Gratis Steam-kontoer

100+ Gratis Steam-Kontoer 2024

Gratis Steam-kontoer: I denne artikkelen skal vi dele gratis Steam-kontoer med verdifulle spill som du kan spille uten å kjøpe dem, takket være delte Steam-kontoer.

I dag, her i dette innlegget, har vi listet opp en håndfull forskjellige typer gratis Steam- appkontoer og passord som følger med populære spill som Valorant, Rust, PUBG, Fortnite, GTA V og mange flere.

Hvis du er her for å spille premium Steam -spill gratis, kan du utforske følgende arbeids- og oppdaterte gratis Steam-kontoer fra mars til april 2023  .

Hva er Steam?

Steam er navnet på den største videospilldistribusjonsplattformen for PC i dag Mer enn 120 millioner aktive brukere per måned I følge data samlet inn i 2021 er plattformen skapt av Valve en av de viktigste for spillere.

steam-konto

Til tross for sin status som en digital distribusjonsplattform  ,  har Valve jobbet hardt for å skape et veldig komplett økosystem for spillere. Takket være dette kan vi finne funksjoner som å legge til venner, dele skjermbilder, lage en ønskeliste, chatte, livestreame, skrive anmeldelser og mye mer.

For å låse opp en Steam-konto , kreves et minimumskjøp på $5 (omtrent €4,50). Når dette er gjort, vil du kunne få tilgang til markedsplassen, legge til venner og samhandle mer direkte med det globale spillfellesskapet.

Liste over gratis Steam-kontoer med spill 2024

Nedenfor er flere Steam-kontoer og deres respektive Steam-passord  . Disse kontoene har ikke noen form for sikkerhetsverifisering, så du kan bare gå inn med dataene vi legger igjen.

steam-kontoer med spill

Disse kontoene er oppnådd takket være folk som har bestemt seg for å forlate videospill og har delt kontoene sine med oss, de fleste kontoene har populære AAA+ -spill  .

Bruk brukernavnet og passordet For å få tilgang til kontoen, når du har åpnet, trenger du bare å endre passordet og gjenopprettingsadressen.

BrukerPassord
tidlig morgen77199211
sappysue11sappyuse7
septerspectrum810
arenasun2021arena20222
gerbilator123123334-
uenighet123quib000
våkn opp 2020Karylol91-
madamdoom25omega 200
bizzybee99aHbzybee9
tommygun420simpsons 9
bittert trehublep@
emberglaze69imou719
sitronosepGv1F_
wacko2229b9kookes
jossstick549gamergaming8
gigadude0905megaloman81
micromash2013knuser178
slyrack19971997-1997
stafettpinnenrelé 11

Steam premium-kontoer og passord med Fortnite, GTA IV, PUBG, Rust, Valorant og mer:

Når vi snakker om spill, hvem elsker ikke å spille noen av de mest populære og spennende spillene i verden? GTA V, Fortnite, Rust, PUBG, Valorant, Run Thief, Hitman og flere. Har du likt noen av spillene på listen? Del dine valg i kommentarfeltet nedenfor.

brukernavn og passord steam-kontoer

Men du er her for å få favorittspillet ditt gratis, ikke sant? Vår Steam Premium-konto- og passordliste er en stabil løsning. Ja, kjøp Premium på Steam og last ned alle favorittspillene dine uten å bruke en dollar.

Bruk følgende gratis steam-kontoer gratis. Ja, du trenger ikke å betale for oss. Bare kopier din gratis steam-konto og passord og logg inn for å få tilgang til betalte spill gratis.

BrukernavnPassord
maxwizkar.1@gmail.commindlay681
anderkas@mail.comepizali918
ologarptupus@gmail.comfironia8791
saimon_leif@hotmail.comsmultringqw3
aoditt3@gmail.comedrifao1
danyela3343@gmail.comLondonUk222
icariusplays@gmail.comleketempas
fuihertend@gmail.com988156881
polska_nhao@hotmail.comflipnwaka
erentitanz@gmail.componchywaw0
acebooksuper@gmail.com81799201
clonerk_pang@hotmail.comboris7333

Den eneste ulempen med disse premium Steam-kontoene er at typene spill som er låst opp på den gratis Steam-kontoen er ukjente. Så mye at det er et ork for deg. Imidlertid inkluderer de fleste gratis Steam-kontoene premiumversjoner av populære spill Fortnite, GTA IV, PUBG, Valorant og mer.

Så len deg tilbake og prøv å få dine gratis premiumspill ved å logge på Steam med Steam-kontoen og premium-passordet nedenfor.

Hvordan komme inn på Steam-kontoer gratis

Velg påloggingsdetaljene du foretrekker og følg disse trinnene for å logge på:

  • Gå inn på den offisielle Steam-siden  og klikk på “Logg inn” øverst til høyre
  • Skriv inn navnet på kontoen og dens respektive passord
  • Klikk “Logg inn”
  • Perfekt! Du vil nå ha tilgang til kontoen og du vil kunne gå inn på profilen din for å se alle tilgjengelige spill. Vi minner deg igjen om å endre inntektsdataene. Vær den raskeste og dra nytte av Steam-kontoer gratis  !

Ikke bekymre deg hvis du ikke kan få en konto første gang du leser dette, vi oppdaterer listen regelmessig. Gå tilbake til artikkelen vår og øk sjansene dine for å få en Steam-konto med spill  !

Merk: For å bruke spillene som kontoene har, må du laste ned og installere Steam-klienten. Du kan enkelt få den ved å trykke på “Installer Steam” -knappen direkte på den offisielle nettsiden.

Gratis Premium Steam-kontogenerator

Gratis Steam-kontogeneratorer er et av de mest populære alternativene når det gjelder å få en premiumkonto med spill.

steam-kontogenerator

De gratis Steam-kontoene som vi har vist deg, ble oppnådd takket være forskjellige samarbeidspartnere, så de er begrenset og er en gave til leserne våre.

Imidlertid lager mange mennesker disse falske sidene lastet med reklame, og tjener på uvitenheten til brukerne deres.

Husk at det er bedre alternativer i “Hvordan få en gratis Steam-konto” , som for eksempel giveaways. Likeledes, hvis du starter fra bunnen av, er det mulig å få forskjellige spill uten å måtte betale og vi viser dem nedenfor.

Til slutt skal vi vise deg noen få alternativer slik at du kan vokse disse steam-kontoene gratis  . Med litt tålmodighet og flaks kan du få spill du aldri hadde forestilt deg uten å måtte betale en eneste euro.

Hvordan får jeg Steam gratis?

Dette er det vanligste spørsmålet som de fleste Steam-brukere over hele verden ser etter. Ikke sant? Vel, med denne artikkelen vil du endelig svare på spørsmålet om hvordan du får gratis steam  .

Steam er ikke bare en betalt plattform å holde seg unna da den har alle slags gratis og betalte spill. For å laste ned et gratis spill er det ingen begrensninger som hindrer deg i å trykke på play-knappen, men når du prøver å laste ned et betalt spill , forhindrer betalingssiden deg fra å gjøre det.

Ikke bekymre deg, de følgende tipsene vil hjelpe deg med å få gratis steam  . Så fortsett og lær mer om dem.

Følg nyhetssider

Uansett hvilket sosiale nettverk du bruker eller innholdet du ser på, husk å følge kontoer relatert til videospillverdenen.

Siden mange nettsteder har en tendens til å gjøre konstante kampanjer som gir bort spill for Steam, er det verdt å ta en titt fra tid til annen.

Bli med i dampgrupper

Steam-grupper har det spesielle ved å kunne lage kunngjøringer i form av varsler. Takket være dette vil du kunne vite når et spill er gratis og legge det til kontoen din umiddelbart.

Delta i utlodninger

Når du har Steam-kontoen din, vil du se hvor mange spilllotterier som florerer. Sjekk “Trening” -fanen når du kan for å finne ut om alle nyhetene og mulige utlodninger som kan være tilgjengelige.

Følg på samme måte kanaler og influencere som liker å spille på PC, da det er en god sjanse for at de vil kjøre en giveaway på et tidspunkt.

Konklusjon

Vi håper du har vært heldig med våre gratis Steam-kontoer, og hvis ikke, husk å sjekke tilbake når vi har oppdatert listen.

Med ovennevnte gratis Steam-konto og passord, logg inn på Steam og last ned premium-spill for favorittspillene dine gratis.

Alle premium Steam-kontoene du finner her er sikre og oppdaterte. På grunn av den høye etterspørselen etter gratis Steam-kontoer over hele verden, vennligst benytt deg av denne muligheten så snart som mulig.

Hvis denne artikkelen hjalp deg med å få favorittspillet ditt på Steam, ikke glem å dele det med vennene dine.

Hvis du har problemer med å logge på eller den gratis Stream-kontoen du har samlet ikke fungerer, kan du kontakte oss via innholdsdelen, så sender vi deg en ny konto personlig.