Websites om gratis Turkse series online te kijken

De 10 Beste Websites Om Gratis Turkse Series Online Te Kijken

Websites om gratis Turkse series online te kijken: Turkse series zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden door hun unieke verhalen en aantrekkelijke karakters.

De meeste Turkse shows waar internationale fans naar kijken hebben een romantisch verhaal, maar binnen dit verhaal valt altijd een sociaal thema op. Onderwerpen als verkrachting, alleenstaande ouders en huiselijk geweld komen uitgebreid aan bod in deze shows.

Internationale fans, die geen Turks verstaan, zullen zeker Turkse shows met Engelse ondertiteling willen zien. Engelse ondertitels als geheel zijn echter moeilijk online te vinden, omdat niet alle shows ondertiteld zijn.

Turkse tv-series zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, en terecht.

Deze shows zijn visueel verbluffend, met uitgebreide kostuums, indrukwekkende decors en ingewikkelde plots die kijkers op het puntje van hun stoel houden. Veel van hen hebben ook Engelse ondertitels, waardoor ze toegankelijk zijn voor een publiek over de hele wereld.

Of je nu een levenslange fan bent van Turkse drama’s of een duik wilt nemen in dit opwindende nieuwe genre, er zijn talloze series om uit te kiezen.

Enkele van mijn persoonlijke favorieten zijn “The Magnificent Century”, “Asla Vazgecmem” en “Payitaht: Abdülhamid”. Dus als je op zoek bent naar iets om te bingewatchen tijdens het weekend, zoek dan niet verder dan Turkse tv-series met Engelse ondertiteling!

Een lijst met de 10 beste websites om online Turkse series te kijken

Het belangrijkste doel van dit artikel is om de websites op te sommen die Engelse ondertitels bieden voor Turkse shows, zodat mensen deze gemakkelijk kunnen vinden.

Turks 123

Deze website is niet alleen een plek waar mensen hun favoriete Turkse programma’s met Engelse ondertiteling kunnen bekijken, maar ook een programma waar ze nieuws over de laatste gebeurtenissen kunnen lezen.

Als een fan bijvoorbeeld wil weten hoe Kivanc Tatititug zijn zomervakantie heeft doorgebracht, dan is dit de website voor jou.

De website is zeer goed georganiseerd, aangezien u de huidige serie op de startpagina van de website kunt bekijken; er zijn subcategorieën zoals series, afleveringen, jaar, genre en nog veel meer.

Als u zich het jaar herinnert waarin een tv-programma werd uitgebracht, kunt u naar het jaar gaan. Als je op genre wilt zoeken, ga dan naar het genre-gedeelte van de website, de gebruikersinterface van de website is vrij eenvoudig, met elk ding op de juiste manier gelabeld.

Sterker nog, de website is ook beschikbaar in nachtmodus, iets wat de meeste websites niet hebben. Er is een contactpagina, waar u met de beheerder van de pagina kunt praten en een show kunt aanvragen als u nog niet op de website bent.

Dus of je nu Baraj of Ramo wilt zien, dit is de beste website om te bezoeken.

w.t.

WatchTurks of WT is een andere website waar mensen hun favoriete Turkse programma’s met ondertiteling kunnen bekijken. Deze website is echter anders dan de andere, omdat er ook Turkse films zijn toegevoegd.

De meeste mensen wilden Miracle zien in cel nr. 7, een ongelooflijk verhaal over een vader die gescheiden is van zijn dochter. De hoofdrol wordt gespeeld door Aras Bulut Iynemli, en deze film maakte veel indruk op de Turkse kassa.

Er zijn de nieuwste afleveringen van nieuwe Turkse shows en een goed overzicht van oude shows. Het nadeel van deze website is echter dat de gebruiker een abonnement moet kopen om toegang te krijgen tot de inhoud. Dit geldt voor de films die beschikbaar zijn op de website en ook voor de tv-series.

Het beste deel van de website is dat er geen pop-upadvertenties of malware zijn, waardoor het de moeite waard is om een ​​abonnement te kopen. De pagina heeft een beveiligingscertificaat zodat de gebruiker kan betalen zonder bang te hoeven zijn dat zijn gegevens worden gestolen.

kinemanie

Kinemania is een andere plaats waar gebruikers Turkse tv-series met Engelse ondertitels kunnen bekijken. Ze kunnen zoeken naar oude en nieuwe series op de website, en kunnen zelfs de admin vragen om een ​​serie te vertalen.

Het nadeel van deze website is dat de gebruikersinterface niet erg compleet is. In plaats van genres en jaren heeft de gebruiker de twee opties om door onze archieven en functies te bladeren.

Er is echter een lijst met Turkse series met Engelse ondertiteling aan de rechterkant van de website.

Er is ook een zoekoptie, waar de gebruiker de serie kan typen waarnaar hij op zoek is en op enter kan drukken. Als je Binbir of ‘Sana Bir Sir Verecegim’ wilt kijken, heb je op deze website gratis toegang tot elke serie.

Turkije Sub 24

Hoewel deze website niet veilig is, heeft het een goede database met Turkse series met Engelse ondertitels.

Er zijn Turkse films beschikbaar op deze website, en dat ook nog eens gratis. Je kunt op deze website de nieuwste afleveringen van de Turkse serie bekijken, Engelstalige filmtrailers bekijken en zelfs de film bekijken. Al deze inhoud is beschikbaar voor de gebruiker, zonder enige kosten of abonnement.

Het grootste probleem met deze website is echter dat deze niet veilig is. Zodra u de website opent, verschijnen er pop-upadvertenties en probeert de website mogelijk uw apparaat te infecteren.

Als je echter een zeer goede antivirus of zelfs een adblocker hebt, dan ben je klaar om te gaan. Je hoeft niet langer maanden te wachten om je favoriete serie met Engelse ondertiteling te kijken, want de website laadt regelmatig in.

Natabanu

Natabanu is een populaire website vanwege de inhoud waartoe mensen toegang hebben. Hoewel de website geen veiligheidscertificaat heeft, staan ​​er niet veel pop-upadvertenties op.

Een gebruiker kan Turkse series en films vinden, met Engelse ondertiteling. Er is ook een forum, waar ze de nieuwste series kunnen bespreken en zelfs een vertaling kunnen aanvragen.

De website heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface en de beschikbare links op de website zijn van goede kwaliteit.

Ook plaatst de website meerdere links voor een aflevering, zodat de gebruiker er een kan openen die bij hem past. Er zijn echter twee problemen met deze website.

De eerste is dat de website in de Turkse taal is, dus het kan voor niet-Turkstaligen wat moeilijk zijn om de serie te vinden waarnaar ze op zoek zijn.

Het tweede probleem met de website is dat hoewel er verschillende links beschikbaar zijn voor de websites, de gebruiker geen enkele aflevering kan downloaden voor offline weergave en alleen kan streamen op de website.

WLext

Dit is een website voor internationale tv-programma’s, waar mensen kunnen genieten van hun favoriete soapseries en films. Deze website is niet alleen voor de fans van Turkse series, die Engelse ondertiteling willen, maar gebruikers zullen ook de Filippijnse en Thaise shows vinden.

Er zijn links voor de gebruikers, waar ze hun nieuwste films en favoriete afleveringen van tv-series kunnen bekijken   . Het grootste probleem met de website is echter dat abonnees tijd nodig hebben om programma’s te vertalen, dus gebruikers moeten geduld hebben.

Mexicaanse soapseries zijn bij iedereen geliefd vanwege hun uniekheid in dialoog en plot. Wie van deze serie houdt, moet zeker eens een kijkje nemen op deze website.

Websitegebruikers kunnen een tv-serie of een film aanvragen en de beheerders controleren of ze de benodigde inhoud hebben.

Turkse tv-serie

Dit is echt een goede website om Turkse series met Engelse en zelfs Urdu ondertitels te bekijken.

Dit is een gratis en veilige website, waar de gebruiker zelfs recensies van Turkse programma’s kan lezen. Ze kunnen het laatste nieuws over de Turkse serie krijgen en de verschillende beschikbare categorieën bekijken.

Of je nu horror, geschiedenis, liefdesverhaal, romantiek, detective, komedie of horror wilt kijken, al deze shows zijn beschikbaar op deze website.

Dit is een van de beste websites die gebruikers op internet kunnen vinden, omdat deze website de nieuwste afleveringen heeft, goed wordt onderhouden en voortdurend wordt bijgewerkt voor de gebruikers. Als u deze website bezoekt, stopt het entertainment niet!

Osman online 

Alleen Turkse historische series zoals Kurulus Osman, Payitaht: Abdülhamid & Dirilis Ertugrul, Destan en Uyanis Büyük Selcuklu met Engelse ondertiteling zijn beschikbaar.

Osman Online is een andere goede site die velen van jullie hebben gebruikt om Kurulus Osman of Dirilis Ertugrul met Engelse ondertitels te bekijken. Het is zeker een betrouwbare bron om gratis Turkse historische drama’s te bekijken, maar het aantal programma’s is hier minimaal.

FilmBox+

FilmBox+ is de perfecte en gerenommeerde app waarmee abonnees beroemde films en tv-series op verschillende platforms kunnen streamen. Gebruikers kunnen zelfs hun favoriete programma’s uit Turkije streamen op smart-tv’s, pc’s, smartphones, streaming mediaspelers en tablets. 

Deze app heeft een aparte categorie genaamd ‘Turks Drama’ waar je meerdere series kunt vinden. Op dezelfde manier kun je hier populaire shows zoals Brave and Beautiful, Raven, Endless Love en Kurt Seyit ve Sura bekijken. In die zin doet FilmBox+ geen concessies aan de vertaal- of beeldkwaliteit, of je nu naar een nieuwe dizi of een oude Turkse serie kijkt. 

turkflix

Veel fans van Turkse tv-series zijn bereid te betalen voor Engelse ondertiteling, maar willen geen concessies doen aan de kwaliteit van de vertaling. Als u een van hen bent, moet u zich abonneren op TurkFlix. Ze hebben al meer dan 3000 afleveringen van verschillende Turkse shows en films met Engelse ondertiteling in hun catalogus.

Dit streamingplatform beweert ook gebruik te maken van de diensten van meertalige Turkse experts die zowel Turks als Engels het beste kunnen schrijven en spreken.

Hoewel het een betaalde service is, denk ik niet dat $ 120 per jaar een hoge prijs is om je favoriete programma’s op tijd en met de juiste ondertitels te bekijken. U moet deze service overwegen om nu uw gewenste Turkse serie te bekijken.

Conclusie

Al deze websites zijn echt goed, en als je een programma niet op de ene website vindt, kun je het altijd op een andere website zoeken. Er zijn veel links op deze websites, en als de ene niet werkt, doet de andere het wel.

Turkse shows zijn erg interessant omdat, afgezien van het laten zien van het prachtige land, de plot en dialogen erg goed geschreven zijn. Mensen kennen de Turkse sterren nu over de hele wereld omdat hun series zelfs Netflix en andere streamingplatforms hebben gehaald.