Urmărește seriale coreene online

Top 10 Site-Uri Pentru A Viziona Seriale Coreene Online

Site-uri pentru a viziona seriale coreene online: serialele coreene sunt extrem de populare în întreaga lume și milioane de oameni adoră să le vizioneze.

Dacă ești unul dintre acei milioane de fani ai dramelor coreene și cauți cele   mai bune site-uri KDrama   pentru a   viziona drame coreene online gratuit cu subtitrare în engleză, atunci    acest articol te poate ajuta.

Aceste site-uri de drame coreene includ cele mai recente drame asiatice și   drame coreene   de diferite genuri, cum ar fi romantism, comedie, thriller, fantezie, familie, groază, dramă etc.

Din fericire, unele dintre aceste site-uri includ SRT sau subtitrări în engleză, spaniolă și alte câteva limbi.

Am testat aceste site-uri și aplicații de streaming de drame coreene și am constatat că sunt complet sigure, cu reclame minime, oferind streaming bun cu viteză constantă de descărcare.

viky

Primul pe listă este Viki.com de la Rakuten, unde puteți viziona emisiunile Kdrama online.

Este un site bine-cunoscut pentru streaming K Drames online și este disponibil în majoritatea țărilor și regiunilor. Bucurați-vă de filme precum Train to Busan, I Live Alone și multe altele.

Cel mai bun prieten și familia ta s-ar putea să nu locuiască în același oraș sau casă. Nu lăsați asta să vă împiedice să vizionați drama K preferată împreună cu  funcția Watch Party   .

Vorbind despre partea cea mai bună, site-ul oferă subtitrări voluntare, permițând spectatorilor să se bucure de drame coreene în mai multe limbi.

Puteți viziona Kdrama pe smartphone-uri și televizoare inteligente, precum și prin aplicațiile sale oficiale.

Din păcate, prea multe reclame pe Viki pot strica experiența utilizatorului.

kocowa

Pentru oamenii care trăiesc în America de Nord și de Sud, Kocowa este cel mai bun loc pentru a viziona drame coreene.

Conectați-vă cu contul dvs. înregistrat sau utilizați autentificarea rețelelor sociale: Facebook și Google.

Urmărește conținut K-Drama și varietate K cu peste 17.000 de ore de spectacole noi și clasice din țara asiatică. Puteți găsi chiar și anime coreene pe acest site.

Subtitrările sunt disponibile în engleză, spaniolă și portugheză pentru toate programele. În funcție de cerere, sunt disponibile și alte spectacole.

Toate emisiunile coreene sunt disponibile direct pe site în 6 ore de la difuzare.

dramaturg

Dramago este un alt site foarte popular pentru a descărca drame coreene gratuit.

Dragmogo.com a încetat să mai funcționeze și a fost înlocuit cu Dragmogo.su.

Acesta permite utilizatorului să caute cele mai bune și mai de succes serii drame, ceea ce, în esență, economisește o cantitate considerabilă de timp pentru spectatori.

Acesta nu este totul; De asemenea, puteți descărca programe Kdrama folosind butonul de pe playerul de streaming. Pe lângă asta, există 5-7 servere pentru difuzarea emisiunilor coreene.

În cele din urmă, site-ul afișează lansări recente Drama pe pagina sa de pornire și are un număr mare de seriale listate.

kissesian

KissAsian este un alt site foarte popular, dar clasic, care oferă tone de seriale dramatice coreene în funcție de categoria lor.

Prin aceasta înțelegem categorii legate de acțiune, emoții și iubire. Puteți găsi Kingdom, Love Alarm, Running Alone și alte emisiuni TV aici.

Cea mai bună parte a acestui site gratuit de drame asiatice online este că este foarte simplu și clar. De asemenea, aspectul arată bine plasat, cu unele unități de anunțuri în poziții diferite.

Acesta permite utilizatorului să transmită în flux sau să descarce drame direct de pe pagina de listare. Pentru a descărca videoclipul, va trebui să fiți înregistrat și să vă conectați.

Puteți găsi chiar și filme pe KissAsian și, deoarece site-ul găzduiește conținut neafiliat de la terți, utilizarea acestuia este complet legală.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video este un serviciu de streaming de conținut principal care permite utilizatorilor să descarce și să vizioneze gratuit drame coreene cu subtitrări în engleză.

În comparație cu alte site-uri de pe listă, biblioteca de conținut coreeană a Prime Video este destul de mică. Cu toate acestea, pe lângă dramele coreene, puteți viziona anime și filme coreene pe Prime Video.

De la începutul pandemiei, Amazon a organizat   petrecerea ceasului   . Funcția vă permite să vizionați conținutul preferat pe OTT și de la cineva care este și abonat PRIME.

Din fericire, nu există reclame pe site. În plus, poți chiar să descarci aplicația Prime Video pe smartphone-ul tău.

Salvați episoade pentru vizionare offline și reduceți utilizarea datelor mobile atunci când sunteți în deplasare.

dramă juridică

Dramacool este un alt site de mare renume și foarte apreciat pentru vizionarea și descărcarea gratuită a dramelor coreene.

Seriile disponibile pe acest site sunt la calitate HD (înaltă definiție). Playerul și serverele sale de streaming sunt similare cu cele disponibile pe Dramago.

Datorită designului, navigarea între serii și drame este foarte ușoară. În afară de asta, putem descărca și emisiuni coreene cu un singur clic pe buton.

Majoritatea filmelor și emisiunilor coreene au subtitrări în engleză încorporate care nu pot fi dezactivate.

Vorbind despre partea cea mai bună, site-ul este foarte competitiv și oferă acces gratuit la o gamă largă de drame coreene.

noul televizor asiatic

Următorul pe listă este New Asian TV, care oferă KShow-uri de calitate HD de top.

Numele spune totul, New Asian TV este considerat centrul tuturor dramelor coreene, japoneze și asiatice. Puteți găsi cu ușurință multe drame coreene descărcabile pe acest site.

Noul TV asiatic merită un loc pe lista noastră cu cele mai bune site-uri kdrama gratuite. Oferă o abordare de design ușor de utilizat, care în cele din urmă facilitează căutarea și navigarea utilizatorului.

Profită de funcția  de stingere a luminilor   pentru a ascunde totul, cu excepția playerului de streaming. Acest lucru este util atunci când vizualizați conținut în modul care nu este pe ecran complet.

Singurul dezavantaj pe care l-am găsit este că site-ul nu este disponibil în toate țările.

KShow123GenericName

Datorită depărtării sale de conținut, menționăm alternativa Dramanice, care oferă un număr mare de spectacole dramatice coreene. 

KShow123 este printre cele mai bune site-uri Kdrama, oferind cele mai recente emisiuni și filme, iar biblioteca sa este actualizată în timp real. În plus, puteți găsi chiar și anime coreene pe acest site. 

Transmiteți în flux emisiuni Kdrama populare precum Love in the Moonlight, The World of The Married și Sky Castle, printre altele.

Puteți chiar să ascundeți unitatea de anunțuri deasupra playerului de streaming atunci când vizionați o emisiune. Subtitrările în engleză sunt codificate în videoclip.

Există un buton de subtitrări care nu pare să funcționeze dintr-un motiv oarecare. Puteți folosi    modul Teatru    pentru a viziona spectacole fără a accesa ecranul complet.

Butonul de descărcare pare să nu funcționeze atunci când se leagă la un site terță parte.

dramatiza

Dramanice avea cel mai frumos site pentru a descărca KDrama. După schimbarea domeniului de la dramanice.one la dramanice.fun.

Alături de drama coreeană, pe site există drame chinezești și japoneze.

Site-ul este plin de diverse Kdrame vechi și noi și are câteva videoclipuri subtitrate.

Nu veți găsi nimic în meniul categoriei. Utilizați bara de căutare și meniul alfabetic pentru a naviga pe site.

animetv

Următorul de pe listă este grozav pentru iubitorii de anime coreeni și se numește „   Animetv   ”.

Acest site gratuit Kdrama este vizitat în mod regulat de milioane de oameni din diferite părți ale lumii. Domeniul AnimeTV a fost actualizat și nu este găzduit în altă parte cu o nouă interfață pentru site-ul web.

Una dintre cele mai notabile caracteristici ale acestui site web este că permite utilizatorului să joace seriale anime coreene chiar și cu o viteză mică a internetului. Diverse episoade și serii de drame coreene de pe Animetv sunt foarte bine organizate.

De asemenea, puteți viziona gratuit Naruto: Shippuden și alte anime-uri pe acest site.

Din fericire, site-ul permite utilizatorilor să transmită în flux drame fără măcar să se înregistreze.

viewasian.tv

Următorul pe lista noastră este Viewasian.tv, care găzduiește o serie de emisiuni coreene. Este un site uimitor care dezvăluie cele mai bune dintre cele mai bune drame coreene.

Vizualizarea clasică a site-ului se adaugă la design. De asemenea, atrage tone de vizitatori în fiecare lună.

În unele țări, este, de asemenea, una dintre cele mai de încredere surse pentru dramele coreene. De asemenea, puteți selecta diferite calități video în timp ce transmiteți programul.

De asemenea, oferă propria lor aplicație care ține utilizatorul la curent cu serialele nou încărcate.

Netflix

Următorul site nu are nevoie de prezentare. Netflix găzduiește peste 100 de seriale și filme coreene pe platforma sa.

Este prima alegere a milioane de oameni când vine vorba de streaming de filme online. Netflix are emisiuni populare precum All of Us Are Dead și Memories of the Alhambra, printre altele.

Un lucru de reținut este că nu este gratuit. Trebuie să plătiți o taxă de abonament în fiecare lună. Ele oferă o probă gratuită pe piețe specifice în curs de dezvoltare.

Puteți găsi cu ușurință unele dintre cele mai bune emisiuni coreene cu subtitrări în engleză pe Netflix.

 zdrobire asiatică

Asiancrush este un alt site perfect pentru a descărca drame coreene gratuit. Oferă gratuit o gamă largă de spectacole și filme. 

Postați asta, vă puteți abona oricând pentru a accesa întreaga bibliotecă de soiuri K. Găsiți drame chinezești precum The Heirs, Descendants of the Sun și Youth with You Sezonul 2 aici.

Adesea vin momente când nu vă puteți decide ce program să vizionați. Asiancrush are soluția cu butonul său  aleatoriu    . Faceți clic pe el și va începe redarea unui spectacol aleatoriu K-Drama.

Site-ul gratuit pentru vizionarea emisiunilor nu este disponibil în regiunile în curs de dezvoltare. Iubit de milioane de oameni, AsianCrush este la fel de popular ca Netflix și Hulu.

WeTV

WeTV este un site KDrama relativ nou, dar biblioteca sa de conținut crește rapid. Pe lângă dramele coreene, puteți transmite și alte drame/filme asiatice pe acest site.

WeTV este deținut și operat de creatorii popularului joc pentru smartphone-uri   PUBG   , adică Tencent.

De asemenea, oferă drame K originale WeTV originale produse de platformă.

WeTV are și aplicații native pentru Android și iOS care pot fi descărcate din magazinele de aplicații respective.

A VĂZUT

Viu este unul dintre cele mai sigure site-uri pentru a viziona K-Drama online. Conținutul VIU este disponibil gratuit și nu trebuie să creați un cont pentru a utiliza acest serviciu.

Oferă servicii în 16 țări, în principal în Orientul Mijlociu și Asia de Est. Viu prezintă emisiuni populare precum True Beauty și The Lady of Dignity, printre alte câteva mii de spectacole.

Majoritatea conținutului VIU este disponibil în calitate de înaltă definiție. Biblioteca de conținut a VIU este actualizată în mod regulat.

hulu

Dacă ați ajuns până aici, iată un site suplimentar de drame coreene. Hulu este un alt serviciu video la cerere cu abonament din SUA care este deținut și operat de Walt Disney.

Pe lângă drame noi și filme K, puteți reda în flux sitcom-uri și seriale TV clasice mai vechi pe Hulu.

Spre deosebire de Kocowa, Hulu este disponibil în majoritatea regiunilor și are chiar aplicații native pentru smartphone-uri Android și iOS. Atât calitatea conținutului, cât și viteza de streaming oferite de Hulu sunt excelente.

Deși este un serviciu plătit, veți găsi un abonament Hulu inclus cu multe produse și servicii. Serviciul funcționează în prezent în SUA și Japonia.

 soap2day

Oglinda cu vedere asiatică a fost înlocuită și acum avem Soap2day, care este o destinație bună pentru a viziona emisiuni sud-coreene.

Calitatea video Kdrama aici este cu adevărat impresionantă. Literal, nu există tamponare pentru oamenii de pe cel mai rapid internet de bandă largă. Puteți transmite în flux gratuit programe coreene, fără nicio întârziere.

Majoritatea emisiunilor coreene au subtitrări în mai multe limbi care pot fi selectate în setările playerului. Puteți viziona Kdrama aici în Full HD prin setările de calitate video.

Majoritatea filmelor și emisiunilor coreene sunt în HD sau mai mare. Și în ceea ce privește calitatea, aceasta poate fi gestionată din pictograma roată a jucătorului.

dramă rapidă

FastDrama, cunoscut și sub numele de Fdrama, menține totul simplu cu o interfață de utilizator simplă.

Vizionați Kdrama pe mobil, televizor și computere prin intermediul site-ului cu ușurință datorită paginii ușoare. 

Selectați o emisiune pe care să o vizionați și pentru unele dintre ele vă va redirecționa către un domeniu terță parte pentru streaming. Butonul de subtitrare chiar funcționează aici. 

Similar cu YouTube, faceți clic pe butonul  CC    pentru a utiliza opțiunea de subtitrări.

În afară de asta, site-ul vă permite să descărcați subtitrarea emisiunilor coreene direct de pe pagina de streaming. Alegeți episodul și faceți clic pe butonul de descărcare pentru a continua.

YouTube

Da, ai citit bine! Acum puteți găsi cu ușurință diverse   drame coreene pe YouTube   . Există multe canale de youtube care încarcă episoade complete din kdrama.

K-DRAMA este unul dintre cele mai populare canale YouTube care oferă emisiuni coreene gratuite, iar episoadele sunt foarte bine organizate în liste de redare. 

De asemenea, este mult mai ușor să găsești subtitrări Kdrama în engleză, turcă și arabă pe YouTube. Puteți chiar să descărcați Kdramas pentru a viziona offline pe YouTube.

myasiantv

Ultimul pe lista celor mai bune KDrame, avem Myasiantv. Puteți găsi cu ușurință seriale coreene de înaltă calitate, împreună cu filme, seriale și emisiuni din China, Japonia și Thailanda.

Site-ul are o interfață curată și ușor de navigat. De asemenea, dramele, filmele și spectacolele sunt foarte bine organizate în diferite secțiuni.

Similar cu Reddit, puteți sorta conținutul Myasiantv în funcție de Topul din această săptămână, din această lună și din acest an.