Websites om gratis films in het Spaans te kijken

De 10 Beste Websites Om Gratis Films In Het Spaans Te Bekijken

Websites om gratis films in het Spaans te kijken: Kunt u al uw abonnementen opzeggen, zoals Netflix, Amazon of HBO?

Streamingplatforms zijn een van de belangrijkste manieren van entertainment over de hele wereld geworden.

Tegenwoordig zijn er tal van platforms om te genieten van de meest opbrengende films, series die je laten lachen en zelfs documentaires van National Geographic zelf!

Sommige sites vereisen zelfs een abonnement en een maandelijks bedrag om toegang te krijgen. Er zijn echter andere sites waar u echte edelstenen in hun catalogus kunt vinden die gratis zijn en waarvoor u geen account hoeft te openen. Ik weet wat je denkt en je kunt gerust zijn, want de platforms waarover ik je ga vertellen zijn volledig legaal!

PS: Ik heb een vriend geraadpleegd die film heeft gestudeerd en een nerd is van deze websites, dus hij heeft me een selectie gemaakt van de beste gratis en betaalde platforms.

Klaar om de beste streaming platformen te ontdekken waar je geniet van de beste films en series? Laten we beginnen!

De beste gratis platforms

1.RTVE Afspelen

Een van de beste websites is RTVE Play, de officiële website van  “Spaanse Televisie”  , waar je GRATIS programma’s, series en natuurlijk films (meer dan 300) kunt vinden! Ja, je leest het goed!

Het RTVE-platform biedt inhoud van hoge kwaliteit voor alle soorten publiek, zowel Spaanse als internationale producties.

Als je op zoek bent naar een platform om  klassieke films te kijken,  dan is dit de enige, en als je op zoek bent naar een kamer met modernere films, dan is dit ook de enige.

Net als veel andere platforms zal RTVE Play titels aanbevelen. Het toont u lijsten op basis van uw genres of themavoorkeuren.

Je hebt toegang tot de volledige catalogus, of je nu geregistreerd bent of niet.

Ik raad je aan om je te registreren, want je krijgt veel voordelen! Enkele van deze voordelen zijn het opslaan van de films die u het leukst vindt, het oppikken van een film waar u was gebleven en zelfs het downloaden van inhoud voor offline weergave. Dit alles door u gratis te registreren! Dit lijkt misschien gek, aangezien we betalen voor de meeste platforms die we vandaag hebben, en ze bieden dezelfde service die RTVE Play biedt.

U kunt films bekijken zoals de virale en meermaals bekroonde film The Invisible Thread of de beroemde Britse comedyserie The Durrels. De RTVE-catalogus verandert voortdurend,  wat erg positief is.

Ongetwijfeld  zal deze gratis dienst alle soorten publiek bekoren  en u enkele euro’s/dollars per maand besparen op abonnementen op andere platformen!

2. Buis

Welke woorden komen in je op als het gaat om gratis online sites voor het streamen van films? Je kunt denken aan woorden als “illegaal”, “piraat” en “inbreuk op auteursrechten”… De opkomst van Tubi TV gooit deze traditionele opvattingen volledig omver. Tubi TV kan worden beschreven in 4 bijvoeglijke naamwoorden:  gratis, legaal, HD en full-length. Ja dat is correct! Je hebt enorme toegang tot geweldige titels.

Dus hoe verdient Tubi geld als het een gratis website is? Welnu,  Tubi TV overleeft door advertentiecontracten te hebben met bekende bedrijven  zoals Paramount, Lionsgate en MGM en vele anderen.

Tubi staat bekend als een website voor het streamen van films voor Spaanse films. Het biedt duizend Spaanstalige films, televisieshows voor volwassenen en meer dan 30 kindershows, waaronder veel semi-recente hits zoals  Los objetos del amor, Aurora  en  Raúl.

Moet ik een account aanmaken om iets te kunnen bekijken? Op veel platforms wel, maar dit is niet een van die platforms. Je hoeft geen account aan te maken  voordat je iets kunt bekijken als je dat niet wilt. U kunt de resolutie verlagen van de inhoud die u op dit platform bekijkt en de films zijn gratis te bekijken. Sterker nog, de website is  heel gemakkelijk te navigeren,  wat een enorm pluspunt is.

Het nadeel is dat Tubi door advertenties wordt ondersteund. Maar maak je geen zorgen, want dit probleem is eenvoudig op te lossen, aangezien Tubi je er niet van weerhoudt om te streamen met een adblocker-installatieprogramma.

Tubi is in veel landen beschikbaar,  hoewel de inhoud van land tot land verschilt. Hoe dan ook, er is altijd een Spaanse categorie die je op weg helpt om Spaans te leren!

3.TV Rakuten

Rakuten is een gratis platform waar je enkele Spaanse films en series kunt bekijken.

De meeste films die je op dit platform kunt vinden, zijn in het Spaans,  maar als je de taal nog aan het leren bent, kun je ervoor kiezen om in het Engels te streamen en ondertitels in het Spaans te plaatsen.

Sommige films en series kun je niet gratis bekijken en moet je tegen een kleine vergoeding huren.

Om films te kunnen kijken, moet u zich registreren; veel mensen proberen dit soort procedures te vermijden, omdat het even kan duren. Maar denk er eens over na, u registreert zich op een website waar u films kunt huren en zelfs gratis kunt bekijken!

De gratis films die ze hebben variëren in alle genres, van komische films zoals  Champions  en  Knock Knock  ,  politiethrillers zoals  Marshland  ,  tot horrorfilms zoals  REC  ,  naast  vele andere genres en films.

Rakuten TV is een door advertenties ondersteunde service,  net als Tubi, maar maak je geen zorgen; zoals ik al eerder zei, gewoon door een adblocker te installeren, is uw probleem opgelost! Het is echter meestal maar een minuut reclame voordat de film begint, dus het is geen probleem, want het is niet al te vervelend. Advertenties op het platform zijn minder vervelend dan op tv; het goede is dat  je de advertenties hebt voordat je de film gaat streamen.

Dit platform is beschikbaar in 42 Europese landen,  waaronder Spanje, Italië, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

4. Popcorn

Omdat ik weet dat je van gratis dingen houdt, is hier nog een gratis platform. Ja, de website is volledig gratis, wat een enorm pluspunt is!

Hoewel het een gratis website is, beweren sommige mensen dat  de films een beetje oud zijn,  wat andere mensen fascinerend vinden en graag bekijken.

Veel mensen kennen PopcornFlix vanwege de uitgebreide catalogus met films in het Engels, maar wist je dat je op dit platform ook films in het Spaans kunt vinden?

Afhankelijk van wat je zoekt, zal dit platform het beste bij je passen. Er staan  ​​een aantal fantastische Spaanse films op deze website,  die ik u graag uitnodig om te bekijken.

Omdat het een gratis platform is, zult u regelmatig reclameblokken tegenkomen om advertentie-inkomsten te genereren. Het grootste  probleem dat we met deze service hebben, is dat maar heel weinig Spaanstalige films Engelse ondertitels bieden,  en de films die dat wel hebben, worden linksboven in het scherm weergegeven, wat een beetje vervelend kan zijn.

Dit platform heeft een groot voordeel, aangezien het niet nodig is om een ​​account aan te maken. Je hoeft dus geen persoonlijke informatie te delen. Als u zich echter wilt abonneren, kunt u uw e-mailadres invoeren en dat zou het zijn. Als u zich aanmeldt, kunt u uw streamingervaring verfijnen, inhoud beoordelen en een aantal interactieve dingen doen, zoals GIF’s maken  op basis van wat u aan het kijken bent.

5.ViX

ViX is een andere gratis streamingdienst. Het heeft meer dan 20.000 uur aan inhoud om  on demand te bekijken. Je kunt films, programma’s, series…

Alles wat je denkt staat op dit platform, en je kunt het in het Spaans zien! Een positief aspect van dit platform is dat er geen creditcard of abonnement vereist is. Je kunt je favoriete genre kiezen en het downloaden om meteen te beginnen met kijken!

Wat ga je het meest waarderen aan het ViX-platform? Er zijn duizenden uren aan films en shows. Je zult je niet vervelen, want je zult zien dat ze constant nieuwe inhoud toevoegen. ViX heeft commercials  zoals alle gratis platforms, maar ze hebben niet zoveel advertenties als tegenwoordig op tv.

ViX heeft een gratis app  en is beschikbaar op smartphones, computers, Android TV, Apple TV-apparaten…

Pierluigi Gazzolo, President en Director of Transformation van Televisa Univision,  zei  toen hij  ViX in Spanje lanceerde, dat het een voor en na zou zijn in streaming in het Spaans. Ik geloofde dat dit een voorbeeld was van hoe de wereld verandert en de samenleving en het bedrijfsleven mee veranderen. Met dit platform zetten we vanuit hun oogpunt weer een grote stap in de transformatie van de nieuwe televisie.

Honderden miljoenen Spaanstaligen die in de VS wonen, zullen een speciaal streamingplatform hebben dat is gemaakt voor Spaanstaligen en gemaakt door Spaanstaligen,  wat geweldig is! Ga en verken dit platform om je een echte Spanjaard te voelen!

De best betaalde platforms

6.Netflix

Wat kan ik zeggen over  een van de belangrijkste streamingdiensten  ter wereld? 598 miljoen mensen hebben Netflix in Spanje!

Lees verder om erachter te komen waarom dit platform zo populair is! “Bella Chao”  is een van de bekendste zinnen uit de bekende serie  La Casa de Papel  ,  een serie die bijna alle Spanjaarden hebben gezien, en staat op dit platform.

Netflix is ​​beschikbaar in meer dan 190 landen  en de prijzen variëren afhankelijk van je geografische locatie. Dit platform heeft duizenden films, documentaires en tv-shows.

Als je wilt weten welke enkele van de meest populaire Spaanse series zijn, moet je op het volgende bericht klikken:

Om toegang te krijgen, moet u zich eerst aanmelden en daarna krijgt u een gratis proefperiode van een maand, maar daarna begint u te betalen voor de diensten. Vergeet niet dat  Netflix een van de beste websites is om films over de hele wereld te bekijken. Het is overal beschikbaar!

De gratis platformen zijn geweldig, maar meteen als je inlogt, wordt duidelijk dat er een aantal significante verschillen zijn tussen Netflix en de gratis diensten hierboven. Allereerst is Netflix advertentievrij!

Onlangs heeft Netflix een goedkopere abonnementsversie toegevoegd die wel advertenties bevat.

Daarnaast  heeft Netflix een enorme bibliotheek met Spaanse films  , zoals  The Platform  ,  The Invisible Guest  ,  Perfect Strangers  en  Spanish Affair  ,  naast vele andere. Het biedt ook duizenden tv-programma’s, documentaires en tekenfilms, en wekelijks worden er meer toegevoegd. Ook ondersteunen de meeste ondertitels en veel bieden zelfs beschrijvende audio-ondertitels.

7. Hoofdvideo

Amazon Prime is net als Netflix, het is ook  overal ter wereld beschikbaar  en er zijn veel films in het Spaans.

Amazon Prime wordt  tegenwoordig populair vanwege de documentaires  die ze maken met beroemde mensen zoals influencers zoals Dulceida. Je moet je eerst registreren om te kunnen kijken. Je krijgt   net als Netflix een gratis proefmaand aangeboden.

Het voordeel is dat  je Prime Video gratis krijgt bij een Amazon Prime-account,  dus je krijgt twee services in één. Een van de beste dingen van Amazon Prime is dat je hiermee kanaalpakketten kunt toevoegen om al je inhoud op één plek te bekijken. Het platform is advertentievrij  en de films zijn zo leuk en populair!

Prime Video is bijna overal beschikbaar en het is logisch dat het een indrukwekkende selectie Spaanstalige films in Spaanstalige landen heeft.

Amazon Prime Video biedt een fantastische catalogus; Als je een grote fan bent van kerstfilms, zijn er genoeg! Hier is een artikel met enkele van mijn favorieten:

Stel dat ik je één negatief ding moet vertellen over Amazon Prime… Je kunt titels niet filteren op taal, wat soms frustrerend kan zijn. Om films in het Spaans te vinden, moet je in de internationale categorie zoeken en alle films negeren die niet in het Spaans zijn.

Start geen film of serie als u in Spanje bent en u gaat over een dag terug naar de VS, want als u deze niet hebt afgemaakt, kunt u deze mogelijk niet blijven bekijken in uw land vanwege Amazon Prime Video verandert de inhoud op basis van uw locatie.

8. HBO Max

Je hebt toegang tot meer dan 300 series en 700 films met HBO Max Spanje.

De catalogus wordt wekelijks bijgewerkt. Ze maken soms hun eigen productie en hebben content van andere kanalen. Onder de originelen van HBO Spanje vind je enkele van de meest bekroonde en veelgeprezen fictiefilms en -series van de afgelopen jaren.

HBO Max is een platform waar je streaming content zoals series, films of documentaires kunt bekijken. Dit betekent dat de inhoud die u ziet altijd online zal zijn.

HBO is als Netflix en Amazon Prime; ze doen allemaal hetzelfde,  maar de inhoud is soms anders. HBO heeft bijvoorbeeld een van de meest populaire series genaamd  30 Coins  die Netflix niet heeft. Maar in ruil daarvoor heeft Netflix  Money Heist  en HBO niet. Hetzelfde gebeurt met veel andere films, series en documentaires.

Om toegang te krijgen tot HBO-content,  moet je een account aanmaken op het HBO-platform. Als je het eenmaal hebt, kun je beginnen met het bekijken van alle gewenste inhoud, zolang deze beschikbaar is in de HBO Spanje-catalogus. Zo simpel is het, ook al  moet je elke maand betalen, je hebt een week gratis.

Als je geen internetverbinding meer hebt, kun je downloaden wat je wilt bekijken en het op elk gewenst moment opslaan om te spelen. Bovendien  kunt u met dit platform meerdere apparaten aan uw account koppelen  en meer dan één gelijktijdig afspelen, zodat u het kunt delen met uw familie en vrienden!

9.Disney+

Wil je alle  films onthouden die je als kind hebt gezien  ? Dan is Disney+ jouw platform!

Met deze streamingdienst kijk je naar honderden films, series, documentaires en korte films van productiebedrijven als Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star.

Je kunt  geanimeerde inhoud vinden  , zoals de kinderfilm  Planet 51.  Disney+ heeft enkele van de beste makers van inhoud ooit, en er is altijd iets om naar te kijken!

Als je wilt weten welke van de beste Spaanse films voor kinderen zijn, mag je dit artikel niet missen:

Ze hebben ook een gedeelte op Disney+ voor 18-plussers waar je series als  Only Murders in the Building kunt vinden.

Om van dit fantastische platform te genieten, moet je € 8,99 per maand betalen.

Dit platform werd voor het eerst gelanceerd in drie landen: de Verenigde Staten, Canada en Nederland. Vervolgens vond het zijn weg naar Australië, Nieuw-Zeeland en uiteindelijk Europa.

Inwoners van Spanje genieten sinds de officiële lancering in maart 2020 van Disney-content. Ze lanceerden dit platform toen de Spanjaarden opgesloten zaten tijdens COVID-19. Het werd in deze periode in de mode en is nog steeds erg populair!

10. FILM

Filmin is een streamingplatform dat  twee opties biedt  en zich aan jou aanpast als een van de beste. Enerzijds is er een maandelijks abonnement zoals we dat gewoonlijk gebruiken. Aan de andere kant is er de mogelijkheid om een ​​klein bedrag te betalen als je alleen een film wilt zien, die je in dit geval kunt huren.

Wat raad ik aan? Ik denk  dat de beste optie het abonnement is,  aangezien je toegang hebt tot de hele catalogus. Je zult veel van de beste miniseries van het moment, kinderseries en tekenfilms, zowel klassiek als actueel, kunnen zien. De keuze is alleen aan jou, afhankelijk van hoeveel je denkt dit platform te gaan gebruiken.

Het voordeel van Filmin is dat alles heel overzichtelijk en goed gecategoriseerd is. Alles is heel gemakkelijk te gebruiken en zeer intuïtief. Je kunt collecties vinden op genre en op specifieke thema’s, zoals biografieën van schrijvers of de series die je in je jeugd hebt gezien om nog eens te bekijken! Dit soort dingen maken het verschil met andere platformen.

Het grote voordeel van Filmin is dat je niet alleen de bekendste series of de populairste films vindt, maar allerlei onafhankelijke films, series en korte films die perfect zijn als je op zoek bent naar iets anders!!

Wat Filmin onderscheidt van andere platforms die films en televisieseries aanbieden, is dat het gebaseerd is op inhoudsspecialisatie. Het staat vol met minder commerciële en minder onafhankelijke Hollywood-films.

Je kende vast al alle betalingsplatforms, maar heb je wel eens gehoord van een van de gratis platformen?

Ik moet toegeven dat ik een grote fan ben van sommige, vooral Netflix en Amazon. Er is een breed scala aan geweldige films en super interessante documentaires!

Maar het is waar dat het hebben van zoveel opties soms overweldigd kan zijn, omdat het bijna langer duurt om de film te kiezen dan om hem te bekijken! Overkomt het jou ook?