Xbox 360-accounts met gratis games

Xbox 360-Accounts Met Gratis Games 2023

Xbox 360-accounts met gratis games: vandaag ga ik met je delen Werkende gratis Xbox-accounts met Live Gold en Gamepass.

Vrienden, zijn jullie hier om betalingen voor betaalde Xbox-games over te slaan? Als je op zoek bent naar een manier om gratis betaalde Xbox-games te downloaden, spring dan op de post en gebruik onze nieuwste verzameling gratis Xbox-accounts.

Om vaardigheden en capaciteiten te verbeteren en de geest te ontwikkelen, zijn games degenen die mensen trainen om sneller de juiste beslissingen te nemen. Vanaf het begin tot vandaag hebben we verschillende games en consoles op de markt zien komen zonder enige negatieve feedback. En voor de mensen van deze generatie worden gameconsoles het middelpunt van home entertainment.

Aan de console-gebaseerde gaming-competitie namen veel merken deel, maar slechts een paar waren succesvol en nu domineren ze de gaming-markt. Een zo’n populair videogamemerk dat nog steeds zijn nalatenschap voortzet, is Xbox van het Amerikaanse multinationale technologiebedrijf Microsoft.

Het is Microsofts eerste intrede in de wereld van elektronisch gamen op consoles en werd op 15 november 2001 in Noord-Amerika uitgebracht als directe concurrent van Sony’s PlayStation 2, Sega’s Dreamcast en Nintendo’s GameCube.

Binnen 5 jaar na de release zijn er wereldwijd meer dan 24 miljoen exemplaren verkocht. Xbox is de eerste console die het Amerikaanse bedrijf uitbracht nadat Sega’s Atari Jaguar en Dreamcast in 1996 werden stopgezet.

Na succes introduceerde Microsoft op 15 november 2002 de Xbox Live-service, zodat gamers online kunnen spelen met of zonder breedbandverbinding.

Dankzij betere servers en functies als een vriendenlijst en grote titels als Halo 2, dat in november 2004 werd uitgebracht, werd Xbox Live ook de opvolger van de online service Dreamcast en de online service PlayStation 2.

In de game-industrie zorgde Xbox voor een overwinning. Met dit in gedachten werden volgende generaties Xbox-opvolgers: Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X en Series S ook de een na de ander uitgebracht die concurreerden met Sony’s PlayStation 3 en Nintendo’s Wii, PlayStation 4 en PlayStation  5  .

En de games die werden uitgebracht met ondersteuning voor alle Xbox-consoles trokken wereldwijd veel gamers.

Maar de lidmaatschapspakketten werden voor veel spelers een groot probleem. Maak je geen zorgen als je een van hen bent, met onze gratis Xbox-accounts en wachtwoorden ervaar je de ervaring van het spelen van die digitale edities op je Xbox 360-, Xbox One-, Xbox Series X- en Series S-consoles zonder te betalen voor een lidmaatschapsplan.

Dus zonder een seconde te verspillen, lees verder en ontvang een gratis Xbox-account en wachtwoord volgens uw vereisten.

Wat zijn gratis Xbox-accounts?

Xbox heeft een verscheidenheid aan games in alle genres voor zijn 5 Xbox-gameconsoles, XBOX 360, Xbox One, Xbox Series X en Series S. Maar elke game in de Xbox-winkel kost elke maand tientallen dollars.

Als alternatief voor deze individuele abonnementen zijn er lidmaatschapsplannen voor consoles, mobiel, tablets en pc die toegang geven tot de meeste hoogwaardige titels tegen standaardtarieven. En afhankelijk van het pakket dat u kiest, worden de voordelen ontgrendeld.

De onderstaande gratis Xbox-accounts en wachtwoorden zijn Xbox Live-accounts met games. Ze zijn allemaal echt, veilig en geabonneerd op alle beschikbare pakketten.

Als je toegang wilt tot de meest populaire Xbox-games en -apps voor je console, maak dan gratis een Xbox-account aan en download een willekeurige game, plus een match met een speler die dezelfde game speelt. Bovendien krijg je vroege toegang tot nieuwe en aankomende games op het platform.

Xbox-gamebundels, prijzen en voordelen:

Hieronder staan ​​de Xbox-prijzen betaald via  PayPal  .

Xbox Ultimate- gamepasgamepass voor pcXbox Game Pass voor consolexbox live goud
$ 14,99/maand$ 9,99/maand$ 9,99/maand$ 9,99/maand
100 hoogwaardige games voor consoles, pc’s, telefoons en tablets100 pc-games van hoge kwaliteit100 consolegames van hoge kwaliteit2 gratis spellen om elke maand te spelen
Speel vanuit de cloud___
Er worden voortdurend nieuwe spellen toegevoegd.Er kwamen steeds nieuwe spellen bij.Er kwamen steeds nieuwe spellen bij._
Xbox Game Studio-titels beschikbaar op dezelfde dag van uitgaveXbox Game Studio-titels beschikbaar op dezelfde dag van uitgaveXbox Game Studio-titels beschikbaar op dezelfde dag van uitgave_
Exclusieve aanbiedingen en kortingen voor ledenExclusieve aanbiedingen en kortingen voor ledenExclusieve aanbiedingen en kortingen voor leden_
Gratis voordelen, waaronder in-game content en partneraanbiedingen___
xbox live goud___
EA Play-lidmaatschap inbegrepen (console en pc)EA Play-lidmaatschap inbegrepen (alleen pc)__

De beste Xbox-games aller tijden:

Ja neeSpellenJa neeSpellen
1The Witcher 3: Wilde jachtzestienmonsterjager wereld
2rode dode verlossing 217Een uitgang
3Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain18gevolgen 4
4top legendes19Resident Evil 7: Biohazard
5Assassins Creed Odysseytwintigtitan val 2
6Minecrafteenentwintiglaatste fantasie 15
7versnellingen 522Resident Evil 2-remake
8Grand Theft Auto 523duivel mag huilen 5
9Fortnite24Wolfenstein 2: De nieuwe kolos
10Controle25Sekiro: Schaduwen gaan twee keer dood
elfbestemming 226De opkomst van de Tomb Raider
12Overzicht27dapper
13krachthorizon 428NieR: Automata – Word God-editie
14Wat overblijft van Edith Finch29Halo: Master Chief-collectie
vijftienOri en de wil van de slierten30kopje hoofd

Belang van Xbox Live-account:

Je Xbox Live-account is de sleutel die je toegang geeft tot alle populaire Xbox-games en -apps op je console, en tot HD-films en tv-programma’s op je tv. Als je lid wordt van een Xbox Live-account, kun je elke game downloaden en een match hebben met elke speler die dezelfde game speelt.

Een ander voordeel van het hebben van een Xbox Live-account is dat spelers vroegtijdig toegang krijgen tot nieuwe en aankomende games op het platform, wat betekent dat voordat de andere spelers de games proberen, de Xbox Live-accountleden eerst op de hoogte worden gebracht.

Als het gaat om lidmaatschapsplannen, heeft Xbox twee soorten plannen:

  1. Vrij
  2. Goud

Het gratis of zilveren abonnement heeft beperkte functies, maar als je kiest voor een Gold-abonnement door $ 9,99 per maand / $ 24,99 voor 3 maanden te betalen, krijg je toegang om multiplayer-games te spelen met je Xbox, toegang om 2 of 3 games per jaar in te wisselen zonder extra kosten en 50 tot 75% besparing op andere spellen.

Aan de andere kant is Xbox Game Pass een game-abonnementsservice voor Xbox- en Windows-computers. Het abonnement kost slechts $ 9,99 per maand, maar geeft je toegang tot meer dan 100 titels in de Xbox-gamebibliotheek.

Maar als je de premiumvoordelen gratis wilt krijgen, bekijk dan de lijst met gratis Xbox-accounts met games en meld je aan om te spelen/downloaden wat je wilt.

Lijst met  gratis x box-accounts en wachtwoorden:

Xbox is de eerste generatie gameconsole uitgebracht op 15 november 2001 in Noord-Amerika, 22 februari 2002 in Japan en 14 maart 2002 in Australië en Europa. Later verspreidde het zich over de hele wereld met tientallen honderden spellen.

Enkele van de populaire titels die nog steeds actief zijn, zijn Red Dead Redemption 2,  Apex Legends  , Assassin’s Creed Odyssey,  GTA 5  , Monster Hunter World, enz. Dit zijn allemaal groenblijvende spellen. Natuurlijk kost het veel. Maar maak je geen zorgen, we zullen je helpen om ze gratis te krijgen.

Het doel van gratis Xbox-accounts is hetzelfde. Als je die exclusieve edities op je console, mobiel, tablet en pc wilt spelen, volg dan deze sectie en probeer ze één voor één te controleren totdat je een gratis werkend Xbox-account vindt. Omdat er een enorme vraag is naar gratis Xbox-accounts. Dus blijf op de hoogte en schiet op.

Ze zijn allemaal echt omdat we geen nepaccounts opnemen die afkomstig zijn van accountgeneratoren. De gratis Xbox-accounts die we in dit gedeelte hebben vermeld, zijn geabonneerd op Xbox Game Pass Ultimate.

Als je een werkend gratis Xbox-account en wachtwoord hebt, worden alle voordelen van dit premiumpakket ontgrendeld en heb je toegang tot meer dan 100 games. Je kunt de game downloaden of online proberen en comfortabel met je vrienden spelen vanaf elk van de beschikbare apparaten.

Xbox Premium-accounts en wachtwoorden bij games:

Vind je gratis Xbox-accounts die werken in de bovenstaande lijst met gratis Xbox-accounts? Zo niet, wees dan niet verdrietig. Blijf hoopvol en probeer de premium Xbox-accounts en wachtwoorden die in dit gedeelte worden vermeld.

Het volgende Xbox premium-account hieronder is een gecombineerde lijst en is geabonneerd op Xbox Game Pass Ultimate en Xbox Game Pass voor console. Op basis van uw interesse en de beschikbaarheid van het apparaat krijgt u een gratis Xbox premium-account en wachtwoord dat werkt zonder na te denken over betalingen.

Omdat we deze premium Xboxen hebben gebouwd en we Xbox Game Pass Ultimate en Xbox Game Pass voor console hebben gekocht.

Doorloop de lijst en ga naar de officiële Xbox-pagina. Kopieer een gratis Xbox premium-account en wachtwoord uit de onderstaande lijst en onderteken. Als het werkt, zoekt u de game die u wilt spelen en downloadt u deze naar uw apparaat als dit wordt ondersteund.

Zo niet, blijf dan één voor één controleren. Ze werken allemaal en zijn up-to-date. De helft van deze premium Xbox-accounts met het Xbox Game Pass Ultimate-abonnement verloopt aan het einde van de maand. En alle andere premium Xbox-accounts die zijn geabonneerd op Xbox Game Pass voor console zijn 11 maanden geldig.

Als je console compatibel is met de games in deze bundel, zoek ze dan op en blijf tot 11 maanden premium zonder na te denken over verlengen. Het is onze plicht en we automatiseren het.

E-mailWachtwoord
asvag.onda@gmail.comitrivalkga59
pitvack.entapil@gmail.comexvachimo92
fililan.angou@gmail.compWOAMkmzk
englow.enua@gmail.comentabibap
dofwarn.ofta@gmail.comevballyt964
cartwalk.pando@gmail.compcminnkwall
feliz.vely@gmail.comrasgihpt
hastva.ong@gmail.comcamtantin54
ilfitra.andua@gmail.comanovLGP
editg.chen@gmail.comisvayh423
dagga.way@mail.comManxAL4PMak
pirilask.nonn@mail.comtijdperk
evonta_maindh@outlook.comoptivasxzk4
outrap.pish@gmail.comze wonnen
xvanwar.apto@mail.comsnapintirak
hantra.poga@mail.comantuvabil01

Opmerking:  we zullen elke maand nieuwe Xbox premium-accounts toevoegen. Blijf dus op de hoogte en wees de eerste bezoeker die een werkend premium gratis Xbox-account krijgt. 

Gewijzigde Xbox-accounts en wachtwoorden:

Xbox Game Pass Ultimate is het duurste abonnement en is het enige pakket dat toegang geeft tot spelen op mobiel, laptop, pc en consoles. Aan de andere kant biedt Xbox PC Game Pass, die $ 9,99 per maand kost, volledige toegang tot tientallen games, maar heeft een beperkte catalogus.

Het is de moeite waard om te kopen, want er zijn meer dan 100 titels, inclusief de nieuwste aanwinst en ZeniMax Media. Ook de populaire series The Elder Scrolls, Fallout, Doom, Wolfenstein, Dishonored & Prey.

Als je deze premium games op je pc wilt ervaren, laat je de rest van de gratis Xbox-accounts in dit bericht staan ​​en controleer je de aangepaste Xbox-accounts en wachtwoorden hieronder om werkende en gratis Xbox-accounts te vinden. Goedkeuren.

Als je geen werkende Xbox-gemodificeerde accounts in de onderstaande lijst hebt gevonden, probeer dan de Xbox mod-app. Met Xbox  mod apk  bestuur je je nieuwe Microsoft-console overal en blijf je verbonden met je games en je medegamers. Het is een ontgrendelde versie en biedt dezelfde voordelen als Game Pass.

Je kunt de app downloaden op je mobiel of pc (emulator vereist) en door de lijst met games bladeren om je vrienden uit te dagen. De apk is erg licht en advertentievrij. Geen abonnementen of betalingen nodig. Installeer het vanaf een vertrouwde bron en log in met een van deze gratis Xbox-accounts.

De app is compatibel met de meeste gamers en is de perfecte begeleidende app voor Xbox-apparaten op mobiele platforms. Dus, krijg gratis een werkend Xbox-account of download de Xbox mod-app om de premium-versie gratis te krijgen.

E-mailWachtwoord
vrijdag.black14@gmail.com4m6afspr
danielmuse@gmail.comsnindgn1156
goodem_plus@hotmail.com2020mrplus
candy.oupog@gmail.compogwaydatt
divary.edumbac@mail.comkerker0255
xlive_noahvila@hotmail.com@bigfloris36
yonds.tob@gmail.comvoorzieningen471
deap.puns521@gmail.comscrinavehk57
gany.mogenat@gmail.comedigonte492

Gehackte Xbox-accounts en wachtwoorden:

Heb je in al die jaren ooit alle beschikbare Xbox-premiumbundels achter elkaar gekocht? Zo niet, probeer het dan nu. De gehackte Xbox-accounts en wachtwoorden die we in deze sectie hebben vermeld, zijn gratis te gebruiken accounts en elk premium gehackt Xbox-account heeft een abonnementspakket uit de beschikbare pakketten.

Dit betekent dat de gratis xbox premium hack-account waarvan je de eigenaar bent, een van de abonnementspakketten kan bevatten. Het wordt een uitdaging voor je, maar wat als het Xbox premium hack-account dat je krijgt, is geabonneerd op Xbox Game Pass Ultimate? Het lijdt geen twijfel dat jij de gelukkigste speler bent.

Ga met die hoop door de lijst en probeer een paar willekeurige gehackte Xbox-accounts te controleren om er een te vinden die werkt. Ze zijn allemaal echt en ze werken. Er wordt geen rekening gehouden met rekeninggeneratoren.

Als u zich aanmeldt met deze gehackte Xbox-accounts, krijgt u, afhankelijk van het abonnement, de bijbehorende voordelen. Als het Xbox premium hack-account dat u bezit bijvoorbeeld is geabonneerd op Xbox Game Pass voor console, worden alle bijbehorende functies ontgrendeld voor het account waarbij u zich aanmeldt.

Je kunt elke Xbox premium hack-account voor een periode van 3 maanden vrij gebruiken. U hoeft geen enkele dollar te betalen. Ze zijn allemaal gratis en veilig in gebruik. Probeer één voor één te controleren en gebruik deze logins bij het inloggen. 

E-mailWachtwoord
sniper2326@gmail.commasha2421
thatboytj60@gmail.comtjay690
Joe1234@gmail.compapanigg
ronighobar00@gmail.comroni12345
dima.beloqq999@gmail.comroptob23
emilysimpson1442@gmail.commeerrijs123
AnastasiyaBir@outlook.commoordenaar16
twogood123@outlook.com19563 Maw
murphe1994@aol.com63094
lpromeo85@gmail.comiamz3r085
ralph@banarabo.nlkm062944
neima.hajari@gmail.comvoetbal1010
marakitm58@gmail.comyokrat562
sankarchima@gmail.comsoyataat02

Legitieme Xbox Premium-accounts en wachtwoorden:

Uit de bovenstaande lijsten heb je verschillende gratis Xbox-accounts en wachtwoorden gezien die zijn geabonneerd op Xbox Game Pass en Gold Live. Hier in dit gedeelte hebben we legitieme Xbox premium-accounts vermeld die zijn geabonneerd op het Xbox Game Pass Ultimate-pakket en die 1 jaar geldig zijn. Is dat niet cool?

Alle hierboven genoemde gratis Xbox-accounts worden maandelijks geabonneerd, maar deze legitieme Xbox premium-accounts en wachtwoorden zijn vanaf deze dag 365 dagen geldig.

De voordelen die u ontvangt nadat u zich met deze legitieme Xbox premium-accounts bij Xbox hebt aangemeld, zijn toegang tot 100 hoogwaardige games voor consoles, pc, telefoons en tablets, exclusieve ledenaanbiedingen en kortingen, gratis voordelen inclusief in-game content en partners. deals, Xbox Live Gold, EA Play-lidmaatschap inbegrepen (console en pc) en nog veel meer.

Dus jongens, schiet op en grijp deze kans zo snel als je kunt. Ze werken allemaal en zijn up-to-date.

E-mailWachtwoord
daky1233@hotmail.comYoda2354
jangofett34@hotmail.comvoldemort23
aragorn85@hotmail.comdoodseskader213
gif324@hotmail.comzeyrox23
gimli215@hotmail.comzwart322
dragonix34@hotmail.comakuji34
kialos54@hotmail.comveelvraat1
yoshi264@hotmail.comjeepzio23
sxynix6@hotmail.comportemonnee245
mystiek43@hotmail.comnaaran3548
shodan415@hotmail.comlogan532
genji436@hotmail.comsakura414
mosterdgas21@hotmail.comhet raadsel4
nix216453@hotmail.comjorahmormont5
huamulan9@hotmail.comsoldaat125
thesickness2@hotmail.comvyse1452
elrond1s@hotmail.compaars135
Chewbacca2@hotmail.comninjadeipoveri3645
helena438@hotmail.comnekroz453

Opmerking:  al deze gratis Xbox-accounts zijn alleen voor eenmalig gebruik. Dus, heb een account en gebruik het zonder wijzigingen aan te brengen in logins. Als u dit doet, zullen andere gebruikers niet ingelogd zijn.

Xbox gratis krijgen:

Xbox Game Pass geeft je toegang tot meer dan 100 populaire titels op zowel de Xbox One-console als pc. Het is op betaling gebaseerd en leden kiezen voor het maandelijkse abonnement om gratis toegang te krijgen tot de gamebibliotheek.

Als je hier bent om te weten hoe je Xbox Game Pass gratis kunt krijgen, bekijk dan de volgende methoden en probeer ze op je gemak uit. Elke hack bespaart u tientallen dollars per maand, dus zorg ervoor dat u ze allemaal bekijkt.

  1. Gebruik de gratis proefversie:

Een van de gemakkelijkste manieren om de Xbox gratis te krijgen. Gratis Xbox-proefoptie is de meest geprefereerde en beste manier om premium toegang voor een paar dagen te krijgen.

Als u echter kiest voor de gratis proefperiode, moet u eerst een van de beschikbare abonnementen kiezen en de betaling uitvoeren. Het wordt natuurlijk terugbetaald als je op het einde annuleert. Laten we eens kijken hoe u dit in een paar eenvoudige stappen kunt doen.

  1. Ga eerst naar de Xbox Game Pass-website en klik op Nu lid worden.
  2. Volg daarna de aanwijzingen en selecteer een plan volgens uw vereisten.
  3. Meld u nu aan bij Xbox en voltooi de betaling met uw creditcard.
  4. Ga ten slotte terug naar de startpagina en zoek de games die je wilt downloaden en spelen op je console, mobiel, pc of tablet.

Opmerking:  vergeet niet de gratis proefperiode op de laatste datum te annuleren. Als u het vergeet, wordt het vereiste bedrag voor het abonnement dat u kiest automatisch van uw bankrekening afgeschreven.

  1. Word beloond en wissel in:

Dit is een proces dat tijd kost en de activiteit die u beloningen oplevert, hangt af van het platform dat u bezoekt.

Dus als u niet geïnteresseerd bent om veel uit te geven, bezoek dan websites zoals Feature Points, CashNGifts, AppKarma, etc. en voltooi de gegeven taken om punten, cadeaubonnen, vouchers en echt geld te verdienen. Al deze kunnen je verder helpen om het account met een abonnement te kopen.

Om Xbox gratis te krijgen, zijn hier de beste officiële manieren die beschikbaar zijn. Als je deze trucs niet leuk vindt, koop dan een werkend gratis Xbox-account en geniet een paar dagen probleemloos van de voordelen van Game Pass.

Lees ook:   ESPN Plus-accounts 100% gratis werk

Veelgestelde vragen:

1. Is er een console uitgebracht na Xbox?

Xbox is de eerste generatie gameconsole uitgebracht op 15 november 2001 in Noord-Amerika, 22 februari 2002 in Japan en 14 maart 2002 in Australië en Europa. Later verspreidde het zich over de hele wereld met tientallen honderden spellen.

De consoles die na Xbox worden uitgebracht, zijn Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X en Series S. Deze zijn allemaal een voor een uitgebracht om te concurreren met PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 5 van Sony en Wii van Nintendo.

2. Wat is Xbox Game Pass Ultimate?

Xbox Game Pass Ultimate is een premium abonnementspakket en het is het duurste. Voor $ 14,99/maand biedt dit abonnement de volgende functies: toegang tot meer dan 100 hoogwaardige games voor consoles, pc, telefoons en tablets, exclusieve ledenaanbiedingen en kortingen, gratis voordelen inclusief in-game content en partneraanbiedingen, Xbox Live Goud, EA Play-lidmaatschap inbegrepen (console en pc) en Xbox Game Studio-titels beschikbaar op dezelfde dag van lancering. Speel ook vanuit de cloud.

3. Wat is het nut van een Xbox Live-account?

Als je lid wordt van een Xbox Live-account, kun je elke game downloaden en een match hebben met elke speler die dezelfde game speelt.

Een ander voordeel van het hebben van een Xbox Live-account is dat je vroegtijdig toegang krijgt tot de nieuwe en aankomende games op het platform, wat betekent dat je eerst op de hoogte wordt gesteld voordat de andere spelers de games proberen.

4. Wat is Xbox Game Pass?

Xbox Game Pass is een game-abonnementsservice voor Xbox- en Windows-computers. Een abonnement kost slechts $ 9,99/maand en geeft je toegang tot meer dan 100 titels in de Xbox-gamebibliotheek.

5. Hoe verbind ik de Xbox-controller met de pc?

Xbox one-controller is compatibel met Windows en met officiële Microsoft-stuurprogramma’s kan elke Xbox one-controller werken. U kunt dit op drie manieren doen via USB, draadloos of Bluetooth. Voordat u doorgaat, moet u ervoor zorgen dat de controller is bijgewerkt met firmware of niet.

Afwerking van het artikel:

Meld u aan voor Xbox met onze lijst met gratis Xbox-accounts en ontvang de games die u graag wilt spelen op uw apparaten zonder te kiezen voor premiumpakketten voor een periode van 1 tot 12 maanden.

Het maakt niet uit of je een beginner of een ervaren speler bent. Als je hier bent om de maandelijkse factuur op te slaan die automatisch van je bankrekening wordt afgeschreven, zeg dan je abonnement op en meld je aan bij Xbox met onze premium Xbox-accounts om gratis premium te blijven. Ze zijn allemaal echt en actueel.

Als je dit bericht nuttig vindt, vergeet het dan niet te delen met je medespelers. Neem voor hulp gerust contact met ons op via het opmerkingengedeelte.