Turkiska leverantörer av kläder i grossistledet

Topp 10 Turkiska Grossist Kläder Leverantörer

Turkiska leverantörer av kläder i grossistledet: Lista över leverantörer av kläder i grossistledet är en stor samling företag baserade i Turkiet (främst i Istanbul) som tillhandahåller grossist kläder och modeartiklar till återförsäljare och butiker över hela världen.


Turkiet, som ett av de ledande klädtillverkningsländerna i världen, erbjuder ett brett utbud av prisvärda alternativ för att hitta de bästa  klädgrossisterna för boutiquer,  särskilt i Istanbul, för klädbutiker och boutiquer över hela världen.

 • Grossistwebbplatser för kläder (för mer information, kolla in inlägget  här  )
 • Turkiska butiksklädgrossister
 • Distrikten, gator fulla av hundratals grossister i Istanbul. Merter, Zeytinburnu är några av de bästa områdena i Istanbul.
 • Vissa  B2B mode grossistkataloger  som den du besöker just nu!

Du hittar damkläder, herrkläder, barnkläder, sportkläder, underkläder och underkläder, pyjamas, klänningar, hijabkläder och mycket mer…

Vissa företag som listas här har ingen webbplats, så försök att kontakta dem med hjälp av whatsapp på deras mobiltelefoner, eller bättre om du kan besöka någon av dem, genom att göra det kan du också se många konkurrenter runt omkring.

Turkiska klädgrossister

WorldModaDays turkiska klädgrossistwebbplats

Worldmodadays.com är en ledande klädgrossist från Turkiet, belägen i Merter, Istanbul, hjärtat av Istanbuls klädgrossist.

Företaget erbjuder kvalitativa och trendiga bulkkläder som kan beställas online i bulk med betalningsalternativ och olika fraktsätt.

De har världsomspännande frakt och massor av klädesplagg för kvinnor, män och barn.

Worldmodadays har   rysktalande kundrepresentanter som gör det enkelt att handla till Ryssland. 

World Moda Days erbjuder följande klädlinjer på sin hemsida:

 • Blast
 • pengar
 • Gatukläder
 • Klänningar
 • Kostymer
 • Sovkläder
 • Underkläder
 • Huskläder
 • sportkläder
 • Byxor
 • jackor
 • kjolar
 • skjortor
 • Baddräkter

Lonca (marknad) turkisk grossist klädwebbplats

Lonca är en klädgrossist och marknadsplats baserad i Istanbul, Turkiet, etablerad 2021.

Det är en av de ledande grossistwebbplatserna för damkläder som samlar många varumärken och leverantörer från Turkiet och gör det mycket enklare och enklare att köpa kläder från Turkiet för grossistköpare och butiker runt om i världen.

Webbplatsen har investerare från Turkiet och USA.

De erbjuder de bästa grossistpriserna för butiker och företag som letar efter kvalitet och eleganta damkläder från Turkiet.

Lonca har följande på sin hemsida:

 • Blast
 • pengar
 • Gatukläder
 • Klänningar
 • Kostymer
 • blygsamma kläder
 • De bästa boutiquemärkena i Turkiet

Modacan turkiska kläder grossist

Överkomliga priser och rimliga alternativ är alltid av stor betydelse för kläder. Medan många människors primära mål är kvalitet, måste alla hålla sig inom sin budget och se över sina inköpspreferenser. I en tid då attraktivt prissatta alternativ är fördelaktiga för människor, representerar de nya produkterna här fortfarande en riktigt viktig kvalitet. Samtidigt fortsätter möjligheter som ger kundnöjdhet med attraktiva priser att skapa en bra shoppingmiljö. Så länge grossistpriserna för damkläder är rätt blir det lättare för dig att dra nytta av detta.

Damklädergrossist Eytay Istanbul

Företaget har burit namnet EY-TAY TEXTILE sedan 1992, med sina färdiga kläder och stickade innovationer på marknaden sedan 1970-talet.

Idag möter EY-TAY TEXTILE de konfektions- och stickade behoven hos grossistvarumärken inom konfektionskläder. Han gör också produktion för företag som Koton, Mudo och Asos.

EY-TAY Internet Store, där upp till 150 nya modeller säljs dagligen, betjänar otaliga kunder från mer än 100 länder, inklusive Europa, Ryssland, Ukraina, Rumänien och arabländerna.

EY-TAY Textile uppfyller sitt uppdrag med sin expertpersonal som följer de senaste modetrenderna och ger råd till sina kunder. Med sin portfölj av dynamiska varumärken som producerar kreativa och innovativa modedesigner enligt globala standarder kan EY-TAY TEXTILE möta sina kunders behov på högsta nivå både vad gäller produktmångfald och shoppingupplevelse.

Fimka Onlinebutik

FIMKA är ett Istanbul-baserat företag som har varit verksamt inom klädgrossistsektorn i cirka 30 år.

FIMKA-butikerna, där upp till 400 nya modeller bjuds ut till försäljning varje vecka varje dag, betjänar otaliga kunder från 101 länder, särskilt från Europa, Ryssland, Ukraina, Rumänien, de baltiska länderna, arabiska och afrikanska länder.

Merter Fashion Center Istanbul/Turkiet

Merter Fashion Center är en av de bästa grossistmarknaderna för klädsäljare i Istanbul, Turkiet.

Merter Fashion Center  , som renoverades med ett nytt koncept 2018, är Turkiets största kvinnliga galleria för kvällskläder, belägen på en yta på 25 000 m² och har 150 butiker med mer än 200 varumärken som är ledande på marknaden och har ett utrymme där du kan hitta mer än 30 000 olika modeller tillsammans.

Merter Fashion Center, där alla butiker på alla våningar kan ses på samma nivå när man rör sig, erbjuder en bekväm shoppingupplevelse under ett tak till tusentals kunder från olika länder med sina stora öppna ytor och parkeringskapacitet på 1 000 fordon.

Holly Lolly Klänningar Partihandel

Holly Lolly är ett varumärke och en grossist av damklänningar och damkläder i Uskudar Istanbul, TURKIET.

De erbjuder frakt över hela världen.

Hijabkläder från Nur-kollektionen

Nur Collection är ett ledande textiltillverknings- och grossistföretag, grundat 1991, med huvudkontor i Istanbul.

Han är specialiserad på design av ytterkläder för kvinnor och arbetar med marknader i Europa, Asien, Afrika och USA, särskilt Turkiet.

Som företag arbetar vi alltid med målet att tillfredsställa våra kunders behov med en tillverknings- och försäljningstjänst av högsta kvalitet, utveckla kollektioner och presentera nyheter inom textil.

civila barn

Mother’s Indispensable Civil grundades 1997 i Kartal, Istanbul.

I en liten butik på 50 kvadratmeter började detaljhandeln med barntextilier från 0 till 14 år med stormsteg.

Vi blev en stor familj och det året sålde vi 750 000 produkter.

2007 nådde vi en omsättning på 6 miljoner TL.

2008 flyttade vi in ​​i vårt nya 15 000 kvadratmeter stora centrum i Maltepe och utökade våra mål.

Vi har ökat vår genomsnittliga butiksstorlek till 2 000 kvadratmeter. ()

Vi slutade inte 2008, vi började skapa våra produkter och våra egna koncept.

Framgång räcker inte för oss, vi gick in i e-handel 2008 med civilim.com.

Vi är en av de största e-handelsplattformarna i Turkiet, som har öppnats 15 miljoner gånger per år.

Under 2013 designade vi våra licensierade seriefigurer till våra globala mål genom att tillföra en annan dimension till vårt varumärke.

De var så älskade att vi nådde 250 000 prenumeranter och 500 miljoner tittare på YouTube.

2017 växte vår familj större och större, vi blev en stor familj med 1 750 personer.

 Cotton Hill underkläder

Favori Textile grundades 1993 i Istanbul och började med att producera underkläder och underkläder.

Ledande med sitt varumärke   Cottonhill Underwear  har det blivit ett av de ledande företagen för tillverkning av damunderkläder med sin tillverkningskapacitet, förmåga att följa globala trender och kreativitet i unika modeller.

Kaktus Moda Damkläder grossist

Kaktüs Moda  , som har tillhandahållit tjänster inom området kläder och grossistförsäljning av damkläder sedan 2006, arbetar under principen om kontinuerlig utveckling och tar pulsen på sektorn från den dag den började sin verksamhet.

Turkopt

Turkopt är en komplett klädleverantör för turkiska butiker som tillhandahåller internationell online grossist klädshopping.