Török nagykereskedelmi ruházati beszállítók

A 10 Legjobb Török ​​Nagykereskedelmi Ruhaszállító

Török nagykereskedelmi ruházati beszállítók: Törökország A nagykereskedelmi ruházati beszállítók listája a törökországi (főleg Isztambulban) székhellyel rendelkező vállalatok nagy gyűjteménye, amelyek ruházati és divatcikkek nagykereskedelmi árusítását végzik kiskereskedők és butikok számára a világ minden táján.


Törökország, mint a világ egyik vezető ruhagyártó országa, megfizethető lehetőségek széles skáláját kínálja, hogy megtalálja a legjobb  ruha-nagykereskedőket butikok számára  , különösen Isztambulban, ruházati üzletek és butikok számára szerte a világon.

Női ruházatot, férfi ruházatot, gyerekruházatot, sportruházatot, fehérneműt és fehérneműt, pizsamát, ruhát, hidzsáb ruházatot és még sok mást találhat…

Az itt felsorolt ​​cégek egy része nem rendelkezik weboldallal, ezért próbálja meg velük felvenni a kapcsolatot a WhatsApp használatával a mobiltelefonján, vagy jobb, ha bármelyiket meglátogatja, így sok versenytársat is láthat a közelben.

Török ruházati nagykereskedők

WorldModaDays török ​​ruházati nagykereskedelmi webhely

A Worldmodadays.com Törökország vezető ruha-nagykereskedője, az isztambuli Merterben, Isztambul ruházati nagykereskedelmének szívében.

A cég minőségi és divatos ömlesztett ruházatot kínál, melyeket tömegesen is megrendelhet az interneten, fizetési lehetőségekkel és különféle szállítási módokkal.

Világszerte szállítanak, és rengeteg ruhadarabot kínálnak nőknek, férfiaknak és gyermekeknek.

A Worldmodadays oroszul beszélő vásárlói képviselőkkel rendelkezik   , akik megkönnyítik a vásárlást Oroszországban. 

A World Moda Days a következő ruházati vonalakat kínálja honlapján:

  • Felsők
  • pénz
  • Utcai ruhák
  • Ruhák
  • Ruhák
  • Hálóruházat
  • Fehérnemű
  • Háziruhák
  • sportruházat
  • Nadrág
  • dzsekik
  • szoknyák
  • ingek
  • Fürdőruha

Lonca (piac) török ​​ruházati nagykereskedelmi webhely

A Lonca 2021-ben alapított ruházati nagykereskedő és piactér Isztambulban, Törökországban található.

Ez az egyik vezető női ruházati nagykereskedelmi webhely, amely számos törökországi márkát és beszállítót egyesít, és sokkal könnyebbé és egyszerűbbé teszi a Törökországból származó ruhák vásárlását a nagykereskedelmi vásárlók és butikok számára szerte a világon.

A weboldalon Törökországból és az Egyesült Államokból érkeznek befektetők.

A legjobb nagykereskedelmi árakat kínálják butikoknak és cégeknek, akik minőségi és elegáns női ruhákat keresnek Törökországból.

Lonca a következőket tartalmazza a honlapján:

  • Felsők
  • pénz
  • Utcai ruhák
  • Ruhák
  • Ruhák
  • szerény ruházat
  • A legjobb butikmárkák Törökországban

Modacan török ​​ruha nagykereskedés

A megfizethető árak és az ésszerű lehetőségek mindig nagy jelentőséggel bírnak a ruházat szempontjából. Bár sok ember elsődleges célja a minőség, mindenkinek a költségvetésén belül kell maradnia, és felül kell vizsgálnia a vásárlási preferenciáit. Egy olyan korban, amikor a vonzó árú lehetőségek előnyösek az emberek számára, az új termékek még mindig nagyon fontos minőséget képviselnek. Ugyanakkor a vásárlók elégedettségét vonzó árak mellett továbbra is jó vásárlási környezetet teremtenek. Amíg a női ruhák nagykereskedelmi árai megfelelőek, könnyebben profitálhatsz ebből.

Női ruházati nagykereskedő Eytay Istanbul

A cég 1992 óta viseli az EY-TAY TEXTILE nevet, konfekcióruházati és kötöttáru-innovációival az 1970-es évek óta van a piacon.

Az EY-TAY TEXTILE ma már a nagykereskedelmi márkák konfekció- és kötöttáru-szükségleteit elégíti ki a konfekcióruházatban. Olyan cégeknek is készít produkciót, mint a Koton, a Mudo és az Asos.

Az EY-TAY Internetes Áruház, ahol naponta akár 150 új modellt adnak el, számtalan vásárlót szolgál ki több mint 100 országból, köztük Európából, Oroszországból, Ukrajnából, Romániából és az arab országokból.

Az EY-TAY Textile a legfrissebb divatirányzatokat követő szakértő munkatársaival teljesíti küldetését, és tanácsot ad ügyfeleinek. Dinamikus márkák portfóliójával, amelyek kreatív és innovatív divatterveket készítenek a globális szabványoknak megfelelően, az EY-TAY TEXTILE a legmagasabb szinten képes kielégíteni vásárlói igényeit mind a termékek sokszínűsége, mind a vásárlási élmény tekintetében.

Fimka webáruház

A FIMKA egy isztambuli székhelyű vállalat, amely körülbelül 30 éve működik a ruházati nagykereskedelmi szektorban.

A FIMKA üzletei, ahol hetente akár 400 új modellt kínálnak eladásra naponta, 101 ország számtalan vásárlóját szolgálják ki, különösen Európából, Oroszországból, Ukrajnából, Romániából, a balti országokból, az arab és afrikai országokból.

Merter Fashion Center Istanbul/Törökország

A Merter Fashion Center az egyik legjobb ruházati nagykereskedelmi piac Isztambulban, Törökországban.

A 2018-ban új koncepcióval felújított Merter Fashion Center  Törökország legnagyobb női estélyiruházati nagykereskedelmi bevásárlóközpontja, 25 000 m²-es területen található, és 150 üzlettel rendelkezik, több mint 200 márkával, amelyek piacvezetők, és van egy hely, ahol vásárolhat. több mint 30 000 különböző modellt találhat együtt.

A Merter Fashion Center, ahol minden emeleten minden üzlet egy szinten látható mozgás közben, kényelmes vásárlási élményt kínál egy fedél alatt a különböző országokból érkező vásárlók ezrei számára tágas tereivel és 1000 jármű parkolóképességével.

Holly Lolly ruhák nagykereskedelme

A Holly Lolly egy női ruhák és női ruházati márka és nagykereskedő, székhelye Uskudar Istanbul TÖRÖKORSZÁG.

Világszerte kínálnak szállítást.

Hidzsáb ruházat a Nur kollekcióból

A Nur Collection 1991-ben alapított vezető textilgyártó és nagykereskedelmi vállalat, amelynek központja Isztambulban van.

Női felsőruházat tervezésére specializálódott, és Európa, Ázsia, Afrika és az Egyesült Államok piacaival dolgozik, különösen Törökországban.

Vállalatként mindig azzal a céllal dolgozunk, hogy ügyfeleink igényeit a legmagasabb színvonalú gyártási és értékesítési szolgáltatással, kollekciók fejlesztésével és textilipari újdonságok bemutatásával elégítsük ki.

civil gyerekek

A Mother’s Inspensable Civil 1997-ben alakult Kartalban, Isztambulban.

Egy kis, 50 négyzetméteres üzletben ugrásszerűen beindult a 0-14 éves kor közötti gyermektextilek kiskereskedelme.

Nagy család lettünk, és abban az évben 750 000 terméket adtunk el.

2007-ben 6 millió TL árbevételt értünk el.

2008-ban beköltöztünk új, 15 000 négyzetméteres máltai központunkba, és kibővítettük céljainkat.

Átlagos üzletünk méretét 2000 négyzetméterre növeltük. ()

2008-ban sem álltunk meg, elkezdtük kialakítani termékeinket, saját koncepcióinkat.

A siker nem elég nekünk, 2008-ban léptünk be az e-kereskedelembe a civilim.com-mal.

Mi vagyunk az egyik legnagyobb e-kereskedelmi platform Törökországban, amelyet évente 15 millió alkalommal nyitnak meg.

2013-ban a licenccel rendelkező rajzfilmfiguráinkat globális céljaink szerint terveztük úgy, hogy más dimenziót hoztunk a márkába.

Annyira szerették őket, hogy elértük a 250 000 feliratkozót és az 500 millió nézőt a YouTube-on.

2017-ben a családunk egyre bővült, 1750 fős nagycsalád lettünk.

 Cotton Hill fehérnemű

Az 1993-ban Isztambulban alapított Favori Textile fehérnemű és fehérnemű gyártásával kezdett üzleti tevékenységet folytatni.

Cottonhill Underwear márkájával    élen járva, gyártási kapacitásával, a globális trendek követésének képességével és az egyedi modellek kreativitásával az egyik vezető női fehérnemű-gyártó vállalattá vált.

Kaktus Moda Női ruha nagykereskedés

A Kaktüs Moda  , amely 2006 óta nyújt szolgáltatásokat a ruházati és női ruházati nagykereskedelem területén, a folyamatos fejlődés elve szerint működik, tevékenységének megkezdésétől kezdve veszi az ágazat pulzusát.

Turkopt

A Turkopt a török ​​butikok teljes körű ruházati beszállítója, amely nemzetközi online nagykereskedelmi ruhavásárlási szolgáltatást nyújt.