Russiske filmsider på nett gratis

Topp 10 Russiske Filmsider Gratis På Nettet

Russiske filmsider på nett gratis: Russisk kino har lenge vært en viktig del av landets kulturarv. Fra verkene til legendariske filmskapere som Sergei Eisenstein og Andrei Tarkovsky til nylige filmer av slike som Aleksei German og Andrey Zvyagintsev, russisk kino har en rik historie som har gitt en varig innvirkning på den globale filmindustrien.

Hvis du ønsker å utforske denne rike arven fra russisk kino, er det flere online filmsider som tilbyr et bredt spekter av filmer gratis. Her er noen av de beste russiske filmsidene du kan besøke for å se russiske filmer gratis på nettet:

Mosfilm

Mosfilm er et av de eldste og mest kjente filmstudioene i Russland, med en rik historie som går tilbake til sovjettiden. Studioet har produsert noen av de mest ikoniske filmene i russisk kinohistorie, inkludert verkene til Tarkovsky, Eisenstein og mange andre.

På Mosfilm-nettstedet kan du finne et stort utvalg russiske filmer og TV-serier fra ulike sjangre, inkludert drama, komedie, historisk og action. Siden tilbyr også engelske undertekster for mange av filmene sine, noe som gjør den tilgjengelig for et bredere publikum.

Filmix

Filmix er et populært russisk filmnettsted som tilbyr en enorm samling av russiske og utenlandske filmer, TV-serier og anime. Nettstedet lar brukere bla gjennom filmer etter sjanger, utgivelsesår og andre kriterier, noe som gjør det enkelt å finne filmene du vil se.

Filmix tilbyr også et rangeringssystem som lar brukere rangere filmer og TV-serier, noe som gjør det enkelt å finne de mest populære og høyt rangerte filmene på nettstedet.

Amedia

Tjenesten til filmselskapet “Amedia”, som lar deg se serier av sin egen produksjon, så vel som ledende utenlandske studioer: HBO, FOX, CBS, BBC Worldwide og andre. Premierene finner sted omtrent samtidig med hele verden, og episodene er tilgjengelige med originalt og russisk stemmeskuespill. De som ønsker det kan også slå på undertekster.

I tillegg til de elskede “Game of Thrones”, “Sherlock”, ”  Westworld  ” og andre serier, tilbys brukere forskjellige spille- og dokumentarfilmer, samt konserter med verdenskjendiser. Alt dette er tilgjengelig fra en datamaskin, Smart TV og mobile enheter.

ivi

En av de mest populære kinoene på nett, hvorav mange filmer er tilgjengelige gratis. Du trenger ikke engang å registrere deg for å se den, du må bare se noen få reklamer. Du kan se videoer fra en datamaskin, Smart TV eller mobilenhet.

Tjenesten tilbyr tusenvis av filmer og  tegneserier  , mange serier, TV-serier og TV-kanaler. Nettstedet har detaljert informasjon om tilgjengelige og uutgitte bånd, trailere for nye produkter dukker stadig opp. Praktisk navigering etter sjanger og indikasjon av relaterte bilder lar deg raskt finne riktig video. Du kan også lage lister over favoritter, skrive anmeldelser og anmeldelser.

KinoPoisk

En av de største russiske nettkinoene med tusenvis av filmer og serier i sin katalog. Noen utenlandske prosjekter er tilgjengelige på originalspråk med undertekster, for resten er det russisk stemmeskuespill.

KinoPoisk fungerer bare som en del av Yandex Plus-settet. Grunntariffen vil koste 199 rubler per måned. Det er også kombinerte tilbud med more.tv-tjenestekatalogen for 399 rubler per måned og Pluss med Amediateka for 699 rubler per måned. For noen filmer må du betale ekstra separat selv om du har et abonnement.

KinoPoisk-applikasjonen fungerer på TV-er, smarttelefoner, PC-er og spillkonsoller. Du kan kjøre innhold i Full HD og 4K – det avhenger av enheten.

More.tv

Denne tjenesten tilbyr et stort antall  russiskspråklige filmer  og serier. Det er innhold fra more.tvs egen produksjon, samt fra STS, VGTRK og National Media Group. Katalogen oppdateres jevnlig med utenlandske prosjekter. I tillegg er tegneserier, show og TV-kanaler tilgjengelig. Noen tilbud kan ses gratis med annonser.

Tjenesten fungerer på TV, PC, smarttelefon og nettbrett.

Hvis du ønsker å bli kjent med tjenesten, men ikke ønsker å betale for den, bruk kampanjekoden  G0424  og få en 50-dagers gratis prøveperiode.

Start

Tjenesten spesialiserer seg på russiske filmer og  serier  , men utenlandske nyheter finner du også her. Det meste av innholdet er på russisk eller dubbet. Start tilbyr prosjekter av egen produksjon, blant de populære er “Kept women”, “Karamora”, “Storm”. For barn er det tegneserier og pedagogiske programmer. Alt innhold er tilgjengelig under et generelt abonnement, du trenger ikke betale ekstra for noe.

Start fungerer gjennom en nettleser på PC, mobile enheter og Smart TV.

Med kampanjekoden  sg20437   kan du få 30 dagers abonnement gratis.

Okko

Det meste av innholdet i denne nettkinoen er betalt, men du kan se en samling  sovjetiske filmer  og tegneserier gratis med annonser. Okko tilbyr flere abonnementsalternativer: grunnleggende med filmer og serier, utvidet med kataloger over andre tjenester, og premium med direktesendte sportssendinger.

Ved bruk av tjenesten på Smart TV vil noe av innholdet være tilgjengelig i 4K-kvalitet med 5.1 surroundlyd. Du kan se videoer gjennom en PC-nettleser, fra mobile enheter og gjennom Sony PlayStation-konsollen.

Ved å bruke kampanjekoden  41597552  kan du abonnere på “Optimum” i 35 dager for 1 rubel.

Blunke

Nettkino fra Rostelecom. Et abonnement på tjenesten kan tilbys sammen med selskapets tjenestepakke. Wink-katalogen inneholder tusenvis av russiske og utenlandske filmer, tegneserier og barneprogrammer, sportssendinger,  lydbøker  . Det er en seksjon med gratis filmer som du kan se med annonser.

Rundt tre hundre TV-kanaler opererer med abonnement. Innhold fra Amediateka, more.tv og Start er tilgjengelig. Wink-appen kan installeres på smart-TV-er, smarttelefoner og PC-er.

For å bli kjent med tjenesten, få 60 dager gratis tilgang med kampanjekode  GB10417 .

Premier

Service med en stor samling russiske TV-serier, filmer og show. Premier gir ut prosjekter av egen produksjon som ”  Epidemic  “. Også på nettstedet kan du se tegneserier, pedagogiske programmer, dokumentarer og sovjetiske klassikere. Utenlandske bånd er også her, men i mindre mengder.

I tillegg er det en seksjon med sportssendinger og TV-kanaler. Noe av innholdet er tilgjengelig gratis – det kan vises med annonser. Premier fungerer på TV-er, PC-er og mobile enheter.

Kampanjekode  lp590p6x  vil gi deg 33 gratis dager med abonnement.

Avslutningsvis er det mange online filmsider som tilbyr et stort utvalg russiske filmer gratis. I dette innlegget snakket vi om de beste russiske filmsidene gratis på nettet. Enten du er en fan av klassiske filmer fra sovjettiden eller moderne russisk kino, er det garantert et nettsted som passer dine interesser. Så ta deg litt popcorn, len deg tilbake og nyt det beste av russisk kino fra ditt eget hjem!