Webbplatser för att titta på turkiska serier online

De 10 Bästa Webbplatserna För Att Titta På Turkiska Serier Online Gratis

Webbplatser för att titta på turkiska serier online gratis: Turkiska serier har vunnit mycket popularitet de senaste åren på grund av deras unika berättelser och attraktiva karaktärer.

De flesta turkiska program som internationella fans tittar på har en romantisk historia, men inom den här historien sticker alltid ett socialt tema ut. Ämnen som våldtäkt, ensamstående föräldrar och våld i hemmet behandlas flitigt i dessa program.

Internationella fans, som inte förstår turkiska, kommer säkert att vilja se turkiska program med engelska undertexter. Men engelska undertexter som helhet är svåra att hitta online, eftersom inte alla program är undertextade.

Turkiska tv-serier har blivit allt populärare de senaste åren, och det är av goda skäl.

Dessa shower är visuellt imponerande, med utarbetade kostymer, imponerande uppsättningar och intrikata intriger som håller tittarna på kanten av sina stolar. Många av dem kommer också med engelska undertexter, vilket gör dem tillgängliga för publik över hela världen.

Oavsett om du är ett livslångt fan av turkiska dramer eller vill dyka in i denna spännande nya genre, finns det otaliga serier att välja mellan.

Några av mina personliga favoriter inkluderar “The Magnificent Century”, “Asla Vazgecmem” och “Payitaht: Abdülhamid”. Så om du letar efter något att binge-titta på under helgen, leta inte längre än turkiska tv-serier med engelska undertexter!

En lista över de 10 bästa webbplatserna för att se turkiska serier online

Huvudsyftet med den här artikeln är att lista de webbplatser som tillhandahåller engelska undertexter för turkiska program så att folk inte kommer att ha problem med att hitta dem.

turkiska 123

Den här webbplatsen är inte bara en plats för människor att titta på sina turkiska favoritprogram med engelska undertexter, utan också ett program där de kan läsa nyheter om de senaste händelserna.

Till exempel, om ett fan vill veta hur Kivanc Tatititug tillbringade sin sommarsemester, är det här webbplatsen för dig.

Webbplatsen är mycket välorganiserad då du kommer att kunna se den aktuella serien på hemsidans hemsida; det finns underkategorier som serier, avsnitt, år, genre och mycket mer.

Om du kommer ihåg året då ett tv-program släpptes kan du gå till året. Om du vill söka efter genre, gå till genresektionen på webbplatsen, webbplatsens användargränssnitt är ganska enkelt, med varje sak märkt på lämpligt sätt.

Faktum är att hemsidan även finns tillgänglig i nattläge, något som de flesta hemsidor inte har. Det finns en kontaktsida där du kan prata med sidans admin och begära en show om du inte redan är på hemsidan.

Så oavsett om du vill se Baraj eller Ramo, är detta den bästa webbplatsen att besöka.

w.t.

WatchTurks eller WT är en annan webbplats där folk kan se sina turkiska favoritprogram med undertexter. Den här webbplatsen skiljer sig dock från den andra, eftersom turkiska filmer också läggs till.

De flesta ville se Miracle i cell nr 7, som är en otrolig berättelse om en pappa som är separerad från sin dotter. Huvudrollen spelas av Aras Bulut Iynemli, och den här filmen gjorde ett rejält plask i den turkiska biljettkassan.

Det finns de senaste avsnitten av nya turkiska program samt ett bra register över gamla program. Nackdelen med denna webbplats är dock att användaren måste köpa en prenumeration för att få tillgång till innehållet. Det gäller de filmer som finns på hemsidan och även TV-serierna.

Det bästa med webbplatsen är att det inte finns några popup-annonser eller skadlig programvara, vilket gör det värt att köpa ett abonnemang. Sidan har ett säkerhetscertifikat så att användaren kan betala utan rädsla för att få sin data stulen.

kinemani

Kinemania är en annan plats där användare kan se turkiska TV-serier med engelska undertexter. De kan söka efter gamla och nya serier på webbplatsen och kan till och med be administratören att översätta en serie.

Nackdelen med denna webbplats är att användargränssnittet inte är särskilt komplett. Istället för genrer och årtal, de två alternativen som användaren har för att bläddra i våra arkiv och funktioner.

Det finns dock en lista över turkiska serier med engelska undertexter till höger på webbplatsen.

Det finns också ett sökalternativ, där användaren kan skriva serien de letar efter och trycka på enter. Om du vill titta på Binbir eller ‘Sana Bir Sir Verecegim’, ger denna webbplats dig tillgång till varje serie gratis.

Turkiet Sub 24

Även om den här webbplatsen inte är säker, har den en bra databas med turkiska serier med engelska undertexter.

Det finns turkiska filmer tillgängliga på denna webbplats, och det är också gratis. Du kan se de senaste avsnitten av den turkiska serien på denna webbplats, få tillgång till engelska filmtrailers och till och med filmen. Allt detta innehåll är tillgängligt för användaren, utan kostnad eller prenumeration.

Det största problemet med den här webbplatsen är dock att den inte är säker. Så snart du öppnar webbplatsen kommer popup-annonser att visas och webbplatsen kan försöka infektera din enhet.

Men om du har ett mycket bra antivirus eller till och med en annonsblockerare är du bra att gå. Du behöver inte längre vänta månader på att se din favoritserie med engelska undertexter, eftersom webbplatsen laddas regelbundet.

Natabanu

Natabanu är en populär webbplats på grund av innehållet som människor har tillgång till. Även om webbplatsen inte har något säkerhets- och säkerhetscertifikat finns det inte många popup-annonser på den.

En användare kan hitta turkiska serier och filmer med engelska undertexter. Det finns också ett forum där de kan diskutera den senaste serien och till och med begära en översättning.

Webbplatsen har ett mycket användarvänligt gränssnitt och länkarna som finns på webbplatsen är av god kvalitet.

Dessutom lägger webbplatsen upp flera länkar för ett avsnitt, så att användaren kan öppna en som passar dem. Det finns dock två problem med denna webbplats.

Den första är att webbplatsen är på turkiska, så det kan vara lite svårt för icke-turkisktalande att hitta serien de letar efter.

Det andra problemet med webbplatsen är att även om det finns olika länkar tillgängliga för webbplatserna kommer användaren inte att kunna ladda ner något avsnitt för offlinevisning och kan bara streama på webbplatsen.

WLext

Det här är en webbplats för internationella tv-program där människor kan njuta av sina favoritsåpor och filmer. Den här webbplatsen är inte bara för fans av turkiska serier, som vill ha engelska undertexter, utan användare kommer också att hitta filippinska och thailändska program.

Det finns länkar för användarna, där de kan se sina  senaste filmer  och favoritavsnitt av TV-serier. Det största problemet med webbplatsen är dock att det tar tid för prenumeranter att översätta program, så användarna måste ha tålamod.

Mexikanska såpoperor är älskade av alla, på grund av deras unika dialog och handling. De som älskar den här serien borde definitivt besöka denna webbplats.

Webbplatsanvändare kan begära en TV-serie eller en film, och administratörerna kommer att kontrollera om de har det innehåll som krävs.

Turkisk TV-serie

Det här är en riktigt bra webbplats för att se turkiska serier med engelska och även urdu undertexter.

Detta är en gratis och säker webbplats, där användaren till och med kan läsa recensioner av turkiska program. De kan få de senaste nyheterna om den turkiska serien och se de olika kategorierna som finns.

Oavsett om du vill titta på skräck, historia, kärlekshistoria, romantik, detektiv, komedi eller skräck så finns alla dessa program tillgängliga på den här webbplatsen.

Detta är en av de bästa webbplatserna som användare kan hitta på internet eftersom denna webbplats har de senaste avsnitten, är väl underhållen och uppdateras ständigt för användarna. Om du besöker denna webbplats kommer underhållningen inte att sluta!

Osman online 

Endast turkiska historiska serier som Kurulus Osman, Payitaht: Abdülhamid & Dirilis Ertugrul, Destan och Uyanis Büyük Selcuklu med engelska undertexter är tillgängliga.

Osman Online är en annan bra sida som många av er har använt för att titta på Kurulus Osman eller Dirilis Ertugrul med engelska undertexter. Det är förvisso en pålitlig källa att titta på turkiska historiska dramer gratis, men antalet program här är minimalt.

FilmBox+

FilmBox+ är den perfekta och välrenommerade appen som låter prenumeranter strömma kända filmer och TV-serier på olika plattformar. Faktum är att användare kan strömma sina favoritprogram från Turkiet på smarta TV-apparater, datorer, smartphones, strömmande mediaspelare och surfplattor. 

Denna app har en separat kategori som heter “Turkish Drama” där du kan hitta flera serier. På samma sätt kan du se populära program som Brave and Beautiful, Raven, Endless Love och Kurt Seyit ve Sura här. I den meningen kompromissar inte FilmBox+ med översättning eller bildkvalitet, oavsett om du tittar på en ny dizi eller en gammal turkisk serie. 

turkflix

Många fans av turkiska tv-serier är villiga att betala för engelska undertexter, men vill inte kompromissa med kvaliteten på översättningen. Om du är en av dem måste du prenumerera på TurkFlix. De har redan mer än 3000 avsnitt av olika turkiska program och filmer med engelska undertexter i sin katalog.

Den här streamingplattformen påstår sig också använda tjänsterna från flerspråkiga turkiska experter som är bäst på att skriva och tala både turkiska och engelska.

Även om det är en betaltjänst, tror jag inte att 120 $ per år är en hög kostnad för att se dina favoritprogram i tid och med rätt undertexter. Du måste överväga denna tjänst för att se din önskade turkiska serie nu.

Slutsats

Alla dessa webbplatser är riktigt bra, och om du inte hittar ett program på en webbplats kan du alltid leta efter det på en annan webbplats. Det finns många länkar på dessa webbplatser, och om den ena inte fungerar, kommer den andra att göra det.

Turkiska shower är väldigt intressanta för förutom att visa det vackra landet är handlingen och dialogerna väldigt välskrivna. Folk känner till de turkiska stjärnorna över hela världen nu eftersom deras serier till och med har nått Netflix och andra streamingplattformar.