nézz ingyen filmeket online

A 10 Legjobb Oldal, Ahol Ingyenes Online Filmeket Nézhet

Nézz ingyen filmeket online: Az alábbi lista tartalmazza azokat a webhelyeket, amelyeken ingyenes online filmeket nézhet, minden megtekintési igényének megfelelően.

Az alábbiakban felsorolt ​​webhelyek használata a legjobb módja ingyenes filmek, TV-műsorok és egyéb tartalmak streamelésének.

ngyen Netflix Fiók És Jelszó

Átkutattuk az interneten a lehető legjobb lehetőségeket, és különböző kritériumok alapján rangsoroltuk őket, beleértve a hirdetési zavarokat és egyebeket.

A legjobb oldalak az ingyenes online filmek megtekintéséhez:

  • cső
  • AZMovies
  • Ropogás
  • 123 Filmek
  • Páva TV
  • napelemes filmek
  • Youtube
  • és még sok más megtalálható ezen a listán

Számos módja van a filmek ingyenes nézésének, és ez a bejegyzés a legnépszerűbb streaming webhelyeket tartalmazza.

Míg az alábbi lista  ingyenes filmekkel foglalkozó webhelyeket tartalmaz  , ezek a számítógépen vagy laptopon kívül számos más eszközön is használhatók.

A filmek és tévéműsorok streamelésére a legnépszerűbb eszköz az Amazon Firestick. 

Ezek az oldalak nemcsak filmek, hanem tévéműsorok és dokumentumfilmek streamelésére is lehetőséget biztosítanak.

Ezen webhelyek némelyike ​​ugyanazokon a helyeken található, amelyeket a különböző  Kodi-kiegészítők  és ingyenes streaming-alkalmazások használnak filmek és tévéműsorok keresésére. Amikor ezeket a webhelyeket használja, közvetlenül a forráshoz megy.

Az alábbi lista legutóbbi frissítése: 2023. március 10., péntek

Szeretnénk hallani rólad! Szavazz a listánk alatti szavazáson, hogy tudasd velünk,  melyik a kedvenc ingyenes filmfolyam-webhelyed?

A legjobb ingyenes filmfolyam-oldalak – Gyorslista

A cikk írásakor az alább felsorolt ​​webhelyek mindegyike működött, és elérhető az Ön számára.

Ezt a listát mindig naprakészen tartjuk az ingyenes filmnézés legjobb módjaival, így mindig ismerheti a legjobb lehetőségeket.

Olvassa tovább ezt a gyors listát, ha többet szeretne megtudni az egyes ingyenes filmek streaming oldalairól, beleértve a  hivatalos hivatkozásokat is.

Íme azoknak a webhelyeknek a listája, ahol ingyenesen online streamelhetnek filmeket:

1.  Cineb –  A Cineb felveszi ingyenes filmes streaming oldalaink listáját, mint egy újabb streaming webhelyet annak a jelenetnek a számára, amely gyorsan népszerűvé vált a kábelvágók körében.
2.  Tubi:  A Tubi nagyon népszerű weboldal lett a filmek és TV-műsorok ingyenes streameléséhez, előfizetés nélkül.
3.  AZMovies:  Az AZMovies egy régóta fennálló és népszerű streaming webhely ezen a listán.
4.  Crackle:  A Sony Crackle egy népszerű streaming oldal, amely filmek, tévéműsorok és eredeti műsorok széles listáját tartalmazza.
5.123 Filmek  : A 123Movies az egyik legrégebbi és legnépszerűbb filmes webhely ezen a listán.
6.  Peacock TV: A Peacock TV számos ingyenes filmet, tévéműsort és élő csatornát kínál, még az ingyenes előfizetéssel is.
7.  SolarMovie:  A SolarMovie egy bevált film- és tévéműsor-oldal, amely rengeteg kiváló minőségű hivatkozást biztosít.
8.  YouTube –  Sok YouTube-felhasználó nem tudja, hogy a YouTube több ezer ingyenes filmet is kínál különféle műfajokban.
9. MyFlixer  : Nem csak filmeket lehet nézni, hanem a MyFlixerben is rengeteg TV-műsor található, amelyek streamelése teljesen ingyenes.
10.  Freevee (korábban IMDb TV):  A Freevee egy Amazon streaming webhely/alkalmazás, amely ingyenes tartalmat kínál, beleértve a megtekinthető filmeket és tévéműsorokat.
11.  FM Movies: Az FMovies egy másik nagy kedvenc a streaming oldalak terén. Ez az oldal a legfrissebb filmeket és TV-műsorokat tartalmazza, különféle minőségben.
12.  Vumoo –  A Vumoo felhasználóbarát felülettel rendelkezik, és remek weboldal filmek és tévésorozatok nézéséhez.
13. Plex  : Akár hiszi, akár nem, a Plex Media Server mostantól ingyenes filmeket, TV-műsorokat és élő TV-műsorokat kínál bármilyen internetre csatlakoztatott eszközön.
14.  MoviesJoy –  A MoviesJoy webhely hasznos keresési lehetőséget kínál, valamint felkapott filmeket és tévéműsorokat is tartalmaz.
15.  Pluto TV: Az  élő TV-kínálatáról leginkább ismert Pluto TV több ezer ingyenes lekérhető filmet kínál különböző kategóriákban.
16.  YesMovies: A letisztult felületnek köszönhetően a YesMovies a streamelők kedvencévé vált szerte a világon.
17.  Voodoo: A Vudu egy online video-on-demand (VOD) streaming szolgáltatás, amely ingyenes és fizetős lehetőségeket kínál több ezer film és tévéműsor eléréséhez.
18.  GoStream:  A GoStream egy gyors munkaoldal rengeteg tartalommal az ingyenes filmek streameléséhez. A linkek HD minőségben és automatikus lejátszásban jelennek meg, ha kiválasztják.
19.  PopcornFlix:  A PopcornFlix egy ingyenes streaming szolgáltatás, amely több mint 1500 filmet tartalmaz családi, akció, vígjáték, horror, külföldi és egyebek kategóriában.
20.  Soap2Day:  A Soap2Day az elmúlt évek egyik legmenőbb neve, ha az ingyenes filmes streaming oldalakról van szó.
huszonegy. A Roku Channel:  A Roku Channel az ingyenes online filmek és tévésorozatok népszerű streaming szolgáltatásává vált.
22.  ActVid:  Az ActVid egy újabb kiegészítés az ingyenes filmeket közvetítő oldalaink listájához, amely egyre népszerűbb név a kábelvágók körében.
23.  XUMO TV:  A XUMO több ezer ingyenes VOD-címet kínál több száz élő csatorna mellett.
24.  MovieStars:  A Moviestars egy újabb streaming webhely ezen a listán, amely hatalmas filmtartalom-könyvtárat tartalmaz.
25. FilmRise  : A FilmRise egy filmeket és tévéműsorokat streamelő webhely, amely több mint 20 000 megtekinthető címet szerzett meg.
26.  YoPelículas: A YoMovies egy újabb újdonság az ingyenes filmfolyam-oldalak listáján, amely egyre népszerűbb név ezen a területen.
27.  Streamm4u:  A Streamm4U nagyszerű szűrőlistát kínál a különböző műfajok és kategóriák besorolásához.
28.  Yidio:  A Yidio egy újabb streaming oldal, amely kitűnik a listán szereplő többi oldal közül azzal, hogy keresőmotorként működik az ingyenes filmek megtalálásához.
29. HiMovies  : A HiMovies egy újabb streaming webhely ezen a listán, ahol filmeket és TV-sorozatokat nézhet online.
30.  Kanopy:  A Kanopy vitathatatlanul a legérdekesebb ingyenes filmfolyam-oldal ezen a listán, mivel könyvtárkártyára van szüksége egy kompatibilis könyvtárból.
31.  Space Movement: A SpaceMov egy másik webhely, amely 1080p-s videókat tárol a nagy felbontású élmény érdekében.
32.  MyBundle (korábban SnagFilms):  Az eredeti nevén SnagFilms, az új és továbbfejlesztett MyBundleTV hatalmas adatbázisként szolgál filmek millióinak online megtalálásához.
33.  123Chill: A 123Chill egy újabb streaming webhely a listánkon, amely több ezer filmet és TV-műsort tartalmaz.
34.  Internet Archívum:  Az Internet Archívum egy nonprofit digitális könyvtár, amely több ezer köztulajdonban lévő digitális alkotást, köztük filmeket, tévéműsorokat, zenét, képeket, könyveket és egyebeket tartalmaz.

Biztonságosak az ingyenes filmes streaming oldalak?

Az alábbi ingyenes filmfolyam-oldalak közül sok hivatalos platformról származik, ami azt jelenti, hogy biztonságosan elérhetőek és használhatók.

Vannak azonban „ellenőrizetlen” opciók is, amelyek rosszindulatú programokat vagy gyanús fájlokat tartalmazhatnak.

A VirusTotal alkalmazás segítségével megvizsgáltuk az összes ellenőrizetlen forrást,   hogy lássuk, mennyire biztonságos a használatuk.

TROYPOINT TIPP: Ellenőrizetlen webhelyek használata esetén a legjobb módja annak, hogy biztonságát a VPN  segítségével biztosítsa   .

A VPN használata megvédi Önt online a hackerektől, az ellenőrizetlen webhely-üzemeltetőktől, az internetszolgáltatóktól és más rossz szereplőktől.

Az első számú VPN -ünk     egy CleanWeb funkciót kínál, amely   blokkolja a bosszantó hirdetéseket és rosszindulatú programokat   , amikor felkeresi ezeket a webhelyeket.

A VPN névtelen internetkapcsolatot biztosít, miközben ellenőrizetlen webhelyekről streamel filmeket.

Ezt részletesen bemutatjuk az alábbi videós útmutatónkban, amelyet javasolunk megnézni, mielőtt tartalmat streamelnénk egy ingyenes filmes weboldalon.

A felhasználók telepíthetik első számú VPN-alkalmazásunkat bármely általuk kedvelt eszközre, beleértve a Windows PC-t, a Firestick-et, az Android telefont/táblagépet és még sok mást.

Legálisak az ingyenes filmes streaming oldalak?

A TROYPOINT nem tudja megállapítani az ingyenes filmfolyam-webhelyek és alkalmazások jogszerűségét.

A felhasználók mindig hozzáférhetnek azokhoz a címekhez, amelyek szabadon elérhetők a   nyilvánosság számára  , és ezt javasoljuk.

Az ehhez hasonló alkotásokat nem védik a szerzői jogi törvények, és jogi következmények nélkül letölthetők, streamelhetők és megoszthatók.

Összefoglalva, a végfelhasználó felelős az ellenőrizetlen webhelyeken keresztül elért minden tartalomért.

Fontos megjegyzés:  Nem hivatkozunk ellenőrizetlen filmfolyam-oldalakra, mert nem tudjuk, hogy megfelelő licenccel rendelkeznek-e. A Google kereső az Ön barátja, ha többet szeretne megtudni az alább leírt webhelyekről.

A legjobb ingyenes filmfolyam-webhelyek: 2023. március

Ezeket a streamelési lehetőségeket a következő kritériumok alapján rangsoroltuk:

  • Felhasználói felület
  • Havi látogatók
  • elérhető tartalom
  • Reklámzavarok (1-től 10-ig terjedő skála, ahol a 10 a legrosszabb)
  • VPN-kompatibilis

1.Cineb  _

Reflexek:

  • Havi látogató: 221 000
  • A hirdetés bosszúsága: 4
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .

A Cineb az ingyenes filmes streaming oldalak listáján az élen áll, mint egy újabb webhely a színtéren, amely gyorsan népszerűvé vált a kábelvágók körében.

Az ezen az oldalon található kategóriák a következőkből állnak: Kezdőlap, Legjobb IMDB, Filmek, TV-műsorok, Műfaj és Ország.

A Cineb által kínált előnyök közé tartozik a tartalom kiváló választéka, a linkek minősége és a várakozásainkat felülmúló lejátszási élmény!

A felhasználók hirdetésekkel találkoznak, de ezek könnyen eltávolíthatók az alábbi videóban bemutatott CleanWeb funkcióval.

VirusTotal Scan (ellenőrizetlen webhely):  Nincsenek gyanús fájlok.

Kérjük, látogasson el az alábbi linkre további információkért a Cineb streaming webhelyéről.

Cineb részletek és alternatívák

2. Cső

Reflexek:

  • Havi látogató: 1 500 000
  • A hirdetés bosszúsága: 4
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel
  • Hivatalos weboldal:  https://tubitv.com

A Tubi nagyon népszerű streaming szolgáltatás lett, amelyhez nem kell előfizetni. A Tubi remek alkalmazással rendelkezik, és az egyik legjobb ingyenes filmes streaming oldallal is rendelkezik.

Ez az oldal több ezer ingyenes filmet és tévéműsort kínál, de a listán szereplő sok máshoz hasonlóan ez is hirdetésekkel támogatott.

A Tubi szolgáltatás további előnyei közé tartozik a könnyű használhatóság, a nagyszerű webhelyfelület, a HD streaming képességek, a mobileszközök kompatibilitása és még sok más.

A Tubi oldal hátrányai közé tartozik a népszerű tartalom hiánya, a hirdetések játék közben, és csak a világ bizonyos régióiban érhető el.

A Tubi alkalmazásként is elérhető az Amazon App Store-ban, a Roku csatornakínálatában, az Apple App Store-ban és a Google Play Store-ban.

Tekintse meg oktatóanyagunkat, ha többet szeretne megtudni Tubiról.

A Tubi alkalmazás telepítése

3.   A-Z filmek

Reflexek:

  • Havi látogató  :  500 000
  • Hirdetés bosszúsága: 6
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel

Az AZMovies az egyik legnépszerűbb ingyenes filmes streaming webhely ezen a listán. Kiváló filmgyűjtemény áll rendelkezésre kiváló streaming minőségben, beleértve az 1080p és 720p felbontást.

A weboldal szlogenje így szól: „Nézze meg kedvenc filmjeit itt korlátlanul, csak válassza ki a kívánt filmet, és élvezze! Ez szabad és mindig is az lesz.” Nézze meg az AZMoviest még ma!

Az AZMovies webhely további előnyei közé tartozik a filmek széles választéka, az egyszerű weboldal kialakítás, a mobilbarátság, a HD streaming képességek és még sok más.

Az AZMovies webhely néhány hátránya a hirdetések gyakorisága, a TV-sorozatok hiánya, és a keresési funkciók még javíthatók.

VirusTotal Scan (ellenőrizetlen webhely) –  egy gyanús fájl.

Kérjük, tekintse meg az alábbi linket további információkért az AZMovies webhelyén.

AZMovies részletek és alternatívák

4. Crunch

Reflexek:

  • Havi látogató: 276 000
  • A hirdetés bosszúsága: 4
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN-  sel .
  • Hivatalos weboldal:  https://www.crackle.com

A Sony Crackle egy népszerű ingyenes filmfolyam-oldal, amely filmek, tévéműsorok és eredeti műsorok széles listáját tartalmazza.

A minőségi tartalom, streamelés és egyebek könyvtára miatt a Crackle-t felvettük a legjobb ingyenes streaming szolgáltatások listájára   .

A Crackle által ingyenesen kínált filmek közé tartozik  a Spiderman  , a Cold Pursuit, a The Whistleblower és még sokan mások.

A Cracke streaming webhely további előnyei közé tartozik a zökkenőmentes lejátszás, az egyszerű webhelyfelület, a HD streaming képességek, a mobileszközök kompatibilitása és még sok más.

A Crackle szolgáltatás használatának hátrányai közé tartozik a népszerű tartalmak hiánya, a hirdetések lejátszása közben, és csak a világ bizonyos területein érhető el.

A Crackle egy alkalmazás formájában is elérhető, amely különféle eszközökre telepíthető.

Ezen az alkalmazáson azonban több reklám is található, mivel ez egy hirdetésekkel támogatott hálózat.

A Crackle alkalmazás telepítése

5.123 Filmek _

Reflexek:

  • Havi látogató: 1 900 000
  • Hirdetési bosszúság: 7
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .

A 123Movies az egyik legrégebbi és legnépszerűbb ingyenes filmes streaming webhely ezen a listán. A filmek 1080p-ben érhetők el, és kevés hirdetés vagy előugró ablak nélkül streamelhetők.

Ennek az oldalnak a kezdőlapja rendkívül egyszerű, mindössze egy keresősávval és a listázási kategória opciókkal. A film kiválasztása után előfordulhat, hogy többször is rá kell kattintania a lejátszás gombra az indításhoz, de ez nem mindig van így.

Próbálja ki a Surfsharkot kockázatmentesen most!

A 123Movies webhely előnyei közé tartozik a lenyűgöző tartalomkönyvtár, a HD streamelési lehetőségek, a kategóriák sokfélesége, a felhasználóbarát felület és még sok más.

A 123Movies használatának néhány hátránya a bosszantó hirdetések, a másoló proxy-k száma és a nem ellenőrzött állapot.

VirusTotal Scan (ellenőrizetlen webhely) –   egy gyanús fájl.

Tekintse meg alábbi útmutatónkat, hogy megtudja, hogyan használhatja biztonságosan a 123Movies alkalmazást az összes népszerű streaming eszközön.

123Filmek Részletek és információk

6.Páva TV

Reflexek:

A Peacock TV az NBC új streaming platformja, amely hivatalosan 2020. július 15-én indult. Ez a streaming webhely különféle ingyenes filmeket, tévéműsorokat és élő csatornákat tartalmaz, amelyek közül választhat.

A lenyűgöző tartalomkönyvtár, a zökkenőmentes lejátszás és az ingyenes előfizetés néhány ok, amiért a Peacock TV máris előfizetők millióira tett szert indulása óta.

A Peacock TV telepíthető alkalmazásként is elérhető, és ma a legjobb  ingyenes online filmeket tartalmazza  .

A felhasználóknak lehetőségük van ingyenes streamelésre, valamint fizetős opciókra. Exkluzív WWE tartalommal is rendelkeznek   .

A Peacock TV használatának legjobb részei közé tartozik az exkluzív NBC-tartalom, a nagyszerű felhasználói felület, az eszközkompatibilitás és még sok más.

A Peacock TV használatának legnagyobb hátránya a VPN-ek és más proxy-k blokkolása. Ha nem támogatott régióban tartózkodik, nem használhatja ezt a szolgáltatást.

Tekintse meg az alábbi Peacock oktatóanyagot további információkért és az alkalmazás bármely eszközre történő telepítéséhez.

A Peacock TV alkalmazás telepítése

7.SolarMovie _

Reflexek:

  • Havi látogató: 375 000
  • Hirdetés bosszúsága: 6
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .

A SolarMovie egy másik népszerű név, amikor az ingyenes filmes streaming oldalakról van szó. Rengeteg kiváló minőségű hivatkozást tartalmaz, és még azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bejelentkezzenek frissítésekért és egyebekért.

A SolarMovie segítségével egyszerűen szűrhet kategóriák szerint, beleértve a műfajt és az országot is, hogy személyre szabott streamelési élményt nyújtson.

A SolarMovie használatának előnyei közé tartozik a csomagolt tartalom könyvtára, a HD streaming képességek, a regisztráció nélküli, a mobileszközökkel való kompatibilitás és még sok más.

A SolarMovie webhely használatának néhány hátránya közé tartozik a bosszantó hirdetések, az elsöprő dizájn és az interneten lebegő proxy-k száma.

SolarMovie részletek és információk

VirusTotal Scan (ellenőrizetlen webhely):  Nem található gyanús fájl.

8.youtube

Reflexek:

Lehet, hogy a YouTube a legnépszerűbb webhely az ingyenes online videostreaminghez. Sok felhasználó azonban nem tudja, hogy a YouTube több ezer ingyenes film közül is választhat, különféle műfajokban.

Bár bejelentkezhet Google-fiókjával, az egyik legjobb dolog a YouTube-on történő ingyenes filmnézés során, hogy nem kell regisztrálnia.

Legutóbb a YouTube  új ingyenes filmeket és tévéműsorokat jelentett be  , amelyek 100%-ban ingyenesek.

Az ingyenes filmek YouTube-on való streamelésének további előnyei közé tartozik az egyszerű használat, a nagyszerű webhely-felület, a mobil kompatibilitás és még sok más.

A YouTube-on történő filmnézés hátrányai közé tartozik a népszerű tartalom hiánya és a bosszantó hirdetések a lejátszás közepén.

Azt javaslom, hogy tekintse meg az alábbi útmutatót a YouTube hirdetések nélküli nézéséhez bármilyen streaming eszközön.

Hogyan nézhetek YouTube-ot hirdetések nélkül

9. A Flixerem

Reflexek:

  • Havi látogató: 637 000
  • Hirdetés bosszúsága: 6
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .

A felhasználók a népszerű MyFlixer webhelyen rengeteg címet találhatnak streamelhető formában. Ez az egykor népszerű Putlockerhez hasonlóan működik   .

Nem csak filmeket lehet nézni, hanem a MyFlixerben rengeteg TV-műsor is elérhető teljesen ingyen.

Rengeteg kategóriával és HD-beállítással a MyFlixer nagyszerű kiegészítője az ingyenes filmfolyam-oldalak forrásának.

A MyFlixer előnyei közé tartozik az elegáns felhasználói felület, a csomagolt tartalom könyvtára és a HD streaming képességek.

Próbálja ki a Surfsharkot kockázatmentesen most!

A MyFlixer használatának hátrányai közé tartozik a hirdetéselhelyezések és a nem ellenőrzött állapot.

VirusTotal Scan (ellenőrizetlen webhely):  Hat gyanús fájl.

Tekintse meg alábbi útmutatónkat, ha többet szeretne megtudni a MyFlixer webhelyről.

MyFlixer részletek és alternatívák

10. Freevee (korábban IMDb)

Reflexek:

A Freevee egy streaming webhely/alkalmazás az Amazontól, amely ingyenes tartalmat kínál, beleértve a filmeket és a megtekinthető tévéműsorokat.

Ez az egykor népszerű IMDb TV webhely átnevezése, amely ugyanazt a célt szolgálta. A Freevee ugyanazokat a funkciókat és lehetőségeket kínálja, mint az IMBb TV egy elegáns, új felületen.

Rengeteg kategória közül választhat, beleértve az élő lehetőségeket, amelyek most elérhetők az alkalmazáson belül.

A Freevee használatának előnyei közé tartozik az ingyenes tartalom könyvtára, az Amazon-fiókkal való egyszerű használat és az eszközök kompatibilitása.

A Freevee néhány hátránya a tartalmi korlátai, a játék közbeni hirdetések és bizonyos földrajzi korlátozások.

Tekintse meg a Freevee teljes útmutatóját alább, ha többet szeretne megtudni az Amazon új márkanévvel ellátott szolgáltatásáról.

Freevee részletek és információk

11. Filmek

Reflexek:

  • Havi látogató: 1 500 000
  • Hirdetés bosszúsága: 6
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .

Az FMovies egy másik nagy kedvenc, ha az ingyenes filmfolyam-oldalakról van szó. Ez az oldal a legfrissebb filmeket és TV-műsorokat tartalmazza, különféle minőségben.

Az FMovies webhely megjelenési dátum, műfaj, ország, anime, legnézettebb és egyebek szerint kategorizált VOD-tartalmakat tartalmaz.

Az FMovies-nek több tükörwebhelye is van, de a fenti URL-ek bármelyike ​​automatikusan átirányítja az aktív webhelyére.

Az FMovies használatának előnyei közé tartozik a csomagolt tartalomkönyvtár, az egyszerű felület, a kategóriaválasztás és a HD lejátszás.

Az FMovies használatának hátrányai közé tartozik a bosszantó hirdetéselhelyezések és az ellenőrizetlen állapot.

VirusTotal Scan (ellenőrizetlen webhely) –  egy gyanús fájl.

Tekintse meg az alábbi útmutatót, ha többet szeretne megtudni az FMovies-ról és arról, hogyan nézhet filmeket bármilyen eszközzel.

A film részletei és információi

12. Vumoo

Reflexek:

  • Havi látogató: 311 000
  • Hirdetés bosszúsága: 6
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .

A Vumoo felhasználóbarát felülettel rendelkezik, és remek weboldal filmek és tévésorozatok nézéséhez.

Az alacsonyabb hirdetési gyakoriság és a zökkenőmentes lejátszás teszi a Vumoo-t az ingyenes filmes streaming oldalaink listájának nagyszerű kiegészítőjévé.

A Vumoo streaming oldalak használatának előnyei közé tartozik a zökkenőmentes lejátszás, a lenyűgöző tartalomkönyvtár, a felhasználói felület és még sok más.

A Vumoo néhány hátránya a hirdetései, a nem ellenőrzött állapot és a kevés kategória.

VirusTotal Scan (ellenőrizetlen webhely):  Nincsenek gyanús fájlok.

13. plexus

Reflexek:

  • Havi látogató: 911 000
  • Hirdetési bosszúság: 5
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .
  • Hivatalos weboldal:  https://app.plex.tv/desktop

Akár hiszi, akár nem, a Plex Media Server mostantól ingyenes filmeket, TV-műsorokat és élő TV-műsorokat kínál bármilyen internetre csatlakoztatott eszközön.

A legjobb az egészben az, hogy még csak fiókra sincs szükséged az ingyenes tartalom streameléséhez!

A Plex eredetileg a torrentezés miatt vált népszerűvé   , de mára több ezer ember fér hozzá az ingyenes filmekhez igény szerint.

A Plex használatának előnyei közé tartozik a beépített médiaszerver-szolgáltatások, a sima lejátszás, az eszközkompatibilitás és a nagyszerű felhasználói felület.

A filmek Plexen történő streamelésének hátrányai a korlátozott tartalomkönyvtár és a hirdetések.

Tekintse meg az alábbi Plex Media Server oktatóanyagot, hogy ingyenes filmeket nézhessen ezen a platformon, és mindent, amit tudnia kell.

Próbálja ki a Surfsharkot kockázatmentesen most!

Plex Media Server oktatóanyag

14. FilmekJoy

Reflexek:

  • Havi látogató: 634 000
  • Hirdetés bosszúsága: 6
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .

A MoviesJoy kötelező az ingyenes filmeket közvetítő webhelyeink listáján. Ez a webhely egy egyszerű keresősávot, valamint felkapott filmeket és TV-műsorokat kínál.

Ha tartalmat szeretne keresni, különböző kategóriák közül is választhat, például műfaj, ország stb.

A linkek 1080p HD minőségben érhetők el, és rendkívül gyorsan játszanak. Előfordulhat azonban, hogy néhány hirdetést be kell zárnia a kiválasztott tartalom lejátszása előtt.

A MoviesJoy használatának előnyei az átfogó tartalomkönyvtárban, a nagyszerű keresési funkciókban, kategóriákban és a webhelyen való navigációban rejlenek.

A MoviesJoy webhely használatának hátrányai közé tartozik a bosszantó hirdetéselhelyezés és az ellenőrizetlen állapot.

VirusTotal Scan (ellenőrizetlen webhely) –  egy gyanús fájl.

15. Plútó tévé

Reflexek:

  • Havi látogató: 980 000
  • Hirdetési bosszúság: 5
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .
  • Hivatalos weboldal:  https://pluto.tv/on-demand

Az élő TV-kínálatáról leginkább ismert Pluto TV több ezer ingyenes lekérhető filmet kínál különböző kategóriákban.

A felhasználók bármilyen webböngészővel streamelhetnek ingyenes filmeket a Pluto TV-n, vagy telepíthetik az alkalmazást bármilyen streaming eszközre, például Firestickre, Rokura, iOS-re, Androidra stb.

A Pluto TV használatának előnyei közé tartozik a zökkenőmentes lejátszás, a VOD tartalom mellett élő csatornák és a lenyűgöző felhasználói felület.

A Pluto TV használatának hátrányai közé tartozik a tartalom és a hirdetések korlátozott választéka játék közben.

Tekintse meg alábbi útmutatónkat, ha többet szeretne megtudni a Pluto TV-ről és az alkalmazás több eszközre történő telepítéséről.  

A Pluto TV telepítése

16. Igen Filmek

Reflexek:

  • Havi látogató: 560 000
  • Hirdetési bosszúság: 7
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .

A letisztult felületnek köszönhetően a YesMovies kedvence az ingyenes filmes streaming oldalak rajongóinak.

Használhatja az egyszerű keresőt, ha pontosan tudja, mit szeretne nézni, vagy kattintson a Filmek/TV-műsorok kategóriára az oldal tetején az egyszerű navigáció érdekében.

A YesMovies másik nagyszerű szolgáltatása egy hírlap, amely rengeteg aktuális film- és tévéműsor-eseményt tartalmaz, hogy naprakész legyen.

Egy film megtekintése kissé trükkös, mivel előfordulhat, hogy többször kell kattintania a lejátszás és az itt maradás gombra, de a linkek általában nagy felbontásúak a lenyűgöző streamelési élmény érdekében.

A YesMovies ingyenes filmfolyam-oldal használatának előnyei közé tartozik a hatalmas tartalomkatalógus, a HD streamelési képességek és a keresési funkciók.

A YesMovies használatának hátrányai közé tartozik a nem ellenőrzött állapot és a bosszantó hirdetéselhelyezések a webhelyen.

VirusTotal Scan (ellenőrizetlen webhely) –  egy gyanús fájl.

Tekintse meg az alábbi útmutatót, ha többet szeretne megtudni a YesMovies szolgáltatásról és arról, hogyan streamelhet bármilyen eszközzel.

A YesMovies részletei és információi

17. Voodoo

Reflexek:

  • Havi látogató: 564 000
  • Hirdetési bosszúság: 5
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .
  • Hivatalos weboldal:  https://www.vudu.com

A Vudu egy online video-on-demand (VOD) streaming szolgáltatás, amely ingyenes és fizetős lehetőségeket kínál több ezer film és tévéműsor eléréséhez.

Ingyenes verziója a „Movies On Us” nevet viseli, de tartalmaz hirdetéseket. Bár a Vudu használatához fiók szükséges, nem kell havi előfizetési díjat fizetniük.

A Vudu számos eszközre telepíthető alkalmazásként is elérhető. A Vudu filmnézés előnyei a sima felhasználói felület, az alkalmazáskompatibilitás és az egyszerű használat.

A Vudu használatának hátrányai közé tartozik a tartalom és a hirdetések korlátozott választéka filmek lejátszása közben.

További információért tekintse meg alábbi útmutatónkat.

A Vudu telepítése

18.  A Roku csatorna

Reflexek:

A Roku csatorna népszerű ingyenes filmfolyam-oldal lett, ahol online nézhet filmeket és TV-sorozatokat.

Amellett, hogy a Roku egyik  legjobb csatornája  , sokan nem tudják, hogy ez a platform bármely streaming eszközön is használható.

Próbálja ki a Surfsharkot kockázatmentesen most!

A Roku Channel néhány előnye a tisztességes tartalom katalógusa, a regisztrációs követelmények hiánya és a több eszközön való könnyű használat.

A The Roku Channel hátrányai közé tartoznak a lejátszás közbeni hirdetések és a világ bizonyos részein a földrajzi korlátozások.

Tekintse meg az alábbi útmutatónkat a Roku Channel alkalmazás telepítéséhez Firestickre, Fire TV-re és bármely Android-eszközre.

Roku csatorna a Firestick-en

19. PopcornFlix

Reflexek:

  • Havi látogató: 410 000
  • Hirdetési bosszúság: 5
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .
  • Hivatalos weboldal:  https://www.popcornflix.com

A PopcornFlix egy olyan szolgáltatás, amelyet érdemes megemlíteni a 2017-ben megjelent ingyenes filmes streaming oldalaink listáján.

Ez az ingyenes filmes streaming webhely több mint 1500 filmet tartalmaz családi, akciófilmek, dokumentumfilmek, vígjátékok, horror filmek, külföldi filmek stb. kategóriában.

Azt is észre fogja venni, hogy a PopcornFlix használatához nincs szükség fiókra, ami nagy előny.

A PopcornFlix használatának fő előnyei közé tartozik a megfelelő filmtár, a megújult felület és a többi webhelyhez képest kevesebb hirdetés.

A PopcornFlix néhány hátránya a TV-műsorok és a hirdetések hiánya a tartalom lejátszása közben.

Tekintse meg az alábbi PopcornFlix oktatóanyagunkat, hogy többet megtudjon erről az ingyenes streaming szolgáltatásról.

A PopcornFlix alkalmazás telepítése

20.Szappan2nap

Reflexek:

  • Havi látogató: 5 700 000
  • Hirdetési bosszúság: 7
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .

A Soap2Day az egyik legnépszerűbb név, ha az elmúlt évek ingyenes filmes streaming oldalairól van szó.

Az eredeti Soap2Day tartományt egy ideje leállították, és azóta számos proxyt fejlesztettek ki.

A Soap2Day streaming webhely előnyei közé tartozik a zsúfolt tartalomkönyvtár, a HD streamelési képességek és a kategóriák kiválasztása.

A Soap2Day webhely legnagyobb hátrányai közé tartozik az ellenőrizetlen állapota és a hirdetések bosszantó gyakorisága.

VirusTotal Scan (ellenőrizetlen webhely) –  egy gyanús fájl.

Tekintse meg útmutatónkat, ha többet szeretne megtudni a Soap2Day-ről, az alternatívákról és egyebekről.

A Soap2Day részletei és alternatívák

21.  Adás

Reflexek:

  • Havi látogató: 190 000
  • Hirdetés bosszúsága: 6
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .

A GoStream egy gyorsan működő webhely rengeteg tartalommal az ingyenes filmek streameléséhez. A hivatkozások 720p felbontásban jelennek meg, és automatikusan lejátszásra kerülnek, ha kiválasztják.

Mivel a GoStream könnyen használható bármilyen eszközön, nem hibázhat ezzel a weboldallal.

A GoStream webhely előnyei közé tartozik a kategóriák kiválasztása, a HD streaming képességek és az átfogó tartalomkönyvtár.

A GoStream legnagyobb hátrányai közé tartozik a nem ellenőrzött állapot, a hirdetések játék közben és a tévéműsorok hiánya.

VirusTotal Scan (ellenőrizetlen webhely):  Nincsenek gyanús fájlok.

A GoStream webhelyén található további információkért tekintse meg az alábbi linket.

GoStream részletek és információk

22. ActVid

Reflexek:

  • Havi látogató: 163 000
  • Hirdetési bosszúság: 7
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .

Az ActVid egy újabb kiegészítés az ingyenes filmeket közvetítő oldalaink listájához, amely egyre népszerűbb név a kábelvágók körében.

Az ActVid kategóriái a legnépszerűbb IMDb, filmek, tévéműsorok, Android-alkalmazás, műfaj, ország és Android-alkalmazás.

Az ActVid pozitívumai közé tartozik az átfogó tartalomkönyvtár, az egyszerű felhasználói felület és a regisztrációs követelmények hiánya.

Az ActVid használatának negatív oldala a nem ellenőrzött állapot és a bosszantó hirdetéselhelyezések.

VirusTotal Scan (ellenőrizetlen webhely):

Próbálja ki a Surfsharkot kockázatmentesen most!

23.TV XUMO

Reflexek:

  • Havi látogató: 26 000
  • A hirdetés bosszúsága: 4
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .
  • Hivatalos weboldal:  https://www.xumo.tv

A XUMO TV egy ingyenes szolgáltatás, amely streaming szolgáltatásként és webhelyként is elérhető.

A XUMO nemcsak több ezer ingyenes VOD-címet biztosít, hanem több száz élő csatorna közül is választhat.

További Live TV funkcióinak köszönhetően a XUMO az ingyenes IPTV-alkalmazások listáján is megtalálható   .

A XUMO TV használatának előnyei közé tartozik a filmek és tévéműsorok egy kattintással történő lejátszása, az élő csatornák és a sima lejátszás.

A XUMO TV használatának néhány hátránya a hirdetésekkel támogatott szerkezete és a korlátozott tartalomválaszték.

Kérjük, használja az alábbi linket, ha többet szeretne megtudni a XUMO-ról és az alkalmazás telepítéséről.

A XUMO TV telepítése

24.  Filmsztárok

Reflexek:

  • Havi látogató: 8100
  • Hirdetési bosszúság: 5
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .

A Moviestars egyre népszerűbb név az ingyenes filmeket közvetítő webhelyeink listáján, amelyek hatalmas filmtartalom-könyvtárat tartalmaznak.

Bár ennek az oldalnak kevesebb látogatója van a többihez képest, számíts arra, hogy a Moviesstars idővel lendületet vesz!

A Moviestars legjobb részei közé tartozik a hirdetések alacsonyabb gyakorisága, a filmek lenyűgöző választéka és az egyszerű navigáció.

A Moviestars használatának negatív oldalai közé tartozik a TV-sorozatok hiánya és az ellenőrizetlen állapot.

VirusTotal Scan (ellenőrizetlen webhely) –  egy gyanús fájl.

25. A film felemelkedése

Reflexek:

  • Havi látogató: 17 000
  • Hirdetési bosszúság: 5
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .
  • Hivatalos weboldal:  https://filmrise.com

A FilmRise egy filmeket és tévéműsorokat streamelő webhely, amely több mint 20 000 megtekinthető címet szerzett meg. Ez a klasszikus filmek nagy gyűjteményéről vált ismertté.

A FilmRise alkalmazásként érhető el, amelyet különféle eszközökre telepíthet, beleértve a Firestick/Fire TV-t, a Roku-t, az Androidot, az iPhone-t stb.

A FilmRise streaming webhely használatának előnyei közé tartozik a független tartalom kiválasztása, a gördülékeny felület és az alkalmazások kompatibilitása több eszközön.

A FilmRise használatának hátrányai közé tartozik a korlátozott tartalomlehetőségek, kategóriák és hirdetések lejátszás közben.

Tekintse meg a FilmRise teljes útmutatóját, ha többet szeretne megtudni erről a szolgáltatásról.

A FilmRise alkalmazás telepítése

26. IMovies

Reflexek: 

  • Havi látogató: 1 200 000
  • Hirdetési bosszúság: 8
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .

A YoMovies egy újabb újdonság az ingyenes filmfolyam-oldalak listáján, amely egyre népszerűbb név ezen a területen.

A YoMovies kategóriái a következők: Hollywood, English Series, Bollywood, Hindi Series, Műfaj, Hot Series, Erotic és így tovább.

A YoMovies pozitív oldalai közé tartozik a tartalom hatalmas választéka, a nemzetközi kategóriák és a regisztrációs követelmények hiánya.

A YoMovies használatának legnagyobb hátrányai közé tartozik a bosszantó hirdetéselhelyezések és az ellenőrizetlen állapot.

VirusTotal Scan (ellenőrizetlen webhely):  Nincsenek gyanús fájlok.

Tekintse meg az alábbi linket további információkért a YoMovies webhelyen, beleértve az alternatívákat is.

A YoMovies részletek és alternatívák

27. StreamM4u

Reflexek: 

  • Havi látogató: 23 000
  • Hirdetési bosszúság: 5
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .

A Streamm4U nagyszerű szűrőlistát kínál a különböző műfajok és kategóriák besorolásához.

A felhasználók a film alatt egy biztonsági mentési forrást fognak látni. Ha észreveszi, hogy a filmet nem játssza le a kiválasztott szerver, második lehetőségként használhatja a biztonsági másolatot a megtekintéshez.

Másokhoz hasonlóan előfordulhat, hogy többször is rá kell kattintanod a lejátszás gombra a közvetítés megkezdése előtt. Lejátszás után azonban nincs pufferelés vagy késés szinte minden címnél a Streamm4U-n belül.

A Streamm4U legnagyobb előnyei közé tartozik a minőségi keresési funkció, a tartalomkönyvtár és a kategóriaválasztás.

A Streamm4U használatának néhány hátránya a nem ellenőrzött állapot, a hirdetéselhelyezések és a nagyszámú proxy.

Próbálja ki a Surfsharkot kockázatmentesen most!

VirusTotal Scan (ellenőrizetlen webhely) –   egy gyanús fájl.

28. Jidium

Reflexek:

  • Havi látogató: 65 000
  • Hirdetési bosszúság: 0
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .
  • Hivatalos weboldal:  https://www.yidio.com

A Yidio egy újabb streaming webhely, amely abban különbözik a listán szereplő többitől, hogy keresőmotorként működik az ingyenes filmek megtalálásához.

Regisztrálnia kell egy fiókot, de a Yidio egy nagyszerű eszköz, amely segít a felhasználóknak megtalálni a legjobb ingyenes online filmeket.

A Yidio streaming webhely használatának előnyei közé tartozik a kedvenc tartalom tárolása, a hirdetések hiánya és az ingyenes csomag.

A Yidio hátrányai közé tartozik a tárolt tartalom és a regisztrációs követelmények hiánya.

Kérjük, látogasson el az alábbi linkre, ha többet szeretne megtudni a Yidio-ról.

A Yidio információi és részletei

29.  HelloMovies

Reflexek: 

  • Havi látogató: 184 000
  • Hirdetés bosszúsága: 6
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .

A HiMovies egy újabb név a filmeket és TV-sorozatokat online nézhető ingyenes filmfolyam-oldalaink listáján.

A HiMovies webhely azonban gyorsan kezd népszerűvé válni a streaming közösségen belül a tartalomkönyvtárának, a lejátszásnak és a többi streaming oldalhoz képest alacsony hirdetési problémának köszönhetően.

A HiMovies számos előnnyel rendelkezik, mint például a kiváló tartalomkönyvtár, a zökkenőmentes böngészés, a HD streaming képességek és a regisztrációs követelmények hiánya.

A HiMovies legnagyobb hátrányai közé tartozik a bosszantó hirdetéselhelyezések és az ellenőrizetlen állapot.

VirusTotal Scan (ellenőrizetlen webhely):   négy gyanús fájl.

30.Kernyő

Reflexek:

  • Havi látogató: 171 000
  • Hirdetési bosszúság: 0
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .
  • Hivatalos weboldal:  https://www.kanopy.com

A Kanopy vitathatatlanul a legérdekesebb ingyenes filmes streaming webhely ezen a listán, mivel könyvtárkártyára van szüksége egy kompatibilis könyvtárból.

A fiók sikeres létrehozása után a Kanopy által biztosított filmek ezreihez férhet hozzá különféle kategóriákban.

Bár a tartalom választéka korlátozott, a Kanopyban az a legjobb, hogy lejátszás közben nem jelennek meg hirdetések.

A Kanopy további hátrányai közé tartozik a regisztrációs követelmény és a minőségi streaming linkek hiánya.

31. Térbeli mozgás

Reflexek: 

  • Havi látogató: 76 000
  • Hirdetés bosszúsága: 6
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .

A SpaceMov egy másik webhely, amely 1080p-s videókat tárol a nagyfelbontású élmény érdekében. Nagyszerű főmenüvel rendelkezik, ahol lehetőség van műfaj, ország és egyebek szerinti keresésre.

A SpaceMov által kínált egyik legjobb szolgáltatás a leírás és a „Bemutató megtekintése” gomb. A választás során gyakran számos forrás áll rendelkezésre a streaminghez.

A felhasználók élvezni fogják a SpaceMov szolgáltatást bármilyen fajta film megtekintéséhez, ezért felvettük a filmek streaming oldalainak listájára.

A SpaceMov használatának előnyei a csomagolt tartalomkatalógusból, a regisztrációs követelmények hiányából és az egyszerű felhasználói felületből állnak.

A SpaceMov használatának hátrányai közé tartozik a nem ellenőrzött állapot, a bosszantó hirdetéselhelyezések és a hibás proxy-k száma.

VirusTotal Scan (ellenőrizetlen webhely):  Nincsenek gyanús fájlok.

32. MyBundleTV (SnagFilms)

Reflexek:

  • Havi látogató: 6900
  • Hirdetési bosszúság: 0
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .

Az eredetileg SnagFilms néven ismert új és továbbfejlesztett MyBundleTV hatalmas adatbázisként szolgál filmek millióinak online megtalálásához.

Ez a filmes webhely a Yidio-hoz hasonlóan működik, mivel mindkettő keresőmotor, amely segít a látogatóknak megtalálni kedvenc filmjeit.

A MyBundle abban is segít a felhasználóknak, hogy streaming szolgáltatásokat találjanak az élő csatornákhoz, számos szolgáltató bontásával.

A MyBundleTV webhely használatának előnyei közé tartozik a kedvenc tartalmak rendszerezése, a hirdetések hiánya és a hasznos ingyenes csomag.

A MyBundleTV néhány hátránya a regisztrációs követelmények és a tárolt tartalom hiánya.

Az alábbi linken további információkat találhat a MyBundleTV és a SnagFilms bezárásáról.

SnagFilms Shutdown: Mi történt

33. 123Hideg

Reflexek: 

  • Havi látogató: 22 000
  • Hirdetés bosszúsága: 6
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .

A 123Chill egy újabb név az ingyenes filmfolyam-oldalak listáján, amely több ezer filmet és tévéműsort tartalmaz.

Próbálja ki a Surfsharkot kockázatmentesen most!

Ez az ingyenes filmes streaming webhely nagyszerű kategóriákkal, lejátszással, tartalommal, navigációval és sok mással rendelkezik.

A 123Chill streaming webhely előnyei közé tartozik a lenyűgöző felhasználói felület, a minőségi tartalom katalógusa és a kategóriák kiválasztása.

A 123Chill hátrányai közé tartozik a webhelyre kiterjedő hirdetései, valamint az ellenőrizetlen állapot.

VirusTotal Scan (ellenőrizetlen webhely):  Nincsenek gyanús fájlok.

34. Internetes archívum

Reflexek:

  • Havi látogató: 160 000
  • Hirdetési bosszúság: 0
  • VPN-kompatibilis: Igen. Tökéletesen működik  VPN- sel  .
  • Hivatalos weboldal:  https://archive.org

Az Internet Archívum egy nonprofit digitális könyvtár, amely több ezer köztulajdonban lévő digitális alkotást, köztük filmeket, tévéműsorokat, zenét, képeket, könyveket és egyebeket tartalmaz.

Az Internet Archívumban mától a 20. század közepéig filmeket és tévéműsorokat találhat!

Az Internet Archívum használatának további előnyei közé tartozik a kiterjedt tartalomkönyvtár, a hirdetésmentes felület és az egyszerű navigáció.

Az Internet Archívum legnagyobb hátránya a korlátozott tartalom a listán szereplő többi streaming webhelyhez képest.

Tekintse meg az alábbi linket, amely számos, az Internet Archívumban elérhető nyilvános filmet tartalmaz.

A legjobb ingyenes filmeket közvetítő webhelyek felmérése – 2023. március

Kérjük, segítsen nekünk meghatározni az ezen az oldalon szereplő legjobb filmes streaming webhelyeket az alábbi kérdőív kitöltésével. Az eredmények megtekintéséhez szavazni kell.

  • Melyik a legjobb filmes streaming oldal? *
    •  cineb
    •  cső
    •  AZMovies
    •  Ropogás
    •  123 Filmek
    •  páva tv
    •  SolarMovie
    •  Youtube
    •  A Flixerem
    •  Freevee
    •  Filmek
    •  vumoo
    •  plexus
    •  FilmekJoy
    •  plútó tv
    •  Igen filmek
    •  voodoo
    •  a roku csatorna
    •  pattogatott kukorica
    •  szappan2nap
    •  GoStream
    •  ActVid
    •  xumo
    •  Filmcsillagok
    •  CineRise
    •  IMovies
    •  currentm4u
    •  yidio
    •  HelloMovies
    •  Előtetők
    •  SpaceMov
    •  Az én csomagom
    •  123 hideg
    •  internetes archívum

Ingyenes filmfolyam-oldalak használata a Firesticken

Ahogy fentebb említettük, a listán szereplő webhelyeket kifejezetten a különböző platformokon való funkcionalitásuk miatt választották ki.

Bár több száz módja van a filmek nézésének az ingyenes filmek streaming oldalain keresztül, ezek tökéletesen működnek PC-n, valamint Amazon Fire TV eszközökön és  Android TV Boxon  .

Jelen pillanatban a legnépszerűbb streaming stick az  Amazon Firestick 4K  .

A felhasználók gyakran vásárolják meg a Firestick-et abban a reményben, hogy „feloldják” ezt az eszközt, hogy  letöltsenek alkalmazásokat  és korlátlan hozzáférést kapjanak a streaminghez.

Az „oldalbetöltéssel” harmadik féltől származó alkalmazásokat telepíthet, amelyekkel ingyenesen nézhet filmeket, tévéműsorokat és sok mást.

A Firestick vagy Fire TV használata nagyszerű forrás a filmek nézéséhez különféle alkalmazások és bővítmények használatával.

Míg a Firestick tökéletes választás azok számára, akik most kezdik a kábelvágást, rengeteg más lehetőség is létezik.

Ahogy a fenti videokalauzunkban is látható, megmutatjuk, hogyan streamelhetsz streamelést ingyenes filmek streaming oldalain Fire TV Stick, Fire TV vagy Fire TV Cube eszközön.

Ha Firestick vagy Fire TV eszközt használ, a Silk Browser könnyen telepíthető az Amazon App Store áruházból.

 A készülékén található Amazon Silk böngészővel a  fent felsorolt ​​webhelyek bármelyike ​​lejátssza az Ön által kiválasztott filmeket vagy tévéműsorokat.

 TROYPOINT TIPP:   Ügyeljen arra, hogy ezen ingyenes filmes streaming webhelyek közül sok tele van hirdetésekkel, korlátozott tartalommal rendelkeznek, és fiókokra is szükség lehet. Azt javaslom, tekintse meg népszerű útmutatóinkat az alábbi alternatívákért.

Ingyenes filmfolyam oldalak GYIK

Melyek a legjobb ingyenes filmes streaming oldalak?

A legjobb ingyenes filmes streaming oldalak közé tartozik a Tubi, az AZMovies, a YouTube, a Peacock TV, a SolarMovie, a Crackle, a PopcornFlix, a Vumoo és még sok más, amelyet felvettünk erre a listára.

Legálisak az ingyenes filmes streaming oldalak?

Igen, az ingyenes filmfolyam-oldalak látogatása legális, ha köztulajdonban lévő filmeket és tévéműsorokat néz.

Biztonságosak az ingyenes filmes streaming oldalak?

Noha sok ingyenes filmfolyam-oldal használata biztonságos, vannak olyanok, amelyek gyanús fájlokat tartalmaznak. Minden fenti webhelyet átvizsgálunk a VirusTotal segítségével, és megvizsgáljuk a biztonságukat.

VPN-re van szüksége az ingyenes filmes streaming oldalakhoz?

Igen. A VPN használata kötelező, ha ezeket az ingyenes filmes streaming oldalakat használja. Ez elrejti streamelési tevékenységeit, és megvédi Önt a webhelyek üzemeltetőitől, a hackerektől és az internetszolgáltatótól.

Mi van, ha rajtakapják az ingyenes filmes streaming oldalak használatát?

Ha rajtakapják, hogy ingyenes filmfolyam-webhelyeket használ szerzői joggal védett tartalom megtekintésére, jogi problémákkal szembesülhet. A TROYPOINT azt javasolja, hogy rendelkezzen VPN-sel, ha ingyenes filmfolyam-webhelyeket használ, és csak nyilvános tartalmat néz.

Mely webhelyeken nézhetek ingyenes filmeket regisztráció nélkül?

Egyes filmes streaming webhelyek, amelyekhez nem szükséges fiókot regisztrálni, például a YouTube, a Crackle, a Tubi, a SolarMovie, a Pluto TV, a Yesmovies és a Plex.

Ebben a bejegyzésben a legjobb oldalakról beszélünk, ahol ingyenes online filmeket nézhetsz.