internetten kore dizisi izle

Kore Dizilerini Çevrimiçi Izlemek Için En Iyi 10 Site

Kore Dizilerini Çevrimiçi İzleyeceğiniz Siteler: Kore drama dizileri tüm dünyada son derece popülerdir ve milyonlarca insan onları izlemeye bayılır.

Milyonlarca Kore dizisi hayranından biriyseniz ve   Kore dizilerini çevrimiçi olarak İngilizce altyazılı ücretsiz izlemek   için   en iyi KDrama sitelerini arıyorsanız,    bu makale size yardımcı olabilir.

Bu Kore dizileri web siteleri, en son Asya dizilerini ve     romantizm, komedi, gerilim, fantezi, aile, korku, drama vb. gibi farklı türlerdeki Kore dizilerini içerir.

Neyse ki, bu sitelerden bazıları İngilizce, İspanyolca ve diğer birkaç dilde SRT veya altyazı içerir.

Bu Kore dizisi akış sitelerini ve uygulamalarını test ettik ve minimum reklamla tamamen güvenli olduklarını ve tutarlı indirme hızıyla iyi akış sunduğunu gördük.

viki

Listenin başında Rakuten’in Viki.com’u var ve burada Kdrama şovlarını çevrim içi olarak izleyebilirsiniz.

K Dramalarını çevrimiçi izlemek için iyi bilinen bir web sitesidir ve çoğu ülke ve bölgede mevcuttur. Train to Busan, I Live Alone ve daha fazlası gibi filmlerin keyfini çıkarın.

En iyi arkadaşınız ve aileniz aynı şehirde veya evde yaşamıyor olabilir. Bunun Seyir Partisi özelliğiyle birlikte en sevdiğiniz K Dramasını izlemenize engel olmasına izin vermeyin    .

En iyi kısımdan bahsetmişken, site, izleyicilerin birden çok dilde Kore dizilerinin keyfini çıkarmasına olanak tanıyan isteğe bağlı altyazılar sunuyor.

Kdrama’yı akıllı telefonlar ve akıllı TV’lerin yanı sıra resmi uygulamaları aracılığıyla da izleyebilirsiniz.

Ne yazık ki, Viki’de çok fazla reklam olması kullanıcı deneyimini mahvedebilir.

kocava

Kuzey ve Güney Amerika’da yaşayan insanlar için Kocowa, Kore dizilerini izlemek için en iyi yerdir.

Kayıtlı hesabınızla giriş yapın veya sosyal medya girişlerini kullanın: Facebook ve Google.

Asya ülkesinden 17.000 saatin üzerinde yeni ve klasik şovlarla K-Drama içeriğini ve K-çeşitliliğini izleyin. Bu sitede Kore animeleri bile bulabilirsiniz.

Altyazılar tüm programlar için İngilizce, İspanyolca ve Portekizce olarak mevcuttur. Talebe bağlı olarak diğer gösteriler de mevcuttur.

Tüm Kore şovları, yayından sonraki 6 saat içinde doğrudan web sitesinde mevcuttur.

oyun yazarı

Dramago, Kore dizilerini ücretsiz olarak indirmek için çok popüler başka bir web sitesidir.

Dragmogo.com çalışmayı durdurdu ve yerini Dragmogo.su aldı.

Kullanıcının en iyi ve en başarılı drama dizisini aramasına olanak tanır, bu da izleyicilere önemli ölçüde zaman kazandırır.

Bu her şey değil; Akış oynatıcısındaki düğmeyi kullanarak Kdrama programlarını da indirebilirsiniz. Bununla birlikte, Kore şovlarını izlemek için 5-7 sunucu var.

Son olarak, site ana sayfasında en son Drama yayınlarını gösterir ve çok sayıda dizi listelenir.

öpüşen

KissAsian, kategorilerine göre tonlarca Kore dizisi sunan çok popüler ama klasik bir web sitesidir.

Bununla eylem, duygular ve sevgi ile ilgili kategorileri kastediyoruz. Kingdom, Love Alarm, Running Alone ve diğer TV programlarını burada bulabilirsiniz.

Bu ücretsiz çevrimiçi Asya drama sitesinin en iyi yanı, çok basit ve anlaşılır olmasıdır. Ayrıca, bazı reklam birimleri farklı konumlarda olduğundan düzen iyi yerleştirilmiş görünüyor.

Kullanıcının Dramaları doğrudan listeleme sayfasından izlemesine veya indirmesine izin verir. Videoyu indirmek için kayıt olmanız ve giriş yapmanız gerekecek.

KissAsian’da film bile bulabilirsiniz ve site bağımsız üçüncü taraf içeriği barındırdığından, kullanımı tamamen yasaldır.

Amazon Prime Videosu

Amazon Prime Video, kullanıcıların Kore dizilerini İngilizce altyazılı olarak ücretsiz olarak indirmesine ve izlemesine olanak tanıyan bir ana akım içerik akış hizmetidir.

Listedeki diğer sitelerle karşılaştırıldığında, Prime Video’nun Korece içerik kitaplığı oldukça küçüktür. Ancak Prime Video’da Kore dizilerinin yanı sıra Kore anime ve filmlerini de izleyebilirsiniz.

Pandeminin başlangıcından bu yana, Amazon   saat partisini verdi   . Bu özellik, en sevdiğiniz içeriği OTT’de ve aynı zamanda PRIME abonesi olan birinden izlemenize olanak tanır.

Neyse ki, sitede hiç reklam yok. Ayrıca, Prime Video uygulamasını akıllı telefonunuza bile indirebilirsiniz.

Bölümleri çevrimdışı görüntüleme için kaydedin ve hareket halindeyken mobil veri kullanımını azaltın.

hukuk draması

Dramacool, Kore dizilerini ücretsiz olarak izlemek ve indirmek için oldukça saygın ve çok övülen bir başka web sitesidir.

Bu sitede bulunan diziler HD (yüksek çözünürlüklü) kalitededir. Akış oynatıcısı ve sunucuları, Dramago’da bulunanlara benzer.

Tasarım sayesinde diziler ve dramalar arasında gezinmek çok kolaydır. Bunun dışında tek tuşla Kore dizilerini de indirebiliyoruz.

Kore filmlerinin ve şovlarının çoğu, kapatılamayan yerleşik İngilizce altyazılara sahiptir.

En iyi kısımdan bahsetmişken, site oldukça rekabetçi ve çok çeşitli Kore dizilerine ücretsiz erişim sunuyor.

yeni asya tv

Listede sırada birinci sınıf HD kalitesinde KShow’lar sunan Yeni Asya TV var.

Adı her şeyi söylüyor, Yeni Asya TV tüm Kore, Japon ve Asya dizilerinin merkezi olarak kabul ediliyor. Bu web sitesinde birçok indirilebilir Kore dizisini kolayca bulabilirsiniz.

New Asian TV, en iyi ücretsiz kdrama siteleri listemizde bir yeri hak ediyor. Sonuç olarak kullanıcının bulmasını ve gezinmesini kolaylaştıran kullanıcı dostu bir tasarım yaklaşımı sunar.

  Akış oynatıcı dışındaki her şeyi gizlemek için ışıkları kapatma özelliğinden  yararlanın. Bu, içeriği tam ekran olmayan modda görüntülerken kullanışlıdır.

Bulduğumuz tek dezavantaj, sitenin tüm ülkelerde mevcut olmaması.

KShow123GenelAdı

İçeriğe uzaklığı nedeniyle çok sayıda Kore drama şovu sunan Dramanice alternatifinden bahsediyoruz. 

KShow123, en son şovları ve filmleri sunan en iyi Kdrama siteleri arasındadır ve kütüphanesi gerçek zamanlı olarak güncellenir. Ayrıca bu sitede Kore animeleri bile bulabilirsiniz. 

Love in the Moonlight, The World of The Married ve Sky Castle gibi popüler Kdrama şovlarını izleyin.

Hatta bir program izlerken reklam birimini akış oynatıcısının üzerine gizleyebilirsiniz. Videoda ingilizce altyazı kodlanmıştır.

Nedense çalışmıyor gibi görünen bir altyazı düğmesi var.    Şovları tam ekrana geçmeden izlemek için Sinema modunu kullanabilirsiniz    .

Bir üçüncü taraf sitesine bağlanırken indirme düğmesi çalışmıyor gibi görünüyor.

dramatize etmek

Dramanice, KDrama’yı indirmek için en güzel siteye sahipti. Etki alanını dramanice.one’dan dramanice.fun’a değiştirdikten sonra.

Sitede Kore dizilerinin yanı sıra Çin ve Japon dizileri de yer almaktadır.

Site çeşitli eski ve yeni Kdramalarla dolu ve bazı altyazılı videolar var.

Kategori menüsünde hiçbir şey bulamazsınız. Sitede gezinmek için arama çubuğunu ve alfabetik menüyü kullanın.

animasyon tv

Listedeki bir sonraki, Koreli anime severler için harika ve adı “   Animetv   ”.

Bu ücretsiz Kdrama web sitesi, dünyanın farklı yerlerinden milyonlarca insan tarafından düzenli olarak ziyaret edilmektedir. AnimeTV alanı güncellendi ve yeni bir web sitesi arayüzüyle başka bir yerde barındırılmıyor.

Bu web sitesinin en dikkat çekici özelliklerinden biri, kullanıcının Kore anime dizilerini yavaş internet hızında bile oynamasına izin vermesidir. Animetv’deki çeşitli Kore drama bölümleri ve dizileri çok iyi organize edilmiş.

Ayrıca bu web sitesinde Naruto: Shippuden ve diğer animeleri ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.

Neyse ki site, kullanıcıların kaydolmadan bile dizileri izlemelerine izin veriyor.

viewasian.tv

Listemizde sıradaki, bir dizi Kore şovuna ev sahipliği yapan Viewasian.tv. En iyi Kore dizilerinin en iyilerini ortaya çıkaran harika bir web sitesi.

Sitenin klasik görünümü tasarıma eklenmiştir. Ayrıca her ay tonlarca ziyaretçi çekmektedir.

Bazı ülkelerde Kore dramaları için en güvenilir kaynaklardan biridir. Programın akışı sırasında farklı video kaliteleri de seçebilirsiniz.

Ayrıca, kullanıcıyı yeni yüklenen diziler hakkında güncel tutan kendi uygulamalarını da sunarlar.

Netflix

Aşağıdaki sitenin tanıtıma ihtiyacı yoktur. Netflix, platformunda 100’ün üzerinde Kore dizisi ve filmine ev sahipliği yapıyor.

Çevrimiçi film akışı söz konusu olduğunda milyonlarca insanın ilk tercihidir. Netflix, All of Us Are Dead ve Memories of the Alhambra gibi popüler şovlara sahiptir.

Unutulmaması gereken bir şey, ücretsiz olmadığıdır. Her ay abonelik ücreti ödemeniz gerekiyor. Gelişmekte olan belirli pazarlarda ücretsiz deneme sunarlar.

Netflix’te İngilizce altyazılı en iyi Kore dizilerinden bazılarını kolayca bulabilirsiniz.

 Asya aşkı

Asiancrush, Kore dizilerini ücretsiz olarak indirmek için başka bir mükemmel web sitesidir. Çok çeşitli şovları ve filmleri ücretsiz olarak sunarlar. 

Bunu yayınlayın, tüm K varyete kitaplığına erişmek için her zaman abone olabilirsiniz. The Heirs, Descendants of the Sun ve Youth with You Season 2 gibi Çin dizilerini burada bulabilirsiniz.

Çoğu zaman hangi programı izleyeceğinize karar veremediğiniz zamanlar olur. Asiancrush, rastgele düğmesiyle çözüme sahip     . Üzerine tıklayın ve rastgele bir K-Drama şovu oynamaya başlayacak.

Programları izlemek için ücretsiz site, gelişmekte olan bölgelerde mevcut değildir. Milyonlarca kişi tarafından sevilen AsianCrush, Netflix ve Hulu kadar popüler.

WeTV

WeTV nispeten yeni bir KDrama sitesidir, ancak içerik kitaplığı hızla artmaktadır. Bu web sitesinde Kore dizilerinin yanı sıra diğer Asya dizilerini/filmlerini de izleyebilirsiniz.

WeTV, popüler akıllı telefon oyunu PUBG yani Tencent’in yaratıcılarına aittir ve onlar tarafından işletilmektedir     .

Ayrıca platform tarafından üretilen orijinal WeTV orijinal K-dizilerini de sunarlar.

WeTV ayrıca Android ve iOS için ilgili uygulama mağazalarından indirilebilen yerel uygulamalara sahiptir.

GÖRDÜ

Viu, K-Drama’yı çevrimiçi izlemek için en güvenli sitelerden biridir. VIU içeriği ücretsiz olarak sunulmaktadır ve bu hizmeti kullanmak için bir hesap oluşturmanız gerekmez.

Başta Orta Doğu ve Doğu Asya olmak üzere 16 ülkede hizmet veriyorlar. Viu, diğer binlerce şovun yanı sıra True Beauty ve The Lady of Dignity gibi popüler şovlara sahiptir.

Çoğu VIU içeriği, yüksek çözünürlüklü kalitede mevcuttur. VIU’nun içerik kütüphanesi düzenli olarak güncellenmektedir.

hulu

Buraya kadar geldiyseniz, işte size ek bir Kore drama sitesi. Hulu, Walt Disney’in sahibi olduğu ve işlettiği, ABD merkezli abonelikle talep üzerine video hizmetidir.

Hulu’da yeni dramalara ve K filmlerine ek olarak eski klasik sitcom’ları ve TV dizilerini de izleyebilirsiniz.

Kocowa’nın aksine, Hulu çoğu bölgede mevcuttur ve hatta Android ve iOS akıllı telefonlar için yerel uygulamalara sahiptir. Hem içerik kalitesi hem de Hulu’nun sunduğu akış hızı mükemmel.

Ücretli bir hizmet olmasına rağmen, birçok ürün ve hizmete dahil olan bir Hulu aboneliği bulacaksınız. Hizmet şu anda ABD ve Japonya’da çalışıyor.

 sabun2gün

Viewasian aynası değiştirildi ve artık Güney Kore şovlarını izlemek için iyi bir yer olan Soap2day’e sahibiz.

Buradaki Kdrama video kalitesi gerçekten etkileyici. En hızlı geniş bant internette insanlar için tam anlamıyla arabelleğe alma yoktur. Korece programları herhangi bir gecikme olmadan ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.

Çoğu Kore şovunun, oynatıcı ayarlarından seçilebilen çok dilli altyazıları vardır. Kdrama’yı burada video kalite ayarlarından Full HD olarak izleyebilirsiniz.

Kore filmlerinin ve şovlarının çoğu HD veya daha yüksek kalitededir. Kaliteye gelince, oyuncunun dişli simgesinden yönetilebilir.

hızlı dram

Fdrama olarak da bilinen FastDrama, basit bir kullanıcı arabirimiyle bunu basitleştirir.

Hafif sayfa sayesinde Kdrama’yı mobil, TV ve bilgisayarlarda web sitesi üzerinden kolayca izleyin. 

İzlemek için bir şov seçin ve bazıları için sizi akış için üçüncü taraf bir alana yönlendirecektir. Altyazı düğmesi gerçekten burada çalışıyor. 

   YouTube’a benzer şekilde, altyazı seçeneğini kullanmak için CC düğmesine  tıklayın.

Bunun dışında site, doğrudan akış sayfasından Korece şov altyazılarını indirmenize izin veriyor. Bölümü seçin ve devam etmek için indir düğmesine tıklayın.

Youtube

Evet, doğru okudunuz! Artık YouTube’da çeşitli Kore dizilerini kolayca bulabilirsiniz     . Kdrama’nın tam bölümlerini yükleyen birçok youtube kanalı var.

K-DRAMA, ücretsiz Kore şovları sunan en popüler YouTube kanallarından biridir ve bölümler çok iyi bir şekilde oynatma listeleri halinde düzenlenmiştir. 

YouTube’da İngilizce, Türkçe ve Arapça Kdrama altyazılarını bulmak da çok daha kolay. YouTube’da çevrimdışı izlemek için Kdramaları bile indirebilirsiniz.

myasiantv

En iyi KDramalar listesinde son sırada Myasiantv var. Çin, Japonya ve Tayland’dan filmler, diziler ve şovların yanı sıra yüksek kaliteli Kore dizilerini kolayca bulabilirsiniz.

Web sitesi temiz ve gezinmesi kolay bir arayüze sahiptir. Ayrıca dramalar, filmler ve şovlar farklı bölümler halinde çok iyi organize edilmiş.

Reddit’e benzer şekilde, Myasiantv içeriğini bu haftanın, bu ayın ve bu yılın En İyileri’ne göre sıralayabilirsiniz.