term leest Gratis manier om gratis pubg acc te krijgen   ! 😎

Natuurlijk is het.

Wanneer nieuwe gebruikers de wereld van Pubg betreden, hebben ze geen beloningen. Dit betekent dat ze niet kunnen concurreren met andere gebruikers of met degenen die het langst in het spel zitten.

Ze willen dus eenPUBG Mobile-account  met alle beloningenWelnu, vandaag laten we u de beste methode zien om in maart 2023 een gratis pubg mobile lite-account te krijgen   . Deze rekening zal hebbenUC, skins, koninklijke pas en meer– alles wat je nodig hebt om optimaal van het spel te genieten.

Dus als je er klaar voor bent, laten we aan de slag gaan!

Gratis PUBG mobiele account

PUBG is een van de meest populaire spellen ter wereld. Het heeft de geschiedenis van Battle Royale-gaming veranderd en is een favoriete keuze voor veel hardcore gamers. De game speelt zich af in een open wereld en stelt de spelers in staat om op verschillende manieren tegen elkaar te vechten.

Er zijn veel verschillende wapens en items die in het spel kunnen worden gebruikt, en spelers kunnen ze in hun voordeel gebruiken. De game zit vol actie en avontuur en zal elke gamer zeker uren bezig houden. Als je op zoek bent naar een uitdagend en leuk spel om te spelen, zoek dan niet verder dan Player Unknown’s Battlegrounds.

Vanaf augustus 2021 heeft de game een totaal aantal spelers van 1,12 miljard mensen wereldwijd. Het lijdt geen twijfel dat PUBG een van de meest populaire games ter wereld is en de gaminggemeenschap stormenderhand heeft veroverd.

Als gamer weet ik dat iedereen graag gratis spullen heeft. En wat is er beter dan gratis dingen te krijgen die je kunnen helpen vooruit te komen in het spel? Daarom ben ik verheugd om deze lijst met gratis PUBG premium-accounts met u te delen.

Deze accounts worden geleverd met geavanceerde wapens, legendarische outfits, gratis koninklijke passen, BP, UC, cosmetica, wapenskins en nog veel meer. Dus als je een voorsprong wilt nemen op de concurrentie, log dan in op het spel met een van deze accounts en begin met het verzamelen van die moorden.

Veel gameplezier! 😀

 

PUBG-versie en spelconcept

Pubg mobile of Player unknown’s Battlegrounds is een online multiplayer-game ontwikkeld door Tencent mobile. Het werd officieel uitgebracht in het jaar 2018 voor de Android- en iOS-platforms. Je kunt ook genieten van het spelen op je pc. Na zoveel populariteit van het spel, brengt Tencent een nieuwe kleine versie met minder opslagruimte, bekend als Pubg lite.

pubg-spelconcept

Er zijn dus twee versies in pubg, de ene is pubg mobile en de andere is pubg lite. Er is een groot verschil in de interface van beide versies.

Zoals de naam al zegt, is de speler zich niet bewust van het slagveld, dus in het spel vechten verschillende spelers met elkaar om ze dood te schieten om de laatste overlevende te worden en de wedstrijd te winnen.

PUBG-game is een online multiplayer-game die je gratis kunt spelen. Het doel van het spel is om de laatste persoon te zijn die overblijft, en om dit te doen, moeten spelers op zoek gaan naar wapens en uitrusting op een van de afgelegen eilanden.

De game is opgezet als een Battle Royale, waarbij spelers het tegen elkaar opnemen in een gevecht op leven en dood.

Het spel begint met de speler die uit een vliegtuig parachutespringt en na de landing kunnen spelers zoeken naar wapens, voertuigen en andere uitrusting. Deze zijn aan het begin van de wedstrijd verspreid over de kaart. Spelers kunnen ook bepantsering en andere items vinden om te overleven.

Het doel van het spel is om als laatste speler over te blijven. Om dit te doen, moeten spelers alle andere spelers doden of de laatste speler zijn die in leven is. Het spel is gewonnen als alle andere spelers dood zijn.

PUBG spelen kan een heel uitdagende en moeilijke ervaring zijn, vooral naarmate je verder komt in de levels. Communicatie en coördinatie met uw team is cruciaal, omdat iedereen moet samenwerken om succesvol te zijn. Om te overleven, moet je je concentreren op je precisie en richten, en snel ter been zijn.

PUBG kan overal en altijd worden gespeeld, met vrienden of familie, dankzij de ingebouwde voicechatfunctie. In het volgende gedeelte geven we een  lijst met gratis PUBG-accounts en wachtwoorden  die u kunt gebruiken om aan de slag te gaan.

Laten we verder gaan om meer te weten te komen over  het Pubg-account  .

PUBG-abonnementen en prijzen

PUBG is de beste game van 2018. Als je van Battle Royale-games houdt, dan zul je PUBG geweldig vinden! Het is gratis om te spelen en er zijn verschillende plannen die je in-game items, onbekend geld, gevechtspunten, royale punten en meer geven.

PUBG-abonnementen en prijzen

Met PUBG Prime kunnen spelers een aantal exclusieve in-game voordelen krijgen, zoals een maandelijkse cosmeticabox en korting op bepaalde items. Voor slechts een paar dollar per maand is PUBG Prime een geweldige manier om het spel te ondersteunen en er exclusieve goodies voor terug te krijgen.

Als je op zoek bent naar nog meer waar voor je geld, dan verhoogt PUBG Prime Plus de lat met nog meer dozen en maandelijkse kortingen, evenals enkele extra in-game voordelen. Prime Plus is beschikbaar voor $ 4,99/maand op iOS en $ 5,49/maand op Android.

Als je een voorsprong wilt krijgen in PUBG, kun je overwegen items te kopen met Battle Points. Deze items kunnen je tijdelijk een boost geven, maar ze kosten je BP. Houd er rekening mee dat sommige artikelen slechts 7 of 30 dagen beschikbaar zijn, dus kies verstandig!

eerste pubgpubg prime plus
$ 1 per maand$ 5 tot $ 10
5UC per dag20 pCt per dag
0RP10 PR

Wat zijn Pubg Premium-account en wachtwoord?

Zoals je misschien weet, is PUBG een Battle Royale-game die de wereld stormenderhand heeft veroverd. Om het spel te kunnen spelen, heb je een PUBG-account nodig. Niet iedereen kan het zich echter veroorloven om een ​​rekening te betalen.

Dit is waar gratis PUBG-accounts en wachtwoorden binnenkomen. Deze accounts worden geleverd door gulle spelers die extra accounts hebben en bereid zijn deze met anderen te delen. Met een gratis account kun je genieten van alle functies van het spel zonder een cent uit te geven.

Mis de actie in PlayerUnknown’s Battlegrounds niet, alleen omdat je geen account hebt! Met onze nieuwste verzameling gratis PUBG-accounts en wachtwoorden kun je inloggen en meedoen zonder er hard voor te hoeven werken. Dus wacht niet langer, meld je aan en begin vandaag nog met spelen!

Het maakt niet uit wat je hebt gekocht of welk niveau je hebt bereikt in het spel, gratis PUBG-accounts kunnen je helpen verder te gaan waar je was gebleven en met alle voordelen die daarbij horen.

Met deze accounts heb je toegang tot cosmetica, wapenskins, outfits, geavanceerde wapens en nog veel meer. Dus als je vooruit wilt komen in het spel, bekijk dan zeker onze lijst met gratis PUBG-accounts.

Het is geen geheim dat in-game items en valuta moeilijk te verzamelen zijn. Gelukkig zijn er een paar manieren om dit te omzeilen. Een manier is om in te loggen op het spel met een gratis PUBG-account. Hierdoor kun je je verplaatsen als een professionele gebruiker zonder je zorgen te hoeven maken over het verzamelen van in-game items en munten.

Hoewel dit misschien niet voor iedereen de beste oplossing is, is het zeker het proberen waard als je tijd en moeite wilt besparen.

Lijst met gratis PUBG-accounts en wachtwoorden die meer level en wapenskin bieden

Lijst met gratis PUBG-accounts en wachtwoorden die meer level en wapenskin bieden

Zoals we allemaal weten, is PUBG een van de meest populaire Battle Royale-spellen die er zijn. Het spel vereist veel vaardigheden en snelle reflexen om te overleven. Maar zelfs de beste spelers kunnen soms wat hulp gebruiken. Dat is waar onze gratis PU UBG-accounts en wachtwoorden met een hoog niveau en wapenskins in het spel komen  !

Het hebben van een account op hoog niveau in PUBG kan je een aanzienlijk voordeel geven ten opzichte van andere spelers. Je krijgt niet alleen toegang tot betere wapens en uitrusting, maar je kunt ook krachtigere wapenskins gebruiken.

Deze accounts helpen je de concurrentie voor te blijven door je toegang te geven tot enkele van de beste wapens en wapenskins 🔫zoals AKM Gun Skins, M416 Glacier Gun Skins, SK12 Gun Skins en Snipers zoals KR 98, M24 etc. in het spel. Met onze hulp kun je het slagveld domineren en als overwinnaar tevoorschijn komen! Dus waar wacht je op? Meld je nu aan en til je spel naar een hoger niveau!

Je kunt je wapenskins aanpassen om ze er anders uit te laten zien. Dit zal je helpen om zonder problemen vanaf een hoger niveau te spelen. Gelukkig zijn er manieren om gratis PUBG-accounts en wachtwoorden te krijgen met skins en wapens van hoog niveau.

Simpel gezegd, dit zijn accounts die al zijn gekocht en geüpgraded met premium skins. Dit betekent dat je geen in-game valuta zoals UC en BP hoeft uit te geven in ruil voor de skins.

E-mailWachtwoord
ibsta.glodra42@gmail.comzoadracli
Shot_Glodfor@gmail.comcoolpubg2020
Nedroppol.Stronga@gmail.comprime537Xar
Hangower.Publ@gmail.comcirkelmortels
hiramsaml@gmail.comrian123489
jotiyuay.gi@gmail.comtiranguru12op
hiratgfimw@outlook.comsahu78hirat
samalsahuteim@outlook.commriransdanl!1gd
hirangurudiran@gmail.comsahujkol90

PUBG Mobile Gratis Premium-accounts maart 2023

Met onze nieuwste verzameling premium PUBG-accounts en wachtwoorden kun je gemakkelijk een heerlijk kippendiner krijgen. Onze lijst bevat een breed scala aan gratis PUBG-accounts met hoge niveaus en skinpakketten.

Als je een PUBG-liefhebber bent, kun je deze accounts gebruiken om het meeste uit het spel te halen. Voer gewoon uw gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen en geniet van de voordelen van een premium account.

Er zijn veel voordelen aan het hebben van een premium account ten opzichte van een gratis account. Om te beginnen verdien je 5 UC per dag die je kunt gebruiken om in-game items te kopen. Je hebt ook toegang tot exclusieve gamecontent die niet beschikbaar is voor gratis gebruikers.

Dus als u op zoek bent naar een premium PUBG-account, hoeft u niet verder te zoeken. Onze lijst bevat enkele van de beste accounts die u kunt vinden. Kies gewoon een die aan uw behoeften voldoet en u bent klaar om te gaan.

🌟Disclaimer Opmerking🌟– We hebben geen van de volgende accounts. Het doel is om accountbeveiliging te bieden voor PUBG Mobile-spelers. Verander geen wachtwoorden, aangezien dit kan leiden tot het sluiten van accounts.

E-mailWachtwoord
Eftowent_senit@hotmail.comchersicolom
whater_fluyen@hotmail.comhanstoytneg3054
lagytamot.sawivan948@outlook.comlaponyo5938
Ebantroku_topibals@hotmail.comenabletouven54
Embrapil_pubg@gmail.comHollandfranko3924
zacveyte.obnestov@gmail.comgorviltapb40295
wordecifan.vobeiltao@outlook.combrovfaytolsk
eptamifrazil.etomiza@gmail.comkaltavxapiaal

BGMi Premium Gmail-account met gratis UC

bgim's Gmail-ID

Wilt u een  PUBG Mobile-account met een Gmail-adres  ? We hebben een nieuwe lijst met accounts die u kunt gebruiken zonder te registreren. Deze accounts zijn allemaal door mensen gemaakte accounts die u zonder zorgen kunt gebruiken. Kies gewoon degene die bij je past en begin vandaag nog met het spelen van PUBG Mobile!

E-mail/GmailWachtwoord
hiranhturpubg@gmail.comtebheh456
firojygej@gmail.comhiranghjdk
sulachan67uc@gmail.comghqdyne56
gurujiig@gmail.comsdfwhej3456
sruaravhisamal@gmail.com56Yretyu79
gurunani@gmail.com789FghjjII
ptavbasa123pubi@gmail.com678ERTYuuh
siransamal@gmail.comjklRtuOP123
gurunanni34@gmail.comsrtu456uyegh

Speel met een gratis PUBG mobiel account op hoog niveau via Facebook

pubg premium facebook-account

Veel gamers weten niet dat ze hun PUBG Mobile-account kunnen koppelen aan hun Facebook-account. Dit is eigenlijk een heel goed idee, omdat je hiermee een back-up van je voortgang kunt maken voor het geval je ooit je apparaat kwijtraakt of de game per ongeluk verwijdert.

En als je ooit van apparaat wilt wisselen, kun je gewoon inloggen met je Facebook-account en doorgaan waar je was gebleven. Over het algemeen is het koppelen van uw PUBG Mobile-account aan Facebook een geweldig idee voor elke gamer die zijn voortgang veilig wil houden.

Dus hier voegen we toe dat we een lijst hebben gemaakt met mobiele PUBG-accounts die zijn gekoppeld aan Facebook. Als u een hooggeplaatste PUBG Mobile ID wilt, moet u de onderstaande lijst bekijken.

Bgmi Facebook-e-mailWachtwoord
hirart789nsagi@gmail.comtererteeh456
fir4567ojygej@outlook.comhirweanhjdk
sulachan67uc@yahoo.comg456hdyne56
gurujiig@yahoo.comsdt689hej3456
sruarav34hisamal@gmail.com56Yyuiotyu79
gurunhg890ani@gmail.com789Fgh890jjII
678ptavbasa123pubi@gmail.com6tyu78ERTYu
siran9072samal@gmail.comjkl7800plRtuO
gurun456anni34@gmail.comsrtu4756uyegh

Gratis Pubg-account via Twitter-ID

pubg premium twitter-account

Twitter is een van de meest populaire sociale mediaplatforms met meer dan 336 miljoen maandelijkse actieve gebruikers. Het is een geweldig platform om in contact te komen met vrienden, familie en volgers. Je kunt ook je favoriete beroemdheden en merken volgen.

Als u Twitter gebruikt, kunt u zich aanmelden voor pubg met uw account. Maar als uw account nieuw is, krijgt u niet zoveel voordeel. Daarom vermelden we premium Twitter-accounts voor pubg-gamers.

Je kunt het onderstaande Twitter-account gebruiken om als een professional te spelen, meer voordelen te krijgen en ook meer kippenmaaltijden te krijgen.

Omdat je te laat was? Gebruik de volgende Twitter-ID om te spelen en meer diamanten en UC te krijgen.

Bgmi Facebook-e-mailWachtwoord
hirt789nsi@yahoo.comertyh456
f67ojyej@outlook.comJIt56nhjdk
schan6c@yahoo.com87ru6hdy56
hjitaklo@yahoo.coms89hej3456
srav34amal@gmail.com56uiotyu79
ghg890ani@gmail.com7gh890jjII
678baubi@gmail.com6t8ERTYu
siran9072samal@gmail.comjkl7800plRtuO
gurun456anni34@gmail.comsrtu4756uyegh

Hoe krijg je een Pubg Mobile-account door wat geld te betalen?

Op de  mobiele pubg-app  kunt u een in-app-aankoop krijgen waarmee u uw account kunt upgraden naar premium nadat u de abonnementskosten hebt betaald. We zullen het in detail bespreken met een stapsgewijze handleiding om het account bij te werken.

Daarvoor wil ik je één ding vertellen: er zijn veel apps en VPN’s waarmee je premium-items van Pubg kunt kopen, maar ik raad je aan ze niet te gebruiken. Daarom is dit type aankoop illegaal en kan elke klacht of klacht leiden tot een gevangenisstraf of boete.

Het is daarom altijd aan te raden om alleen op juridische termen te zoeken. 

De stapsgewijze handleiding om uw pubg-account te upgraden naar een premium-account is als volgt;

Stap 1 –  Download en installeer Pubg mobiel vanuit de Google Play Store op Android en vanuit de App Store op iPhone. 

Stap 2:  Registreer uw account via  een Facebook-  ,  Gmail-  of  Twitter-account  , aangezien het een permanente ID zal creëren, zodat u uw prestaties niet verliest wanneer u van apparaat wisselt of de app opnieuw installeert. 

Stap 3:  Ga naar het missiegedeelte waar je de Elite Pass-optie ziet. Er zijn twee soorten passen die u kunt kopen op basis van de vereiste. 

Stap 4:  Nu moet u UC (Unknown Cash) kopen door het bedrag te betalen dat op het scherm wordt weergegeven. 

koop pubg uc premium account

Stap 5:  Voer de betaling uit en ontvang UC, vanaf deze UC kunt u zich abonneren op de Elite-pas

Dat is alles wat je nu hebt gedaan. Geniet van het spelen. 

Op het moment van registratie kunt u ook uw gast-ID aanmaken, maar het wordt niet aanbevolen, want als u uw account wijzigt, verliest u al uw eerdere voortgang en moet u helemaal opnieuw beginnen.

Hoe BGMI Prime-abonnementslidmaatschap te annuleren

Gratis mobiele PUBG-accounts met ID en wachtwoord 1

Om uw PUBG Prime-lidmaatschap te annuleren, moet u naast het verwijderen van de app aanvullende stappen ondernemen. Er is een handmatig proces dat u moet volgen. Om dit te doen, moet u het volgende doen:

  1. Ga eerst naar Play Store en tik op je profielpictogram.
  2. Selecteer vervolgens de optie Betalingen en abonnementen en kies Abonnementen in de lijst.
  3. Zoek ten slotte de PUBG-app en tik erop. Druk vervolgens op de annuleerknop.

Nu je je Prime-lidmaatschap hebt opgezegd, is dat alles! Je kunt altijd terugkomen in de app om te bevestigen.

Voordelen van een Pubg Premium-account 

Als u het premium-account krijgt, zijn er veel extra extra functies waartoe u toegang hebt. De lijst met enkele voordelen vindt u hieronder:

#1.Verhoog RP-punten 

Als je een pubg premium-account hebt, krijg je extra extra speurtochten die je helpen je RP bijna te verdubbelen in vergelijking met een normale speler. 

#2.Krijg gratis UC

Je krijgt ook gratis dagelijkse UC na het premium abonnement dat je kunt gebruiken voor in-app aankopen. 

#3.Wijzigen voor meer premiumboxen

Een Prime abonnement geeft je extra voordelen met meer premium boxen en luxe artikelen in het cadeau. 

#4.Koop BP

In het gratis account kun je geen BP-items of bonuspunten kopen, maar in het geval van het premium account kun je verschillende items krijgen die je via BP kunt kopen.

 Veel voorkomende vragen

Is het veilig om een ​​Pubg Premium-account te gebruiken?

ja, het is veilig zolang u een legale methode gebruikt om het lidmaatschap aan te schaffen.

Hoeveel kost een Pubg Premium-account?

De abonnementskosten voor een Pubg Premium-account variëren afhankelijk van het land waarin u zich bevindt. Over het algemeen varieert het van $ 9,99 tot $ 14,99 per maand.

Wat is het verschil tussen een gratis en premium Pubg-account?

Met een gratis Pubg-account kun je spelen met basisfuncties en in-game-elementen. Een Pubg premium-account geeft je toegang tot extra functies, missies en in-game items.

Kan ik mijn Pubg Premium-lidmaatschap annuleren?

Ja, u kunt uw Pubg premium-lidmaatschap op elk moment annuleren. Om dit te doen, moet u de annuleringsprocedure volgen die in de aanvraag wordt beschreven.

Conclusie

Ik heb je al genoeg verteld over pubg en hoe je een premium account opzet. Je hebt vast al veel gehoord op sociale media en nieuwskanalen. Sommigen van ons zijn misschien bang voor gokken en denken misschien dat het een slechte verslaving voor hen is.

Tegen al die gebruikers wil ik maar één ding zeggen: speel voor de lol, niet in een opwelling. Er wordt altijd gezegd dat teveel van alles altijd schadelijk is, of het nu gaat om eten, werken of spelen. Om verslaving te voorkomen, kun je het willekeurig spelen wanneer je vrije tijd hebt.

De spellen zijn gemaakt voor de lol en zijn erg leuk als je er een limiet aan stelt. Hoewel je je geen zorgen hoeft te maken, speel je dus zonder na te denken.

Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk pubg mobiele Uc-accounts voor je in mijn omgeving te krijgen en besloot ze met je te delen. In mijn gratis Uc-accounts in het Pubg Mobile-artikel geef ik je gratis PUBG Mobile-accounts. 

Als je de accounts bekijkt die ik je in detail heb gegeven, zie je de Facebook-accounts van Pubg mobile.

Hoe inloggen op Pubg Gmail-account?

Wanneer u uw gratis Pubg Mobile-accounts deelt, zal ik u uw e-mailaccounts geven, met deze Pubg Mobile-e-mails kunt u inloggen op uw account en UC uitgeven zoals u wilt. Daarna hoeft u niet op een dergelijke manier op internet te zoeken. bijvoorbeeld “gratis pubg-account, pubg-account te koop, gratis pubg hoge accounts, gratis pubg mobiel account, gratis pubg account op hoog niveau, enz.” “Je kunt alles vinden wat je zoekt.

Gratis mobiele PUBG-accounts

Heel belangrijk, onze bezoekers checken meestal eerst hun account en als het wachtwoord niet klopt denken ze dat ze in de maling worden genomen, maar voor ons is dit geen probleem! Elke keer dat we onze feed updaten, krijgen nieuwe bezoekers hun eerste account en wijzigen ze hun wachtwoorden. Daarom beschuldigen onze bezoekers ons van het verstrekken van valse informatie. 

Dit plaatst ons in een lastige situatie. Controleer ze allemaal terwijl u de rekeningen controleert, natuurlijk gaat er een open en zult u ook blij zijn. Zodra je de accounts hebt die ik heb verstrekt, verander je wachtwoorden niet, want ze zijn voor iedereen geschreven  .

GebruikersnaamWachtwoord
Eftowent_senit@hotmail.comchersicolom
whater_fluyen@hotmail.comhanstoytneg3054
lagytamot.sawivan948@outlook.comlaponyo5938
Ebantroku_topibals@hotmail.comenabletouven54
GebruikersnaamWachtwoord
ibsta.glodra42@gmail.comzoadracli
Shot_Glodfor@gmail.comcoolpubg2020
Nedroppol.Stronga@gmail.comprime537Xar
Hangower.Publ@gmail.comcirkelmortels
GebruikersnaamWachtwoord
Embrapil_pubg@gmail.comHollandfranko3924
zacveyte.obnestov@gmail.comgorviltapb40295
wordecifan.vobeiltao@outlook.combrovfaytolsk
eptamifrazil.etomiza@gmail.comkaltavxapiaal

Hoe u een gratis mobiele pubg-account kunt krijgen

Op de mobiele pubg-app kun je een in-app-aankoop krijgen waarmee je je account kunt upgraden naar premium nadat je de abonnementskosten hebt betaald. We zullen het in detail bespreken met een stapsgewijze handleiding om het account bij te werken.

Daarvoor wil ik je één ding vertellen: er zijn veel apps en VPN’s waarmee je premium-items van Pubg kunt kopen, maar ik raad je aan ze niet te gebruiken. Daarom is dit type aankoop illegaal en kan elke klacht of klacht leiden tot een gevangenisstraf of boete. Het is daarom altijd aan te raden om alleen op juridische termen te zoeken. 

De stapsgewijze handleiding om uw pubg-account te upgraden naar een premium-account is als volgt;

Stap 1 –   Download en installeer Pubg mobiel vanuit de Google Play Store op Android en vanuit de App Store op iPhone. 

Stap 2 –   Registreer uw account via Facebook, aangezien het een permanente ID zal creëren, zodat u uw prestaties niet verliest wanneer u van apparaat wisselt of de app opnieuw installeert. 

Stap 3:   Ga naar het missiegedeelte waar je de Elite Pass-optie ziet. Er zijn twee soorten passen die u kunt kopen op basis van de vereiste. 

Stap 4:   Nu moet u UC (Unknown Cash) kopen door het bedrag te betalen dat op het scherm wordt weergegeven. 

Hoe u een gratis mobiele pubg-account kunt krijgen

Stap 5:   Voer de betaling uit en ontvang UC, vanaf deze UC kunt u zich abonneren op de Elite-pas

Dat is alles wat je nu hebt gedaan. Geniet van het spelen. 

Op het moment van registratie kunt u ook uw gast-ID aanmaken, maar het wordt niet aanbevolen, want als u uw account wijzigt, verliest u al uw eerdere voortgang en moet u helemaal opnieuw beginnen. 

Gratis mobiele Pubg-accounts augustus 2021

garizaf_bonves@hotmail.com
lolifanbrefse029

Dankgoruf_selt22@outlook.com
Primagolfs42

Golgiame_wpres@hotmail.com
Meeting39292

Niagria_daliyvers@outlook.com
Lollipoptvip

Daxirap.balnkk@hotmail.com
nowiaxirs

Profidragga@gmail.com
Overclockcar42

manglo_paftor@hotmail.com
Mtgotels265

cpretflox.mathpe@gmail.com
saklayip4201

Dantois.worgod@gmail.com
ofittopiclark

Gratis mobiele Pubg-accounts [600 “UC”]

onusro_plati@hotmail.com
dankitop3029

Samurte_cooul@outlook.com
nofeldonter

Chralis.motta@hotmail.com
Sfelitanm44

shaogrefl_donetel@hotmail.com
smatrifalofse

preitams_goodliza@outlook.com
godmetefles

Sampouldse_golefse@hotmail.com
dalidankeies425