Leveranciers van Turkse groothandel in kleding

Top 10 Turkse Groothandelskledingleveranciers

Leveranciers van Turkse groothandel in kleding: de lijst met leveranciers van groothandel in Turkse kleding is een grote verzameling bedrijven gevestigd in Turkije (voornamelijk in Istanbul) die groothandel in kleding en modeartikelen leveren aan retailers en boetieks over de hele wereld.


Turkije, als een van de toonaangevende kledingproducerende landen ter wereld, biedt een breed scala aan betaalbare opties om de beste  kledinggroothandels voor boetieks te vinden  , vooral in Istanbul, voor kledingwinkels en boetieks over de hele wereld.

 • Groothandel in kledingwebsites (voor meer informatie, bekijk het bericht  hier  )
 • Turkse boutique kledinggroothandels
 • De wijken, straten vol met honderden groothandels in Istanbul. Merter, Zeytinburnu zijn enkele van de beste wijken in Istanbul.
 • Enkele  B2B-modegroothandelgidsen  zoals degene die u nu bezoekt!

Je vindt er dameskleding, herenkleding, kinderkleding, sportkleding, ondergoed en lingerie, pyjama’s, jurken, hijabkleding en nog veel meer…

Sommige bedrijven die hier worden vermeld, hebben geen website, dus probeer contact met hen op te nemen via WhatsApp op hun mobiele telefoon, of beter als u een van hen kunt bezoeken, zodat u ook veel concurrenten kunt zien.

Turkse kledinggroothandels

WorldModaDays Turkse kledinggroothandel website

Worldmodadays.com is een toonaangevende kledinggroothandel uit Turkije, gevestigd in Merter, Istanbul, het hart van de kledinggroothandel in Istanbul.

Het bedrijf biedt kwalitatieve en trendy bulkkleding die online in bulk kan worden besteld met betalingsmogelijkheden en verschillende verzendmethoden.

Ze hebben wereldwijde verzending en een heleboel kledingartikelen voor dames, heren en kinderen.

Worldmodadays heeft   Russisch sprekende klantvertegenwoordigers die het winkelen voor Rusland gemakkelijk maken. 

World Moda Days biedt op haar website de volgende kledinglijnen aan:

 • Topjes
 • geld
 • Straat kleding
 • Jurken
 • Pakken
 • Nachtkleding
 • Lingerie
 • Huishoudelijke kleding
 • sportkleding
 • Broek
 • jassen
 • rokken
 • overhemden
 • Badpakken

Lonca (markt) Turkse groothandel in kledingwebsite

Lonca is een kledinggroothandel en marktplaats gevestigd in Istanbul, Turkije, opgericht in 2021.

Het is een van de toonaangevende groothandelswebsites voor dameskleding die veel merken en leveranciers uit Turkije samenbrengt en het kopen van kleding uit Turkije veel gemakkelijker en eenvoudiger maakt voor groothandelskopers en boetieks over de hele wereld.

De website heeft investeerders uit Turkije en de VS.

Ze bieden de beste groothandelsprijzen voor boetieks en bedrijven die op zoek zijn naar kwalitatieve en elegante dameskleding uit Turkije.

Lonca draagt ​​het volgende op zijn website:

 • Topjes
 • geld
 • Straat kleding
 • Jurken
 • Pakken
 • bescheiden kleding
 • De beste boetiekmerken in Turkije

Modacan Turkse kledinggroothandel

Betaalbare prijzen en redelijke opties zijn altijd van groot belang voor kleding. Hoewel het primaire doel van veel mensen kwaliteit is, moet iedereen binnen zijn budget blijven en zijn aankoopvoorkeuren herzien. In een tijd waarin aantrekkelijk geprijsde opties voordelig zijn voor mensen, vertegenwoordigen de nieuwe producten hier nog steeds een heel belangrijke kwaliteit. Tegelijkertijd blijven kansen die klanttevredenheid bieden met aantrekkelijke prijzen een goede winkelomgeving creëren. Zolang de groothandelsprijzen voor dameskleding goed zijn, kunt u hier gemakkelijker van profiteren.

Groothandel in dameskleding Eytay Istanbul

Sinds 1992 draagt ​​het bedrijf de naam EY-TAY TEXTILE en zijn confectiekleding en gebreide innovaties sinds de jaren 70 op de markt.

Vandaag voldoet EY-TAY TEXTILE aan de confectie- en gebreide behoeften van groothandelsmerken in confectiekleding. Hij doet ook productie voor bedrijven als Koton, Mudo en Asos.

EY-TAY Internet Store, waar dagelijks tot 150 nieuwe modellen worden verkocht, bedient talloze klanten uit meer dan 100 landen, waaronder Europa, Rusland, Oekraïne, Roemenië en de Arabische landen.

EY-TAY Textile vervult haar missie met haar deskundige medewerkers die de laatste modetrends volgen en haar klanten adviseren. Met zijn portfolio van dynamische merken die creatieve en innovatieve modeontwerpen produceren volgens wereldwijde normen, is EY-TAY TEXTILE in staat om op het hoogste niveau te voldoen aan de behoeften van zijn klanten, zowel wat betreft productdiversiteit als winkelervaring.

Fimka-online winkel

FIMKA is een in Istanbul gevestigd bedrijf dat al zo’n 30 jaar actief is in de kledinggroothandel.

FIMKA-winkels, waar elke dag tot 400 nieuwe modellen te koop worden aangeboden, bedienen talloze klanten uit 101 landen, met name uit Europa, Rusland, Oekraïne, Roemenië, de Baltische staten, Arabische en Afrikaanse landen.

Merter Fashion Centre Istanbul/Turkije

Merter Fashion Centre is een van de beste groothandelsmarkten voor kledingverkopers in Istanbul, Turkije.

Merter Fashion Centre  , dat in 2018 werd gerenoveerd met een nieuw concept, is Turkije’s grootste groothandel in avondkleding voor dames, gelegen op een oppervlakte van 25.000 m² en heeft 150 winkels met meer dan 200 merken die toonaangevend zijn op de markt en heeft een ruimte waar u kunt vind meer dan 30.000 verschillende modellen bij elkaar.

Merter Fashion Centre, waar alle winkels op alle verdiepingen op hetzelfde niveau te zien zijn terwijl u zich verplaatst, biedt met zijn grote open ruimtes en een parkeercapaciteit van 1.000 voertuigen een handige winkelervaring onder één dak aan duizenden klanten uit verschillende landen.

Holly Lolly Jurken Groothandel

Holly Lolly is een merk en groothandel in damesjurken en dameskleding gevestigd in Uskudar Istanbul TURKIJE.

Ze bieden wereldwijde verzending.

Hijab kleding uit de Nur collectie

Nur Collection is een toonaangevend textielproductie- en groothandelsbedrijf, opgericht in 1991, met het hoofdkantoor in Istanbul.

Hij is gespecialiseerd in het ontwerpen van bovenkleding voor dames en werkt samen met markten in Europa, Azië, Afrika en de VS, met name Turkije.

Als bedrijf werken we altijd met het doel om aan de behoeften van onze klanten te voldoen met een productie- en verkoopservice van de hoogste kwaliteit, het ontwikkelen van collecties en het presenteren van nieuwigheden in textiel.

burger kinderen

Mother’s Indispensable Civil werd in 1997 opgericht in Kartal, Istanbul.

In een kleine winkel van 50 vierkante meter begon de detailhandel in kindertextiel van 0 tot 14 jaar met grote sprongen.

We werden een grote familie en dat jaar verkochten we 750.000 producten.

In 2007 bereikten we een omzet van 6 miljoen TL.

In 2008 zijn we verhuisd naar ons nieuwe centrum van 15.000 vierkante meter in Maltepe en hebben we onze doelen uitgebreid.

We hebben onze gemiddelde winkelomvang vergroot naar 2.000 vierkante meter. ()

We zijn niet gestopt in 2008, we zijn begonnen met het creëren van onze producten en onze eigen concepten.

Succes is niet genoeg voor ons, we zijn in 2008 begonnen met e-commerce met civilim.com.

Wij zijn een van de grootste e-commerceplatforms in Turkije, dat 15 miljoen keer per jaar is geopend.

In 2013 hebben we onze gelicentieerde stripfiguren ontworpen voor onze wereldwijde doelen door een andere dimensie aan ons merk te geven.

Ze waren zo geliefd dat we 250.000 abonnees en 500 miljoen kijkers op YouTube bereikten.

In 2017 werd onze familie steeds groter, we werden een grote familie met 1.750 mensen.

 Cotton Hill-lingerie

Favori Textile, opgericht in 1993 in Istanbul, begon met het produceren van ondergoed en lingerie.

Toonaangevend met zijn merk   Cottonhill Underwear  , is het uitgegroeid tot een van de leidende productiebedrijven voor damesondergoed met zijn productiecapaciteit, het vermogen om wereldwijde trends te volgen en creativiteit in unieke modellen.

Kaktus Moda Groothandel in dameskleding

Kaktüs Moda  , dat sinds 2006 diensten verleent op het gebied van kleding en groothandel in dameskleding, werkt volgens het principe van voortdurende ontwikkeling en volgt de sector vanaf de dag dat het met zijn activiteiten begon.

Turkopt

Turkopt is een complete kledingleverancier voor Turkse boetieks en biedt een internationale online groothandel in kledingwinkels.