гледайте корейски сериал онлайн

Топ 10 Сайта За Гледане На Корейски Сериали Онлайн

Сайтове за гледане на корейски сериали онлайн: Корейските драматични сериали са изключително популярни по целия свят и милиони хора обичат да ги гледат.

Ако сте един от тези милиони фенове на корейски драми и търсите най-   добрите сайтове на KDrama ,   за да   гледате корейски драми онлайн безплатно с английски субтитри, тогава    тази статия може да ви помогне.

Тези уебсайтове за корейски драми включват най-новите азиатски драми и   корейски драми   от различни жанрове като романтика, комедия, трилър, фентъзи, семейство, ужаси, драма и др.

За щастие някои от тези сайтове включват SRT или субтитри на английски, испански и няколко други езика.

Тествахме тези корейски сайтове и приложения за стрийминг на драма и открихме, че са напълно безопасни с минимални реклами, предлагайки добро стрийминг с постоянна скорост на изтегляне.

вики

Първият в списъка е Viki.com на Rakuten, където можете да гледате Kdrama предавания онлайн.

Това е добре известен уебсайт за поточно предаване на K Dramas онлайн и е наличен в повечето държави и региони. Насладете се на филми като Train to Busan, I Live Alone и други.

Вашият най-добър приятел и семейството ви може да не живеят в един град или къща. Не позволявайте това да ви попречи да гледате любимата си K Drama заедно с  функцията Watch Party   .

Говорейки за най-добрата част, сайтът предлага доброволни субтитри, позволяващи на зрителите да се насладят на корейски драми на множество езици.

Можете да гледате Kdrama на смартфони и смарт телевизори, както и чрез официалните му приложения.

За съжаление твърде много реклами във Viki могат да развалят потребителското изживяване.

kocowa

За хората, живеещи в Северна и Южна Америка, Kocowa е най-доброто място за гледане на корейски драми.

Влезте с регистрирания си акаунт или използвайте социални медии: Facebook и Google.

Гледайте K-Drama съдържание и K-variety с над 17 000 часа нови и класически предавания от азиатската страна. Можете дори да намерите корейски аниме на този сайт.

Предлагат се субтитри на английски, испански и португалски за всички програми. В зависимост от търсенето се предлагат и други представления.

Всички корейски предавания са достъпни директно на уебсайта в рамките на 6 часа след излъчване.

драматург

Dramago е друг много популярен уебсайт за безплатно изтегляне на корейски драми.

Dragmogo.com спря да работи и беше заменен от Dragmogo.su.

Позволява на потребителя да търси най-добрия и успешен драматичен сериал, което по същество спестява значително време на зрителите.

Това не е всичко; Можете също да изтеглите Kdrama програми, като използвате бутона на стрийминг плейъра. Заедно с това има 5-7 сървъра за стрийминг на корейски предавания.

И накрая, сайтът показва последните издания на драма на началната си страница и има изброени голям брой сериали.

целувка

KissAsian е друг много популярен, но класически уебсайт, който предлага тонове корейски драматични сериали въз основа на тяхната категория.

Под това имаме предвид категории, свързани с действие, емоции и любов. Тук можете да намерите Kingdom, Love Alarm, Running Alone и други телевизионни предавания.

Най-добрата част от този безплатен онлайн сайт за азиатска драма е, че е много прост и ясен. Освен това оформлението изглежда добре разположено, като някои рекламни елементи са на различни позиции.

Тя позволява на потребителя да предава поточно или да изтегля Dramas директно от страницата със списъка. За да изтеглите видеото, ще трябва да сте регистрирани и влезли.

Можете дори да намерите филми на KissAsian и тъй като сайтът хоства несвързано съдържание на трети страни, използването му е напълно законно.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video е основна услуга за стрийминг на съдържание, която позволява на потребителите да изтеглят и гледат корейски драми с английски субтитри безплатно.

В сравнение с други сайтове в списъка, библиотеката с корейско съдържание на Prime Video е доста малка. Въпреки това, в допълнение към корейските драми, можете също да гледате корейски аниме и филми на Prime Video.

От началото на пандемията Amazon организира   парти за часовника   . Функцията ви позволява да гледате любимото си съдържание на OTT и от някой, който също е PRIME абонат.

За щастие в сайта няма реклами. Освен това можете дори да изтеглите приложението Prime Video на вашия смартфон.

Запазвайте епизоди за гледане офлайн и намалете използването на мобилни данни, когато сте в движение.

правна драма

Dramacool е друг много уважаван и високо хвален уебсайт за безплатно гледане и изтегляне на корейски драми.

Сериалите, налични на този сайт, са в HD (висока разделителна способност) качество. Неговият стрийминг плейър и сървъри са подобни на тези, налични в Dramago.

Благодарение на дизайна, навигацията между сериали и драми е много лесна. Освен това можем също да изтегляме корейски предавания с едно щракване на бутона.

Повечето корейски филми и предавания имат вградени английски субтитри, които не могат да бъдат изключени.

Говорейки за най-добрата част, сайтът е много конкурентен и предлага безплатен достъп до широка гама от корейски драми.

нова азиатска телевизия

Следващата в списъка е New Asian TV, която предлага KShows с първокласно HD качество.

Името казва всичко, New Asian TV се смята за център на всички корейски, японски и азиатски драми. Можете лесно да намерите много корейски драми за изтегляне на този уебсайт.

Новата азиатска телевизия заслужава място в нашия списък с най-добрите безплатни сайтове за kdrama. Той предлага удобен за потребителя дизайнерски подход, който в крайна сметка улеснява намирането и навигацията за потребителя.

Възползвайте се от функцията  за изключване на светлините   , за да скриете всичко освен стрийминг плейъра. Това е полезно, когато гледате съдържание в режим не на цял екран.

Единственият недостатък, който открихме, е, че сайтът не е достъпен във всички държави.

KShow123GenericName

Поради отдалечеността му от съдържанието, споменаваме алтернативата Dramanice, която предлага голям брой корейски драматични представления. 

KShow123 е сред най-добрите сайтове на Kdrama, предлагащ най-новите предавания и филми, а библиотеката му се актуализира в реално време. Освен това можете дори да намерите корейски аниме на този сайт. 

Предавайте поточно популярни Kdrama предавания като Love in the Moonlight, The World of the Married и Sky Castle и др.

Можете дори да скриете рекламния елемент над стрийминг плейъра, когато гледате предаване. Английските субтитри са кодирани във видеото.

Има бутон за затворени надписи, който изглежда не работи по някаква причина. Можете да използвате    режим Theatre,    за да гледате представления, без да преминавате на цял екран.

Бутонът за изтегляне изглежда не работи при свързване към сайт на трета страна.

драматизирам

Dramanice имаше най-красивия сайт за изтегляне на KDrama. След промяна на домейна от dramanice.one на dramanice.fun.

Наред с корейската драма, на сайта има китайски и японски драми.

Сайтът е пълен с различни стари и нови Kdramas и има някои видеоклипове със субтитри.

Няма да намерите нищо в менюто с категории. Използвайте лентата за търсене и менюто по азбучен ред, за да навигирате в сайта.

animetv

Следващият в списъка е страхотен за любителите на корейските анимета и се нарича „   Animetv   “.

Този безплатен уебсайт на Kdrama се посещава редовно от милиони хора от различни части на света. Домейнът AnimeTV е актуализиран и не се хоства другаде с нов интерфейс на уебсайта.

Една от най-забележителните характеристики на този уебсайт е, че позволява на потребителя да играе корейски аниме сериали дори при ниска скорост на интернет. Различни епизоди и серии от корейски драми на Animetv са много добре организирани.

Можете също да гледате Naruto: Shippuden и други аниме безплатно на този уебсайт.

За щастие, сайтът позволява на потребителите да предават поточно драми, без дори да се регистрират.

viewasian.tv

Следващият в нашия списък е Viewasian.tv, който е домакин на редица корейски предавания. Това е невероятен уебсайт, който разкрива най-добрите от най-добрите корейски драми.

Към дизайна е добавен класическият изглед на сайта. Освен това привлича тонове посетители всеки месец.

В някои страни това е и един от най-доверените източници за корейски драми. Можете също да изберете различни качества на видеото, докато предавате поточно програмата.

Те също така предлагат свое собствено приложение, което държи потребителя в крак с новите качени сериали.

Нетфликс

Следният сайт няма нужда от представяне. Netflix хоства над 100 корейски сериала и филма на своята платформа.

Това е първият избор на милиони хора, когато става въпрос за стрийминг на филми онлайн. Netflix има популярни предавания като All of Us Are Dead и Memories of the Alhambra, между другото.

Едно нещо, което трябва да се отбележи е, че не е безплатно. Трябва да плащате абонаментна такса всеки месец. Те предлагат безплатен пробен период на конкретни развиващи се пазари.

Можете лесно да намерите някои от най-добрите корейски предавания с английски субтитри в Netflix.

 азиатска влюбеност

Asiancrush е друг идеален уебсайт за безплатно изтегляне на корейски драми. Те предлагат широка гама от предавания и филми безплатно. 

Публикувайте това, винаги можете да се абонирате за достъп до цялата библиотека на K. Намерете китайски драми като The Heirs, Descends of the Sun и Youth with You Season 2 тук.

Често идват моменти, в които не можете да решите коя програма да гледате. Asiancrush има решението със своя  произволен бутон    . Кликнете върху него и произволно K-Drama шоу ще започне да се играе.

Безплатният сайт за гледане на предавания не е наличен в развиващите се региони. Обичан от милиони хора, AsianCrush е толкова популярен, колкото Netflix и Hulu.

WeTV

WeTV е сравнително нов сайт на KDrama, но библиотеката му със съдържание бързо се увеличава. Освен корейски драми, можете да предавате поточно и други азиатски драми/филми на този уебсайт.

WeTV е собственост и се управлява от създателите на популярната игра за смартфони   PUBG   , т.е. Tencent.

Те също така предлагат оригинални WeTV оригинални K-драми, произведени от платформата.

WeTV също има собствени приложения за Android и iOS, които могат да бъдат изтеглени от съответните магазини за приложения.

ТО ВИДЯ

Viu е един от най-безопасните сайтове за гледане на K-Drama онлайн. Съдържанието на VIU е достъпно безплатно и не е необходимо да създавате акаунт, за да използвате тази услуга.

Те предлагат услуги в 16 държави, главно в Близкия изток и Източна Азия. Viu включва популярни предавания като True Beauty и The Lady of Dignity, сред няколко хиляди други предавания.

Повечето VIU съдържание е достъпно с качество с висока разделителна способност. Библиотеката със съдържание на VIU се актуализира редовно.

hulu

Ако сте стигнали до тук, ето допълнителен сайт за корейски драми. Hulu е друга базирана в САЩ абонаментна услуга за видео по заявка, която е собственост и се управлява от Walt Disney.

В допълнение към новите драми и K филми, можете да предавате поточно по-стари класически сериали и телевизионни сериали на Hulu.

За разлика от Kocowa, Hulu се предлага в повечето региони и дори има собствени приложения за смартфони с Android и iOS. Както качеството на съдържанието, така и скоростта на поточно предаване, предлагани от Hulu, са отлични.

Въпреки че е платена услуга, ще намерите абонамент за Hulu, включен в много продукти и услуги. В момента услугата работи в САЩ и Япония.

 soap2day

Viewasian огледалото беше заменено и сега имаме Soap2day, което е добра дестинация за гледане на южнокорейски предавания.

Качеството на Kdrama видео тук е наистина впечатляващо. Буквално няма буфериране за хората в най-бързия широколентов интернет. Можете да предавате корейски програми безплатно без никакво забавяне.

Повечето корейски предавания имат многоезични субтитри, които могат да бъдат избрани в настройките на плейъра. Можете да гледате Kdrama тук във Full HD чрез настройки за качество на видеото.

Повечето корейски филми и предавания са в HD или по-високо качество. А що се отнася до качеството, то може да се управлява от иконата на зъбно колело на играча.

бърза драма

FastDrama, известен също като Fdrama, го прави прост с ясен потребителски интерфейс.

Гледайте Kdrama на мобилни устройства, телевизия и компютри през уебсайта лесно благодарение на олекотената страница. 

Изберете предаване за гледане и за някои от тях ще ви пренасочи към домейн на трета страна за стрийминг. Бутонът за надписи наистина работи тук. 

Подобно на YouTube, щракнете върху бутона  CC    , за да използвате опцията за субтитри.

Освен това сайтът ви позволява да изтегляте корейски субтитри за предаване директно от страницата за стрийминг. Изберете епизода и щракнете върху бутона за изтегляне, за да продължите.

YouTube

Да, правилно прочетохте! Сега можете лесно да намерите различни   корейски драми в YouTube   . Има много youtube канали, които качват цели епизоди на kdrama.

K-DRAMA е един от най-популярните канали в YouTube, който предлага безплатни корейски предавания и епизодите са много добре организирани в плейлисти. 

Също така е много по-лесно да намерите английски, турски и арабски Kdrama субтитри в YouTube. Можете дори да изтеглите Kdramas, за да гледате офлайн в YouTube.

myasiantv

На последно място в списъка с най-добрите KDramas, имаме Myasiantv. Можете лесно да намерите висококачествени корейски сериали, както и филми, сериали и предавания от Китай, Япония и Тайланд.

Уебсайтът разполага с чист и лесен за навигация интерфейс. Освен това драмите, филмите и шоутата са много добре организирани в различни секции.

Подобно на Reddit, можете да сортирате съдържанието на Myasiantv въз основа на Топ тази седмица, този месец и тази година.